סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 4:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 310 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 5:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ווייטרס לא בהכרה.
הטורקי ואדמס לוקחים כל ריב כל הסדרה. צמד ריב בהתקפה טוב. בטח מעל ווסט.
דורנט עם כמה סלים יפים.
כעת אוקלהומה בקצב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 5:14 am 
Hall of Famer

וואו איזו שריקה. ווסטברוק דורך בחוץ.
למרכוס מחטיאאאאאא. בדרך ל2-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 5:26 am 
Hall of Famer

גמור.
דורנט השתלט על המשחק.41 לדורנט.
הספרס לא קולעים שלשות.
קנטר הרג אותם.
בובאן נכנס דקה לסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 7:26 am 
מנהל פורום

משחק אדיר, הסדרה שמספקת את כל מה שצריך
הייתה איזה חטיפה של לאנרד שהיא פשוט בלתי נתפסת (תרתי משמע ) מצידי זה יכול ללכת לשבעה משחקים, בכיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 7:41 am 
מנהל פורום

עכשיו אני רואה שהחטיפה, נבחרה להופיע בתקציר של קדמפ
היה שם איזה עימות בין ווסטברוק לאבא של דרו שהיה בקלות יכול להגמר במכות אם מו צ'יקס לא היה מתערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 8:00 am 
Junior

מי זה דרו? אגב מי שראה את הפוסט גיים הקודם ראה שווסטברוק לקח לגמרי אחריות על הההפסד ואמר כל הזמן שהוא לקח יותר מדי סריקות והוא חייב לשתף את האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 9:18 am 
מנהל פורום

קרופורד מהרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 11:42 am 
Junior

uriel17 כתב:
קרופורד מהרצליה

כי ברור שמבין שניהם הבן הוא המפורסם יותר :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 11:43 am 
מנהל פורום

הרצליה זה מרכז העולם, השאר זה תוספות ולווינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 4:12 am 
Sophomore

בלתי נתפס שאנדרה רוברסון זה שחקן חמישייה שמקבל כל כך הרבה דקות בקבוצה שהיא על סף קונטנדרית. אני בספק אם יש לו מקום ביורוליג, זה בכלל שחקן שאין לו מקום בכדורסל המודרני. הרי היום מדברים על 3 & D, שלשות והגנה, אבל זה שחקן שלא מסוגל לקלוע באימון באולם ריק. נגר מביש של איזה 50% קריירה מהעונשין, והוא אמור לשחק שם סוג של 2-3 בחמישיות המוזרות של דונובאן. הוא לא מרווח את המשחק (ההגנה מרמה עליו והוא לא מעניש), גם לא מוביל כדור, ההגנה שלו כביכול טובה אבל לא משהו שקרוב להיות lockdown (אכל כמה סלים מאוד לא מחויבים היום), גם ריבאונדר בינוני מינוס ברמת ה-NBA (במכללות היה נחשב טוב אבל זה לא לרמות הגבוהות) ולא מוסיף איזשהו מימד משמעותי של האסל או אינטליגנציית משחק או משהו כזה. פשוט שחקן מחריד שאין לו מקום בליגה. דני גרין בצד השני לא מהשחקנים האהובים עלי אבל הוא 3 & D אמיתי שלפחות יש לו מקום בליגה הזאת. הניהול המקצועי של הת'אנדר מעצבן אותי, היו צריכים בסה"כ עוד קצת עומק בסיסי בקו האחורי והם הולכים להפסיד את הסדרה הזאת על קטנות (כרגע 5 לספרס במחצית).

פופ מתכוון ללכת כנראה עד הסוף עם דאנקן וממשיך לתת לו את הקרדיט למרות שזה ממשיך להראות רע. החולשה שלו גם מקשה מאוד על אולדריג' לשחזר את היכולת שלו מתחילת הסדרה. מצד שני זה לא שווסט או דיאו מתעלים בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:20 am 
Hall of Famer

מאז שהוא בחמישיה אני תוהה מה מוצאים ברוברסון. כאילו ראו את ספולושה הנגר ואמרו יאללה בוא נביא אחד יותר נגר. התקפית הוא לא מסוגל לכלום. אפילו לא לכדרר.
דנקן לא מסוגל לסיים אבל לקח ריב חשובים וגג יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:24 am 
Hall of Famer

הספרס בכושר קליעה גרועה. גרין היחיד שקולע. למרכוס 6-21
מצד שני קנטר ואדמס זה הרכב שהורג את הספרס בריב. הם כעת פלוס 18 בריב.

נערך לאחרונה על ידי satriani בתאריך ד' מאי 11, 2016 5:28 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:26 am 
Hall of Famer

הספרס היא קבוצה זקנה ועייפה. זאת האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:27 am 
Hall of Famer

פרקר תחת לחץ של אדמס מחטיא. הרעמים בדרך לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:30 am 
Senior

טוב זה סתם היה טיפשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:31 am 
Hall of Famer

כל העונה כתבתי שהספרס אוברייטד (ואני אוהד שלהם). שהמאזן שלהם טוב ממה שהם ושלא צריך להתלהב. צדקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:32 am 
Senior

איך המאזן שלך לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:36 am 
Hall of Famer

ווסטברוק לקח כמה ריב מדהימים (בעיקר מעל ווסט).
אדמס, הטורקי וראסל יחד 35 ריב. כל הספרס 36.
משחק מזעזע של דיאו ווסט. דנקן גם היה די אומלל.
מילס חלש. מאנו חלש.
מקווה שעונה הבאה ירעננו עם שחקנים צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:43 am 
Sophomore

מרגע שדונובן הקשיב לי והעיף את רוברסון לספסל המשחק של OKC השתפר פלאים. אדמס וקנטר בפנים זה הרבה יותר מכל מה שיש לסן אנטוניו מלבד אולדריג', שלטו מתחת לסלים בלי בעיה, ודיון ווייטרס הצליח לייצר קצת מכדרור ולקלוע כמה זריקות בדקות הקשות (דברים שרוברסון כמובן לא מסוגל אליהם).
על דני גרין כתבתי את ההודעה במחצית כשהוא עוד לא עשה כלום במשחק, סיים עם 6 שלשות ו-2 חטיפות קריטיות בדקות האחרונות וכנראה אם פארקר לא היה נחנק אז זה היה מספיק בשביל ניצחון. אבל בסוף זה הסתכם בתשוקה האדירה של ווסטברוק לעומת פארקר שניסה לקחת על עצמו את המשחק והוא פשוט לא ברמה הזאת יותר.
סה"כ הספרס באמת קבוצה לא מספיק טובה, ולדעתי פופ משלם ביוקר על הייבוש של בובאן. דאנקן זה כבר לא זה (למרות שעושים לו כבוד של מאיר טפירו ועל כל פעולה חיובית שלו מספרים סיפורים מפה ועד להודעה חדשה) ודייויד ווסט ודיאו לא הצליחו להתמודד בריבאונד, במיוחד ווסט שאפילו ווסטברוק טיפס מעליו לריבאונדים בלי להתאמץ.
יהיה קצת חבל אם בסוף לא נראה בגמר המערב את שתי הקבוצות שהיו ראויות לזה לאורך העונה, מאוד רציתי לראות את הספרס מול הווריורס אבל מצד שני קשה להיות נגד OKC וראסל ווסטברוק. התשוקה שלו למשחק היא אי שם עם הגדולים ביותר, פשוט חיית משחק מזן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 5:47 am 
Sophomore

ממש לא מת על הספרס אבל צריך להגיד שהשופטים רצחו אותם. עבירה של גרין שלא הייתה (מהלך גדול של אדאמס ששם לו רגל, בטעות עלק) שנתנה לאולקהומה את היתרון שניצח להם את המשחק, וגם הפאול שלא נשרק על ווסטברוק (אין מצב שהחיבוק של לנארד זה לא פאול והליטוף של אולדריג' כן).

ומשחק הרואי של ווסטברוק זה מובן מאליו, אבל האקס פקטור של אולקהומה היה ווייטרס המושמץ במשחק כל כך לא אופייני לו. קבלת החלטות טובה, לא לקח זריקות מפגרות (3/5 מהשדה ב-26 דקות), שיחק קבוצתי, נתן הגנה טובה, סיים עם פלוס/מינוס +18. ברגע שהוא על המגרש במקום רוברסון הנגר ההגנה צריכה להתייחס אליו וזה נותן ספייס לווסטברוק ודוראנט, גם אם ווייטרס בעצמו לא זורק לסל בכלל זה משנה את המשחק. וכשהוא כן היה צריך הוא לקח את הכדור לסל וסיים עם 9 נקודות.

אמנם אמרו את זה יותר מדי פעמים אבל עכשיו באמת נראה שהטריו של הספרס גמר את הסוס. פארקר 4/12 והפסיד את המשחק לספרס בשתי ההתקפות האחרונות (1/2 מהקו והחטאה של הזריקה המכריעה), לא הבנתי למה הלכו אליו בכלל. דאנקן 1/6 וג'ינובילי 1/4. גם ווסט ודיאו לא הצליחו להתמודד עם הקו הקדמי של אוקלהומה. יכול מאוד להיות שפופוביץ' היה צריך לנסות את בובאן, גם ככה שום דבר אחר לא ממש מצליח. אולי נראה את זה במשחק הבא.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 6:03 am 
Hall of Famer

מסכים שאדמס עשה עבירה מכוונת (סתם הוציא רגל?) ושרקו שריקה מפגרת. כנל גם בסיום.
ווסט ודיאו שני שחקנים חכמים שיודעים למסור אבל קופצים בקושי מעל נייר עיתון. קנטר ואדמס אוכלים אותם לצהריים (ודיאו כל העונה חלש וגן הערב ). דנקן חוטף גגות ולא לוקח ריב.
גם אני חושב שפופ צריך לנסות את בובאן לכמה דקות. לבובאן יש יכולת לתפוס מקום עם גוף ענק שקשה להזיז.

בגדול יותר מדי שחקנים בספרס היו חלשים.
אגב רוברסון. 4 מתוך חמישה משחקים הם עם אפס נקודות והוא משחק דקות משמעותיות. היה גארד שלא קלע 4 מתוך חמש עם למעלה מ20 דקות?
עוד דבר. כמו מקולום, אדמס שהיה רוקי ראיתי חתיכת סנטר. כתבתי אז (אין לי כח לחפש) שהוא רוקי יותר טוב מפרקינס העגל. הבעיה שמאמנים נותנים לרוקי לפתוח רק אם זה בחירות גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 8:49 am 
Junior

לפני שנתיים, סן אנטוניו ניצחו את OKC 4-2 בגמר המערב, עם 108.7 נק' למשחק בסדרה.
17.8 נק' לדאנקן. 15.2 למאנו. 13.2 לפארקר. 13.2 לדיאו. 12.2 לגרין. 11.8 ללאונרד. שיחקו כדורסל קבוצתי נדיר ביופיו, חסר תקדים כמעט. ההתקפה המושלמת.

השנה, הספרס עם 101.8 נק' למשחק. פחות 7 נקודות!! במשחק הראשון הם קלעו 124. מהשני OKC כבר תפסו אותם במכנסיים, ומאז הספרס קולעים: 97 100 97 91. זו לא הספרס הגדולה.

הם משחקים בידודים כמו OKC. לא הנעת כדור. הקצב הוא לא קצב סן אנטוניו. זו לא סן אנטוניו. הכל מתחיל מכך שטוני ומאנו כבר לא גארדים יוצרים כמו ב2014, ודאנקן לא יוצר מהפוסט כמו 2014.
תראו את חלוקת הנק'. איזה 30 למשחק לאלדרידג', 23 ללאונרד, השאר עם 10 ומטה. זו לא סן אנטוניו.
הכדורסל מתבסס על שני סקוררים כמו אלדרידג' ולאונרד, שהם כוכבים גדולים, אבל לא יוצרים לאחרים, ולכן הספרס לא מציגים את ההתקפה הבלתי עצירה של 2014.
ברגע שטוני, מאנו וטימי הפכו לשחקני משנה, הספרס איבדו את הכוח שלהם. הם לעד יזכרו בזכות השלישיה הזו, שמה לעשות, כבר הרבה מעבר לשיא. דאנקן 40, מאנו 38, פארקר 34. זה לא אשמתם.
הפעם זה באמת הסוף לדעתי... הספרס לא יגיעו יותר לפיינלס.
במשחק הבא - 120 - 100 לOKC לדעתי. דוראנט עד כה בסדרה גדולה והוא ייתן פה פינאלה גדול, כמו שהוא רגיל. ווסטברוק כרגיל יתמזמז עם טריפל דאבל.

אני ככ רוצה לראות את ווסטברוק מול קארי בגמר מערבי, ללקק את האצבעות!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 9:17 am 
Sophomore

לא זה..איזה שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 10:27 am 
Junior

ווסטברוק ללא ספק נתן משחק הירואי, אולי החשוב מכולם בסדרה. אולי הגדול בקרירה שלו.
אבל לא לשכוח, שב4 המשחקים הראשונים בסדרה, הוא קלע 22 ב33.3% מהשדה. נכון , הוא הוסיף מלא מלא אסיסטים וריבאונדים...

ועדיין דוראנט ב4 משחקים הללו קלע 27.8 ב53.2%.
דוראנט ווטסברוק אולי צמד מאוד קרוב ביכולת שלהם, ועדיין זו הקבוצה OKC של דוראנט. בנתיים לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 11:19 am 
Hall of Famer

אני לא מסכים בכלל פלאש, טביעת האצבע, הברומטר, המנווט של הקבוצה הוא ממש לא דוראנט, הוא ווסטברוק.

אם כבר, אני חייב לומר שאני שוב מאוכזב מדוראנט. הוא אנמי, כל פעם שהוא מקבל את הכדור משהו טוב יוצא אבל הוא פשוט לא דורש אותו.הוא לא מנהיג בכלל, הוא הנעלם במשוואה שיוצר את הנקודות, אבל בסופו של דבר רק עוד נעלם. אם אני משווה לקבוצה כמו אינדיאנה למשל, אז ווסטברוק הוא המנהיג, המנהל, המנווט, כמו פול ג'ורג'. ואילו דוראנט הוא בסך הכל מונטה אליס משופר מאד מאד (גבוה יותר, חזק יותר, מדויק יותר אבל לא מנהיג בשום צורה)

ואולי אפילו אגזים ואומר, שאני לא בטוח שאוקלהומה תיראה פחות טוב אם היא תחליף את דוראנט בפול ג'ורג' למרות שהראשון כמובן מייצר נקודות בקלילות רבה יותר. ואם תשאלו ותאמרו כיצד יתכן שני מנהיגים באותה קבוצה - אענה לכם - סטף קארי ודריימונד גרין, שניהם מנהיגים, שניהם מנווטים, שניהם מתווים את אופי הקבוצה, והם עושים יופי של עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 310 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], rony, Y.T ו 135 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: