סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 6:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 9:13 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
החתמות פאניקה שבועיים לתוך העונה זה כל כך ניינטיז. לא מתאים למכבי.

אני חושב שההחתמה הזאת (והעיתוי שלה בעיקר) מסמלת מה חושבים במכבי באמת על יוגב אוחיון ועל הקפטן בורשטיין. אני חשבתי (ועדיין חושב) שהיה נכון להריץ את אוחיון בחמישייה. דיוויד לא יהפוך אותו תוך עונה לשחקן נטול חסרונות אבל כן יהפוך אותו לכלי שמכבי יכולה בהחלט להשתמש בו. עם החסרונות ההתקפיים הידועים שלו אפשר היה לחיות אם הגנת הלחץ היתה אפקטיבית יותר ומכבי היתה מקבלת תרומה התקפית מעמדות 1 ו3. הערב הנוראי של פרמאר וסמית' במילאנו הוא לא מייצג בעיניי.

לגופו של עניין - לנגפורד שחקן מצוין, אין צורך להציג. אחד הסקוררים המשובחים ביורוליג. סקנד-גארד קלאסי, לא 1 ולא 3, קולע טוב מבחוץ אבל אוהב את החדירה לסל. שמאלי, יודע להגן נהדר עם הגוף על הכדור וגם סוחט עבירות מצטיין. בצד של החסרונות - לא עילוי הגנתי וגם לא שחקן קבוצתי במיוחד. מצד שני תמיד שיחק בקבוצות קטנות/בינוניות בהן זה לא ממש נדרש ממנו.

על פניו מתאים מאוד לשחק ליד סמית' ופרמאר, מה שכן זה אומר שפרמאר יזוז לעמדה 1 בה הוא מיעט לשחק עד כה. אולי בהיפוך אירוני של הדברים, עם אחריות גדולה יגיעו גם כוחות גדולים? נחיה ונראה.

אגב, אם אין תכנון לאזרח אותו (פרמאר) בקרוב, לנגפורד או סמית' ישבו בצד במשחקי הליגה יחד עם פאפאלוקאס כמובן. לא אופטימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 9:47 pm 
Senior

דייבי ג'ונס כתב:
החתמות פאניקה שבועיים לתוך העונה זה כל כך ניינטיז. לא מתאים למכבי.

אני חושב שההחתמה הזאת (והעיתוי שלה בעיקר) מסמלת מה חושבים במכבי באמת על יוגב אוחיון ועל הקפטן בורשטיין. אני חשבתי (ועדיין חושב) שהיה נכון להריץ את אוחיון בחמישייה. דיוויד לא יהפוך אותו תוך עונה לשחקן נטול חסרונות אבל כן יהפוך אותו לכלי שמכבי יכולה בהחלט להשתמש בו. עם החסרונות ההתקפיים הידועים שלו אפשר היה לחיות אם הגנת הלחץ היתה אפקטיבית יותר ומכבי היתה מקבלת תרומה התקפית מעמדות 1 ו3. הערב הנוראי של פרמאר וסמית' במילאנו הוא לא מייצג בעיניי.

לגופו של עניין - לנגפורד שחקן מצוין, אין צורך להציג. אחד הסקוררים המשובחים ביורוליג. סקנד-גארד קלאסי, לא 1 ולא 3, קולע טוב מבחוץ אבל אוהב את החדירה לסל. שמאלי, יודע להגן נהדר עם הגוף על הכדור וגם סוחט עבירות מצטיין. בצד של החסרונות - לא עילוי הגנתי וגם לא שחקן קבוצתי במיוחד. מצד שני תמיד שיחק בקבוצות קטנות/בינוניות בהן זה לא ממש נדרש ממנו.

על פניו מתאים מאוד לשחק ליד סמית' ופרמאר, מה שכן זה אומר שפרמאר יזוז לעמדה 1 בה הוא מיעט לשחק עד כה. אולי בהיפוך אירוני של הדברים, עם אחריות גדולה יגיעו גם כוחות גדולים? נחיה ונראה.

אגב, אם אין תכנון לאזרח אותו (פרמאר) בקרוב, לנגפורד או סמית' ישבו בצד במשחקי הליגה יחד עם פאפאלוקאס כמובן. לא אופטימלי.

דייבי, אני לא חושב שראית את יוגב אתמולאו באליפות אירופה. היתרונות היחסיים שלו בליגה שלנו או באדריאטית מתבטלים ביורוליג. הוא לא היה מסוגל לעשות כלום והגג-אה-לה-אלישי כדיר שהוא חטף היה סיום די עצוב לערב שלו. ליוגב אין גם כלים פיזיים לשמור על חבר'ה כמו מאליק היירסטון, ללאנגפורד(שאגב נחשב לשומר מצויין בקולג'ים) יש.

אגב, החתמת פאניקה? מכבי במו''מ איתו בערך מלפני שבועיים וחצי.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ו' אוקטובר 21, 2011 9:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 9:52 pm 
Hall of Famer

לאור העובדה שהשביתה ב-NBA רק מתארכת ומתארכת והאופציה שהעונה כולה תבוטל אמנם עדיין פחות סבירה מאשר עונה מקוצרת, אבל כבר ממש לא מופרכת, לטעמי מכבי חייבת לפעול כבר עכשיו לאיזרוח של פארמר, אין טעם שקבוצה עם סגל כל כך ארוך תשחק עם סגל כל כך מוגבל בליגה בארץ. שנית, אני מניח שהחתמה של לאנגפורד כנראה סוגרת סופית את הסיכויים הקטנים מלכתחילה שכספי יחזור למכבי. שלישית, אם לא יהיה איזה שינוי קיצוני בהיררכיה הקבוצתית או פציעות רציניות, זה כנראה הזמן הנכון להשאיל גם את שאייר שישתפשף קצת בקבוצה שיכולה לתת לו יותר דקות, בניגוד לאוחיון ובורשטיין, במקרה שלו אני חושב שמכבי עדיין לא יודעת בדיוק מה יש לה ביד ועם כמות הדקות שהוא מקבל, היא כנראה גם לא תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 10:20 pm 
Hall of Famer

מישהו כבר יכול להגיד כמה ירקרקים ישלשל לנגפורד לכיסו בתום העונה במכבי?

לא מכיר את השחקן כ"כ, אבל אני לא אתפלא לראות את דיוויד מריץ ביורוליג הרכבים של לנגפורד, פאפאלוקאס ופרמאר ביחד עם ליאור אליהו וסופו. זו חמישיה שכבר יכולה לאיים על הסל בכל שנייה, ובקו האחורי, אפשרות מצוינת ללחוץ את הכדור.

ואם כבר אני לא מכיר את השחקן, מצפייה ביוטיוב, הסגנון די מזכיר את בוטסי ת'ורנטון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 10:32 pm 
Senior

שלח אגב יקרא לזה משום מה ''הרכב נמוך'' :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 10:54 pm 
Sophomore

התותח.מדברים על 750 אלף דולר נטו העונה.לפי מה שהבנתי האופציה לעונה השניה אם תמומש היא 950 אלף דולר נטו. שאלו סכומים מאוד נמוכים למה שהיה אמור להרווח בחימקי(2.5 מיליון דולר לעונה).
בכל מקרה מקרה החתמה עצמה היא מצויינת.גארד שהוא בין הטובים באירופה. אבל היא לא פותרת את הבעיה כאשר פארמר יעזוב כאשר מי שישארו כרכזים הם פאפאלוקאס ואוחיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 11:17 pm 
Hall of Famer

בקיצור, השאירו כמה פירורים להחתמה של פרקינס עוד חודש-חודשיים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 11:39 pm 
Hall of Famer

לא, לא להשאיל את שייר. לדעתי, שייר צריך להיות הגארד הרביעי ברוטציה. מה שאומר מבחינתי שגם בורשטיין וגם אוחיון מחוץ לרוטציה ביורוליג. יקבלו דקות בשאר המסגרות, זה די והותר.
סמית' כנראה צריך בעקבות זאת להיות הפורוורד הרביעי, אחרי אליהו, בלו ופניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 7:23 pm 
Sophomore

1.8 מיליון דולר לשנתיים

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 09076.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 7:27 pm 
Sophomore

מה הבעיה לכתוב "לאנגפורד ירווחי במכבי 1.8 מיליון דולר לשנתיים"?

בכל מקרה מכבי מביאה אותו במחיר די נמוך וזה בלי קשר לחוזה המופרך שלו בחימקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 7:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מיליון דולר זה לא די נמוך. אם אני לא טועה, זה הרף המוגדר לשחקנים במכבי על פי פדרמן, ומכבי עוד לא סטתה ממנו. עד עכשיו היא החתימה מציאות של ממש (למען אולי אליהו), זו במקרה הטוב החתמה יקרה יחסית שתוכח כמשתלמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 7:56 pm 
Hall of Famer

חשבתי גם על משהו אחר - האם זה משאיר מקום להלפרין לחזור למכבי שנה הבאה? כי אישית, כן הייתי רוצה שזה יקרה. הלפרין הוא לא ווינר, ולא שחקן מוביל, אבל הוא יופי של קומבו גארד בכל רמה אירופאית שיש, ויהיה נחמד לראות אותו חוזר למכבי מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 8:03 pm 
Hall of Famer

מסכים עם ראובן שמיליון דולר זה ממש לא נמוך, וצריכים גם לזכור שבסופו של דבר לנגפורד נחתך מחימקי, שבה הוא נחשב לשחקן מוביל וקיבל חוזה ארוך-טווח שבחרו להתיר. זה אומר דרשני ומעיד על הלחץ של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 23, 2011 10:18 pm 
Junior

rony כתב:
לאור העובדה שהשביתה ב-NBA רק מתארכת ומתארכת והאופציה שהעונה כולה תבוטל אמנם עדיין פחות סבירה מאשר עונה מקוצרת, אבל כבר ממש לא מופרכת, לטעמי מכבי חייבת לפעול כבר עכשיו לאיזרוח של פארמר, אין טעם שקבוצה עם סגל כל כך ארוך תשחק עם סגל כל כך מוגבל בליגה בארץ. שנית, אני מניח שהחתמה של לאנגפורד כנראה סוגרת סופית את הסיכויים הקטנים מלכתחילה שכספי יחזור למכבי. שלישית, אם לא יהיה איזה שינוי קיצוני בהיררכיה הקבוצתית או פציעות רציניות, זה כנראה הזמן הנכון להשאיל גם את שאייר שישתפשף קצת בקבוצה שיכולה לתת לו יותר דקות, בניגוד לאוחיון ובורשטיין, במקרה שלו אני חושב שמכבי עדיין לא יודעת בדיוק מה יש לה ביד ועם כמות הדקות שהוא מקבל, היא כנראה גם לא תדע.

למה?
מכבי מתקשה בליגה?
למה לשלם עוד כסף על שחקן שלא יהיה שם בפיינל פור?

כשפארמר יעזוב יחתימו את פרקינס, בנתיים אין צורך.

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ב' אוקטובר 24, 2011 1:14 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2011 12:11 am 
Hall of Famer

מה שחשבתי אולי שכדאי לעשות עם פרקינס, זה סוג של אופציה. נניח, נותנים לו 50,000 בשביל לשבת בבית ולא לחתום עם קבוצה אחרת (נניח שהוא יוכל בתנאים מסוימים וכו'). ואז ,במקרה שמתעורר הצורך, משלימים לו עוד איזה 200-300 אלף דולר ונותנים לו לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2011 1:16 am 
Junior

נורטון כתב:
מה שחשבתי אולי שכדאי לעשות עם פרקינס, זה סוג של אופציה. נניח, נותנים לו 50,000 בשביל לשבת בבית ולא לחתום עם קבוצה אחרת (נניח שהוא יוכל בתנאים מסוימים וכו'). ואז ,במקרה שמתעורר הצורך, משלימים לו עוד איזה 200-300 אלף דולר ונותנים לו לשחק.

כרגע, למיטב זכרוני, הם משלמים לו על השיקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2011 2:45 pm 
Sophomore

אני קצת סוטה מהנושא- ערן סלע הוא בדרך כלל פרשן שאני מעריך, אבל שני הטורים האחרונים שלו שקראתי קצת לא ברורים לי. קודם כל על לנגפורד- אני לא כל כך מכיר אותו, אבל הוא לחלוטין לא רכז. קצת מאכזב היה לקרוא את סלע טוען שהוא כן.
דבר שני- הטענה שלו שהיתה כמעט חובה על מכבי להחזיר את כספי. הוא מנמק את זה בין השאר בכך שהרבה כוכבים אירופים חזרו למדינה שלהם וכך היה צריך להיות גם עם כספי. נימוק שני: אם הביאו את פארמר על אחת כמה וכמה היה חייב להחזיר את כספי על אף העומס בעמדות הפורוורד.
אני לא מבין למה צריך להחזיר את כספי הוא יושב על העמדות הכי עמוסות במכבי וגם אם הוא יבוא בכסף יחסית קטן זה עדיין בזבוז משאבים במקום לא נחוץ. זה שהוא ישראלי אין הכרח שהוא ישחק בקבוצה. אני עדיין חושב שכל התפיסה של להביא שחקן שרק אלוהים ודייויד סטרן יודעים מתי הוא ילך שגויה. לראיה אף מועדון רציני לא עשה זאת (לפני שקופצים עם ריאל וצסקא- ריאל הוא לא מועדון רציני ואפילו הוא החתים את רודי פרננדס על חוזה ארוך טווח כמו גם צסקא וקירילנקו). נכון שכספי היה יכול לעזור אבל באיזה מחיר. השלב הראשון ביורוליג הוא השלב שבו הקבוצה מתגבשת ומכבי תעלה לטופ 16 אפילו מהבית הקשה הזה, כך שלשחק עם שני שחקנים שבתסריט הכי אופטימי יעזבו בינואר נראה מיותר. זה שמכבי עשו טעות ענקית והביאו את פארמר לא אומר שהם צריכים להמשיך ולעשות את אותן הטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2011 4:41 pm 
Junior

ערן סלע היה ונשאר מעכברי הכדורסל האירופי היותר טובים בארץ. אני תולה טעויות קטנות כאלה יותר באכסנייה שלו כרגע (וואן) ופחות בו ככותב.

אני אגב מסכים לחלוטין עם זיו, אבל צריך לפרק את הטיעון הזה לשני חלקים -

1. מקצועית - אם חושבים שלכספי אין מקום במכבי, אז אין בכלל על מה להמשיך ולדבר. אתה לא מביא שחקן שאתה לא צריך מקצועית, רק כי אפשר להביא אותו (בעצם...). בהקשר הזה חשוב כמובן לציין שכספי הוא לא קירילנקו ואפילו לא גלינארי. האימפקט שלו על הקבוצה ועל המשחק האירופי מוגבל. למרות שהוא יכול להיות ה3 הטוב בקבוצה, לא בטוח שמדובר בשיפור משמעותי ובטח כשיש עמדות אחרות שזועקות לשדרוג דחוף יותר.

2. אני דווקא חושב שלכספי יש מקום בקבוצה מבחינת מקצועית ולכן צריך לדבר על החסרונות בהבאת שחקן מהNBA בסיטואציה הזאת. המקרה של גלינארי או קירילנקו למשל הוא פשוט - הקבוצות הללו נבנו, בשלמות, בלעדיהם. זאת היתה התוספת, כך שכמו במקרה כספי (אם וכאשר) הקבוצה לא צפויה להינזק יותר מדי אם הוא עוזב. הכל על הנייר. בפועל, קירלינקו וגאלינרי (כל אחד יחסית לקבוצתו) מאוד מאוד דומיננטיים. גלינארי למשל "העלים" את פוטסיס ודחק את מנצ'ינלי לגמרי מחוץ לרוטציה. ברור שכאשר שחקן כזה עוזב, הקבוצה נכנסת לבעיה. אצל קירילנקו זה עוד יותר מורכב כי שם גם מבחינה פרסונאלית הוא מנהיג וסופרסטאר מוערץ. במקרה של גלינארי הצעיר זה פחות קריטי.

לכן, בצירוף של 1 ו2 אני לא חושב שמכבי טעתה עם ההחתמה של פרמאר. היה ברור מלכתחילה שיגיע עוד גארד (שעכשיו הגיע - למרות שאפשר וצריך להתווכח האם הוא הגיע על העמדה הנכונה). אני חושב שהיתה גם הפרזה קלה מצד הפרשנים כאן מבחינת הדומיננטיות שלו. יכול להיות שאני טועה. לגבי כספי - למרות שאולי יש לו מקום מבחינה מקצועית בקבוצה, כנראה שהחסרונות עולים על היתרונות. אבל ברוח בניית הקבוצה של מכבי בקיץ, ללא מגבלה על מספר השחקנים, מה זה כבר משנה. עוד פורוורד, פחות פורוורד. בסופו של דבר מי שטוב ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 24, 2011 5:44 pm 
Hall of Famer

השבוע מכבי עם 2 משחקים מעניינים מול הסרבים.ביום חמישי ב21:00 מכבי מארחת את פרטיזן בלגרד ביורוליג ובמוצ'ש שוב פעם בנוקיה מול הפרטיזנים הפעם במסגרת האדריאטית(מצ'באן יכול לשחק כרגע רק ביורוליג ומינואר יוכל לשחק גם באדריאטית )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2011 6:32 pm 
Hall of Famer

על פי חלק מאתרי האינטרנט כספי ומכבי ת'א קרובים לסיכום עד סוף שביתת הNBA,לדעתי למכבי יש מספיק שחקנים טובים בעמדות 3-4 וכשתיגמר השביתה פארמר יחד עם כספי ילכו הביתה.כנראה רוצים להבטיח עליה לטופ 16 ולעבות את הסגל ב3 מסגרות(מ13 ל14 שחקנים בכירים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2011 9:19 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
דייבי , לכספי יש אימפקט גדול באירופה. ראינו את זה בנבחרת. מה שקורה עכשיו במכבי זה פניקה שקטה, אחרת לא היו מחתימים את לנגפורד תמורת כמעט מיליון דולר לעונה. מקצועית, אני חושב שגם אם יש לך סמול פורוורד, אבל אתה יכול להחתים מישהו טוב יותר, אז "מקצועית" יש לו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 25, 2011 10:17 pm 
Senior

מקצועית נטו אולי אתה צודק, אם מדובר בהחתמה לכל העונה. איכשהו מפספסים את הנקודה שזה לא לכל העונה, סביר יותר שאם יהיה זה לחודשיים... ובתוך כל זה מפספסים את הנקודה של היום של אחרי.

החתמה של כספי אומרת שפניני וסמית יכנסו למקפיא לחודשיים (מי שחושב שכספי יסתפק ב20 דקות משחק חי בסרט, כספי אם יגיע מגיע לשחק 30+ דקות) ואי אפשר לדעת איך יצאו מזה. בהתחשב שהם יצאו מזה אם וכאשר איפשהו בטופ 16, הנזק של עזיבת פארמר את כספי בהחלט יכול לעלות למכבי ביוקר באי עליה מהטופ 16 אחרי זה.

בהנחה שמכבי מאמינים שהם יעברו שלב גם בלי כספי אין להם סיבה להכנס לפאניקה. אם כבר להמתין עד שידעו האם יש עונה בNBA או לא ואז להחתים אותו במידה והעונה מבוטלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 26, 2011 2:44 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

א. המצב לדעתי לא כזה דרמטי, כפי שאתה מתאר. פניני אומנם יורד לספסל, אבל לא נכנס למקפיא. ביחד עם סמית' וגם בלו (בסיטואציות מסוימות) יהיה חלק מהרוטציה ב-3. בטח יקבל דקות, וגם לא מעט. סמית' יכול לשחק גם ב-2 - יתחרה בלנגפורד.
ב. אתה מפספס שלא מדובר כאן בעונה רגילה באירופה. נכון, השחקנים האלה עלולים לעזוב, אבל גם שאר הקבוצות נמצאות בסירה.
ג. וואן פרסמו כבר 20 אלף פעם באופן "בלעדי" ו- "פרסום ראשון" שכספי מגיע רק במקרה שכל העונה ב-NBA מתבטלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 26, 2011 2:58 pm 
Senior

ההודעה של וואן זה אחד הדברים הכי מצחיקים. נסיון של מכבי להראות שהם "עושים משהו" בלי בעצם לעשות משהו. ברור לכל שהעונה כנראה תתחדש בינואר, זה לא סוד ואין אף אחד שממש מהמר על זה שהעונה תתבטל. מכבי מסכמת עם כספי אם העונה בNBA תתבטל זה כמו לסכם עם כל שחקן אחר בעולם ככה. קצת מיותר.

ולא, אני ממש לא מסכים איתך. הגעה של כספי שולחת את פניני למקפיא לחלוטין ואת סמית למעט מאד דקות. כבר היום פניני מוגדל מאד בדקות שלו. הגעה של כספי פשוט לוקחת לו את כל הדקות ולפחות 50% מהדקות של סמית (שכבר רואים איך הוא נראה כשהוא מאבד ביטחון).

כמובן, החתמה של כספי במקרה של ביטול העונה זה סיפור אחר (רק ההודעה בוואן מפגרת, הרעיון הוא לא רע) אבל הסיכוי של ביטול העונה הוא קלוש בסופו של יום. כספי שחקן טוב יותר מפניני וסמית ואם תתבטל העונה אז זה על הזין של מכבי מה יקרה לפניני או סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 26, 2011 3:17 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

פניני מוגבל בדקות שלו? WTF? תבדוק את הסטטיסטיקה מתחילת העונה. הבעיה שפניני משחק ממש גרוע, אבל הוא מקבל את הדקות שלו, ומקבל בשפע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: