סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 05, 2024 5:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

מי המאמן הבא של מכבי תל אביב?
פיני גרשון 5%  5%  [ 2 ]
צביקה שרף 38%  38%  [ 16 ]
דני פרנקו 5%  5%  [ 2 ]
שרון דרוקר 7%  7%  [ 3 ]
רימאס קורטינייטיס 14%  14%  [ 6 ]
סרג'יו סקריולו 2%  2%  [ 1 ]
יונאס קזלאוסקאס 7%  7%  [ 3 ]
אחר(ישראלי) 5%  5%  [ 2 ]
אחר(זר) 17%  17%  [ 7 ]
סך הכל הצבעות : 42
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 12:03 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
הלו חצי מיליון דולר זה לא כסף קטן
מכבי משלמת כבר שכר לשני מאמנים שיושבים בבית
הדבר האחרון שהיו צריכים לעשות זה להחתים מאמן בעלות של פסקוואל ודומיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 12:08 am 
Freshman

ynet בפסקה שנוגעת בכל היפה והטוב בניהול המכבי:

"המינוי נחשב כמינוי של וויצ'יץ', שהמליץ על המאמן. בהנהלה התלהבו מהעובדה שבגאצקיס נחשב למאמן התקפה חדשני. אופציית רימאס קורטינייטיס שהיה בשלבים מסוימים המועמד המוביל, נפלה כי במכבי ת"א סברו שהוא מיושן יחסית ללטבי."

וויצ'יץ' ממשיך להמליץ על מאמנים בלי למצמץ ובלי להביט לאחור.
בהנהלה יותר חכמים מכולם, ומתוך התבוננות פנימית, אל כדוריות הדם הכתומות הזורמות בעורקיהם, הם רואים שהכדורסל המודרני הוא כדורסל של התקפה.
ומי זה בכלל קורטינייטיס המיושן הזה. פדרמן ג'וניור ואבי אבן לא רואים אותו ממטר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4895066,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 1:29 am 
מנהל פורום

אפילו וויצ'ץ' עלול להיות צודק לפעמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 7:43 am 
Junior

Dr. J כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
לדעתי זה עניין של רצון, לא יכולת. כי להשקיע את הסכומים המתאימים הם הראו, למרבה ההפתעה, שהם יכולים כשהם רוצים - ובעד הסכום הנכון, מאמנים ושחקנים כבר הלכו למיטות חולות יותר ממכבי.
אבל הם לא רוצים לאבד את השליטה ואת הקרדיט במקרה שזה יצליח (מספיק לראות את התגובה ההיסטרית שלהם על הקרדיט שבלאט קיבל על הזכייה ביורוליג) וזו הסיבה העיקרית שלקבוצה הזו אין תקנה בעתיד הנראה לעין.

מסכים מליון אחוז, וזה בדיוק מה שמעצבן.

shmueliki כתב:
כשמודדים את המאמן החדש אי אפשר להתעלם ממה שהוא מרוויח .
כמו שהציפייה הסבירה מסילי היא לא לקרוע את היורוליג - אלא צנועה הרבה יותר , אז כשמביאים מאמן ללא רקורד עשיר מדי ובכסף די קטן ( ואני לא נכנס לדיון האם זו ההחלטה הנכונה ברמת המאקרו או שעדיף לפתוח את הכיס עבור מאמן "טופ אירופי" ) - צריך גם להביא זאת בחשבון .

אם אינני טועה למשל פורסם שפסקוואל סיכם במהלך העונה בפאו' תמורת מיליון יורו לעונה .
לצורך העניין - אני מעדיף עשרות מונים את בגאצקיס בעלות של שליש מפסקוואל .

אני לא מבין את כל הדיון הזה על ההיבט הכלכלי. הבית בוער. הייתה תחושה שההנהלה הבינה את זה השנה, ופתחה את הארנק גם למה שאין לה, כי אחרת נאבד את הכל. להימנע ממאמן בכיר ומנוסה רק בגלל שהוא עולה עוד חצי מליון דולר, זה המשך של אותה דרך ניהולית מקוממת ומנכרת.

אני מבין שאתה תומך גדול במודל הניהולי של הפועל כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 10:16 am 
Sophomore

מצחיק אותי אלי סהר, שבאופן לא מפתיע מזלזל בכל מאמן זר, כשהוא טוען שיש בארץ הרבה מאמנים שהם לא פחות טובים מבגאצקיס. אז קודם כל, ראינו כבר העונה במכבי מה שווים שני מאמנים שנחשבים ליותר טובים שיש כאן. מעבר לכך, בעונה שעברה אותו בגאצקיס, עם חמישית מהתקציב של ירושלים, עבר אותה בקלילות ביורוקאפ כשבצד השני עמד דני פרנקו, שגם הוא אחד המאמנים הטובים בארץ. גם ב vtb, בגאצקיס עשה הרבה יותר מננו גינצבורג המהולל שגם לקבוצה שלו תקציב גבוה בהרבה.
אפרופו פרנקו - הוא צייץ אתמול שבגאצקיס הוא מאמן מצויין ושהוא לא מבין איך דרושפאקה משחררת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 10:50 am 
Sophomore

בהקשר הזה אלי סהר שונא זרים יותר ממה שהוא שונא את צביקה ועל הדרך ניצל את ההזדמנות לחבוט שוב בוויצ'יץ' (גם אם בצדק) כשלטענתו הוא זה שהסיט את מנהליו מהרצון להביא ישראלי ש"מכיר את המערכת" בגלל שזה היה מביא לפיטוריו. למעט צביקה ופיני אני לא רואה מי היה יכול לעשות את זה ובכל מקרה אם בגלל ניקולה נחסך מאיתנו שרף אז כנראה שבכ"ז הוא מבין משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 11:27 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
מצחיק אותי אלי סהר, שבאופן לא מפתיע מזלזל בכל מאמן זר, כשהוא טוען שיש בארץ הרבה מאמנים שהם לא פחות טובים מבגאצקיס. אז קודם כל, ראינו כבר העונה במכבי מה שווים שני מאמנים שנחשבים ליותר טובים שיש כאן. מעבר לכך, בעונה שעברה אותו בגאצקיס, עם חמישית מהתקציב של ירושלים, עבר אותה בקלילות ביורוקאפ כשבצד השני עמד דני פרנקו, שגם הוא אחד המאמנים הטובים בארץ. גם ב vtb, בגאצקיס עשה הרבה יותר מננו גינצבורג המהולל שגם לקבוצה שלו תקציב גבוה בהרבה.
אפרופו פרנקו - הוא צייץ אתמול שבגאצקיס הוא מאמן מצויין ושהוא לא מבין איך דרושפאקה משחררת אותו.

מעניין אותי איך אוהדי מכבי, ובהם אתה, יגיבו לאחר הכישלון הצפוי של בגאצקיס. לא בגלל שהוא מאמן לא טוב חלילה, אלא בגלל שאין לו את התנאים הבסיסיים להצליח בשארית העונה. כמובן, ניתן לצפות שבנסיבות אלה התגובות תהיינה סלחניות, אבל אם לשפוט לפי תקדים טבק שקיבל קבוצה מחורבנת הרבה יותר וכצפוי לא הצליח לשנות כלום (ונחתך הן בתקשורת והן ע"י האוהדים), אז סביר להניח שהתגובות יהיו דומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 12:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בגאצקיס אולי יצליח להוציא מהקבוצה יותר מבחינה התקפית (ולא חסר בה כישרון בצד הזה של המגרש) אבל אני לא רואה איך אפשר לשפר את ההגנה מבלי להעיף שחקנים (ראד, צירבס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 12:39 pm 
Junior

sir charles כתב:
בגאצקיס אולי יצליח להוציא מהקבוצה יותר מבחינה התקפית (ולא חסר בה כישרון בצד הזה של המגרש) אבל אני לא רואה איך אפשר לשפר את ההגנה מבלי להעיף שחקנים (ראד, צירבס).

הקבוצה הזאת רקובה מידי, כך שאני בספק אם אפשר לשפר משהו בקבוצה הזאת ללא צירוף של שחקנים איכותיים. וכאלה אין בנמצא בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 12:42 pm 
Sophomore

לא חושב שהבעיה של בגאצקיס לטפל מבחינה מקצועית פרופר בחומר השחקנים הקיים היא בלתי אפשרית. הבעיה הגדולה יותר היא מנטלית וחברתית.

מקצועית - בהנחה שקווינסי מילר חוזר ומצליח להיכנס לכושר סביר פלוס מינוס - קשה לראות סרט שבו ויקטור ראד חוגג כאן את פורים. מילר לא שומר ענק אבל קצת פחות טיפש ויכול להוסיף אלמנט של יכולת חסימה שחסר למכבי מאוד מתחילת העונה (מכבי אחרונה ביורוליג בקטגוריה הזאת עם 1.33 למשחק). צירבס לא יהפוך להיות שומר גדול, אבל אפשר למצוא את הדרכים להחביא אותו אם הוא והצוות המקצועי באמת רוצים.

הבעיה הגדולה שלו, לדעתי, נמצאת בחדר ההלבשה. נראה שהתלכיד הזה פשוט לא מחובר. ווימס וגאודלוק לא משדרים על אותו גל, גם שאר הזרים לא נראים כמו איזושהי חבורה מגובשת במיוחד וכל הקבוצה הזאת נראית כמו פאזל לא רע אבל מפורק לחלוטין. אני נמצא ברוב המשחקים שלהם, כולל בתקופה המוצלחת של העונה, וגם מחוץ לטווח של מצלמות הטלוויזיה רואים קבוצה עם תקשורת בין-אישית חלשה על גבול הלא קיימת. אם את זה בגאצקיס יצליח איכשהו לפתור - התחזיות האופטימיות מהקיץ עוד יכולות להיראות ריאליות. אם לא - זה יכול להתרסק עוד יותר ממה שחושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 1:20 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
קודי (יובל) כתב:

מעניין אותי איך אוהדי מכבי, ובהם אתה, יגיבו לאחר הכישלון הצפוי של בגאצקיס. לא בגלל שהוא מאמן לא טוב חלילה, אלא בגלל שאין לו את התנאים הבסיסיים להצליח בשארית העונה. כמובן, ניתן לצפות שבנסיבות אלה התגובות תהיינה סלחניות, אבל אם לשפוט לפי תקדים טבק שקיבל קבוצה מחורבנת הרבה יותר וכצפוי לא הצליח לשנות כלום (ונחתך הן בתקשורת והן ע"י האוהדים), אז סביר להניח שהתגובות יהיו דומות.

שמע, הוא יכול להצליח (לא להפוך את העונה אבל להפוך אותה לסבירה) וגם לא להצליח. אין ערובה לכלום. לא בטוח, אגב, שגם אם טינקיירי היה מגיע הוא היה שורד בלחץ ההזוי של הקבוצה הזאת (הוא אמנם אימן כמה שנים ביורוליג אבל מעולם לא בקבוצה גדולה) ואותם הדברים נכונים גם לגבי קורטינאיטיס (שהוא מאמן טוב שמתקשה להסתדר עם גוגבים ואגו, ואת זה יש הרבה במכבי). אני לא חושב שבגאצקיס צריך להישפט לפי עלייה לפיינל פור או לפי זכייה בגביע האליפות המקומי (שזה משחק אחד בודד), אלא על פי התהליך שהוא יוביל והכיוון של הקבוצה. אם יהיה תהליך נכון ויהיה גרף שיפור יציב, בלי התרסקות של הקבוצה, אז סביר להניח שאהיה סלחן כלפיו ואפילו הגיוני שאתמוך בכך שהוא ימשיך כאן. אם, לעומת זאת, הכל ימשיך להיות מקרי, ימשיכו לשחק כדורסל של אחד על אחד ולא תיראה יד מכוונת, גם אם יקחו אליפות מקומית, אני אחשוב אחרת.
אגב, צביקה שרף (בעונה בה החליף את קטש) הוא דוגמא טובה למאמן שהצליח להרים את הקבוצה אבל מצד שני לקראת סיום העונה השחקנים לא רצו לראות אותו יותר והקבוצה התפרקה לחתיכות. חלק חשוב מהעבודה של המאמן זה לא להעביר את הקבוצה מ-0 ל-100 בדקה אלא לעשות את זה בהדרגה, כך שיהיה לשחקנים מספיק דלק כדי לסחוב עד הסוף, אבל את זה שרף אף פעם לא ידע לעשות.
אני חושב שצריך לשפוט כל מאמן שמגיע באמצע העונה בפרופורציה המתאימה ולהבין שכלי העבודה שלו ללא ההכנה לעונה נחותים מכלי העבודה של כל מאמן אחר. טבק הגיע לכאן וכבר ביום הראשון שלו אמר שכל מה שגודס עשה לא נכון וניסה לשנות הכל, רק שבסוף הוא חזר לשיטה של גודס. אצלו גם לא היתה ניכרת שום מגמת שיפור ומקבוצה שהיתה בנויה לגמרי על רכז אחד (רוצ'סטי) הוא העביר אותה בין לילה לקבוצה שבנויה ברכז אחר (מקל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 2:34 pm 
Freshman

שוב הסיפורים שהכל זה רק בעיות אגו ובעיות מנטליות וחברתיות?
רמי הדר זה הפוליטיקאי הכי גדול שיש מבחינת טיפול בשחקנים, זה שיביאו מישהו שידבר במבטא אחר זה לא אומר שהוא יהיה יותר טוב בזה
מכבי לא קבוצה גרועה כמו שחלק עושים ממנה אבל הבעיות שלה הם מקצועיות

מכבי הסתנוורו מעונה בודדת שצירבס נתן בכוכב האדום וראד בניזני
אמרתי כבר שאני לא בטוח שצירבס טוב מיינסי גייטס ואני מוסיף שלא בטוח שראד יותר טוב מאריק גריפין (גריפין חוסם יותר טוב ראד מוביל כדור יותר טוב)
שניהם אתלטים בלי שכל שחושבים שהם יודעים לקלוע מבחוץ יותר מאשר באמת יודעים
והבעיה הכי קשה של צירבס וראד זה שהם לא שחקנים משלימים טובים! בכוכב ובניזני הקבוצה היתה בנויה סביבם
בקבוצה שלא בנויה סביבם כסקוררים רק רואים את החסרונות שלהם

מכבי היו צריכים סנטר פינישר וריבאונדר כמו דאנסטון
ו-4 קבוצתי וחכם עם קליעה כמו מלי, לא אחד שחושב שיש לו קליעה

אז אפשר לדבר הרבה על גאודלוק וסוני ווימס אולי באמת יש להם בעיות
אבל כל הקבוצה הזאת בנויה לא טוב מסביבים
מכבי צריכים להעיף את ראד וצירבס ומקל, גם אם להעיף זה אומר ליציע
נראה כמה זמן יקח לבגאצקיס להבין זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 2:59 pm 
Freshman

אד הורטון כתב:
אם בגלל ניקולה נחסך מאיתנו שרף אז כנראה שבכ"ז הוא מבין משהו.

ככה יפה להגיד על מי שהביא אותך למכבי בעונת 91-90? :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 3:03 pm 
Hall of Famer

מעניין מה יקרה אם מכבי תתבזה בטורקיה בצורה רצינית ( סטייל בלגרד ) .
האם פתאום זה יגרום לבגצקיס לקבל "רגליים קרות" ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 3:18 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מעניין אם נשמע כל מני דברים על ירון ארבל בנושא. בגצקיס הוא סחבק מהמוקדמים שלו מימי ערבות סלניוז העליזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 3:18 pm 
מנהל פורום

ההפך, הוא יבוא בנקודת פתיחה נמוכה, ויוכל "רק להצליח" הוא בטח ראה את הוידאו של בלגדרד ואם זה לא עשה לו רגליים קרות אז גם איסטנבול לא תעשה לו רגליים קרות
הוא כנראה ישפר את ההתקפה ויתגבר על חוסר ברכז ברמה גבוהה, כי זה מה שמאמנים עושים, בונים תרגילים או משפרים תרגילים קיימים ככה שגם עם רכז בינוני עם קליעה רעה יוכל לנהל
ילחץ על ירידה מהירה להגנה וזה לא ממש קשור לשחקני הגנה טובים או לא אלא למחוייבות
מהנקודה בה הוא יתחיל יהיה קשה לצפות ממנו לעשות הצלבה, ככה שאף אחד לא יצלוב אותו אם לא תהיה הצלבה
לקחת שני תארים בארץ ולשחק קצת יותר טוב מעד עכשיו, הוא כנראה יעמוד בזה, כי הסגל של מכבי כל כך הרבה יותר מוכשר, כל כך ... שעם מילר זה כבר יהיה משימה קלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 4:13 pm 
Hall of Famer

אהוד כתב:
אד הורטון כתב:
אם בגלל ניקולה נחסך מאיתנו שרף אז כנראה שבכ"ז הוא מבין משהו.

ככה יפה להגיד על מי שהביא אותך למכבי בעונת 91-90? :wink:

איזה דאנק הוא החטיא בדרבי הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 5:03 pm 
Sophomore

מעולה.

אגב, הדאנק המוחטא הכי טראומטי אצלי הוא זה שרנדי וויט החטיא בשיא מומנטום מצויין של מכבי בפילזן במשחק הראשון בסידרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 6:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אד הורטון כתב:
מעולה.

אגב, הדאנק המוחטא הכי טראומטי אצלי הוא זה שרנדי וויט החטיא בשיא מומנטום מצויין של מכבי בפילזן במשחק הראשון בסידרה.

נכון. זה היה רע.
אני לא זוכר אם זה היה בעונה הראשונה שלו עם באק גונסון או בשנייה עם גריפית׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2016 6:23 pm 
Hall of Famer

בעונה הראשונה. אני כמעט בטוח שזה היה במשחק השלישי, לא הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2016 5:05 pm 
Sophomore

אשאל את זה פה.

קראתי את הכתבה הזו http://sports.walla.co.il/item/3023836 בה נטען כי דווקא שימון רצה למנות את שרף ודרוקר כמאמנים. הדיווח הזה מסתדר גם עם דיווחים ממקורות אחרים.
אסתכן ואקבע שרוב הכותבים כאן, ואני ביניהם, מסכימים כי אין מאמנים ישראלים מתאימים, אולי למעט גרשון, וזו טעות למנות מאמן ישראלי.

עכשיו, אם האמור בכתבה באמת נכון ומי שדחף למינוי צביקה הוא שימון
ואם באמת נכון ששימון דחף להחתמת יבזורי ופדרמן סיניור לפרמאר ובעצם כל אחד דוחף ובוחש וזורק לתוך הקלחת את מה שבא לו
אז אולי זה שאני ועוד רבים פה באים כל הזמן בטענות לדני בוי והפמליה שלו, זו טעות? כלומר, אולי אנחנו עושים לו עוול כי בעצם לא באמת נותנים לו לנהל ומתערבים לו בהחלטות ולכן הקבוצה נבנית כמו שהיא נבנית, בלי שום יד מכוונת והתאמות בעייתיות בין השחקנים.
לדוגמה, אני זוכר שוויציץ לאחר החתימה של רוצ'סטי דיבר על זה שזה שחקן שכתנאי להצלחה איתו הוא שחייב לתת לו את המפתחות לקבוצה, כלומר כן היתה פה הבנה לגבי השחקן, תכונותיו ויכולותיו. ואז ביג דאדי בא, ובשם השיווק, מחליט להחתים את פארמר וגומר לג'וניור והפאם את התקציב (מה שאולי חייב אותם להמר על האונוואקוים של העולם).

מצד שני, ג'וניור בוי והפאם החתימו לא מעט שחקנים שלא מצליחים ללעוס מסטיק וללכת ביחד. ג'וניור התעקש לוותר על הנדריקס בשיאו כי הוא "4.5 ואנחנו מחפשים 5". החליטו להמציא את הכדורסל מחדש ולבנות קבוצה בלי מספר 4 (ואולי שוב זו לא אשמתם..)

בקיצור, מה שאני מנסה לומר הוא שאולי נפלתי (יחד עם עוד כמה פה) קורבן לדיסאינפורמציה ותעמולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2016 5:52 pm 
מנהל פורום

לא בדיוק, קובי
מה שאתה מתאר כאן זה חוסר שליטה, שמראה שכולם אשמים באותה מידה
הג'וניורים עם ניקולה ואבן שלא ידעו לעצור או למסור מפתחות ברגע שהתבצעה (אם אכן התבצעה) פגיעה מהותית ביכולת שלהם לנהל את הקבוצה
מנהל שלא עוצר מהלך כזה, מועל בתפקיד שלו, אם הוא נשאר בתפקיד האחריות לבצע את האינטגרציה בין מה שבוצע על ידי אחרים לבין התוכנית שלו, האחריות היא עליו ועליו בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2016 6:10 pm 
Sophomore

את דעתי ניתן להבין מהחתימה שלי, אבל מה שלדעתך צריך מנהל לעשות, זה לא מה ששובבני ניסה לעשות, בדרכו שלו ומבלי באמת לרצות לעשות את זה, כאשר גלדסטון "חשף" שהוא התפטר בשנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2016 6:32 pm 
מנהל פורום

יכול להיות
אם בישיבה פנימית לפני ה"התפטרות" שלו הוא כינס את הנהלה וסיפר שהרקע להתפטרות היא חתירה ועקיפת סמכות ניהול שניתנו לו
אז וואלה יצא גבר ואנחנו לא ידענו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2016 7:13 pm 
Junior

אני אישית כמכביסט מאוד אוהב את שמעון וחושב שהוא עשה רק טוב למכבי כל השנים וחשבתי שהוא זה שצריך לקחת את העניינים ליד בלי הפרעות משאר הגורמים כי הוא לא רחמן כמו דייויד וזה מה שצריך להיות בענף תחרותי.
עם זאת מתברר שיש בו בעתיות בקבלת ההחלטות ובשיקולים.
מצד אחד הוא שם לב לבעיה בניקולה, אבי אבן ודני פדרמן, שגורמים למכבי לשפוך מליונים על בדיחות מהלכות שלא נותנות למכבי יתרון אפילו בזירה המקומית ומצד שני נראה שהוא בטוח שהקהל רוצה ישראלים (או אולי הוא בעצמו רוצה ולאכפת לו מהקהל) הכי זכור לי שבזמנו הוא דחף להחתים את ארז מרקוביץ(!!!!!) ולפי פרסומים זרים הוא אחראי להבאת יבזורי ועכשיו הוא עם שרף או דרוקר ובטח פספסתי בדרך עוד כמה וזה בלשון המעטה הדבר שהכי פחות מתאים/חסר למועדון עכשיו.

אין מנוס מלהבין שמה שהיה טוב לתחילת המיליניום וקודם לכן לא טוב ל2016 גם אם התפלק גביע בטעות ב2014. גם ריאל כדורגל הצליחה לגנוב צ׳מפיונס שנה שעברה.

פיתרון מעשי אין לי במצב הנוכחי.
כל ההנהלה צריכה להתכבד ולזוז הצידה ושלא תתערב בכלל בעניין המקצועי ושהיא תהיה כמו גולדהאר; נותנת תקציב וזהו. אנשי המקצוע אבי אבן וניקולה וויציץ שכשלו בתפקידם יפוטרו ויביאו מישהו אחד ויחיד.
אם הוא גם ייכשל?! קורה. שיעוף הביתה ויגיע מישהו חדש.

תמיד אפשר לשים את שמעון ופדרמן נשיאים של כבוד רק שהתואר הזה לא מקנה להם זכות ישיבה על הפרקט או כניסה לחדר ההלבשה ח״ו.

[וכמאמר ליאור שליין: מכיוון שכל זה לא יקרה, נמשיך להתדיין פה כל קיץ וכל עונה על ׳מה הם היו צריכים לעשות ולא עשו׳]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: