סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 17, 2025 9:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 12:56 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
sportivi כתב:
stavs כתב:
מאיפה הזלזול הזה בתקציב של צדביטה? כבר שנים שהם מביאים שם זרים בסדר גודל של אלו שהפועל מביאים ולפעמים אפילו צפונה.

זו הטיה פרובינציאלית לחשוב שלירושלים יש איזו עדיפות בעיני השחקנים שמסתובבים בשוק.
אנחנו לא איזה שם דבר בהצלחות באירופה או קבוצה שממנה משתדרגים לרמות גבוהות יותר ובכך נוצר תמריץ להגיע.

גם הקטע שישראל זה אחלה מקום לאמריקאים ביחס נניח למזרח אירופה כי קר שם, המדינות פחות מפותחות ולא יודעים אנגלית , זה סיפורי אגדות משנות ה-70.
מי שמטייל בסלובניה (ובכלל בכל המדינות של האדריאטית) מבין שגם ביחס לאיכות חיים אין יותר מידי פערים

בכסף ובתדמית יש את דרג היורוליג , אח"כ דרג ב' שאלו קבוצות טופ יורוקאפ שמנסות להגיע ליורוליג ו-3-4 קבוצות בטופ צ'מפיונס ליג
ואחרי זה יש דרג של עשרות קבוצות שביניהן יש את ירושלים וגם את לובליאנה שכל שנה בונות קבוצות ולפעמים פוגעות יותר ולפעמים פחות

אני בטוח שישב אוהד ביוון, נניח של פאוק לדוגמא, ואמר לעצמו איך קילפטריק חתם בירושלים ולא אצלנו ומה יש להם להציע שלנו לא.
לעיתים יש חיבורים של סוכנים ועוד נסיבות, אבל התפיסה שירושלים זה יעד אטרקטיבי לזרים באופן אבסולוטי , זה בעיקר בראש שלנו האוהדים.
בגלל זה אגב לקחת שחקנים שהצליחו בקבוצות אחרות בליגה כבר יותר קשה - לא נראה לי שזר שמשחק בגליל או אילת, רואה כזה שדרוג להגיע לירושלים.

לא תימצא סיבה מוחלטת למה באמברג בשביל אקיל מיצ'ל זה יותר טוב מירושלים או למה ג'הייבה פלויד יעדיף איזו קבוצה טורקית.
אנחנו פשוט לא כאלה מיוחדים ולא נבנתה איזו אסטרטגיה שיווקית למועדון ליצירת בידול ויתרון יחסי שיצדיק העדפה של שחקנים להגיע דווקא אלינו.

אתה צודק בהרבה ממה שכתבת, המדד היחידי שעליו אני מבסס "עליונות" הוא לא איכות הברים בת"א, חוף הים, חומוס או שום דבר חוץ מתקציב שחקנים. ולפחות עד לפני כמה שנים היה פער משמעותי בינינו לבינם.

הזלזול הוא פחות מול המצב האמיתי שלנו (שד"א לא באמת ידוע לא לי ולא לך, וזה שורש הבעיה) אלא יותר מול הפסאדה שמוכרים פה כבר +3 שנים כאילו אמנם הייתה ירידה קטנה בתקציב (זרקו מספרים של 15%) אבל עדיין יש תקציב משמעותי וקבוצה שמכוונת לזכייה ב-BCL כשמבמציאות פעם אחרי פעם הקבוצה מתנהלת כמו אחת שקיצצה 50-60% מתקציב השחקנים ובכלל לא נמצאת באזור חיוג הזה...

יתרה מזאת יש תחושה שמדיניות העמימות ואפס הדלפות שהתחילה כשינוי חיובי בתחילת תקופת אורי אלון הפכה לכלי שההנהלה מנצלת כדי להגן על עצמה מביקורת ולהחזיק את המקל בשתי קצוותיו - מצד אחד מפזרים הבטחות שכנראה לעולם לא היה להן כיסוי, מצד שני כשהן מתרסקות במהרה עולים טיעונים כמו שלך בסגנון "לעולם לא אמרנו שאנחנו כאלו גדולים"... אותי אישית זה משגע ולדעתי הם עושים נזק אדיר לקבוצה ולקשר עם הקהל בטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 1:19 pm 
Senior

אני עושה פה הפרדה בין הפסקה האחרונה שלך, איתה אני מסכים יותר (כי אני חושב שמדיניות האפס הדלפות קצת מוגזמת ורק מייצרת פתח לביקורת - למרות שהמצב היום הוא שהאוהדים של הקבוצה, בעיקר ברשתות החברתיות, הם כל-כך בכיינים שגם אם הייתה שקיפות מלאה לחלוטין מידת התלונות לא הייתה יורדת בגרם אחד, וגם כי אני חושב שההצהרות של 'הולכים על כל התארים' הן די ריקות מתוכן וסתם מייצרת ציפיות לא מחוברות למציאות) לבין זה שאתה שוב מדבר פה על פער משמעותי שהיה עד לפני כמה שנים, למרות שצדביטה היא קבוצה שמביאה זרים מוכחים באירופה, באיזור חיוג של הפועל, עוד מלפני האיחוד עם לובליאנה שהגדיל להם את התקציב עוד יותר.
זו לא שום תעודת עניות שיוגי פרל 'ברח' לנו לשם, גם אם מתעלמים מזה שגם פה אין לשנינו מושג כמה העניין פה היה אמיתי.
בכלל, אני מרגיש שזה נעשה טרנד של להאמין מאוד לכתבים כשהם מפרסמים דברים שמוציאים את הפועל רע (פתאום אין אפשרות אחרת מלבד זה שהפועל רצתה את פרל, אז הוא כנראה ברח לה אם הוא חתם במקום אחר), אבל לפקפק בכל מילה של כתבות שהיו מוציאים את הקבוצה טוב ('כתבות יח"צ').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 1:57 pm 
Freshman

האם אנחנו כאלה גדולים או לא, זה בהחלט דיון מעניין אבל ברמה הבסיסית קרו כמה דברים שאי אפשר להתעלם מהם.

עברנו ממלחה לארנה וזה לא רק מעבר קוסמטי אלא גם תודעתי שנותן לחשוב שאנחנו גדולים יותר.
כמו כן בעשור האחרון היו הבזקים של משקיעים כמו גיידמק, אגייאר ואורי אלון שניפחו את הבועה לזמן קצר וגם תרמו לנרטיב.
כמובן שהשיח על היותנו אלטרנטיבה דבק בקבוצה בין אם הייתה לזה הצדקה או לא ושתי אליפויות נתנו לזה גושפאנקה גם אם זמנית.

אבל מוניטין בדרך כלל נבנה לאט ומתרסק מהר
עזבנו את היורוקאפ שלפחות בתיאוריה נותנת סיכוי ליורוליג, לטובת ליגה שאולי יש בה איזו תועלת כלכלית אבל גם אנחנו לא מי יודע מה מצליחים בה.
לא נראה לי שבכלל היינו בתחרות על סורקין וזיו וזה מלמד גם על מעמדה של הקבוצה לא רק עבור זרים אלא גם בעיני שחקנים ישראלים.

ואז עדיין...
אפשר לספר שהחתמות כמו של בנט ומייקר זו תוצאה של כמה למועדון יש שם בעולם ושחקנים בעלי שם עולמי רוצים להגיע.
או אפשר לספר שבלאקשיר העדיף את גלטאסריי והנקינס איזו קבוצה באוסטרליה וראו שיש בעיה במכירת מנויים אחרי השפל בעונה הקודמת אז הלכו לגנוב דעת באותו יום החתמות שבו היינו עדים למהלך שיווקי מדהים רק בלי יותר מידי מחשבה על ההשלכות בכל הקשור לאיך זה מתחבר לניצחון בכדורסל.

אני מסכים שכסף הוא כנראה הפקטור הכי מכריע ואין לנו כנראה יותר מידי ממנו כרגע אז אם אצטט את בילי בין מהסרט מאניבול
If we try to play like the Yankees in here, we will lose to the Yankees out there

ובפראפרזה למציאות שלנו , אם נחשוב כמו קבוצה גדולה , אנחנו נפסיד להם על המגרש.
ואז אם תפיסת המציאות יותר ריאלית, אז משקיעים במרכיבים שיכולים לצמצם את הפער כמו סקאוטינג (לא בדיוק חזקים בזה) , פיתוח שחקנים (החתמנו למיטב זכרוני את הובר, קרטר, ג'ייק כהן ואולי שכחתי מישהו ושחררנו), רמת אימון וכיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 2:07 pm 
Junior

דברי האדון ספורטיבי ראויים להשמע.

ואני מוסיף: אם נקבל כאקסיומה שהפועל לא כל כך גדולה כמו שהאוהדים שלה חושבים שהיא, אולי נוכל לעבור לשאול את השאלה המעניינת יותר בעיניי - למי יש אינטרס שהאוהדים של הפועל יחשבו שהפועל יותר גדולה ממה שהיא באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 2:50 pm 
Hall of Famer

מי שבאמת מאמין לנראטיב שבנט ומייקר הגיעו בגלל השם של המועדון, לא מבין הרבה. בנט רק רוצה לשחק כדורסל מקצועני איפשהו ומייקר לראשונה נחת באירופה וירושלים היא אופציה בדיוק כמו שצדוויטה או ריאל בטיס הן אופציה. מישהו צריך לבחור באופציה אחת ואחר יבחר באחרת.

מה שכן יש לירושלים להציע כ"שם של מועדון", ואני לא מזלזל בזה, זה מוניטין של מועדון מסודר שמשלם לשחקנים בזמן ולא מועד לקריסות. זה משמעותי. אני גם לא מזלזל ביתרונות של משחק בישראל אל מול חלק מהמדינות. יש הבדל משמעותי באיכות החיים בין מדינה שיש בה שמש 10 חודשים לבין מדינות שאין בהן שמש 10 חודשים, בין מדינה שרבים מדברים בה אנגלית למדינה שלא, בין מדינה שמשחק חוץ בה זה נסיעה של עד שעתיים למדינה של מסעות מפרכים. אבל זה שובר שוויון, לא משהו שיכול לגשר על פערי תקציב גדולים. בגלל זה קאזאן למשל תמיד תמשוך שחקנים טובים יותר מירושלים, למרות שהיא לא יעד מחיה אטרקטיבי.

לעניין שקיפות התקציב, קטונתי מלהבין למה אין טבלת תקציבים מסודרת ומפורסמת של כל קבוצה בכל ליגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 3:18 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
ואני מוסיף: אם נקבל כאקסיומה שהפועל לא כל כך גדולה כמו שהאוהדים שלה חושבים שהיא, אולי נוכל לעבור לשאול את השאלה המעניינת יותר בעיניי - למי יש אינטרס שהאוהדים של הפועל יחשבו שהפועל יותר גדולה ממה שהיא באמת?

במדינת ישראל אין יותר מידי ספורט אבל יש לא מעט בעלי אינטרסים שצריכים להתפרנס מהמוצר.
הכדורגל זו אולי הדוגמא הבולטת בפער בין הרמה הכללית לרמת הרעש, אבל גם הכדורסל בחלקו גם אם מביא הישגים יחסיים לעיתים, לא תמיד מצדיק את הניפוח

אם ניקח את יריבתנו הצהובה, כל שנה יש פמפום תקשורתי בחסות המועדון שהנה נבנתה קבוצה לפיינל פור ביורוליג (לגבי תארים מקומיים אין בכלל שאלה)
זה מוכר 11 אלף מנויים, זה טוב לזכויות השידור אז גם לערוץ הספורט יש יד בדבר, וכל זה למרות שזה לא עומד במבחן המציאות למול התקציבים והסגלים של היריבות וגם לא למול התוצאות בשנים האחרונות שמתקשים בכלל להגיע לטופ 8.

גם לאוהדים עצמם יש אינטרס לרצות להיות חלק ממשהו שהוא יותר גדול, לכן לא כזה קשה לגרום לנו לקוות ותשאלו כל בעל חברה על ערכה ותמיד תקבלו תשובה מופרזת.

בעיניי עתיד המועדון (גם בצל דיבורים על משקיעים ובעלי עניין חדשים) יהיה תלוי ביכולת לייצר נעל שמתאימה לכף הרגל ואפילו שתהיה במידה אחת גדולה יותר כדי שיהיה מקום לצמוח אבל לא גדולה ב-3 מידות כדי שאי אפשר יהיה ללכת בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 3:55 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אני עושה פה הפרדה בין הפסקה האחרונה שלך, איתה אני מסכים יותר (כי אני חושב שמדיניות האפס הדלפות קצת מוגזמת ורק מייצרת פתח לביקורת - למרות שהמצב היום הוא שהאוהדים של הקבוצה, בעיקר ברשתות החברתיות, הם כל-כך בכיינים שגם אם הייתה שקיפות מלאה לחלוטין מידת התלונות לא הייתה יורדת בגרם אחד, וגם כי אני חושב שההצהרות של 'הולכים על כל התארים' הן די ריקות מתוכן וסתם מייצרת ציפיות לא מחוברות למציאות) לבין זה שאתה שוב מדבר פה על פער משמעותי שהיה עד לפני כמה שנים, למרות שצדביטה היא קבוצה שמביאה זרים מוכחים באירופה, באיזור חיוג של הפועל, עוד מלפני האיחוד עם לובליאנה שהגדיל להם את התקציב עוד יותר.
זו לא שום תעודת עניות שיוגי פרל 'ברח' לנו לשם, גם אם מתעלמים מזה שגם פה אין לשנינו מושג כמה העניין פה היה אמיתי.
בכלל, אני מרגיש שזה נעשה טרנד של להאמין מאוד לכתבים כשהם מפרסמים דברים שמוציאים את הפועל רע (פתאום אין אפשרות אחרת מלבד זה שהפועל רצתה את פרל, אז הוא כנראה ברח לה אם הוא חתם במקום אחר), אבל לפקפק בכל מילה של כתבות שהיו מוציאים את הקבוצה טוב ('כתבות יח"צ').

להגנתי או לבושתי אודה שלא הכרתי בכלל את עניין האיחוד בין צדביטה ללובליאנה (מניח שההכוונה לצדביטה זאגרב שהייתה קבועה בצמרת האדריאטית?) והגבתי ביחס לאולימפיה לובליאנה המוכרת (הנחתי שזה רק החלפת ספונסר או משהו)...

לגבי האם שקיפות מלאה הייתה מורידה את התלונות - מניח שבמקרה הזה התלונות היו פחות מקצועיות ויותר מפוקסות לכיוון ההנהלה עצמה, על איך קבוצה עם כזה בסיס קהל ואולם לא מצליחה לייצר תקציב גבוה יותר ויותר גרוע לא מצליחה לייצר עלייה בתקציב האורגני משנה לשנה אלא להיפך מראה מה שמסתמן כירידה (למשל במנויים). לדעתי מפה גם נובעת ההסתרה והעמימות, נוח יותר להנהלה להסיט הכל לדיון כביכול מקצועי בו יש מיליון דעות והעדפות לשחקנים ומאמנים כאלו ואחרים שסופגים את כל האש במקום להסביר איך הם מביאים את הקבוצה לגדילה תקציבית ע"פ הפוטנציאל שלה (ויש לנו אפסייד עצום כקבוצה בכל הקשור לזה לדעתי) או מפנים את המקום למי שיוכל לעשות את זה. רק אז אפשר יהיה לחזור להתווכח על העניין המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 4:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sportivi כתב:
אם ניקח את יריבתנו הצהובה, כל שנה יש פמפום תקשורתי בחסות המועדון שהנה נבנתה קבוצה לפיינל פור ביורוליג (לגבי תארים מקומיים אין בכלל שאלה)
זה מוכר 11 אלף מנויים, זה טוב לזכויות השידור אז גם לערוץ הספורט יש יד בדבר, וכל זה למרות שזה לא עומד במבחן המציאות למול התקציבים והסגלים של היריבות וגם לא למול התוצאות בשנים האחרונות שמתקשים בכלל להגיע לטופ 8.

אני אתייחס רק לשורה הזו למרות שאני פותח פה תת דיון מחוץ לקונטקסט.
אני חושב שמה שקורה בשנים האחרונות במכבי הוא ההיפך הגמור. למרות הכשלונות הרצופים בשנים האחרונות, ובעיקר באמצע העשור הקודם, מכבי הצליחה לשמר את המותג שמושך 11K מנויים כל שנה, בניגוד לכל הציפיות כולל בפורום הזה.
הפמפום, אם כבר הוא הפוך - מכבי הצליחה לשכנע חלק גדול מאוהדיה שזה מה יש, אנחנו נלחמים בכוחות חזקים מאיתנו, אנחנו מסכנים שמביאים כסף מהבית וכל זה ועושים את המיטב עם מה שיש, אבל מה לעשות להם יש יותר. בקיצור הם שכנעו את האוהדים בכל הדברים שמכבי לא הייתה או לפחות לא התדמית שעשתה אותה למה שהיא עד השנים האחרונות. הם שכנעו אותם שבינוניות זה מספיק, ושבמשאבים של מכבי בינוניות זה הדבר ההגיוני לצפות לו.
ואשכרה, למרבה התדהמה, הם הצליחו בזה.

דרך אגב, היה במידה לא מבוטלת את אותו נראטיב בשנות ה-90, אבל אז הקהל לא אכל את זה. היו שנים שיד אליהו, שהיה קטן יותר מהיום, היה חצי ריק.

ירושלים כמו שאמרו פה נוקטת גישה שונה, היא משמרת את הנראטיב שהיא גדולה מכפי מידותיה כנראה (לפחות עד שיהיה ברור מה מהות הבעלות החדשה), אבל מבחינתה זה הדבר ההגיוני לעשות. הדבר הכי אסוני עבורה הוא להיחשב לעוד קבוצה בליגה הישראלית, גם אם בולטת קצת מהשאר, וחסרת שאיפות גדולות באירופה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 4:57 pm 
Hall of Famer

האם זה הקהל שלא אכל את זה אז אוכל את זה היום, או שיש אמריקניזציה בה התקציב פחות חשוב מהבילוי, ומכבי היא בסופו של דבר בילוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 5:34 pm 
Hall of Famer

צדביטה התאחדה עם לובליאנה...? WTF? שתי קבוצות משתי מדינות נפרדות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 6:03 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
צדביטה התאחדה עם לובליאנה...? WTF? שתי קבוצות משתי מדינות נפרדות.

זה לא באמת איחוד (וספק אם יש איגוד כדורסל כלשהו באירופה שיש לו כללים לגבי איחוד קבוצות ממדינות שונות)
הקבוצה הקרואטית מותגה מחדש כ"צדביטה ג'וניור" ,ויתרה על מקומה בליגה האדריאטית הראשונה (לטובת לובליאנה שהייתה אמורה לרדת) והורדה לליגה השנייה בקרואטיה (בינתיים עלתה חזרה לליגה הראשונה).
הקבוצה הסלובנית מותגה מחדש כ"צדביטה לובליאנה", והצבע המשני שלה הפך לכתום במקום לבן. כתום נבחר לא בגלל שזה הצבע של הקבוצה הקרואטית, אלא בגלל שזה הצבע של תאגיד המשקאות שנקרא צדביטה

לדעתי לא מוסיף כבוד למי מהקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 6:33 pm 
Hall of Famer

זאת אומרת שעדיף ללובליאנה להיות אולימפיה גאה ופושטת רגל עם צבע משני לבן מכובד ועני, מאשר להיות צדוויטה מושפלת ומתקיימת עם צבע משני כתום וכסף?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 6:45 pm 
מנהל פורום

מודה שאני לא בקיא מספיק כדי להגיד לך אם שתי האפשרויות היחידות היו פשיטת רגל או איחוד,
אבל בוא נעשה סימולציה: אורי אלון עוזב ב2018 ועל מנת להישאר קבוצת סף יורוליג הפועל ירושלים מוכרת את עצמה לבנק דיסקונט ומשחקת בתלבושת אחת אדומה ותלבושת שנייה ירוקה (להלן הפועל דיסקונט ירושלים).
מעניין אותי לדעת מה החבר'ה הירושלמים כאן היו חושבים על מהלך כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 02, 2021 6:53 pm 
מנהל פורום

מגדל ירושלים זה הגבול הפיננסי שלי, דיסקונט זה כבר מוגזם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 07, 2021 10:59 pm 
Sophomore

נראה לי שעברו כבר 24 שעות מאז שהיינו בטוחים שחבל על הכרטיסים למטוס לספרד ועד לנקודה שבה נראה שגם אם נעלה עם הנוער במנרסה נסיים מקום שני, אז אפשר לחזור להתלונן על ההנהלה ולחשוב את מי צריך להחליף.

קראתי קצת קשקושים והנפצות של אוהדי קרשיאקה, הספקולציה המובילה שם כרגע שהזרים עלו אתמול בלי חשק כי המשכורות מתעכבות. דיבור טבעי על דבר שלא קורה בארץ בחיים גם אצל קבוצות בלאומית, מה שמעיד על מוסר התשלומים הטורקי; אבל האמת שזה לא מפתיע. הלירה הטורקית מתרסקת, איבדה 30% מערכה בחודש האחרון מול הדולר ו-50% מאז שחתמו שם על חוזים בקיץ. אני משער שהולכים שם לשחרורים המוניים, וכדאי שהפועל תתחיל לרחרח סביב כל מיני גארדים אם לא רוצים להיתקע בלי כלום כשאובה ייפצע. סתם זורק, אנדרו אנדרוז מבורסאפור שהיה במכבי חיפה מתישהו וזכור לי כשחקן בסגנון די דומה, לא ממש מספק שם את הסחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 07, 2021 11:05 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
נראה לי שעברו כבר 24 שעות מאז שהיינו בטוחים שחבל על הכרטיסים למטוס לספרד ועד לנקודה שבה נראה שגם אם נעלה עם הנוער במנרסה נסיים מקום שני, אז אפשר לחזור להתלונן על ההנהלה ולחשוב את מי צריך להחליף.

קראתי קצת קשקושים והנפצות של אוהדי קרשיאקה, הספקולציה המובילה שם כרגע שהזרים עלו אתמול בלי חשק כי המשכורות מתעכבות. דיבור טבעי על דבר שלא קורה בארץ בחיים גם אצל קבוצות בלאומית, מה שמעיד על מוסר התשלומים הטורקי; אבל האמת שזה לא מפתיע. הלירה הטורקית מתרסקת, איבדה 30% מערכה בחודש האחרון מול הדולר ו-50% מאז שחתמו שם על חוזים בקיץ. אני משער שהולכים שם לשחרורים המוניים, וכדאי שהפועל תתחיל לרחרח סביב כל מיני גארדים אם לא רוצים להיתקע בלי כלום כשאובה ייפצע. סתם זורק, אנדרו אנדרוז מבורסאפור שהיה במכבי חיפה מתישהו וזכור לי כשחקן בסגנון די דומה, לא ממש מספק שם את הסחורה.

עזוב גארדים, מי שהיה בא לנו מושלם משם זה טיוס. גם בגלל הסגנון (ייקח את רוב הדקות של שגב וזה יהיה שדרוג עצום) וגם בגלל הדרכון.

מי יודע, אולי אם הם יפסידו בפולין שבוע הבא ויעופו מאירופה הם יהיו פתוחים לאופציה של להביא אותו אלינו…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 07, 2021 11:20 pm 
Freshman

כל שנה בין שתיים לשלוש קבוצות בטורקיה מתפרקות (פעם זו הייתה מסורת בליגה היוונית וכנראה קינאו בהם)
כאשר שחקנים חותמים שם הם יודעים שאם הם יראו 70% אחוז ממה שהם חתמו עליו, זה טוב

אני הייתי שם עין על אלכס טיוס שלפחות לפי ההופעה שלו אתמול לא סוס מת ויכול לתת פתרון ראוי במקום צמד התיירים מהליגה הטובה בעולם (והוא ישראלי..סוג של).

לגבי עוד גארד, מכיוון שיש לנו שחקן וחצי שמסוגל לכדרר באופן יציב ובטוח, מצד אחד זה בהחלט נקודה למחשבה מצד שני נראה לי שרוצים לתת יותר לאדאמס שכבר אתמול לקח את הדקות של גרשון שהיה בהקפאה עמוקה.

רק אף אחד לא יודע כמה שקלים יש בקופה של המועדון, אז יותר סביר שסגרו את הבאסטה והספקולציות יהיו בעיקר מנת חלקנו בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 07, 2021 11:22 pm 
Hall of Famer

מה זה ישראלי..סוג של?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 07, 2021 11:51 pm 
Sophomore

טיוס לא רלוונטי. מעבר לכסף הגדול (להבנתי מעל 300K), חוקי ה-BCL מחייבים לרשום חמישה שחקני "Home Grown" בסגל. כבר עכשיו יש ישראלי אחד שלא נחשב לעניין הזה (וורקמן), לרשום עוד אחד ישאיר את הקבוצה עם זר אחד בחוץ כל ערב/חמישה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 07, 2021 11:52 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
מה זה ישראלי..סוג של?

יש עכשיו חוקים מוזרים בכל הקשור למתאזרחים עם כל מיני טבלאות ניקוד שקשורות לאם שיחק בנבחרת או לא (טיוס היה סרבן ידוע) , גיל, כמות שנים בארץ ועוד כל מיני קשקושים וזה בין היתר גם משפיע על פטור המס. אז ישראלי כן , האם עלות של ישראלי (מס מלא) או של זר וודאי יכול להשפיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 07, 2021 11:58 pm 
Freshman

Avishai כתב:
טיוס לא רלוונטי. מעבר לכסף הגדול (להבנתי מעל 300K), חוקי ה-BCL מחייבים לרשום חמישה שחקני "Home Grown" בסגל. כבר עכשיו יש ישראלי אחד שלא נחשב לעניין הזה (וורקמן), לרשום עוד אחד ישאיר את הקבוצה עם זר אחד בחוץ כל ערב/חמישה זרים.

בכיף מוותר על וורקמן באירופה אם זה בשביל טיוס או אפילו זר אחר.
אבל אכן מסכים שכספית כנראה בעיה. ולא הייתי מסתנוור מהסכום שכתוב לו בחוזה. אם הם יתפרקו, הוא לא יראה את הכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 12:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא יודע איך טיוס היה אתמול, אבל בפעמים האחרונות שראיתי אותו היה נראה שהוא איבד חלק ניכר מהאתלטיות שעליה הוא נבנה. ומאז עברו עוד שנתיים.
מעבר לזה, ומעבר לזה שהוא כנראה יקר למדי, אני זוכר אותו כהיי מיינטננס רציני. אם יש לו חשד קל לציפורן שאולי תהייה פעם חודרנית בזרת הוא כבר עושה עניינים אם לשחק או לא. כדאי שיהיה באמת טוב כדי שיהיה שווה את זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 1:14 am 
Hall of Famer

Avishai כתב:

אבל טיוס אמור להיות לגמרי ברמה של זר ממוצע
מה הבעיה אם הוא יגיע לירושלים בקרוב (לצורך הדוגמא) במקום מייקר ובנט
לליגה הישראלית זה שידרוג אדיר בכל מקרה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 1:32 am 
Sophomore

לא הייתי נוגע בטיוס מכמה סיבות שנמנו פה, אבל בעיקר כי אין לנו מה לעשות איתו. הכדורסל של הפועל מבוסס על בידודים של הגארדים, על הנעת כדור לאיתור חורים סביב הקשת ועכשיו קצת על נעילות של בריימו. אלה מספיק רעיונות לקבוצה אחת. אין בקבוצה הזאת מי שיידע למסור לו בכל מקרה.
מה שצריך זה גיבוי לבעל הבית במקרה שהוא שובר רגל. כמו שלווין מאק לג'ייקובן, טרי לטיישון תומאס, רועי אייל לעדי גורדון

לא מספרים לנו מה קורה עם כסף בקבוצה הזאת, אבל מן הידועות שיש תקציבים שנפתחים אם הקבוצה מתחילה לעשות חשק למי שמביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 1:34 am 
Hall of Famer

כל הטיעונים נכונים
אבל גיבוי צריך לא רק לאובה
פציעה של וורקמן/שגב וכל הרוטציה גם כן מתמוטטת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], נביא בעירו, פרארי ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: