סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 8:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 9:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, ראיתי לראשונה את כארם משעור. להלן התצפית -
הטוב - שחקן אנרגיה מדהים. ריבאונדר באמת נהדר.
הרע - רול פלייר מוחלט. לא חושב שהייתה התקפה אחת אפילו שהרצליה הריצו אליו תרגיל. ב-16 דקות הוא השיג 9 נק' שזה יפה מאד, אבל 4 נק' היו מריב' התקפה, עוד 2 היו בדאנק חופשי אחרי שחטף כדור ורץ למתפרצת והייתה עוד שלשה, אחרי סווינג של הכדור והשומר לא יצא אל משעור, אז הוא לקח את השלשה.
מסקנות - האם הוא שחקן לשתי הגדולות? בעיני בהחלט כן. לא שחקן חמישיה, בוודאי לא כוכב. אבל שחקן שעולה מהספסל ותמיד נותן לפחות אנרגיה. השוואה שעלתה לי לראש היא מוטי דניאל, פחות מוכשר התקפית, נראה יותר חכם (לא ראיתי את ההליכה עם הראש בקיר שהייתה אופיינית לדניאל).

חוץ מזה גור שלף הצחיק אותי כשעודד את מעיין לזרוק וסיפר לצופים שלמרות שהוא לא זורק, כשהוא כן זורק, אז הוא בדר"כ קולע. 2 דקות אח"כ עלתה שקופית שהראתה לצופים שלמעיין יש 23% מהשלוש העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 9:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני דווקא זוכר את מוטי דניאל כשחקן די חכם. הלך לפעמים עם הראש בקיר, אבל ידע להכניס את הגבוהים למצבים טובים. הוא היה שומר מצוין, חזק מאד, וכמובן קלעי הרבה יותר טוב ממשעור. משעור עם זאת הרבה יותר מהיר ואתלטי ממנו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 10:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אני דווקא זוכר את מוטי דניאל כשחקן די חכם. הלך לפעמים עם הראש בקיר, אבל ידע להכניס את הגבוהים למצבים טובים. הוא היה שומר מצוין, חזק מאד, וכמובן קלעי הרבה יותר טוב ממשעור. משעור עם זאת הרבה יותר מהיר ואתלטי ממנו.

אני זוכר את דניאל כאתלט לא רע בכלל, בטח במונחים ישראלים. לא התבייש להטביע ואחד השחקנים הקשוחים שגדלו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 10:28 pm 
Hall of Famer

היה מטביע פה ושם בסיום מתפרצות. מפה ועד האלי אופים של משעור המרחק גדול.
ראי, אני זוכר כמוך. דניאל היה מפעיל מצויין את צ'ורצ'יץ', בשתי הקדנציות המשותפות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2017 10:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני זוכר שערן סלע בספרו מסוף שנות ה90 ציין שדניאל היה מאמני המסירה לפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2017 12:43 am 
Junior

עמוס, אתה לא היית מכסח פה אנשים על ימין ועל שמאל אם הם היו קובעים בהחלטיות כזו כאלו דעות אחרי צפיה של 16 דקות בשחקן מסוים? נשמע דיי יומרני. יש הרבה תרגילים ותנועות התקפיות שהוא חלק מהן בהרצליה גם אם לא ראית אותן במשחק הזה.

בכל מקרה הוא לא מזכיר לי בכלום את מוטי דניאל. קשה לי לחשוב על תקדים ישראלי לסוג השחקן שלו אבל אולי לא חשבתי על זה מספיק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2017 5:16 am 
Hall of Famer

מוטי דניאל אולי רול פלייר, אבל בעונת הדובדבנים נדמה לי שהיו לא מעט משחקים באירופה, שהוא ולא ג'מצ'י או אנקראם הובילו את קלעי מכבי. גם אם להפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2017 11:15 am 
Freshman

juror13 כתב:
ניצחון יפה לחולון בחיפה לאחר שהובילה כמעט כל המשחק כולל 18 בסוף רבע 3. חיפה חזרה עד למינוס 5 אבל קצרה ידה מלעשות מהפך

פעם ראשונה ברוממה לא במסגרת הסעה מאורגנת, אלא עם כל המשפחה ברכב פרטי.
אין חניות, אין הכוונה לחניונים מסודרים...פשוט סיוט. לאחר כמה סיבובים וצרחות של התינוק מאחורה, אחד השוטרים (מהפחות דפ"רים שפגשתי) הכווין אותי לבניינים למעלה, אבל זו לא צורה לארח שום אירוע במקום כזה.
כמות השיטור והסדרנים הייתה מטורפת, קיבלתי הסבר שזה בגלל שהאולם נמצא על ציר ראשי ואין להם כוונה שהאירועים ברוממה יחסמו את הציר הראשי.
שיפצו את האולם, השקיעו מיליונים ולא חשבו על חניות...כמה מתאים למנטליות הישראלית.

בפן המקצועי, לחיפה אין מה למכור ללא וויל גרייבס, הרי פרימן ופינקני לא באמת יכולים לשחק יחד. גרייבס (האנדרייטד הכי גדול בשנתיים האחרונות) יכול לשחק 2,3 ו-4, פרימן לא מחליף הולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2017 12:16 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

SAINT כתב:
juror13 כתב:
ניצחון יפה לחולון בחיפה לאחר שהובילה כמעט כל המשחק כולל 18 בסוף רבע 3. חיפה חזרה עד למינוס 5 אבל קצרה ידה מלעשות מהפך

אין חניות, אין הכוונה לחניונים מסודרים...פשוט סיוט. לאחר כמה סיבובים וצרחות של התינוק מאחורה, אחד השוטרים (מהפחות דפ"רים שפגשתי) הכווין אותי לבניינים למעלה, אבל זו לא צורה לארח שום אירוע במקום כזה.
כמות השיטור והסדרנים הייתה מטורפת, קיבלתי הסבר שזה בגלל שהאולם נמצא על ציר ראשי ואין להם כוונה שהאירועים ברוממה יחסמו את הציר הראשי.
שיפצו את האולם, השקיעו מיליונים ולא חשבו על חניות...כמה מתאים למנטליות הישראלית.

בפן המקצועי, לחיפה אין מה למכור ללא וויל גרייבס, הרי פרימן ופינקני לא באמת יכולים לשחק יחד. גרייבס (האנדרייטד הכי גדול בשנתיים האחרונות) יכול לשחק 2,3 ו-4, פרימן לא מחליף הולם.

מסכים לגמרי לגבי גרייבס, רק תיקון קטן: בחיפה הוא שיחק לעיתים גם 5.. לא רק 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2017 12:54 pm 
Sophomore

SAINT כתב:
juror13 כתב:

הו, כמה מרור אוהדים אכלו בהגעה לרוממה במשחקים, וכמה מסכנים האנשים הגרים בסביבת האולם, שכל הזמן חונים להם בחניות. לא מנבזות, כי פשוט אין היכן לחנות. הם שמים שלטים שרכב זר ייגרר, אבל למי יש כוח להתעסק בזה?
החכמים בסופו של דבר חוסמים את החניה בדרך כזו או אחרת.
גם באולם הפחים הייתה בעיה דומה, אך שם הייתה חניה יחסית קרובה של העירייה, מה שלא מנע בעיות חניה לגמרי, ותמיד היו האנשים שחנו בקיבינימט.
יש לציין שרובם המוחלט של אולמות הליגה היום מספקים חניה גדולה צמודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2017 3:10 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גרייבס היה משחק בעיקר 5 בהגנה ו-3/4 בהתקפה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 164 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה