ראי שעל הקיר כתב:
uriel17 כתב:
אד הורטון כתב:
אוריאל, לממן את ישראל היום זה אפילו לא קרוב לכמה עולה לעשות טלוויזיה נורמלית ועובדה שלמעט קשת בתקופות מסויימות כל ערוצי הטלוויזיה מדממים פה כסף. לא נהפוך את זה לאוף טופיק על אדלסון אבל את אותה נדיבות שהוא הפגין בישראל היום (בעיקר בגיוס טאלנטים ובמערך הפצה היסטרי) הוא לא מפגין למשל במקור ראשון וד"ל.
ערוץ 20 אפילו עוד לא עלה לעידן פלוס (עסק יקר בפני עצמו) למרות הגב הפוליטי. המקסימום שהוא משיג וגם זה בעירבון מוגבל זה הקלות רגולטוריות שמאפשרות לו למשל לשדר ספורט וחדשות למרות שהוא ערוץ מורשת (לא אישית אגב זה לא איכפת. אני תמיד אוהב ספורט ומצידי שישדרו את זה בהופ קטנטנים).
האם יש לך נתונים לגבי כמה משלם ערוץ 20 להפועל ( לגבי מכבי ראיתי הערכות על 300-500 אלש"ח למשחק בואכה 5 מיליון דולר לכל העונה) ?
ואם יש להם כסף אז למה לעזאזל זימברו אותכם עם הורסקי?
בכל מקרה, כתושב הגוש, גם לי נוח להיות בחברתך...
רוח גבית, זה אומר שמפרסמים גדולים שרוצים הטבות רגולטוריות מהממשלה יודעות שפרסום בערוץ 20 מקדם אותם במגעים עם הממשלה
אם זה בכלל נכון, זה נכון גם היום... וזה בכל זאת לא ממש קורה.
בנוסף, ההצלחה של ישראל היום נובעת מהחלוקה חינם שלו במקומות שאנשים נמצאים בהם בהמוניהם - צמתים גדולים, קניונים, תחנות רכבת וכו'. מה יעשה ערוץ 20 בעניין הזה? שוב אני חוזר על השאלה - ישלחו זקנים בשכר מינימום לחלק חינם טלויזיות שיכולות לקלוט רק ערוץ 20, כמו בצפון קוריאה?
בקיצור נראה לי שאפילו סתמבאדי יכול לקחת אצלך שיעורים באופטימיות מוגזמת.
דווקא כאן מדובר בפאסימיות, כי אם ערוץ 20 יהפך לערוץ מיין סטרים זה אומר שהמיין סטרים ממשיך להתרחק מתפיסת העולם שלי וזה קצת יותר חשוב לי מעוד 200 אלף דולר להפועל
אתה נאיבי אם אתה חושב שהזקנים בצמתים הם סוד ההצלחה של ישראל היום.
ישבתי לא מזמן באיזה מועדון בנתב"ג בהמתנה לטיסה, על השולחן הונחו שלושה עיתונים, ישראלהיום, הארץ וידיעות
תנחש מה היה העיתון שאנשים לקחו הכי הרבה?
נחזור לערוץ
מדובר בתהליך, אתה מקים ערוץ, בונה רייטינג כלשהו בזכות עצמך, רוב "הפרסמות" זה פרומו לערוץ עצמו, אתה לא ישר פונה לטוטו לללוטו וללשכת הפירסום הממשלתית, אני מניח שהם קצת בונים תשתית רייטינג ועמוד שידרה של לוח שידורים
לא פסימי ולא אופטימי, פשוט מעריך שתהליך היישור לימין של התקשורת יהפוך את ערוץ 20 לערוץ הרבה פחות שולי מזה שהוא היום