idansha כתב:
אני מקווה שזה בסדר שאני גונב את הת'רד
הפרסומים הם שמיאמי מאוד אגרסיביים אבל לא מוכנים להציע אחד מבין ג'וש ריצ', באם באם ואוילינק
זה משאיר בעיקר את ג'וש וינסלו ושניים מבין טיילר ג'ונסון, דיון וייטרס וג'יימס ג'ונסון על באטלר ודיינג.
לא חושב שזו הצעה קוסמת וקשה להם להציע בחירות בגלל הדיל שלהם עם פיניקס
עוד שם שמאוד מסקרן אותי זה מילווקי
עסקה על בסיס בלדסו (חוזה נגמר), טוני סנל, תון מייקר, דיוצנזיו (רוקי שמיני שקלו לבחור) וסטרלינג בראון\DJ וילסון על באטלר ודיינג נראית טוב
חמישייה של ברוגדון, באטלר, מידלטון, גריק וברוק לופז יכולה להגיע לגמר מזרח.
דיינג אפילו יקבל דקות משמעותיות.
מיני יקבלו את בלדסו, סנל כיוצא שיקגו עם הגנה טובה ועוד 3 צעירים עם פונטציאל.
באטלר היה בקולג' במילווקי (מרקט), עדיין 99% שלא יישאר שם אבל זאת תהיה קבוצה מגניבה ממש
אני חושב שמיני יוכלו להשיג משהו טוב יותר, ולא הייתי עושה עסקה עם מילווקי בלי מידלטון או עם מיאמי בלי ג'וש ריצרדסון.
באטלר כבר הודיע דרך כתב החצר שלו משיקגו שהוא מוכן להצהיר שיחתום לטווח ארוך גם בוושינגטון ומילווקי, מה שהופך חבילות סביב מידלטון או אוטו פורטר ליותר סבירות. בסופו של דבר יש בערך 10 קבוצות שונות שמתחרות על ג'ימי, רובן מהמזרח, וצריך רק אחת שתסכים לתת נכס משמעותי כדי שייצא משהו סביר מהברוך הזה. מיני כבר הודיעו לקבוצות שפונות שכבר קיבלו הצעה אחת עם שחקן טוב כבסיס ואין טעם לפנות עם פחות. אין לי ספק שהסיקסרס למשל כבר הציעו חבילה סביב רוברט קובינגטון.
אם הייתי מתעדף את הנכסים העיקריים שהייתי רוצה בטרייד, כשלידם יגיעו נכסים משניים (שברור שרוב הקבוצות לא יסכימו לתת, אבל צריך רק אחת שכן):
מיאמי - ג'וש ריצרדסון נמצא על חוזה נהדר והוא שחקן 3 אנד D בדרך למעלה.
טורונטו- OG אנונובי היה צריך להיות הבחירה של מיני שנה שעברה, וזו הזדמנות להחזיר אותו הביתה. שחקן הגנה אדיר וקלע שלשות טוב. יכאב מאוד לטורונטו לשחרר אותו אבל אולי יחליטו ללכת עד הסוף העונה.
קליבלנד-קולין סקסטון (לא מאמין שיישלח אבל קליבלנד במומ ולכו תדעו כמה ירצו לחזר לרלבנטיות) מגיע בעמדה שכבר יש למיני שחקנים, אבל יצעיר את הקבוצה ויכוון אותה לטיים ליין של עוד שלוש שנים כשקאט יהיה בשיא.
וושינגטון- אוטו פורטר, עם חוזה יקר אבל יש לו עוד שנתיים חתומות והוא ישלים טוב את שאר החמישיה.
פילי-רוברט קובינגטון, קצת מטריד שהיה לו שלושה חודשי סלאמפ שנה שעברה וגם סופסל בפלייאוף. אבל עדיין שחקן הגנה מצוין עם קליעה טובה אבל לא יציבה. נמצא על חוזה טוב. אם יצרפו גם את סאריץ קופצים לראש הרשימה. מהרשימה בינתיים הכי סביר שכבר הוצע למיני.
פורטלנד-CJ מקולום הוא קלע אדיר. הגנה בעייתית ולא מגיע כמעט לקו לזריקות עונשין, מה שמוריד את התרומה ההתקפית שלו. עדיין שחקן טוב מאוד. אולי בפורטלנד ירצו לזעזע את העניינים אחרי הפדיחה בפלייאוף הקודם.
מילווקי-כריס מידלטון שחקן אדיר, כנראה הטוב ברשימה, אבל כמו ג'ימי, גם הוא עם חוזה לעוד שנה אחת בלבד.
קליפרס-טוביאס האריס. עוד הצעה שאני חושב שמיני תקבל. שחקן התקפה מצוין עם יד טובה לשלוש בווליום גבוה. ירצה הרבה כסף בסוף העונה כשנגמר החוזה ואני לא בטוח איך ההגנה תיראה איתו ועם טאונס. ההתקפה תהיה מדהימה, זה בטוח. לא יודע מי ישחק את השלוש במיני בתסריט הזה.