סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' פברואר 21, 2025 1:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א מודל 2024/25
הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 1:30 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
אגב, מה לכאורה המטרה הסופית של דיוויד ותמיר בלאט?
(בהנחה הלא מופרכת שהעונה בצורה כזו או אחרת - יש הימנעות די מכוונת מהבאת גארדים/רכזים שיפגעו במעמדו. גם הפארסות של מייקון וסייבן לי, ואי הבאת תחליפים במקומם, ובפרט ים מדר - אלו "ראיות נסיבתיות" לכך)

האם לנפח כמה שיותר את הדקות והמספרים השנה, בכדי לקבל חוזה יפה לשנתיים-שלוש מקבוצת יורוליג אחרת ולעזוב?
האם להיות "הרע במיעוטו" במכבי אפורה למדי, ואז שוב לבקש שידרוג ממכבי בקיץ?

לפי הפרסומים, בקיץ האחרון הוא חתם על חוזה לשנתיים, עם אופציית יציאה ליורוליג בקיץ הקרוב.
בקיץ הוא יהיה בן 28, ועד העונה הוא לא קיבל חוזים משמעותיים. לא נשאר לו עוד הרבה זמן לצבור כסף שיסדר אותו להמשך החיים.
אם הפרסומים נכונים, אזי סביר להניח שבלאט הוא זה שהתעקש על סעיף יציאה בקיץ הקרוב, זה לא משהו שמכבי הייתה נותנת מטוב ליבה לשחקן ישראלי שהיא "שברה את הקופה" בשבילו.
אם כך כנראה שהמטרה של הבלאטים העונה הייתה לעשות שואו-קייס לחוזה ביורוליג של מליון דולר לשנתיים-שלוש הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 8:14 pm 
מנהל פורום

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=493773
הערוץ של מכבי מכין אותנו לאיזרוח של הורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 8:24 pm 
Junior

אהלן וסהלן, שיתאזרח. בנבחרת הוא לא ישחק כי שיחק כבר בנבחרת צרפת. במכבי הוא לא ישחק כי הוא שחקן טוב והם קבוצה גרועה וענייה. העתיד שלו זה או חזרה להפועל תל אביב או צמרת היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 8:26 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=414&docID=493773
הערוץ של מכבי מכין אותנו לאיזרוח של הורד

לנבחרת זה יכול להיות אחלה, למכבי הנוכחית לא כל כך נראה לי. הוא בדרך הדי בטוחה לקבל חוזה גבוה מאוד, הרבה יותר גבוה מהנוכחי, מאחת מקבוצות היורוליג, וזה יהיה חוזה שמכבי לא תוכל/תרצה לעמוד בו, גם עם מיסוי של זר, ובטח שלא עם מיסוי ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 9:51 pm 
Hall of Famer

יש דיבורים על זה שריאל מתעניינת בו לעונה הבאה, ראיתי איפהשהו.
כך או כך, אם הוא ממשיך לשחק עד סוף העונה כמו עד עכשיו, הוא לא יהיה במכבי שנה הבאה. אם לא בריאל אז במקום אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 10:20 pm 
Hall of Famer

אנחנו בטוחים שכדאי לו / הוא רוצה להתאזרח בכלל?
במצב של היום זה יכול לעשות לו בעיות בקבוצות בחו"ל (גם אם עדיין יחזיק ב"סטטוס של צרפתי"), במכבי אני לא בטוח עד כמה כדאי לו להישאר, בהפועל ת"א יש סיכוי שהוא "שרוף" (אצל הקהל, עופר ינאי כמובן יכול לעשות הכל...), וירושלים לא נראה לי כמו יעד סביר (ועדיף על פני מכבי וכו').

לא יודע לגבי ריאל, מונאקו נשמע כמו יעד אפשרי למדי (לכאורה הם לא מבריקים באופן יחסי בעמדה 4 וכו'), בחוזה לכמה שנים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 16, 2025 11:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בספרו של מארק טיטוס (גרנטלנד, Club Trillion) המגולל את חוויותיו מתקופתו בקצה הספסל של אוהיו סטייט (שיחק לצד אודן, קונלי, אוון טרנר וגם זרים שזכורים לצופה הישראלי כמו אות׳לו האנטר ודקוואן קוק) הוא מזכיר את הקדנציה הקצרה של קוסטה קופוס בקולג׳, שהגיע לבאקאייז כשחקן מוביל מהתיכונים וחגג בקמפוס ואכזב על המגרש לאורך עונתו היחידה בידיעה שהגיע כone & done. אני לא זוכר את המשפט המדויק אבל טיטוס השתמש במילה hijacked לגבי מה שקופוס עשה בעונה הזו לתוכנית הכדורסל של הקולג, ובמילים אחרות - שם את עצמו לפני הקבוצה.

כל ההקדמה הזו באה, כי המילה הזו מתארת באופן מושלם את מה שדייויד בלאט עשה למכבי העונה עבור הצרכים של הבן שלו.
מכבי של עד לפני כמה שנים היתה עושה מה שהיא יכולה בשביל להחתים בקיץ את טי ג׳יי שורטס (ע"ע ההחתמה של ווילבקין לאחר זכייתו ביורוקאפ). אני לא יודע כמה שורטס מרוויח בפאריז אבל אני בספק אם מדובר בעלות גבוהה ממה שהבלאטים קיבלו ממכבי. במקום רכז שאפשר לבנות עליו קבוצה מנצחת, קיבלנו את הרכז המחליף של הקבוצה החלשה ביורוליג כרכז ראשון, בלי אף גארד מוביל שעלול לאתגר את הדקות שלו לצידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 17, 2025 2:46 am 
Junior

עד איזה עמוד צריך לחזור אחורה בשרשור הזה בשביל למצוא תיאורים של דיוויד בלאט כגאון כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 17, 2025 8:36 am 
מנהל פורום

מספיק לפשפש בזיכרון ולזכור מי הביא למכבי את תואר היורוליג האחרון שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 17, 2025 9:02 am 
Junior

אני לא חושב שיש איזשהי בעיה גדולה עם הטענה ״דיוויד בלאט הוא גאון כדורסל״ (למרות שאני באופן אישי מעדיף ניסויים פחות מפוצצים). הבעיה הגדולה (שלי לפחות) היתה עם הקפיצה הלוגית לפיה ״דיוויד בלאט הוא גאון כדורסל ולכן כל מהלך מקצועי שמכבי תל אביב עושה הוא בבחינת גאונות עד שלא יוכח אחרת״. דומה קצת, אם תרצו, ל״צה״ל הוא הצבא הכי מוסרי בעולם ולכן כל פעולה שצה״ל עושה היא בהכרח מוסרית״. אני מניח שמקום 17 ביורוליג, כמו כתב אישום בהאג באשמת רצח עם וצווי מעצר נגד ראש הממשלה וחיילים בכל רחבי העולם, יכולים לעזור להבין שהמציאות קצת יותר מורכבת מזה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 17, 2025 4:16 pm 
Junior

אני לאמירה שדיוויד בלאט עושה יפה יותר מאשר עשו אנשים אחרים במכבי שהיו בעמדת כוח בשנים האחרונות, יכול להתחבר.
עשו הרבה שטויות העונה ומי כמוני יודע לבקר, אבל גם העונה צריך לקחת בחשבון שזו לא הקבוצה שהוא תכנן - הוא רצה לויד ומייקון וזה נגמר עוד לפני שהתחיל. דה ג'וליוס ושאיוק זה באמת רכש לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 17, 2025 7:52 pm 
מנהל פורום

פיני בראל (הידוע מה"מעקאבדיה" שלו) מסכם יפה את המצב של מכבי. אני דיי מסכים עם הניתוח שלו, גם אם אולי אין פה איזה חידוש:
https://youtu.be/s4kOBU1tu0g?si=e7g8vB9EjVq0pDdL

אמל"ר:
מכבי ת"א היא קבוצת הפיתוח של היורוליג. העונה הזאת היא נזק גדול למוניטין של מכבי ויהיו לכך השפעות לשנים הבאות שבסוף יעלו להנהלה בהרבה מאוד כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 7:44 pm 
Junior

או שכן או שלא.
פאו דידשה שנים וברגע אחד חזרה לטופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 7:57 pm 
Freshman

המצב שהיה אצל פאו ומכבי הנוכחית לא דומה בשום צורה, אבל כן, לדבר עכשיו על "השפעה לשנים רבות" זה קשקוש.
יורוליג זה לא נבא וזה לא הפרמייר ליג האנגלית, לא צריכים תהליכים של שנים בשביל לבנות קבוצה מצליחה ביורוליג. מעטים השחקנים הבכירים ביורוליג שחותמים חוזים על יותר משנתיים. ברגע שמכבי תחזור לארח בארץ ו/או יהיה לה בעלים חדש היא תחזור להיות אחת מהקבוצות היותר נחשקות לכוכבי היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 8:00 pm 
Junior

ודים כתב:
פיני בראל (הידוע מה"מעקאבדיה" שלו) מסכם יפה את המצב של מכבי. אני דיי מסכים עם הניתוח שלו, גם אם אולי אין פה איזה חידוש:

אמל"ר:
מכבי ת"א היא קבוצת הפיתוח של היורוליג. העונה הזאת היא נזק גדול למוניטין של מכבי ויהיו לכך השפעות לשנים הבאות שבסוף יעלו להנהלה בהרבה מאוד כסף.

לדעתי מגזים - בסוף למכבי יש איזשהו תירוץ קטן קל כזה, מלחמה. מכבי תיבחן בפרספקטיבה רחבה יותר החל מהרגע שיחזרו לארח כאן בארץ.
דינמו קייב בכדורגל היחידה מבין 36 קבוצות ללא נקודה בליגה האירופית. מאזן 15-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 8:11 pm 
Freshman

וצריכים לזכור שהיורוליג הרבה יותר תובענית מהמפעלים האירופיים בכדורגל או מהיורוקאפ בכדורסל.
שחקן שחתם במכבי השנה ידע שהוא הולך לטוס לפחות 68 פעמים בתקופה של חצי שנה. התחייבות למינימום 12 שעות שדה+טיסה בכל שבוע. בשבועות של משחקים כפולים זה 25 שעות. תובעני בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 9:15 pm 
מנהל פורום

היכולת של בלאט לבנות קבוצות לא "נולדה" בעונות 23/24 ו 22/23
די ברור שגם את מכבי של תחילת האלפיים הוא היה הסקאוטר המוביל אבל לא המילה האחרונה במי חותם ומי לא
אליפות הירוליג ב2014 נתנה לזה עוד תיקוף
לא חשבתי על הסוף על סיפור בלאט הבן כסיבה לסבוטז׳ בקבוצה אותה הוא מנהל מקצועית
זה מרחיק לכת.
אפשר אולי לדבר על הטייה ולא על תוכנית סדורה
בכל אופן בלאט היה או עדיין מוביל היורוליג באסיסטים
זה לא דבר של מה בכך ואסיסטים בניגוד לנקודות לא יכולים לבוא ממשחק אגואיסטי
העובדה שהקיץ ההחתמות היו בצל המלחמה והנהלה הלכה על הידוק תקציבי, ובעיקר העזיבה של לויד נותנת נסיבות מקבלות משמעותיות מאוד
גם ההחתמות הלא מוצלחות שבאו באמצע העונה נראו כמו אילוץ תקציבי מאשר איזה שחקן שסקאוטינג מצא בו את "הדבר הבא"
העונה של מכבי ביורוליג גמורה. הם צריכים להשלים עם זה ולא לנתח כל משחק כאילו מדובר באסון
אבל הנפילות בעונת טבק הייתה הקשה ביותר
היא בפשטות ירדה ליגה והודחה גם מהליגה השניה כשהיורוליג היה פחות קשה מהיום
אני באמת מקווה שסוף העונה ידיחו את בלאט האבא מהניהול המקצועי של מכבי
מצידי שיחזירו את וויצ׳יץ׳ ואבן
לא יכול לחכות שזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 12:15 am 
מנהל פורום

Lakic כתב:
ודים כתב:

אמל"ר:

לדעתי מגזים - בסוף למכבי יש איזשהו תירוץ קטן קל כזה, מלחמה. מכבי תיבחן בפרספקטיבה רחבה יותר החל מהרגע שיחזרו לארח כאן בארץ.

יכול להיות, אבל זו לא לגמרי הטענה שלו.
ברור שאם יש בעלים חדשים ותקציב גבוה ומחתימים סגל איכותי של שחקנים שהובילו קבוצות ביורליג אז הכל פתוח.
הטענה היא שבגלל העונה הפיננסית ולא משנה עד כמה זה היה אילוץ או לא, גם אחרי שהמשחקים יחזרו לארץ זה לא שישר מכבי לחזור למצב לפני שנה או שנתיים. שחקנים שבעבר היו רוצים להגיע למכבי יחשבו פעמיים או ידרשו יותר כסף מבעבר.

האמת אני לא יודע. במצב שאין מלחמה ת"א היא עדיין יעד אטרקטיבי לזרים. מספיק שחקן טוב שיצליחו לשכנע אותו שהקבוצה בונה סגל חדש ואיכותי ואז זה יגרום לעוד שחקנים טובים להשתכנע ואף אחד לא יזכור איזה מקןם מכבי סיימו בעונת 24-25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 1:05 am 
Freshman

ודים כתב:
Lakic כתב:
ודים כתב:

אמל"ר:

האמת אני לא יודע. במצב שאין מלחמה ת"א היא עדיין יעד אטרקטיבי לזרים. מספיק שחקן טוב שיצליחו לשכנע אותו שהקבוצה בונה סגל חדש ואיכותי ואז זה יגרום לעוד שחקנים טובים להשתכנע ואף אחד לא יזכור איזה מקןם מכבי סיימו בעונת 24-25.

בדיוק.
ותראה את הפועל ת"א ועופר ינאי. בלי ביתיות באירופה, בלי יורוליג, בזמן מלחמה פעילה בלבנון-עזה ואחרי טילים מתימן ואיראן - הביאו לכאן את איטודיס ומוטלי, שניים שנספרים כטופ יורוליג בתחומם. גם קבוקלו היה נחשב ככזה לפחות עד הקיץ האחרון כשהוא נטש את פרטיזן.
לפחות לגבי מוטלי אנחנו גם רואים מההצעה שהוא קיבל מהכוכב האדום שהוא אפילו חתום על חוזה אנדרפייד נכון לשווי השוק שלו 3 חודשים אחרי שהגיע לכאן.

אירופה קצרה מאוד. אין יותר מ-12~ קבוצות באירופה שמשלמות יפה. חלקן ידועות בקפריזות של בעלים (יוון וטורקיה), חלקן עיר שרחוקה מתל אביב בעשרים שנה ומוסר תשלומים בעייתי (שתי הבלגרדיות), חלקן גם כן לא באמת מתמודדות על כלום (מילאנו), חלקן לא מחזיקות ביחד בעשירית מהמסורת של מכבי (מונאקו ופאריז).
כשמכבי תחזור לשלם לשניים-שלושה שחקני טופ יורוליג כסף של טופ יורוליג, יהיו לה שחקני טופ יורוליג. אם הפועל וינאי יהיו ביורוליג בעונה הבאה, אני מאמין שהטענה הזו תוכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 10:24 am 
Junior

uriel17 כתב:
היכולת של בלאט לבנות קבוצות לא "נולדה" בעונות 23/24 ו 22/23
די ברור שגם את מכבי של תחילת האלפיים הוא היה הסקאוטר המוביל אבל לא המילה האחרונה במי חותם ומי לא
אליפות הירוליג ב2014 נתנה לזה עוד תיקוף
לא חשבתי על הסוף על סיפור בלאט הבן כסיבה לסבוטז׳ בקבוצה אותה הוא מנהל מקצועית
זה מרחיק לכת.
אפשר אולי לדבר על הטייה ולא על תוכנית סדורה
בכל אופן בלאט היה או עדיין מוביל היורוליג באסיסטים
זה לא דבר של מה בכך ואסיסטים בניגוד לנקודות לא יכולים לבוא ממשחק אגואיסטי
העובדה שהקיץ ההחתמות היו בצל המלחמה והנהלה הלכה על הידוק תקציבי, ובעיקר העזיבה של לויד נותנת נסיבות מקבלות משמעותיות מאוד
גם ההחתמות הלא מוצלחות שבאו באמצע העונה נראו כמו אילוץ תקציבי מאשר איזה שחקן שסקאוטינג מצא בו את "הדבר הבא"
העונה של מכבי ביורוליג גמורה. הם צריכים להשלים עם זה ולא לנתח כל משחק כאילו מדובר באסון
אבל הנפילות בעונת טבק הייתה הקשה ביותר
היא בפשטות ירדה ליגה והודחה גם מהליגה השניה כשהיורוליג היה פחות קשה מהיום
אני באמת מקווה שסוף העונה ידיחו את בלאט האבא מהניהול המקצועי של מכבי
מצידי שיחזירו את וויצ׳יץ׳ ואבן
לא יכול לחכות שזה יקרה

שתי הערות:
1. לגבי בלאט, זו שאלה שעולה פעם בכמה זמן - האם שחקן שחושב קודם על מסירה יכול להיות אגואיסט. התשובה שלי לזה היא שבהחלט כן ושתמיר בלאט הוא הדוגמא הקלאסית.
2. הניסיון להוריד מטור הכשלונות של בלאט את כל ההחתמות של אמצע העונה כי הן ״אילוץ תקציבי ולא שחקנים שסקאוטינג מצא בו את הדבר הבא״ - נו נו, זה די מצחיק… אם דיוויד בלאט הוא הסמכות המקצועית העליונה במכבי, כמו שאתה טוען כבר תקופה, הוא בהחלט אחראי גם על ההחתמות של אמצע העונה וזה שמדובר בהחתמות עם אילוץ תקציבי (לעומת יוקובאייטיס, אני מניח, שאמרו לו ״קח צ׳ק פתוח ותחתים את הפוינט גארד הכי טוב שיש בשוק״) שנעשות באמצע העונה רק מחזק את הצורך בהברקה מקצועית של סקאוט גאון שיכולה לשנות את העונה. שאיוק, דג׳וליוס וטרביון וויליאמס (בינתיים), ולא שכחנו את הפיאסקו המביך שנקרא סייבן לי - זה 0/4 מהדהד בתחום הזה. אני בטוח שאם אפילו אחד מהם היה נראה כמו בינגו, היית זוקף את זה לגאונות הבלאטית הידועה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 7:07 pm 
Hall of Famer

הנקודה שקצת מתפספסת פה בדיון לטעמי - היא שהבעלים של מכבי לא נראים כמי שגם עם החזרת משחקים פוטנציאלית לת"א (ואין לי מושג להעריך מה הסיכוי לכך בשנת המשחקים הבאה) - כלל לא יכניסו יד לכיס להבאת שחקנים "בקליבר של פעם".
מי שהשנה מוריד תקציב בחדות תוך כדי עונה (שזה ממש יריקה בפרצוף של האוהדים שממילא הלכו בגדול לטובת הקבוצה עם תשלום, ולו זמני, על משחקים שלא מתקיימים) - אני לא רואה סיבה שיפתח את הכיס (מעבר להכנסות) בעונה הבאה.

ברור שברמה הטכנית (וינאי הוכיח את זה, במידה פחותה גם הפועל ירושלים עם הארפר ווויילי) בהשקעה כספית נאותה אפשר להביא שחקנים טובים ובעלי ביקוש ביבשת (אם כי לחבר אותם לקבוצה זה כבר עניין אחר) - אני פשוט לא רואה את זה קורה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2025 5:05 pm 
Sophomore

שיחת אוהדים עם ההנהלה מאתמול
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=495502

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 27, 2025 2:35 pm 
Junior

https://sports.walla.co.il/item/3722401

אוי, זה נפלא הדבר הזה. כל מי ששונא את מכבי אפילו טיפה, יתענג על הכתבה הזו.
"למה מוטלי משחק בהפועל ולא במכבי? כי קטש לא רצה אותו. זה בכלל לא עניין של כסף".
"למה גבריאל שנראה עכשיו לא רע בכלל בפנאתינייקוס שוחרר? כי קטש לא רצה אותו. והטמבל הזה גם חשב שטרביון וויליאמס יהיה יותר טוב".
"למה החתמנו את סייבן לי ונתנו לו לא להגיע לארץ? כי דיוויד בלאט".
"העלייה של הפועל תל אביב? חחחח... הם מתים להפטר מבברלי".
"אדלסון? חחחח... הוא בכלל לא משקיע כזה הרבה כסף ולא מתכנן להשקיע יותר".

מעבר לעליבות שבלבוא למפגש עם אוהדים ולהאשים את כל העולם במצב של הקבוצה חוץ מאת עצמך (ואנחנו הרי כבר יודעים שנים שביבי=מכבי תל אביב), אני חושש שהציטוטים האלה עלולים להיות הקש שישבור את הגב של קטש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 27, 2025 7:32 pm 
Hall of Famer

אין שום היגיון/לוגיקה בדברים (ואני לא חושב שהבעיה היא בציטוטים/כתבה...).

אם יש "אובדן הכנסות של 8-7 מיליון דולר", אז איך "התקציב של השנה גבוה יותר מלפני שנתיים"?
תקציב זה לא סך ההכנסות בגדול? (בקבוצה מאוזנת כלכלית, ומכבי לא רחוקה מאיזון - הרי הבעלים לא באמת באמת שמים סכומים משמעותיים).

"לא קרה מצב אחד שהציגו לנו על השולחן שחקן שעלותו כזאת, ואנחנו דחינו אותו בגלל כסף"
מה?!?!
אז מדוע לא חתמו כל המועמדים שלכאורה ניהלו מו"מ עם מכבי? מדוע דג'וליוס, שאיוק ושות' בקבוצה ולא שחקנים בכירים יותר ביבשת?

המשך יבוא אני מניח...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 6:26 am 
Junior

נראה לי מכבי זו ההנהלה היחידה שמכל מפגש כזה שהם עושים לאחרונה, אתה שומע דברים שמכעיסים אותך עוד יותר.
אתה יוצא יותר עצבני מאשר נכנסת. איך זה הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: