סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 4:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 12:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
נדב, אני מבין שאתה לא ממש סובל את אדם אריאל, אבל הטאלנט כהגדרתך, נתן עונה חביבה שנה שעברה עם 7.1 נק' ב-19.6 דקות ושלשה וחצי ב-44.7% מהשלוש. תוסיף לכך הרבה מוטיבציה ורצון וגם משחק חכם (תוריד יכולת הגנתית) ותקבל שחקן רוטציה סביר לחלוטין. העונה אריאל פתח בצורה חלשה עם משחק אחד שאפשר לקרוא לו סביר והשאר חלשים עד חלשים מאד.

מוטיבציה ורצון זה אחלה, מה זה קשור ליכולות כדורסל?

אדם אריאל שחקן איטי, לא אתלטי, לא מסוגל להוריד כדור ליותר מ2 כדרורים, לא מסוגל לחדור, לא מוסר ברמה גבוהה במיוחד ולא שומר טוב כפי שאמרת. הדבר היחיד שיש לו זה יכולת לקלוע בסט-שוט. השנה, כשגם את זה הוא עושה לא טוב, הוא פשוט לא ברמת ליגת על. אני יודע מה הוא עשה באשדוד בשתי העונות הקודמות ואני חושב שזה המקסימום שהיה אפשר להוציא ממנו. הוא שחקן אוברייטד לגמרי, היכולת שלו לא שווה מעמד של שחקן רוטציה בקבוצה ששואפת פלייאוף בליגת העל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 12:54 pm 
Junior

שאלה לי שראית את המשחק בגלבוע - אובראיינט עם 31 נק׳, 44 מדד ופלוס 15 בדקות שהוא על המגרש (במשחק שהקבוצה שלו הפסידה) - שיחק רק 21 דק׳. מה ההסבר? עבירות? הוא סיים עם 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 1:04 pm 
Junior

דניאל - לפחות על פי השדרנים - הוא התעייף ישר אחרי כמה דקות משחק...בעיקר מחצית שנייה..לא הכי בכושר כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 1:05 pm 
Junior

איך הוא לא בכושר כשאנחנו כבר עמוק לתוך העונה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 1:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז אחת מהשתיים: או שהוא סוג של סופו מבחינת כושר, מה שיכול להסביר כמה דברים; או שרגב פנאן שוב נותן עבודה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 1:12 pm 
Junior

ועכשוי, אבי אבן גם נעלב וגם הפך לחבר הנהלה.
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 70&lang=HE

לוי וההחלטה, פשוט נפצע. לטובת הקורא אדום88
https://m.ynet.co.il/Articles/5390276

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 2:38 pm 
Hall of Famer

נתנאל ארצי מקבל סוף סוף העונה דקות משחק משמעותיות ומחזיר במשחקים טובים שאתמול 16 נ'ק ו5 ריב עם 100 אחוז מכל הטווחים.
בכלל העונה גליל נראים טוב ושוב פגעו בינגו עם רוב הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 2:39 pm 
Hall of Famer

מוטיבציה ורצון לא קשורות ליכולות כדורסל, הן בהחלט קשורות לכמה טוב אתה משחק.
אני גם לא מסכים שאריאל קולע בסט שוט בלבד. הוא מסוגל לצאת מחסימות ולשחרר שלשה.
השנה הוא שיחק 5 משחקים, אז להגיד אחרי 5 משחקים שהוא לא ברמת ליגת העל, כשבעונה האחרונה הוא היה בדיוק במעמד של שחקן רוטציה בקבוצת פלייאוף זה קצת מוקדם הייתי אומר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 2:49 pm 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
לוי וההחלטה, פשוט נפצע. לטובת הקורא אדום88
https://m.ynet.co.il/Articles/5390276

מה קשור? זאת מכבי. שחקן צעיר אמור לקבל 15-20 דקות בלי קשר ליכולתו וגם בלי קשר לבריאותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 3:24 pm 
Junior

תודה על ההבהרה קורובייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 3:43 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מוטיבציה ורצון לא קשורות ליכולות כדורסל, הן בהחלט קשורות לכמה טוב אתה משחק.
אני גם לא מסכים שאריאל קולע בסט שוט בלבד. הוא מסוגל לצאת מחסימות ולשחרר שלשה.
השנה הוא שיחק 5 משחקים, אז להגיד אחרי 5 משחקים שהוא לא ברמת ליגת העל, כשבעונה האחרונה הוא היה בדיוק במעמד של שחקן רוטציה בקבוצת פלייאוף זה קצת מוקדם הייתי אומר.

ואיך המוטיבציה והרצון משפרים את המשחק של אדם אריאל?

אז נניח שהוא מסוגל גם לשחרר שלשה בחסימה, בסדר. אני מבין שאנחנו מסכימים שהטיקט שלו זה קליעה מבחוץ, וכשהרגליים כבדות כמו הרגליים שלו וכשאין לך שום טיקט נוסף, אתה בבעיה קשה כשזה לא נכנס. לגבי מה מוקדם ומה לא מוקדם, אני אומר שאדם אריאל שחקן גבולי לליגת העל כבר שנים, גם כשהוא היה טוב יחסית באשדוד (ושיחק אצל גרינברג, מי שמוציא מחיילים אלמונים את המיטב). היכולת שלו ברישון השנה יותר משקפת לדעתי את השווי האמיתי שלו מאשר המספרים מאשדוד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 3:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראיתי אתמול בסטטיסטיקה בלייב שגלבוע קלעו מעל ל-30 נק' במתפרצות וזה נראה לי מופרך כי מכבי לא איבדו כמות יוצאת דופן של כדורים, אבל אז ראיתי את התקציר ווואלה, הרבה זמן לא ראיתי כזאת זריקת זין בירידה להגנה. כמעט אחרי כל החטאה של מכבי טס שחקן של גלבוע ראשון וקיבל כדור לדאנק פנוי.
אני לא מדבר כרגע על החלק של המאמן בסיפור אבל איך חבורת המפונקים האלה מעזים לדבר על דקות משחק ביורוליג כשככה הם "נלחמים" בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 4:05 pm 
Hall of Famer

אתה באמת שואל איך מוטיבציה ורצון משפרים משחק של שחקן? כאילו באמת? לפרטים אפשר לשאול את דרק קולמן למשל. גם ברוס בוואן יכול לתת תשובה יפה לנושא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 4:10 pm 
Junior

sir charles כתב:
טל קרפלס, שחקן שעד היום לא ברור מה הוא עושה בליגת העל מלבד להוכיח שאפשר לשחק כדורסל בלי צוואר, קולע מולה 10 נק' (לא שיא שלו אבל בחייאת... פאקינג טל קרפלס).

ולהבדיל, תומר לוינסון מוכיח שצוואר ממש לא מבטיח דקות בליגה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 4:25 pm 
Junior

sir charles כתב:
ראיתי אתמול בסטטיסטיקה בלייב שגלבוע קלעו מעל ל-30 נק' במתפרצות וזה נראה לי מופרך כי מכבי לא איבדו כמות יוצאת דופן של כדורים, אבל אז ראיתי את התקציר ווואלה, הרבה זמן לא ראיתי כזאת זריקת זין בירידה להגנה. כמעט אחרי כל החטאה של מכבי טס שחקן של גלבוע ראשון וקיבל כדור לדאנק פנוי.
אני לא מדבר כרגע על החלק של המאמן בסיפור אבל איך חבורת המפונקים האלה מעזים לדבר על דקות משחק ביורוליג כשככה הם "נלחמים" בליגה?

אל תשכח שראית תקציר, אז את רוב ההחטאות של מכבי תל אביב לא ראית. ראית רק את אלה שאחריהן היה היילייט, שבדרך כלל מתרחש במתפרצת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 4:34 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
שאלה לי שראית את המשחק בגלבוע - אובראיינט עם 31 נק׳, 44 מדד ופלוס 15 בדקות שהוא על המגרש (במשחק שהקבוצה שלו הפסידה) - שיחק רק 21 דק׳. מה ההסבר? עבירות? הוא סיים עם 3.

ההסבר הוא ספאחיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 4:58 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אתה באמת שואל איך מוטיבציה ורצון משפרים משחק של שחקן? כאילו באמת? לפרטים אפשר לשאול את דרק קולמן למשל. גם ברוס בוואן יכול לתת תשובה יפה לנושא.

א. שאלתי איך המוטיבציה והרצון משפרים את המשחק של אדם אריאל.

ב. דרק קולמן דוגמה הפוכה, איך חוסר מוטיבציה ועצלנות מורידים יכולת של שחקן מוכשר. זה לא מה ששאלתי.

ג. ברוס בואן שחקן עם טיקט מובהק שמוטיבציה ורצון משפרים-הגנה. אם אדם אריאל שחקן הגנה לא טוב, מה עוזר לנו שיש לו מוטיבציה ורצון?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 4:59 pm 
Sophomore

אני חושב שהדבר שהכי מאפיין את מכבי העונה, בדיוק כמו בעונה שעברה, שאין לקבוצה שום דבר שדומה אפילו ל-DNA. ספאחיה לא מצליח לקבע סגנון משחק אותו הוא מנסה לכפות על יריבותיו ומדי משחק נגרר אחרי הקבוצה השניה לסגנון המשחק שנוח לה. כך זה היה אתמול נגד גליל שרצתה משחק ריצה מהיר ואגרסיבי, כך זה היה בברצלונה שרצתה קרב חפירות, אותו הדבר נגד באר שבע שבאה לשחק בונקר וכן הלאה.
מאפיין נוסף הוא שסגנון המשחק והתרגילים - בהתקפה וגם בהגנה - נשארים קבועים ללא קשר לזהות השחקנים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 5:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
sir charles כתב:

אל תשכח שראית תקציר, אז את רוב ההחטאות של מכבי תל אביב לא ראית. ראית רק את אלה שאחריהן היה היילייט, שבדרך כלל מתרחש במתפרצת.

עדיין, אני לא זוכר הרבה תקצירים של משחקים שאינם אולסטאר שהיו בהם כל כך הרבה מתפרצות שלא כתוצאה מאיבוד כדור.

ולמי ששאל למה אובריינט שיחק מעט דקות למרות התפוקה הגדולה, אז למרות שלא ראיתי את המשחק כולו, לפחות בתקציר רואים שהוא היה על המגרש בדקות הסיום כשמכבי רדפה אחרי הגלבוע ולפחות פעמיים החטאות שלו מזריקות קשות עם יד בפנים הובילו ישירות לסל במתפרצת של המקומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 5:35 pm 
Junior

יכול להיות שאתמול באמת היה חריג ביחס לאיך שקבוצות משחקות נגד מכבי תל אביב, אבל אני לא חושב שהיה חריג ביחס לאיך שגלבוע של בית הלחמי משחקת בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 6:20 pm 
Junior

לא צריך יותר מידי להתאכזב מקולשוב ואחוזיו מבחוץ. קודם כל הדקות שלו לא מאוזנות והוא משחק יותר מידי. לא מבין למה שרף לא נתן לו שניית מנוחה. אם יש לו זריקה טובה, הוא צריך לקחת אותה בלי לדפוק חשבון. יש לו גוף עבודה מספיק כדי להרוויח את האשראי הזה.

בסך הכל זה שחקן שמוצא דרכים אחרות לתרום לקבוצה. ריבאונד,הגנה ובמשחק הקודם די קירקס את פול סטול על האותיות. אין לנו הרבה סמולים ישראליים שמסוגלים לזה.

כרגע לא מאוכזב ולא מתרשם יותר מידי. מה שציפיתי פחות או יותר.

מאוד מאוד מתרשם שוב מהבראיינטים. קרופורד עם עוד משחק חכם ונטול איבודי כדור. ואלייז`ה מעמיס את אילת בשני המשחקים האחרונים על הגב. נראה שאימץ לגמרי את תפקיד הגו טו גאיי. אגב התנועה שלו ללא כדור על קו הבסיס פשוט יפייפיה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2018 10:14 pm 
Hall of Famer

מה הסיכוי שאחרי הפסדים לריאל וחולון ( תסריט לא מופרך בכלל ) - ספאחיה כבר יעבור להמאיס את עצמו במקום אחר ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 07, 2018 12:21 am 
Junior

גודס עדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 07, 2018 9:59 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קורובייב כתב:
גודס עדיף?

לי נראה שכן. גודס לא מתרץ ומאשים את כל העולם ואשתו אחרי הפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 07, 2018 10:56 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מה הסיכוי שאחרי הפסדים לריאל וחולון ( תסריט לא מופרך בכלל ) - ספאחיה כבר יעבור להמאיס את עצמו במקום אחר ?

להערכתי זה אפילו תסריט עם סיכויים מאד גבוהים. כלומר, ההפסדים.
הסיכוי שספאחיה ילך אחריהם להערכתי הוא אפס עגול.

לגבי השאלה אם גודס יותר טוב - שניהם לא מאמני כדורסל כל כך טובים כנראה, אבל גודס לפחות לא בן אדם מאוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל, יציע שמבן, סאבוניס ו 46 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: