עמוס לב כתב:
שמעתי את ההשוואה הזאת בין מאייר לבין מקל ואני לא כל כך רואה אותה. אולי בחדירות לטבעת. אבל הקליעה של מאייר טובה בהרבה מזאת של מקל, גם מבחינת המכניקה וגם מבחינת הדיוק. מצד שני מאייר הוא רכז סקורר, בעוד שלמקל הייתה ראיית משחק מעולה. מאייר לא מנהל משחק ולא מסוגל למסור כמו מקל.
לגבי שרף, דווקא המשחק הזה הראה חולשה שלו מול שומרים אתלטיים. במחצית הראשונה בעיקר הוא התקשה מ-2 נק' וסיים עם 2-9. בחצי השני, שהוא יותר זרק משלוש, פחות ניסה ליצור, הוא סיים עם 1-2 משתי נק' וסה"כ 3-11. אבל הוא חיפה על כך עם השלשות ויכולת להגיע לקו. מצד שני, הפאול הרביעי היה חסר אחריות.
מסכים איתך לגבי מקל. חשבתי על זה אחרי המשחק וההשוואה באמת לא היתה מדויקת. הסיבה שהוא הזכיר לי אותו היתה יותר בגלל מבנה הגוף, התנועתיות, אפילו במראה הם קצת דומים. בסגנון עצמו כמו שכתבת מקל היה מוסר מחונן עם ניהול משחק, ואם אני זוכר הוא גם היה שומר טוב. אצל מאייר מהכמה משחקים שיצא לי לראות מה שבולט זה בעיקר קליעה וסקורינג, פחות ניהול משחק ושיתוף אחרים.
לגבי הקושי של שרף במשחק. אם להמשיך את מה שודים התחיל לכתוב, אפשר להסתכל על זה בכמה דרכים. לצורך הדוגמא, לטראורה שהוא פרוספקט טופ 5 בדראפט חזק היה פוזשן אחד ברבע השלישי שהוא חטף שתי גגות ברצף, ובכלליות הוא איבד המון כדורים והתקשה אפילו יותר משרף. לא יודע כמה לדאוג מזה. דווקא התחושה שלי היתה שאחרי ההתחלה הרעה של בן, הוא היה בשליטה מלאה איך להשפיע ולייצר את הנקודות שלו. זה לא הרגיש שהם הצליחו לנטרל אותו. ולטעמי הוא גם היה מוצא דרך לייצר נקודות בחדירה אם לא היתה לו ברירה. וזה שהוא היה עם בעיית עבירות חמורה רוב הזמן, מה שיכל להוציא אותו בקלות מהמשחק, ובכל זאת הוא הצליח להיות פקטור משמעותי ולסיים עם שורה סטטיסטית של 23-5-5-2-1, ב25 דקות, הרשים מאוד.
אבל אני מסכים שהיה לו קושי ספציפי, לפחות בהתחלה, עם השומרים האתלטים שלהם, במיוחד נועה אסנגה שהוא גם ארוך וגם זז טוב לצדדים. זו היתה טעימה קטנה עבורו לגבי מה שהוא הולך לפגוש באן בי איי ומה הוא צריך לשפר כדי להיות שם סיפור הצלחה. לשייף את הקרוסאובר, להוסיף כוח מתפרץ, להשתמש יותר בהטעיות גוף, לשפר את הספין מוב (כרגע איטי מדי), לשפר את הכדרור והסיומת בימין, יותר החלטיות בחדירה לסל (יש לו רגעים שהוא סטטי מדי על קשת השלוש, למרות שהוא עם הכדור), יש הרבה על מה לעבוד. מקווה שהוא יעשה לפחות עוד קפיצת מדרגה אחת באולם לפני שהוא מגיע לדראפט. ממה שקראתי באתר שלהם, הם יודעים בדיוק איזה כישרון יש להם בידיים.
מבחן ענק עבורו ועבור הנבחרת הערב. לא צפיתי במשחק מול הסרבים בשלב הבתים, אבל זה נראה שהוא והנבחרת הכי התקשו עד עכשיו מולם.