סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 6:30 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
קרלייל
סקוטי ברוקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 7:51 am 
Senior

דונובן שיחק איזה עונה.

בכל מקרה דיון הגזע בהקשר של אימון הוא מעניין, לדעתי בעיקר בפוטבול שם הבעייתיות מובהקת ולא מאוד שונה מבעיות שהיו שם לקבל קוורטרבקים שחורים בעבר המאוד לא רחוק, אבל בהקשר של השיחה שהייתה פה רק אחדד שאני חושב שהביאס נגד טיירון לו לגמרי נובע מפרובנציאליות בהקשר של בלאט ולא מצבע העור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:11 am 
Senior

אני חושב שלו מעורר אנטגוניזם מסוים בלי קשר לבלאט.
אני למשל רחוק מלהיות אוהד גדול של בלאט ודי מרגיש את זה, אני חושב שזה קצת קשור אולי לזה שהוא מונה כחבר של לברון, ואולי זה פשוט מה שמישהו כתב פה לפני כמה ימים - שיש לו פרצוף כזה.

יהיה מעניין לראות אם ואן גנדי יצליח עם וויליאמסון - בדיעבד ההצלחה שלו עם הווארד היתה לא רעה בכלל, וציון הוא, למרות השוני הגדול ביניהם, אולי שחקן שצריך קבוצה דומה סביבו.
עם דראמונד לא הייתה לואן גנדי ההצלחה מי יודע מה, אבל אני חושב שזה בראש ובראשונה כי דראמונד לא באמת מסוגל בעד מן דומיננטי התקפי ולא משנה מי היה מאמן אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:21 am 
Senior

קשה להתחרות בטיעון של 'יש לו פרצוף כזה', אבל הרזומה שלו לא פחות מוצלח מלא מעט מינויים אז כל טיעון מקצועי הוא חסר ביסוס לדעתי.

ושוב, אין לי מושג אם הוא מאמן טוב או לא, אבל יש מספיק מאמנים רעים בליגה שמקבלים עבודות שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:26 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני לא סובל את לו מאז שהחליט שלשמור על אייברסון אומר לתפוס לו את היד 50% מהזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:30 am 
Hall of Famer

יובל, אתה נותן פה הנחה שלי יש ביאס כנגד טיירון לו ויותר מכך שיש לי ביאס נגדו כתוצאה מפרובניציאליות בהקשר של דיוויד בלאט.
בוא נגיד באנדרסטייטמנט שההנחה לא מבוססת.
אני לא באמת יודע מה המעמד של לו בליגה. אני יודע שהוא היה עוזר מוערך, ראה ערך החוזה מצנח הביטחון שקליבלנד נתנו אחרי שלברון הצטרף והחלו הספיקות לגבי בלאט. אני כן יודע שהוא לא עשה עבודה עם טביעת אצבע בזמן שלו בקליבלנד ושהוא פוטר בשיא המהירות אחרי תום תקופת לברון. זה אומר משהו. אם ניקח דוגמא ממקום אחר, אז אריק ספולסטרה עדיין המאמן של מיאמי, למרות מספר עונות מחוץ לפלייאוף.

והמינוי החדש שלו מגיע אחרי סערת הגזע במינוי של נאש, כשהשם של לו הועלה כאחד משמות מאמנים אפרו אמריקאיים שמשום מה לא נבחרו לאמן את הנטס. לי יש הרגשה, לא מבוססת, שעניין הגזע משחק תפקיד בקבלת ההחלטות של מינויי מאמנים. אין לי ספק שהליגה הייתה רוצה יותר גיוון בצבע המאמנים שלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:32 am 
Senior

למה לך? אתה פחות התייחסת אליו מאחרים פה. בכל מקרה אני מודה שלא שמתי לב מי במיוחד כתב, אלא שהיו הרבה מינויים מאמנים לאחרונה ורק אחד קיבל תגובות של 'הלכה העונה'.

עניין הגזע היה לגיטמי אם היה עולה שם של שחקן בסגנון דריק פישר שמונה סטייל סטיב נאש. טיירון לו הוא פשוט מאמן נבא וזה בעיני גזעני לחשוב על צבע העור שלו כשאתמול מונה עוזר מאמן באינדיאנה ואף אחד לא חושב שהוא מונה כי הוא לבן. כל מינוי המאמנים שהגיעו אחרי סטיב נאש 'מושפעים' מהמינוי של סטיב נאש אם זו התיאוריה. אבל משום מה זה עולה לך בראש רק כשמאמן שחור עם רזומה של אליפות ו-3 גמרים מונה.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ה' אוקטובר 22, 2020 8:33 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:33 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הביאס שלי נגד לו נובע מכך שאני זוכר מה קרה עם מייק בראון (ובמידה מסוימת עם ספולסטרה). מהבחינה הזו חתימה שלו כמאמן ראשי בקבוצה גדולה היא דרך להוריד את הקוף מהגב או להעמיק אותו מאוד. הכישלון המחפיר של מייק בראון בלייקרס די קיבע את הדימוי של "מאמן בינוני שהצליח רק כי הוא אימן את לברון". אם לו יצליח בקליפרס זה ימחק את התדמית הזו, אם הוא ייכשל ויפוטר זה יחזק אותה.

אבל אני לא רואה איך זה קשור לבלאט. הישראלי הממוצע חושב שלו זה המאמן המנוול שלברון המנוול הביא במקום בלאט הנפלא. איכשהו כאן בפורום נראה לי שזה פחות רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:34 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גיוון לשמו זה אחד מהדברים שאני לא סובל, אבל אם כבר אז הליגה צריכה קצת יותר מאמנים היספאניים (יש 2) ואסייתיים (0).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:35 am 
Hall of Famer

למה רק אם היה ממונה שחקן סטייל דריק פישר. הליגה מעוניינת לגוון את צבע המאמנים. יש מספר מוגבל של מאמנים אפרואמריקאים על קרוסלת האימון. טיירון לו הוא אחד מאותם שמות. האם טיירון לו היה מקבל את התפקיד ללא המינוי הקודם של סטיב נאש והמחאה העכשווית? אני לא יודע, אבל לי יש הרגשה שזה כן היה חלק מהשיקולים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:36 am 
Senior

אז אני חושב ששהרגשה הזו נובעת מחשיבה בעייתית ועובדה שלא עבר לך בראש שאינדי החתימו עוזר מאמן מטורונטו כי הוא לבן.

לגבי למה רק אם היה ממונה שחקן כמו דריק פישר - כי הטענה נגד נאש היא שהוא מונה בלי טיפת ניסיון. אני לא בעד או נגד המינוי של נאש ולא העלתי בכלל את הנושא. גם קיד קיבל משרת אימון בלי ניסיון.

הטענה היחידה שלי בנושא זה מה שכתבתי - אין שום הבדל בין טיירון לו לנייט ביורקגרן, למעט זה שלטיירון לו יש כבר 3 גמרים בקריירה.

למעשה הטענה בעניין של נאש היא לא שהוא מינוי לא סביר, אלא זה שאנחנו מקבלים כמובן מאליו מינוי של מאמן לבן ונותנים לו צ'אנס אלא אם יש הררי היסטוריה ומידע נגד זה. בעוד שהנה מינוי של מאמן שחור שאין לנו שום סיבה לחשוב שהוא גרוע במיוחד מקבל כזה יחס שלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 10:48 am 
Sophomore

יהיה מעניין לראות אם גם ג'ף ואן גאנדי יצטרף לסטן ויעשה גם הוא קאמבק לליגה.
דיברו על זה שהוא מועמד ליוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 10:52 am 
Senior

אני חושב שהטענה ש-לו מונה כחלק מהעדפה מתקנת היא באמת אמירה לא הוגנת והיא לא עולה בקנה אחד עם ההיסטוריה של לו, כמי שנמצא הרבה זמן בעולם האימון ואפילו הגיע להישגים, אבל אני לא חושב שזה משהו שקורה רק כי לו הוא מאמן שחור.
אני חושב שזה קורה הרבה כי יש אנטגוניזם כלפי לו - בארץ זה קצת בגלל בלאט והפרובנציאליות שציינת, אבל זה גם בגלל התפיסה שהוא קיבל את התפקיד המשמעותי הקודם שלו בגלל הקרבה ללברון, בגלל התפיסה שהוא הצליח רק בגלל לברון (ראבק, ראובן עד היום מתייחס לספולסטרה כמאמן גרוע בגלל זה) וגם אולי כי הוא פשוט לא כריזמטי - אם תרצה בזה או לא, 'יש לו פרצוף כזה' זה לא טיעון טוב ללא לאהוב אותו, אבל זה טיעון לגמרי לגיטימי ללמה אני חושב שאנשים לא אוהבים אותו.

(אני אישית חושב שלו לגמרי לא מקבל את הקרדיט הראוי לו, דרך אגב, אבל גם אני התבאסתי לשמוע שהוא קיבל את המשרה של הקליפרס, כי אני קצת סולד ממנו וכמו שכתבתי, זה לא בגלל בלאט).

במקרה של ביורקגרן לעומת לו, אני חושב שביורקגרן אולי מקבל הנחה לא בגלל שהוא לבן, אלא בגלל הטיית מהמר מסוימת לפיה אוהדים יעדיפו לראות מאמן שעדיין לא נכשל בשום מקום מאשר מאמן עם רקע עדיף במעט על שלו, אבל אחד שהספיק להיכשל איפשהו.
מעבר לזה שהוא לא מונה לקבוצה עם ציפיות כמו זו של לו.

וכל זה מבלי לגרוע מהטענה שיש איזו תפיסה גזענית כלפי מאמנים שחורים, אני לגמרי מקבל אותה - אני פשוט לא בטוח שהיא ההסבר לזה שאנשים מאוד לא תופסים מלו כמתאים למאמן של קונטנדרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 2:14 pm 
Hall of Famer

מעניין שאטקינסון של הנטס לשעבר לא מקבל עוד הזדמנות. היה יכול להיות מוצלח עבור הפליקנס למשל.
סטן ואן גנדי זה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 2:48 pm 
מנהל פורום

1. מה שיובל אמר
2. סטן הוא מאמן/אדם עם בעייה בשליטה בכעסים, תכונה לא משהו כשאתה מאמן כוכבים, ככה שטבעי שהפליקאנס ינסו להפטר מהולידיי שהוא הכוכב הותיק היחיד בסגל. כל השאר שחקנים טובים חלקם אפילו מוכחים אבל אחד לא במעמד קאווי/לברון/דוראנט שאתה מפטר מאמן בגללו
3. ציון? אנחנו עדיין לא יודעים איך עובד ההאגו שלו, האם הוא קל או קשה לאימון, מקווה שהפליקאנס חשבו על זה לפני שהביאו את סטן, שקט תעשייתי בגזרה של ציון זה תנאי בסיסי בדרך שלהם למעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 4:19 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע אם סטן דה מאן הוא מאמן עם שליטה בכעסים ואיך זה עובד עם כוכבים.
עד עכשיו ואן גנדי עבד שנה במיאמי עם כוכבים גדולים. זה עבד לא רע כשההיט לקחו את דטרויט למשחק מספר 7 בגמר מזרח. לא שמענו גם סיפורים על מתחים בין ווייד או שאק לואן גנדי. בעונה אח"כ הוא עזב, אבל אנחנו לא באמת יודעים את הסיפור האמיתי מאחורי העזיבה.

באורלנדו הוא מדי פעם התכתש עם הווארד, אבל מצד שני הוא גם הוציא ממנו את הכדורסל הטוב בקריירה והוליך את המג'יק לגמר אן.בי.איי, אז אני לא יודע כמה הקדנציה הזאת לרעתו.

הקדנציה בדטרויט הייתה רעה. אבל מצד שני, זה לא שהיו שם באמת כוכבים.

גם ההנחה שבגלל האישיות של ואן גנדי הם מנסים להיפטר מהולידיי היא קצת קפיצת דרך רצינית. קודם כל הולידיי אף פעם לא היה בסטטוס של כוכב. שחקן מצויין כן, לא בסקאלה של כוכב קבוצה. דבר שני, הולידיי הוא בוודאי לא הכוכב של הפליקנס. הדבר הכי חשוב שואן גנדי צריך לעשות זה לעבוד טוב עם הכוכב האמיתי והוא ציון, לא ג'רו. אני לא מאמין שהולידיי על המדף בגלל חשש שואן גנדי לא יסתדר איתו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 9:06 pm 
Hall of Famer

- טבעי שהפליקנס ינסו להיפטר מג׳רו בגלל ש-
1. הוא לא תואם את הטיימליין של ציון ושל אינגרם וסביר להניח שהוא לא יהיה שם עוד שנתיים ממילא כשהחוזה הנוכחי שלו יסתיים.
2. יש לו אופציית שחקן בקיץ וזה מסוכן לפליקנס. לא מאוד מאוד סביר בעידן הקורונה אבל הוא יכול ללכת בעוד שנה ואז הפליקנס יאבדו אותו ללא תמורה כלל.
3. ככל שהם ממהרים לשלוח אותו בטרייד כך הערך שלו גבוה יותר (מבחינתי הטרייד כבר היה אמור להתקיים מזמן).

אני מסכים עם עמוס שכל קשר לזהות המאמן הוא מקרי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 9:54 pm 
Sophomore

קשה להעריך את טיירון לו, כי ההצלחות שלו צריכות להיזקף בראש ובראשונה ללברון ג'יימס, והעונה היחידה שאימן בלעדיו, הייתה עונה פיננסית עם סגל מאוד חלש. מה שכן מעורר סימני שאלה, הוא הקריסה המנטלית שהייתה לו במהלך אחד הפלייאופים. לא זוכר שום מאמן שסבל מאירוע דומה. יכול להיות שהשחקנים אוהבים אותו, והוא מתאים לסיטואציה של הקליפרס. אבל ההתנגדות אליו לא חייבת לנבוע מפרובנציאנליות או ענייני גזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 12:09 am 
מנהל פורום

זה יפה שאתה פוטר את הפרידות של סטן מהמג'יק וממיאמי בלא כלום
לדעתי הן קשורות ליחסים שלו עם השחקנים, אני זוכר לא מעט מבטים לא נעימים וצעקות בינו לבין השחקנים בשתי הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2020 1:07 am 
Hall of Famer

זה יכוללכת לשני הכיוונים עם ואן גנדי. הוא מאמן טוב יותר מגנטרי (שלא הבנתי איך החזיק מעמד כ״כ הרבה זמן) בעיניי אבל הוא קצת מיושן וסוג של טיפוס.
קראתי שמועה שרדיק יישאר בפליקנס. הוא תמך במינוי של ואן גנדי, שאימן אותו בימי אורלנדו העליזים

אני אישית לא מת על המינוי אבל מודה שאני לא מכיר את ואן גנדי היטב.
משהו בסגל הצעיר ומאמן מבוגר..
בהיותו של ואן גנדי טיפוס..
מה שאוריאל כתב על היחסים שלו עם שחקנים..

הייתי לוקח מישהו אחר כנראה (אטקינסון או מאמן חסר ניסיון).
אבל כאמור ,זה יכוללכת לשני הכיוונים בעיניי.
בכלל הפליקנס הם קבוצה מעניינת שתלויה מאוד בהתפתחות של ציון ובבריאות שלו.
אני מקווה בשבילם שציון ישחק טוב, יישאר בריא ושתהיה להם בחירה גבוהה בשנה הבאה 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2020 3:36 pm 
Sophomore

אמרה הולך להצטרף לסטיב נאש כעוזר מאמן.
עכשיו חסר רק דאנטוני לעשות איחוד מלא של פיניקס בברוקלין :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2020 7:53 pm 
Junior

Att כתב:
1. הוא לא תואם את הטיימליין של ציון ושל אינגרם וסביר להניח שהוא לא יהיה שם עוד שנתיים ממילא כשהחוזה הנוכחי שלו יסתיים.

הטיימליין של אינגרם הוא כבר מהעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2020 9:58 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
Att כתב:

הטיימליין של אינגרם הוא כבר מהעונה הקרובה.

א. הטיימליין הרלוונטי הוא של ה-core, לא של שחקן אחד.
ב. טיימליין לא מדבר על שנה אחת אלא על טווח של שנים.
אתה צריך לבנות עם הסתכלות על הטיימליין. זה לא ששנה הבאה תזכה באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2020 10:08 pm 
Hall of Famer

טיימליין הגיוני יחיד עבורי, הוא האם שחקן יהיה טוב בשלוש השנים הבאות (מקסימום). כל השאר זה ספיקלוץ מוחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2020 11:20 pm 
Hall of Famer

כאמור, לא מדובר כאן בכלל בטיימליין של שחקן כלשהו.
השאלה היא מה השלב שבו הקבוצה שלך נמצאת וכמה צעיר ה-core שלך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 149 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: