סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 5:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טייריס רייס נראה לי החתמה קלאסית של הפדרמנים לעונה הבאה.
אני מנסה להיכנס לראש של הפדרמנים, וכמו שאני קולט את דרך המחשבה שלהם - יש פה מבחינתם הזדמנות אדירה.
מצד אחד שחקן שהמניות שלו בירידה וכך גם כנראה המחיר שלו, שהיה שותף מרכזי בעונה הזוועתית של ברצלונה.
ומצד שני, כמה מהמנויים של מכבי באמת עוקבים ויודעים את זה? מבחינתם זה הסופרמן, עוף החול שקם מהקבר והביא את מכבי לזכייה ביורוליג פלוס אליפות שהוא לקח כמעט לבדו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 5:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
טייריס רייס נראה לי החתמה קלאסית של הפדרמנים לעונה הבאה.
אני מנסה להיכנס לראש של הפדרמנים, וכמו שאני קולט את דרך המחשבה שלהם - יש פה מבחינתם הזדמנות אדירה.
מצד אחד שחקן שהמניות שלו בירידה וכך גם כנראה המחיר שלו, שהיה שותף מרכזי בעונה הזוועתית של ברצלונה.
ומצד שני, כמה מהמנויים של מכבי באמת עוקבים ויודעים את זה? מבחינתם זה הסופרמן, עוף החול שקם מהקבר והביא את מכבי לזכייה ביורוליג פלוס אליפות שהוא לקח כמעט לבדו.

בהנחה שהולכים על רכז זר וכל מאמן שיגיע ירצה כזה, אז יש לך החתמה יותר טובה מטייריס רייס ? בהנחה שהוא ירד בשכר וירצה נניח שכר באיזור של גאודלוק ?

להערכתי סיכוי לא רע שינסו ללכת על בראזוקאס, זה אולי מסביר את הדברים של דריקס על מאמן טופ יורוליג (שלדעתי לא היו סתם שליפה, הוא שמע על משהו כנראה) שהרי שאראס לא כזה ועם כל הכבוד גם האיטלקי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 5:35 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע לענות על זה. קשה לומר אם עובר עליו משהו השנה, או שזו מגמה ודווקא השנתיים שלפני זה הייתה התקופה יוצאת הדופן. בקיצור אין לי מושג מה מכבי תקבל ממנו אם וכאשר, זה בקלות יכול להיות פלופ כמו השנה (וכמו שהיה נראה רוב 2014).
אני רק אומר שמבחינת הפדרמנים, כמו שאני מבין את הראש שלהם, יש פה הזדמנות. דווקא בגלל שהוא נתן שנה כזו. המחיר שלו כנראה ירד אחרי העונה הזו, ואת המנויים הוא יביא כי האוהדים שהם לא עכברי כדורסל רואים בו סופרמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 5:48 pm 
Junior

האמת היא שאחרי שעכברי הכדורסל אכלו אותה השנה עם מילר, צירבס וגאודלוק... קשה כבר להגיד מי צודק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 7:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה הייתם מעדיפים?
ברזוקאס שמביא כנדוניה את רייס או טרינקיירי + מלי ודריוס מילר?
אני מעדיף את האיטלקי (גם רק עם מלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 7:35 pm 
Freshman

ממתי מאמנים מביאים נדוניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 7:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:
ממתי מאמנים מביאים נדוניות?

שאלה תיאורטית. נגיד ויביאו איתם שחקן מהקבוצה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 8:49 pm 
Senior

לא חושב שרייס זה אופציה כזו רעה. אין הרבה שחקנים שהם הימור בטוח סטייל דה קולו או אודו והם לא בדיוק בטווח מחירים של מכבי. לא כל קבוצה מתאימה לכל שחקן, רייס זה שחקן של בידודים ומישהו שאוהב להחזיק הרבה את הכדור ביד. ברצלונה לא כל כך קבוצה שמשחקת ככה. הוא גם היה מתקשה, לצורך העניין, אצל מאמן כמו אובראדוביץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 9:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא חושב שראינו אתמול את היכולת האמיתית של רייס. במשחק בתל אביב הוא היה בלתי ניתן לעצירה וזה היה מול הרכב מלא של מכבי.

בנושא אחר, אף פעם לא סבלתי את נבארו אבל ברצוקאס קבר לעצמו את הסיכוי שלהמשיך בבארסה כשלא נתן ללה בומבה מספיק דקות בשביל לקלוע 4 נק׳ ולהגיע ל4000 נק׳ בקריירה מול הקהל הביתי כאשר יש סיכוי שהוא יפרוש בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2017 11:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כמה מחשבות מעודכנות על הסגל בעונה הבאה:
להשאיר: אוחיון, שגב, פניני
למה?
אוחיון מתאים יותר ממקל לאייש את עמדת הרכז המחליף בזכות ההגנה, האנרגיות, הקליעה המשופרת מבחוץ והעובדה שהוא יכול לשחק בהתקפה אוף דה בול ולשמור גם על מספרי 2.
שגב, למרות שלא ממש הראה שיפור השנה (לא מעט בגלל הפציעה שגרמה לו לפספס חצי עונה) עדיין צעיר ועוד ישתפר. בליגה הוא יהיה חשוב ובאירופה יוכל לשחק גבוה חמישי או אפילו רביעי.
לפניני יש עוד מה לתרום כקפטן ובליגה.
מתנדנדים: גאודלוק, מילר, אחד מבין אייברסון/סימפסון.
למה?
גאודלוק יכול להיות בלתי עציר בהתקפה אבל הוא לא תורם באספקטים אחרים מלבד קליעה ולא ממש הוביל את מכבי לניצחונות (נראה לי שיש סטטיסטיקה שמראה שמכבי טובה יותר בלעדיו) ובעיקר הוא יקר. מאוד. אם מכבי מצליחה להשאיר אותו בהנחה (נגיד עד מיליון וחצי), מחליטה להפוך אותו לגו טו גאי העיקרי ומביאה סביבו זרים לא כוכבים שישלימו אותו (בעיקר רכז שמסדר משחק שיחפה עליו בהגנה) אז יהיה שווה להשאיר אותו. אם לא אז אפשר בהחלט להביא גארד טוב בחצי מחיר.
מילר זו תעלומה. אם הוא מסוגל לחזור בפורמה של העונה שעברה אז זה נו בריינר. הבעיה שלאף אחד אין מושג אם זה יקרה כי נראה שהוא לא ממש חזר מהפציעה ובעיקר שהוא חושש מאוד ממגע. אם לא מוצאים מישהו יותר טוב (ויש לא מעט סטרץ' 4 טובים באירופה) והאופציה עליו לעונה לבאה לא גבוהה יהיה שווה להשאיר אותו. בכל מקרה יביאו פאוור זר מחליף ואם רואים שהוא לא חוזר כמו שצריך במהלך הקיץ אפשר להביא שני פאוורים לא יקרים שישלימו אחד את השני.
אייברסון וסימפסון. אחד מהם יכול להישאר כסנטר מחליף כתלות בסנטר הפותח שיחתימו. אם מביאים מישהו מזן הדאנסטונים//טיוסים/בירצ׳ים, איברסון יכול לשמש כיופי של סנטר מחליף שייתן ריבאונד, מלחמה וגוף על סנטרים גדולים. אם מצליחים לשים את היד על סנטר יותר גבוה וטכני (למשל דיאן מוסלי, מירו בילאן או ג׳סטין המילטון אם יחליט לחזור להיות ראש לשועלים באירופה) אז סימפסון יכול להביא אתלטיות ויכולת חסימה מהספסל ולתת הרבה דקות מנוחה לסנטר הפותח בליגה.
לשחרר: את כל השאר.
למה?
ישראלים - מקל בשביל לתרום צריך לקבל דקות וביטחון אבל גם במשחק הכי טוב שלו העונה אתמול הוא הראה כמה הוא מוגבל. ברוב הדקות (בעיקר בפתיחה המזעזעת של מכבי) למעט ברבע השלישי המצוין הוא פשוט התרחק מהכדור ולא תרם כלום לסידור ההתקפה (וזה לו שבהגנה הוא תורם לעצירות) ובעיקר הראה את ההבדלים בין שחקן ליגה טוב לשחקן יורוליג - כל החדירות שהולכות כל כך יפה מול ההגנות שבשלולית פשוט לא נכנסות לו באירופה (זכור לי בעיקר הלייאפ האיטי והמפוחד בו חטף גג מטומיץ'). אני גם לא חושב שיש לחשוש פן י-ם יקפצו על המציאה (ג'רלס טוב ממנו בכמה רמות). במקום מכבי הייתי עושה טרייד שלו תמורת משעור. מקל יחזור להיות כוכב ליגה בהרצליה (ואין לי בעיה שגם יזכה שם באליפות מתישהו) ומשעור יתקדם לבמה הגדולה.
את לנדסברג, ולא יעזור בית דין, אני פשוט לא אוהב. למרות הקליעה האוטומטית העדיפה (בליגה) אני מעדיף על פניו את דוסון. יותר אתלטי ואקספלוסיבי, צעיר יותר ולדעתי גם עם ביצים גדולות יותר ואיי קיו כדורסל גבוה יותר.
לגבי ג׳ו אלכסנדר, למרות השיפור הקל שמראה לאחרונה, לא צריך להרבות במילים.
זרים:
סילי דועך ככל שהעונה מתקדמת. הראה דברים יפים כמו הגנה וקליעה (בעיקר מהקו) בתקופה הטובה הקצרה עם רמי הדר אבל הוא מאבד יותר מדי, הקליעה שלו מאוד לא יציבה וכמו יותר מדי שחקנים בקבוצה הזאת אינטלגנציית המשחק שלו לא בשמיים.
סמית', עם כל אהבתי אליו, חייב לעזוב. זקנתו מביישת את בגרותו. הוא כל כך איטי ובקושי מסוגל לכדרר... אני לא מאחל לו פציעה אבל לא יזיק אם הוא יחליט לפרוש בסיום העונה. בכל מקרה מכבי חייבת למצוא קבוצה שתשתתף בשכר שלו כמה שיצליחו לגרד כי עדיף סמול צעיר ב250 אלף מאשר לשלם מיליון לסמית'.
ראד נתן כמה תצוגות בזמן האחרון אבל הוא שחקן שמתאים לקבוצות קטנות שיישענו עליו. שחקן פרוע שלאורך כל השנה לא הראה שיפור במשמעת הקבוצתית.

אז את מי להביא?
הסגל הישראלי לדעתי לא צריך למנות יותר מארבעה שחקנים בכירים ליורוליג + פניני ועוד צעיר (נימרוד לוי, יפתח זיו או ג׳ון די) שיתרמו בעיקר בליגה. אל אוחיון ושגב הייתי מצרף את דוסון ומשעור. זה ייתן 4 שחקנים אתלטים שכל אחד מהם יכול לפתוח בליגה ולתת דקות ביורוליג. בנוסף הייתי בודק אפשרות להחזיר את אלכס טיוס אבל העובדה שהוא ישראלי תקפיץ את המחיר שלו פי 2.
אליהם הייתי מצרף 7 זרים (או 6 אם טיוס חוזר) - אחד בעמדות 1 עד 3 ועוד 2 פאוורים ושני סנטרים.

לא יצא לי לחפור השנה יותר מדי בליגות השונות באירופה, במפעלי פיבא או בליגת הפיתוח אבל אפשר למצוא שחקנים מתחת לראדאר עם סקאוטינג נכון. העיקר שישלימו אחד את השני.
בפוינט הייתי שמח לראות את וונאמייקר, ג׳קסון או הרכז הנמוך מויטוריה. בשוטינג טולסון יכול להתאים. בסמול אפשר ללכת על קלייבורן או מישהו מהליגה השנה כמו בל, הופסון או אפילו מילבורן. בפאוור הייתי שמח לראות את מלי. אחד מהגבוהים המחליפים יכול להיות חברו לבאמברג תייס. סנטר פותח אני לא חושב שמכבי תמצא שחקן יורוליג ברמה טובה שאינו יקר מאוד אז הייתי מציץ מעבר לים ומחפש מישהו שלא מספיק מוכשר למנש אבל גוף גדול ואתלטי שיכול לככב באירופה אם יקבל צ׳אנס (כמו אודו שלפני שהגיע לפנר ביקר בבני השרון, או וייטסיד שעד שגילו אותו בהיט נחשב לשרוך גבוה ונטול כישורים מעבר לשוט בלוקינג ושיחק באחת משכנותינו ממדינות ערב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 1:03 am 
Hall of Famer

למה שקבוצה כלשהי תסכים להשתתף בשכר של דווין סמית'? לא ברור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 1:12 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
למה שקבוצה כלשהי תסכים להשתתף בשכר של דווין סמית'? לא ברור לי.

כמו שקבוצות דרג שני בספרד לקחו את רומיין סאטו שנראה כשחקן גמור כך אולי תהיה איזושהי קבוצה שתסכים לשלם לדווין.
גם אם יחסכו רק 200 אלף, עדיף כבר להביא בסכום הזה שחקן צעיר כמו ג׳יימס בל מאשר להשאיר את דווין על כיסא גלגלים.
גם אם לא מוצאים קבוצה עדיף לשלם לו חלק מהסכום כדי שיעזוב מאשר שיתפוס מקום של זר ועוד בעמדה שיכולים לשחק ולתרום ישראלים כמו משעור או דוסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 1:13 am 
Sophomore

ראיתי השבוע פרסום שמילאנו כנראה משחררת לקראת העונה הבאה את ראדוליצה, מק'לין וסאנדרס. לוקח את סאנדרס (מחליף לדווין) ומק'לין (מחליף לסימפסון) בכיף. זה לא זול, אבל זה בטוח לא יקר כמו דווין סמית'.

סמית' לא ימשיך לשחק אחרי מכבי, אני לא רואה את זה קורה ואם אני לא טועה הוא גם אמר את זה כשהוא חתם על ההארכת חוזה האחרונה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 1:20 am 
Hall of Famer

אז כן, אני לא ממש רואה מכבי כבר שנים, ועדיין יש לה פינה חמה בלב. אז הנה כמה שחקנים מעניינים שיכולים להביא מעבר לים (מתוך רשימת הפרי אייג'נטים)

בריאנטה וובר - נחשפתי אליו במשחקים של גולדן סטייט. אין לו באמת מקום בנ.ב.א, אבל באירופה, הוא לגמרי תואם דרון פרקינס.
ג'רלד גרין - עדיין כשרון עצום. כן, יש מצב שקבוצת נ.ב.א תחתים אותו על 4 מיליון דולר לעונה על תקן ג'יי.אר.סמית'. אבל יש גם מצב שלא, ואם לא - הבחור מוכשר ברמות ואתלטי בטירוף. כמובן שהוא גם נאט קייס.
קיי.ג'יי מקדניאלס - אחרי חצי עונת רוקי מגניבה בפילי, הוא כבר שנים מדשדש בליגה. בעיקר שחקן הגנה סביר ומעלה (שיכול להיות אדיר באירופה), וגם לא חור התקפי.
אנתוני מורו - עוד אחד שבגלל גילו (כמו גרין) אני לא בטוח שיקפצו עליו בנ.ב.א - ואם לא, אז לאירופה. הוא עושה רק דבר אחד טוב, אבל הוא עושה אותו מעולה - קליעה מהשלוש, ובאירופה הוא יהיה נשק התקפי אדיר לדעתי.
רוי היברט - כן, כן. אני לא אתפלא בכלל לראות את מי שהיה אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה לפני חמש שנים, נפלט ממנה לגמרי. ענק, איטי אבל עם סט יכולות מרשים. לדעתי יכול בסיטואציות מסוימות להיות דומיננטי באירופה.
לאבוי אלן - כבר שנתיים אני מפנטז עליו. לדעתי יש לו הכל לרמות האירופאיות ובסופו של דבר, הוא לא באמת מצליח לבוא לידי ביטוי (נדמה לי משהו כמו 3 נקודות וריבאונדים בממוצע) בליגה שמעבר לים. באירופה לעומת זאת הוא פוטנציאל כוכבי של ממש, בקלות הסנטר הטוב ביבשת. (בהסתמך על הרשימה העצובה משהו של ABC)
תומאס רובינסון - האיש שכבר היה מלפפון. אתלטי וחזק אבל לא מצליח למצוא את עצמו באמריקה. שימו אותו יחד עם לאבוי אלן, והנה הרכב הפנים המשובח ביבשת.
מייקל ביזלי - ע"ע ג'רלד גרין. מוכשר בטירוף, מסוגל לקלוע 15 נקודות למשחק בכמה קבוצות בנ.ב.א, אבל אין לו הגנה בשיט, די אגואיסט וכנראה לא השחקן עם הכימיה הכי טובה בעולם. אולי יקבל חוזה של 5 מיליון דולר בנ.ב.א, אבל כמו גרין - אולי ייפלט, ואם כן, זאת חתיכת מציאה. יכול להיות דומיננטי ברמות דומיניק ווילקינסיות באירופה.
טרנס ג'ונס - לא יודע למה האיש הזה שהיה עד לא מזמן שחקן של דאבל פיגר בקבוצת פלייאוף, כבר שנתיים לא מוצא את עצמו. אבל אם הוא ימצא את עצמו בלי חוזה ,אז גם הוא יכול להיות חלק אינטגרלי מהרכב פנים אדיר.
דונטאס מצ'יונאס - גם אירופאי, וגם פצוע, וגם משחק מאחורי קאזינס ואנתוני דייויס, וגם השנה בקושי השיג חוזה, אז לכו תדעו עם מישהו ירצה אותו שנה הבאה. נייד לגובהו, קלעי סטרץ' לא רע. שחקן שבשיאו נהדר גם לנ.ב.א, אבל כאמור - אני לא בטוח שיש לו חוזה שם. ואם לא..
נוריס קול - כולנו ראינו אותו במיאמי. היה פצוע הרבה אבל הוא בסופו של דבר פוינט די אקספלוסיבי. לא ברמות הנ.ב.א, אבל כנראה שכן לרמות האירופאיות. לא מנהל משחק דגול, אבל יכול להיות מחליף גאודלוק לא רע בכלל.
ג'ודי מיקס - ע"ע אנתוני מורו. מתחיל להיות מבוגר, ספק גדול אם יהיה לו חוזה, ואם לא - אז אחלה בחלה של קלעי שלשות.
לנגסטון גאלווי - אז נכון, אין לו צוואר. אבל זה לא מפריע להרבה שחקנים להיות טובים. בנ.ב.א הוא זניח לגמרי, אבל פה ושם הוא מבליח, ובאירופה הוא בהחלט יכול פוטנציאלית להיות אחד הרכזים הטובים ביבשת.
שלווין מאק - גאלווי מיד מעליו, וזה פחות או יותר אותו דבר למען האמת. אותו גיל, בערך אותו שחקן, קצת יותר צוואר, אבל פוטנציאל דומה פחות או יותר (בעיניי מאק קצת יותר טוב)
ג'ף וות'י - לא מציאה עצומה. אבל אני מניח שהוא יכול להביא את אותם דברים שקולטון אייברסון מביא לשולחן פלוס יכולת חסימה משובחת.
טריי ברק - לא אוהב אותו, אגואיסט בחסד. אבל כאמור, אם גאודלוק הולך אז מדובר במישהו שיוכל ליצור נקודות ברמה מאד גבוהה באירופה לדעתי.
ספנסר דינווידי - היחיד מהרשימה שהוא לא פרי אייג'נט, אבל לדעתי אם ברוקלין תתחזק יש מצב שייפלט. ואני מאד אוהב אותו. קומבו גארד גבוה וחזק. תחשבו אנתוני פארקר או אלכס אקר. בסט קייס סצנריו והוא 80% מהראשון. וורסט קייס סצנריו והוא 50% מהשני. חוץ מזה, יש לו שם מגניב.
ג'ארד סאלינג'ר - עוד שם מהרשימה שלא נמצא בפרי אייג'נטים. אבל האמת? לדעתי יש סיכוי מאד טוב שמי שהיה יכול להיות שחקן עצום, ייפלט מהליגה כבר השנה. שמן, פצוע, עצלן והכל. אבל מוכשר מאד. וכל פעם שאני חושב עליו במובנים אירופאיים, אני חושב על מרקוס פייזר בשיאו. אז מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 1:35 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תודה נורטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 3:26 am 
Junior

באמת אחלה רשימה, ונתונים תומכים וסיבות הגיוניות למה כל אחד מהשחקנים האלה עשוי למצוא עצמו מחוץ לNBA, אבל לדעתי השמות האלה לא ממש רלוונטיים לתר'ד על מכבי.
בראש הרשימה הזו נמצא שלווין מאק, חזר השבוע מפציעה ארוכה לשחק 29 דקות נגד סקרמנטו, וסה"כ העונה הוא על 21 דקות למשחק ב-48 הופעות ביוטה. אם לא יהיה פצוע יקבל חוזה כרכז שני/שלישי בליגה.
לאבוי אלן מחליף לגיטימי באינדיאנה. יש להם עליו אופציית קבוצה על 3.5 מיליון לעונה הבאה והם כנראה יממשו אותה.
שחקנים כמו גרין, היברט, סאלינג'ר, ג'ונס, ביזלי, רובינסון, קול, מיקס, מורואו - סביר להניח שרובם או כולם יישארו בסביבת הליגה, ומי מהם שלא, יהיה שם גדול בהרבה כסף לליגה הסינית.
שחקנים כמו דינווידי, מקדניאלס, גאלאווי, בורק, וובר, וות'י - צעירים שגם אם לא ימצאו חוזה בקיץ סביר להניח יישארו בדי-ליג (שאגב, שינתה קצת חוקים והגדילה משכורות) כדי להישאר על הראדר ובזמינות לליגה שהם משחקים בה כרגע ועדיין צעירים מספיק בשביל להמשיך לחלום עליה.
מאצ'יונאס - אם יחזור לאירופה יהיו קבוצות שיציעו לו 2 מיליון ומעלה.

צריך לזכור גם את נושא הזמנים. מכבי כמו כל שנה תנסה לסגור את ההחתמות הגדולות ביוני-יולי.
גם השחקנים השוליים ברשימה הנ"ל נמצאים לפחות על הבועה בין להישאר או להיפלט מהליגה. אלה שחקנים שיחכו לפחות לאוגוסט, כשקבוצות הNBA סוגרות את הקצוות בסגל אחרי ההחתמות של יולי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 3:48 am 
Senior

צ׳ונסי ברמה העקרונית אתה צודק, אבל גם אודו זה שחקן שאמור היה להיות על התפר ולדעתי חתם בפנר מוקדם מאוד בתחילת הקיץ עד כמה שאני זוכר
תומאס רובינסון, ממה שאני זוכר, היה מועמד די חזק. יכול להיות תואם אודו בהרבה אספקטים. חוסם פחות טוב אבל ריבאונדר מעולה גם לרמות nba
מקלין? סימפסון עדיף עליו. בטח לרמות שמכבי אמורה לכוון אליהן. שחקן בינוני שלא מצטיין בכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 10:51 am 
Junior

צ׳ארלס אתב באמת רואה את מקל מוכן לעבור לבני הרצליה? שחקן שכל המהות שלו זה לנסות להיות בליגות שגדולות עליו לא משנה מה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 11:56 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
צ׳ארלס אתב באמת רואה את מקל מוכן לעבור לבני הרצליה? שחקן שכל המהות שלו זה לנסות להיות בליגות שגדולות עליו לא משנה מה?

ההצלחה הכי גדולה שלו היתה בחיפה שהיא קבוצה בדרג של הרצליה. אני חושב שאפילו גל מבין שהוא לא שחקן יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 12:07 pm 
Junior

ממש לא נראה לי שהוא מבין את זה. הוא גם נותן דקות לא רעות מדי פעם. עד עכשיו התרשמתי שהוא מעדיף להישאר ברמה הגבוהה גם אם זה אומר פחות דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 1:02 pm 
Hall of Famer

גם אני לא מבין מאיפה האבחנה הזו, צ'רלס.
אני חושב כמו הרסי ואפילו מעבר לזה. אני חושב שבכל ההתנהלות של מקל מאז שנפלט מה-NBA נראה בבירור שהוא מעריך את עצמו הערכת יתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2017 5:41 pm 
Senior

ראיתי שמישהו זרק כאן את השם של ראיין טולסון. הגיע הזמן שמכבי תלמד כבר מהטעויות של עצמה. לפני שנתיים החתימו את רוצ׳סטי שהיה עם רזומה מרשים יותר וזה די נכשל. אין סיבה לעשות את זה עם שחקן בן 32 מהיורוקאפ עם אותן תכונות. אם מחפשים סקורר שזה הדבר היחיד שהוא עושה שזה יהיה גאודלוק שלפחות פה נמצא ברמה הכי גבוהה ביורוליג עם שחקנים שמתאימים לשחק לידו(גארד גבוה ששומר טוב ועוד פורוורד שהוא יותר קלעי ופחות צריך את הכדור ביד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2017 10:04 am 
Sophomore

ביום שישי הוזכר שמו של ברצוקאס כמועמד לאימון מכבי, אחרי שסביר להניח שישוחרר הקיץ מברצלונה (למרות שהוא מחזיק שם בחוזה לשנתיים נוספות). ברצוקאס הוא מאמן טוב מאוד עם רזומה מרשים, אבל אם אפשר להתרשם ממשהו בשנה הזו שלו בברצלונה זה שהוא מאבד את העשתונות בלחץ (מקלל ומשתולל לא מעט על הקווים, מורחק וכד') ולכן אני לא משוכנע שהוא יוכל לתפקד בסיר הלחץ המטורף של מכבי. אז הוא באמת הצליח מאוד בקבוצה לחוצה כמו אולימפיאקוס אבל זה היה במדינה שלו ובקבוצה שהגיעה אליו מוכנה ומחוברת. מכבי צריכה מישהו קצת יותר קר רוח מהבחור הזה שנראה לי שאחרי כמה חודשים כאן לוקח את כותונת הפסים שבגאצקיס לובש היום.
אני רואה היום שני מועמדים ריאליים בלבד - טרינקיירי ושאראס. בלאט לא יוותר על כל כך הרבה כסף בשביל להגיע וראדוניץ שהוזכר עוד לא עשה כלום מחוץ לסרביה. אם לא הולך עם אף אחד מהשניים שציינתי אז יצטרכו לפתוח (יותר נכון לקרוע) את הכיס ולהביא מישהו כמו בלאט או מסינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2017 11:29 am 
מנהל פורום

הוא גם הצליח מאוד בקובאן, ההבדל בין קובאן לברצלונה זה
1) ההימור על דילייני כאלפא דוג של הקבוצה הצליח מול ההימור על רייס כאלפא דוג שלא הצליח
2) פציעות
אני מניח שהלחץ בברצלונה פחות אגרסיבי מאשר הלחץ בקובאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 02, 2017 11:44 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
הוא גם הצליח מאוד בקובאן, ההבדל בין קובאן לברצלונה זה
1) ההימור על דילייני כאלפא דוג של הקבוצה הצליח מול ההימור על רייס כאלפא דוג שלא הצליח
2) פציעות
אני מניח שהלחץ בברצלונה פחות אגרסיבי מאשר הלחץ בקובאן

בקובאן אין ממש לחץ. התקשורת והאוהדים לא ממש עטים על הקבוצה והמאמן שלה. בברצלונה הרבה יותר לחוץ ובמכבי פי כמה.
ההצלחה ביורוליג עם קובאן באמת מרשימה, אבל היו לו שם שני כוכבי על אירופיים בעמדות הנכונות - דילייני ורנדולף. מעבר לכך, בקובאן הוא מאוד הצליח ביורוליג אבל אחרי סדרת רבע הגמר הקבוצה התרסקה לגמרי - הן בפיינל פור היורוליג (שזה עוד מתקבל על הדעת) והן ברבע גמר ה-VTB, שם היא הודחה בסוויפ על ידי חימקי. הקבוצה גם לא ממש כיכבה ב-VTB וסיימה שם במקום החמישי. יחד עם כל זה העונה בקובאן בהחלט מוצלחת, אבל זה מקום בלי שום לחץ ולאור מופעי האימים שלו על הקווים העונה בברצלונה (ואני בכלל לא מדבר על הנושא המקצועי אלא על ההתנהגות הקפריזית) הוא נראה כמו מישהו שיקרוס במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: