סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 8:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 7:34 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מנחם כתב:
ABC כתב:
הבן אדם על איזה 27 נקודות למשחק, מתי ראית מספרים כאלה בארץ? הוא באמת סקורר שלא ראינו הרבה זמן פה. וויל קלייברן היה שחקן הרבה פחות דומיננטי ממנו ועונה אחר כך היה הסמול פורוורד הכי טוב ביורוליג. מבחינת יכולת אין ספק שהוא שייך לשם ובענק.

על כמה נקודות למשחק היה דוד אנקראם?

בפעם האחרונה שבדקתי כדורסל היה משחק קבוצתי, ולא זו בלבד, משחק שאין בו הרכבים של הגנה והתקפה.

עשית אותי מבולבל... אתה רשמת לפני שתי הודעות שאתה מדבר על הצד ההתקפי בלבד, אז מה קשור עכשיו משחק קבוצתי והגנה. כן, הבן אדם עילוי התקפי. אם הלכת עד דיוויד אנקראם כדי להשוות כנראה באמת לא היה פה הרבה זמן סקורר ברמה כל כך גבוהה. בניגוד אליך, אני חושב שהוא כן אתלט על, והאינטלגנציית משחק שלו אנדרייטד. נתן כמה מסירות אדירות, כמה שהוא "משחק לבד" הוא עומד על 4 אסיסטים למשחק ואם הראש שלו היה במקום הוא יכל לקלוע באחוזים יותר טובים, לאבד פחות ולמסור יותר. אבל בגלל זה הוא רק בחולון כרגע. לפעמים עונה אחת כזאת יכולה לתת פוש עצום לשחקן. עובדתית, הוא תורם לחולון הרבה יותר ממה שהוא מזיק.

לדעתי, עם מאמן מנוסה וסמכותי יותר (אוברדוביץ', איטודיס, כאלה) שידרוש ממנו לשבת בהגנה ולא יפחד להושיב אותו על הספסל כשהוא עושה שטויות, הוא יכול לתרום ברמות הכי גבוהות של היורוליג.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 7:51 pm 
Junior

מה לא ברור. אמרתי שגם בצד ההתקפי אני רואה חולשות וזה מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי עליו. ואם אתה מנסה לטעון ש 27 נקודות מספיקות כדי להוכיח שהוא שחקן על, אז כמו שכתבתי, יש עוד צדדים חשובים במשחק הכדורסל. יתר על כן, כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, מדובר על שחקן שעד אתמול עמד על 35 אחוזים מהשלוש וגם עכשיו אחרי המשחק אתמול עם קליעות שלא כל יום יכנסו, עומד על 41 אחוז. יותר מזה מודבר על שחקן שבארבעת המשחקים האחרונים זרק בממוצע 8 זריקות מהשלוש למשחק ועוד 14 מהשתיים ובעצם המספרים מוטים כלפי מטה כי הוא זרק עוד למעלה משמונה קליעות עונשין בממוצע למשחק, כלומר מן הסתם לפחות עוד שניים-שלושה נסיונות קליעה במשחק. כלומר בסך הכל שחקן שזורק 25 פעמים במשחק. אז נכון שבאותם ארבעה משחקים הוא קלע 33 נקודות בממוצע, אבל כמו שכתבו מעלי ואני מסכים עם זה, ככה חולון לא תגיע רחוק ולמען האמת אני גם לא זוכר מי הקבוצה האחרונה עם סקורר על שהגיעה רחוק. ועם כל הכבוד אני גם עדיין לא משוכנע שמדובר בסקורר על, בשביל זה הוא יצטרך להראות יכולות דומות בעוד כמה משחקים ונגד הגנות שאולי בינתיים ילמדו קצת יותר איך לעצור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 8:00 pm 
Hall of Famer

אנקראם קלע בעפולה 32 נקודות למשחק.
אבל בשנות התשעים היו כאן כמעט בכל עונה כמה שחקנים שקלעו 25 ויותר.
יובנקס בר"ג ודריק גרווין בעמק יזרעאל ובקרית מוצקין אלה שתי הדוגמאות הבולטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 8:30 pm 
Sophomore

שוב, אם הדוגמאות האחרונות הם שחקנים משנות ה90 זה רק מחזק את הטענה שלי. הרבה זמן עבר מאז שראינו מספרים כאלה.

הטענה שלי היא לא "היי, הוא קולע 27 נקודות למשחק!!11 תראו איזה שחקן הוא". רשמתי שיש לו אינטליגנציית משחק, הוא מוסר טוב, אתלט על, הוא מגוון מאוד התקפית. ה27 נקודות רק מראות שהיכולות שלו באמת מתורגמות לסטטיסטיקה, רשמת שהוא לא עילוי התקפי, אז אני לא יודע מה עוד יכול להוכיח שהוא כן. 35 אחוזים לשחקן שמשחק בעמדות 3-4 זה לא מספיק? זה בטח לא מצוין אבל לא אחוז מזעזע שאפשר לנופף בו. עברו כבר שמונה משחקים בליגה, לדעתי מספיק זמן כדי להסיק מסקנות. חולון איתו קבוצה מעולה, בלעדיו לא מסוגלת לקנות סל. עובדות.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 8:40 pm 
Hall of Famer

זה שלא היו מאז ממוצעים כאלה זה לא בגלל שלא היו פה שחקנים ברמה כזו.
זה בגלל שינוי המשחק והתרחבות הרוטציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 9:02 pm 
Junior

ABC כתב:
שוב, אם הדוגמאות האחרונות הם שחקנים משנות ה90 זה רק מחזק את הטענה שלי. הרבה זמן עבר מאז שראינו מספרים כאלה.

הטענה שלי היא לא "היי, הוא קולע 27 נקודות למשחק!!11 תראו איזה שחקן הוא". רשמתי שיש לו אינטליגנציית משחק, הוא מוסר טוב, אתלט על, הוא מגוון מאוד התקפית. ה27 נקודות רק מראות שהיכולות שלו באמת מתורגמות לסטטיסטיקה, רשמת שהוא לא עילוי התקפי, אז אני לא יודע מה עוד יכול להוכיח שהוא כן. 35 אחוזים לשחקן שמשחק בעמדות 3-4 זה לא מספיק? זה בטח לא מצוין אבל לא אחוז מזעזע שאפשר לנופף בו. עברו כבר שמונה משחקים בליגה, לדעתי מספיק זמן כדי להסיק מסקנות. חולון איתו קבוצה מעולה, בלעדיו לא מסוגלת לקנות סל. עובדות.

יש לו אינטילגנציית משחק והוא לא בהכרח אגואיסט.
וצריך להבין שאצלו זה עניין של גישה. יש משחקים שהוא מתכונן פחות ברצינות ויש משחקים כמו ירושלים שהאוהדים חיממו אותו לפני המשחק שהוא הבין שזה עליו. כנל מכבי.

שהוא רוצה הוא גם מסוגל לשמור בצורה סבירה. עשה את זה לא רע במשחקים הראשונים שלו.

לגבי המשפט האחרון שלך, מה הכוונה "חולון בלעדיו". הרי אם לא הוא היה מגיע שחקן אחר בעמדה שלו. בנוסף, גם בלעדיו יש לנו אחלה קבוצה, בוודאי שטו יחזור אבל גם בלי טו, בדרך כלל שרייס יורד לספסל הקבוצה נראית יותר טוב, יותר מחויבת, שומרת טוב. את אולדנבורג ניצחנו למרות רייס ולא בזכותו. גם נגד מורסיה נראינו לדעתי איתו פחות טוב מאשר בלעדיו. וולדן ותומאס אלה ממש לא אותם שחקנים של תחילת העונה, אם אתה חותר למשחקים בתחילת העונה לפני שרייס הגיעו.

בסך הכל אני חושב שבהרכבים הנכונים אחרי שטו יחזור אנחנו יכולים להיות קטלניים. אני נוטה להאמין שרייס והולוואי יסתדרו בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 9:11 pm 
Sophomore

טענות על היעדר אינטיליגנצית משחק של גלן רייס הן שילוב של בורות מוחלטת מהולה באיזה הנחה סמויה (וגזענית משהו) לגבי פרחחים שמשחקים שכונה.
האיש יודע איך להביא את עצמו למקומות שנוחים לו ואיך לעבוד מול שומרים שונים. תוסיפו לזה 4.2 אסיסטים למשחק (כן, מכיר את האיבודים) ותקבלו שחקן שהקופסה שלו רחוקה מלהיות ריקה. הוא מאוד אימפולסיבי ונוטה להתפזר לא מעט, אבל אינטיליגנצית משחק יש לו ועוד איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 9:32 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
uriel17 כתב:
השלט על גיא פניני מקסים בעיניי ואני לא רואה בעיה איתו ועם השיר על התאבדות של שימעון ולא עם זה שיפול עלינו הכותל ולא עם זה שנמרים יזיינו אריות במחצית
הכל טוב
לקרוא לזה אלימות זאת זילות של האלימות
האלימות זו אלימות זו אלימות. זה לפגוע פיזית במישהו

אני לא מנסה לחנך פה אף אחד , ועם זאת מושגי האלימות שאתה מציין פה שגויים , אלימות היא לא רק מכות , ילד שמתעללים בו מילולית בבית ספר , חווה אלימות , גם אם לא הורמה עליו יד.
איך אתה לא רואה בעייה בשלט הזה? ועוד מציין שהוא מקסים?
אף אחד לא הרים יד על שורה אובארוב ועדיין לזרוק בובה של הבן שלו מיציע אחד למשנהו , זה סוג של אלימות ,
לא וזאת לא יריבות ספורטיבית , לפחות לדעתי.

במקרה של הבן של אובארוב זו הקנטה על טרגדיה אישית של בן אדם. במקרה של פניני? לא ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 9:33 pm 
Hall of Famer

אם את מישהו זה מעניין, הממוצע הגבוה לשחקן לעונמת הליגה הסדירה זה 35 (ג'מצ'י ב-1985)

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 9:42 pm 
Junior

oren_80 כתב:
Equilibrium כתב:
uriel17 כתב:
השלט על גיא פניני מקסים בעיניי ואני לא רואה בעיה איתו ועם השיר על התאבדות של שימעון ולא עם זה שיפול עלינו הכותל ולא עם זה שנמרים יזיינו אריות במחצית
הכל טוב

אני לא מנסה לחנך פה אף אחד , ועם זאת מושגי האלימות שאתה מציין פה שגויים , אלימות היא לא רק מכות , ילד שמתעללים בו מילולית בבית ספר , חווה אלימות , גם אם לא הורמה עליו יד.
אף אחד לא הרים יד על שורה אובארוב ועדיין לזרוק בובה של הבן שלו מיציע אחד למשנהו , זה סוג של אלימות ,

במקרה של הבן של אובארוב זו הקנטה על טרגדיה אישית של בן אדם. במקרה של פניני? לא ממש

יש כאלה שיגדירו גם את מה שקרה לפניני כטרגדיה :)

וכן, אני לגמרי מקבל את ההבחנה שאתה עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 9:47 pm 
Junior

מנחם כתב:
oren_80 כתב:
Equilibrium כתב:
uriel17 כתב:
הכל טוב

יש כאלה שיגדירו גם את מה שקרה לפניני כטרגדיה :)

וכן, אני לגמרי מקבל את ההבחנה שאתה עושה.

אני מבין שבניגוד להנהלת הפועל י-ם אתה לא מגנה את השלט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2017 10:18 pm 
Junior

אישית לא הייתי מכין כזה שלט, אבל אני לא רואה איתו שום בעייה. הבעייה העיקרית שלי עם אלימות פיזית שמה לעשות, בזה יש לכם קבלות שאתם טובים יותר מאיתנו.
ורק שנבין, פתאום הפכת לאביר הפוליטקלי קורקט ואתה מגנה כאלה שלטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2017 12:28 am 
Junior

בעיני הנסיונות להקטין את היכולות של רייס נובעים מקנאה ירושלמית ותו לא.
לא קלייברן, לא דאנטה, לא קרלון בראון ולא מארק ליונס הראו יכולות כמו שלו. היחיד שאני זוכר פה בשנים האחרונות שהראה דברים כאלה זה נייט ואצלו זה כמובן תלוי אם מתחשק לו לשחק באותו יום.
זה לא רק כמות הנקודות שהוא קולע, אלא רמת הקושי המטורפת של הסלים שהוא קולע (בעקביות) והאינטליגנציה המרשימה שלו בקריאת ההגנה. מבחינת כישרון? זה לא טופ יורוליג, זה אנ.בי.איי לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2017 12:41 am 
Hall of Famer

לי ניילון בעונה הראשונה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2017 1:07 am 
Junior

נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2017 2:01 am 
Junior

ושוב אני אשאל אותך לאומית היקר.
במשחק האחרון במוצאי שבת ישבו אוהדי חולון לצד אוהדי הפועל לאחר שהראשונים רכשו כרטיסים לאולם. ביציעים אדומים אשר 99% מהם לובשי אדום ובעד הקבוצה הביתית.

בלי שום סילוק, אלימות פיזית או גידופים. לא ראיתי ולו מאבטח בודד נדרש לגשת לאותם "שורות מעורבות". גם ברגעים שהקבוצה רצה אותם "נקודות סגולות צהובות בתוך הים האדום" קפצו, שרו ורקדו בשמחה ובששון.

האם המצב היה הפוך גם בהיכל הטוטו פיס? האם אוהדי הפועל ירושלים היו יושבים בחדווה לצד אוהדי חולון?

כמו כן בוא נדבר גם על האווירה מחוץ לארנה. האם הרגשת פחד להסתובב בסביבת ההיכל? בחנייה? מחוצה לו? האם בכלל הייתה חנייה נפרדת לאוהדי חולון (אני אעזור לך-לא)? קיבלת 'מחמאות' מקרב אוהדי הפועל ירושלים? האם הרגשת צורך של ליווי משטרתי לאורכו של כביש בגין עד לחיבור עם כביש 1?

התשובה לכל הנ"ל היא לא. ועד אשר זה יתהפך, אתה מוזמן להציג את הקהל שלנו כאלים עד מחר, ועד מחרתיים. זה לעולם אבל לעולם לא ישתווה לאותם מראות שחוזרים על עצמם עם הקהל שלכם.

כן, יש עשבים שוטים. אבל בכל פעם שמועלה כאן חץ ביקורת נוסף כלפי האלימות הבלתי פוסקת בקהל שלכם, לבוא ולהפוך את הקערה עם טיעונים של "הנה תראו!! גם אצלכם יש ככה וככה" הוא מגוחך ותו לא.

שלט? באמת? שלט? ביום שאתם רק תניפו שלטים כאלה ותתחילו לשלוט על הסוגרים של הידיים, הרגליים והפה שלכם (יריקות) אני אהיה מוכן לחיות עם שלטים כאלה....יאללה, תעברו לשלטים בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2017 10:25 pm 
Sophomore

חיפה משחקת כדרורסל מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 4:54 am 
Hall of Famer

מעניין מי הפראייר שיהיה מוכן לקחת את הרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 11:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה רק עוד יום במבצר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 12:03 pm 
Hall of Famer

ההפרש אצל הרצליה "מרמה" - היה כבר 21 הפרש 4.5 דקות לסיום .
וזה עוד ביום קליעה מצוין עם 12/21 מחוץ לקשת ( 6/8 של איפיברה , 3/4 של דאוסן ) .
תיימס לא התלבש , מעניין מה מעמדו כעת .

עכשיו שני משחקים באשדוד ובנס ציונה ( ולאחריהם מכבי ת"א וחולון ... ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 1:18 pm 
מנהל פורום

הייתה ידיעה בספורט 5 שת'יימס שוחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 1:44 pm 
Sophomore

הרצליה באמת נראית כמו קבוצה על הקרשים. משחקת הכי רע בליגה. אני חושב שמאמן טוב כן יכול להוציא מהקבוצה הזו הרבה יותר. אלון שטיין זה לא המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 2:17 pm 
Hall of Famer

מניח ששיבק יחתום שם ממש בקרוב.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 8:36 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אומרים ששרון אברהמי בדרך להרצליה. התפטר מהפועל חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 8:43 pm 
מנהל פורום

עכשיו מסתדרת לי ההתפטרות התמוהה שלו מחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, נורטון ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: