King Chauncey כתב:
oh really.
אפשר לסגור על האמצע, שלוש.
אחת שהוא הוא הביא את הבובקטס לפלייאוף, עם כל הכבוד לנתוני הסטטיסטיקה. נהגתי לצפות יותר מדי באותן שנים בשארלוט, אין ספק שאם כבר מישהו הביא אותם לפלייאוף זה קודם כל המאמן ואחר כך סטפן ג׳קסון, כשאחריהם בקרדיט מגיע הקראש אבל מכאן ועד הביא אותם לפלייאוף..
השנייה זה ש״זה חתיכת הישג״, שום חתיכת ושום נעליים, עם הסגל של עונות הפלייאוף בבוקטס זה היה חתיכת כישלון לכל אחד ואחד מהמערכת באם הם לא היו עושים פלייאוף,
והטעיה שלישית מדברת על הקבוצה הגרועה בעשור, שזה בכלל לא קשור לג׳ראלד וואלאס ולהישגיו כישוריו ויכולותיו,
הבובקטס בין הקבוצות הגרועות של העשור כי בחלקו הם עושים טנקינג היסטרי.
מההודעה המקורית שלך, מישהו שלא בדיוק עוקב וזוכר, היה יכול לחשוב שג׳ראלד וואלאס לקח על גבו הרחב (״הביא״) את קבוצת הנגרים של שארלוט לפלייאוף (״חתיכת הישג״), כשבלעדיו באותם שנים הם היו שוקעים והוא זה שגאל אותם (״הגרועה בעשור״).
תיאורים יפים ורחוקים מהמציאות כאמור, עם כל הכבוד לדבק שהביא וואלאס הוא בטח לא הביא את שארלוט לשום מקום ולא סתם במשך שנה ניסו לזרוק אותו עד אשר פורטלנד היחתה מוכנה להרים את הכפפה ולקחת את השנה וחצי של החוזה שלו בתמורה לכלום ושום דבר,
הוא בטח לא עשה שם שום חתיכת הישג כי היה שם סגל לידו שרוב אוהדי הליגה סימן כמועמדים לפלייאוף כבר בתחילת העונה,
וזה שהם ״הקבוצה הגרועה בעשור״ לדידך, לא שווה כלום לנושא, ואם כבר לוואלאס יש איזשהי נגיעה ל״הישגים״ של שארלוט בעשור הזה הרי הם שליליים, שכן הוא היה בחלק הארי של העשור הזה כחלק מהקבוצה.
לא התחשק לי כל כך לענות לך שוב כי החישוב שעשיתי מקודם לקח לי מספיק זמן , אבל לקחת משפט היפרבולי של פחות מ-20 מילים וניתחת את האמאמא שלו עם הדגשות לכל מילה בנפרד... ג'יזס!
בנוסף אתה גם דמגוג ויחסית למישהו שמחפש טעויות בפינצטה זה פשוט משעשע כמה אתה מטעה בהודעה שלך... אז אם כבר דמגוגיה יאללה בכיף...
לגבי הקרדיט שוואלאס לא מקבל אצלך בהבאה שלהם לפלייאוף - גם לי יצא לראות את שארלוט באותה שנה ווואלאס פשוט עשה הכל על המגרש. אני מבין שמבחינתך גם סקוטי פיפן לא אחראי להישגים של הבולס אלא רק פיל ג'קסון ומייקל...
לגבי "לא הישג ולא נעליים" - כשרשמתי "חתיכת הישג" אולי הגזמתי, אבל להגיע לפלייאוף כשחקן מרכזי בקבוצה גרועה שמעולם לא הגיעה לפלייאוף לא נחשב אצלך להישג?
לגבי "זה היה חתיכת כישלון אם לא היו עושים פלייאוף" - הרשה לי לגחך. מי ישמע מי כבר שיחק שם?
סטיבן ג'קסון שנחשב לסרטן קבוצתי בכל מקום שעבר והגיע אחרי עונה רעה בג"ס... ריי פלטון (לפני עונת הפריצה בניקס), שה-GM של שארלוט היה נותן אשך בשביל לבחור את אחד משני הרכזים שנבחרו לפניו... טייסון צ'נדלר לאחר עונה בה היה בעיקר פצוע...בוריס דיאו שהגיע אחרי עונתיים וחצי עלובות בהן הדרדר מאז בחירתו לשחקן המשתפר בפיניקס...טיי תומאס שהבולס בעטו לכל הרוחות... לארי יוז המאכזב תמידית... אה וכמובן, לארי בראון שחזר לליגה שלוש שנים לאחר הפיאסקו בניקס ושכולם החשיבו לזקן נרגן שלא מסתדר עם שחקנים צעירים...
והטענה הכי מטעה שלך - "הבובקטס בין הקבוצות הגרועות של העשור כי בחלקו הם עושים טנקינג היסטרי", ו"זה בכלל לא קשור לג׳ראלד וואלאס ולהישגיו כישוריו ויכולותיו" - מאיפה להתחיל? הבובקאטס קבוצה גרועה כי ה-GM שלה לוקח החלטות מטומטמות, אבל עד שלא העבירו את וואלאס ידידנו לפני שנה עבור נזיד עדשים הם לא ניסו לעשות טנקינג, אלא ניסו להשתפר ולהגיע לפלייאוף - דבר, שוואלאס על כישוריו ויכולתיו, עזר להם לעשות. (בהערת שוליים - בכלל מוזרה לי הטענה שקבוצה, שג'ורדן האובססיבי לניצחון הוא אחד מבעליה, תנסה לעשות טנקינג).
בפסקה הבאה אתה בכלל מרים לי להנחתה... ("בלעדיו באותם שנים הם היו שוקעים והוא זה שגאל אותם") - חצי עונה אחרי שהוא עזב הם נהיו הקבוצה בעלת המאזן הגרוע בהיסטוריה!!!
ולבסוף לגבי השורה האחרונה - אני מבין ממנה שבגלל וואלאס הם היו קבוצה גרועה כל העשור אבל הם לא הגיעו לפלייאוף בזכותו
יופי! בגללך אשתי כועסת עלי שאני תקוע על הפורום במקום לסדר מזוודה לירח דבש...