סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 3:08 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
מה ארגיואבלי בזה? 26 ו 13, כמו בעונה האחרונה זה מספרים שלא נראו מאז שאקיל. גם 20 + 15 זה מרשים מאד מאד.
ובכל מקרה, לא חושב שאי פעם חשבו שגאסול הוא מגה סטאר. סופר סטאר, כן. אחד מ 6-7 הגבוהים הטובים בליגה. בהחלט, אבל לא נראה לי שיותר.

מה זה משנה ההגדרות שלהם? את הכסף סופרים במדרגות...זה באמת משנה אם אתם מגדירים אותו סופר סטאר או מגה סטאר?!!?!
וגם לא מסתכלים על השחקן בפני עצמו אלא חלק מקבוצה. נניח גאסול של השנה יושב כמו כפפה ליד בסגל של הלייקרס עם נאש והאורד, על הנייר כמובן...

:dan_ser:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 4:54 pm 
Hall of Famer

רילג'ם מפרסמים ידיעה מעניינת, לפיה ברנדון ג'נינגס בעניין של הארכה עם הבאקס. כזכור, הוא התבטא בעבר שהוא היה רוצה לשחק בשוק גדול ממילווקי.

ההורנטס מבסוטים ממונטי ויליאמס על הקווים, חתמו איתו על הארכה ל4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 8:55 pm 
מנהל פורום

idansha כתב:
ממבט מהיר על הסטטיסטיקה כן היו לו שנתיים של כמעט 21 נקודות, מעל 9 ריבואנדים, 4 אסיסטים ו-2 חסימות למשחק.
זה, ארגיובלי, פחות טוב מלאב אבל עדיין מגה-סטאר.
אחרי שהיה דיון האם ניו אורלינס עם פג'ה בחצי גב וווסט הייתה קבוצת פח או לא, לא זכור לי את ממפיס מציגה סגל ששווה יותר
ולכן קבוצה שהייתה תלויה בגאסול יותר משקבוצות אחרות תלויות בלאב\פול\דרון ויליאמס

אם ככה אז גם ג'רמיין אוניל הוא מגה סטאר, כמוהו גם שון מריון ואנטואן ג'יימיסון.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 12:20 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתם חוזרים שוב ושוב למונח הזה של ה"מגה-סטאר". לדעתי בהגדרה מגה-סטאר הוא מישהו שמוליך קבוצה להישגים, לא רק למספרים יפים, ככה שלא יכול להיות שחקן כזה מחוץ לפלייאוף. בכל אופן, קווין לאב בודאי שלא מגה-סטאר, למרות המספרים היפים שלו. אם הוא היה מגה-סטאר, אף אחד לא היה מדבר על הקו הקדמי החלש של ארה"ב לאולימפיאדה, כששחקן כזה עולה בו כגבוה שני.

אז לדעתי אפשר להסתפק ב"כוכב", וגם לאב וגם גאסול היו כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 12:32 am 
Junior

פאו גאסול לפני המעבר ללייקרס היה אלסטאר גבולי, מצטער. גם לא בין ה6-7 גבוהים הטובים. לא כל שחקן שמביא קבוצה לפלייאוף הוא מגה סטאר (כמו בוש בטורונטו וג'ו ג'ו באטלנטה).

למעשה לאורך כל שבע עונותיו בממפיס, גאסול היה אלסטאר רק פעם אחת, ב2006. בלייקרס הוא כבר הפך לאלסטאר קבוע.
קווין לאב כבר נבחר פעמיים לאלסטאר.
בוש בטורנטו נבחר 5 פעמים לאלסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 8:59 am 
Junior

לא הבנתי מה הקשר לבחירות לאולסטאר.
זה אומר שיאו מינג בעונות הפצועות שלו היה הסנטר הכי טוב במערב?

ושוב גאסול, עם סגל שלא יותר טוב מזה של לאב, כן הוביל קבוצה לפלייאוף.
לאב (ובוש בטורנטו) לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 9:03 am 
מנהל פורום

המונח אולסטאר עבר כל מיני גלגולים ולמעשה כיום (ובעצם כבר בערך 10 שנים, אבל יש אנשים שכנראה לא קיבלו את העדכון) צריך להפריד בין "אולסטאר" במובן של שחקן שנבחר למשחק האולסטאר, מה שלא בהכרח אומר משהו על הרמה שלו, לבין "אולסטאר" במובן של שחקן במעמד אולסטאר בליגה שזה הדרג השני אחרי שחקני סופרסטאר.

בדרך כלל כשמדברים על אולסטארים אז אין באמת קשר לכמות הפעמים ששחקן ממש נבחר למשחק האולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 9:22 am 
Hall of Famer

בוש למיטב זכרוני כן הוביל את טורונטו לפלייאוף לפחות פעם אחת
ופלש צודק הפעם. קשה לתרץ שחקן ששוב ושוב לא נבחר לאולסטאר בכך שיש מיליארד סינים טועים. אם הוא היה ברמה הוא גם היה נבחר מדי פעם אבל גאסול היה בדיוק ברמת קו התפר או קצת פחות. צריך גם לזכור שתקופתו בממפיס היתה תקופה עם אינפלציית פאוורים איכותיים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 10:01 pm 
Sophomore

נזכרתי בכל עניין הסטאר/סופר/מגה בת'רד הזה כשראיתי אתזה: (3:30)
http://espn.go.com/videohub/video/clip? ... id=2459788

אגב נעזוב לרגע את הויכוח על קובי (כי ברור שהוא לא עובר-פייד, וברצינות כי חבל על הויכוחי קובי) מה דעתכם על התוכנית הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 10:46 pm 
Hall of Famer

למה לא אובר פייד? הוא בהחלט אובר פייד, אבל זה טבעי לגמרי לשחקן בשלב הזה של הקריירה שלו, כוכבים צעירים תמיד מקבלים פחות ממה שהם שווים וכוכבים ותיקים מקבלים יותר, ככה הליגה עובדת, אם לברון ודוראנט משחקים טוב יותר ממנו ומקבלים 10 מיליון פחות, אז קובי הוא אובר פייד. יותר מזה, אני חושב שאין אף שחקן בליגה ששווה שקבוצה תבזבז עליו חצי מתקרת השכר שלה, בטח ובטח כשאותו שחקן, גם עם הקו הקדמי הכי טוב בליגה לידו, לא מבטיח לה להיות אחת מה-3-4 הקונטנדריות הבכירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 10:58 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ומה אם השחקן הזה אחראי במו ידיו להכנסות של 100 מיליון דולר בשנה לקבוצה שלו + עשרות מיליונים לNBA + מאות מיליונים לאורך הקריירה לקבוצה ולNBA מחסויות + בזכותו נחתם החוזה עם טיים וורנר לזכויות שידור של הלייקרס בתמורה ל3 מיליארד (!!!!)? עדיין אובר פייד?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 11:08 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
איגי צודק כאן, למעשה. המשמעות של מבנה השכר בליגה היא שדוקא השחקנים הבינוניים הם אוברפייד, וכמעט כל הסופרסטארים הם אנדרפייד בטירוף יחסית יחסית להכנסות שהם מייצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 11:13 pm 
Hall of Famer

מבלי להכנס לויכוח של האם קובי הביא את כל ה-3 מיליארד האלו בעצמו או לא, הוא עדיין אובר פייד. כשאתה עולה 7 מיליון יותר מהשחקן הבא ברשימה ו-10 מיליון יותר משני השחקנים הכי טובים בליגה, אתה אובר פייד. כמובן שקובי הרוויח את הכסף הזה ביושר עם כל מה שהוא עשה בקריירה שלו, אבל עדיין, נכון לעונה הבאה, הוא לא שווה 27 מיליון. יכול להיות, ואפילו סביר להניח שהיו עונות שבהן הוא היה אפילו אנדר פייד ביחס לתרומה המקצועית והכלכלית שלו ללייקרס, אבל בעונה הבאה הוא יהיה אובר פייד. לא שיש בושה בזה, שאק קיבל 20+ מיליון לעונה גם הרבה אחרי שהוא לא היה קרוב אפילו ללהיות הסופרסטאר שהוא היה בתחילת העשור ויש עוד לא מעט דוגמאות למקרים כאלו.

בסופו של דבר, אני לא רואה כרגע אף שחקן בליגה ששווה חצי מתקרת השכר של הקבוצה שלו מבחינה מקצועית. אפשר לטעון שתקרת השכר הופכת אותו לאנדר-פייד כי התועלת הכלכלית שלו לקבוצה גבוהה יותר ממה שהיא יכולה לשלם לו, אבל ברגע שהקבוצה מוגבלת ביכולת שלה לשלם לשחקנים, לקבל חצי מתקרת השכר מבלי להיות אובר פייד זו פריבילגיה שיש למעט מאוד שחקנים וגם זה רק בשיא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 3:46 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני עדיין לא חושב שהוא אובר פייד. הוא אנדרפייד פחות מלברון או דוראנט, אבל עדיין אנדרפייד. אם מסתכלים ברשימת המשכורות של הלייקרס לעונה הבאה (שמגיעה ל-99 מיליון מופרכים !) עדיין ה-28 מיליון של קובי לא מתקרב להיות הסעיף הכי בזבזני בה. מי אוברפייד בלייקרס ? פאקינג מטה וורלד פיס עם 7.2 מיליון. סטיב בלייק עם 4. דה ג'ורי איז סטיל אאוט על ה-19 מיליון של גאסול וה-9 של נאש. להווארד בהנחה שהוא בריא מגיעים ה-19 שלו, וקובי שווה כל שקל מהמשכורת שלו ויותר. הכל יחסי בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 9:18 am 
Junior

לגבי המנטרה של "הקו הקדמי הטוב בעולם".... זה נכון רק מהשנה.
שנה שעברה הקו הקדמי הכי טוב היה האוורד-ריאן אנדרסון אחרי הפריצה-גלן דיוויס. יותר מגאסול - ביינום - מרפי.
שנה לפני כן זה היה נוביצקי טייסון צ'אנדלר היווד ומריון ששיחק 4 כשדירק נח.
בשנים לפני כן זה היה האוורד לואיס באס/אנדרסון וגורטאט. כן כן אני לוקח אותם לפני גאסול, ביינום לפני הפריצה עם הפציעות הכרוניות, ואודום. גאסול וביינום לא התקרבו להתאמה ולמיסמאצ'ים שיצרו האוורד-לואיס, הם לא התאימו בהגנה, ואודום מהספסל לא מכסה את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 10:45 am 
Hall of Famer

עמוס, בעולם שבו אין תקרות שכר ואין שכר מינימום בליגה אתה אולי צודק, אבל בעולם שבו קבוצות מוגבלות מאוד בסכומים שהן יכולות לשלם לשחקנים גם מלמעלה וגם מלמטה, אני כן חושב שקובי הוא אובר פייד. זה כמובן לא סותר את העובדה שיש עוד שחקנים בלייקרס שהם אובר פייד, ללייקרס יהיו העונה יותר מ-100 מיליון במשכורות (ה-99 מיליון לא לוקח בחשבון את המיליון וחצי של ג'ודי מיקס וגם אז הם רק על 14 שחקנים בסגל ויכולים אולי להחתים שחקן 15). כשאתה משלם כמעט כפול מתקרת השכר ולפחות 15 מיליון משכורות יותר מהקבוצה הבאה בתור ועדיין לא מחזיק סגל שהופך אותך לפייבוריטית על פני כל הקבוצות האחרות בפער גדול, כנראה שאתה משלם יותר מדי לדי הרבה שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 11:01 am 
Junior

להווארד מגיע 19 מיליון אבל קובי עם 28 הוא אנדר-פייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 11:26 am 
Junior

אני חושב שאתם מערבבים שמחות, נכון ששחקנים כמו קובי מוכרים מרצ'נדייזינג וחולצות ונעליים וכרטיסים וכו'.
אבל זה לא רלוונטי בעולם של תקרות שכר, שחקן שעולה חצי מהתקרת שכר הוא אוברפייד.
מצידי שהליגה תיתן לו אחוזים ממכירת החולצות שלו או המועדון או נייק אבל בתקרת השכר הוא לא שווה יותר מ-15-18 מליון.
חוץ מזה ששחקנים כמו קובי ולברון מקבלים יותר מכפול מהמשכורת שלהם מפרסומות עבור נעליים, המבורגרים או כל קומודיטי אחר.
אז לדבר על אדם שמרוויח בסה"כ 100 מליון דולאר בשנה במושגים של אנדר פייד זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 4:58 pm 
Junior

מרטל וובסטר חותם בוושינגטון, נותן להם בדיוק את הדבר היחיד שהיה חסר להם בסגל, פורוורד שקולע מבחוץ,
ומשלים סגל מאוד ארוך ומאוד מגוון, שאני מבטיח לכם, עד כמה שההבטחה הזאת שווה, שהוויזארדס יילכו לפלייאוף ראשון אחרי חמש שנים וראשון בקריירה לג׳ון וול.

בעמדת הפוינט יש את וול, עם גיבוי מספק של פרייס ושלווין מאק כל עוד החומה ייתן 38 דקות +- לערב.

בסקנד גארד יש את ביל ואת קרופורד. בעוד קרופורד הוא בהחלט סקורר ראוי מהספסל, על ביל עדייו עומדת חובת ההוכחה, אני חושב שהוא הולך להיות נהדר בתפקיד שלו בוושינגטון, שזה אומר בעיקר להשתמש בזריקה הכל כך טכנית שלו אחרי קיקים החוצה מהחדירות של וול. לשמור הוא יודע, לקלוע הוא יודע, לרוץ במגרש פתוח הוא יודע, ואתה לא מריך יותר מזה כשאתה משחק ליד רכז דומיננטי כמו וול.

אריזה, סינגלטון ומרטל זאת שלישיית פורוורדים טובה מאוד שמספקת שומר ברמה גבוהה ( אריזה, שכבר הוכיח בליגה שהוא אחד המתאימים לתפקיד המיועד לו, סטופר הגנתי ואופציה 4-5 בהתקפה) , יש קליעה ברמה גבוהה מהשלוש ( וובסטר, שאמנם היה חלש בעונה האחרונה אך לפניה נתן 10 נק׳ למשחק ב 41% מחוץ לקשת) ופרוספקט די מבטיח בדמותו של כריס סינגלטון שאני די מחזיק ממנו, למרות שכנראה לעולם לא יהיה אולסטאר.
יש פה גם גמישות, אריזה יכול לשחק כסקנד גארד ליד אחד מהפורוורדים האחרים ומרטל וסינגלטון יכולים לשחק כפאוורים.
יש גם את קרטייר מרטין ואת וסלי, שאני אישית לא חושב שהולך להחזיק בליגה יותר מדי זמן אבל אולי אני טועה ואחרי עונת רוקי רעה יימצא את הנישה שלו ואת הדרך להתאקלם לליגה.

מצבת הגבוהים בוושינגטון זה בעיקר מה שמלהיב אותי.
ננה ואוקאפור שני גבוהים וטרנים, שעברו כבר המון בליגה, ומשלימים אחד את השני מצויין.
אני מאמין שהשניים ייפתחו יחד בחמישייה אבל גם אם לא, ישחקו הרבה מאוד יחד.
ננה אמנם ריבאונדר וחוסם בינוני ( ובגלל זה אוקאפור הוא השלמה מצויינת אליו) , אבל עם שני גופות גדולים כאלה בצבע אתה יודע שאתה לא הולך להפסיד יותר מדי פעמים במצ׳אפ הריבאונד, יודע שלא ייקחו עליך יותר מדי אופנסיב ריבאונד ויודע שיריבים יפחדו לחדור לצבע שלך.
אז אוקאפור יספק את הריבאונד וההגנה, ננה יספק את ההתקפה. הברזילאי הוא ללא ספק אחד הגבוהים הטובים בליגה בצבע. בחצי עונה האחרונה בדנבר היה בינוני, אבל לפני נתן שלוש עונות עם 234 משחקים בממוצע של קצת מעל 14 נק׳ למשחק בקצת מעל 60% מהשדה. בנוסף ננה גם אוהב לרוץ את המגרש במתפרצות, ואם ג׳ון וול יאט קצת ויחכה לו טיפה במתפרצות, הוא יימצא שם הרבה פעמים את ננה לדאנק קל. ( וול נבדק ונמצא כשחקן שרץ את המגרש עם הכדור במתפרצות ומגיע לטבעת הכי מהר בליגה באופן די משמעותי.)

מאחוריהם יש שניים שנתנו עונה נחמדה מאוד והעלו המון את רף הציפיות מהם.
קווין סראפין הוא כבר עכשיו אחד מהגבוהים המחליפים הטובים בליגה. נגיד טופ 10. אחרי עונת רוקי חלשה עם מעט דקות הילד פרץ והראה המון כדורסל בעונה שעברה כשקיבל לא מעט הזדמנויות, גם בחמישייה. קלע באחוזים טובים, לקח ריבאונד, חסם, שמר, היה אנרגטי מאוד. לבחור יש המון כדורסל ובוושינגטון התאהבו בו בשנה שעברה.
טרבור בוקר כגבוה רביעי זה אחלה בחלה ולא להרבה קבוצות יש גבוה רביעי ברמה הזאת. כמו סראפין גם הוא קיבל את ההזדמנות בעונה שעברה להראות מה הוא יודע בקבוצה המאוד צעירה שהייתה בבירה, פתח ב32 משחקים מתוך 50 וגם הראה המון כדורסל והעמיד סטטיסטיקות טובות.
הייתי לוקח את הרביעייה הזאת על פני כל רביעייה אחרת בליגה למעט בלייקרס, ממפיס, דאלאס ואולי עוד אחת, לא יותר מזה.

אם לא יהיו פציעות משמעותיות, צ׳ק דם טו דה פלייאוף.
מה שכן, עד שוול לא יעשה את עליית המדרגות ויהפוך לסופרסטאר שציפו ממנו, ועד שבראדלי ביל וקווין סראפין לא יהפכו לטופ 10 בעמדה שלהם, אתם גם יכולים לעשות צ׳ק על הדחה מכובדת אחרי פייט בסיבוב הראשון, מקסימום סיבוב שני בהינתן כמה משתנים. כמו פילדלפיה של השנים האחרונות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 6:01 pm 
Hall of Famer

קבוצה חביבה שיש לה סיכוי להתחבר ולהגיע לפלייאוף בגלל השילוב בין צעירים לבין וטרנים.
הבעיה היא שפלייאוף במזרח העונה לא אומר הרבה ועם גיוס הוטרנים שלא מאופיינים כשחקנים שמובילים קבוצות לפסגה אבל כן מאופיינים במשכורות גבוהות מדי (אריזה שמוביל עמדת סמול חלשה; אוקאפור האפרפר, ננה האיכותי אך אוברפייד), וושינגטון איבדו ככל הנראה את הסיכוי להיות יותר מקבוצת טרייד-מיל. וול וביל צריכים להפוך למובילים בעמדות שלהם כדי שהעתיד שלהם יהיה משהו שהוא יותר מעוד מילווקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 9:37 pm 
Junior

מרטל וובסטר הוא לא שחקן משמעותי. גם את סינגלטון הזה אני לא מכיר. אריזה היה טוב מאוד כבק-אפ עדיין לא היה פותח בקבוצה רצינית. דווקא וסלי וקרטייר מרטין (אם זה מי שאני חושב שזה מהליגת קיץ) שחקנים יותר מעניינים בעמדה 3.
ננה שחקן שאני מאוד אוהב. אוקפור פחות. קווין סראפין קצת קיבל פה יותר מדי קרדיט. היה להם עוד איזה 4 יחסית טוב, לאן הוא הלך?
אני מתאר לעצמי שהחיזוק המשמעותי שלהם זה בראדלי בייל שלפי מה שאני מבין בונים עליו כסוג של אריק גורדון. יכול לתת להם קו-אחורי מבטיח גם אם לא בטוח שכבר מקיים. קרופורד כ2 מחליף זה גם יחסית טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2012 10:04 pm 
Hall of Famer

אריזה היה קצת שחקן פותח בקבוצה רצינית. לקבוצה קראו הלוס אנג'לס לייקרס והם לקחו את האליפות ב-2009

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 25, 2012 12:09 am 
Junior

אה, הוא היה פותח שם? המממ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 25, 2012 2:49 am 
Junior

א. וובסטר משמעותי בכך שהוא יכול לתת 10-8 נק׳ מהספסל באחוזים טובים מחוץ.
ב. מי שלא מכיר את כריס סינגלטון לא ראה את וושינגטון בשנה שעברה, שזה בסדר. הוא הולך להיות בליגה מספיק שנים בשביל שתוכלו להתוודע.
ג. לא רואה את מרטין מקבל יותר מדי דקות כשבעמדה שלו משחקים שלושה בכירים ממנו, ומניח שבמוקדם מן המאוחר הוא יעניין בעיקר את עוקבי הדי ליג.
ד. וסלי, שהיה מזעזע בעונת הרוקי, כשהעונה יש סוללה ארוכה של שחקנים לפניו ברוטציה, מעניין בעיקר סביב השאלה מתי הישבן שלו יתחיל לדבר וידרוש שחרור חזרה לאירופה.
ה. ב-4 היחסית טוב הכוונה היא לאנדריי בלאטצ׳, שיותר משהוא שחקן די טוב נחשב לסרטן קבוצתי, חור בהגנה, חסר אינטיליגנציית משחק וכנראה חיים, שחושב שהמטרה בכדורסל היא לצבור סטטיסטיקה אישית בשביל המנג׳רים שלו בפנטזי ליג מאשר נצחונות למנג׳ר שלו בוויזארדס?

ו. att, אמנם אריזה אוקאפור וננה נחשבים לאוברפייד, אבל כרגע יש את וול, ביל, קרופורד, סינגלטון, בוקר וסראפין שהם אנדרפייד, מי יותר ומי פחות, אז כרגע מה שחשוב יותר הוא המארג הקבוצתי, והוא מתאזן נהדר. וזה לא שהם סינדלו לעצמם את העתיד. בקיץ הבא אריזה יכול לצאת מהשנה האחרונה שלו בשבע מיליון ולחפש חוזה ארוך יותר בחמש מיליון לעונה וסביר מאוד שזה יקרה.
בקיץ שאחריו גם אוקאפור ו14.5 המיליון שלו יורדים מהספרים.
אני בהחלט יכול לראות תסריט שבקיץ הבא הם יעשו מהלך על טרייד גדול, כשאוקאפור מתנוסס כקלף טרייד של חוזה נגמר והוויזארדס מחזיקים בסוללת שחקנים צעירים כשרוניים, וושינגטון בהחלט תוכל להעמיד את אחת ההצעות המעניינות אם יהיה דבר כזה בשוק.
אולי ביינום בסיין אנד טרייד אם יחליט שלא כיף לו בפילי, אולי לאב שנראה שהולך לעשות דוויט אם המינסוטה שלו לא תגיע לפלייאוף
הקרוב, אולי הארדן ואולי רודי גיי כדי להשלים שלישיית סקורינג אדירה בקו האחורי ועוד כל מיני אולי. העיקר הוא שבוושינגטון יש גם גמישות פיננסית וגמישות רבה לבצע מהלכים בטריידים.

ועכשיו אני חייב מילים אחרונות על המרקם הקבוצתי הזה.
על פניו יש בקבוצה הזאת הכל, ואתם צריכים לזכור, לפני כמה חודשים לא היה בקבוצה הזאת כלום.
עכשיו? עכשיו יש בקבוצה הזאת וי על כמעט כל סימן שקבוצה מנצחת צריכה לסמן.

עכשיו יש מי שיכול להגיע לטבעת at will, יש קלעים מבחוץ, יש סקורינג מהספסל, יש סטופר הגנתי מובחר לעמדות החוץ, יש מגן פוסט מובחר, יש קלעי פוסט מובחר, יש עומק רציני בצבע. 

בקיצור אל תתפלאו כשהם יילחמו על ביתיות בפלייאוף עם אינדיאנה ואחת מקבוצות התפוח, לפני אטלנטה, לפני פילי עם ביינום, לפני שיקאגו חסרת הרוז. אפילו לפני אורלנדו והקבוצה הכל כך מדהימה שיש להם עכשיו. סתם, לפני אורלנדו כולם יסיימו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 25, 2012 9:38 am 
Junior

הקבוצה הנוספת שחיפשת עם רביעיית גבוהים טובה היא יוטה. תן לי אותם על פני רביעיית הקוסמים any day of the week.

אני לא מחזיק מוושינגטון ביחס לכתוב כאן. מקום שמיני במזרח זה לא מקום טוב. וול עוד לא מממש את הפוטנציאל שלו. ננה נחמד, אוקאפור פחות, ונכון לעכשיו הויזארדז היא קבוצה של רול פליירים ורכז שעדיין לא ברמת סופרסטאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 113 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: