סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2011 7:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
אההםם, פאפלוקאס, אהממממ

ביורוליג? בוודאי, אבל ביורוליג, אבל לפחות בשלב הראשון אני לא בטוח כמה אוחיון או שאייר יהיו פקטור משמעותי, כך שמלכתחילה לאף אחד מהם אין יותר מדי דקות לאבד. מצד שני, באדריאטית ובטח ובטח שבליגה הישראלית אני לא רואה את הפאפא מהווה פקטור גדול מבחינת דקות, באדריאטית אני מניח שעוד נראה אותו באופן קבוע, גם אם לא להרבה דקות, אבל בליגה הישראלית? כל עוד פארמר נמצא קשה לי להאמין שנראה אותו משחק יותר מפעם ב-4-5 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 1:32 am 
Hall of Famer

לא יודע , לא מבין למה פאפאלוקאס לא התלבש לאף משחק השבוע .
נכון שהוא ותיק ובלי אגו , אבל לא יקרה אסון למכבי אם הוא יתלבש למשחק בודד במקום סמית נניח . כל הדיבורים על התלות בפארמר ( וגם בסמית , אם כי בצורה פחותה כמובן ) לא תופסים ממש בליגה הישראלית , ואני לא מבין למה מכבי לא מתרגלת גם הרכבים אחרים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 9:50 am 
Sophomore

מישהו אולי יכול להסביר למה מכבי מתעקשת לרשום את פרמאר בליגה כזר ולא כישראלי ובכך להפסיד מקום של זר נוסף שיכול להיות חלק מהסגל שלה בארץ? בגלל 2000 דולר מס לחודש או מה שזה לא יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 10:29 am 
Sophomore

אני מניח שלאי-ההרשמה כישראלי יש כמה סיבות. הראשונה היא הפרוצדורה מול משרד הפנים והצבא שהיא קוץ בתחת. שחקן ישראלי אפשר לזמן לנבחרת וזה מאוד לא מקובל שהוא יסרב (אפילו ניתן להטיל סנקציות, אאל"ט). כסף הוא סיבה יחסית משנית. הסיבה העיקרית, כפי שאני מנתח את המצב, היא שבהסתכלות קדימה אם פארמר יגיע למכבי כשחקן מן המניין (מן הסתם על חוזה גדול יחסית) ההרשמה כישראלי תעלה למכבי הרבה מאוד כסף, ומכבי לא באמת חייבת אותו כישראלי כדי לשלוט בליגה - אז במכבי מעוניינים להשאיר לעצמם את האופציה להנות מהקלות המס עליו בעתיד במידה ושני הצדדים ירצו בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 10:33 am 
מנהל פורום

קבלת אזרחות ישראלית ורישום כישראלי בליגה זה אותו הדבר? כלומר האם מהרגע שהוא אזרח הוא חייב לשחק כישראלי?

אני שואל כי למשל העניין עם הצבא הרי לא קשור להאם מדובר בכלל בשחקן כדורסל או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 1:34 pm 
Junior

אם אני מסתכל על הקו האחורי של מכבי, אני לא רואה איך הוא מחזיק משהו ביורוליג.
אוחיון זה אוחיון. כמו שאומרים - מה שראית בירושלים ובשאר הקבוצות בהן שיחק, זה מה שאתה מקבל. מהרבה הרבה רצון אבל הרבה בתאכלס. ההגנה שלו, מה שעל פניו אמור לשים אותו ברמה אחת פחות או יותר משאר השחקנים האתלטיים של מכבי, לא תורם לו. שוברים מולו את הלחץ בקלות מפחידה. מורן רוט מבצע מספר שינויי קצב וזה עובר חלק. הטאץ' והקליעה של אוחיון הם בכלל דבר מחריד. מחטיא פעמיים בשניות אחרונות לאחר מהלכי התקפה מצוינים של הקבוצה ועושה את הפרצוף הכי מחויך חצי חמוץ הזה. מה שהיה נחמד לירושלים לא יספיק למכבי במשחק הבאמת חשובים שם על כל נקודה אתה תזיע. אני בכלל לא בטוח שפאפלוקאס יהיה שם הפאקטור יותר מאוחיון.
בקו האחורי יש לך את פארמר שעוד לא ממש הצלחנו לתפוס אותו מבחינת היחס שלו לקבוצה. הוא המנהיג שלה? הוא הגו טו גאי? או שהביאו אותו כדי לחבר את הפאזל. את היחס שלו עוד לא הבינו בעוד היחס של שאר השחקנים של מכבי אליו הם ברורים והם אומרים את לכל אוזן שרוצה לשמוע - פארמר הוא המנהיג ופארמר יחליט איך ולאן הקבוצה הזו תלך העונה.
מעין אי התאמה בציפיות ובהתייחסות שיכול לגרום למכבי המון נזק.
מכבי חייבים גארד יוצר. רצוי כמובן אחד שיכול לשחק גם בעמדה אחת וגם בעמדה שתיים(אחח כמה שהייתי רוצה את דרו ניקולאס). אין למכבי ולו שחקן אחד שהוא מוגדר כעמדה '2'. שטוינג גארד.
קבוצה עמוסת פורוורדים גבוהים שקולעים טוב משלוש ורכז אמריקאי שמנהיג - דיי מזכירה קבוצות סרביות/סלובניות ושאר האזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 2:24 pm 
Sophomore

יואב כתב:
קבוצה עמוסת פורוורדים גבוהים שקולעים טוב משלוש ורכז אמריקאי שמנהיג - דיי מזכירה קבוצות סרביות/סלובניות ושאר האזור.

ואחרי זה שואלים למה מכבי הצטרפה לאדריאטית. :)

WTF - עיקר השאלה שלי עלתה בגלל שנראה שמכבי יכולה להתקשות בליגה כשהיא משחקת עם שני גבוהים בלבד ובאי הימצאותו של גבוה דומיננטי ישראלי בסגל שלה. סופו אמנם דומיננטי מאוד בליגה שלנו, אבל מסתבך מהר בעבירות, והנדריקס הוא לא יתרון משמעותי מאוד על פני גבוהי הקבוצות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 2:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא יודע אם הוא חייב לשחק כישראלי, אבל הוא לבטח חייב לשלם מסים כישראלי. אם כבר הוא קיבל אזרחות ישראלית, אני לא רואה מה צריך להפריע גם לרשום אותו כישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 7:17 pm 
Hall of Famer

בהמשך העונה חוק ה-4 זרים בליגה המקומית יפגע במכבי ת'א ,במיוחד אחריי כמות משחקים גדולה בכל הזירות ,להשאיר 3 זרים בכל משחק יכול לעלות ביוקר במאי אחריי כ-80 משחקים ,הבעיה עם פארמר היא גם כספית(מס של 50 אחוז בתור ישראלי במקום ב25) אבל בלאט יודע שפארמר נמצא במכבי על זמן שאול כנראה ופדרמן מבין שמצב הנוכחי לא שווה לבזבז יותר מדיי כסף עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 10:42 pm 
Junior

בוואלה מדווחים שמצ'באן בדרך לפרטיזן,שני דברים:

1.לא אופייני למכבי לשלוח שחקן ליריבה ישירה,בטח ביורוליג.

2.אם אכן יילך,ייצור קו קדמי מעניין עם פקוביץ' הבהמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2011 12:06 pm 
Junior

בעצם ההשאלה של מצ'באן משמעה כשלון נוסף של מכבי בהבאה של שחקן אירופי בשאיפה לבנות עליו לעתיד. אני חושב שזה לא נכון מקצועית כי מצ'באן אומנם מאוד לא מתאים לסגנון שמכבי הנוכחית משחקת, אבל הוא שחקן טוב ויכול להיות מצוין. אני מאוד מקוה שזה דומה להשאלה של וויצ'יץ' כי גם ניקולה בעצם הושאל בגלל שבסגנון שמכבי ניסתה לשחק בשעתו (ובסגנון שלו עצמו באותה תקופה) הוא פחות התאים מבשוק - ולא בגלל שהוא היה לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2011 12:22 pm 
מנהל פורום

לא נראה לי שזה היה עניין של "סגנון" (מה גם שההשאלה של וויצ'יץ' הגיעה אחרי ההגעה של האפמן שממילא לא נבעה משיקולי בניית קבוצה). בשוק היה השם הגדול והיקר, להשאיל אותו זה היה להודות בכישלון, וגם בשלב הזה לא הבינו כמה וויצ'יץ' שחקן גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2011 12:30 pm 
Junior

ברור שהיו המון שיקולים "מסביב". זה נכון גם אצל מצ'באן. וויצ'יץ' בראשית הקריירה שלו היה יותר קוקוץ' מראדג'ה, שיחק יותר עם הפנים לסל, זרק יותר מבחוץ, ניסה לייצר לעצמו מכדרור ולא מפוסט-אפ. זה לא לגמרי התאים למכבי בזמן ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2011 2:30 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שאתה צודק זיו. גם כשווייצ'יץ' היה במכבי בתחילת העונה, הוא היה בסוף הרוטציה. הוא בפירוש נתפס כפרוייקט שבעתיד יקבלו עליו דיבידנדים ולא שחקן מוכן עכשיו שמתאים לקבל דקות נרחבות במשחקים. בשוק הגיע אחרי 2 פיינל פורים רצופים בחמישיה של פילזן ונחשב לאחד מהסנטרים ההגנתיים הטובים והריבאונדרים הבולטים באירופה. כשהאפמן הגיע, היה ברור שמישהו מהשלושה לא יקבל דקות ולכן השאילו את ווייצ'יץ'. לא חושב שזה נבע מסגנון משחק כלשהו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2011 3:15 pm 
מנהל פורום

אני כן חושב שהוא צודק בתיאור הסגנון של וויצ'יץ' - כשהוא הגיע, הוא ממש לא נחשב סנטר אלא ארבע, והמהלך היחיד שאני זוכר ממנו במכבי היה איזו כניסה מגניבה מקו השלוש שממש לא דומה למהלכים שהוא עשה אח"כ. מצד שני, אחרי ההגעה של האפמן ממילא היה צורך בארבע דומיננטי הרבה יותר מחמש דומיננטי כמו שבשוק היה, ככה שטיעון הסגנון פועל הפוך אם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2011 7:44 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
בינתיים פאפאס וסופו לא מתלבשים מול גליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2011 1:17 am 
Hall of Famer

לא ברור העניין עם פאפאלוקאס , למישהו יש מושג מה הולך שם ?

לעניין מצ'באן , פרטיזן לא נראית כמו קבוצה שתפתח את הכיס עבור שחקן , כמה בעצם מכבי צפויים לחסוך מבחינה כספית מכל המהלך הזה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2011 11:37 am 
Hall of Famer

לא מבין מה הלחץ שלכם עם פאפאלוקאס. ישחק באדריאטית וביורוליג.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2011 12:21 pm 
Hall of Famer

אני בוודאי שלא לחוץ , פשוט נראה לי מוזר העומס שמוטל על פארמר וסמית , לעומת פאפאלוקאס שבינתיים "חותם בלשכה" בשבוע וחצי האחרונים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2011 12:40 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נכון אומרים שאנשים אף פעם לא מרוצים. :) אם היו משחקים עם פאפאלוקאס, היו צועקים: "למה לוקחים דקות מיוגב?!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2011 12:54 pm 
מנהל פורום

מבטיח לך לעולם לא לכעוס על שאוחיון לא מקבל דקות. להיפך, עד עכשיו השיתוף המוגזם שלו מאוד מטריד אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2011 1:23 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מאמין לך לגמרי :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2011 1:39 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני בוודאי שלא לחוץ , פשוט נראה לי מוזר העומס שמוטל על פארמר וסמית , לעומת פאפאלוקאס שבינתיים "חותם בלשכה" בשבוע וחצי האחרונים .

לפארמר בתור שחקן NBA ששיחק ב-5 שנים האחרונות 20 דקות למשחק זה לא אמור לעשות עומס גדול במיוחד.

לגבי סמית, העומס ירד כשיחתימו סקנד גארד נוסף, כי בגדול אין טעם בשחקן נוסף בעמדה 3 כשיש את בלו ופניני שסוגרים מצוין את העמדה הזאת כישראלים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2011 2:40 pm 
Sophomore

על איזה עומס אתם מדברים בדיוק?
יש בקבוצה הזאת שחקן אחד ששיחק באמת באליפות אירופה האחרונה, והוא לא התלבש לשני המשחקים האחרונים (מצ'באן), חוצמזה היו לנו 3 משחקים רשמיים (אדריאטית) שהם בפועל משחקי אימון, וזהו. זה עוד טרום עונה, חכו רגע עם הדיבורים על העומס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 12:01 am 
Sophomore

וואלה ואופירע מפרסמים שמכבי במגעים עם כספי... אם הוא השחקן שיבוא במקום מילאן אז אולי באמת עדיף להשאיר את הסרבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], uriel17, נביא בעירו ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: