סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:08 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
אז זו טענה חלשה במיוחד.

איזו טענה?

הטענה שהטרייד הזה הוא באיזושהו אופן הגשמה של אסטרטגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:09 pm 
Senior

התפיסה הזו שמדובר בעצם בסוג של מדע מדויק מכניסטי ושאם חסר לך גרוש ללירה אז זה מה שאתה צריך להוסיף כי יותר מזה יהיה על חשבון העתיד היא בעייתית.
יש כל כך הרבה גורמים שקשה לכמת, החל מאיכות בחירה בדראפט, תמהיל של צעירים ווטרנים, התאמה בין שחקנים וכו', אין מצב שמישהו יוכל לרקוח מכולם איזושהי נוסחא או תהליך מובנה מראש שיוכל לייצר הצלחה (ונעזוב רגע את זה שאין גם נוסחא להגדיר מה זו הצלחה).
אני מסכים עם אלו שטוענים שהגעה קונסיסטנטית לפלייאוף יכולה להיות צעד חשוב בדרך למטרה. שבקבוצה שמשיגה מאזנים חיוביים לאורך השנים מתפתחת תרבות של ארגון מנצח. זה לא אומר שהגעה קונסיסטנטית לפלייאוף היא הדרך היחידה להצליח, דנבר היא סוג של הצלחה (זמנית?) גם עם מאזני פח מסורתיים. הדרך היחידה (לדעתי) להצליח היא להפעיל קומון סנס בכל זמן נתון. "תהליך" או "נוסחא" קיימים רק אצל מי שלא מקבלים קיום של מודלים יותר מורכבים מהדטרמיניזם הנוח והפשטני (גם אם לא בהכרח פשוט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:14 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
אז זו טענה חלשה במיוחד.

איזו טענה?

זה רק אם אתה לא מצליח להבין מה הטענה. אני לא אומר שהטרייד בהכרח משפר אותם במטרתם להגשים את האסטרטגיה של הגעה לפלייאוף (נניח). מה שאמרתי זה נורא פשוט (חשבתי): "להגיע לפלייאוף זה בהחלט יכולה להיות הגשמה של אסטרטגיה". לא קשור לאריזה, לא קשור לאוברה, לא קשור לבן של דוק. אתה מסוגל לנמק למה זו טענה חלשה או שנסכם את זה בלא הבנת ונתקדם?

תומר כתב:
התפיסה הזו שמדובר בעצם בסוג של מדע מדויק מכניסטי ושאם חסר לך גרוש ללירה אז זה מה שאתה צריך להוסיף כי יותר מזה יהיה על חשבון העתיד היא בעייתית.
יש כל כך הרבה גורמים שקשה לכמת, החל מאיכות בחירה בדראפט, תמהיל של צעירים ווטרנים, התאמה בין שחקנים וכו', אין מצב שמישהו יוכל לרקוח מכולם איזושהי נוסחא או תהליך מובנה מראש שיוכל לייצר הצלחה (ונעזוב רגע את זה שאין גם נוסחא להגדיר מה זו הצלחה).
אני מסכים עם אלו שטוענים שהגעה קונסיסטנטית לפלייאוף יכולה להיות צעד חשוב בדרך למטרה. שבקבוצה שמשיגה מאזנים חיוביים לאורך השנים מתפתחת תרבות של ארגון מנצח. זה לא אומר שהגעה קונסיסטנטית לפלייאוף היא הדרך היחידה להצליח, דנבר היא סוג של הצלחה (זמנית?) גם עם מאזני פח מסורתיים. הדרך היחידה (לדעתי) להצליח היא להפעיל קומון סנס בכל זמן נתון. "תהליך" או "נוסחא" קיימים רק אצל מי שלא מקבלים קיום של מודלים יותר מורכבים מהדטרמיניזם הנוח והפשטני (גם אם לא בהכרח פשוט).

אמן לזה. ואמן שAtt יקבל את זה ונוכל לחסוך מלא זמן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:18 pm 
Junior

sheky כתב:
מה כבר השווי של ריברס ואוברה? במיוחד שאוברה כנראה יוצא לשוק הקיץ?

סגל של וול, ביל ופורטר (לפי העונות הקודמות) הוא אחלה בסיס אם מייצבים אותו בראש (במידה וזה אפשר).
אם שחקן כמו אריזה יכניס שם קצת סדר בחדר ההלבשה ויצליח לעזור להם לחבר כמה נצחונות זה יכול להיות שווה הרבה יותר מטרייד על בחירת סיבוב שני בעונה הבאה.

( אני מסכים שזה כנראה לא יקרה וזה טרייד מטופש, אבל לא בגלל הרעיון אלא בגלל המימוש )

איך זה יכול להיות שווה יותר? נגיד והתסריט האופטימי יתממש ואריזה, עם קסמי חדר ההלבשה שלו (מה הוא כבר יעשה להם שם?), יעזור להם להרוויח עוד כמה נצחונות. אז הם הצליחו איכשהו להעפיל למקום השמיני והרוויחו את הזכות לחטוף בראש מטורונטו. נהדר.
עונה אחר כך הם נשארים בלי אריזה, בלי אוברה וריברס ועם אותו סגל בינוני. לא עדיף להרוויח משהו לעתיד? בחירת סיבוב שני או סתם שחקן צעיר עם פוטנציאל סבבה?

וברור שהבעיה היא במימוש. באותה מידה אתה יכול להגיד שהם ציפו שאריזה יתן להם מה שלברון נותן ללייקרס. גם כאן הבעיה היא במימוש, לא ברעיון.
בפועל, כולנו יודעים מה אריזה מסוגל לתת פחות או יותר וזה לא הרבה.
אם הם באמת ובתמים מאמינים שאריזה יביא אותם ליתרון ביתיות אז הבעיה חמורה בהרבה ממה שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:18 pm 
Junior

תומר כתב:

מסכים לגמרי
השוני בצורת הבניות של האלופות/פיינליסטיות הוא כל כך שונה שאי אפשר בשום צורה למצוא "נוסחא".

יש לך הכל מהכל - בניה מהדראפט (OKC), בניה מהשוק החופשי (מיאמי), הישארות עקבית בצמרת (ספרס ודאלאס) , טריידים טובים (לייקרס) וגם קבוצה שבנויה מהכל (GSW עם דראפטים והחתמות).

אין שום נוסחא ושום אסטרטגיה ודאית. יש הרבה דרכים ולא מעט מזל ובסופו של דבר יש אלופה אחת ופיינליסטית אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:23 pm 
Junior

Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
אז זו טענה חלשה במיוחד.

איזו טענה?

זה רק אם אתה לא מצליח להבין מה הטענה. אני לא אומר שהטרייד בהכרח משפר אותם במטרתם להגשים את האסטרטגיה של הגעה לפלייאוף (נניח). מה שאמרתי זה נורא פשוט (חשבתי): "להגיע לפלייאוף זה בהחלט יכולה להיות הגשמה של אסטרטגיה". לא קשור לאריזה, לא קשור לאוברה, לא קשור לבן של דוק. אתה מסוגל לנמק למה זו טענה חלשה או שנסכם את זה בלא הבנת ונתקדם?

זו טענה לגיטימית, רק שהיא לא מסייעת לדיון בכלום ולא באמת עונה על הנקודה האמיתית ש-Att העלה.
ובנימה אישית, זה נורא להתדיין איתך. אתה יכול להסכים או לא להסכים עם הדעות של Att לגבי ניהול קבוצת כדורסל, אבל הוא תמיד עונה עניינית ובכבוד כלפי שאר הכותבים. איתך כל הדיונים גולשים איכשהו לתחרויות קטנוניות של "למי יש יותר גדול". בלתי נסבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:26 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:

איך זה יכול להיות שווה יותר? נגיד והתסריט האופטימי יתממש ואריזה, עם קסמי חדר ההלבשה שלו (מה הוא כבר יעשה להם שם?), יעזור להם להרוויח עוד כמה נצחונות. אז הם הצליחו איכשהו להעפיל למקום השמיני והרוויחו את הזכות לחטוף בראש מטורונטו. נהדר.
עונה אחר כך הם נשארים בלי אריזה, בלי אוברה וריברס ועם אותו סגל בינוני. לא עדיף להרוויח משהו לעתיד? בחירת סיבוב שני או סתם שחקן צעיר עם פוטנציאל סבבה?

וברור שהבעיה היא במימוש. באותה מידה אתה יכול להגיד שהם ציפו שאריזה יתן להם מה שלברון נותן ללייקרס. גם כאן הבעיה היא במימוש, לא ברעיון.
בפועל, כולנו יודעים מה אריזה מסוגל לתת פחות או יותר וזה לא הרבה.
אם הם באמת ובתמים מאמינים שאריזה יביא אותם ליתרון ביתיות אז הבעיה חמורה בהרבה ממה שחשבתי.

מה הכוונה איך זה יכול להיות שווה יותר? זה סגל לא מבוגר שלפני שנה וחצי היה רחוק מילימטר מגמר המזרח. על פניו וול אמור להיות בשיא הקריירה וביל ופורטר אמורים להשתפר משנה לשנה.
העונה זה בפירוש לא קורה, יכול להיות שאני מעריך בהערכת יתר את הכישרון האינדיבידואלי של השחקנים אבל לי נראה שאם מיישרים להם את הראש וגורמים להם לשחק ביחד הם יכולים להיות אחלה בסיס לקבוצת צמרת במזרח.

אני לא מאמין שמשהו מזה יקרה אבל גם עם אוברה וריברס לא בדיוק נראה לי שהיה להם עתיד מזהיר (או הצעות רבות)

ואנחנו יודעים מה שווה אריזה? אפשר לראות את יוסטון השנה כדי להבין פחות או יותר מה שווה אריזה. אפשר לראות כמה ההגנה שלו והשלשות שלו חסרות שם.
אנחנו לא יודעים מה שווה אריזה כי אריזה של פיניקס ואריזה של יוסטון זה לא אותו שחקן ולא ברור אם זה הגיל, הסביבה או דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:29 pm 
Hall of Famer

הוקיץ', בינתיים יוסטון ללא אריזה לא דומים ליוסטון של שנה שעברה עם אריזה. אז כנראה שיש לשחקן איזושהי השפעה חיובית. אולי אפשר להגיד שזה לא אריזה, אלא א-מוטה שעזב, אבל לא נראה לי שאתה חותם גם על הסיבה הזאת. ועם המשך עונה טוב וושינגטון גם יכולה בכיף לסיים במקום השישי ואף אחד לא מחייב אותם לחטוף בראש לא מאינדיאנה (כרגע במקום השלישי) וגם לא מפילדלפיה.

יכול להיות שבצד המקצועי והאסטרטגי היה עדיף להם לקבל איזו בחירת סיבוב שני אבל כמו שאני חוזר ואומר, האן.בי.איי לא מורכב רק מהחלטות מקצועיות, אלא גם מהחלטות עסקיות. אולי פלייאוף העונה שווה מספיק כסף כדי להתגבר על הסיכוי הסטטיסטי שהשחקן שייבחר בסיבוב השני באמת יהפוך משמעותי?

בעיני הטרייד הזה לא כזה משפיע. אבל בטח לא נוראי ובטח לא טעות גדולה של הוויזארדס. הטעות הגדולה תהיה של הקבוצה שבקיץ הקרוב הולכת לזרוק איזה 15 מיליון על קלי אוברה לכמה שנים טובות. מזה וושינגטון התחמקו עם הטרייד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:39 pm 
Junior

טוב אז כנראה נישאר חלוקים לגבי מידת ההשפעה של אריזה על קבוצות.
בעיני זה טרייד עלוב שלא תורם בטווח הקצר ומזיק בטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:39 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
אז זו טענה חלשה במיוחד.

איזו טענה?

זו טענה לגיטימית, רק שהיא לא מסייעת לדיון בכלום ולא באמת עונה על הנקודה האמיתית ש-Att העלה.
ובנימה אישית, זה נורא להתדיין איתך. אתה יכול להסכים או לא להסכים עם הדעות של Att לגבי ניהול קבוצת כדורסל, אבל הוא תמיד עונה עניינית ובכבוד כלפי שאר הכותבים. איתך כל הדיונים גולשים איכשהו לתחרויות קטנוניות של "למי יש יותר גדול". בלתי נסבל.

מי קבע שהיא לא מסייעת לדיון בכלום ולא באמת עונה על הנקודה האמיתית שAtt העלה? רק להזכיר, כי זה היה מזמן: Att קבע ש"הגעה לפלייאוף זו לא אסטרטגיה". על זה עניתי שהגעה לפלייאוף יכולה להיות הגשמה של אסטרטגיה ונימקתי למה. רלוונטי, מנומק ועונה בדיוק לטענה. מי שבא אח"כ, לא הבין על מה מדברים ונכנס באיש קש עם "טענה חלשה במיוחד" ואף לא היה מסוגל לנמק את טענתו-זה אתה. אז אולי זה בלתי נסבל להתדיין איתי, אבל גם בשבילי זה קשה להתעסק עם חבר'ה שזורקים קביעות לאוויר בלי להבין ובלי לנמק. החיים קשים לפעמים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 6:56 pm 
Sophomore

וסתם בדרך אגב, בחירת סיבוב שני (וגם סיבוב ראשון מתחת לטופ 5, בעצם) בידיים של ארני גרנפלד שווה קצת מאוד, כמעט כלום למעשה. משנת 2009 (וסלי, מקום 6) עד הדראפט האחרון, לוויז היו 28 בחירות ביד בסה''כ (סיבוב ראשון ושני). בחלקן השתמשו, חלקן הועברו בטרייד. מה הנכסים שיש לקבוצה כיום מכל הבחירות האלה? וול, ביל ופורטר - כולם בחירות טופ 3 ברורות פחות או יותר - סטורנסקי החביב מהסיבוב השני (לא רע, אבל מיד אחריו נבחרו כמה מוצלחים יותר), בראון הרוקי שמראה ניצוצות מעניינים, ואריזה לחצי שנה הקרובה. בנוסף יש להם עוד שתי בחירות סיבוב שני עתידיות שהגיעו בטריידים ולא בטוח שיתממשו.
זהו, זה הכל. זה כל מה שגרנפלד הצליח להשיג מעשור של בחירות דראפט. אז לא הייתי רץ במקומו להשיג בחירות (שאין לנו מושג אם הוצעו או לא. בינתיים אוברה העונה נראה כמו שחקן שלא כדאי להאריך, בטח לא ב-15 לעונה פלוס מינוס בהם הוא מעוניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 7:03 pm 
Junior

היא לא מסייעת לדיון בכלום כי:
א. אז מה? הוא לא טען שהגעה לפלייאוף בעונה ספציפית היא לא הגשמה של אסטרטגיה (מה שזה לא אומר בכלל), אלא שהגעה לפלייאוף בעונה ספציפית היא לא אסטרטגיה. בקיצור, הוא אמר משהו אחד ואתה טענת משהו אחר.
ב. הדיון סבב סביב הטרייד של אריזה והאם הוא עוזר או לא עוזר לאסטרטגיה של וושינגטון, באם קיימת כזו. הטענה שלך בסך הכל התרכזה במשפט אחד ש-Att כתב (וגם לא באמת ענתה על המשפט הזה) ולא תרמה כלום למהות הדיון, אלא בעיקר תרמה למלחמה הקטנה שלך באסטרטגיה של סם הינקי.

ואגב, אתה אולי לא פספסת את הנקודה ש-Att העלה, אבל שקי (לפחות לפי ההודעה שהוא כתב) כן פספס. אז אני מתנצל עמוקות אם בטעות כרכתי אתכם יחדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 7:05 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
וסתם בדרך אגב, בחירת סיבוב שני (וגם סיבוב ראשון מתחת לטופ 5, בעצם) בידיים של ארני גרנפלד שווה קצת מאוד, כמעט כלום למעשה. משנת 2009 (וסלי, מקום 6) עד הדראפט האחרון, לוויז היו 28 בחירות ביד בסה''כ (סיבוב ראשון ושני). בחלקן השתמשו, חלקן הועברו בטרייד. מה הנכסים שיש לקבוצה כיום מכל הבחירות האלה? וול, ביל ופורטר - כולם בחירות טופ 3 ברורות פחות או יותר - סטורנסקי החביב מהסיבוב השני (לא רע, אבל מיד אחריו נבחרו כמה מוצלחים יותר), בראון הרוקי שמראה ניצוצות מעניינים, ואריזה לחצי שנה הקרובה. בנוסף יש להם עוד שתי בחירות סיבוב שני עתידיות שהגיעו בטריידים ולא בטוח שיתממשו.
זהו, זה הכל. זה כל מה שגרנפלד הצליח להשיג מעשור של בחירות דראפט. אז לא הייתי רץ במקומו להשיג בחירות (שאין לנו מושג אם הוצעו או לא. בינתיים אוברה העונה נראה כמו שחקן שלא כדאי להאריך, בטח לא ב-15 לעונה פלוס מינוס בהם הוא מעוניין

שכחת לציין את הפעולה הגרועה ביותר שלו: הבנאדם מסר את בחירת הסיבוב הראשון של הויז ב2009 עבור מייק מילר ורנדי פוי. הבחירה הזו הפכה להיות החמישית בדראפט חזק מאד (פנויים על המדף: סטף קארי ודמאר דרוזן), בעוד שמילר ופוי שיחקו עונה אחת בוושינגטון והתאדו לדרכם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 7:16 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
היא לא מסייעת לדיון בכלום כי:
א. אז מה? הוא לא טען שהגעה לפלייאוף בעונה ספציפית היא לא הגשמה של אסטרטגיה (מה שזה לא אומר בכלל), אלא שהגעה לפלייאוף בעונה ספציפית היא לא אסטרטגיה. בקיצור, הוא אמר משהו אחד ואתה טענת משהו אחר.
ב. הדיון סבב סביב הטרייד של אריזה והאם הוא עוזר או לא עוזר לאסטרטגיה של וושינגטון, באם קיימת כזו. הטענה שלך בסך הכל התרכזה במשפט אחד ש-Att כתב (וגם לא באמת ענתה על המשפט הזה) ולא תרמה כלום למהות הדיון, אלא בעיקר תרמה למלחמה הקטנה שלך באסטרטגיה של סם הינקי.

ואגב, אתה אולי לא פספסת את הנקודה ש-Att העלה, אבל שקי (לפחות לפי ההודעה שהוא כתב) כן פספס. אז אני מתנצל עמוקות אם בטעות כרכתי אתכם יחדיו.

הגשמה של אסטרטגיה זה ביטוי נורא פשוט, אם אתה רוצה לפשט אותו עוד יותר אז: אם האסטרטגיה היא הגעה לפלייאוף בכל עונה עם הכוכבים הנוכחיים, אזי שינויים טקטיים כגון טרייד שהמנהלים חושבים שיסייעו להם להגיע לפלייאוף מהווים הגשמה של האסטרטגיה. אני מאד שמח שאתה קובע מה רלוונטי ולא רלוונטי לדיון, באמת חסרים בפורום יוזרים שיקחו על עצמם תפקיד שכזה, אבל אם שוב לרענן את זכרונך אז idansha טען שAtt שופט טקטיקה של קבוצות לפי האסטרטגיה שהוא מייחס להן (טענה נכונה לכשעצמה), Att ענה לו שהגעה לפלייאוף זו לא אסטרטגיה ואני הקטן ראיתי לענות שזו יכולה להיות הגשמה של אסטרטגיה. אז אני חושב שזו היתה תגובה מאד רלוונטית ואתה אולי חושב שלא, מה שכנראה לא במחלוקת זה שלא הבנת מה אמרתי והתחלת לריב עם איש קש שיצרת.

עכשיו, לגבי מידת התרומה של אריזה לסיכויי ההגעה של וושינגטון לפלייאוף התשובה האיתנה שלי היא: "?", ולכן אני מצטער שאני לא יכול לשפוט אם זה עוזר להם לממש את האסטרטגיה או לא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 7:43 pm 
Junior

בסופו של דבר ערך הטרייד נקבע מהאם חושבים שאריזתה הוא עדיין אריזה של העונה שעברה
מדברים על זה שזו השכרה של אריזה לחצי עונה אבל מתעלמים מזה שגם אוברה וריברס מסיימים חוזה
אוברה רסטריקטד אבל:
1. מבחינת וושינגטון זה חסר ערך כי אין להם גרוש
2. הוא לא נתן פריצה שמצדיקה תחרות עליו מעבר ל-qualifying offer שלו בקיץ שחצי ליגה חופשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 8:44 pm 
Hall of Famer

מעבר לזה, אנשים נוטים לעשות השלמה מלאכותית לחוסר הידיעה שלהם לגבי מהי התמורה המוצעת/הנדרשת לג'יאם שהחליט שהוא רוצה להעביר/לקבל שחקנים מסוימים. טרייד זה לא סיפור פשוט כמו ללכת לטרייד משין של קדפמ ולהריץ תרחישים. אם הויזארדס החליטו שהם רוצים פלייאוף השנה ולכן חייבים לחזק את עמדה 3 כי פורטר פצוע ואוברה סתמי והם אוהבים את אריזה ומאמינים בו, אז הסאנס דרשו את אוברה וריברס וקיבלו. הדרך היחידה לשפוט טרייד כזה היא, הפלא ופלא, התוצאה שלו בסוף העונה. לשפוט את זה במונחי "אפשר היה לקבל יותר" זה מלאכותי ותמוה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 4:06 am 
Hall of Famer

שני הסנט שלי:
1. בשורה התחתונה, אולי פספסתי אבל נראה לי שאף אחד לא באמת אוהב את הטרייד של וושינגטון.
2. אני לא חושב שאם וושינגטון ישתפרו זה יהיה בהכרח בגלל הנוכחות של אריזה (שׁלא עזרה לפיניקס יותר מדי).
לפחות לפי המשחק אתמול, נראה שמשהו סוף סוף עורר את וול.
3. אני גם לא חושב שיוסטון בקשיים בגלל העזיבה של אריזה, בהכרח. אני מניח שאם דריל מורי היה חושב כך, הוא היה רוקח טרייד (או מנסה לפחות) כדי לנסות להשיג אותו בחזרה. לא קראתי על שמועות בכיוון הזה. יש כמה וכמה סיבות נוספות למה יוסטון נראית כמו שהיא נראית כרגע.
4. נדב רק הולך ומדרדר. המשפט: ״מה שאמרתי זה נורא פשוט (חשבתי): "להגיע לפלייאוף זה בהחלט יכולה להיות הגשמה של אסטרטגיה". לא קשור לאריזה, לא קשור לאוברה, לא קשור לבן של דוק. אתה מסוגל לנמק למה זו טענה חלשה או שנסכם את זה בלא הבנת ונתקדם?״ הוא אחד הגרועים ביותר שלו עד כה. נטו גסות רוח.
5. אולי הייתי צריך להסביר את עצמי טוב יותר. נראה שהוקיץ׳ הוא היחיד שהבין למה התכוונתי באותה הודעה.
6. זה די ברור בעיניי שוושינגטון פישלו בעניינו של אוברה. אחד הדברים החשובים ביותר זה לדעת לעשות סקאוטינג על השחקנים שלך ולמכור ״גבוה״ אם אתה לא חושב שזה שחקן שהוא חלק מה-core שלך. וושינגטון מכרו כשהערך שלו ברצפה. אגב, אני לא חושב שהוא יקבל 15 מיליון דולר לשנה או קרוב לכך ב-FA. אני רוצה להאמין שהליגה למדה את הלקח של החוזים הגדולים והחשוכים של אותו קיץ, בו הקאפ זינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 9:28 am 
Junior

Att כתב:
שני הסנט שלי:
אני מניח שאם דריל מורי היה חושב כך, הוא היה רוקח טרייד (או מנסה לפחות) כדי לנסות להשיג אותו בחזרה. לא קראתי על שמועות בכיוון הזה.

וושינגטון מכרו כשהערך שלו ברצפה. אגב, אני לא חושב שהוא יקבל 15 מיליון דולר לשנה או קרוב לכך ב-FA. אני רוצה להאמין שהליגה למדה את הלקח של החוזים הגדולים והחשוכים של אותו קיץ, בו הקאפ זינק.

דווקא היו שמועות בעיקר על יוסטון ולייקרס.

ה-qualifying offer של אוברה הוא כמעט 10 ואני לא חושב שוושינגטון היו שמים אפילו את זה, בעיקר כי אין להם כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 10:04 am 
Junior

הסאנס משחררים את ריברס ישר.
אם הוא מגיע ללייקרס אני מציע להעלות את ג'ונס, ה-GM של הסאנס לדין משמעתי, אחרי שכבר שחרר את טייסון צ'נדלר כי לברון ביקש ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 10:39 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מה קשור הGM, זה הכל סארבר מלך הקמצנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 4:14 pm 
Junior

Att כתב:
שני הסנט שלי:
1. בשורה התחתונה, אולי פספסתי אבל נראה לי שאף אחד לא באמת אוהב את הטרייד של וושינגטון.

אני מאוד אוהב את הטרייד הזה מבחינת וושינגטון, וממש לא מצליח להבין את ההיגיון של מי שמגדיר אותו כאן כ-"טרייד עלוב/גרוע" וכדומה.
יש פה 3 נתונים רלוונטיים לטרייד, שלפחות לי נראים ברורים לחלוטין ואמורים להיות קונצנזוס כמעט מוחלט:
1. ערך הטרייד של ריברס ואוברה, לפחות כרגע, הוא פשוט כלום. כל הדיבורים על מתי היה כדאי להעביר את אוברה, לא ממש רלוונטיים לנושא הטרייד הנוכחי וזה נושא שיחה אחר שאפשר להתפלסף בו.
2. אריזה הוא כנראה, עדיין, אחד מהרול-פליירס (D&3) היותר טובים בליגה. הוא עדיין שומר מעולה על שחקני חוץ, הוא עדיין קלעי מעולה, והוא אחד הוטרנים החיוביים בליגה מבחינת ניסיון-אישיות וכו'. יכול לעזור לכל קבוצה בליגה.
3. וושינגטון לא רוצה, וכנראה גם אם רצתה לא יכולה, לעשות בוטום-אאוט. הם צריכים לשפר את העונה הנוכחית, בלי לפגוע בעתיד.

בהינתן שלושת הנתונים הנ"ל, וששלושת החוזים המעורבים בטרייד הזה מסתיימים בסוף העונה הזו, אני חושב שזה טרייד מעולה לוושינגטון.
הם שיפרו את מצבם לעונה הנוכחית - מסרו שני שחקנים שלא מועילים בכלום, הביאו שחקן תורם שגם מתאים לצרכים המיידיים שלהם - הגנה, השפעה חיובית ומקצוענית,
בו בזמן שלא פגעו כהוא-זה במצבם לקיץ הבא (ולא, לוותר על בחירת אמצע סיבוב שני, מה שבמקרה הטוב הם יכלו לקבל כאן, זה לא פגיעה בקיץ הבא. בכל דראפט אפשר לקנות בחירות כאלה במיליון דולר. או לחילופין, "שחקן צעיר עם פוטנציאל מסויים" שנזרק פה, כשמה לעשות, במציאות אף אחד לא נותן "צעיר עם פוטנציאל" על שני "צעירים-בוגרים" בלי שום פוטנציאל ממשי).
זה אולי לא טרייד שיכול להפוך אותם מקבוצה שנלחמת על מקום 8 במזרח לקבוצה של מקום 4, אבל זה ממש לא יכול להיות המבחן לעסקה שכזו. מה לעשות שעל אוברה-ריברס אי אפשר לקבל עסקה שתשפר אותך דרמטית כרגע (ולדעתי אריזה זה שיפור רציני, כנראה הטוב ביותר שאפשר לקבל תמורתם).

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 4:37 pm 
Hall of Famer

ריברס שוחרר מפיניקס. מעניין לאן ייקח את הכשרון שלו כעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 5:43 pm 
Junior

אני אהבתי את הטרייד הזה, גם מבחינת וושינגטון שגם ככה הם אנדראצ'יברים ויכולים להתחבר ולעלות יותר למעלה, אז ההבאה של אריזה מחזקת את האפשרות הזאת. אריזה, עם כל השנאה שלי אליו אחרי העבירה הנוראית שהוא עשה על רודי פרננדז במתפרצת (שעשתה לו טראומה לכל הקריירה), הוא שחקן טוב מאוד עם השפעה מאוד חיובית בשביל קבוצה שיש לה שאיפות אמיתיות (לא פיניקס).
מבחינת פיניקס, גם אהבתי את הטרייד, אריזה סתם התבזבז שם ואני לא ממש מכיר את אוברה אבל אוסטין ריברס זה שחקן שאני מחבב והיה תקוע מאחורי הקו האחורי של וושינגטון. אבל עכשיו הם שיחררו את אוסטין ריברס? את זה אני פחות מבין, אבל זה לא שהם איזה מופת של התנהלות בשנים האחרונות, בכל מקרה. אוסטין ריברס יכול להיות יופי של שחקן לקבוצה שצריכה רכז שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 7:46 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
Att כתב:
שני הסנט שלי:

אני מאוד אוהב את הטרייד הזה מבחינת וושינגטון, וממש לא מצליח להבין את ההיגיון של מי שמגדיר אותו כאן כ-"טרייד עלוב/גרוע" וכדומה.
יש פה 3 נתונים רלוונטיים לטרייד, שלפחות לי נראים ברורים לחלוטין ואמורים להיות קונצנזוס כמעט מוחלט:
1. ערך הטרייד של ריברס ואוברה, לפחות כרגע, הוא פשוט כלום. כל הדיבורים על מתי היה כדאי להעביר את אוברה, לא ממש רלוונטיים לנושא הטרייד הנוכחי וזה נושא שיחה אחר שאפשר להתפלסף בו.
2. אריזה הוא כנראה, עדיין, אחד מהרול-פליירס (D&3) היותר טובים בליגה. הוא עדיין שומר מעולה על שחקני חוץ, הוא עדיין קלעי מעולה, והוא אחד הוטרנים החיוביים בליגה מבחינת ניסיון-אישיות וכו'. יכול לעזור לכל קבוצה בליגה.
3. וושינגטון לא רוצה, וכנראה גם אם רצתה לא יכולה, לעשות בוטום-אאוט. הם צריכים לשפר את העונה הנוכחית, בלי לפגוע בעתיד.

בהינתן שלושת הנתונים הנ"ל, וששלושת החוזים המעורבים בטרייד הזה מסתיימים בסוף העונה הזו, אני חושב שזה טרייד מעולה לוושינגטון.
הם שיפרו את מצבם לעונה הנוכחית - מסרו שני שחקנים שלא מועילים בכלום, הביאו שחקן תורם שגם מתאים לצרכים המיידיים שלהם - הגנה, השפעה חיובית ומקצוענית,
בו בזמן שלא פגעו כהוא-זה במצבם לקיץ הבא (ולא, לוותר על בחירת אמצע סיבוב שני, מה שבמקרה הטוב הם יכלו לקבל כאן, זה לא פגיעה בקיץ הבא. בכל דראפט אפשר לקנות בחירות כאלה במיליון דולר. או לחילופין, "שחקן צעיר עם פוטנציאל מסויים" שנזרק פה, כשמה לעשות, במציאות אף אחד לא נותן "צעיר עם פוטנציאל" על שני "צעירים-בוגרים" בלי שום פוטנציאל ממשי).
זה אולי לא טרייד שיכול להפוך אותם מקבוצה שנלחמת על מקום 8 במזרח לקבוצה של מקום 4, אבל זה ממש לא יכול להיות המבחן לעסקה שכזו. מה לעשות שעל אוברה-ריברס אי אפשר לקבל עסקה שתשפר אותך דרמטית כרגע (ולדעתי אריזה זה שיפור רציני, כנראה הטוב ביותר שאפשר לקבל תמורתם).

זו אחלה תשובה.

הבעיות שלי עם הטרייד הן בהסתכלות כוללת יותר על מצבה של וושינגטון ועל הנטייה של ה-gm שלה להפוך נכסים לפירורים שלא שווים הרבה.
אם מצמצמים את זה ל״מי יכול לעזור יותר לוושינגטון להגיע לפלייאוף העונה״ אז לא רק שאני לא יודע מה התשובה (לא ראיתי את אוברה ואת ריברס העונה וגם לא את השאריות של אריזה פוסט-יוסטון) אלא גם זה ממש לא מעניין אותי. כן יגיעו, לא יגיעו, ממילא זה תלוי הרבה יותר בשלושת השחקנים המרכזיים שלהם.

כשמסתכלים בכל זאת על התמונה הכוללת ולא רק על העונה הזו, לאבד שחקן בן 23 שהיה לו, עד לא מזמן, ערך בליגה ויש לך שליטה מלאה על גורלו בהיותו רסטריקטד ולהביא במקומו שחקן בן 33 להשאלה לתקופה קצרה עם אפסייד מאוד מוגבל זה מהלך לא טוב. או שאתה מאמין בשחקן הצעיר ואז תהיה מוכן לבחון איתו את השוק החופשי (רסטריקדים הרבה פעמים נאלצים להתקפל; קח שחקן טוב כמו קאפלה כדוגמה בקיץ האחרון) או שאתה לא מאמין בו ושולח אותו בטרייד הרבה לפני כן. זה לא סביר לחכות לרגע האחרון ולקבל עליו פירורים, בניסיון להציל עוד עונה אבודה, כשהגרעין שלך לא רק לא מספיק טוב אלא גם רקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 8:54 pm 
Junior

Att כתב:
Chauncey כתב:
Att כתב:
שני הסנט שלי:

זו אחלה תשובה.

הבעיות שלי עם הטרייד הן בהסתכלות כוללת יותר על מצבה של וושינגטון ועל הנטייה של ה-gm שלה להפוך נכסים לפירורים שלא שווים הרבה. מדברים כרגע על טרייד אחד ספציפי. בטרייד הספציפי הזה לא נמסרו שום נכסים. אם אתה רוצה לדבר על עסקאות אחרות שהוא עשה, זה נושא שיחה אחר. אתה מתחיל דיון (או מסכם אותו) על טרייד אחד ספציפי - "אף אחד לא אוהב את הטרייד של וושינגטון", והופך אותו לחזות של מהלכים אחרים. בוא נדבר על הטרייד הספציפי טוב/רע, אח"כ נדבר על טריידים שהיו בעבר.

אם מצמצמים את זה ל״מי יכול לעזור יותר לוושינגטון להגיע לפלייאוף העונה״ אז לא רק שאני לא יודע מה התשובה (לא ראיתי את אוברה ואת ריברס העונה וגם לא את השאריות של אריזה פוסט-יוסטון) אלא גם זה ממש לא מעניין אותי. כן יגיעו, לא יגיעו, ממילא זה תלוי הרבה יותר בשלושת השחקנים המרכזיים שלהם. בגדול, כל טרייד צריך לשפוט לפי ההווה והעתיד. זה מה שעשיתי במה שכתבתי. אחרי שהגעתי למסקנה שלטרייד הזה אין שום נגיעה עתידית, צמצמתי את זה לעונה הנוכחית. נראה לי מתבקש לצמצם לעונה אחת טרייד שמערב רק שחקנים עם חוזה נגמר, שלא אמורים להישאר בקבוצות הקולטות ולא היו אמורים להישאר במוסרות, ושכל המטרה ממנו הייתה העונה הנוכחית.

כשמסתכלים בכל זאת על התמונה הכוללת ולא רק על העונה הזו, לאבד שחקן בן 23 שהיה לו, עד לא מזמן, ערך בליגה ויש לך שליטה מלאה על גורלו בהיותו רסטריקטד ולהביא במקומו שחקן בן 33 להשאלה לתקופה קצרה עם אפסייד מאוד מוגבל זה מהלך לא טוב. או שאתה מאמין בשחקן הצעיר ואז תהיה מוכן לבחון איתו את השוק החופשי (רסטריקדים הרבה פעמים נאלצים להתקפל; קח שחקן טוב כמו קאפלה כדוגמה בקיץ האחרון) או שאתה לא מאמין בו ושולח אותו בטרייד הרבה לפני כן. זה לא סביר לחכות לרגע האחרון ולקבל עליו פירורים, בניסיון להציל עוד עונה אבודה, כשהגרעין שלך לא רק לא מספיק טוב אלא גם רקוב. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, מה היה אפשר לעשות בעבר עם אוברה, זה דיון אחר לחלוטין, מנותק לגמרי מהדיון על הטרייד הספציפי. מה שהיה בעבר עם אוברה לא קשור למה וושינגטון היו צריכים לעשות איתו כרגע, ואם כבר, דווקא אפשר לציין לטובה את זה שהם לא נתקעו על "פעם אפשר היה לקבל יותר" ולקחו את מה שמשפר אותם וטוב להם עכשיו, כשמה שיש עכשיו זה שחקן לא מועיל, לא מראה אפסייד רציני (אולי כן יפרוץ עוד שנה-שנתיים באווירה אחרת. אין קשר), בעל ערך טרייד אפסי, מסיים חוזה בסוף העונה, ולקבוצה אין שום רצון כרגע לתת הצעת היענות או כל דבר אחר לרסטריקטד אוברה (הדוגמא שנתת על קאפלה ורסטריקטד שמתקפלים..בוא. אתה מדבר על שחקנים שאחרים רוצים אותם, אבל לא מציעים כי יודעים שבכל מקרה ישוו את ההצעה שלהם. אוברה "יצטרך להתקפל" פשוט כי אף אחד לא יתן לו חוזה רציני). אז בחזרה לשורה הראשונה של הציטוט הזה - מה תעזור להם "שליטה מלאה על גורלו" של רסטריקטד שהם לא מעוניינים בו בכל מקרה, ולמה שיפור לחצי עונה בשביל לעמוד במטרה קצרת הטווח, רלוונטי פחות מזה ש-"עד לא מזמן לשחקן הנ"ל היה ערך בליגה"? הם היו צריכים לדעתך להימנע מהטרייד הזה כי "עד לא מזמן" לאוברה היה יותר ערך? ואז מה? להעביר אותו בדדליין תמורת (אולי, כנראה) פחות? לא לשחרר בכלל ולהגיע לקיץ? ואז מה, לתת לו ללכת בחינם/להאריך חוזה לשחקן שאתה לא רוצה?
* אגב, אני גם די מאמין שהערך הזה שאתה מייחס לאוברה "עד לא מזמן" קיים בעיקר בראשך, לא ראיתי שום אינדיקציה מחוץ לפורום הזה על הערך של אוברה בעונה שעברה/קיץ אחרון, אחרי שהוא סיים את עונת השיא שלו בקריירה הקצרה, שכמובן הייתה די חלשה בפני עצמה - הגנה שלא כותבים עליה לעיתון, ניהול משחק/מסירה לא קיים, 40% מהשדה ו-34% אחוז לשלוש, כשכמובן, אם הם אכן היו מעבירים אותו בקיץ תמורת ההצעה הטובה ביותר שהיו מקבלים, תרשה לי להעריך בביטחון רב שהיית קוטל אותם על "קצרות רואי".

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 131 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: