סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 2:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:41 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עודד וולפסון כתב:
דובראש פשוט לא מכיר תקדימים שבהם קבוצות משחקות באולם מחוץ לעיר שלהם...

קבוצה פצפונת כמו הוד השרון לא תביא אפילו 50 אוהדים לאולם שהוא לא בתחום היישוב שלה(היא עיר?)
בטח שאין לה כסף לשלם על אולם מחוץ לעיר שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פלייאוף לאומית
הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:42 am 
Hall of Famer

הוד השרון? עיר מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:46 am 
Junior

עדיף לי שהוד השרון תעלה, בטח יותר קרוב מאשקלון. אני פשוט לא רואה את זה קורה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:57 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
הוד השרון לא הודיעה שום דבר כזה. למעשה לפי הידיעה בוואלה היא הודיעה דווקא את ההיפך, בהנחה שהעיריה תעזור לה. יכול להיות שהם לא אומרים אמת ובסוף זה לא יקרה, אבל אל תמציא הודעות שלהם.

הוד השרון אולי לא הודיעה, אבל רועי חגאי פחות או יותר עשה את זה בשבילה:
http://www.local.co.il/hod-hasharon/105078/article.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 11:22 am 
מנהל פורום

העיקרון הוא נכון. בהוד שרון לא דיברו ולא חשבו על ליגת העל. הקבוצה נבנתה בכדי לשרוד בליגה, בערך כמו כל סגל שנבנה שם מאז העלייה ללאומית ב2005.
אמממ, פתאום הם מוצאים את עצמם בגמר הפלייאוף, ופתאום ראש עיר רואה אופציה ללכת למגרש של הגדולים.

מהיכרות עם המערכת שם, ושיחה שהייתה לי עם מישהו בהנהלה, הייתי נותן לזה משהו כמו 10-20%, במידה שם יעפילו בכלל, אבל לא הייתי סוגר את זה כלא מוחלט לחלוטין.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 11:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
zurkin כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
הוד השרון לא הודיעה שום דבר כזה. למעשה לפי הידיעה בוואלה היא הודיעה דווקא את ההיפך, בהנחה שהעיריה תעזור לה. יכול להיות שהם לא אומרים אמת ובסוף זה לא יקרה, אבל אל תמציא הודעות שלהם.

הוד השרון אולי לא הודיעה, אבל רועי חגאי פחות או יותר עשה את זה בשבילה:
http://www.local.co.il/hod-hasharon/105078/article.htm

"עשה את זה בשבילה"? אתה מתכוון למאמן? הוא יקבע אם היא תעלה או לא? או שיעשו את זה היו"ר ובעיקר ראש העיריה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:00 pm 
Junior

תודה זורקין, ידעתי שקראתי זאת איפה שהוא (ידיעות השרון).

ומי שמאחל להוד השרון לעלות מאחל לה בעצם לפשוט את הרגל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:31 pm 
Hall of Famer

נו, ממאמן שאומר "קשה לי להאמין" עשית "הוד השרון כבר הודיעו שלא יעלו ליגה". אולי לא יעלו בסוף, אבל העיקר הדרמה. מה שבטוח, זה לא תלוי ברועי חגאי אם הם יעלו או לא, וטוב היה אם לאותה שאלה היה עונה כמו לשאלה הבאה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מאי 13, 2013 1:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:52 pm 
Junior

אני בהחלט חושב שנס ציונה תנסה ( לא יודע כמה זה שווה) לעשות הכל כדי לשחק בליגת העל בעונה הבאה במידה ותעלה.

במקרה, אני מכיר טוב את יו"ר נס ציונה ( היה איתי בשכבה ושיחקנו יחד בליגה א' שם), ואני באמת מאמין שמבחינתו הוא יעשה כל מה שהוא יכול, השאלה אם זה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 3:50 pm 
Senior

הבעיה עם הניסיונות לעשות את המקסימום בשביל להעמיד תקציב זה שמה לעשות יש לנו היסטוריה שאומרת שברוב המקרים זה לא מצליח. מה שחושבים היום אולי, מתברר מהר מאד כקשה עד בלתי אפשרי ברגע שמבינים את המשמעות התקציבית. דורון הרציקוביץ שיש לו הרבה מאד כסף כידוע וויתר על העליה לליגת העל שנה אחת אחרי שהבין את המשמעות הכספית של הדבר. בשנה השנייה הוא עלה ליגה רק בגלל הבטחות של העירייה לתקצוב רציני, כי ראש העיר "רצה לשחק במגרש של הגדולות", הבטחות שכמובן לא היה להם כיסוי וגרם להרציקוביץ לסגור את הקבוצה ולהעביר אותה לאילת. במקרה של הרציקוביץ לבקעה היה אותו לעמוד בהתחייבויות, במקרה של נס ציונה והוד השרון אי עמידה בהתחייבויות תהיה התפרקות באמצע העונה.

אין לי ספק שנס ציונה ואפילו שהוד השרון ינסו להעמיד תקציב, אבל גם אין לי ספק שבמקרה של הוד השרון אין כמעט סיכוי, ובמקרה של נס ציונה תלוי כמובן בכמה ראש העיר מוכן להשקיע.

אני דיי בטוח שראשי העיר שמדברים עכשיו על לעשות את המקסימום לא כל כך מבינים מה המשמעות הכספית. בשביל להעמיד תקציב מינימום לקבוצה שתאבק על חייה בליגה הלאומית העירייה צריכה לתת 3 מיליון שקלים מינימום (זה מה למשל אשקלון מקבלת השנה ויש להם גם ספונסר שנותן הרבה כסף ובעלים שנותן כסף). ואנחנו מדברים על עיריות שמתקצבות את הקבוצה ה500-600 אלף שקל בערך נראה לי. לא נראה לי שראש העיר של הוד השרון למשל מבין שאלו הסכומים, אבל הוא לא הבטיח שום דבר הוא בסה"כ אמר שיעשה את כל המאמצים. וזה לפני שדיברנו על עניין של אולם שיעלה להוד השרון עוד איזה חצי מיליון כמו שדובראש סיפר על קבוצותו (הם הרי לא ימצאו אולם שיתן להם לשחק בחינם בעיר אחרת).

אז אפשר מאד להעריך את הרצון הטוב של הקבוצות וגם המחוייבות שלהם לשדר שהם משחקים על אליפות אמיתית ורוצים לממש אותה. אבל צריך לקחת בפרופורציה את הדברים, כמו שאמרתי גם בבאר יעקב דיברו על עליית ליגה כשהגיעו לגמר בשנה שעברה והשנה הם לא הצליחו לשלם משכורות לשחקנים שלהם בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 3:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
המקרה של באר יעקב לא בדיוק מעיד על שעדיף לקבוצה להישאר בלאומית.

בכל אופן, לא זוכר מתי בפעם האחרונה קבוצה התפרקה בליגת העל. אולי זה לא יצליח, אבל אני לא רואה סיבה מדוע שקבוצה לא תנסה לגייס תקציב כדי לשחק בה, ואני סומך (?) על הבקרה התקציבית שתוודא שאם גויס תקציב אז גם יעמדו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 3:54 pm 
Senior

Red Sumo1 כתב:
לומר שלהרציקוביץ לא היה תלות בכספי העיריות בבקעת אונו זה פשוט לא נכון. הם עברו מבקעת אונו לאילת כי הברז הציבורי נסגר והם באילת כי העירייה שם נותנת המון.

לא נכון. הרציקוביץ עזב כי שיקרו אותו. מה זאת אומרת? ראש העיר הבטיח לו סכומים מסויימים, לא עמד בהם (כי הוא לא היה מסוגל) והוא פשוט החליט שמכיוון ששיקרו אותו הוא עוזב את הקבוצה. התקציב שהוא מקבל באילת לא גבוה משמעותית מאשר מה שהוא קיבל מהעירייה בבעקעת אונו (קיבל 1.5 מיליון, באילת אולי מקבל קצת יותר, נגיד 2 מיליון. הוא גם קיבל ספונסר שהעירייה סידרה לו שנותן עוד איזה 700-800 שזה גם הבדל). הסכומים שהוא השקיע השנה באילת מבחינה כספית הם גם גבוהים יותר מאלו שהוא השקיע בשנה שלפני. להרציקוביץ לא הייתה בעיה להמשיך בבקעה ולהשקיע אותם סכומים עד כמה שאני מבין, פשוט הוא קריזיונר לא קטן ואחרי שהעירייה הבטיחה לו משהו אחד ולא עמדה בו הוא החליט שאיתם הוא לא עובד (והבנתי גם שתבע אותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 3:59 pm 
Senior

ראובן כתב:
בכל אופן, לא זוכר מתי בפעם האחרונה קבוצה התפרקה בליגת העל. אולי זה לא יצליח, אבל אני לא רואה סיבה מדוע שקבוצה לא תנסה לגייס תקציב כדי לשחק בה, ואני סומך (?) על הבקרה התקציבית שתוודא שאם גויס תקציב אז גם יעמדו בו.

אין מקרה כזה כי מאז העונה שבה מספר קבוצות היו על סף פירוק באמצע העונה (חולון, עפולה, נהריה), לא שילמו משכורות, שחקנים היו צריכים להסכים לקיצוץ וכו' המנהלת הגדילה מאד את ההגבלות שלה והדרישות ולא נתנה לקבוצות שאין להם יכולת לעלות ליגה לעלות. בגלל זה לפני שלוש שנים אשדוד עלתה מהליגה מהמקום הרביעי בליגה ואחרי שרמת גן, נהריה ועפולה וויתרו על ההשתתפות שלהם בליגת העל והיא צומצמה ל10 קבוצות באותה השנה. בגלל הביקורת הזאת וההחלטה שלא לתת לקבוצות שאין להם את הערבויות המתאימות להכנס לליגה אין באמת קבוצות שמתפרקות (למרות שחולון הייתה קרובה וזה, ולא בטעות זאת קבוצה שהמנהלת עשתה לא הנחות בגלל שהיא חשובה לליגה).

אין סיבה שקבוצה לא תנסה לגייס את הכסף ואתה בהחלט יכול לסמוך על הבקרה והמנהלת שלא יעלו קבוצה סתם (יותר מזה, אתה יכול לסמוך עליהם שיעשו להם את המוות בגלל האהבה שלהם לאשקלון). אבל זאת בדיוק הבעיה שבגללה הם יתקשו לעלות, כי לקבוצות האלה פשוט יהיה קשה מאד להעמיד את התקציב הדרוש.

אני כבר אמרתי שהפתרון זה להוריד את תקציב המינימום ולאפשר לקבוצה לעלות באיזה תקציב שהיא רוצה. אבל לא נראה לי שיקשיבו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 4:04 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
נו, ממאמן שאומר "קשה לי להאמין" עשית "הוד השרון כבר הודיעו שלא יעלו ליגה". אולי לא יעלו בסוף, אבל העיקר הדרמה. מה שבטוח, זה לא תלוי ברועי חגאי אם הם יעלו או לא, וטוב היה אם לאותה שאלה היה עונה כמו לשאלה הבאה.

העניין פה הוא לא אם העלייה תלויה או לא בהחלטתו של רועי חגאי, אלא בזה שהוא מקור מהימן יחסית להגיד דבר כזה. תחליט לבד על מה להסתמך ועל מה לא. לא צריך להפוך כל דבר לויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 4:17 pm 
Hall of Famer

לא יודע כמה מאמן, עם כל הכבוד לו, הוא מקור מהימן להגיד דבר כזה שהוא כולו ניהולי. למעשה אני בטוח שהוא לא מקור מהימן, זה לא קשור לתחום סמכותו ואפילו לא משיק לו. בדיוק כמו שלשאלה על העזרה של העיריה הוא ענה שזה לא בסמכותו לענות על כזה דבר.
ואפילו בהנחה מרחיקת הלכת שהוא כן מקור מהימן להחלטות עתידיות, ניהוליות-נטו, של הקבוצה - "קשה לי להאמין" זו לא ממש הצהרה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מאי 13, 2013 4:21 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 4:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דבר ראשון, טוב שלא מקשיבים לך. אם תקרא את הפיסקה הראשונה שלך, נתת הסבר מצוין למה לא להקשיב לך.

דבר שני, אני התייחסתי למשפט שלך - "במקרה של נס ציונה והוד השרון אי עמידה בהתחייבויות תהיה התפרקות באמצע העונה" - שלא עושה רושם שיש לו על מה להתבסס. כמובן, ששאר מה שכתבת ממחיש שיהיה קשה לקבוצות הנ"ל להעמיד קבוצה לליגת העל ונראה מה יהיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 4:35 pm 
Senior

אז לא הבנת. דיברתי על אי עמידה בהתחייבויות של העירייה. כמו שהיה במקרה של הבקעה. שם היה בעלים פרטי שכיסה את כל ההתחייבויות (אבל עזב אחרי). במידה ונס ציונה או הוד השרון יקבלו הבטחה לתקציב מסויים מהעירייה אבל אחרי זה לא יעמדו בזה, זה אומר שהקבוצה תתפרק באמצע העונה. הבקרה לידיעתך דורשת רק ערבויות של 25% מסכום החוזים עד כמה שזכור לי, זה לא מספיק למנוע התפרקות במקרה שעירייה מבטיחה 3 מיליון ונותנת מיליון נניח. אם בנס ציונה או הוד השרון יעלו ליגה ויבנו תקציב על סמך הבטחה של עירייה, וראש העיר לא יעמוד בהבטחות (וכבר אמרתי שאנחנו בשנת בחירות, וראש עיר שמבטיח היום לא בטוח יהיה פה בעוד כמה חודשים) הקבוצות האלה יתפרקו. כמובן שאפשר לצפות מראשי העיר להיות אחראיים ולעמוד בהבטחות שלהם, אבל הבטחות של פוליטיקאים אנחנו כבר יודעים כמה באמת שוות.

עוד סיבה דרך אגב ראובן שכבר כמעט אין קבוצות מתפרקות זה שרוב הקבוצות בליגה הם בבעלות פרטית. 8 מתוך 12 קבוצות השנה בליגה מחזיקות בבעלות פרטית שמונעת את הבעיות האלה. 3 קבוצות נוספות הם קבוצות שנתמכות בסכומים גבוהים מאד על ידי העירייה במשך שנים כבר (אשקלון, ראשון, אשדוד). לא סתם הקבוצה היחידה שהייתה בבעיות כספיות קשות יחסית, לא שילמה משכורות, והייתה על סף התפרקות (אם לא היו רוכשים אותה) הייתה הקבוצה היחידה שלא היה לה בעלים פרטי אמיתי (כזה שיכול לתת את הערבויות ולכסות את הכסף שצריך) ולא נתמכת על ידי העירייה בסכומים גבוהים יחסית, חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 4:39 pm 
Junior

להוד השרון יש ספונסר שיש לו כסף (סנו) כך שלו סנו רצו היו מעמידים תקציב ראוי של יותר מ-350K בש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 5:21 pm 
Senior

ערעור רמת גן נדחה כצפוי:
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=21189

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 6:30 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:
ערעור רמת גן נדחה כצפוי:

אני מת על האיגוד, באמת. הגוף הזה אפילו לא מנסה ליצור מראית עין של ניהול תקין.
לקבוע שהעבירה נעשתה בזמן זו פשוט קביעה משעשעת.
שמח שברק כתב את הכתבה הזאת ולא אני, לא הייתי מרשה לעצמי להיות כל כך נחרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 5:13 pm 
Junior

ציטוט:
אסור לשכוח שהתקציב שלנו הוא מהנמוכים בליגה, אם לא הנמוך שבהם, אבל שוב הוכח שרצון ונשמה הם הדברים החשובים באמת".

מבין את הרצון של כל מאמן להראות כמה הוא מצליח עם תקציב קטן אבל לפי הסכומים שהזר הגבוה שלהם מרוויח (שמעתי מאחד הסוכנים האמינים בליגה) התקציב שלהם לא יכול להיות כל כך נמוך.

הוא מרוויח יותר משני הזרים של טבעון ביחד.

נוסיף את אסנטי שהוא לא שחקן זול וגם אם נצא מנקודת הנחה שגיא דותן על חוזה נמוך , שגנדל שהגיע באמצע העונה התפשר בכסף ושזאת קבוצה של בסך הכל 6-7 שמקבלים כסף אמיתי עדיין הם לפחות באמצע הטבלה מבחינת תקציב.

וכל זה מבלי לפגוע בהצלחה האדירה של רועי והקבוצה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 5:15 pm 
Junior

bill_tipesh כתב:
קוף ירוק כתב:
ערעור רמת גן נדחה כצפוי:

אני מת על האיגוד, באמת. הגוף הזה אפילו לא מנסה ליצור מראית עין של ניהול תקין.
לקבוע שהעבירה נעשתה בזמן זו פשוט קביעה משעשעת.
שמח שברק כתב את הכתבה הזאת ולא אני, לא הייתי מרשה לעצמי להיות כל כך נחרץ.

מי האידיוט שחתם על הקביעה שהעבירה הייתה בזמן?

ממתי האיגוד הפך לוועדה מקצועית לשופטים?

היו צריכים להגיד שהחלטת השופטים סופית ואין מקום לערעור.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 5:41 pm 
Senior

האיגוד לעולם לא יגיד שהשופט טעה גם אם זה ברור וידוע לכל. התגובה שלהם צפויה ולא צריך להיות מופתעים מזה. הייתי יותר מופתע אם הם היו אומרים שהשופט טעה.

ראיתי היום את המשחק מאתמול (אף אחד לא התייחס אליו, נס ציונה ניצחה ב16 הפרש), לא רמת כדורסל גבוהה אבל הגנה אדירה של נס ציונה שפשוט חיסלה את הוד השרון שהתקשתה לעשות נקודות. נס ציונה לא היו ביום טוב מבחינת קליעה או התקפית בכלל אבל ההגנה פתחה פער של 10 הפרש לכל אורך המשחק ואז כמה דקות טובות מאד התקפית של טל דן ברבע השלישי גמרו את המשחק. הוד השרון תצטרך לעשות התאמות כי עד עכשיו הם פגשו בפלייאוף בעיקר קבוצות התקפיות וההגנה שלהם (הוד השרון) עשתה את ההבדל ב2 הסדרות האלה בסופו של דבר. עכשיו הם פוגשים קבוצה שהיא פחות טובה התקפית אבל הרבה יותר טובה הגנתית. במיוחד הרשימה ההגנה שלהם בצבע על הגבוה של הוד השרון מההתחלה שפשוט הוציאה אותו מפוקוס. פיזיות של הגבוה שלהם, עזרה נכונה, לא נראה שהוא היה מוכן לזה. נראה איך יגיב במשחק הבא.

גם ערן סלע דיבר על זה אתמול בשידור שהגבוה של הוד השרון הוא הזר הכי יקר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 5:17 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
כי אין לו אינטרס לשקר בניגוד לראשי הקבוצות בלאומית שהולכים לקראת סדרת פלייאוף ויש להם אינטרס לייצר עניין סביבה, מה שלא יקרה אם הקבוצות יגידו שככה או ככה הם לא מתכוונות לממש את העלייה.

גם דורון הרציקוביץ או דורסמן שהיו בלאומית לקראת סדרת הגמר לא אמרו שהם לא יעלו, להפך, שידרו שהם יעלו אבל בקיץ וויתרו על העניין (וזה למרות שהם לא היו תלויים בכסף עירוני בשביל שיהיה להם סיכוי).

אם הקבוצות היו מודיעות היום שהם לא מתכוונות לעלות אז בעצם סדרת הגמר של הלאומית היא על כלום, אני בטוח שלא הקבוצות ולא הליגה רוצים שזה יהיה ולכן זה קל לדבר. ועוד הוספתי שאפילו 2 הקבוצות לא טוענות\מבטיחות שהם עולות בטוח אם הם ינצחו אלא אמרו שהם יעשו את המאמצים לממש את העליה. אז אני מעריך שהם יעשו מאמצים ויוותרו.

ולטיוס לא היה אינטרס? אולי הסוכן או מכבי אמרו לו להחריש את העניין כדי לקבל צ'אנס לחוזה שאיננו מוגזם בעונה הבאה? הרי נניח, אם היה מתפרסם שמכבי הציעה לו חוזה של 150K והוא היה נותן עונה טובה, אז בעונה הבאה מכבי הייתה צריכה להציע לו 300K? ועכשיו, כשהנושא מוכחש, אפשר להתחיל את המו"מ מנמוך יותר.

טוב, זה סתם באוויר, הרי זה שמכבי פנתה לטיוס זה כבר בגדר עובדה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 7:15 pm 
Senior

הוד השרון משוואה את הסדרה במשחק חד צדדי לחלוטין (נס ציונה צימצמה בגארבג'). הגנה אזורית מתחילת המשחק שגרמה לנס ציונה להפציץ מבחוץ באחוזים גרועים. אבל מבחינת נס ציונה יותר גרוע זה הפציעה של בילאל בן שנראת חמורה והוא לא נראה כמו מישהו שיכול לחזור ולשחק בסדרה. בלעדיו הוד השרון הפכה להיות פייבוריטית לסדרה ואפילו אמורה לנצח אותה בקלות.

אשקלון יכולה לחייך עוד קצת יותר אחרי היום הדרך להישארות בליגה נראת בטוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], kakon3 ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: