סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 11:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת הקיץ
הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 8:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ראיתי שהוזכר עד כאן, אבל ג'וש סלבי מממפיס עומד עד כאן (3 משחקים) בליגת הקיץ על נתון פסיכי לגמרי של 19/26 לשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 8:40 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
איך זה עובד פרוצדורלית - אני מניח שגם לנדסברג וגם אליהו, אם יתמזל מזלם, יקבלו זימון למחנות המאוחרים יותר ולא ישר חוזה מובטח. החוזה שלהם עם מכבי מאפשר להם ללכת למחנות האלה?

באופן כללי מועדון מכבי ת"א נוטה לחתום על חוזים שניתנים לפרשנות מרחיבה לטובת השחקן, כך שסביר להניח שאליהו (בטח בשורה או עמוד אחר שכחו 0 בסעיף של הבייאאוט) ולנדסברג מסודרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 9:45 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
לא ראיתי שהוזכר עד כאן, אבל ג'וש סלבי מממפיס עומד עד כאן (3 משחקים) בליגת הקיץ על נתון פסיכי לגמרי של 19/26 לשלוש.

מצטרף.
היה איזה סמול מגולדן סטיט שסיים עם 7 חס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 7:05 am 
Sophomore

סלבי סוגר את ליגת הקיץ עם 5\8 לשלוש ו24\34 לשלוש בכל ליגת הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 8:02 am 
Junior

להביא להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 8:13 am 
Hall of Famer

ליאור אליהו מוסיף עוד DNP-CD לרזומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 11:47 am 
Junior

זו הכנה מעולה למקרה שיציעו לו חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 11:50 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
האמת, זה התירגול הכי חשוב עבורו. אני מניח שהרבה יותר חשוב למינסוטה לדעת שהוא לא מתעצבן על משחקים שבהם הוא מסופסל ודורש טריידים ודברים כאלה, מאשר לדעת איך הוא כשהוא משחק. מישהו חושב שהוא באמת ישחק בNBA?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 12:07 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
האמת, זה התירגול הכי חשוב עבורו. אני מניח שהרבה יותר חשוב למינסוטה לדעת שהוא לא מתעצבן על משחקים שבהם הוא מסופסל ודורש טריידים ודברים כאלה, מאשר לדעת איך הוא כשהוא משחק. מישהו חושב שהוא באמת ישחק בNBA?

גם אם באיזו דרך נס ליאור אליהו יקבל חוזה ב-NBA (והוא לא, אבל נניח שכן), אני לא חושב שהוא אי פעם יהיה במעמד שיאפשר לו לדרוש טרייד, במקרה הטוב הוא יהיה במעמד לדרוש כוס גייטורייד כשנער המים לא עסוק מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 12:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
ראובן כתב:

גם אם באיזו דרך נס ליאור אליהו יקבל חוזה ב-NBA (והוא לא, אבל נניח שכן), אני לא חושב שהוא אי פעם יהיה במעמד שיאפשר לו לדרוש טרייד, במקרה הטוב הוא יהיה במעמד לדרוש כוס גייטורייד כשנער המים לא עסוק מדי.

אני חושב שראובן התייחס פה בעקיפין לעמרי כספי שדי דרש טרייד מהקינגס בתקשורת ולבסוף אפילו הועבר תמורת שחקן יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 12:48 pm 
Hall of Famer

נגדיר את זה ככה, כשליאור אליהו יהיה צעיר עם פוטנציאל שקולע בדאבל פיגרס בקבוצת NBA, אז, אולי, הוא יתחיל להיות במעמד שיאפשר לו לעשות דברים כאלו, עד אז כספי גם צעיר ממנו ב-3 שנים וגם עשה כמה דברים בליגה שיכולים לגרום לקבוצות לחשוב שהוא סחורה מעניינת, אליהו עשה 8 נק' ב-3 משחקי ליגת הקיץ במצטבר (אם לא פיספסתי משהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 12:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ההודעה שלי היתה בעיקר אירונית כלפי סיכויי ההצלחה של אליהו בNBA. הירידונת על כספי היתה רק בונוס מהצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 1:34 pm 
Freshman

charlie5 כתב:
nadav_hacohen כתב:

מצטרף.
היה איזה סמול מגולדן סטיט שסיים עם 7 חס'.

קנת' בייזמור, סיניור מאולד דומיניון, קיבל את פרס את פרס לפטי דרייזדל ב2011 (פרס לשחקן ההגנה הכי טוב בדיוויזיון 1 של הקולג'ים).

הבחור יודע לקפוץ, השאלה האם הוא יודע לעשות הרבה יותר מלהטביע ולחסום (אני ראיתי רק את ההיילייטס).

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... S-sz0a08o#!

יש לו כבר כשרון NBA אחד, הוא כבר נעצר על DWI.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 11:46 pm 
Sophomore

ראיתי עכשיו את המשחק של הבולס נגד הסלטיקס. קשה להתרשם מרוב השחקנים, יש שלושה מעניינים במדי שיקגו: ג'ימי באטלר, מרקיז טיג והמפתיע שבחבורה - מלקולם תומאס. תומאס בהחלט יכול להפוך לשחקן ליגה לגיטימי, אבל הוא חייב לפתח קליעה מחצי מרחק. אני לא מכיר אותו, לא ראיתי אותו במכללת סאן דייגו (או ב-NBDL), אבל הרושם שלי הוא שקשה לו לחיות רחוק מהטבעת. מישהו כאן ראה אותו ויכול להעיד לגבי הקליעה שלו?
אם הוא יצליח להיות PF, אז יש לו מקום בליגה.
מרקיז טיג נראה מאוד מהוסס, אני מקווה שזה בגלל לחץ והתרגשות. הוא לא זז ללא כדור, מתחיל מאוחר את ההתקפות, לא חודר לכיוון הסל. אמנם שחקן מאוד זריז, אבל במהלך המשחק הוא נראה די איטי...בהגנה נראה חור רציני, בעיקר בגלל נחיתות פיזית.
ג'ימי באטלר הולך לנצל את ההזדמנות שיקבל השנה לטעמי. הוא צריך לפרוץ העונה, להפוך לשחקן רוטציה לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 1:21 am 
Hall of Famer

עד כמה סלניג'ר מבוסטון אכן הראה בליגת הקיץ שהוא יכול לתת תרומה מיידית לקבוצה ? האם כבר אפשר להחשיב אותו כ"מחליף בכיר" לגבוהי הסלטיקס ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 9:31 am 
Sophomore

אמיר שפירא כתב:
ראיתי עכשיו את המשחק של הבולס נגד הסלטיקס. קשה להתרשם מרוב השחקנים, יש שלושה מעניינים במדי שיקגו: ג'ימי באטלר, מרקיז טיג והמפתיע שבחבורה - מלקולם תומאס. תומאס בהחלט יכול להפוך לשחקן ליגה לגיטימי, אבל הוא חייב לפתח קליעה מחצי מרחק. אני לא מכיר אותו, לא ראיתי אותו במכללת סאן דייגו (או ב-NBDL), אבל הרושם שלי הוא שקשה לו לחיות רחוק מהטבעת. מישהו כאן ראה אותו ויכול להעיד לגבי הקליעה שלו?
אם הוא יצליח להיות PF, אז יש לו מקום בליגה.
מרקיז טיג נראה מאוד מהוסס, אני מקווה שזה בגלל לחץ והתרגשות. הוא לא זז ללא כדור, מתחיל מאוחר את ההתקפות, לא חודר לכיוון הסל. אמנם שחקן מאוד זריז, אבל במהלך המשחק הוא נראה די איטי...בהגנה נראה חור רציני, בעיקר בגלל נחיתות פיזית.
ג'ימי באטלר הולך לנצל את ההזדמנות שיקבל השנה לטעמי. הוא צריך לפרוץ העונה, להפוך לשחקן רוטציה לגיטימי.

תומאס באמת נראה טוב מתחת לסלים,בריבאונד ובהגנה אבל לא נראה שהוא יכול לשחק יותר ממטר רחוק מהסל ואם הוא מתכנן להיות PF הוא חייב לשפר את זה.
טיג נראה די זוועה,לא ראיתי אותו אבל אם אתה אומר שהוא היה חלש בהגנה אז בהתקפה הוא קלע באחוזים של 29% לשתיים 0% לשלוש ו4.5 איב' על 3 אס'.-לא משהו.
באטלר נראה טוב ואם תיבודו יתן לו דקות בהחלט יתכן ונראה שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 9:34 am 
Hall of Famer

קשה מאד להסיק ישירות מליגת הקיץ לליגה האמיתית, אבל סאלינג'ר היה רחוק מלהבריק התקפית וזה לא כ"כ מעודד עבור הסלטיקס. הריבאונד טוב, וזה בעצם מה שמצפים ממנו בהתחלה: לתת כמה דקות נשימה לבאס וגרין, ולקחת קצת ריבאונד על הדרך.

עם סיומה של ליגת הקיץ אפשר לדבר קצת על מצטיינים ומאכזבים, כשהמצטיין הראשי הוא כמובן לילארד מפורטלנד. מסיים את ליגת הקיץ עם 26.5 נקודות למשחק באחוזים סבירים, 5.3 אסיסטים (על 3.8 אבודים, נתון לשיפור אבל בכל זאת ליגת הקיץ) ו-4 ריבאונדים, הראה את כל מה שבבלייזרס רצו לראות ממנו: אתלטיות, מנהיגות, יכולת יצירת נקודות בעצמו ולאחרים. עוד מאד מוקדם לדבר, אבל אולי הבלייזרס השיגו בדראפט את הבינגו שהם חיפשו כדי להשתקם מההריסות.

ליגת קיץ חביבה גם להאריסון בארנס, שסיים עם 16.8 נקודות למשחק, 5.6 ריבאונדים ו-1.8 חטיפות. אחוז שדה כללי קצת חלש, אבל אחוז מטורף לשלוש (57%). עם קארי, תומפסון ובארנס יהיו לווריורס כמה מפציצים כבדים מבחוץ העונה.

מי שנתן הופעה התקפית מפתיעה (שים לב, עמוס לב) הוא ג'ון הנסון, הגבוה שמילווקי בחרה בסוף הלוטרי ונחשב לחסר כשורים התקפיים. סיים את ליגת הקיץ (שיחק רק 3 משחקים) עם 19 נקודות למשחק, אפילו זרק 3 פעמים לשלוש וקלע שתיים, קלע 9/10 מהקו, וכמובן הוריד 8.7 ריבאונדים וחסם 2 למשחק. כישורים הגנתיים בטוח שיש לאיש הארוך (2.11), אם הוא יציג בליגה האמיתית גם קצת יכולת התקפית, יש פה שחקן עם מקום לגיטימי בליגה.

המאכזב הגדול מבחינתי הוא אוסטין ריברס, שיחק רק 2 משחקים (אולי היתה פציעה, אולי החליטו פשוט לעצור את הפדיחה) והיה זוועה: 21% מהשדה, 12.5% לשלוש, 61% מהקו, 3.5 אסיסטים על 3 אבודים ו-5.5 עבירות. נתונים רעים ובעייתיים עבור הבחירה מס' 10 ומי שאמור לאייש את עמדת הPG של המועדון שמנסה לקום מחדש בניו אורלינס.

ואמנם אני יותר מתייחס כאן לרוקיז, והבחור גם בשורה תחתונה סיים עם 18 למשחק, אבל ג'ימרררררר לא הצליח בליגת הקיץ להראות עליונות אמיתית ובוודאי לא בתחום ההצטיינות שלו מהמכללות: שלשות. הבנאדם לקח 32 זריקות מחוץ לקשת בחמישה משחקים, וקלע 7 בלבד. מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 10:56 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
קשה מאד להסיק ישירות מליגת הקיץ לליגה האמיתית, אבל סאלינג'ר היה רחוק מלהבריק התקפית וזה לא כ"כ מעודד עבור הסלטיקס. הריבאונד טוב, וזה בעצם מה שמצפים ממנו בהתחלה: לתת כמה דקות נשימה לבאס וגרין, ולקחת קצת ריבאונד על הדרך.

עם סיומה של ליגת הקיץ אפשר לדבר קצת על מצטיינים ומאכזבים, כשהמצטיין הראשי הוא כמובן לילארד מפורטלנד. מסיים את ליגת הקיץ עם 26.5 נקודות למשחק באחוזים סבירים, 5.3 אסיסטים (על 3.8 אבודים, נתון לשיפור אבל בכל זאת ליגת הקיץ) ו-4 ריבאונדים, הראה את כל מה שבבלייזרס רצו לראות ממנו: אתלטיות, מנהיגות, יכולת יצירת נקודות בעצמו ולאחרים. עוד מאד מוקדם לדבר, אבל אולי הבלייזרס השיגו בדראפט את הבינגו שהם חיפשו כדי להשתקם מההריסות.

ליגת קיץ חביבה גם להאריסון בארנס, שסיים עם 16.8 נקודות למשחק, 5.6 ריבאונדים ו-1.8 חטיפות. אחוז שדה כללי קצת חלש, אבל אחוז מטורף לשלוש (57%). עם קארי, תומפסון ובארנס יהיו לווריורס כמה מפציצים כבדים מבחוץ העונה.

מי שנתן הופעה התקפית מפתיעה (שים לב, עמוס לב) הוא ג'ון הנסון, הגבוה שמילווקי בחרה בסוף הלוטרי ונחשב לחסר כשורים התקפיים. סיים את ליגת הקיץ (שיחק רק 3 משחקים) עם 19 נקודות למשחק, אפילו זרק 3 פעמים לשלוש וקלע שתיים, קלע 9/10 מהקו, וכמובן הוריד 8.7 ריבאונדים וחסם 2 למשחק. כישורים הגנתיים בטוח שיש לאיש הארוך (2.11), אם הוא יציג בליגה האמיתית גם קצת יכולת התקפית, יש פה שחקן עם מקום לגיטימי בליגה.

המאכזב הגדול מבחינתי הוא אוסטין ריברס, שיחק רק 2 משחקים (אולי היתה פציעה, אולי החליטו פשוט לעצור את הפדיחה) והיה זוועה: 21% מהשדה, 12.5% לשלוש, 61% מהקו, 3.5 אסיסטים על 3 אבודים ו-5.5 עבירות. נתונים רעים ובעייתיים עבור הבחירה מס' 10 ומי שאמור לאייש את עמדת הPG של המועדון שמנסה לקום מחדש בניו אורלינס.

ואמנם אני יותר מתייחס כאן לרוקיז, והבחור גם בשורה תחתונה סיים עם 18 למשחק, אבל ג'ימרררררר לא הצליח בליגת הקיץ להראות עליונות אמיתית ובוודאי לא בתחום ההצטיינות שלו מהמכללות: שלשות. הבנאדם לקח 32 זריקות מחוץ לקשת בחמישה משחקים, וקלע 7 בלבד. מאכזב.

סאלינג'ר אולי לא היה יציב אבל בהחלט הראה דברים יפים של פוסט וחצי מרחק,יהיה לו עתיד(בהנחה שלא יפצע).
ממתי לג'ון הנסון אין כישורים התקפיים?היו לו יפוי של מהלכים בפוסט וג'אמפרים נחמדים מחצי מרחק,הבעיה איתו היא המשקל והמאסה.הוא דקיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:11 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לא ברור גם מה מילווקי בדיוק מנסה לעשות. אקפה אודו, לארי סנדרס, סם דלאמבר כולם אתלטים ארוכים ודקים עם יכולת חסימה, אך ללא משחק התקפי כלשהו. זאת כמובן הסיבה לבחור בשחקן האוברייטד בעיני בדראפט, ג'ון הנסון, שהוא אתלט ארוך ודק עם יכולת חסימה ללא משחק התקפי כלשהו.

עם כל הדברים היפים של סאלינג'ר, גמר את ליגת הקיץ עם 33% מביכים מאד מהשדה. זה לא מעורר הרבה אופטימיות לגבי הליגה של הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 2:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:

להלן טוויט של דיוויד ת'ורפ מ-espn לגבי ג'ימר:
"When I first watched Brandon Jennings play, in Vegas, I thought his teammates must love playing alongside him. It is the opposite with Jimmer."
אני לא יודע כמה אני מסכים אם הפתיח (הרי ג'נינגס הוא ווליום שוטר לא קטן שלא מוסר המון), אבל אני מבין את הסיפא.
איך הייתם מרגישים כשחקנים אם אתם מנסים להרשים את הצוות המקצועי בליגת הקיץ והרכז הלבנבן שלא עושה הגנה זורק בלי הפסקה? (ב-5 משחקים פרדט זרק 24 מ-67 מהשדה (36%))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 8:24 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
עמוס לב כתב:
לא ברור גם מה מילווקי בדיוק מנסה לעשות. אקפה אודו, לארי סנדרס, סם דלאמבר כולם אתלטים ארוכים ודקים עם יכולת חסימה, אך ללא משחק התקפי כלשהו. זאת כמובן הסיבה לבחור בשחקן האוברייטד בעיני בדראפט, ג'ון הנסון, שהוא אתלט ארוך ודק עם יכולת חסימה ללא משחק התקפי כלשהו.

עם כל הדברים היפים של סאלינג'ר, גמר את ליגת הקיץ עם 33% מביכים מאד מהשדה. זה לא מעורר הרבה אופטימיות לגבי הליגה של הגדולים.

אז זהו בדיוק בנקודה הזאת ליגת הקיץ לא אומרת לנו כלום.
לגבי הנסון,מר ללא משחק התקפי הראה קליעה מחצי מרחק,פייד אואיי וגב לסל נחמד מאוד ככה שקצת מוזר לקרוא לו ללא יכולת התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 9:58 pm 
Hall of Famer

אז לא הבנתי, כשאתה קולע ב-33% מהשדה בתור שחקן פנים, ליגת הקיץ לא אומרת כלום. אבל כשאתה מראה דברים נחמדים בהתקפה, אז זה הליגה כן אומרת משהו. ממה שאני ראיתי בצפון קרוליינה הנסון הוא בחור אתלטי מאד עם מוטת ידיים ארוכה מאד, ללא יסודות וללא חוש התקפי.

שם מהעבר שעשה קאמבק כלשהו בליגת הקיץ הוא לא אחר מאשר הבאסט עם השפם, אדם מוריסון שסיים 5 משחקים עם 20 נק' למשחק ב-55% נאים מאד מהשדה. מהשלוש מוריסון שם 2.6 שלשות למשחק ב-61.9%.

לא הייתי מגדיר את ליגת הקיץ של בארנס כחביבה. הוא שם נק' על הלוח, אבל 39.5% מהשדה זה פשוט רע.

הקרב על המצטיין של וגאס נחלק בין לילארד, שנדב דיבר עליו לבין ג'וש סאלבי, שהיה בכושר מטורף. הוא סיים עם 24.2 נק', 55.7% מהשדה ו-64.3% מהשלוש, כשהוא תופר 5.4 שלשות בממוצע למשחק.

אני אהבתי את הבחירה של סאקטאון בתומאס רובינסון, אבל היו לי ספיקות לגבי היכולת ההתקפית של הבחור באן.בי.איי. בינתיים בליגת הקיץ הוא הגדיל מאד את הספיקות הללו. הוא אמנם הוריד 9.8 ריב', אבל קלע 13 נק' ב...תחזיקו חזק, 34.4% מהשדה. הוא גם טרח לאבד 4.8 כדורים כל משחק. נק' קטנה לזכותו עומדת שהוא כנראה כל פעם היה כל כך מופתע שהכדור הגיע אליו ולא לג'ימר, שכמובן יזרוק לסל, שהוא הרגיש שהוא חייב לעשות משהו עם הכדור, כי אחרת, ג'ימר כמובן יזרוק לסל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 10:17 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אז לא הבנתי, כשאתה קולע ב-33% מהשדה בתור שחקן פנים, ליגת הקיץ לא אומרת כלום. אבל כשאתה מראה דברים נחמדים בהתקפה, אז זה הליגה כן אומרת משהו. ממה שאני ראיתי בצפון קרוליינה הנסון הוא בחור אתלטי מאד עם מוטת ידיים ארוכה מאד, ללא יסודות וללא חוש התקפי.

שם מהעבר שעשה קאמבק כלשהו בליגת הקיץ הוא לא אחר מאשר הבאסט עם השפם, אדם מוריסון שסיים 5 משחקים עם 20 נק' למשחק ב-55% נאים מאד מהשדה. מהשלוש מוריסון שם 2.6 שלשות למשחק ב-61.9%.

לא הייתי מגדיר את ליגת הקיץ של בארנס כחביבה. הוא שם נק' על הלוח, אבל 39.5% מהשדה זה פשוט רע.

הקרב על המצטיין של וגאס נחלק בין לילארד, שנדב דיבר עליו לבין ג'וש סאלבי, שהיה בכושר מטורף. הוא סיים עם 24.2 נק', 55.7% מהשדה ו-64.3% מהשלוש, כשהוא תופר 5.4 שלשות בממוצע למשחק.

אני אהבתי את הבחירה של סאקטאון בתומאס רובינסון, אבל היו לי ספיקות לגבי היכולת ההתקפית של הבחור באן.בי.איי. בינתיים בליגת הקיץ הוא הגדיל מאד את הספיקות הללו. הוא אמנם הוריד 9.8 ריב', אבל קלע 13 נק' ב...תחזיקו חזק, 34.4% מהשדה. הוא גם טרח לאבד 4.8 כדורים כל משחק. נק' קטנה לזכותו עומדת שהוא כנראה כל פעם היה כל כך מופתע שהכדור הגיע אליו ולא לג'ימר, שכמובן יזרוק לסל, שהוא הרגיש שהוא חייב לעשות משהו עם הכדור, כי אחרת, ג'ימר כמובן יזרוק לסל.

מה שחשוב זה שהוא מראה שהוא יודע לקלוע ומהלכים נאים בפוסט.
בקשר לאחוזים שלו זה כבר משתנה בגלל שליגת הקיץ היא לא NBA,ובNBA יהיה לו עם מי לשחק(כמובן שגם ישמרו עליו יותר טוב אבל זה הולך יותר לכיוון עם מי הוא ישחק).לא אמרתי שהוא מאוד הרשים אבל הוא בהחלט הראה שהוא לא בא לחמם ספסל.
בנוגע להנסון,אולי הוא השתפר במהלך הקיץ..
בכל מקרה הוא בהחלט היה עם יסודות התקפיים נאים מעבר לדאנקים.
לגבי שחקנים כמו מוריסון ליגת הקיץ באמת לא אומרת כלום והשאלה היא אם הוא יצליח לעשות את זה גם בNBA(ואני לא ספקטי לגביו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 10:55 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
אני לא יודע כמה אני מסכים אם הפתיח (הרי ג'נינגס הוא ווליום שוטר לא קטן שלא מוסר המון), אבל אני מבין את הסיפא.
איך הייתם מרגישים כשחקנים אם אתם מנסים להרשים את הצוות המקצועי בליגת הקיץ והרכז הלבנבן שלא עושה הגנה זורק בלי הפסקה? (ב-5 משחקים פרדט זרק 24 מ-67 מהשדה (36%))

לבנבן? אין ספק שהייתי מתעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:33 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:

בארנס קלע 39% מהשדה, אבל 57% משלוש. ה39% מהשדה זה בעיקר כי הוא ניסה לשים את הכדור על הרצפה, ולהגיע לטבעת, תחום שהוא פחות חזק בו, וכנראה מנסה לפתח. את הקליעה אי אפשר לקחת ממנו.

רוצה שם מהעבר? ראלף סמפסון השלישי בסגל של שארלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, uriel17 ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: