סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 1:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
טוב, אם הגענו עד לשלב הזה ואמארה לא חתם, אז אני חושב שאפשר לצאת כבר מנקודת הנחה שהוא לא יחתום, ולכן נראה לי שאפשר לסכם את הקיץ ואת הבנייה של הקבוצה (ואת נושא אמארה כפארסה מפדחת).

אז הקו האחורי בסה"כ נראה טוב - פלדיין כייצרן הראשי של הנקודות, כריס ג'ונסון נראה לי כמו יופי של 3, על בלאט אני לא מת וחושש שהוא יקבל יותר מדי דקות, אבל הוא נראה טוב הקיץ ויכול להיות שהוא יתאים טוב למה שהקבוצה תצטרך ממנו ובר טימור אולי יראה יותר טוב העונה כ2 מאשר בעונה הקודמת כרכז, בכל אופן לתפקיד שבודאי ייועד לו אני חושב שהוא יהיה בסדר.
הסימן שאלה הכי גדול כרגע בעמדות האלו הוא ג'קובאן בראון שלפי מה שאני מבין לא נראה בעניינים עד עכשיו בהכנה. לדעתי בלעדיו אין בקבוצה אף שחקן שיכול לייצר נקודות מחדירה באופן עקבי (פלדין קצת) וכשהוא לא ייתן את זה, אז נראה הרבה התקפות תקועות.
אם בראון הולך להראות כמו קיילין לוקאס השני, אני מקווה שיקלטו את זה מספיק מהר ויביאו במקומו שחקן שכן ידע ליצור מכדרור, לפני שניקלע לבור בצ'מפיונס.

הקו הקדמי הוא כבר עניין יותר מורכב.
כרגע אנחנו מדברים על באטלר, אליהו, אוונס, צ'וברוביץ' ואצ'וויל. כלומר, קו קדמי די מוגבל, בלי אופציות התקפיות בולטות ועם חור מסוים בעמדה 4.
טיישון תומאס, כשיחזור, דווקא יתאים לא רע למשבצת של 4 הגנתי שיכול לתת דקות בעמדה 5 בליגה. עד אז, אני מניח שזה יהיה הקו הדמי ושנראה גם את אוונס נותן מעט דקות ב4 באירופה.
השאלה הגדולה היא לגבי א'צוויל - בהנחה שאמארה לא רלוונטי, אז אין ספק שכדאי להשאיר אותו בסגל עד לחזרה של תומאס לעניינים, כשתומאס חוזר - יכול להיות שהוא יהפוך לפחות רלוונטי. הסימן שאלה פה הוא לגבי שילוב שלו בליגה - אני כן בדעה שעם תומאס יכול להיות שמוטב יהיה לשלוח את ג'ו להשאלה עד לסוף העונה, ואז הרשמה שלו לליגה תהיה סתם שריפה מיותרת של רישום של זר.
עם זאת, אם לא רושמים אותו - אז בחודש הקרוב הזר היחיד שהוא באמת ביגמן בסגל הוא אוונס, כי באטלר הוא יותר 3 מ4.

בסופו של דבר, הבנייה שנראתה עקומה ובינונית ביולי, נראית לי הרבה פחות עקומה היום, אבל יש לה כמה חולשות שיכולות בחלקן להיפתר על ידי חזרה של זרים לעניינים. אם זה יקרה, אז תהיה כאן קבוצה טובה, שאולי בנויה קצת יותר מדי לרוחב, אבל תוכל לדבר חזק באירופה.
באופן קצת מוזר, שני הזרים שהגיעו מהליגה, בראון ותומאס, הם די האקס פקטורים לעונה הזו כרגע, הם ובלוטת החשק/שתייה ממעיין הנעורים של אדון ליאור אליהו. עקב כך, צפו להרבה אפס אנד דאונס העונה בבירה.

ניתוח מעניין.
בראון עם פציעה טורדנית בקרסול.בירושלים מאמינים שהוא יחזור לעצמו במהרה .בלאט לדעתי הולך לפרוץ העונה .
אוונס באטלר וג'ונסון שחקני הגנה 1 על 1 ברמה גבוהה.
לדעתי זו קבוצה יותר חזקה כמעט בכל עמדה מהעונה שעברה.
בירושלים עדיין מתלבטים עם ללכת על רוטציה של 5 או 6 זרים בליגה.נזכיר שזר 6 זה קנס של חצי מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 1:32 pm 
Sophomore

ניתוח מעניין, לגבי החיסרון בעמדה ארבע, אני די אופטימי לגבי אליהו ובאטלר וסבור שביחד הם יוכלו לתת לפחות 30 דקות יעילות בפאוור, ואת השאר ג'ונסון ואוונס ימלאו, לפחות עד שתומאס יחזור.

מבחינתי החיסרון הגדול שאני רואה בליגה זה המצב הבריאותי של אוחיון, שעשוי להשאיר את הקבוצה עם ארבעה ישראלים בפועל, ואם יחליטו לא לרשום את ג'ו, אז גם מחסור בשחקן פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 3:09 pm 
Sophomore

לדעתי בכל מקרה אוונס טוב ככל שיהיה הוא לא סנטר פותח לאירופה בכל הקשור להגנה (יכול להיות מחליף מצויין). הוא טיפה נמוך מידי וטיפה חלש מדי.

אצוויל לא קשור לרמות האלו בינתיים ולכן גם אם אמארה לא מגיע אין מנוס מלהביא סנטר בסגנון שלו (כלומר שחקן כמו אוונס אבל טיפה יותר גבוה ופיזי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 1:15 pm 
Hall of Famer

תומר לוינסון חתם לחמש שנים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 1:33 pm 
Junior

http://basket.co.il/news.asp?id=19376

ציטוט:
הפועל "בנק יהב" ירושלים הודיעה היום (חמישי) על החתמתו של הפורוורד הישראלי המוכשר תומר לוינסון על חוזה לחמש עונות. הפורוורד בן ה-18, שמתנשא לגובה 2.05 מ', הצטרף כבר היום לאימוני הקבוצה וצפוי להיכלל בסגל לקראת רבע גמר גביע ווינר סל במוצאי שבת נגד הפועל "מול הים" אילת.

לוינסון מצטרף לאדומים בחוזה ארוך טווח לאחר עונה במדי אוסייק הקרואטית בה העמיד, בגיל 17, ממוצעים של 4.4 נקודות ו-2.3 ריבאונדים ב-14.5 דק' למשחק בליגה הראשונה בקרואטיה. הפורוורד, בוגר מחלקת הנוער של עירוני נס ציונה, ערך את הופעתו הראשונה בליגת ווינר סל כבר בגיל 15 ובכך הפך לאחד השחקנים הצעירים ביותר ששיחקו בליגה אי פעם.

בשנים האחרונות היה לוינסון שחקן משמעותי בנבחרות הצעירות. בקיץ האחרון הוא רשם 14.1 נקודות ו-6.9 ריבאונדים למשחק באליפות אירופה לנוער דרג ב' וכעת הוא צפוי להשתייך לסגל נבחרת העתודה.

מהפועל "בנק יהב" ירושלים נמסר: "תומר הוא אחד הכישרונות העולים של הכדורסל הישראלי, פרוספקט מבטיח שאנו צופים לו עתיד גדול ומאמינים כי נזכה להנות מכישוריו בעתיד הקרוב והרחוק".

רק שתומר לוינסון לא יהפוך להיות תום מעיין, איגור מאיור, רועי הובר, ג׳ייק כהן, ועוד שלל החתמות "מבטיחות" שהוחתמו פה ל"חוזי ארוכי טווח" תחת ניהולו המקצועי הכושל באופן מחפיר של גיא הראל.

המזל שלנו הוא שקטש אוהב צעירים...יש מצב שלוינסון שייך לפרויקט "שחקן אמיתי" ? כי אז הוא בטוח יקבל דקות משמעותיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 2:08 pm 
Junior

אדום88 כתב:
רק שתומר לוינסון לא יהפוך להיות תום מעיין, איגור מאיור, רועי הובר, ג׳ייק כהן, ועוד שלל החתמות "מבטיחות" שהוחתמו פה ל"חוזי ארוכי טווח" תחת ניהולו המקצועי הכושל באופן מחפיר של גיא הראל.

המזל שלנו הוא שקטש אוהב צעירים...יש מצב שלוינסון שייך לפרויקט "שחקן אמיתי" ? כי אז הוא בטוח יקבל דקות משמעותיות...

אני בהחלט רואה מצב שזה יהיה שונה. מדובר פה בסיפורים שונים לגמרי:
האפסייד של לוינסון גבוה בהרבה משל הובר, מאיור ותום מעיין, שלא ברור למה הם הוחתמו כשהתקרה שלהם זה שחקן ליגה טוב, לא מעבר לזה. ללוינסון יש הרבה בעיות אבל התקרה שלו גבוהה בהרבה, יכול בתרחיש האופטימי להיות שחקן חמישייה בעוד 2-3 שנים ו/או אפשר אולי לקבל עליו בייאאוט נחמד. לא אומר שזה מה שיקרה, אבל זה שם את ההשקעה בו במקום אחר מהאחרים. אם הפועל רצתה לשים יד על הפרופסקט הישראלי הכי מבטיח שיש אחרי שאבדיה וזוסמן סגורים במכבי, אז לוינסון הוא כנראה הבא ברשימה.
ג'ייק כהן זה ממש מחדל אבל גם פה הסיפור שונה. ההחתמה שלו הייתה נכונה, השחרור שלו היה תמוה לחלוטין. היה היום באנקר בחמישייה והישראלי המוביל לכמה שנים.
עכשיו שהוא חתם ובהנחה שהוא יראה רצינות באימונים, יש לירושלים מספיק מרחב לתת לו דקות בליגה ואולי גם באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 2:16 pm 
Freshman

חשוב גם לציין שהעונה יש עדיין חוק רוסי, וירושלים רק עם 5 ישראלים בסגל (אחד מהם פציע מאוד).
קיץ הבא אמור להיות קיץ מכונן בגזרת החתמות הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 2:17 pm 
Hall of Famer

לדעתי יקבל דקות פה ושם בליגה המקומית. שחקן עם הרבה כישרון שחייב דקות משחק כדי להתפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 5:53 pm 
Sophomore

לדעתי יש לתומר לוינסון חסרונות ענקיים שימנעו ממנו להתפתח אפילו לשחקן ליגה טוב, שלא לדבר על שחקן חמישייה בקבוצה כמו ירושלים. שילוב של אתלטיות כמעט לא קיימת, איטיות, הגנה חלשה מאוד, וגם מבנה גוף בעייתי -- הגובה שלו מטעה למעשה וממה שראיתי הסטנדינג ריץ' שלו די קצר. יש לו יד רכה וקליעה יפה, בעיקר מחצי מרחק, אבל זהו בערך. היה אולי השחקן הכי חלש בנבחרת הנוער שנכשלה לעלות מדרג ב' השנה (מאלו שקיבלו דקות משמעותיות). בקיצור, אשמח אם אני טועה, אבל ממה שראיתי לא יגיע לשום דבר כשחקן בוגרים. ג'ייק כהן (בפער גדול), ואפילו רועי הובר, מוכשרים יותר. החתמה די לא מובנת של ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2018 5:59 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
החתמה די לא מובנת של ירושלים.

ההחתמה היא לא של ירושלים, אלא של אדם שהקשר בינו לבין ניהול מקצועי של קבוצת כדורסל מקרי בהחלט- גיא הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2018 1:52 am 
Hall of Famer

לדעתי תום מעיין אלמלא הפציעה היה יכול להגיע למקומות לא רעים בכלל
אולי לא להוביל את הפועל ירושלים , אבל בהחלט רכז מחליף סולידי בה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2018 5:52 pm 
Sophomore

לוינסון ישחק בלאומית בכרטיס כפול העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2018 8:12 pm 
Freshman

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 12:47 pm 
Hall of Famer

ערוץ 5 סטארס החדש שיעלה ב 8 לאוקטובר וישדר את הפועל ירושלים יחליף את ערוץ 5hd?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 02, 2018 12:48 pm 
Junior

אכן כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 11:45 am 
בהפועל ירושלים שוקלים לשחרר את ג'ונסון או באטלר.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 93,00.html

אבל אם כך, למה להלביש את שניהם למשחק ולשרוף רישום של זר?!

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 11:54 am 
Junior

נראה לי מצוץ מהאצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:26 pm 
Junior

מסוג ההודעות שלא אומרות כלום. אם בעוד חודש יחליטו לשחרר אחד הם יוכלו לטעון שזה "כפי שפורסם לראשונה". אם לא ישחררו אז זה יהיה כי שקלו לשחרר אותו אבל נתנו לו הזדמנות והוא השתפר. בכלל, כשכותבים על שני זרים הסיכויים עוד יותר עולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:46 pm 
Senior

אם כבר רשמו את שניהם, אני לא רואה סיבה לשחרר אחד מהם עד שההרחקה של תומאס נגמרת.
אז גם אם זה נכון ובאמת שוקלים לשחרר אותם, לא מאמין שזה יקרה החודש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 12:50 pm 
Junior

יוניק כתב:
בהפועל ירושלים שוקלים לשחרר את ג'ונסון או באטלר.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 93,00.html

אבל אם כך, למה להלביש את שניהם למשחק ולשרוף רישום של זר?!
בכתבה הזו אין אפילו ציטוט של "מקורב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 1:33 pm 
Hall of Famer

מי שרושמים אותו כבר במחזור הראשון ( ואפילו לא לאיזה משחק "פיקנטי" מול מכבי נניח ) , כאשר במקביל אפילו יש זרים אחרים שלא מתלבשים , אני חושב שזו הצהרה חזקה מאוד שבונים עליו לתקופה הקרובה .
פשוט עניין של מציאות בשטח .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 1:50 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מי שרושמים אותו כבר במחזור הראשון ( ואפילו לא לאיזה משחק "פיקנטי" מול מכבי נניח ) , כאשר במקביל אפילו יש זרים אחרים שלא מתלבשים , אני חושב שזו הצהרה חזקה מאוד שבונים עליו לתקופה הקרובה .
פשוט עניין של מציאות בשטח .

רק שהרקורד של ירושלים בשנים האחרונות עם כל הרישום של הזרים לא מדהים - מהרישום ההזוי של היירסטון לפני שנתיים (שהספיק לתת 14 דק' לפני שהתעופף) ועד הפארסה בשנה שעברה כשעוד לפני אמצע העונה ירושלים סיימה את מכסת הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 7:35 pm 
Junior

דניאל כתב:
מהרישום ההזוי של היירסטון לפני שנתיים (שהספיק לתת 14 דק' לפני שהתעופף)
אבא שלו מת ולכן הקבוצה נתנה לו ללכת לארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2018 9:15 pm 
Junior

אדום88 כתב:
דניאל כתב:
מהרישום ההזוי של היירסטון לפני שנתיים (שהספיק לתת 14 דק' לפני שהתעופף)
אבא שלו מת ולכן הקבוצה נתנה לו ללכת לארה"ב.

ולא יכלו לעשות לאבא בדיקות רפואיות לפני שהחתימו את הבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2018 8:26 am 
Hall of Famer

מה הסיפור שאמארה יושב ביציע?
הוא לא אמור לשבת באזרחי על הספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], uriel17 ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: