סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 8:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע ווינר 2023
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 8:46 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
כן, וזה שהם לא הודיעו על זה מראש זה גם הגיוני? זה שרק השחקנים של הפועל עברו בידוק זה גם הגיוני? זה שילדים, שמטבע הדברים אין להם תעודת זהות ולא הורשו להיכנס, זה גם הגיוני?
שערורייה שאין כדוגמתה.

לא הגיוני. אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 9:21 pm 
Junior

במובן מסויים, אני חושב שהסיכוי לעשות שינוי אמיתי בכדורסל הישראלי, ואולי גם להפיל את קרטל היורוליג, יהיה תלוי ביכולת של הפועל ת״א והפועל ירושלים לשתף פעולה ולכן בא לי להביע סולידריות עם אחותנו הקטנה מתל אביב. מצד שני, איזה חוסר הבחנה מבאס בין עיקר ותפל: האויב זה מכבי, לא משטרת ישראל, והדרישה החד צדדית של המשטרה מאוהדים להציג תעודות זהות כדי לאכוף הרחקות (אם אני מבין נכון וזה מה שקרה פה) היא אפילו לא בטופ 5 סיבות להשבית את העסק פה...

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ה' ספטמבר 28, 2023 9:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 9:21 pm 
Hall of Famer

לא זוכר אירוע כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 9:29 pm 
Junior

הייתי מאוד שמח לראות את הפועל ירושלים מחרימים את הגמר לאות סולידריות, אבל ברור שזה לא יקרה.
לא מאשים אותם מן הסתם, לא חושב שהפועל הייתה פועלת אחרת אם היוצרות היו הפוכות, אבל אני חושב שזה יכול לעשות טוב לספורט הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 9:34 pm 
Junior

הלוואי. הוציאו עכשיו ציוץ תמיכה. אבל שוב - בגלל הדרישה החצופה של המשטרה להצגת תעודות זהות? מרגיש לי כמו לנבוח על העץ האחושרמוטה לא נכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 9:43 pm 
Junior

הבעיה היא לא הדרישה להראות תעודת זהות, אלא שהם עשו זאת בלי להודיע מראש ועשו זאת רק לצד אחד. מפקד מחוז ירקון טען שזה היה לשני הצדדים ואז הראו לו שזה לא נכון.
כשאתה מתנה כניסה למשחק בהצגת תעודת זהות ולא מודיע על זה מראש, אתה דה-פקטו מונע ממאות אנשים, לכל הפחות, להיכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 9:50 pm 
Junior

ואם דורשים ת.ז צריך לדרוש מכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 9:52 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
הבעיה היא לא הדרישה להראות תעודת זהות, אלא שהם עשו זאת בלי להודיע מראש ועשו זאת רק לצד אחד. מפקד מחוז ירקון טען שזה היה לשני הצדדים ואז הראו לו שזה לא נכון.
כשאתה מתנה כניסה למשחק בהצגת תעודת זהות ולא מודיע על זה מראש, אתה דה-פקטו מונע ממאות אנשים, לכל הפחות, להיכנס.

לטענתו אפשר היה גם לומר את המספר, אבל היות וזה נראה שהוא שיקר בנוגע לכך שביקשו גם מאוהדי מכבי ת"א להציג, אז צריך לקחת הכל אצלו בערבון מוגבל.

לפני כמה שנים הייתי בדרבי חוץ בכדורגל, שוחק במושבה, וצילמו את אוהדי מכבי (שהיו הקהל האורח במשחק הזה) ממש אחד אחד. עמדת בכניסה מול מצלמה, אחרי בידוק ולפני עוד בידוק ואז גם ולקחו תעודות זהות. מאוהדי הפועל לא. אוהדי מכבי נכנסו והמשחק שוחק כרגיל.
אני לא מצדיק ואני חושב שכבר הרבה זמן כל הקבוצות כאן צריכות להתאגד ומכבי צריכה ללכת לתמוך בהפועל באופן כללי בדברים האלה כשמתנהגים אל אוהדי הספורט כאן כמו בבונים, אני רק אומר שלא לעלות לשחק בגלל זה, היה מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 9:57 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:

בסדר גמור. דרישה חצופה ושערורייתית. הכל נכון.
א. היא נובעת, לפחות בחלקה, מתרבות אולטראס אינפנטילית ומבאסת של הרבה מאוד אוהדים, גם בקבוצה שאני אוהד. כדי למנוע אירועים כמו אתמול בסמי עופר צריך יד קשה של המשטרה. אי אפשר גם לרדת על המשטרה שהיא לא מתפקדת וגם שהיא קשוחה מדי. זתומרת, אפשר, וזה כנראה גם יהיה נכון, אבל אני עדיין לא שמעתי איזו דעה משכנעת במיוחד לגבי איך צריך להתמודד עם אלימות אוהדים. אגב, קצת מזכיר את מה שקורה בחברה הערבית כרגע.
ב. אני חושב שזה שהמשטרה היא גוף דבילי ואלים והיא לא מנהלת אירועי ספורט עם הרבה אינטיליגנציה רגשית, זה דבר מאוד מצער, אבל את הקו האדום האמיתי צריך למתוח מול מכבי וחוסר הספורטיביות של הליגה הזו, בטח ככל שהאמצעי הוא ספורטיבי - אי הופעה למשחק כדורסל.
ג. אני משאיר את האופציה שאני טועה. התגובה של מכבי הערב היתה גרועה וצפויה, והלוואי שהפועל ירושלים איכשהו תיסחף בבלאגן הכללי ולא תופיע בראשון, תייצר את הברית הזו מול הפועל ת״א, ומשם תתפתח איזשהי דינמיקה של מאבק כולל במכבי. מבחינתי באופן אישי זה יהיה חזון אחרית הימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 10:08 pm 
Junior

Lakic כתב:
הוקיץ' כתב:

לטענתו אפשר היה גם לומר את המספר, אבל היות וזה נראה שהוא שיקר בנוגע לכך שביקשו גם מאוהדי מכבי ת"א להציג, אז צריך לקחת הכל אצלו בערבון מוגבל.

לפני כמה שנים הייתי בדרבי חוץ בכדורגל, שוחק במושבה, וצילמו את אוהדי מכבי (שהיו הקהל האורח במשחק הזה) ממש אחד אחד. עמדת בכניסה מול מצלמה, אחרי בידוק ולפני עוד בידוק ואז גם ולקחו תעודות זהות. מאוהדי הפועל לא. אוהדי מכבי נכנסו והמשחק שוחק כרגיל.
אני לא מצדיק ואני חושב שכבר הרבה זמן כל הקבוצות כאן צריכות להתאגד ומכבי צריכה ללכת לתמוך בהפועל באופן כללי בדברים האלה כשמתנהגים אל אוהדי הספורט כאן כמו בבונים, אני רק אומר שלא לעלות לשחק בגלל זה, היה מוגזם.

לא מכיר את המקרה בדרבי כדורגל, אבל מאמין לך. ואם אכן קרה זה ביזיון גדול. אם בעקבות זה מאות אוהדי מכבי לא יכלו להיכנס, אז מכבי לא צריכה לעלות.
אני לא מבין מה מוגזם בזה שקבוצה לא צריכה לשחק כשחלק ניכר מאוהדיה לא מורשים להיכנס למרות שלא עשו שום דבר לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 10:11 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
הוקיץ' כתב:

בסדר גמור. דרישה חצופה ושערורייתית. הכל נכון.
א. היא נובעת, לפחות בחלקה, מתרבות אולטראס אינפנטילית ומבאסת של הרבה מאוד אוהדים, גם בקבוצה שאני אוהד. כדי למנוע אירועים כמו אתמול בסמי עופר צריך יד קשה של המשטרה. אי אפשר גם לרדת על המשטרה שהיא לא מתפקדת וגם שהיא קשוחה מדי. זתומרת, אפשר, וזה כנראה גם יהיה נכון, אבל אני עדיין לא שמעתי איזו דעה משכנעת במיוחד לגבי איך צריך להתמודד עם אלימות אוהדים. אגב, קצת מזכיר את מה שקורה בחברה הערבית כרגע.
ב. אני חושב שזה שהמשטרה היא גוף דבילי ואלים והיא לא מנהלת אירועי ספורט עם הרבה אינטיליגנציה רגשית, זה דבר מאוד מצער, אבל את הקו האדום האמיתי צריך למתוח מול מכבי וחוסר הספורטיביות של הליגה הזו, בטח ככל שהאמצעי הוא ספורטיבי - אי הופעה למשחק כדורסל.
ג. אני משאיר את האופציה שאני טועה. התגובה של מכבי הערב היתה גרועה וצפויה, והלוואי שהפועל ירושלים איכשהו תיסחף בבלאגן הכללי ולא תופיע בראשון, תייצר את הברית הזו מול הפועל ת״א, ומשם תתפתח איזשהי דינמיקה של מאבק כולל במכבי. מבחינתי באופן אישי זה יהיה חזון אחרית הימים.

א. אני לא מבין מה הקשר למשטרה קשוחה מדי. אני לגמרי בעד משטרה שנוקטת ביד קשה נגד אוהדים אלימים.
מה שקרה היום זה לא יד קשה, זו התנהגות עבריינית של המשטרה.
ב+ג. מסכים איתך, רק לא חושב שזה בא על חשבון מה שקרה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 10:20 pm 
Junior

לגבי א׳, אם אני מבין נכון, הטענה היא משהו כמו ״נמאס כבר שהמשטרה מתייחסת אלינו כאל עבריינים״ וכו׳ וכו׳. אני חושב שכשחלק מהאוהדים אכן מתנהגים כמו עבריינים, וכשחלק גדול מהאוהדים האחרים נותנים להם גיבוי, וכשהמשטרה היא לא בדיוק חוד החנית של הגניוס היהודי, זה די סביר שהתוצאה תיראה כמו שהיא נראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2023 11:45 pm 
Junior

הטענה שלי היא לא שהמשטרה מתייחסת לאוהדי הספורט כאל עבריינים, אלא שהיא עצמה מתנהגת בעבריינות.
וזה שהטמטום של המשטרה מעלה את הסבירות שדבר כזה יקרה, לא אומר שצריך לקבל את זה בשוויון נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 12:29 am 
Sophomore

חסכו להפועל הפסד (זה מה שהיה קורה עם 4 זרים) ועל הדרך ההנהלה תפסה טרמפ על הנרטיב של הסיפור.

אחרי מופעי האימה של אוהדי הפועל ב-3 הדרבים בגמר האחרון (השיא כמובן במשחק בדרייב-אין), כאשר הנהלת הקבוצה לא צייצה (ואני אומר יותר מכך - מבחינתי שיתפה פעולה) - אני חושב שהדבר האחרון שהקבוצה יכולה לעשות זה להציג את עצמה כמסכנה שעשו לה עוול.

האווירה בדרייב-אין במשחק ה-2 (שלצערי נכחתי במשחק) היתה האווירה המגעילה, העויינת והלא-ספורטיבית ביותר שבה חזיתי וחוויתי בעשרות שנים שאני נמצא במגרשי כדורסל (כולל בשנות ה-80 וה-90 באוסישקין…). רק על מה שהיה שם היו צריכים לגזור על הקבוצה עונה שלמה בלי קהל ביתי.

זה לא קומץ אוהדים, אלא מאות רבות של אנשים (חלקם בוגרים וכאילו ״נורמטיביים) ובחסות רמי כהן ושאר חדלי האישים שמנהלים את הקבוצה/עמותה/מזבלה.

לעמוד על הקווים (מרחק סנטימטרים מהשחקנים של מכבי בחימום) ולקלל בלי סוף את השחקנים, כולל איחולים ״מיניים״ לבני המשפחות שלהם (ואני לצערי שמעתי את זה ביושבי בשורה השנייה על הפרקט) - תת רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 1:51 am 
Junior

מיכאל, אם זה הסתכם בקללות מגעילות אז לא מדובר בדבר חריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 2:08 am 
Sophomore

אני אומר לך שהייתי במהלך השנים במאות רבות של משחקים - היה משהו אלים בקנה מידה אחר גם מבלי שזה התפתח למשהו פיזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 4:06 am 
Sophomore

מי שנקטו באלימות במהלך סדרת הגמר היו אוהדי מכבי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 9:34 am 
Freshman

חוצפן חיובי כתב:
מי שנקטו באלימות במהלך סדרת הגמר היו אוהדי מכבי.

אני אוהד ירושלים. במשחקים מולנו כולל גמר גביע בארנה אוהדי מכבי תל אביב יושבים בכיף לאכול בבתי הקפה ובמסעדות במתחם מוקפים באוהדי ירושלים ולצלילי "הגיע הזמן" הירושלמי- אין גרם של חשש לאלימות!
במשחקים מול הפועל תל אביב תמיד האווירה היא מאוד מתוחה ואלימה. לא כי כל אוהדי הפועל תל-אביב אלימים, אלא כי כמה המאות שכן הם הטון השולט, כמו לה פמיליה בביתר של לפני עשור: מיעוט קיצוני שאיננו מגונה ונחשב למוביל ולכוח החלוץ של האוהדים. יכול לספר שבפורום אוהדי ירושלים דובר על אוהד שקיבל עונש חמור על השלכת חפץ במגרש. כל! האוהדים בפורום הביעו שמחה על כך והתנערו מהאלימות.
לתחושתי ( והלוואי ואני טועה...) בהפועל תל אביב התנהגויות כמו השלכת חפצים, חזיזים, אלות , איחולי אונס וכו', מגונים הרבה הרבה פחות על ידי ההנהלה והרוב הנורמטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 10:28 am 
מנהל פורום

לא יודע על מה אתה מדבר
אני מרגיש לגמרי בנוח עם אוהדי הפועל תל אביב
במזנונים במגרשי החנייה ובכל מקום פריפריאלי אחר
לא חושב שהיו מכות ואלימות בין הפועלות מירושלים ותל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 1:40 pm 
Hall of Famer

מתי ימכרו כרטיסים לגמר?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2023 1:43 pm 
Sophomore

הודעת הגוש המעודד של הפועל:
קשה לנו לכתוב את המילים האלה אבל נתחיל מהסוף - ביום ראשון לא נגיע למשחק.

מה שהיה אתמול גדול מכל מחלוקת באשר להתנהגות של קהל כזה או אחר.
בשנים האחרונות מתקבלות - פעם אחר פעם - החלטות דרקוניות של המנהלת, המשטרה ושרי הספורט שכולן פוגעות באוהדים.
המחאה פה לא קשורה להפועל תל אביב - היא קשורה לכולנו. אתמול זה הם ומחר זה אנחנו.
המשטרה מנסה לקחת בעלות על היציעים והספורט, ולא ניתן לה. הספורט קם ונולד בשביל האוהדים ויהיה תמיד בשביל האוהדים והאוהדות.

*אנו מצפים מהקבוצה שלא תקח חלק בשערוריה הזאת ושלא תעלה למשחק.*

אוהדים הם לא עבריינים!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 05, 2023 3:13 pm 
Junior

הפועל חטפו קנס של 450 אלף על אי ההופעה לחצי הגמר. אין ספק, קנס סביר לגמרי בהתחשב בנסיבות.
ראוי לציין בהקשר הזה, שעל פי תקנון המנהלת (שכידוע, כל מילה שם חקוקה בסלע) אי הופעה למשחק בגביע ווינר דינה קנס של 225 אלף.
הכל פה הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, Google [Bot], stavs, דניאל ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה