סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 9:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה שאלת ״מה תעזור להם "שליטה מלאה על גורלו" של רסטריקטד שהם לא מעוניינים בו בכל מקרה״.
בעיניי הניסיון לנתק את השאלה ״מה לעשות עם אוברה כרגע?״ מזה שההנהלה והמאמנים מכירים את השחקן הזה במשך למעלה מ-3 שנים ורואים ומעריכים אותו בכל יום הוא לא רציני. רק עכשיו הם הבינו שהם לא מעוניינים בו בהמשך?!
וושינגטון לא ניהלו נכון את הנכס הזה ויצאו מהבחירה שלו עם חצי שנה של אריזה מזדקן. זה כישלון בעיניי.

לגבי הטרייד עצמו, אם מתעקשים להפריד אותו בצורה לא הגיונית מכל מה שהיה לפני כן, אני לא מת על אוברה וחושב שהיה צריך לשלוח אותו בטרייד ממזמן אבל עדיף היה להחתים אותו לחוזה צנוע לשנתיים נוספות על פני לאבד אותו תמורת השאלה קצרת מועד (=0 ערך עתידי). גם בחירת סיבוב שני עדיפה בעיניי אבל ברור לי שהיא פחות מתיישבת עם המטרות קצרות המועד של וושינגטון.

אישית אני חושב שיש, בין שאר דברים, גם בעיית אימון בוושינגטון.
אוברה וריברס הם שחקנים שמישים לכל הפחות מהספסל, בשיטה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 10:48 pm 
Hall of Famer

אני שמח שאתה היית מחתים את אוברה על חוזה צנוע (והוא היה מסכים?) לשנתיים נוספות, אבל יש לך תמיד נטיה לשכוח שהאן.בי.איי הוא ביזנס. וושינגטון מעל לתקרה. למה אתה חושב שהבעלים של הנכס ירצה לשלם מס מותרות על שחקן שהקבוצה לא צופה לו עתיד בשביל איזה אופציה עתידית להרוויח משהו קצת יותר מאשר טרוור אריזה (בחירת סיבוב שני במקום ה-35?).

אני גם לא מבין איך התקבעה הדיעה שאריזה לא אותו שחקן שהיה בעונה שעברה ביוסטון? כי מה, הוא שיחק באחת הקבוצות הכי לא מתפקדות בליגה והיה שם לא טוב? בכלל המשפט שלך לגבי אריזה מצחיק - "לא ראיתי את אוברה ואת ריברס וגם לא את השאריות של אריזה פוסט וושינגטון" בשביל מישהו שלא ראה שחקן השנה הקביעה שלך שנשארו רק שאריות של השחקן יומרנית משהו, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 11:25 pm 
Hall of Famer

אתה ראית את אריזה השנה?
ומה בחדר ההלבשה הכייפי של וושינגטון גורם לך לחשוב שזו סביבה תומכת שבה הוא יחזור לשיאו?

וושינגטון יכולה לייצר פתרונות כדי להיפטר מהמס (שאליו הגיעו עם שלל חוזים גרועים). להיפטר משחקן בן 23 שהם אוהבים תמורת השאלה זמנית זה לא דבר חכם. אלא אם הם לא אוהבים אותו ואז היו צריכים לשלוח אותו בטרייד כשעוד היה לו ערך. זה לא שהמס הגיע אליהם בהפתעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 11:31 pm 
Junior

עמוס, נראה לי שאנחנו כבר בשלב שבו צריך לציין כשאין יומרנות...

ואם הם הבינו לפני חצי שנה שלא ירצו בו בעתיד? ואם הם הבינו את זה לפני שנה וחצי אבל אף קבוצה אחרת לא הסכימה לתת כלום? אתה לא יודע כלום מעבר לשברי מידע ושמועות שאתה מלקט. בחייאת רבאק.
אנחנו מדברים על טרייד שקרה במציאות, אתה מתעקש לדבר על דברים דמיוניים שאתה חושב שאתה מודע להם. אתה מתעקש "שאי אפשר לנתק מה שקרה בעבר", שאתה כמובן לא יודע עליו כמעט כלום, ומעבר לזה, לא נראה שאתה מבין שהמציאות היא לא 2K, במציאות לא רשום לך ציון השחקן וגם אי אפשר לבדוק בדף השחקן את האפסייד שלו.
אז סבבה, הם נכשלו בנושא אוברה. קרה, קורה ויקרה לכל הקבוצות, עם המון שחקנים שנבחרים 15+. יכול להיות שזה אפילו כישלון קולוסאלי ממעלה ראשונה. לא נכנסתי לזה, כי כמו שניסיתי להסביר בשתי ההודעות הקודמות, אנחנו מדברים על הטרייד הנוכחי!!! אתה דיברת על הטרייד הנוכחי.. עד שנזכרת שאתה לא יודע כלום על המעורבים בו (לעדותך) אז עברת לאיזור הנוחות שלך - מה היה פעם, שפיטה בדיעבד של התוצאה בהווה עם מה שלדעתך היה צריך לקרות בעבר, שעליו, כאמור, אתה פשוט לא יודע כלום.
"אם מתעקשים להפריד אותו בצורה לא הגיונית מכל מה שהיה לפני כן" - באמת לא מצליח להבין איך ההיגיון עובד אצלך. מה לא הגיוני בלשפוט החלטה שהתחרשה כרגע, על סמך מה שהיה לקבוצה ביד באותו הרגע, עם הערכה של מה היא הייתה צריכה לעשות עם הקלפים שלה ברגע הזה? נושא השיחה הוא הטרייד שקרה כרגע. אתה לא מסוגל לדבר עליו בלי "לא מתעניין במה שקרה עכשיו, לפני שנה הם יכלו לקבל יותר"? יש לך בכלל מידע רלוונטי מה הם יכלו לקבל לפני שנה על שחקן בלי ניהול משחק/הגנה ועם 40% שדה, או שאתה סתם ממש אוהב לירות באוויר?
זה בכלל משנה מה הם יכלו לקבל אשתקד, או שגם ככה אם לא היו מקבלים בחירת סיבוב ראשון בשביל לבנות תהליך, היית "מחתים לשנתיים נוספות על חוזה צנוע" (שאחרי שהוא היה דוחה, כצפוי, היה צריך להשתמש בכפתור ה-force, או שגם זה בעצם קיים רק ב-2K ולא במציאות)?
ומתי היית חותך הפסדים עליו ומפסיק להתעקש "לקבל ערך" רק בגלל שפעם (כשנבחר 15) באמת היה לו ערך? ומה עם המקום בסגל? לא חבל לבזבז אחד כזה על שחקן שאתה לא מאמין בו, כשבכל שנה יש המוני נבחרי סיבוב 2/אנדראפטד שיכולים להפוך להרבה יותר מאוברה, לפי טענתך מת'רדים אחרים?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 11:34 pm 
Hall of Famer

אני לא ראיתי את אריזה השנה, בגלל זה אני לא מדבר בנחרצות שהוא טוב בדיוק כמו שנה שעברה, אבל נראה לי שהאופציה שחודשיים אחרי שנה מצויינת הירידה מגיעה בגלל סביבה גרועה יותר הגיונית שבפגרה השחקן נגמר.
והסביבה של וושינגטון לא ממש תומכת, אבל אריזה הוא רול פלייר ורול פלייר טוב, או לפחות היה. בוושינגטון, בניגוד לפיניקס יש מספיק כישרון לעבוד איתו והוא בהחלט יכול לפרוח. או שלא. בכל מקרה אני לא צופה תקרה גבוהה מדי לוושינגטון אחרי הטרייד. מקס' בעיני זה מקום 6 וסיבוב שני מזרח. אני מניח שזאת מטרה שהם רוצים להשיג השנה.

ואת קלי אוברה וושינגטון כנראה שלא ממש אוהבים לפי הטרייד ולפי הסיפורים שהם לא התכוונו להאריך לו את החוזה בכל מקרה. אז וושינגטון יכולים לייצר פתרונות כדי להיפטר מהמס איכשהו וזה בשביל להחתים שחקן שלא תורם להם? לא כדאי לוושינגטון לחפש פתרונות להיפטר מהמס כדי להשיג שחקן שכן יתרום להם? וכמו שצ'ונסי אמר לך יותר מפעם אחת, מה וושינגטון יכלה לעשות עם אוברה לא קשור להערכת הטרייד הנוכחי. מקס' אתה יכול להגיד שהטרייד הזה רק מראה כמה קצרת רואי ההתנהלות של וושינגטון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 12:36 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
עמוס, נראה לי שאנחנו כבר בשלב שבו צריך לציין כשאין יומרנות...

ואם הם הבינו לפני חצי שנה שלא ירצו בו בעתיד? ואם הם הבינו את זה לפני שנה וחצי אבל אף קבוצה אחרת לא הסכימה לתת כלום? אתה לא יודע כלום מעבר לשברי מידע ושמועות שאתה מלקט. בחייאת רבאק.
אנחנו מדברים על טרייד שקרה במציאות, אתה מתעקש לדבר על דברים דמיוניים שאתה חושב שאתה מודע להם. אתה מתעקש "שאי אפשר לנתק מה שקרה בעבר", שאתה כמובן לא יודע עליו כמעט כלום, ומעבר לזה, לא נראה שאתה מבין שהמציאות היא לא 2K, במציאות לא רשום לך ציון השחקן וגם אי אפשר לבדוק בדף השחקן את האפסייד שלו.
אז סבבה, הם נכשלו בנושא אוברה. קרה, קורה ויקרה לכל הקבוצות, עם המון שחקנים שנבחרים 15+. יכול להיות שזה אפילו כישלון קולוסאלי ממעלה ראשונה. לא נכנסתי לזה, כי כמו שניסיתי להסביר בשתי ההודעות הקודמות, אנחנו מדברים על הטרייד הנוכחי!!! אתה דיברת על הטרייד הנוכחי.. עד שנזכרת שאתה לא יודע כלום על המעורבים בו (לעדותך) אז עברת לאיזור הנוחות שלך - מה היה פעם, שפיטה בדיעבד של התוצאה בהווה עם מה שלדעתך היה צריך לקרות בעבר, שעליו, כאמור, אתה פשוט לא יודע כלום.
"אם מתעקשים להפריד אותו בצורה לא הגיונית מכל מה שהיה לפני כן" - באמת לא מצליח להבין איך ההיגיון עובד אצלך. מה לא הגיוני בלשפוט החלטה שהתחרשה כרגע, על סמך מה שהיה לקבוצה ביד באותו הרגע, עם הערכה של מה היא הייתה צריכה לעשות עם הקלפים שלה ברגע הזה? נושא השיחה הוא הטרייד שקרה כרגע. אתה לא מסוגל לדבר עליו בלי "לא מתעניין במה שקרה עכשיו, לפני שנה הם יכלו לקבל יותר"? יש לך בכלל מידע רלוונטי מה הם יכלו לקבל לפני שנה על שחקן בלי ניהול משחק/הגנה ועם 40% שדה, או שאתה סתם ממש אוהב לירות באוויר?
זה בכלל משנה מה הם יכלו לקבל אשתקד, או שגם ככה אם לא היו מקבלים בחירת סיבוב ראשון בשביל לבנות תהליך, היית "מחתים לשנתיים נוספות על חוזה צנוע" (שאחרי שהוא היה דוחה, כצפוי, היה צריך להשתמש בכפתור ה-force, או שגם זה בעצם קיים רק ב-2K ולא במציאות)?
ומתי היית חותך הפסדים עליו ומפסיק להתעקש "לקבל ערך" רק בגלל שפעם (כשנבחר 15) באמת היה לו ערך? ומה עם המקום בסגל? לא חבל לבזבז אחד כזה על שחקן שאתה לא מאמין בו, כשבכל שנה יש המוני נבחרי סיבוב 2/אנדראפטד שיכולים להפוך להרבה יותר מאוברה, לפי טענתך מת'רדים אחרים?

אני חושב שלכל המאוחר, אחרי העונה השנייה ששחקן נמצא אצלך, אתה אמור להעריך את האפסייד שלו ולהבין אם אתה רוצה אותו אצלך (בהתאם ליכולת שהוא מפגין, להתקדמות שלו, לגישה שלו, למוסר העבודה שלו ולפרמטרים שצריך למדוד ולעקוב אחריהם היטב, הן במשחקים והן באימונים).
אם אתה רוצה אותו, אתה צריך להיערך מבחינת מיסוי וניהול קאפ. אם לא, אתה צריך להיערך לטרייד.
כאמור, מוזר בעיניי להפריד בין הכישלון של הדחייה של המועד של הטרייד עליו לערך שהתקבל בטרייד שבו הוא הפיסה המרכזית. לטיימינג בעסקאות האלו יש משמעות.
ממה שאני מבין וקראתי ושמעתי על הערך של אוברה דיברו עליו כשחקן מבטיח. הערך שלו לא היה של שחקן שנפטרים ממנו תמורת אפס תמורה עתידית אלא הרבה יותר מזה. אז כן, מבחינתי זה כישלון של וושינגטון, גם אם זה לא מעניין אותך לדבר על זה.
להיזכר פתאום שלשחקן אין הגנה או ניהול משחק או קולע ב-40% בלבד זה... מה לעשות, לא ניהול טוב ויש לזה חשיבות כשבאים להעריך טרייד.
זה קצת כמו שתעריך עסקה של מכירת בית ותתעקש לדבר על המחיר שקיבלו ביחס לשוק באותו רגע נתון ותכתיר את זה כאחלה עסקה תוך כדי שאתה מתעלם מזה ששנתיים קודם לכן הדירה הייתה שווה פי 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 11:04 am 
Hall of Famer

אתה לא צריך להתעלם ממה שקרה קודם, אבל ההערכה שלך על מכירת הבית צריכה להיות שמחה על שהצלחת למכור בית מעל לערך השוק העכשווי, תוך כדי ביקורת על ההתנהלות בשנתיים הקודמות. לא להגדיר את המכירה עצמה כנוראית. נוראי היה להישאר עם הבית עוד חצי שנה ואז לשפוך חצי מיליון דולר על השיפוץ שחייבים לבצע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 11:09 am 
Senior

ובמקרה של אוברה, זה כמו לטעון שזה שהחלפת את המדף של מברשות השיניים במחיר גבוה, יפגע בנסיונות שלך להעלות את ערך הנכס.

ואפרופו "נכס", נראה לי ש Att לקח צעד אחד רחוק מהמקובל בהעדפתו את משחקי המנכ"ול על פני משחקי הכדורסל. "ניהול קאפ" מעניין יותר מניהול משחק ושחקנים הם "נכסים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 1:40 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
ובמקרה של אוברה, זה כמו לטעון שזה שהחלפת את המדף של מברשות השיניים במחיר גבוה, יפגע בנסיונות שלך להעלות את ערך הנכס.

ואפרופו "נכס", נראה לי ש Att לקח צעד אחד רחוק מהמקובל בהעדפתו את משחקי המנכ"ול על פני משחקי הכדורסל. "ניהול קאפ" מעניין יותר מניהול משחק ושחקנים הם "נכסים".

אני דווקא רואה השנה יותר כדורסל מהנ.ב.א. משנים עברו.
אני כן חושב שהמשחק מתנהל בשני מקומות במקביל ושהפרקט הוא לאו דווקא החשוב שבהם כדי לקבוע מי תצליח ועד כמה ומי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 1:42 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אתה לא צריך להתעלם ממה שקרה קודם, אבל ההערכה שלך על מכירת הבית צריכה להיות שמחה על שהצלחת למכור בית מעל לערך השוק העכשווי, תוך כדי ביקורת על ההתנהלות בשנתיים הקודמות. לא להגדיר את המכירה עצמה כנוראית. נוראי היה להישאר עם הבית עוד חצי שנה ואז לשפוך חצי מיליון דולר על השיפוץ שחייבים לבצע.

אנחנו לא מסכימים על זה. אני חושב שהמכירה היא נוראית, כי אני מסרב להסתכל בפרספקטיבה הצרה של הטרייד הזה בלבד.
אבל גם אם מתעקשים, אריזה לחצי שנה זה מעל ערך השוק העכשווי?
זה בסדר. במקרה האידילי, וושינגטון תוכל להגיע למקום השישי ולתת פייט למי שזו לא תהיה במקום השלישי (וסביר להניח להיות מודחת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 2:12 pm 
Senior

Att כתב:
תומר כתב:

אני כן חושב שהמשחק מתנהל בשני מקומות במקביל ושהפרקט הוא לאו דווקא החשוב שבהם כדי לקבוע מי תצליח ועד כמה ומי לא.

יכול להיות שזה חשוב מאוד (ממש כמו הלוגיסטיקה וניהול החשבונות של הקבוצה) אבל להגיד שזה יותר מעניין ממה שמתרחש על הפרקט זו תפיסה, נו, ייחודית משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 2:25 pm 
Hall of Famer

אז אנחנו מסכימים, הטרייד הוא בסדר. יכול להוביל למקום 6 ופייט, כולל אופציית ניצחון, בסיבוב הראשון. הבעיה שהגדרת את הטרייד כנוראי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 3:05 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהטרייד יכול להביא למקום 6. אני חושב שזה המקום הטבעי של הסגל של וושינגטון ואם משהו יתעורר שם, זה לא יהיה כתוצאה מהטרייד אלא מזה שוול החליט להתאפס על החיים שלו, אולי בעקבות העליהום התקשורתי שקיבל ושמועות הטרייד עליו (וזה שאף אחד לא באמת רוצה אותו ואת החוזה שלו).
אני גם חושב שזה הבסט קייס סנריו של וושינגטון (שאתה הרחבת אותו לניצחון בסיבוב הראשון; אני לא חושב שיש להם סיכוי ריאלי; אינדיאנה, פילי ובוסטון בריאות יחסלו אותה) והוא נובע, בין השאר, מזה שאחרי החמישיה המובילה במזרח, אין קבוצות מרשימות במיוחד (דטרויט נטולת הגארדים? שארלוט עם שחקן אחד משמעותי?) או מאבק סטייל זה שמתרחש במערב. אם וושינגטון הייתה במערב, הסיפור שלה היה גמור ממילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 3:47 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
Att כתב:
תומר כתב:

יכול להיות שזה חשוב מאוד (ממש כמו הלוגיסטיקה וניהול החשבונות של הקבוצה) אבל להגיד שזה יותר מעניין ממה שמתרחש על הפרקט זו תפיסה, נו, ייחודית משהו.

זו תפיסה מציאותית. בסופו של דבר, הניהול הוא מכריע (בטח כשחושבים על העונה הסדירה אבל במידה רבה גם בפלייאוף) כיוון שהוא אחראי על סגל הקבוצה ועל זהות המאמן.
האם מה שמשפיע על הנצחונות של אטלנטה השנה זה שהשחקנים לא מתאמצים מספיק?
לא, אין שם מספיק כישרון. זו קבוצה שנועדה להיות בתחתית הליגה ולהיבנות מחדש.
אפשר לומר את זה, ברמה כזו או אחרת, לגבי כל אחת מקבוצות הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 8:33 pm 
Junior

Att כתב:
אני חושב שזה המקום הטבעי של הסגל של וושינגטון ואם משהו יתעורר שם, זה לא יהיה כתוצאה מהטרייד אלא מזה שוול החליט להתאפס על החיים שלו, אולי בעקבות העליהום התקשורתי שקיבל ושמועות הטרייד עליו

רק לוודא שהבנתי - אם וושינגטון ממשיכים באותו קו זה טרייד גרוע כי זה לא שיפר אותם אבל אם הקבוצה תשתפר אחרי צירוף שחקן חמישיה שבטח ישחק 30+ דקות ללילה (הלילה שיחק 38 בהפסד) אז זה לא קשור אליו זה רק וול?

כלומר לא משנה איך הטרייד הזה ישפיע על הקבוצה (אם בכלל) הוא ככה או ככה חסר משמעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 9:54 pm 
Hall of Famer

this is the way you can't go wrong

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 10:11 pm 
Junior

אז מחוץ למשחק ה-GM בסלניוז ו-realGM, רוב התגובות שאני קורא ושומע משבחות את אריזה (למשל זאק לואו מקפיץ כתבה מהפלייאוף http://www.espn.com/nba/story/_/id/2359 ... a-playoffs)
ויורדים דווקא על פיניקס.
לפיניקס יש עודף בסמולים, הגרסה הראשונה של הטרייד הייתה לשלוח את אוברה לממפיס כי הם לא רוצים אותו ולא יחתימו אותו, את ריברס הם בכלל חתכו.
בסופו של דבר, כנראה הלייקרס הציעו יותר מבחינת נכסים אבל סארבר פחד שעוד פעם יאשימו את פיניקס בעזרה ללייקרס אז לקח עסקה גרועה ממישהו אחר.

סליחה שהפרעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 3:00 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
אני חושב שזה המקום הטבעי של הסגל של וושינגטון ואם משהו יתעורר שם, זה לא יהיה כתוצאה מהטרייד אלא מזה שוול החליט להתאפס על החיים שלו, אולי בעקבות העליהום התקשורתי שקיבל ושמועות הטרייד עליו

רק לוודא שהבנתי - אם וושינגטון ממשיכים באותו קו זה טרייד גרוע כי זה לא שיפר אותם אבל אם הקבוצה תשתפר אחרי צירוף שחקן חמישיה שבטח ישחק 30+ דקות ללילה (הלילה שיחק 38 בהפסד) אז זה לא קשור אליו זה רק וול?

כלומר לא משנה איך הטרייד הזה ישפיע על הקבוצה (אם בכלל) הוא ככה או ככה חסר משמעות?

טוב שווידאת כי לא הבנת, לפחות ממה שאני הבנתי שהבנת...

הצלחתה של וושינגטון השנה תלויה - גם אחרי הטרייד - בעיקר ביכולת של וול, ביל ופורטר, שלושת השחקנים המובילים שלה.
עם כל הכבוד לאריזה, לסטורנסקי החמוד, למרקיף מוריס ולשאר הסגל.
אם אלו יתעוררו ויתפקדו, סביר שהקבוצה תצליח.

הטרייד גרוע בעיניי כי הוא בכל מקרה לא שיפר את וושינגטון בטווח הארוך
וכי הם איבדו שחקן צעיר בן 23 שהיו יכולים להאריך או לחילופין להזדכות עליו כשיש לו ערך גבוה יותר ולא ברגע האחרון כשהערך שלו ברצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 3:06 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

אוקיי, בדקתי את המשחק הערב ומסתבר שאריזה אכן שיחק 38 דקות ותרם בצורה יפה מאוד, תרומת אול אראונד (כולל 6 חטיפות) ו-וושינגטון האומללים בכל זאת הצליחו להפסיד לאטלנטה :shock: :shock: :shock:
מישהו ראה את המשחק ויכול להסביר מה קורה לקבוצה הזו?

יכול להיות שזה עוד ישתנה, אולי אני לא מעריך את אריזה מספיק, אולי הם עוד יתאפסו על עצמם, אבל זו באמת קבוצה שצריכה לעשות מהלכים של ״לנצח עכשיו״?!
משהו כנראה רקוב שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 22, 2018 10:27 pm 
Hall of Famer

האופציה של דייוויס ללייקרס מדוברת המון לאחרונה, הן מצד לברון והן מצדו של ad. השניים נפגשו לארוחת ערב לאחרונה, בצל השמועות.
כשלברון נשאל על טמפרינג אפשרי, הוא נקב בעוד כמה שחקנים שהיה שמח לראות לצידו.
אם ad יכריח את דרכו ללייקרס והלייקרס יקחו כוכב נוסף מהשוק החופשי (זה עשוי להיות גם באטלר for all we know), הם עשויים להיות קונטנדרים רציניים ואולי אפילו פייבוריטים (בהתחשב בעזיבה אפשרית של דוראנט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 22, 2018 11:56 pm 
Hall of Famer

אגב, מנהיגות נוראית בעיניי של AD להיפגש עם לברון בעיתוי הנוכחי, אחרי המשחק בין הקבוצות שלהם והשיח על הטמפרינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 12:39 am 
מנהל פורום

זה למה חדגבה מתאים ללברון.
הוא לא מנהיג ואם יש טיפטיפה מודעות עצמית הוא גם לא שואף להנהיג אלא לשחק טוב
הוא טוב בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 10:50 pm 
Hall of Famer

ריברס ביוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 12:57 am 
Hall of Famer

פול פצוע, וריברס מגיע לדאנטוני בדיוק בזמן. עוד סקורר מוביל כדור שיכול גם להיות אינסטנט אופנס מהספסל וגם לפתוח בחמישיה אם צריך

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 1:41 am 
Hall of Famer

אינסטנט אופנס ביעילות נמוכה אבל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 122 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: