סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 3:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 2:07 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
יש לו 7-8 שנים להשיג אליפות עם כוכבי משנה כמו באטלר קא"ט/אחרים.

לא חושב שקיירי הוא הכוכב הראשי בקבוצה כזו.
הייתי מגדיר את באטלר כטוב מבין השלושה, בטח אם גם מנסים לשחק הגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 3:11 pm 
Junior

פלאש, ראית את הגמר האחרון וראית מה קורה ליעילות של קיירי שלברון לא על המגרש.
קשה לי להסביר למה כי את רוב הנקודות שלו קיירי עושה בבידודים ולכן אני לא מבין מה ההשפעה של נוכחות לברון על הדבר אבל בלי שום ספק ההשפעה אדירה. ברגעים שלברון יצא הקבוצה בראשות ארווינג פשוט קרסה פעם אחרי פעם.
עכשיו ברור שאי אפשר להניח מזה שבלי לברון בקבוצה קיירי גם היה נראה ככה אבל באותה מידה אתה לא יכול להניח שבלי לברון שינהיג את הקבוצה וימשוך אש אז קיירי ימשיך לקלוע בכזאת יעילות.

קיירי הוא סקורר אדיר אבל זה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות... לא יודע כמה שחקנים כאלו הובילו קבוצה לאליפות בשנים האחרונות.

בכל מקרה, קיירי במעמד הנוכחי שלו הוא רכז סביב מקומות 4-8 (בהנחה שסטפ, ווסטברוק והארדן לפניו ופול, וול, תומאס ולילארד איפשהו באיזור). הוא לא אמור להיות הכוכב הראשי באף קבוצה שמכוונת מעבר לסיבוב ראשון במזרח או כניסה לפלייאוף.

אני לא כל כך מבין מה הרצונות שלו, אם זה להגיע לקבוצה כמו מינוסטה אז הוא יהיה חלק ממשולש מוביל (ועוד 2 בולטים בדמות טיג וטאונס) וגם שם הוא לא יהיה הכוכב הראשי ושם בטח הסיכוי שלו לאליפות קטן דראסטית.
בספרס הוא מגיע לקבוצה של קאווי שהוא בלי שום ספק הכוכב הגדול שם ולכן לא רואה איך זה משפר את המעמד שלו.
אולי הניקס זה אופציה להוביל קבוצה אבל אם הוא מגיע לשם (נגיד על כרמלו) אז הוא במקרה הטוב שווה סיבוב שני (ואני נדיב)

קיצר, אני לא כל כך מבין למה לוותר על עוד שנה של גמר NBA כמעט מובטח בשביל ללכת להוביל קבוצה לשום מקום או פשוט להיות השחקן השני בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 5:03 pm 
Hall of Famer

אם לוקחים את האגו כמניע של אירווינג, אז יש הגיון במעבר למיניסוטה או לספארס.
במינסוטה הוא אולי לא יהיה השחקן הכי טוב או השחקן הראשי, אבל יש סיכוי מאד טוב שהוא יהפוך לפנים של הטי-וולבס. הוא יהיה האיש שהתקשורת תתמקד בו. מן הסתם הוא יהיה הקלע המוביל, השחקן שהכדור בידיים שלו ומקבל ההחלטות העיקרי.
בספארס הוא בוודאות יהיה השחקן מספר 2 בקבוצה, אחרי קוואיי, אבל שוב מבחינת תשומת לב, הוא יכול להיות הראשון. עם אירווינג, יכול להיות שלאונרד יוריד את כמות הזריקות, יקח צעד אחורה מבחינת המוציא לפועל, אלא יהיה יותר אולאראונד. מבחינה תקשורתית, בוודאי שלאונרד הוא נחבא אל הכלים לעומת אירווינג מושך האש.
אם נתחבר למה שפלאש כתב (ונניח שזה מה שעובר לקיירי בראש), אז בקאבס אירווינג היה אדיר, קלע סלי ניצחון, ירק דם ומי שקיבל את הקרדיט זה לברון, במינסוטה או בספארס, האחרים ירקו את הדם, הקרדיט יילך לאירווינג. ענייני אגו וכאלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 6:59 pm 
Hall of Famer

קיירי זרק יותר מלברון.
אומרים שהעניין הוא שהוא לא רוצה להיות בצל של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 2:33 am 
Hall of Famer

לא יודע האם זו טקטיקת מו״מ או לא אבל בצד של קליבלנד מכריזים שהמצב פלואידי ושיכול להיות שקיירי יישאר שחקן הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 10:57 am 
Freshman

קיירי שחקן שחקן. שחקן קלאצ׳, מגיע למשחקים חשובים (מלבד ה-2 הראשונים בסדרת הגמר האחרונה).
קליבלנד בנויה סביב לברון לחלוטין, מה הפלא שהיא נראית רע כשהוא לא על המגרש? מלבד זה שהוא השחקן הכי טוב בעולם, מדובר בשחקן הכי דומיננטי מאז שאק, שהקבוצות שבהן הוא משחק בנויות במאת האחוזים סביבו ומעצימות את הדומיננטיות שלו בהן.

בכל אופן, מדברים על זה שקיירי איבד את האמון בלברון בקיץ לאחר שזכו באליפות, כי לברון דחף את ההנהלה (או לפחות נתן אור ירוק להנהלה) לעשות טרייד של קיירי תמורת כריס פול. מהלך מאד מלוכלך אם נכון. זו הסיבה הכי הגיונית מבין כל מה שקראתי ושמעתי.

עוד דיבור שיש בו מעט הגיון הוא שהאליל של קיירי הוא הבלאק ממבה, שנמצא איתו ביחסים קרובים, ושקובי אמר לקיירי שהגיע הזמן שלו ללכת למקום בו הוא יכול להוביל מבלי שלברון יקבל את כל הקרדיט (למרות שקובי, כמו קיירי עכשיו, היה הקלוזר). מהלך דומה לזה שקובי עשה כשדחף להעיף את שאק.
למה שלא ישאר בקליבלנד? כי בכל מקרה מדברים כל זה שלברון יעזוב אחרי העונה הזאת, ואז הקבוצה תהיה שלו. כי הקבוצה הזאת בנויה סביב לברון, קצב משחק יחסית איטי, עם קלעים ליד לברון, קיירי רוצה לשחק בקבוצה עם קצב משחק מהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 3:25 pm 
Hall of Famer

סקורר ענק. לא שחקן ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 6:13 pm 
Junior

לא מבין את האמירות סקורר ענק אבל לא שחקן ענק. על סמך מה?
מה עוד קיירי יכל לעשות בשביל הערכה? עשה את המקסימום לצד לברון

נוביצקי היה סקורר ענק . לא היה בו משהו מיוחד מעבר לסקורינג וקלאץ'
והוא לקח קבוצה לשתי גמרים ואליפות. קיירי סקורר לא פחות טוב ויעיל וקלאץ', רק בן 25

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 6:55 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לא מבין את האמירות סקורר ענק אבל לא שחקן ענק. על סמך מה?
מה עוד קיירי יכל לעשות בשביל הערכה? עשה את המקסימום לצד לברון

והוא לקח קבוצה לשתי גמרים ואליפות. קיירי סקורר לא פחות טוב ויעיל וקלאץ', רק בן 25

בוא נתחיל מזה שנוביצקי היה ועודו מנהיג שהסכים לקבל פחות קרדיט (במקרה שלו כסף) לטובת הקבוצה. קיירי עושה כרגע את המהלך ההפוך.
מעבר לכך, סגנון המשחק של נוביצקי הוא יותר קבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 9:14 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:

מצאת למי להשוות... נוביצקי הוא אחד הפאוור פורוורדס הגדולים בהיסטוריה, MVP, פיינלס MVP, אלוף אן בי איי, מקום 6 בקלעי כל הזמנים של הליגה, הול אוף פיימר עתידי ואבטיפוס של גבוה שהוא מכונת התקפה בלתי נגמרת שיכול לקלוע מכל בלטה על הפרקט.
קיירי ללא ספק אחד הגארדים המוכשרים שראינו בשנים האחרונות, אבל נכון להיום הוא לא בדיון של טופ5 או טופ10 בעמדה שלו בכל הזמנים. נוביצקי לגמרי שם. למעשה, קדפמ דירגו אותו רק לפני שנה וחצי במקום 3 לעמדה שלו, אחרי דאנקן ומאלון ולפני בארקלי וגארנט.

"לקח קבוצה לשתי גמרים ואליפות" :lol: זה כלום. ג'יימס ג'ונס לקח קבוצות ל-7 גמרים רצופים ו-3 אליפויות. :!: וברצינות, זה בדיוק ההבדל בין להיות אלפא דוג במערב לבין להיות סיידקיק במזרח.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 9:25 pm 
Hall of Famer

קיירי הוא שכונה. ההבדל בינו לשכונות הקודמים זה שהוא קולע את הזריקות הקשות מאד.ואני חושב שהוא אחד הטאף שוט מייקירים הגדולים שראיתי. זה לזכותו וזו הגדולה שלו.
הוא מאוהב בכדרורים הקשים והזריקות הקשות. הוא רוצה להיות האיש של הקבוצה (משהו לגיטימי. זכותו).
דירק היה סקורר אבל לא התעקש ולא זרק זריקות קשות (כלומר הוואן סטפ לג פיידווי היא קשה ל99% אבל לא בשבילו).
דירק הוא סקורר דרך משחק קבוצתי.
קיירי הוא בדיוק הפוך.
אם קיירי היה פחות אנוכי, הוא היה עומד על 10 אסיסטים למשחק.
גם כרמלו סקורר גדול ושחקן לא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 3:35 am 
Hall of Famer

לא סגור אם הטרייד הזה אפשרי מבחינת משכורות אבל תזרמו איתי לרגע -
אייזאה תומאס + אל הורפורד + הבחירה של הנטס בשנה הבאה
תמורת
קיירי אירווינג + קווין לאב

בוסטון מצעירים את השורות ויש להם שלישיה גדולה ומאוזנת + שחקני משנה + 2 פרוספקטים מצוינים שיכולים להפוך לכוכבים בפני עצמם (במקומם הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים). קליבלנד מקבלת סיכוי לקחת את המזרח שוב וגם מקבלת בחירה גבוהה למקרה שלברון עוזב ומתחילים בנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 4:22 am 
Junior

מבחינת משכורות זה עובד, מבחינת קליבלנד כנראה פחות.
לקחי פנטזי -בטרייד שמערב שחקנים רבים, כדאי לנסות לפרק לחילופי ראש בראש כדי להבין את הערך.
בחילוף קיירי-אייזיאה קליבלנד מקבלת שחקן מבוגר יותר כמעט בשלוש שנים ובלי חוזה לעונה הבאה, מול עונה נוספת שיש לה מהצעיר יותר (והנחשב לצ׳יפ טרייד שווה הרבה יותר גם בלי קשר לאורך החוזים).
בחילוף לאב-הורפורד קליבלנד שוב מקבלת שחקן מבוגר יותר בשלוש שנים, והפעם גם עם היסטוריית פציעות הרבה יותר מדאיגה. גם כאן אנחנו מדברים על שחקן ששווה הרבה יותר בערך הטרייד שלו.
הבחירה של הנטס זה פיצוי נחמד על החילופים האלה אבל ממש רחוק מלהספיק לדעתי. ברוקלין גם בניגוד לשאר הקבוצות שיהיו בתחתית לא ירצו להפסיד והבחירה תוכל לגלוש לאיזור החמש.
התסריט ההגיוני כאן זה שקליבלנד בעוד שנה מוצאת עצמה בלי לברון, בלי אייזיאה, תקועים עם התחייבות להמון כסף על הורפורד שייקח אותם למקום 10-12 במזרח ופיצוי בדמות שחקן צעיר אחד שאתה לא יודע מאיזה בחירה הוא יגיע.
קליבלנד כרגע רוצה וכנראה יכולה לקבל יותר על קיירי לבדו, בלי לערב את לאב.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 4:29 am 
Hall of Famer

אתה צודק. זה לא לגמרי מאוזן. הטרייד מבוסס על כך שקליבלנד הולכים להפסיד ערך על קיירי בכל מקרה, בעקבות בקשת הטרייד שלו. בכל מקרה, בוסטון תמיד יכולה להציע בחירה נוספת ו/או את קראודר כדי לאזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 4:48 am 
Sophomore

דווקא לדעתי קליבלנד לוקחים את זה בכיף, זה ששנה הבאה תומאס יעזוב לעומת אירוינג זה לא משנה, אחרי שלברון יעזוב גם ככה ירצו לבנות מחדש, להורפורד מאמין שיהיו דורשים אז לא יהיה בעיה לעשות עליו טרייד. אז סך הכל הם מרוויחים עוד שנה ללברון למלחמה על האליפות עם באורך אותה רמה + בחירת טופ 5 לבנייה מחדש אחרי לברון. לא יודע אם יצליחו לקבל יותר טוב מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 6:08 am 
Junior

״לוקחים בכיף״ לא ממש משתמע מהדיווחים על מה שהם דחו ומה שהם מחפשים.
״לא משנה שאייזיאה יעזוב״, כמובן, כי כל קבוצה שמחה לאבד שחקנים בחינם בלי להוציא עליהם שווי לפני סוף החוזה. בטח כאלה שהיוו סנטר-פיס לעסקה על שני כוכבים צעירים.
״יקבלו תמורה על הורפורד״. אולי. אולי הוא גם ייפצע קשה כמו שקרה לו מספר פעמים בקריירה. אולי גם יתקשו לקבל קרוב למה שרוצים כי הקבוצה הקולטת צריכה לשלוח חזרה חוזים גבוהים אם היא לא מתחת לתקרה.
ובכל מקרה, כנראה שגם על לאב הצעיר והבריא יותר לא תהיה בעיה לעשות טרייד שיועיל קצת יותר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 6:20 am 
Sophomore

להבנתי הם צריכים גם תרומה שווה לשנה הזאת עם לברון, וגם משהו טוב לעתיד ולא פשוט לקבל את שניהם אז זה נראה לי מספק.
אבל אשמח לשמוע מה הם דחו ומה מחפשים לא מכיר את הדיווחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 8:19 am 
Junior

ההצעה של ביל סימונס הייתה קיירי תמורת איזיאה קראודר ורזייר
ואז התלבט איזו בחירה להוסיף
אני מניח שאפשר להחליף רוזייר בסמארט ולשנמך את הבחירה
מקבלים רכז שהכי דומה לקיירי, שחקן שישמור במקומו ושחקן שישמור על דוראנט (יכשל אבל פחות מהממוצע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 9:26 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה אתם חושבים שבוסטון עושים את החילוף הזה?
שלישייה של קיירי, הייוורד ולאב זה יופי בהתקפה אבל מי יעשה שם הגנה? אתה צריך לפחות מגן אחד טוב מבין הביג 3 שלך. מי הסנטר של בוסטון ומי ינהל את המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 9:52 am 
מנהל פורום

בוסטון לא עושים את החילוף הזה בכלל, אם אני בוסטון.
א. קייר סופר אוברייטד.
ב. לאב אמנם אנדרייטד, אבל עדיין שומר רע יותר מהורפורד
ג. אין שום סיבה להוסיף בחירה גבוה לאיזאייה והורפורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 10:24 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בוסטון לא עושים את החילוף הזה בכלל, אם אני בוסטון.
א. קייר סופר אוברייטד.
ב. לאב אמנם אנדרייטד, אבל עדיין שומר רע יותר מהורפורד
ג. אין שום סיבה להוסיף בחירה גבוה לאיזאייה והורפורד.

הם מצעירים את השורות (יש חוסר אחידות ברור בסלטיקס כרגע), מטפלים במידה רבה בבעיית הריבאונד, משפרים את ההתקפה ובאופן כללי, מקבלים 2 שחקנים צעירים וטובים יותר ממה שהם שולחים.

ואולי זה שחלק חושבים שהסלטיקס מרוויחים כאן וחלק חושבים שהם מפסידים דווקא מראה שהטרייד די מאוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 10:30 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
שלישייה של קיירי, הייוורד ולאב זה יופי בהתקפה אבל מי יעשה שם הגנה? אתה צריך לפחות מגן אחד טוב מבין הביג 3 שלך. מי הסנטר של בוסטון ומי ינהל את המשחק?

מי מנהל את המשחק עכשיו? אייזיאה תומאס?
לבוסטון יש מאמן מעולה. אני מאמין שהוא יוכל לעזור לקיירי לנהל את המשחק וייתן חלק גדול מהתפקיד להייוורד (בין אם קיירי מגיע או לא).
לגבי הגנה, בראון, סמארט וקראודר ייתנו את הטון שם. זה לא שאיזיאה והורפורד הם המגנים הטובים ביותר בעמדות שלהם. איזיאה הוא אולי הגרוע מהמגינים בעמדה שלו (אם כי בול הוא מועמד טוב לקחת את מקומו) וחולשה שהקבוצות האחרות מנצלות בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 10:41 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
sir charles כתב:

מי מנהל את המשחק עכשיו? אייזיאה תומאס?
לבוסטון יש מאמן מעולה. אני מאמין שהוא יוכל לעזור לקיירי לנהל את המשחק וייתן חלק גדול מהתפקיד להייוורד (בין אם קיירי מגיע או לא).
לגבי הגנה, בראון, סמארט וקראודר ייתנו את הטון שם. זה לא שאיזיאה והורפורד הם המגנים הטובים ביותר בעמדות שלהם. איזיאה הוא אולי הגרוע מהמגינים בעמדה שלו (אם כי בול הוא מועמד טוב לקחת את מקומו) וחולשה שהקבוצות האחרות מנצלות בפלייאוף.

אני לא בטוח שקיירי יכול לנהל משחק גם עם ההכוונה של סטיבנס. אני זוכר בתקופה שלו ללא לברון התקפות שלמות שהוא מכדרר 24 שניות ומסיים בזריקה או בחדירה גם כשיש שחקנים פנויים ועם כל הכבוד לזה שהוא נהיה סקורר יותר קטלני הוא עדיין לא שיפר את האספקט הזה במשחק שלו.
הורפורד הוא מגן טוב מאוד, סוג של עוגן הגנתי למרות המחסור באתלטיות וסנטימטרים. לאב רחוק ממנו שנות אור.
לא הבנתי את ההערה על חוסר איזון? התכוונת בגילאי השחקנים? כל קבוצה צריכה שילוב של וטרנים וצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 10:52 am 
Hall of Famer

אני לא יודע אם אני מסכים עם זה ש״כל קבוצה צריכה שילוב של וטרנים וצעירים״. אני בטוח שאפשר לבנות אחלה קבוצה משחקנים שנמצאים בשיא של הקריירה שלהם בלבד. בעיניי זו קצת סיסמא.
כאשר הווטרנים מגיעים מהספסל והדקות שלהם מנוהלות היטב, סטייל איגי בג״ס, זה אחלה.
כאשר יש פער של כמעט עשור בין שחקנים מרכזיים כמו תומאס שעוד רגע בן 30 (אם אני זוכר נכון) ועתיד ככל הנראה לקבל חוזה ל-5 שנים והורפורד המבוגר יותר שגם לו יש חוזה ארוך לבין פרוספקטים משמעותיים כמו בראון וטאטום, קיים חוסר איזון בולט. מתי בוסטון יתחרו על אליפות? מה יהיה משך הריצה שלהם?
כרגע איינג׳ שומר את כל האופציות פתוחות שזה אחלה אבל הוא יצטרך כנראה להתכנס בשלב כלשהו. אני חושב שהטרייד שהצעתי הוא פתרון מצוין בהקשר הזה.

מה שתארת לגבי קיירי זה בדיוק המקום של מאמן. אם הרכז שלך מקפיץ 24 שניות ולא מוסר לאף אחד, אתה צריך להתערב. אני מסכים שישנה בעיה עם יכולות ניהול המשחק של קיירי אבל אני כן מאמין שהוא יכול להשתפר וגם שהייוורד יכול מאוד לעזור. לאב עם יכולת המסירה שלו גם כן. זה לא שסטף קארי הוא מנהל משחק דגול או שטוני פארקר אי פעם היה. בתוך שיטת משחק נתונה, קיירי יוכל (בתקווה) לפרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 11:17 am 
Hall of Famer

סטף קרי הוא לא רק מנהל משחק דגול, הוא מהטובים שאי פעם ראיתי. עם כל הכבוד. אני יודע ש"להתחיל במהלך" זה משהו שמדברים עליו רק בישראל, אבל אם היו סופרים את המסירות שלו לדריימונד שמעביר הלאה לשחקן הקולע, היו לקרי איזה 20 כאלה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 100 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: