סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 10:32 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דובראש כתב:
מהיום נשב עם הרולקסים והפרוות ונצעק: השופט שגה.

שמע אם זה או זה או שהשופט ירגיש מאוים ויעצור את המשחק - נראה לי שאני מעדיף את הרולקסים.
אגב, חבר טוב שלי הוא שופט והוא סיפר לי שהוא אוהב לשפוט במשחקים של הפועל ת"א, הקללות מכניסות אותו לאדרנלין וזה. הוא אשכרה מחכה שיתחילו לקלל אותו.
מצד שני, הוא חבר שלי, אתם מבינים לבד שהוא לא 100%.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 10:35 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש שופטים כאלה. ביטון למשל היה במובהק כזה. חבר שלך והכל, אבל בדרך כלל זו גישה שמייצרת שופטים גרועים מאוד.

האידיאלי הוא כמובן שופט שמצליח לנטרל את הקללות ולא לשמוע אותן בכלל. אבל זה לא קשור לעניין הנוכחי, כי כאן מדובר על איומים ממשיים ולא על סתם קללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 11:27 am 
Junior

המרצע יצא מהשק מוקדם מאד. עפ"י וואן המשטרה החליטה שהדרבי לא ייערך בראשל"צ כי צפויים להגיע אליו 8000 אוהדי הפועל.

כמה שאלות?

1. למה אושר לנו לשחק במגרש הזה מהתחלת העונה
2. הדרבי אמור להערך ב-3 למרץ, איזה מידע מודעיני יש למשטרה?
3. האם לא מתפקידה של המשטרה לדאוג שתותר כניסה למגרש רק לבעלי כרטיסים?
4. אם המספר הזה נכון (8000) למה עיריית ת"א בונה לנו מגרש רק עם 3107 מקומות?
5. האם השטות הזו על הדרבי הוא נסיון ראשון לעיסקת טיעון מטעם האיגוד?

למזלנו ההנהלה כבר הודיעה שאם המשחק לא ייערך בראשל"צ הוא לא ייערך כלל.

ועוד משהו. מי שבאמת רוצה להבין את העליהום עלינו שיקרא את דבריו של אל"מ (בדימוס) יונתן לרנר היום בפייסבוק:

כמה מלים על ההתעסקות בהתנהגות אוהדי הפועל תל אביב (במקור כתבתי אותם לאריה מליניאק והחלטתי להעלות אותם על הקיר שלי)
כל הפתרונות המוצעים הם טכניים. הם כאלו כי הם מתייחסים לסוגיה כאילו היא בין האוהדים של הפועל לבין עצמם או כאילו התופעה מתרחשת ללא כל השפעה של כוחות חיצוניים.
אל הליגה בכדורסל צריך להתייחס בכלים אחרים, הדומים יותר להבנת תופעות חברתיות במצב של מאבק מעמדות.
מי שמכיר אותי היטב יודע שאני שוקל היטב את דבריי. אני הגעתי למסקנה הברורה שהפועל תל אביב ״העצמאית״ איננה רצויה בכדורסל הישראלי כי היא קוראת תגר על השיטה. היא איום על הסדר הקיים משום שהיא איננה מצפה לאליפות מקרית אלא לשינוי מעמיק.
ראינו סימנים לניסיונות לבלום אותנו עוד בליגה ב׳. הם רק הלכו ותכפו ככל שהתקדמנו. מהפה ולחוץ הממסד ברך על הקמתנו, וחזרתנו לליגת העל, אבל זה נכון כל עוד הקבוצה מוסיפה להכנסות הליגה. כאשר התברר שאנחנו לא מוכנים להיות תפאורה, ואנחנו רוצים ״צדק לכל״, הכלים נגדנו הופעלו.
זה סוד הענין. אנחנו נלחמים מול כוחות גדולים, בעלי ההון. כבר עכשיו ברור שהם יעשו הכל שלא נקיים את הדרבי בראשלצ. ראש המנהלת החדש, שהוא חלק מהשיטה ולא צריך להסביר למה, כבר התחיל בכך.
ולכן, שום פתרון טכני לא יעצור את תחושות הזעם, שהולכות ומצטברות, אפילו אצל אנשים כמוני, כאשר רואים כיצד רוצים להפוך אותנו לחיית מחמד. כל עוד המאמץ הזה יימשך, לא משנה כמה שורות יפנו מאחורי הסל.
לצערי, הרוב המכריע של התקשורת לא מתייחס לתופעה הזו. חלק מחוסר הבנה, חלק מרצון מובנה ללבות יצרים, וחלק בהיותם שותפים לסדר הקיים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 11:30 am 
מנהל פורום

זה בהחלט יהיה סוג של צדק פואטי אם הפועל תל אביב יחויבו לקיים את הדרבי ביד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 11:32 am 
Junior

ראובן כתב:
זה בהחלט יהיה סוג של צדק פואטי אם הפועל תל אביב יחויבו לקיים את הדרבי ביד אליהו.

תסביר בבקשה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 11:44 am 
מנהל פורום

אתה הרי מכיר את ההיסטוריה בדיוק כמוני, ואת המקרים שבהם ההחלטה לוותר על הביתיות לא נכפתה אלא נעשתה בששון ובשמחה על ידי ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 11:48 am 
Junior

ועל זה בדיוק אנו נאבקים.

דרך אגב, בפעם האחרונה שזה קרה, מכבי הפסידה לנו בהארכה (דובראש היה ענק).

אבל כמו שנאמר בשדים, הגיע הזמן שהמשטרה תהיה יצירתית. שתקבע שרק אוהדים מעל גיל 45 ששירתו בצה"ל, יש להם כרטיס אדי ותרמו לויצ"ו בשנתיים האחרונות, יוכלו להכנס למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 11:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נתחיל מזה שהחלטה כזו היא בזיון מארץ הבזיונות, וסומו צודק בהחלט בחלק משאלותיו.

לעומת זאת נמשיך מהטקסט של החבר לרנר. מי שבאמת באמת באמת רוצה להבין, די לו אם יקרא את הפראזה בדבר "תחושות הזעם, שהולכות ומצטברות, אפילו אצל אנשים כמוני". זה בדיוק טקסט ההמשך למשפט המכובס על "הקהל החזק והדומיננטי".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:08 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
מי שצריך בדיקת ראיה זה האוהדים התמימים הנפלאים של מצרפלס תל אביב. כשרייניש הפסיק את המשחק , זה היה בפירוש בסיטואציה שלא מאפשרת את ההמשך שלו , מאחר והאוהדים של ת"א היו כמעט על הקו , ובוודאי שברמת השילהוב שלהם נגד השופטים , השופט לא יכול לעמוד מחוץ לקו ולעשות את העבודה שלו.

כמעט זה עדיין לא חציית הקו,אווירה חמה ביציעים לא מאפשרת סגירת המשחק,שופט צריך לדעת לעשות את העבודה שלו תחת לחץ של קהל ותחת רעש ואווירה משולהבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:18 pm 
Hall of Famer

כמעט על קו החוץ....במקום שאי אפשר להמשיך את המשחק בצורה תקינה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:18 pm 
Junior

אני מסכים עם עופר שכאשר המשחק נעצר, היה בלתי אפשרי להוציע כדור מתחת לסל הדרומי באולם. הבעיה היא שהוא משמום מה מתעלם ממה שהביא לכעס. אין לי בעיה להפסיד. הפועל הפסידה ברוב המשחקים השנה באולם הזה. למה עז לא היה בעיה. כי השיפוט לא היה רע. עם הרצליה הגענו לOT. חיפה דרסה אותנו. את חולון ואשקלון ניצחנו בקושי. הקהל הוא אותו קהל. שופטים טועים וגם זה קורה.

זה לא מה שהיה ביום ראשון. שופטים נורמאלים לא היו מאבדים את רסן המשחק. מיכאלי נותן לארז טכנית ובורח. עד היום ארז לא יודע על מה קיבל טכני. אם תסתכלו על ההרחקה של סטיט בטכני שניה תראו ששחקן נתניה מצ'פח אותו בראש. שוב ללא תגובה.

השופטים היו גרועים. זה גרם למהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:19 pm 
Hall of Famer

יש הבדל בין "תחת לחץ של קהל ותחת רעש ואווירה משולהבת" , לבין זה שעשרות אוהדים משולהבים נמצאים כמה סנטימטרים מגופו של השופט ויכולים לפגוע בו בקלות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:20 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
הבעיה היא שהוא משמום מה מתעלם ממה שהביא לכעס.

לא רלוונטי , סורי. גם אם השיפוט נורא גרוע , זה לא מצדיק את זה שהקהל לא נותן למשחק להיות משוחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:26 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
יש הבדל בין "תחת לחץ של קהל ותחת רעש ואווירה משולהבת" , לבין זה שעשרות אוהדים משולהבים נמצאים כמה סנטימטרים מגופו של השופט ויכולים לפגוע בו בקלות.

כלומר היה חשש... :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:28 pm 
Junior

כי במלחה אף פעם לא עצרו משחק נתנו לקהל להרגע והמשיכו כאילו לא קרה כלום. עופא אם עדיין לא הבנת, גם שלושת השורות מאחורי הסלים במלחה בסכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:29 pm 
Hall of Famer

סומו, דרבי דובראש לא היה האחרון שבו הפועל העבירה ביתיות להיכל. היא עשתה את זה בחצי גמר הפלייאוף 95' בו מכבי ניצחה 75-74, וטפירו החטיא לבד מתחת לסל בשנייה האחרונה חודש אחרי "טפירו עם הבאזר".
ב-2005 הפועל שיחקה שני דרבים ביתיים בהיכל גם כן: בשמינית הגביע ובליגה הסדירה. הפועל שיחקה אותה עונה באוסישקין אבל אני לא יודע אם בכולה או רק בסופה.

אם כבר הנושא עלה, זה די מדהים מבחינה היסטורית שאת רוב המשחקים הביתיים שלה נגד מכבי הפועל לא קיימה במגרש הביתי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:29 pm 
Junior

תראה, סומו, בניגוד לאווירה הרווחת בפורום אני דווקא מעריך אותך (במיוחד מאז הה"פ עם הרב ליאור*), אבל פה אתה לגמרי מיתמם. ברגע שהקהל מגיע למצב שבו יש אפשרות פיזית לפגוע בשופט - לא צריך לחכות שאיזה ערס בן 16 ייקח את זה עוד צעד אחד קדימה.
מקללים וצועקים ביציע? מכוער בעיני, אבל למרבה הצער זו נורמה.
עומדים על קו החוץ (או מטר ממנו)? חלאס. שם צריך לעצור.

ראובן,
אין לי שום דרך לתאר את החבר שלי כשפוי. אמרתי לך, הוא חבר שלי. זה מעיד עליו מספיק, לא?

*למעוניינים: יצאתי די טיפש, כשהתבלבלתי בין הרב ליאור לרב אבינר בסוגיית קבלת כספים מנוצרים. סומו, שיכל לנצל את העניין (מולו התווכחתי), העדיף להעיר לי על זה בפרטי. זה יפה מאד בעיני.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:41 pm 
Junior

מעניין לעניין בעניין אחר לגמרי:
גילי מוסינזון במכתב גלוי ונוגע ללב לצביקה שרף. מעניין.
ציטוט:
היי צביקה שרף, פה גילי מוסינזון מדבר-
צביקה ידידי המלומד.
הלא אתה הוא צביקה שרף המנטור ההגנתי, המוטיבייטור, המאמן שחינך דורות של שחקנים איך לעבור דרך החסימה עם מרפק גבוה, ולכיוון הפנים?
ראית שתי עברות שלא הבנת אותם?!
אם אתה צריך פרשנות, אז בשתי העברות שיחקתי חזק, ולא נתתי סל קל.
ממש בדיוק כמו שאתה דרשת מכל שחקנך בעבר.
באופן אישי לא זכיתי להתאמן אצלך, אך הספיק לי לשמוע את הסיפורים ממי שכן, על איך לשיטתך עוצרים שחקן יריב מלקלוע סל.
כדורסל זה לב ונשמה וכן, גם משחק אגרסיבי, ואתה יודע את זה.
במקום להתחמק מאחריות בתור מוביל דעת קהל ומאמן בכיר, הייתי רוצה שתתן את דעתך לכיפה אדומה שאתם עושים לש.ג (שלא לצורך)
בעוד אתה המשלח, בכובעך כמאמן.
אחרי שפרשת פניני התפוצצה, כולם נהיו דודנים של אמא תרזה, ואף אחד לא יורד לשורש הבעיה.
אתה לא יכול לחנך שחקנים לפוצץ על המגרש, ואז לשאול למה אתה חוטף בומרנג בפנים.
אתה יושב באולפן הממוזג שאותו אני מכיר ממש טוב, וכנראה שהספקת לשכוח מאיפה הכדורסל בא, מהשכונות, מהגטו, מהחלום של הילד שרוצה להצליח בזכות הכדורסל.
אני לא שה תמים, אך לפחות אני נאמן לעצמי.
מעולם לא עליתי במטרה לפצוע, ותמיד נתתי את הלב והנשמה לקבוצה ששיחקתי בה.
בכבוד רב, גילי.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:41 pm 
Sophomore

צוד כתב:
תראה, סומו, בניגוד לאווירה הרווחת בפורום אני דווקא מעריך אותך (במיוחד מאז הה"פ עם הרב ליאור*), אבל פה אתה לגמרי מיתמם. ברגע שהקהל מגיע למצב שבו יש אפשרות פיזית לפגוע בשופט - לא צריך לחכות שאיזה ערס בן 16 ייקח את זה עוד צעד אחד קדימה.
מקללים וצועקים ביציע? מכוער בעיני, אבל למרבה הצער זו נורמה.
עומדים על קו החוץ (או מטר ממנו)? חלאס. שם צריך לעצור.

ראובן,
אין לי שום דרך לתאר את החבר שלי כשפוי. אמרתי לך, הוא חבר שלי. זה מעיד עליו מספיק, לא?

*למעוניינים: יצאתי די טיפש, כשהתבלבלתי בין הרב ליאור לרב אבינר בסוגיית קבלת כספים מנוצרים. סומו, שיכל לנצל את העניין (מולו התווכחתי), העדיף להעיר לי על זה בפרטי. זה יפה מאד בעיני.

שאלת תם-מה המרחק במלחה או בקופסל מהקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:44 pm 
מנהל פורום

יותר מחצי מטר. בכל אופן סדרנים שעומדים מול היציע הזה כדי למנוע מאנשים לחדור למגרש (זה היה נוהל קבוע בסופי משחקים כשהקהל נהג להתפרץ למגרש אחרי ניצחונות) לא מהווים שום הפרעה למשחק עצמו.

מה שכן, במלחה היו לא מעט מקרים הפוכים, של שוטרים שנכנסים ליציע הילדים כדי להוציא משם מישהו או לוקחים אבוקה ומשוטטים איתה ליד קו הרוחב, וזה בזמן שהמשחק מתנהל כרגיל מתחת הסל שליד. אף פעם לא הבנתי איך נותנים לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:48 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
יותר מחצי מטר. בכל אופן סדרנים שעומדים מול היציע הזה כדי למנוע מאנשים לחדור למגרש (זה היה נוהל קבוע בסופי משחקים כשהקהל נהג להתפרץ למגרש אחרי ניצחונות) לא מהווים שום הפרעה למשחק עצמו.

מה שכן, במלחה היו לא מעט מקרים הפוכים, של שוטרים שנכנסים ליציע הילדים כדי להוציא משם מישהו או לוקחים אבוקה ומשוטטים איתה ליד קו הרוחב, וזה בזמן שהמשחק מתנהל כרגיל מתחת הסל שליד. אף פעם לא הבנתי איך נותנים לזה לקרות.

בראשון זה מטר וקצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:50 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
כי במלחה אף פעם לא עצרו משחק נתנו לקהל להרגע והמשיכו כאילו לא קרה כלום. עופא אם עדיין לא הבנת, גם שלושת השורות מאחורי הסלים במלחה בסכנה.

במלחה יש גידור , וחברת אבטחה שזה בדיוק התפקיד שלה. בראשל"צ מי שעצר את האנשים היו ארז זייצ'יק ועוד איזה מישהו , ובכל מקרה לא היה שום גידור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:51 pm 
Hall of Famer

דובראש כתב:
עופר האדום כתב:

כלומר היה חשש... :mrgreen:

אתה יכול לצחוק , אבל מצב שבו אוהדים משולהבים נמצאים סנטימטרים ליד השופט ולא מאפשרים את המשך המשחק , זה לא סיטואציה מצחיקה כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:52 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
Red Sumo1 כתב:

במלחה יש גידור , וחברת אבטחה שזה בדיוק התפקיד שלה. בראשל"צ מי שעצר את האנשים היו ארז זייצ'יק ועוד איזה מישהו , ובכל מקרה לא היה שום גידור.

אתה ממש צריך בדיקת ראיה
יש גדר נמוכה בצבע שחור שמורכבת ממלבנים עם עיגולים בצדדים.
ארז זייצ'יק סייע למאבטחים שהיו שם ביחד עם היו"ר שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2012 12:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
איזה גידור יש במלחה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מיכאל, נורטון ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: