סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 10:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 8:31 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
פלאניניץ'?(זוראן זוראן)
http://basketball.eurobasket.com/Russia ... ort/321279

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 8:54 pm 
Sophomore

סמית' יקבל מיליון וחצי בשנתיים(לפי טמקא) ,ואם זה מה שהוא מקבל זה בהחלט מגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 8:55 pm 
Sophomore

jack the ripper כתב:
פלאניניץ'?(זוראן זוראן)

אל תתפלל עליו עכשיו, שמור זאת לבוקר שאחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 9:05 pm 
Junior

Janiv כתב:
jack the ripper כתב:
פלאניניץ'?(זוראן זוראן)

אל תתפלל עליו עכשיו, שמור זאת לבוקר שאחרי.

לפגוש אותו זה מבט לרצח.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 9:39 pm 
Senior

הסוכן של סמית' ענק. מיליון וחצי דולר?? אני לא אתפלא אם הוא וקובאן עשו יד אחת כדי להגדיל את החוזה שלו במכבי בעוד 100K.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 12:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מיליון וחצי דולר ל-2 עונות, כלומר 750 אלף לעונה בממוצע? זה לא מה שהציעו לו במקור גם?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 12:49 am 
Senior

הדיוויחים מדברים על 1.7-1.6 מיליון דולר לשנתיים, שזה נשמע יותר הגיוני משהו כמו 850 אלף דולר לעונה. שיפור של 100-150 אלף דולר על מה שהציעו לו מראש בזכות הנמסיס המכביסטי קובאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 1:18 am 
Junior

למה נראה לכם שיהיה אכפת למכבי אם קובאן משחזרת את קבוצת החלומות של מכבי מהשנה עם אוחיון וסמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 1:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תלוי איזה דיווח אתה קורא. ב-YNET מדברים על 1.5 לשנתיים, 750 לעונה.
וגם אם זה 850 - נו, אפשר לחשוב... אם מכבי באמת הייתה חושבת שההצעה של קובאן אמיתית, היא לא הייתה מציעה 850 אלף לעומת 1.5 מיליון. הרי לכאורה אין בכלל טעם בהצעה כזו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 8:44 am 
Senior

מקווה שפדרמן לא בונה רק על שיחות שכנוע בקרואטית של ניקולה לפלאניניץ׳. הוא יצטרך להציע לו סכום דומה לזה שהציעו לפארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:39 am 
Sophomore

אבי סגל מפרסם היום ב"ישראל היום" שמכבי לוחצת על שאראס לחזור ושהוא קודם כל רוצה לראות מה עם ברצלונה.
סגל, שבשנתיים-שלוש האחרונות הוא ללא ספק העיתונאי הקרוב ביותר למכבי, טוען שסגל הקבוצה צפוי להיראות כך:
רכז - אוחיון, שאראס
סקנד גארד - היקמן, לנדסברג ואולי גם הלפרין
סמול פורוורד - סמית', פניני
פאוור פורוורד - קלאת'יס, תיוס
סנטר - ג'יימס, סנטר זר

לא ברורה לי הבשורה בהרכב הזה, שאני בכלל לא בטוח שהוא שדרוג ביחס לשנה האחרונה והוא בוודאות הרכב פחות טוב מהקבוצה של לפני שנתיים (לנגפורד טוב בהרבה מהיקמן, בלו ואליהו טובים בהרבה מקלאת'יס ותיוס, וסביר שגם בעמדת הסנטר לא יהיה ציוות טוב יותר מסופו, הנדריקס וג'יימס). אני לא רואה בסגל כזה פתרון כמעט לשום בעיה שהיה להרכב של הקבוצה בשנה האחרונה: אין רכז מוביל רציני (שאראס כבר בן 38), אין גו טו גאי בקו האחורי וסביר להניח שהסנטר שיגיע לא יתן שדרוג משמעותי לקו הקדמי ולמאסה מתחת לסל. הדבר היחיד שיש בהרכב הזה הוא עוד קצת חסכון מצד הבעלים. מדובר בהרכב אפור, שאם הוא יצליח להגיע לטופ 8 יהיה מדובר בהישג גדול של בלאט. כנראה שבעלי מכבי צריכים נפילה באמת כואבת כדי להבין שיש כאן בעיה אמיתית, אחרת קשה להבין איך הם משאירים את רוב הסגל מהעונה הקודמת והשחקנים החדשים שמגיעים לא יותר טובים מאלה שעוזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:47 am 
Hall of Famer

עונה פיננסית?..........

לא לשכוח שמכבי צריכה לסגור גירעון של כ-4 מיליון דולר (על פי אתרי האינטרנט) ,זו לדעתי אחת הסיבות שלא יכלו לעמוד בעלויות של אליהו ומשאירים את היקמן שהוא שחקן זול יחסית ואולי יביאו את קלאטיס שעולה שליש מחיר מקינדרמדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:55 am 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
עונה פיננסית?..........

לא לשכוח שמכבי צריכה לסגור גירעון של כ-4 מיליון דולר (על פי אתרי האינטרנט) ,זו לדעתי אחת הסיבות שלא יכלו לעמוד בעלויות של אליהו ומשאירים את היקמן שהוא שחקן זול יחסית ואולי יביאו את קלאטיס שעולה שליש מחיר מקינדרמדלי.

שתהיה עונה פיננסית, רק שלא יספרו לנו שהמטרה שלהם היא להגיע לפיינל פור ושלא ישפטו את בלאט לפי השגת היעד הזה. מדובר בהרכב שהיעד הריאלי שלו הוא טופ 16 ועם המון מזל ועבודת אימון מדהימה הוא יגיע לטופ 8. הסיכוי של הרכב כזה להגיע לפיינל פור הוא בערך 1 ל-20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:00 am 
Hall of Famer

קודי, לא יפה מצדך להזקין ככה את השאראס של המדינה בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:01 am 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
אבי סגל מפרסם היום ב"ישראל היום" שמכבי לוחצת על שאראס לחזור ושהוא קודם כל רוצה לראות מה עם ברצלונה.
סגל, שבשנתיים-שלוש האחרונות הוא ללא ספק העיתונאי הקרוב ביותר למכבי, טוען שסגל הקבוצה צפוי להיראות כך:
רכז - אוחיון, שאראס
סנטר - ג'יימס, סנטר זר

לא ברורה לי הבשורה בהרכב הזה

באמת לא ברורה לך הבשורה? אז הנה, אתרגם לך בגוף הסרט: ההנהלה שמה על האוהדים את האיבר שנראה כמו עקומת ביקוש/היצע קשוחה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:07 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
קודי (יובל) כתב:
רכז - אוחיון, שאראס
סנטר - ג'יימס, סנטר זר

לא ברורה לי הבשורה בהרכב הזה

באמת לא ברורה לך הבשורה? אז הנה, אתרגם לך בגוף הסרט: ההנהלה שמה על האוהדים את האיבר שנראה כמו עקומת ביקוש/היצע קשוחה במיוחד.

עכשיו הכל ברור. האמת היא שזה יכול להיות ההסבר היחיד שאחרי עונה כל כך נוראית לא ממש משדרגים את ההרכב. מנהלי מכבי לא כל כך מטומטמים (אבל האוהדים, שממשיכים לקנות מנויים, כנראה כן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:16 am 
Sophomore

בדיוק דברתי עם חבר אוהד מכבי וותיק גם כן שאמר לי את הדבר הבא- "הדבר הכי גרוע שקרה למכבי בשנים האחרונות זה לא איבוד האליפות/הגביע או ההדחה מהמשפילה מול מדריד, אלא התחושה שבמכבי כבר לא בונים קבוצה לפיינל פור" - לא יכול שלא להסכים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:23 am 
Sophomore

guyancho כתב:
בדיוק דברתי עם חבר אוהד מכבי וותיק גם כן שאמר לי את הדבר הבא- "הדבר הכי גרוע שקרה למכבי בשנים האחרונות זה לא איבוד האליפות/הגביע או ההדחה מהמשפילה מול מדריד, אלא התחושה שבמכבי כבר לא בונים קבוצה לפיינל פור" - לא יכול שלא להסכים יותר.

הבעיה היא לא רק שלא בונים קבוצה לפיינל פור אלא שמדי שנה בונים אשליה כאילו השקיעו המון כסף ובנו קבוצה שאי הגעה לפיינל פור תהיה כשלון גדול. יותר עצוב מזה שגם מאמן הקבוצה נבחן על פי הגעה לפיינל פור ולא מתייחסים לכך שעם תקציב שחקנים שהוא באזור ה-13-15 בגובהו ביורוליג הוא מצליח בדרך נס להגיע לטופ 8, שזה הישג עצום לסגל כזה. מה שמצחיק הוא שמרבית האוהדים קונים את הסיפורים האלה וממשיכים לחדש את המנויים, שהם אגב היקרים ביותר בכדורסל האירופי, כאילו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:33 am 
Hall of Famer

לא שאני אוהב את ההרכב הזה, אני לא. אבל אני מניח שגם לא מעט תלוי בזהותו של הסנטר הזר, אם מדובר באיזה פול דייויס או משהו כזה, זה לא רע כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:34 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה הרכב שמאוד מזכיר את ההרכב שבני השרון בנתה בעונת הדן שמיר שלה (הייתי משווה אולי גם להרכב של הפועל ירושלים בעונה שעברה, אבל אני לא רוצה להשמיץ יותר מדי). בהנחה שהסנטר הזר יהיה תותח (אין שום תותח אחר בהרכב הזה...) אז זה אומר קבוצה דלילה מאוד בגארדים וששני השחקנים הטובים ביותר שלה משחקים על אותה עמדה. מתכון בעייתי מאוד.

אבל דווקא זה יכול לעורר אופטימיות בקרב אוהדי מכבי, כי מן הסתם זה יאלץ אותה לבצע שוב את המהלך הקבוע שלהם בשנים האחרונות של להביא עוד שחקן בתחילת העונה.

ואגב, אוחיון במכבי זה עניין סגור? יש חדשות מגיזרת קובאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:38 am 
Hall of Famer

למעשה, הדבר שאני פחות אוהב בהרכב הזה, זה את פניני. הייתי בכיף מעדיף סמול פורוורד זר בינוני (בעלות של עד חצי מיליון דולר) נוסף לסמית' במקום פניני שבעיניי תורם ממש מעט מדי.
לחילופין, אני מוכן לוותר על פניני ועל סמול פורוורד זר, אבל להביא את הלפרין (שבעיניי עולה על פניני בכל פרמטר שהוא לא טראש טוק), ואז לנדסברג הוא 3 מחליף, שזה סביר בהחלט לדעתי.

כלומר: אוחיון שאראס
היקמן, הלפרין
סמית', לנדסברג
קלאת'ס, טיוס
ג'יימס, סנטר טוב (דייויס, מאריץ', ברייאנט).

בעיניי זה למען האמת לא הרכב רע כל כך, הוא רזה ואני די אוהב את זה. למעשה, שינוי אחד ויחיד יכול להפוך את זה לאחלה קבוצה - פאוור איכותי יותר מקלאת'ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:48 am 
Sophomore

בעיניי זה הרכב מחריד שיחייב את הקבוצה שוב להתחיל באוקטובר לחפש חיזוק. אין בהרכב הזה שחקן אחד שמתקרב אפילו לרמת טופ יורוליג. אין אף גו טו גאי והקו האחורי חלש מאוד. גם הקו הקדמי לא מזהיר במיוחד - עמדה 4 כוללת שחקן שנתן עונה אחת טובה בליגה העלובה שלנו אחרי שלוש עונות רעות ועוד גבוה מחליף מקאנטו שאין סיכוי שהיה מתקרב לכאן אם לא היתה לו אזרחות ישראלית (לא היה לנו כבר אחד כזה בעונה שעברה?) ובעמדה 5 יש את שון ג'יימס הטוב אבל גם המוגבל ולידו אני מניח שלא יגיע פאו גאסול (ואפילו לא אחיו מארק...) כך שגם משם לא תבוא הישועה. בסך הכל הרכב שהוא פחות או יותר ברמה של הקבוצה העלובה של העונה האחרונה, אשר תקרת הזכוכית שלו ביום טוב ועם הרבה מזל זה הטופ 8.
מה שקצת לא ברור לי הוא איך בלאט יסכים להרכב כזה, כשברור לו שאחרי עוד עונה רעה (ועם הרכב כזה אין הרבה אפשרויות ) הוא פחות או יותר גומר לו את הקריירה כמאמן אירופי מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 11:17 am 
Sophomore

אני לא רואה את שאראס רלוונטי ליותר מ10 דקות למשחק באופן קונסיסטנטי במהלך עונה שלמה (כמה הוא שיחק בשנים האחרונות?) ובהרכב הזה הוא לפחות אמור להיות רכז פותח (או שהמסקנה מהשנה האחרונה היא שאוחיון, במידה והוא לא הולך לקובאן, בכל זאת בנוי להיות רכז פותח?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 11:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שאראס רלוונטי למחשבה של הפדרמנים שהקהל יראה אותו ואת ניקולה וידמיין את הקבוצה האלופה מהעשור שעבר. הרי אם הוא ייכשל כמו שפאפאלוקס נכשל זה באשמת בלאט ולא בגלל שהוא מתקרב לגיל 38. מלבד הרעיון השיווקי אני באמת לא מבין את הפיקסציה של מנהלי מכבי להחזיר את שאראס. בברסה או בפאו כשהיו לידו מספיק שחקנים מוכשרים הוא יכל להתעסק במה שהוא טוב בו ואפשר היה להחביא אותו בהגנה. במכבי יצפו ממנו להוביל את העגלה המקרטעת ואני מהמר שכמו במקרה נאש בלייקרס זו תהיה השנה שבה הוא באמת יזדקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 11:44 am 
Hall of Famer

אני בספק אם שאראז יגיע ובהרכב הזה גם ניקולה רלוונטי.
הרכב די פתאטי לרמות הגבוהות של היורוליג ובעיקר, מסר ברור של ההנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: