סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 10:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 6:43 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא שדן שמיר הוא מאור הגולה, אבל לעומת פרנקו הוא בנה קבוצה נורמאלית והרבה יותר בריאה, המשחק של חולון קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 7:06 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
הפועל תל אביב יכולה להיות רגועה..
היא תצא מהתקופה הזאת בשבת.

:lol: משעשע
נזכיר שהמשחק ייערך בהיכל הטוטו בחולון ולכן לא ברורה לי הפסימיות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 7:09 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
רק שאילת בינתיים החליפה זר, ולמרות שעוד לא ניצחה נראית יותר טוב מהפועל במצב הקיים.
אני לא יודע אם הפועל היא החלשה בליגה כרגע, הצורה שהיא מפסידה משחקים אומרת שכנראה כן. בלי שינוי מהותי היא נראית כמו קבוצה שיכולה לרדת ליגה.

היא עוד לא החליפה זר. העיפה את דווין תומאס אבל עוד לא החתימה מחליף. כשהיא תביא זר, אם יהיה סביר ומעלה, גם היא תהיה יותר טובה מהפועל (האמת שגם עם שלושה זרים היא נראתה מול חולון יותר טוב מהפועל).
היחידה שנותנת פייט בחולשתה היא אשדוד.
הבדיחה על ניצחון של הפועל בחולון אכן מאוד משעשעת.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 9:39 pm 
Freshman

אני דווקא מאד מבין את קרמבו2. שאתה בודק לעומק מה בדיוק חולון עשתה עד עכשיו בליגה, אתה לא מתרשם: הפסד לנהריה במשחק שהיה כבר מינוס 20, ניצחון בקושי בבית בשתי הארכות על אילת המפוררת וניצחון דחוק בבאר שבע, אחרי פיגור דו ספרתי.
היוצא דופן הוא הניצחון באשדוד אבל גם זה על חצי הרכב.

נוריד את קאליף, שהוא בערך רבע קבוצה ונוסיף לזה שהפועל תל אביב מגיעה כמו חיה פצועה ונקבל משחק לוהט וצמוד.

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 10:24 pm 
Hall of Famer

מה קרה לקאליף וויאט?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 10:30 pm 
Hall of Famer

אילת אלופת הליגה בבעיטה בדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 10:30 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
מה קרה לקאליף וויאט?

מתיחה בשריר הארבע ראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 10:35 pm 
Sophomore

בלי קשר לקאליף או ליכולת של חולון...
הפועל תגיע כמו חיה פצועה, להילחם על הכבוד שלה.
חולון מצד שני תגיע עייפה, כשזה המשחק השישימשלה ב16 ימים,
ואם מנצחים מחר את הצ'כים (ואוי ואבוי אם לא), אולי אפילו קצת שאננה אחרי רצף נצחונות קטן.

תוסיפו לזה את העובדה שמנקו, גינת ולימונד באופן קבוע מפציצים מול חולון, ויש פה את כל הסיבות לניצחון אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 10:39 pm 
Hall of Famer

Krembo2 כתב:
בלי קשר לקאליף או ליכולת של חולון...
הפועל תגיע כמו חיה פצועה, להילחם על הכבוד שלה.
חולון מצד שני תגיע עייפה, כשזה המשחק השישימשלה ב16 ימים,
ואם מנצחים מחר את הצ'כים (ואוי ואבוי אם לא), אולי אפילו קצת שאננה אחרי רצף נצחונות קטן.

תוסיפו לזה את העובדה שמנקו, גינת ולימונד באופן קבוע מפציצים מול חולון, ויש פה את כל הסיבות לניצחון אדום.

הפועל תל אביב הגיעה למשחק ביתי מול הגלבוע אחרי תבוסה משפילה בבאר שבע כמו חיה פצועה שנלחמת על החיים שלה, ואחר כך הגיעה לנוקיה אחרי תבוסה ביתית לגלבוע כמו חיה פצועה שנלחמת על החיים שלה... לא ממש עזר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 10:40 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:

ולמרות זאת הרצליה מספיק גרועה כדי לתת לה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

אם אתם מודאגים ממנקו אז מגיע לכם להפסיד....

נערך לאחרונה על ידי arie בתאריך ב' אוקטובר 29, 2018 10:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

אבימאל כתב:
אבימאל כתב:

אילת חזרה מפיגור 18 ויש לה ניצחון בכורה, 75:81 על הרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 10:57 pm 
Freshman

הפועל תל אביב-הפועל חולון

הייתי מפריד את העונה של חולון להכנה+נהריה ולאחר נהריה. החלק הראשון קבוצה משעממת מלאה בבעיות בלי הגנה, בלי תשוקה. קבוצה שלא מבינה את מקומה.

החלק השני אחרי הבעיטה שקיבלנו בנהריה ואחרי השתלת הכדורסל שעבר טי ג'יי קליין. קבוצה ש..ואללה, כיף לי לראות. קבוצה נלחמת, שורטת, מרביצה ושומרת כמו שלא שמרו פה כמה שנים טובות. בשבוע האחרון נהניתי מהכדורסל של הקבוצה כמו שלא נהניתי כל השנה שעברה.
לא הקבוצה של שנה שעברה שהיתה מעל הליגה אלא קבוצה שהיא אנדרדוג שבאה לשרוט אבל שיש לה גם איכויות(וכמובן בעיות ע"ע הארנבת והיעדר רכז).
גם לא הייתי מזלזל בתוצאות שלנו. ונציה למשל זו קבוצה שדופקת 25 כל שבוע, פריבורג לא פראיירים, העיפו את סקאריה שרק אתמול ניצחה את אפס פילזן בחוץ. פאוק אחלה קבוצה. לנצח בבאר שבע זה ממש לא קל.
הפועל לעומת זאת קבוצה שנראית מפורקת לגמרי עם מאמן שעושה הכל להראות שרע לו שם ושלא בא לו על הקבוצה.
אני גם לא חושב שנבוא עייפים. זו עדיין תחילת עונה ויש 4 ימים לנוח בלי מסעות. גם אין סכנה שנבוא שאננים, זו הפועל, יהיה אולם מלא וגם סיכוי לא רע שנשחק בלי קאליף ואז בכלל זה יגביר את הדריכות.
להפועל יש איכויות יותר ממה שהם הראו עד כה אבל במצב שהם מגיעים ועם החסרונות שלהם זה צריך להיות שלנו.

אבל בוא קודם נעבור את הצ'כים בלי נפגעים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2018 11:24 pm 
Junior

לאומית 2 כתב:
ונציה למשל זו קבוצה שדופקת 25 כל שבוע, פריבורג לא פראיירים, העיפו את סקאריה שרק אתמול ניצחה את אפס פילזן בחוץ. פאוק אחלה קבוצה. לנצח בבאר שבע זה ממש לא קל.

בכל המשחקים שציינת וויט היה (והצטיין כהרגלו...ואני בכלל חשבתי שדקואן ג'ונס יהיה הזר המסקרן של דנשה) וגם שון ג'ונס עזר הרבה.
בליגה לדוגמה וויאט שווה עד כה 17 נקודות ב-31 דקות...נסכים שזה משמעותי ביותר.

כמו שנאמר - "פה קבור הכלב"

בבאר שבע נקלעתם לסיטואציה של מותחן מפאת העובדה שהזרים האמורים לעיל נעדרו, אם היו עולים על הפרקט, כנראה שהייתם נמנעים מלהיכנס למערבלות הזו בקונכיה. אתם קבוצה הרבה יותר איכותית ועמוקה וכמובן שהפער בין המאמנים עצום

לדוגמה במוצאי שבת כאשר שון ג'ונס יהיה (במידה ולא יקרה משהו חריג מחר) זה משמעותי מאוד, למרות שקאליף עשוי להמשיך ולסחוב פציעה (וכמובן שעדיף לכם להשאירו על הספסל כדי שיהיה בריא לאירופה)

קיצור דו ספרתי לחולון אבל מה זה משנה? בואו נחכה לאשכול על המחזור הבא כדי להמר :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 2:09 am 
Hall of Famer

מעניין שבויכוח על הקבוצה החלשה בליגה - הרצליה לא הוזכרה ...
עד להודעה חדשה ( חזרתו מפציעה של לווין , ובירור מה הוא שווה ) , פשוט אין הרבה אפשרויות אחרות : הזרים לא חגיגה גדולה , והטריו המהולל סינגר,חנוכי,ביר-כץ מקבלים 30-35 דקות במשחק .
בפרט מאכזב בענק בינתיים דיקסון , שעומד על 14/45 מהשדה ויחס אס'/איב' של 3.0/3.5 .
פרט ללאומי הקבוצה עומדת על 11/62 ( 18% ... ) מחוץ לקשת בארבעה משחקים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 2:29 am 
Freshman

לפי כל הסימנים הסוכן הישראלי של גלן רייס מנסה לדחוף אותו לקבוצה או 2 בארץ. מן הסתם הפועל או הרצליה. אתמול פרסום של מנהיים שגלן בדרך לחתום בקרשיאקה, פרסום שלא ראיתי בשום מקום אחר, גם לא בטורקיה. והיום בוואן מכחיש נשיא קרשיאקה שגלן בדרך ולשם ואומר שהסוכן הציע אותו אבל הוא לא מעוניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 9:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רייס לקרשיאקה פורסם בספורטנדו, משם כנראה מנהיים הביא את זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 12:21 pm 
Junior

אדום88 כתב:
אבימאל כתב:
אבימאל כתב:

אילת חזרה מפיגור 18 ויש לה ניצחון בכורה, 75:81 על הרצליה

זה מה שמגיע למי שפותח עם ביר כץ החמישיה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 1:57 pm 
Hall of Famer

רק כשכאמור הרבע הראשון היה הטוב של הרצליה , וביר-כץ יצא כשהרצליה ביתרון 4-20 ...
וזה לא בפעם הראשונה אגב , ה"חמישיה הראשונה" באופן מפתיע עושה את עבודתה , משהו פשוט משתבש אחר כך .
שני המשחקים הקרובים מאוד משמעותיים : ב"ש והפועל ת"א ( לאחר מכן מכבי ומשחק בחולון ... ) . אני בהחלט לא אפול מהכסא אם גלן רייס יגיע במקום בליזניוק נניח , אבל זה גם כתלות במאמן שאנו לא מכירים - אז אין לדעת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 6:11 pm 
Junior

בהמשך לדיון הקודם -

ההבדל בין דונצ'יץ' לאבדיה / "מכת ברק"
הבחירה השלישית בדראפט האחרון זכה לאשראי בלתי מוגבל בריאל מדריד לפני שהפך לשחקן NBA. הפורוורד של מכבי ת"א קיבל פחות משש דקות באחד הדרבים הכי חד צדדיים שהיו בשנים האחרונות.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay

ציטוט:
בגיל 17, לוקה דונצ'יץ' (2.01 מ'), הכישרון הנוצץ של ריאל מדריד, קיבל מפבלו לאסו בממוצע 19.2 דקות ב-ACB (הליגה הספרדית), הנחשבת לשנייה בטיבה בעולם אחרי ה-NBA, ו-19.4 דקות ביורוליג. הגארד/פורוורד הסלובני קלע יותר מ-7 נקודות, קטף 4 ריבאונדים וחילק 3.5 אסיסטים בכל אחת מהמסגרות.

בגיל 17, דני אבדיה, הכישרון הנוצץ של מכבי תל אביב, מקבל מנבן ספאחיה בממוצע 10.3 דקות בליגה הישראלית (עשירית באירופה על פי הדירוג של אתר "יורוהופס" הנחשב), ועדיין לא זכה לשניית משחק ביורוליג.

בקיץ האחרון, אחרי ההצלחה הגדולה של הבן באליפות אירופה עד גיל 20, משפחת אבדיה הייתה בדילמה רצינית - האם לצאת בהשאלה למועדון אחר בארץ על מנת לקבל דקות משחק? אפילו אופציה של קבוצה באזור הבלקני, כפי שעשה בעבר יותם הלפרין בלובליאנה הסלובנית, הייתה על הפרק. מנגד, עמדה האפשרות להישאר אצל הצהובים, ליהנות מהמעטפת המחבקת שכוללת אימוני בוקר והשגחה צמודה, אבל בלי הבטחה לדקות משחק. המשפחה לקחה קצת זמן להחליט ובסוף בחרה די במפתיע להישאר במכבי ת"א.

כמובן שזו רק תחילת העונה ובליגת העל יש עוד הרבה מחזורים לשחק, אבל צרם לראות שבדרבי שלשום נגד הפועל ת"א (57:89), שהוכרע עוד ברבע הראשון, אבדיה קיבל ממאמנו הקרואטי פחות משש דקות. לא ברור ממה ספאחיה פחד? שההפרש יירד מתחת ל-30 נקודות? אז נכון שבמכבי ת"א יש לחץ (בריאל מדריד אין?), אבל אבדיה היה חייב לקבל הרבה יותר זמן מסך בדרבי החד צדדי הזה, אחרת מה שווים כל האימונים וכל העבודה הקשה על שיפור הפיזיות בחדר הכושר, ההגנה, השליטה בכדור ומצבי הקליעה? ההחלטה של ספאחיה גם הייתה מוזרה לאור העובדה שבמחזור הקודם אבדיה שיחק 17 דקות במותחן נגד הפועל באר שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 6:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כל ההקבלה הזו, "תן לאבדיה את הדקות של דונצ'יץ' אז הוא יהיה דונצ'יץ'", היא כל כך מגוחכת שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.
ואני עדיין מחכה ל"עוד מלא דוגמאות" מהאיש והאג'נדה, אבל הפופקורן כבר נהייה רך ומגעיל אז זרקתי אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 6:25 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אבל הפופקורן כבר נהייה רך ומגעיל אז זרקתי אותו.
חבל שלא התייעצתי איתי לפני, הייתי נותן לך ים (מדר) מתכונים מה לעשות עם פופקורן ישן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 6:46 pm 
Hall of Famer

אני מציע לאבדיה להיות טוב בכדורסל ברמת בוגרים. זה יעזור לו לקבל דקות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 6:48 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אני מציע לאבדיה להיות טוב בכדורסל ברמת בוגרים. זה יעזור לו לקבל דקות.
מספיק כבר עם האנטי הטרחני שלך כלפי כל העולם ובפרט כלפי השחקנים הישראליים והצעירים...
ואני מציע לשתף אותו בהדרגה בליגה הישראלית, מעל 20 דקות למשחק אם אפשר, גם אם הוא איננו מתאים לרמות בוגרים, למה?
התשובה שלי היא - למה לא?

הנצחונות וההפסדים בליגה ממילא לא משנים עד חודש מרץ, צריך להיות פשוט בין 8 הראשונות כדי להתברג בפלייאוף ואז לפתוח מבערים ולהסתער על הפיינל פור: משימה לא כל כך מורכבת עבור קבוצה בסדר גודל של מכבי, גם השחקן "הגרוע" דני אבדיה יקבל זמן פרקט, קל וחומר במשחקים שמכבי מביסה בהם; ויהיו עוד כמה כאלה העונה בליגת ווינר.

תנו לילדים הישראליים לשחק !!! זה בטוח ירגש את האוהדים הצהובים יותר מאשר עוד סל של דיאנדרה קיין (אין לי שום דבר נגדו, אתם מוזמנים לשבץ במשפט שם של כל זר או מתאזרח אחר)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 30, 2018 8:32 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

כמה נתונים מהרבע האחרון המזעזע בין ראשון לאשדוד, לדעתי אלה שיאים, אולי אורן יידע:

ראשון זרקה ברבע הזה 28 זריקות מהקו - שיא כל הזמנים לרבע?
מתוך 28 הזריקות האלה - 25 זריקות עונשין ב-5 הדקות אחרונות בלבד! (שיא זריקות עונשין לקבוצה ב-5 דקות?)
ראשון החטיאה 14 זריקות עונשין ברבע האחרון - שיא החטאות ברבע?
על הנתון האחרון אני לא סגור, אבל כמעט בטוח:
9 החטאות עונשין של ראשון מ-14 החטאות הרבע האחרון - היו רצופות (5 של לונג - מדהים, ועוד 4 של סטיבנס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], כינוי2 ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: