סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 4:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לאומית 2017/8
הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 1:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אסנטי סגר בקרית גת אחריי שהודיע בקיץ על פרישה אחריי סיום עונה לא רעה מבחינתו בנהריה.יוסיף לחברה מהדרום הרבה כוח בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 1:57 pm 
Junior

צוד כתב:
עפולה בלי הזר - 3 נצחונות בכל העונה (7 הפסדים)
עפולה עם הזר החדש - רצף של 4 נצחונות.

סליחה. 15 הפסדים ו-3 נצחונות עד שהגיע דלישס
4 נצחונות ו-0 הפסדים מאז.
גיים צ'יינג'ר.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 2:58 pm 
Junior

לאומית כתב:
RREEDDTT. כתב:
בכל מקרה מאבק העלייה העונה פתוח לחלוטין יש 4-5 קבוצותנפחות או יותר באותה רמה בצמרת.

ואיך נפלו גיבורים.עפולה שיחררה היום את טרה סימונס ותחתים גארד זר אחר במקומו.

מה זה נפלו. הוא קרע את הרצועה ובגלל זה שוחרר, לא בגלל שהיה רע.
אפרופו עפולה, הם מינו את אמיר עוזי למאמן כך שגם אם הם היו משחקים בליגה למקומות עבודה הם היו מועמדים מרכזיים לירידה.

דלישס כל כך טוב שהוא אפילו מצליח לבטל את ההשפעה של המאמן החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 3:59 pm 
Junior

טריי סימונס היה בכפר בלום אתמול, על אזרחי.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 4:03 pm 
Senior

הוא חי בארץ?
אני יודע שהוא שיחק בעפולה אבל הייתי בטוח שהוא ייסע לטפל בפציעה בארה"ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 4:06 pm 
Junior

אין לי מושג. אבל ראיתי אותו כשירדתי לפרקט אחרי המשחק, ואז מישהו מעפולה שאל אותי בהתלהבות: אתה רוצה סלפי עם סימונס? אמרתי לו לא, פשוט זוהר אוהב לרוץ לשחקנים אחרי משחק.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 4:50 pm 
Junior

צוד כתב:
אין לי מושג. אבל ראיתי אותו כשירדתי לפרקט אחרי המשחק, ואז מישהו מעפולה שאל אותי בהתלהבות: אתה רוצה סלפי עם סימונס? אמרתי לו לא, פשוט זוהר אוהב לרוץ לשחקנים אחרי משחק.

אבל אני בטוח שסימונס רצה סלפי עם צוד :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 5:38 pm 
Freshman

צוד כתב:

סימונס נפצע ולכן גמר העונה, ונשאר כביכול כ- עוזר מאמן,

זה שהביאו אותו מלכתחילה בגילו ובמצבו, זו הרעה החולה, מאמנים כאן ככ שמרניים מקובעים ומשלמנים שהם דואגים תמיד להביא את אותם שחקנים מאותם סוכנים הגם חלוף רוב בשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 8:44 pm 
Junior

מנחם כתב:
צוד כתב:

אבל אני בטוח שסימונס רצה סלפי עם צוד :lol:

זה בדוק!

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 11:11 am 
Junior

מישהו ראה את עבו כדי להסביר את המספרים היפים בהוד השרון. אני לא מתכוון לנקודות, שזה ברור שהוא יכול להעיף, אני מתכוון על משחקים כגון האחרון שהוא רושם 13 אסיסטים. אם הוא מתחיל לחשוב ולהבין את מקומו כרכז במשחק הבוגרים..

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 12:00 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
מישהו ראה את עבו כדי להסביר את המספרים היפים בהוד השרון. אני לא מתכוון לנקודות, שזה ברור שהוא יכול להעיף, אני מתכוון על משחקים כגון האחרון שהוא רושם 13 אסיסטים. אם הוא מתחיל לחשוב ולהבין את מקומו כרכז במשחק הבוגרים..

לא ראיתי אותו משחק שם, אבל מי שרוצה יכול לראות וידאו מלא דרך אתר איגוד הכדורסל:
http://ibasketball.co.il/%d7%95%d7%99%d ... %99%d7%9d/

המספרים שלו אכן יפים, אך צריך לקחת בחשבון שלהוד השרון יש ואקום ענק בעמדת הרכז ועבו, מאז שעבר מאילת, ממלא אותו יפה.
אני אגב לא חושב שהמספרים שלו מחדשים יותר מדי. הוא מאוד מוכשר ויש לו מספיק חוצפה לבוא ולא לפחד או להתרגש גם בתור רכז מוביל בלאומית, במיוחד אחרי שהתאמן ואף שיחק פה ושם כמה דק' במכבי ת"א בתור שחקן נוער. השאלה היא האם הוא יכול להיות רכז של קבוצה מובילה בלאומית ובוודאי האם הוא יוכל להיות באמת שחקן משמעותי בעתיד בליגת העל ונבחרת ישראל.
באותו משחק שהוא מסר 13 אס' הוא גם קלע 21 נק'... אשר הגיעו מ-7 שלשות מתוך 15 זריקות לשלוש שזרק (?!). חוץ מזה לא הייתה לו אף זריקה ל-2 או עונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 12:18 pm 
Hall of Famer

אם הוא קולע 7 שלשות, שיעיף גם 17 שלשות כל משחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 12:32 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
אם הוא קולע 7 שלשות, שיעיף גם 17 שלשות כל משחק.

זה נכון, זה לא בהכרח נאמר כביקורת. גם סך הכל הוא קולע עד עכשיו בהוד השרון כ-4 שלשות בממוצע למשחק בכמעט 40% שזה לא רע.
העניין הוא שאם השלשות הן הנשק היחיד שלו, ועוד בליגה הלאומית, אז... ניראה לי יש פה קצת בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 12:47 pm 
Junior

קודם כל לגבי זריקות מתוך הקשת לגארד ישראלי, זו נקודה שאפילו גארדים ישראלים מובילים מקרטעים בה (תראה את בר טימור מנסה לזרוק זריקת חצי מרחק). למרות ה1.8 יש לו מהירות + עלייה מהמקום ברמה שתיים מעל תמיר בלאט (רכז 1.8 אחר..) למשל. כך שהוא יכול למצוא מרווחים מתים גם ברמה הבאה.

מה שהפתיע כאמור זו יכולת המסירה, לא ראיתי מזה הרבה בקמפיין של הנוער בקיץ האחרון. אז לראות מספרים כאלה, אפילו בלאומית זה מפתיע.

במעט הזדמנויות שהוא קיבל באילת. הוא לא היה רע. ואני חושב שיכלו להשאיר אותו והדלתא מברקוביץ הוא לא כל כך גדול. בכל מקרה בשבילם שלד שצמח/יצמח מהלאומית חתום לשלוש שנים הבאות(טרידוול, עבו ובריסקר) נראה כמו חשיבה ארוכת טווח חכמה של אמסלם. הוא יכול לקבל בתיאוריה שלושה שחקני רוטציה בזול. כמובן שההחתמה של טרידוול כבר עכשיו היא בגדר גניבת השנה בליגה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 2:17 pm 
Hall of Famer

עוד קבוצה שנמצאת פתאום בצמרת הגבוהה היא רעננה .6 קבוצות בהפרש 2 נק בצמרת
עפולה עם ניצחון 5 רצוף עולה מעל הקו האדום
היום ה1945 בערוץ 5 פלוס קרייתגת מארחת את גליל עליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 3:04 pm 
Junior

צוד כתב:
צוד כתב:

גיים צ'יינג'ר.

5 נצחונות.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 9:08 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
קודם כל לגבי זריקות מתוך הקשת לגארד ישראלי, זו נקודה שאפילו גארדים ישראלים מובילים מקרטעים בה (תראה את בר טימור מנסה לזרוק זריקת חצי מרחק). למרות ה1.8 יש לו מהירות + עלייה מהמקום ברמה שתיים מעל תמיר בלאט (רכז 1.8 אחר..) למשל. כך שהוא יכול למצוא מרווחים מתים גם ברמה הבאה.

מה שהפתיע כאמור זו יכולת המסירה, לא ראיתי מזה הרבה בקמפיין של הנוער בקיץ האחרון. אז לראות מספרים כאלה, אפילו בלאומית זה מפתיע.

במעט הזדמנויות שהוא קיבל באילת. הוא לא היה רע. ואני חושב שיכלו להשאיר אותו והדלתא מברקוביץ הוא לא כל כך גדול. בכל מקרה בשבילם שלד שצמח/יצמח מהלאומית חתום לשלוש שנים הבאות(טרידוול, עבו ובריסקר) נראה כמו חשיבה ארוכת טווח חכמה של אמסלם. הוא יכול לקבל בתיאוריה שלושה שחקני רוטציה בזול. כמובן שההחתמה של טרידוול כבר עכשיו היא בגדר גניבת השנה בליגה.

עבו יותר זריז מבלאט, אבל אין לו באמת יתרון מיוחד מבחינת ניתור וכוח מתפרץ, על אף שפיזית הוא נראה יותר "קליל".
האמת שההשוואה בין שניהם דיי טובה, ואפילו נעשתה פה כבר בעבר. ההבדל הוא שאצל עבו המסירה היא רק אופציה שנייה, במקרה הטוב. אני ראיתי אותו המון בגילאי נוער, למעשה מאז שהיה בן 13 והוא תמיד ידע למסור טוב. הבעיה אצלו הייתה בחירת הזריקות. אין ספק שהוא שחקן טוב ומוכשר, אבל כנראה שהסלידה האישית שלי ממנו ומהסגנון שלו מונעת ממני לשפוט אותו אובייקטיבית.
אגב, גם לווסטברוק יש הרבה אסיסטים, אז? רכז שמחזיק הרבה בכדור ימסור לרוב הרבה אסיסטים.

אגב 2, מה שאולי באמת ימנע ממנו לשחק ברמות הגבוהות ביותר זו ההגנה.
סתם לדוגמא, עכשיו ראיתי משחק של גליל מול קרית-גת והרכז של גליל - גל גלינסקי הוא פוטנציאל ליגת על יותר גדול מעבו, מעצם זה שהוא גבוה, חזק ואתלט יהיה מסוגל לשמור ולא יחפש להיות תמיד הסקורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 9:27 pm 
Junior

קשה לי להאמין שהגנה תמנע מעבו לשחק בליגה הראשונה. א) בגלל שאני מאמין שהגנה של קו אחורי חשובה פחות ב) ועם נתוני זריזות ורצון מינימליים הוא יכול להילחם על פיקים ולהיות שחקן הגנה סביר. מסתובבים בליגה כל כך הרבה שחקני הגנה רעילים שמפצים על זה בהתקפה(וההיפך). אם הוא יוכל לתת נקודות מהספסל אז יש לו ערך.

מזכיר את העוני והמצוקה האדירה שבולטת במיוחד בעמדת הרכז בליגה למשל: סינגר, הוניג, גיל אמיתי, גוני יזרעאלי, ניב ברקוביץ, עודד ברנדווין, זיו בן צבי, אייל שולמן. נאור שרון הלך אחורה יחסית לאילת, המספרים שלו מזעזעים ממש. ברמת הכשרון הנוכחית אם לגילינסקי, עבו או כל מועמד אחר יש משהו למכור אפילו רק בצד אחד של המגרש.. אז יש להם מקום כרכזים בליגת על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 9:58 pm 
Junior

בשביל ששחקני הגנה מחרידים (כמו עבו ובלאט) יהיו שחקני ליגת על טובים, הם צריכים להיות מאוד טובים בהתקפה ושניהם מאוד רחוקים משם כרגע. שחקנים כאלה הם נטל על הקבוצה מהרבה בחינות והם צריכים להוכיח דברים אחרים כדי שיהיה משתלם להחזיק אותם על המגרש.
אפילו רוברט רוטברט, שחקן הרבה יותר טוב ומשמעותי מהשניים המדוברים, התדרדר עד לליגה השניה בגלל שזה פשוט לא שווה להחזיק שחקן כזה. שון דוסון לא מצליח להתרומם בדיוק בגלל הדברים האלה.
יותר מזה, כשמדובר על ישראלים קבוצות יעדיפו את אלה שתורמים רק בצד ההגנתי (על מנת שיוכלו להשלים את הזרים) מאשר את אלה שתורמים רק בצד ההתקפי. זה פשוט יותר חכם.
עם כל הכבוד למספרים של עבו, זה לא מרשים אותי. בליגת העל יהיה לו הרבה יותר קשה לשחרר את השלשות האלה ואם אפילו ברמת הלאומית הוא לא מצליח להגיע לצבע אז מצבו לא מזהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 22, 2018 12:02 am 
Junior

כל השחקנים שציינתי ועוד הרבה שלא, בעמדה של עבו, הם נטל על המגרש. שחקנים שמשחררים זריקה פעם בשמונה - תשע דקות של משחק הם נטל, רכזים שמאבדים יותר ממה שהם מוסרים הם נטל. והעניין הוא לא שחקן ליגה טוב, אלה אם הוא מסוגל להיות שחקן ליגה תורם ביחס לחלופות שציינתי. יהיה קשה לשכנע שרמת ההגנה של הוניג, יזרעאלי, שולמן, אמיתי, ברקוביץ גבוהה משמעותית מזה של עמית עבו. לכל אחד מהם יש כל כך הרבה חורים במשחק שלו.

בכל זאת לעבו יש משהו שלכל החברה שציינתי, ועוד הרבה רכזים ישראליים אחרים אין. וזה כולל את הבטחון העצמי המופרז. מבחינתי זה משהו חיובי בסך הכל.

אין ספק שבריסקר הוא יותר באנקר ממנו לעשות את המעבר שנה הבאה (אחוזים מצויינים מכל הטווחים), אבל לאור הcode red של רמת הכשרון בעמדה פלוס העובדה שיזרעאלי, ברקוביץ, ניסים קרובים לסיום דרכם. עבו ורכזי לאומית אחרים יכולים לקבל הזדמנות וליצור לעצמם מקום כרכזים מחליפים בליגת העל.

תודה על הלינק לאתר של האיגוד, אגב. למרות שהוא ביזארי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 22, 2018 12:34 pm 
Junior

א. גיל אמיתי שחקן הגנה מצוין ועשרים רמות מעל עבו בתחום הזה.
ב.אם הטענה היא שעבו יכול להיות עודד ברנדוויין אז אני מסכים. חשבתי שהדרישה היא קצת יותר גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 8:56 am 
Junior

צוד כתב:
צוד כתב:
צוד כתב:

גיים צ'יינג'ר.

5 נצחונות.

6

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 11:46 am 
מנהל פורום

אז קריית-גת בדרך לפירוק כנראה:
https://leumitbasket.wordpress.com/2018 ... %99%D7%AA/

כנראה הספונסר ("אין עוד מלבדו") לא ממש השקיע בקבוצה.
צר לי על השחקנים, שלא קיבלו ואולי לא יקבלו לעולם כספים שנגיעים להם, אבל הגיע הזמן שהקבוצה הזו תתפרק לאלתר.
קבוצה שהתקיימה רק בזכות היותה צעצוע של פוליטיקאי עלוב, שמילא אם היה איזה אוליגרך שמשקיע מכספו, אבל הוא למעשה שיחק עם כספי עירייה, ואפילו לא עירייה עשירה.
מועדון עם מחלקת נוער אפסית, בלי אולם ראוי, בלי אוהדי כדורסל. שישחקו בליגה ב', כמו יישובים אחרים באזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 12:21 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
אז קריית-גת בדרך לפירוק כנראה:
https://leumitbasket.wordpress.com/2018 ... %99%D7%AA/

כנראה הספונסר ("אין עוד מלבדו") לא ממש השקיע בקבוצה.
צר לי על השחקנים, שלא קיבלו ואולי לא יקבלו לעולם כספים שנגיעים להם, אבל הגיע הזמן שהקבוצה הזו תתפרק לאלתר.
קבוצה שהתקיימה רק בזכות היותה צעצוע של פוליטיקאי עלוב, שמילא אם היה איזה אוליגרך שמשקיע מכספו, אבל הוא למעשה שיחק עם כספי עירייה, ואפילו לא עירייה עשירה.
מועדון עם מחלקת נוער אפסית, בלי אולם ראוי, בלי אוהדי כדורסל. שישחקו בליגה ב', כמו יישובים אחרים באזור.

האבסורד הוא שעל הנייר יש להם אתהסגל הכי טוב בליגה בצוותא עם בארשבע והם במקום ה1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 12:24 pm 
מנהל פורום

עירייה עשירה מאוד, אבל אתה צודק, אין למועדון הזה זכות קיום, אני מבלה בערך 10 שעות ביום בקרית גת ויש אפס אימפקט של הקבוצה על הקהילה, 0 עגול
עדיף שהעירייה תקח את הכסף הזה ותשלם משכורות למאמני ילדים ונוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: