סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:01 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
פלטיאל כתב:
לפטופ כתב:
פלטיאל כתב:
נניח וכולם מתקפלים ויוגב משחק בעונה הבאה במכבי, מה עושים עם מורן רוט?
נקודת ההשלכה שלו בחוזה כבר עברה?

אתה שואל ברצינות?

רציני לגמרי.
מה בשאלה שלי הפתיע אותך?

העובדה שאתה סבור שזה שנקודת ההשלכה שלו בחוזה כבר עברה משנה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:09 pm 
Sophomore

פלטיאל כתב:
לפטופ כתב:
פלטיאל כתב:
נניח וכולם מתקפלים ויוגב משחק בעונה הבאה במכבי, מה עושים עם מורן רוט?
נקודת ההשלכה שלו בחוזה כבר עברה?

אתה שואל ברצינות?

רציני לגמרי.
מה בשאלה שלי הפתיע אותך?

כן, עבר. ואני מנחש שמה שמפתיע זה העובדה שאתה נותן ערך כלשהו לתאריך הזה, הרי כולנו יודעים שמכבי יכולה להשליך את רוט מתי שבא לה פחות או יותר.

כל הגורמים פה נמצאים במלכוד כרגע - אם זה אוחיון שתקוע עם חוזה קטן בקבוצה שלא בטוח שתרצה לתת לו את הבמה/ להסכים לקבל ביי אאוט סביר. מכבי גם, עלולה למצוא את עצמה עם אוהד ביציע שמרוויח 200 אלף דולר רק כדי להוכיח את הנקודה ש"חוזים חייבים לקיים" (למרות שזה פחות סביר שזה יקרה), כי לא בטוח שקובאן ירצו לשלם על אוחיון כמה מאות אלפי דולרים עכשיו בנוסף ל200 שהם כבר שילמו.

אני לא רואה את אוחיון נשאר לא בגלל שמכבי לא ירצו לפתוח את הכיס (כמו שחלקכם כתבתם), אלא בגלל שזה היה המו"מ להארכת חוזה הכי מגעיל שראיתי בשנים האחרונות, ונזרקו פה כמויות של רפש מכל הכיוונים שיהיה קשה מאוד לנקות.

כמו שאני רואה את זה כרגע, הולך להיות פה משחק מוחות רציני בין מכבי, אוחיון וקובאן, כשכל אחד ינסה לצאת בנזק מזערי. אוחיון - עם כמה שיותר כסף ודק' משחק, מכבי - עם כמה שיותר אוחיון/ כמה שיותר ביי אאוט וקובאן - עם כמה שפחות ביי אאוט וכמה שיותר [מהר] אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:10 pm 
Sophomore

זה כבר עניין שולי.אם אוחיון ישאר בקבוצה בסופו של דבר אז אולי ישאילו אותו(בטח חולון ישמחו לקבל אותו) או ישאירו אותו כי כרגע יש רק 4 ישראלים בכירים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם ישאילו אותו זה לא יהיה בארץ. בארץ אסור להשאיל אותו כי הוא מבוגר מדי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:15 pm 
Sophomore

נו.אז שישאילו אותו לקובאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
zurkin כתב:
הולך להיות פה משחק מוחות רציני בין מכבי, אוחיון וקובאן, כשכל אחד ינסה לצאת בנזק מזערי.

נובמת. לא רק שאף אחד מהצדדים לא הוכיח יותר מדי יכולת מוחית, גם מרבית הנזק כבר נעשתה, ככה שנזק מזערי לא יהיה כאן בשום מקרה. לדעתי קובאן תשמח לקבל את 200 האלף שלה חזרה (שלא לדבר על מאות אלפי היורו שלא ישולמו) ולצאת מהמשחק, ומכבי ואוחיון ימשיכו כנראה את הקו של גרימת מקסימום נזק זה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:33 pm 
Sophomore

לא מבין את הנובמת. קובאן כבר הראו שהם מוכנים לשלם כסף נוסף במידת הצורך במו"מ שנפתח בשבוע שעבר.
ב"משחק המוחות" נראה לי שהבנת שלא מדובר בטורניר "שבץ נא" או תחרות פתירת תשבצי הגיון, אלא ב"מי ימצמץ ראשון", ואני בהחלט לא פוסל את האפשרות שגם מכבי וגם אוחיון יחליטו להמשיך להיות מטומטמים ולהתכתש בתקשורת ולצאת מפסידים מכל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:37 pm 
Sophomore

התגובה ביורובאסקט נראית תמוהה, במיוחד לאור התגובה שנתן יו"ר קובאן לאתר ערוץ הספורט.

בכל מקרה, מבחינה דיונית, קובאן יכולה לערער על ההחלטה ל- Appeal Panel של פיב"א. אחרי זה, ואם יפסידו, הם יכולים לערער ל- CAS. כל התהליך ייקח למעלה משלושה חודשים לדעתי. השאלה היא אם ליוגב שווה להילחם.

מי שנדפק כאן מכל הסיפור, ובגדול, הוא יוגב. הוא נתון כעת לחסדיה של מכבי. ואחרי כל הלכלוך שיצא, ספק אם למכבי יהיו הרבה חסדים כלפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 10:41 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
zurkin כתב:
הולך להיות פה משחק מוחות רציני בין מכבי, אוחיון וקובאן, כשכל אחד ינסה לצאת בנזק מזערי.

נובמת. לא רק שאף אחד מהצדדים לא הוכיח יותר מדי יכולת מוחית, גם מרבית הנזק כבר נעשתה, ככה שנזק מזערי לא יהיה כאן בשום מקרה. לדעתי קובאן תשמח לקבל את 200 האלף שלה חזרה (שלא לדבר על מאות אלפי היורו שלא ישולמו) ולצאת מהמשחק, ומכבי ואוחיון ימשיכו כנראה את הקו של גרימת מקסימום נזק זה לזה.

כרגע לפחות, עד ערעור שיהפוך את ההחלטה אם וכאשר, אוחיון לא נמצא בפוזיציה לעשות נזק למכבי. הוא יכול ללכלך בתקשורת כמובן, אבל הפסיקה של פיב"א מדברת בעד עצמה והוא ישכנע את המשוכנעים ממילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 11:54 pm 
Sophomore

מה שמכבי יכולה להפסיד זה את כל הכסף שהיא הוציאה עליו עד עכשיו - כולל הפיצוי שהיא כבר קיבלה ותצטרך להחזיר והחוזה שלו להשנה - במידה והוא לא ישחק.
לקב' שעשתה את הקניות שלה השנה בחנות יד שניה של ויצ"ו - זה לא שיקול שאפשר להתעלם ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 12:34 am 
Hall of Famer

לי אישית בכלל לא מובן איך אפשר להתווכח על סעיף יציאה. זה צריך להיות מאוד מאוד עמום בשביל שתהיה בכלל עילה לויכוח...

לגבי אוחיון במכבי, בניגוד למה שאחרים העלו פה, לדעתי בראש ובראשונה זה תלוי בדיוויד בלאט. אם בלאט רוצה את אוחיון, הוא ימצא את הדרך להשאיר אותו במערכת כמו שעשה עם ריצ'י הנדריקס. אם הוא לא בתוכניות של בלאט, זה כבר סיפור אחר...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 12:53 am 
Hall of Famer

אם קראת את הסעיפים האלה בחוזה יכלת לראות שזה באמת מאד מאד עמום. לדעתי מה שקרה פה זה שמהתכתובות שלפני החוזה, שמכבי הגישה לפיב"א, הם הגיעו למסקנה שהטענות של אוחיון וסוכנו לא באו בתום לב והם ניצלו בצורה צינית טעות סופר שמנוגדת להסכמות שהיו בין הצדדים, בדיוק כמו שמכבי טענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 1:06 am 
Senior

אני חושב שזה קצת שונה ממה שאתה אומר. ממה שפורסם גם אם הולכים מילה במילה לפי מה שנכתב בחוזה אז ליוגב יש יציאה רק בשנה הבאה. בחוזה נרשם שהיציאה של יוגב היא רק בסיום עונת 2012-13, אולם הייתה טעות כתיב שבתאריך שיוגב צריך להודיע שהוא מנצל את הסעיף + התאריך שהוא צריך להעביר את סכום הבייאווט שכחו לשנות את התאריך ל2013 ונרשם שם 2012. יוגב וסוכניו חשבו שהם יכולים לנצל את הטעות הזאת בשביל לטעון שיש טעות בהסכם ואיפה שנכתב 2012-12 בעצם אמור להיות 2011-12. פה כמובן נכנסו עניין המיילים והתכתובות בין הסוכן למכבי שהראו שזאת לא הייתה הכוונה והיציאה של יוגב היא רק בסיום העונה הקרובה.

אם אתה הולך על פי מה שכתוב בחוזה, אז בחוזה רשום שהיציאה של יוגב היא בסיום השנה הזאת אבל הוא אמור להודיע למכבי עד יולי 2012 ולשם את הבייאווט שנה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 1:11 am 
Hall of Famer

לא ממש. לא התכוונתי שהולכים בדיוק על פי הרשום בחוזה, אלא שאוחיון והסוכן שלו טענו כנראה שהסעיף שהיה רשום בו 2012 הוא הנכון (למעשה היו שני תת-סעיפים שהיה רשום בהם 2012), והטעות הייתה דווקא בסעיף השני, זה שדיבר על נקודת היציאה ב-2013. כאן באמת התכתובות שלפני והטיוטות הקודמות שהועברו בין הצדדים כנראה הכריעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 2:44 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דבר ראשון שיוגב צריך לעשות זה לפטר את הסוכן האידיוט שלו שגרם לו נזק אדיר (לא רק התאקל עם מכבי אלא גם המוניטין שיצא לו של שחקן שלא מכבד חוזים) ודבר שני זה לשבת עם מכבי ולהגיע להבנות, כי נראה לי שקובאן במוקדם או במאוחר יחליטו שזה כאב ראש מיותר מבחינתם, ואם לא יסגרו הדברים ברוח טובה אז או שמכבי ישאילו את יוגב לפיזדיאמו או שיוגב ישחק כמו שחקן ממורמר וחסר ביטחון ושני הצדדים יפסידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 3:44 am 
Hall of Famer

כמו שאמרתי, אני די בטוח שזה יהיה גם התנאי הראשון של מכבי לפני שדנים על משהו. הסוכן הזה שרוף אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 4:35 am 
Junior

אז עכשיו הוא יבגוד בקבוצה ובסוכן?

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ד' ספטמבר 19, 2012 4:35 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 5:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מי ישמע יבגוד בסוכן... ממש מלאך בשמי טהרן השוקיזאדה הזה ( התנועה שאני כרגע עושה עם האצבעות מסמלת את הכינור הקטן ביותר בעולם שמנגן לכל הסוכנים המסכנים)... ניסה לעשות מהלך שאחושרמוטה backfired ועוד הוסיף חטא על פשע ושרף את כל הגשרים עם הקבוצה, מה שעשוי לעלות לקליינט שלו ביוקר. on shit like that dumb persians motherfuckers get fired

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 6:35 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:

לגבי אוחיון במכבי, בניגוד למה שאחרים העלו פה, לדעתי בראש ובראשונה זה תלוי בדיוויד בלאט. אם בלאט רוצה את אוחיון, הוא ימצא את הדרך להשאיר אותו במערכת כמו שעשה עם ריצ'י הנדריקס. אם הוא לא בתוכניות של בלאט, זה כבר סיפור אחר...

זה נשמע כמו נסיון בדיחה של הפוך על הפוך..
קודם כל, למה שלא יהיה בתוכניות של בלאט ולמה שלא ירצה אותו? כי יש לו את מורן רוט,זה שהוא הודיע כמעט קבל עם ועדה שהוא לא רוצה? בקבוצה שמשוועת לישראלי ולרכז, בלאט לא ירצה את הרכז הראשון של נבחרת ישראל??

והשאר.. נו.. אתה מדבר על הנדריקס, זה שדיוויד בלאט כל כך רצה להשאיר תחתיו, וההנהלה נתנה לו ללכת כי הם ״לא רוצים 4.5״, ובסוף הביאו 4.5 בכסף שהיה משאיר את הנדריקס ואת בלאט שמחים וטובי לבב?

ובכלל, אתה מתייחס לבלאט כמילה האחרונה בקבוצה, דווקא אחרי קיץ שברור לכל מי שקרא קצת בפורום שזהו הקיץ שבו ילדי הבעלים השתינו על בלאט ממרפסות התאים שלהם בנוקיה.
המילה של בלאט תשכנע את פדרמן למחול על כבודו, ויותר חשוב, לפתוח את הכיס בשביל אוחיון? על סמך מה בדיוק אתה אומר את זה?
השארה של אוחיון בקבוצה זה סיפור של מאות אלפי דולרים. קודם כל הבייאאוט שייעלם, אחר כך הפרש השכר בין החוזה המשודרג של אוחיון לזהו של מורן רוט שיהפוך למיותר, יחד עם הבייאוט אנחנו כבר מדברים על איזור החצי מיליון דולר נטו, ואיפה המיסים.
המילה של בלאט בוטלה בטענת אילוצים כלכליים על פחות מזה, הרבה פחות מזה.
אז דווקא בנושא אוחיון, שמצוי בו כל כך הרבה יותר מחיסכון כלכלי, דווקא בנושא זה בלאט הוא זה שייקבע?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 1:51 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שלפני בלאט, מי שדוחף להפשרה עם אוחיון ולהחזרה שלו לקבוצה הוא שמעון מזרחי. נדמה לי שבכל מערבולת המטורפים והטפשים שאפפה את הסיפור הזה, הוא היה היחיד ששמר על שפיות ולא ליכלך (למרות שעמד בתוקף על עמדתה של מכבי), וגם עכשיו הוא נשמע מפויס למדי בתגובה שלו. אמנם "מעשה שלא ייעשה" ו"האמת יצאה לאור" וכל זה, אבל גם "נראה מה אנחנו רוצים ונראה גם מה הוא רוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 1:58 pm 
מנהל פורום

שני הצדדים צריכים לזרוק את כל האשמה על הסוכן, להיפטר ממנו ואז לעשות שולם ולהמשיך הלאה.
גם אוחיון ירוויח בסך הכל אם ישאר לפחות עוד עונה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 3:25 pm 
Sophomore

אני בטוח שזה ברור לכל הצדדים - אגב, אני גם בספק גדול כמה הקהל של מכבי יעשה לו את המוות.

מותו של סוכן, כמו שהיה אומר ארתור מילר, ויאללה לעבודה.

אלא אם דני יחליט לקחת עמוד מהספר של ראי וידרוש שיוגב ירד על ארבע ויתחנן שיסלחו לו ויקבלו אותו בחזרה.

צריך להניח להכול מאחורה, לתת ליוגב לשחק על החוזה הקיים ובתנאים הקיימים, יוגב לא ידפוק לעצמו את הקריירה רק בשביל לעשות דווקא למכבי תל אביב (זה לא דוויט הווארד פה בכל זאת...כולה יוגב פרום דה בלוק).
ישחק טוב - ובסוף השנה יראו כל הצדדים מה זה מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 5:05 pm 
Hall of Famer

ולמי שעוד לא השתכנע עד כמה ספורט 5 הפך לפראוודה של דני פדרמן:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29461.html

לא שהסוכן של אוחיון יצא גאון וישר מכל הסיפור, אבל כתבה כל כך חד-צדדית היא משהו באמת מדהים. הכי אהבתי את "תגובתו של אימאן שוקוחיזדה תובא לכשתושג". אני בספק עד כמה קשה ניסו להשיג אותה עד צאת הכתבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 5:47 pm 
Hall of Famer

ובכל זאת, אם שוקי וברנע לא רשומים בפיב"א, איך מותר להם לסגור עיסקאות, לנהל שחקנים, לקבל עמלות מקבוצות? אם זה היה בפיפ"א, גם הקבוצה וגם השחקן כבר היו חוטפים עונש מהסרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 6:17 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אם ישאילו אותו זה לא יהיה בארץ. בארץ אסור להשאיל אותו כי הוא מבוגר מדי.

יש באמת חוק כזה??
או שיצאתי מסבחה ופספסתי בדיחה מתוחכמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Bing [Bot], Google [Bot], פרארי ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: