סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ו' דצמבר 14, 2018 12:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
idansha כתב:
לא מבין את זה.
יש לו חוזה לעונה הנוכחית בלבד.
עם כל החוזים לעונה אחת אני חושב שאין עליו אפילו זכויות בירד
אין לפיניקס שום שאיפות העונה, למה לקחת אותו?

כי הייתי רוצה להשאיר אותו אצלי, ועדיף להתחיל במוקדם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 8:34 am 
Hall of Famer

טוב, זה באמת איזה שיא.
סוכם כבר טרייד על טרבור אריזה -
וושינגטון מקבלת את אריזה
ממפיס מקבלת את קלי אוברה
פיניקס מקבלת את אוסטין ריברס, ויין סלדן וברוקס

רק מה? ממפיס הבינו שמדובר במרשון ברוקס, ופיניקס הבינו שמדובר בדילון ברוקס. הטרייד בוטל :)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 10:46 am 
Hall of Famer

מלבד זה שלמדנו שוב שהפרונט אופיס של וושינגטון ופיניקס מביכים (וגם ממפיס לא בדיוק מככבים בהקשר הזה ונשמע שהם אשמים במה שקרה - מי בכלל מקבל את ההחלטות שם?), נראה שוושינגטון עושה מאמצים כדי להישאר קבוצת פלייאוף, במקום לפרק את החבילה. אני מניח שזה אומר שהם לא הצליחו לקבל משהו עבור וול והם לא רוצים להיפטר מביל סתם ככה (בצדק). לא יודע כמה אריזה תמורת קלי אוברה + ריברס זה טרייד שהיה עוזר להם להתקדם... על פניו נשמע כמו טרייד רע עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 11:00 am 
Junior

יש לממפיס GM אז לא הבנתי את השאלה.
נראה ששתי הקבוצות דיברו רק עם וושינגטון אז וושינגטון היחידים שאשמים.

אם וושינגטון לא מפרקים את החבילה אז אין להם כסף לשלם לאוברה בקיץ ממילא ואני מניח שזה נכנס לשיקולים שלהם.

מאוד מסקרן כמה חוזים נגמרים שווים היום, כשקראתי משהו על זה שכמעט חצי מהשחקנים בליגה יכולים להיות FA השנה.
דווקא קבוצות שמרניות בד"כ יכולות לעשות דברים מעניינים -
במיוחד מסקרן אותי החוזה הנגמר של פייבורס, כשנראה שיוטה מתחילים להבין שאי אפשר לשחק את פייבורס וגובר (ורוביו) ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 7:55 pm 
Hall of Famer

סוף טוב הכל טוב - אריזה עובר לויזארדס תמורת קלי אוברה ואוסטין ריברס

לפיניקס זה כמובן לא עוזר יותר מדי.
לוושינגטון זה יעזור לדעתי, כאשר זה מסמל גם את ההיחלשות של אוטו פורטר (פצוע כרגע) שירד כלאחר כבוד לספסל. יחד עם זאת, זה עדיין לא פותר להם את הבעיות בצבע. תומאס בראיינט זה לא שחקן פנים לקבוצה עם שאיפות פלייאוף. הווארד פצוע. מהינמי לא יכול לשחק הרבה דקות. אני במקומם לא הייתי פוסל לנסות לרוץ נמוך עם קיף מוריס כסנטר, אריזה/פורטר בעמדות 3-4 וביל וג'ון וול בקו האחורי. אם ממילא טוחנים להם את הצורה בריבאונד, לפחות שיהיה להם קצת כוח אש התקפי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 8:09 pm 
Junior

טרייד די נורא לוושינגטון בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 8:11 pm 
Hall of Famer

טרייד גרוע לשתי הקבוצות אבל בטח עבור וושינגטון.
לא ברור לי מה הם מנסים להשיג. סתם הקלה בשכר? הם בקושי מגרדים פלייאוף השנה והם מחלישים את הספסל שלהם משמעותית (מתאר לעצמי שאוברה וריברס הם שחקנים 6 ו-7 ברוטציה) - ואני עוד לא מחזיק יותר מדי מאוברה או ריברס (שחקנים תורמים וחביבים אבל לא מעבר). מה יגידו נורטון ואחרים.
מהצד של פיניקס זה נראה טוב יותר אולי אבל לא בהרבה - פיניקס הייתה צריכה לקבל מוושינגטון או מקבוצה אחרת בחירת דראפט. למה הם צריכים את אוברה וריברס? כדי לנסות להדביק את הנבואה של נדב ולעשות פלייאוף השנה?
אולי הקבוצה נטולת הכיוון ביותר בליגה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' דצמבר 15, 2018 8:26 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 8:14 pm 
Hall of Famer

משא. מטומטמים לגמרי אלא אם אוברה וריברס הרעילו שם משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 8:25 pm 
Sophomore

לא שזה טרייד טוב במיוחד לויזארדס, אבל אוברה השנה פשוט מזעזע. חוסר מודעות אחד גדול, זורק כל כדור שמגיע אליו, זריקות שבראדלי ביל - קלעי בשבע רמות מעליו - היה מתבייש לקחת. כנראה שהחליטו בבירה לא להחתים אותו בקיץ ממילא (רסטריקטד, ורוצה הרבה יותר ממה שהוא שווה). מריברס גם לא מרוצים שם במיוחד עד כמה שהבנתי. אם אריזה יחזור לשחק כדורסל אחרי המנוחה באריזונה, הוא יתרום להם השנה יותר משני אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 8:26 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
לא שזה טרייד טוב במיוחד לויזארדס, אבל אוברה השנה פשוט מזעזע. חוסר מודעות אחד גדול, זורק כל כדור שמגיע אליו, זריקות שבראדלי ביל - קלעי בשבע רמות מעליו - היה מתבייש לקחת. כנראה שהחליטו בבירה לא להחתים אותו בקיץ ממילא (רסטריקטד, ורוצה הרבה יותר ממה שהוא שווה). מריברס גם לא מרוצים שם במיוחד עד כמה שהבנתי. אם אריזה יחזור לשחק כדורסל אחרי המנוחה באריזונה, הוא יתרום להם השנה יותר משני אלה.

נניח שיתרום יותר מהם השנה.
ואיך זה עוזר להם בהמשך?

אני אישית חשבתי שהם צריכים לשלוח את אוברה מזמן בטרייד. הוא היה אוברייטד בשלב מסוים, כשחקן עם פוטנציאל לא ממומש.
הם חיכו וחיכו, כמעט עד השלב שבו הם צריכים לתת לו הארכה ובינתיים הערך שלו ירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 8:40 pm 
Sophomore

טריד בסדר לסנס, אוברה פונצטיצאל קטן על אריזה ומפנים דקות משחק ליותר פונטציאלים.
לא חושב שאפשר לקבל על אריזה משהו בעל ערך, כמו בחירת סיבוב ראשון, ריברס שחקן שאני בספק אם מתאים לנבא, אבל הם כל-כך חסרי רכז שזה שדרוג מהבחינה שהכשרונות יוכלו קצת להתאמן בכאילו בלהיות קבוצת כדורסל.
וושינגטון הם החסרי כיוון כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 8:53 pm 
Hall of Famer

אני מאמין שהלייקרס ואולי גם פילי ויוסטון ושאר הקבוצות שהן בדרגה אחת מתחת לקונטנדריות וצריכות שחקן כזה, הציעו בחירת סיבוב ראשון על אריזה (לא מוצדק בעיניי אבל אני מעריך שהייתה להם לפחות הצעה אחת כזו). אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 9:02 pm 
Junior

Att כתב:
ido כתב:

ואיך זה עוזר להם בהמשך?.

כרגיל אתה שופט טקטיקה של קבוצות לפי האסטרטגיה שאתה מייחס להן.
האסטרטגיה של וושינגטון היא להגיע לפלייאוף. טעות? אולי
אם זה נכון שאריזה יתרום להם יותר מאוברה וריברס אז הטרייד משרת אותם.

בכל מקרה מדובר בטרייד של חוזים נגמרים, כשאוברה אומנם רסטריקטד אבל לוושינגטון אין כסף לשלם לו.

הבעיה הגדולה מבחינת וושינגטון בטרייד הזה זו החזרה לבעיות הקבועות שלהם - אין להם ספסל

אין שום אינדקציה שאיזושהי קבוצה הציעה עד כה בחירת סיבוב ראשון על אריזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 15, 2018 9:27 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
Att כתב:
ido כתב:

ואיך זה עוזר להם בהמשך?.

כרגיל אתה שופט טקטיקה של קבוצות לפי האסטרטגיה שאתה מייחס להן.
האסטרטגיה של וושינגטון היא להגיע לפלייאוף. טעות? אולי
אם זה נכון שאריזה יתרום להם יותר מאוברה וריברס אז הטרייד משרת אותם.

בכל מקרה מדובר בטרייד של חוזים נגמרים, כשאוברה אומנם רסטריקטד אבל לוושינגטון אין כסף לשלם לו.

הבעיה הגדולה מבחינת וושינגטון בטרייד הזה זו החזרה לבעיות הקבועות שלהם - אין להם ספסל

אין שום אינדקציה שאיזושהי קבוצה הציעה עד כה בחירת סיבוב ראשון על אריזה

להגיע לפלייאוף זו לא אסטרטגיה. זו מטרה לטווח הקצר.
אני לא חושב שאריזה יתרום בהכרח יותר מאוברה וריברס
אבל גם אם כן, לא יישאר מזה דבר בסוף העונה, כך שבטווח הארוך הטרייד הזה מחליש את הוויזארדס ויקשה עליהם להגיע לפלייאוף בשנה הבאה (בהנחה שזו מטרתם היחידה).

להשיג את אריזה להשאלה לקצת יותר מחצי עונה זו תמורה ממש נמוכה עבור אוברה. אני חושב שהם היו יכולים להשיג הרבה יותר אילו היו מוכרים אותו כשהערך שלו היה גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 3:25 pm 
Sophomore

זה שוושינגטון אולי היו צריכים לשלוח את אוברה לפני, ייתכן. בפועל לא עשו את זה. כש''היו צריכים לשלוח'' הם עוד האמינו שייצא ממנו משהו והוא יהפוך לחתיכה חשובה לשנים הבאות. עכשיו הם כבר לא חושבים ככה. קורה.
עכשיו, נניח שהכיוון הנכון כרגע עבור הויזארדס הוא פירוק והרכבה. נניח שהכיוון הנכון הוא להעביר את וול ולבנות סביב ביל. ככל הידוע לי (וזה כנראה לא הרבה) הם בחנו את השוק לוול כרגע ולא היו מרוצים. האם חצי עונה טוב שיביא אותם לפלייאוף, יחד עם סדרה חזקה של וול כמו האחרונה ששיחק, לא יעלו את ערכו ויאפשרו להעביר אותו בקיץ עבור תמורה גבוהה יותר? האם במזרח החלש, בלי להצליח להעביר את וול, וושינגטון בכל מקרה לא תסיים במקום שיביא לה בחירה טופ-5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 3:56 pm 
Hall of Famer

אגב, להגיע לפלייאוף זה בהחלט יכולה להיות הגשמה של אסטרטגיה. בניגוד להינקיזם שבו הגעה לפלייאוף כשיש לך קבוצה שהיא לא מועמדת לאליפות (ואם ננקוט לשיטתו של סטריאני, אז יש 29 קבוצות כאלה בליגה) זו טעות איומה, רוב הקבוצות בליגה אם לא כולן מנסות להגיע לפלייאוף כשיש להן סיכוי לכך. יש יותר הכנסות לקבוצות שמגיעות לפלייאוף, יש להן יותר יוקרה, יש להן יותר סיכוי למשוך שחקנים או להעביר בטריידים איכותיים יותר שחקנים קיימים. זה דבר טוב, וגם אם יש למנהלי הויזארדס רצון לפרק ולבנות מחדש-הם מן הסתם לא חושבים שאי-הגעה לפלייאוף בעונה ספציפית (והם הרי לא יהיו מהגרועות בליגה) יוביל אותם להגשמה של מטרה רצויה כלשהי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 5:33 pm 
Junior

להגיע לפלייאוף זה לגמרי מטרה.
הספרס הם ההסבר הכי טוב למה זה כדאי - כל עוד אתה שומר על קבוצה תחרותית ובצמרת יכול להיות שיהיו חסרים לך דברים מאוד קטנים כדי לצמוח.
הספרס בין האליפות ל2007 היו קבוצת פלייאוף כל הזמן והיו תחורתיים כל הזמן גם בלי לפרק את החבילה או לשלוח את מאנו ופארקר בטרייד ברגע שהגיעו לגיל 30.
התמורה לזה הייתה בעצם זה שהספיקו להם כמה שינויים לא גדולים (קאווי בעונת האליפות לא היה כוכב) כדי להגיע למצב שהם זוכים באליפות ב2014 וכמעט אליפות ב2013.

הקבוצה ב2011 עפה סיבוב ראשון, ב2012 הגיעה לגמר המערב, 2013 לגמר הליגה (והייתה מילימטר מאליפות) וב2014 לקחה אליפות.

טענה דומה אפשר לתת גם לדאלאס שלמען האמת עשתה את ההפך המוחלט ממה שאתה מציע ואחרי עונה שעפו בסיבוב הראשון התחמשו בעוד קצת וטרנים בחוזים קצרים ומשם לאליפות.

להשאר תחרותיים ובפלייאוף זה בהחלט משהו לשאוף אליו. יש אלופה אחת כל שנה ועוד 3-4 קונטנדרים במקרה הטוב. אני מניח שאתה לא באמת חושב שכל ה25 קבוצות הנוספות צריכות לעשות טנקינג, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 5:46 pm 
Junior

אתם שניכם פספסתם לחלוטין את מה ש-Att אמר (וצדק).
הוא טען שלהגיע לפלייאוף בעונה ספציפית זו לא אסטרטגיה (מה שנכון כמובן) אלא מטרה לטווח קצר.
הוא כתב שאריזה אולי (כנראה שלא) יעזור להם איכשהו להשתחל לפלייאוף העונה, אבל ההשכרה שלו לחצי עונה בטוח לא תעזור לאסטרטגיה שלהם (במידה וזו היא אכן כניסה לפלייאוף באופן קונסיסטנטי).
לי אישית באופן כללי אין בעיה עם הימור על ההווה על חשבון העתיד, כל עוד המטרה שווה את זה. להיכנס בקושי לפלייאוף ולחטוף בסיבוב הראשון תבוסה? זה האפסייד הגדול שלשמו הטרייד הזה היה שווה? ושוב, בעיני אריזה לא משפר אותם בכלום.
טרייד עלוב במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 5:49 pm 
Hall of Famer

לא פספסתי את מה שAtt אמר, אם כבר אתה פספסת את מה שאני אמרתי. הגעה רציפה לפלייאוף בהחלט יכולה להיות אסטרטגיה לקבוצה כמו וושינגטון, והגעה לפלייאוף העונה-שזו אכן מטרה לטווח קצר-היא הגשמה של האסטרטגיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 5:56 pm 
Junior

זה טרייד כנראה מאוד מיותר של יעזור ולא ישפר אף אחד.
אבל אם בוושינגטון מאמינים שהוא מה שחסר להם כדי לייצב את חדר ההלבשה עם הנוכחות שלו או סתם לתת תרומה גבוה יותר מאוברה וריברס אז זה אחלה מבחינתם.

אם הטרייד הזה משפר אותם לעונה הקרובה ובכל מקרה לא היו ממשיכים עם אוברה אז זה לגמרי סבבה.
(ואם לא אז זה סתם טרייד מטופש, בלי קשר לאסטרטגיה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 5:56 pm 
Junior

אז זו טענה חלשה במיוחד.
שוב, גם אם נניח שהאסטרטגיה היא להיות קבוצה סולידית ממפיס סטייל (אסטרטגיה שאני פחות מתחבר אליה אבל היא לגיטימית בהחלט), אז ההחתמה של אריזה היא עדיין טיפשית.
אתה, במקרה הכי טוב, משפר בקצת את הסיכויים שלך להצליח ואיכשהו להשתחל לפלייאוף על חשבון ההצלחה שלך לעשות את זה בעונות הבאות.
זה משהו שבעיני הוא קביל רק במידה ויש סיכוי אמיתי לאליפות. אחרת אתה סתם דופק את עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 5:58 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
אתה, במקרה הכי טוב, משפר בקצת את הסיכויים שלך להצליח ואיכשהו להשתחל לפלייאוף על חשבון ההצלחה שלך לעשות את זה בעונות הבאות.

למה זה על חשבון ההצלחה בעתיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:01 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אז זו טענה חלשה במיוחד.

איזו טענה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:05 pm 
Junior

sheky כתב:
הוקיץ' כתב:

למה זה על חשבון ההצלחה בעתיד?

כי במקום להוציא משהו קצת יותר נורמלי ועם קצת יותר אופק לעתיד על אוברה וריברס, הם מקבלים השכרה לחצי שנה של שחקן די בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:08 pm 
Junior

מה כבר השווי של ריברס ואוברה? במיוחד שאוברה כנראה יוצא לשוק הקיץ?

סגל של וול, ביל ופורטר (לפי העונות הקודמות) הוא אחלה בסיס אם מייצבים אותו בראש (במידה וזה אפשר).
אם שחקן כמו אריזה יכניס שם קצת סדר בחדר ההלבשה ויצליח לעזור להם לחבר כמה נצחונות זה יכול להיות שווה הרבה יותר מטרייד על בחירת סיבוב שני בעונה הבאה.

( אני מסכים שזה כנראה לא יקרה וזה טרייד מטופש, אבל לא בגלל הרעיון אלא בגלל המימוש )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 102 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: