מחייה לרגע את הת'רד הזה בשביל התייעצות (וטיזר) עם חובבי הדראפט שכאן...
אז פה ושם במהלך הת'רד הזכרתי שאני מתכוון לפתח אתר שיכלול דירוגים של מומחי דראפט, על בסיס הנוסחה שאפתח לדירוגי רי-דראפט.
שמח לבשר שהפרויקט קורם עור וגידים, רק שהחלטתי להתחיל אותו עם פיצ'ר נוסף ולא פחות משמעותי, לפחות עבור הקהל הישראלי - ריכוז של כמה שיותר חומר כתוב, סרטוני יוטיוב ופרקי פודקאסט שמתייחסים לפרוספקטים מהדראפט.
הרעיון הוא גם לסכם בתמציתיות מכל מקור מידע שכזה, וגם לרכז אותם ביחד, כך למשל שאם כבר התבייתם על האנליסטים והכותבים המועדפים עליכם, תוכלו לאתר אותם בקלות אצל כל פרוספקט נתון (בהנחה שכבר עסקו בו כמובן).
והחידוש הוא שאני עושה את זה גם באנגלית וגם בעברית, ובכך למעשה יוצר את האתר הראשון בעברית שמוקדש כולו לדראפט ולסיקור פרוספקטים.
ובטיימינג הולם לשנה שכזו, התחלתי עם בן שרף כמובן:
https://www.hoops-bg.net/prospects/1/Ben-Sarafלפני שאני מתקדם לפרוספקטים נוספים, אני צריך להבין אם זה המבנה המתאים להצגת התוכן. מעבר לכך שאנסה לשלוח את העמוד הזה לכל גורם שאני מצטט ממנו, בשביל לוודא שכמות התוכן המצוטט עומדת בגבולות המשפטיים של שימוש הוגן, אני רוצה לדעת אם זה בכלל רצוי ויעיל. כבר קיבלתי ממישהו את הפידבק "אז אני בא והדבר הראשון שאני רואה זה הפניות לאתרים אחרים?...זה נראה בדיוק ככה, רשימה של קישורים"
מה שכבר הוצע ואני שוקל לעשות, זה להוסיף חלק ראשון ותמציתי שבו אני בעצמי מסכם את הפרוספקט בכמה משפטים.
אבל לגבי ההרחבה בהמשך, כפי שהיא מופיעה כרגע, האם למשל הייתם מעדיפים שבמקום לראות (נניח ב"חוזקות הגנתיות") עמודה של שמות מקורות + תאריך פרסום, שזה המצב עכשיו, היתה איזשהי כותרת תמציתית שלוכדת את ייחודיות המקור אליו היא מפנה (וזה גם אמור לי לפתור לי הסתבכויות פוטנציאליות עם הפרת זכויות יוצרים)?
אשמח לרעיונות נוספים, רק קחו בחשבון שהקוד למימוש הדאטה שמגיע מהשרת צריך להיות כמה שיותר גנרי. כרגע המבנה שמוחזק בדאטה בייס עבור העמודות שמחזיקות בתוכן את הסיכומים מהמקורות השונים (כלומר, כל מה שמופיע ב"הערות על הפרופיל הפיזי" ו-"רשמי סקאוטינג"), הוא מהסוג הזה:
תוכן: טקסט
מקור: שם ולינק (כלומר, מערך של שתי מחרוזות, למתמצאים בתכנות בסיסי)
תאריך: מחרוזת
כולל_סרטון (אופציונלי): אמת/שקר
מעבר לכך, הערות על ענייני עיצוב, חוויית משתמש (עד כמה שהיא מוגבלת כרגע), רעיונות לשיפור וכו' - יתקבלו בברכה. אם מישהו ירצה לתרום תוכן כתוב מתישהו, בשפה לבחירתו, גם סבבה (: