סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 10:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 11:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:
תבדילו בין טווח קצר לטווח ארוך.
ברמת החלטה בודדת בטווח הקצר, צריך לשפוט לפי הנתונים והמידע בזמן ההחלטה.
בטווח הארוך נדב צודק שצריך לשפוט לפי מבחן התוצאה.
מי שעושה סדרה ארוכה של החלטות ולא מצליח במבחן התוצאה לאורך זמן, כנראה שהוא לא יודע לקבל החלטות נכונות.

תודה. וטיפה סדר בהגדרה: החלטה בהתאם לניתוח על פי נתונים ומידע רלוונטי בזמן ההחלטה, נקראת החלטה נכונה. התוצאה קובעת אם ההחלטה הנכונה היתה טובה או רעה.

נורטון, המקור שלי זה תורת קבלת ההחלטות. אני לא איזה מומחה יוצא דופן לתחום, סתם מכיר את ההגדרות. אתה יכול למצוא אותן גם בספרים פופולריים שמנתחים החלטות, כמו ספריו של ד"ר אהוד פוקס ("נפילים או נפלים"; "רגעים היסטוריים ורגעים היסטריים").

אגב, אני עדיין מחכה שמי מהמתנגדים, ש"רואים את זה אחרת" או שסוברים שזו "גישה עקומה" יציעו הגדרה תקפה משל עצמם למדידת החלטות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 12:23 pm 
Hall of Famer

בינתיים השם העיקרי שצץ בשמועות על באטלר זו מיאמי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 12:36 pm 
Hall of Famer

מה שמעניין אותי יותר זה איך מקבלים החלטות ולא איך מנתחים אותן.
כמובן שצריך להתחשב גם בתוצאות אבל לא תמיד התוצאות תלויות בך או כאלו שהיה לך סיכוי לחזות (ראה ערך הטרייד של כוכב על בחירת הסיבוב השני שהפכה לסופרסטאר כמה שנים מאוחר יותר) או שהן פשוט מורכבות מדי מכדי לנתח היטב (החלטה שמובילה להחלטה שמובילה להחלטה שמובילה לתוצאה). גם תוצאות הן יחסיות - כדאי לבחון את התוצאה שאליה הגעת לפי היעד שאליו רצית להגיע (והסיכויים לכך). עדיף בעיניי להתייחס ולנתח פר החלטה ולראות מה הנתונים שהיו לך ומה היה התהליך שעשית כדי להגיע אליה, על מנת להסיק מסקנות ולשפר.

הדרך הנכונה לקבלת החלטות בעיניי בנ.ב.א. היא לקבוע איך עושים זאת, עקרונות מסוימים שאין לעבור עליהם אלא במצבים קיצוניים או הגדרה של מהן החלטות נכונות. סתם למשל (לא אומר שזה עקרון טוב, זורק כדוגמה בלבד): ״אין להעביר בחירה לא מוגנת שצפויה להיות גבוהה אלא אם אתה מקבל סופרסטאר (טופ5 בליגה) בחזרה (או שחקן שצפוי להיות סופרסטאר בשנה-שנתיים הקרובות)״
או ״החתמה בשוק החופשי תהיה לשנה אלא אם כן מדובר בשחקן שהינו טופ 25 בליגה (או צפוי להיות בשנה-שנתיים הקרובות) (אפשר להתייחס לזה גם כטופ5 בעמדה שלו)״. אלו עקרונות יחסית נוקשים ולא בהכרח נכונים אבל אפשר כמובן להתבסס על עקרונות רכים ומאפשרים יותר.

אלו למעשה ההחלטות החשובות ביותר שקבוצה צריכה לקבל - לאיפה היא רוצה להגיע (אליפות? הישג אחר?) ומהם העקרונות שלפיהם היא מקבלת החלטות.

עקרונות כאלו - או אחרים - מונעים ממך מלעשות טעויות ומאפשרות לך לעשות החלטות חכמות לפי קריטריונים שמוגדרים מראש. נדמה לי שחלק ניכר מהטעויות שנעשות לא נובעות מתוך חוסר יכולת להעריך כישרון (גם כאן צריכים להיות גיידליינס ברורים) אלא מתוך עקרונות לא נכונים או לא מוגדרים היטב שמאפשרים קבלת החלטות לא נכונה שמובילה לתוצאות לא טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 12:48 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
וואו אני לא מאמין שאתם עדיין בויכוח הזה לגבי החלטה טובה/לא טובה... כמה ת'רדים כבר יש לנו פה בהם נדב מתווכח עם att וכל העולם מהי הדרך הנכונה למדוד טיב החלטה? ג'יזס שחררו...

היי, אל תשאל, בת'רד השני מדברים על מהלכים היפותטיים של ג'יאם שכבר שנתיים לא בליגה.

Att, אתה נראה לי מועמד מעולה לעבוד במחלקות או"ש למיניהן. אתה מסביר מאד יפה למה עקרונות ואסטרטגיה זה דבר חשוב. ועכשיו לענייננו: איך אתה מודד האם הטרייד על קאווי טוב או רע?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 1:07 pm 
Junior

Att כתב:
הדרך הנכונה לקבלת החלטות בעיניי בנ.ב.א. היא לקבוע איך עושים זאת, עקרונות מסוימים שאין לעבור עליהם אלא במצבים קיצוניים או הגדרה של מהן החלטות נכונות. סתם למשל (לא אומר שזה עקרון טוב, זורק כדוגמה בלבד): ״אין להעביר בחירה לא מוגנת שצפויה להיות גבוהה אלא אם אתה מקבל סופרסטאר (טופ5 בליגה) בחזרה (או שחקן שצפוי להיות סופרסטאר בשנה-שנתיים הקרובות)״
או ״החתמה בשוק החופשי תהיה לשנה אלא אם כן מדובר בשחקן שהינו טופ 25 בליגה (או צפוי להיות בשנה-שנתיים הקרובות) (אפשר להתייחס לזה גם כטופ5 בעמדה שלו)״. אלו עקרונות יחסית נוקשים ולא בהכרח נכונים אבל אפשר כמובן להתבסס על עקרונות רכים ומאפשרים יותר.

אלו למעשה ההחלטות החשובות ביותר שקבוצה צריכה לקבל - לאיפה היא רוצה להגיע (אליפות? הישג אחר?) ומהם העקרונות שלפיהם היא מקבלת החלטות.

עקרונות כאלו - או אחרים - מונעים ממך מלעשות טעויות ומאפשרות לך לעשות החלטות חכמות לפי קריטריונים שמוגדרים מראש.

זו הגדרה ממש מוזרה לדרך נכונה לקבל החלטות לדעתי.
אתה מתאר פה התווית דרך ללא בדיקה אם היא עובדת (כי הרי זו לא המטרה) או בלי נקודות ביקורת.
מבחינתך אסטרטגיה מוצלחת זה רק להגדיר משהו ולעמוד בו?
ואם האסטרטגיה של הקינגס היא להמשיך להביא שחקנים בינוניים עד שאחד מהם יתגלה כסופרסטאר? או אם האסטרטגיה של המג'יק היא לאסוף גבוהים עד שיהיה לה מספיק כוח כדי להיות עם הקו הקדמי הכי טוב בליגה כי זה לדעתה מה שיקח אליפות? (אני יודע שזה לא ככה בשני המקרים אבל סתם בתור דוגמא).
איך אתה יודע אם הדרך השרירותית שבחרת היא נכונה? מתי אסטרטגיה הופכת לעקשנות מטופשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 2:36 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
satriani כתב:
תראה זה לא פרסונס שנותן כלום עבור אותו סכום, אבל זה לא שחקן שמביא אותך לאליפות. הוא שחקן שכל פלייאוף מתקשה ולא היה רבע אחרון שהוא לא שיחק בפלייאוף האחרון? זה משהו שנראה לך קורה לאחד כמו קוואי? דרוזן זה שחקן שלישי במקרה הטוב בקבוצה לאליפות. שווה 27 לעונה? לדעתי לא והם ידעו זאת.

זה שחקן שנתן עונה אחרונה 23 (ב-45%) ו-5 אסיסטים בעונה הסדירה (בפלייאוף נתן 22 ו-4 אסיסטים ב-43%)
ככל הנראה שחקן טופ30 בליגה.
אתה שוב מוזמן למצוא שחקן ברמתו או מעלייה שמרוויח פחות ממנו.
אם תמצא כזה כנראה מדובר על חוזה רוקי (כמו מיטשל) או מישהו שחתם לפני 2016 ואוטוטו יקבל הרבה יותר (כמו קליי)

יפה ולאן הם הגיעו ויגיעו עם זה? סיבוב שני?
ההודעה שלך תקפה גם על לאב. אתה שבוי במספרים.
לאב לא יראה פלייאוף בתור שחקן ראשון.
לטורונטו היתה אפשרות להמשיך לעוף סיבוב שני או להמר על שחקן שיביא אותך לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 2:40 pm 
Hall of Famer

שיביא אותה לאיזה גמר?

וגם שכחת לסיים את המשפט: "להמר על שחקן ש(אולי) יביא אותך לגמר (מזרח), וכנראה ישאיר אותך בקיץ בלעדיו ובלי דרוזן".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 3:05 pm 
Junior

נכון, ההודעה תקפה גם לגבי לאב.
זה שוב השאלה - כמה שווה לשלם לדרוזן במציאות שבה יש 100 מ' תקרת שכר ואפשר להגיע ל-120 לפני שמתחילים לשלם מס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 4:28 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
שיביא אותה לאיזה גמר?

וגם שכחת לסיים את המשפט: "להמר על שחקן ש(אולי) יביא אותך לגמר (מזרח), וכנראה ישאיר אותך בקיץ בלעדיו ובלי דרוזן".

טורונטו מהמרים שעדיף עונה אחת בגמר הנבא (דבר שעם דרוזן לא יקרה בחיים. עם קוואי זה אפשרי בהחלט) מאשר שלוש עונות של הביתה בסיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 5:17 pm 
Sophomore

יש גבול לכמה אפשר למכור את הסיפור שדרוזן עובד על המשחק שלו ומשתפר ובדרך לטרוף את הליגה. קהל צריך סיפור טוב לפחות אם הקבוצה לא הישגית ולא היה שם סיפור טוב. מניח שגם ההכנסות היו נפגעות. עכשיו יש סיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 5:31 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Hacohen כתב:
שיביא אותה לאיזה גמר?

טורונטו מהמרים שעדיף עונה אחת בגמר הנבא (דבר שעם דרוזן לא יקרה בחיים. עם קוואי זה אפשרי בהחלט) מאשר שלוש עונות של הביתה בסיבוב שני.

אז בעיניך טורונטו מועמדת לגמר ליגה ובעיניי מועמדת לדירוג ברביעייה התחתונה של המזרח, אם נחיה גם נראה. ההבדל בינינו זה שאני מכיר באפשרות שתחזיתי תתבדה וטורונטו יהיו מעולים-ואז יש מקום לדבר על טרייד טוב. אתה לא מדבר על האפשרות שהם יעופו בסיבוב הראשון או השני ובנוסף גם קאווי יעזוב בקיץ, שזה יהיה כיף כמו להמר על המשכורת שלך בקזינו ולגלות שהרולטה נעצרה על הצבע הלא נכון.

מאנו כתב:
יש גבול לכמה אפשר למכור את הסיפור שדרוזן עובד על המשחק שלו ומשתפר ובדרך לטרוף את הליגה. קהל צריך סיפור טוב לפחות אם הקבוצה לא הישגית ולא היה שם סיפור טוב. מניח שגם ההכנסות היו נפגעות. עכשיו יש סיפור.

לגמרי יש סיפור, מבחינה שיווקית קצרת טווח להביא כוכב זה תמיד טוב. מה יצא מזה בהמשך, נחכה ונראה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 5:47 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
הסיפא שלך לגבי החלטה "נכונה/מוצלחת/חכמה", קאקון, שלא לדבר על דוגמת הרולטה-מעידה בעיקר על מה שאתה לא יודע/מבין.

יש הבדל בסיסי בהגדרות בין החלטה נכונה להחלטה טובה ("מוצלחת"). הסברתי אותו הרבה פעמים. יש הבדל בסיסי בין פונקציית ההחלטה (שקולה/מהמרת נניח) לבין התוצאה. אבל זה לא המקום לקורס בתורת קבלת ההחלטות. רק אומר שאין שום משמעות להסכמה/ אי הסכמה שלך או שלכם לדברים האלה, כי אלה הפרמטרים. זה כמו שאני לא אסכים עם לוח הכפל.

אני לא יודע אם קראת את זה איפשהו והבנת לא נכון, או שמישהו כתב את ההגדרה/תיאוריה הזאת והוא גם טועה אבל זה פשוט לא נכון. דוגמת הרולטה מראה את זה, כי לפי ההגדרה אם יצא אדום וזכיתי אני צריך להגיד שזה החלטה טובה, ואין אחד מתורת משחקים/הסתברויות/החלטות ומה שלא תרצה שיגיד שזה היתה החלטה טובה לשים כסף ברולטה. זה נכון גם לכל תחום בעסקים או בהשקעות, אם מישהו עשה אן דן דינו ובחר מניה והשקיע את כל כספו, ויצא שהוא הרוויח אף משקיע עם ידע בסיסי לא יגיד שזאת היתה החלטה טובה, למרות שעל פי ההגדרה זה מה שצריך להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 5:50 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
וואו אני לא מאמין שאתם עדיין בויכוח הזה לגבי החלטה טובה/לא טובה... כמה ת'רדים כבר יש לנו פה בהם נדב מתווכח עם att וכל העולם מהי הדרך הנכונה למדוד טיב החלטה? ג'יזס שחררו...

זה דווקא ויכוח כל-כך רלוונטי לניתוח החלטות בכדורסל, שאי אפשר לדון על זה מספיק. מאמן למשל מקבל מלא החלטות, וגם הם והקהל צריכים לדעת שהדרך הנכונה לשפוט היא לא על פי התוצאה המקרית שקרתה, סידרת לקארי שלשה חופשית מהפינה לשניה האחרונה והוא החטיא? זה עדיין היה תרגיל טוב, זאת אולי דוגמא שקל להבין שזה היה נכון גם אם החטיא אבל זה הגישה שחשובה כדי לשפוט החלטות כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 5:55 pm 
Freshman

idansha כתב:
אני מקווה שזה בסדר שאני גונב את הת'רד
הפרסומים הם שמיאמי מאוד אגרסיביים אבל לא מוכנים להציע אחד מבין ג'וש ריצ', באם באם ואוילינק
זה משאיר בעיקר את ג'וש וינסלו ושניים מבין טיילר ג'ונסון, דיון וייטרס וג'יימס ג'ונסון על באטלר ודיינג.
לא חושב שזו הצעה קוסמת וקשה להם להציע בחירות בגלל הדיל שלהם עם פיניקס

עוד שם שמאוד מסקרן אותי זה מילווקי
עסקה על בסיס בלדסו (חוזה נגמר), טוני סנל, תון מייקר, דיוצנזיו (רוקי שמיני שקלו לבחור) וסטרלינג בראון\DJ וילסון על באטלר ודיינג נראית טוב
חמישייה של ברוגדון, באטלר, מידלטון, גריק וברוק לופז יכולה להגיע לגמר מזרח.
דיינג אפילו יקבל דקות משמעותיות.

מיני יקבלו את בלדסו, סנל כיוצא שיקגו עם הגנה טובה ועוד 3 צעירים עם פונטציאל.

באטלר היה בקולג' במילווקי (מרקט), עדיין 99% שלא יישאר שם אבל זאת תהיה קבוצה מגניבה ממש

אני חושב שמיני יוכלו להשיג משהו טוב יותר, ולא הייתי עושה עסקה עם מילווקי בלי מידלטון או עם מיאמי בלי ג'וש ריצרדסון.

באטלר כבר הודיע דרך כתב החצר שלו משיקגו שהוא מוכן להצהיר שיחתום לטווח ארוך גם בוושינגטון ומילווקי, מה שהופך חבילות סביב מידלטון או אוטו פורטר ליותר סבירות. בסופו של דבר יש בערך 10 קבוצות שונות שמתחרות על ג'ימי, רובן מהמזרח, וצריך רק אחת שתסכים לתת נכס משמעותי כדי שייצא משהו סביר מהברוך הזה. מיני כבר הודיעו לקבוצות שפונות שכבר קיבלו הצעה אחת עם שחקן טוב כבסיס ואין טעם לפנות עם פחות. אין לי ספק שהסיקסרס למשל כבר הציעו חבילה סביב רוברט קובינגטון.

אם הייתי מתעדף את הנכסים העיקריים שהייתי רוצה בטרייד, כשלידם יגיעו נכסים משניים (שברור שרוב הקבוצות לא יסכימו לתת, אבל צריך רק אחת שכן):

מיאמי - ג'וש ריצרדסון נמצא על חוזה נהדר והוא שחקן 3 אנד D בדרך למעלה.
טורונטו- OG אנונובי היה צריך להיות הבחירה של מיני שנה שעברה, וזו הזדמנות להחזיר אותו הביתה. שחקן הגנה אדיר וקלע שלשות טוב. יכאב מאוד לטורונטו לשחרר אותו אבל אולי יחליטו ללכת עד הסוף העונה.
קליבלנד-קולין סקסטון (לא מאמין שיישלח אבל קליבלנד במומ ולכו תדעו כמה ירצו לחזר לרלבנטיות) מגיע בעמדה שכבר יש למיני שחקנים, אבל יצעיר את הקבוצה ויכוון אותה לטיים ליין של עוד שלוש שנים כשקאט יהיה בשיא.
וושינגטון- אוטו פורטר, עם חוזה יקר אבל יש לו עוד שנתיים חתומות והוא ישלים טוב את שאר החמישיה.
פילי-רוברט קובינגטון, קצת מטריד שהיה לו שלושה חודשי סלאמפ שנה שעברה וגם סופסל בפלייאוף. אבל עדיין שחקן הגנה מצוין עם קליעה טובה אבל לא יציבה. נמצא על חוזה טוב. אם יצרפו גם את סאריץ קופצים לראש הרשימה. מהרשימה בינתיים הכי סביר שכבר הוצע למיני.
פורטלנד-CJ מקולום הוא קלע אדיר. הגנה בעייתית ולא מגיע כמעט לקו לזריקות עונשין, מה שמוריד את התרומה ההתקפית שלו. עדיין שחקן טוב מאוד. אולי בפורטלנד ירצו לזעזע את העניינים אחרי הפדיחה בפלייאוף הקודם.
מילווקי-כריס מידלטון שחקן אדיר, כנראה הטוב ברשימה, אבל כמו ג'ימי, גם הוא עם חוזה לעוד שנה אחת בלבד.
קליפרס-טוביאס האריס. עוד הצעה שאני חושב שמיני תקבל. שחקן התקפה מצוין עם יד טובה לשלוש בווליום גבוה. ירצה הרבה כסף בסוף העונה כשנגמר החוזה ואני לא בטוח איך ההגנה תיראה איתו ועם טאונס. ההתקפה תהיה מדהימה, זה בטוח. לא יודע מי ישחק את השלוש במיני בתסריט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:04 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:
שיביא אותה לאיזה גמר?

אז בעיניך טורונטו מועמדת לגמר ליגה ובעיניי מועמדת לדירוג ברביעייה התחתונה של המזרח, אם נחיה גם נראה. ההבדל בינינו זה שאני מכיר באפשרות שתחזיתי תתבדה וטורונטו יהיו מעולים-ואז יש מקום לדבר על טרייד טוב. אתה לא מדבר על האפשרות שהם יעופו בסיבוב הראשון או השני ובנוסף גם קאווי יעזוב בקיץ, שזה יהיה כיף כמו להמר על המשכורת שלך בקזינו ולגלות שהרולטה נעצרה על הצבע הלא נכון.

מועמדת יחד עם בוסטון אבל ללא קוואי זה בספק עוברים סיבוב שני. עם קוואי סיכוי טוב מאד להגיע לגמר. יש לך כעת את השחקן הטוב במזרח. או שאתה לא תופס ממנו או ששכחת כמה הוא טוב. הבחור פיינלס mvp והוא השתפר מאז. דרוזן לא היה השחקן הכי טוב באף סדרה בחיים שלו. זה כמה ההבדל בניהם עצום. תוסיף את גרין שהוא שחקן 3nD שזה מה שצריך בליגה (ולא גבוה שלא קולע מחצי מטר) ויש להם שיפור עצום בסגל.
אתה כנראה שמרן שהיה שומר על הסגל הקיים, אף סיבוב שני בשלוש עונות הבאות ומרוצה מהסיפור. הקבוצה החליטה ששחקן כזה שווה לקחת הימור. ילך בקיץ? אז במקום לעוף סיבוב שני יעופו סיבוב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:07 pm 
Hall of Famer

הבעיה עם התיאוריה היא רק שדני גרין לא מזדקן יפה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:08 pm 
Hall of Famer

אני מניח שויגינס ישחק את השלוש אם האריס מגיע, לא? וגם אני חושב שהאריס זו אופציה נהדרת, אם כי חובה לסחוט מהקליפרס גארד מהרשימה הבלתי נגמרת שלהם. אולי הרוקי ג'רום רובינסון שהוא על העמדה שהכי זקוקה לרענון והצערה בוולבס (2). ומכיוון שגם רוצים להעיף את דיינג, אז אולי עוד משהו.

אני מניח שמילווקי תהיה מוכנה להציע חבילה מפתה כדי לשים את יאניס ובאטלר באותה חמישייה, והנכונות של באטלר לחזור לויסקונסין משפרת שם עמדות.

לא רואה את פורטלנד שולחת את מקולום על באטלר.

עקרונית לא הייתי יורק לכיוון של הצעה שמתבססת על קובינגטון, אבל שאריץ' שחקן מעניין מאד ואם שניהם על הפרק אז זה סוגר פינה מסוימת.

אוטו פורטר שחקן טוב וילד טוב, הייתי שוקל ברצינות.

לא נוגע בסקסטון עם מקל, שחקנים התקפיים מוכשרים זו לא הבעיה של מיני עם קאט ו-ויגינס וכרגע עמדה 1 לא מבריקה אבל משביעת רצון.

על מי אתה מבסס טרייד עם טורונטו מבחינת משכורות של הראפס? הרי מיני לא תיגע בלאורי.

ג'וש ריצ'רדסון שחקן נחמד, אבל אני מבסס עליו טרייד (ובכלל עושה טרייד עם מיאמי על שלל שחקני הרוחב הבינוניים שלהם) רק אם כלו כל אפשרויותיי האחרות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:09 pm 
Hall of Famer

מזדקן ועדיין שחקן לא רע בליגה שנותן שלשות ושומר מה טובים בליגה. עדיין טוב מהאוסטרי. קוואי גרין סיאקם ואיבקה יקשו מאד על בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:18 pm 
Hall of Famer

כי אנחנו הרי בטוחים שטורונטו תעשה גמר מזרח, זה בכלל לא עומד בספק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:20 pm 
Hall of Famer

ועם דרוזן אנחנו בטוחים שאנחנו מגיעים לגמר המזרח. ויתור עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:34 pm 
Hall of Famer

לא בטוחים בכלום, רק יודעים שבניגוד לאופוריה הטבעית בכניסה לקזינו-אפשר גם להפסיד הכל.

ואתה יודע, לעשות טרייד על שחקן של שנה אחת בחוזה שלא רוצה לשחק אצלך זו לא הדרך היחידה לעשות ביזנס. אם כבר להציע את דרוזן, אפשר היה לקבל חבילה קצת יותר מעניינת לטווח הארוך (כי בקצר אני מסכים שקאווי הוא לכל הפחות מעניין, כל עוד הוא משחק ולא שובת איטלקית). וזה חוץ מזה שאני חושב שהשחקן שבאמת היה צריך לשלוח זה לאורי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:38 pm 
Hall of Famer

בדיוק לא בטוח בכלום. גם ג'ורג' נשאר.

כגודל ההימור כגודל הפרס. לאבד את דרוזן זה לא איבוד גדול כי נראה לי שכולם יסכימו שהם במקרה הטוב מנצחים משחק אחד מול בוסטון אל אי פעם יגיעו לשם.
לקבל חבילה מעניינת יותר מקוואי? כמה כאלו יש? דורנט? לטווח הארוך? מה יעזור להם? יש להם כעת שני פרוייקטים לטווח ארוך בשם סיאקם וog.
מסכים לגבי לאורי אבל הספרס בטח לא רצו. כנראה שאף אחד לא רצה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 6:52 pm 
Hall of Famer

מה שלא מסתדר לי זו קלות הראש בהקשר של איבוד של דרוזן.

זה אולסטאר 4 פעמים מתוכן 3 העונות האחרונות. זה שחקן שנבחר לחמישייה השלישית של הליגה ב2017 ולחמישייה השנייה בעונה שעברה, כלומר דורג כSG השני בטיבו בליגה בעצם. יש לו ממוצע פלייאוף של 22 נקודות למשחק ורק לפני שתי עונות הוא קלע 27 למשחק בסדירה. הוא עוד לא בן 30.

אז כן, הוא לא סופרסטאר מובהק וקאווי כנראה שכן (בוא נראה מחוץ לחממה של סן אנטוניו)-אבל רבאק, זה לא שחקן שאתה מתייחס ויתור עליו ב"יאללה, מקסימום נפטרנו ממנו". ואה, הוא דווקא לקח מקליבלנד של לברון 2 משחקים בגמר מזרח, אז לפחות בוא לא נשכח לו גם את זה.

אין לי ויכוח איתך שקאווי מחויב ובריא>דרוזן. יש לי ויכוח איתך על הפרשנות של עזיבה שלו בקיץ בלי להביא את טורונטו לגמר מזרח. בעיניי, ובעצם בכל פרמטר סביר למדידה, זה יתברר כהימור כושל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 7:01 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
אני מניח שויגינס ישחק את השלוש אם האריס מגיע, לא? וגם אני חושב שהאריס זו אופציה נהדרת, אם כי חובה לסחוט מהקליפרס גארד מהרשימה הבלתי נגמרת שלהם. אולי הרוקי ג'רום רובינסון שהוא על העמדה שהכי זקוקה לרענון והצערה בוולבס (2). ומכיוון שגם רוצים להעיף את דיינג, אז אולי עוד משהו.

אני מניח שמילווקי תהיה מוכנה להציע חבילה מפתה כדי לשים את יאניס ובאטלר באותה חמישייה, והנכונות של באטלר לחזור לויסקונסין משפרת שם עמדות.

לא רואה את פורטלנד שולחת את מקולום על באטלר.

עקרונית לא הייתי יורק לכיוון של הצעה שמתבססת על קובינגטון, אבל שאריץ' שחקן מעניין מאד ואם שניהם על הפרק אז זה סוגר פינה מסוימת.

אוטו פורטר שחקן טוב וילד טוב, הייתי שוקל ברצינות.

לא נוגע בסקסטון עם מקל, שחקנים התקפיים מוכשרים זו לא הבעיה של מיני עם קאט ו-ויגינס וכרגע עמדה 1 לא מבריקה אבל משביעת רצון.

על מי אתה מבסס טרייד עם טורונטו מבחינת משכורות של הראפס? הרי מיני לא תיגע בלאורי.

ג'וש ריצ'רדסון שחקן נחמד, אבל אני מבסס עליו טרייד (ובכלל עושה טרייד עם מיאמי על שלל שחקני הרוחב הבינוניים שלהם) רק אם כלו כל אפשרויותיי האחרות.

1. לגבי הקליפרס, אם וויגינס בשלוש אז זה אומר שרוקי משחק בשתיים ורוקי אחר מחליף מהספסל בעמדות הווינגז. זה מתכון בטוח ללוטרי, שזה בסדר אם זה המסלול שמחליטים ללכת עליו. אולי בברלי וטיג יוכלו לשחק יחד בקו האחורי, לא בטוח.
2. טורונטו, משהו כמו באטלר ודיאנג על איבאקה, og ונורמן פאוול ואולי בחירה מוגנת.
3. למקולום אין ערך עצום כרגע מכיוון שהוא שחקן שלא שווה מקסימום על חוזה כזה, ובאטלר הרבה יותר טוב ממנו. אבל יכול להיות שפורטלנד לא תרצה לקחת את הסיכון שבאטלר יברח. וגם בצד של מיני ההגנה תהיה רעה.
4. ג'וש ריצ'רדסון נמצא על אחד החוזים הכי טובים בליגה, 10 מיליון לעונה לארבע שנים. הוא גם ישלים טוב אל מה שחסר החמישיה של מיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 24, 2018 7:07 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מה שלא מסתדר לי זו קלות הראש בהקשר של איבוד של דרוזן.

זה אולסטאר 4 פעמים מתוכן 3 העונות האחרונות. זה שחקן שנבחר לחמישייה השלישית של הליגה ב2017 ולחמישייה השנייה בעונה שעברה, כלומר דורג כSG השני בטיבו בליגה בעצם. יש לו ממוצע פלייאוף של 22 נקודות למשחק ורק לפני שתי עונות הוא קלע 27 למשחק בסדירה. הוא עוד לא בן 30.

אז כן, הוא לא סופרסטאר מובהק וקאווי כנראה שכן (בוא נראה מחוץ לחממה של סן אנטוניו)-אבל רבאק, זה לא שחקן שאתה מתייחס ויתור עליו ב"יאללה, מקסימום נפטרנו ממנו". ואה, הוא דווקא לקח מקליבלנד של לברון 2 משחקים בגמר מזרח, אז לפחות בוא לא נשכח לו גם את זה.

אין לי ויכוח איתך שקאווי מחויב ובריא>דרוזן. יש לי ויכוח איתך על הפרשנות של עזיבה שלו בקיץ בלי להביא את טורונטו לגמר מזרח. בעיניי, ובעצם בכל פרמטר סביר למדידה, זה יתברר כהימור כושל.

דרוזן שחקן טוב. מוגבל מאד אבל טוב.
אבל זה לא מספיק. נראה לי שכולם יסכימו שהם לא טובים מספיק לגמר.
אז מה נשאר לעשות? להמשיך בתקווה שאולי סיאקם וog עושים שיפור ממש רציני? זה עלול לקרות. או ללכת על כל הקופה לעונה אחת (ושוב מי יודע מה יהיה בקיץ. כולם דיברו אותו דבר על ג'ורג'). אתה למעשה מפסיד שתי עונות של דרוזן אל קוואי עוזב.
הימור אבל זה הימור שווה את זה. The bigger the risk the bigger the reward.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: ItaySegev, stavs, uriel17 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: