סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 15, 2026 2:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 25/26
הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2025 5:55 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ואני טוען שאופציית הפיצוץ מעולם לא היתה וודאית יותר. ינאי נפגע מאוד מהקטע עם הבת שלו והודיע על מלחמת חורמה ומכאן אין לי שום ספק שההסלמה תהיה מהירה מאוד. מזל גדול שלהם שהעונה אוטוטו נגמרת ואם היא תיגמר עם אליפות, אז בכלל יכול להיות שידחו את הקץ. אבל במוקדם או במאוחר יגיעו אליו הביתה, אל בית הספר של הילדה וכו׳ וכו׳. כשהטיפוסים האלה נכנסים למוד מלחמות השמדה זה נהיה מאוד מכוער מאוד מהר…

ענייני יורוליג ורישיון לשלוש שנים: התסריט הטוב ביותר זה שהיורוליג משאיר את שתי האדומות בחוץ ואז אפשר לקוות שמה שאמור היה לקרות מבחירה, יקרה בלית ברירה ושני המיליארדרים ישתפו פעולה *נגד היורוליג* ולא ינסו להרשים עם המצגות שלהם ו/או לשחד עם הכסף שלהם, כדי להצטרף לחגיגה המושחתת.

ביטון-גייט: אני חושב שהפרשה לגמרי מצדיקה ת׳רד משלה, אבל אם לא, אז שיהיה כאן ולא בת׳רד של הסדרה. מסתבר שיש גם הקלטה של פרישמן יו״ר האיגוד ובראיון איתו הוא נשמע אחו שרמוטה כמו מישהו שנמצא תחת סחיטה באיומים ולדעתי אם הוא לא מוכן ללכת להתלונן על זה במשטרה, מישהו אחר שנפגע מהסחיטה הזו (אהמ אהמ, הפועל ירושלים, אהמ אהמ אהמ עו״ד מצליח לענייני תעבורה) צריך לעשות את זה במקומו. הוא אשכרה אומר שינאי אמר לו שיש עוד הרבה הקלטות. מה זה אם לא סחיטה באיומים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 30, 2025 10:30 am 
Junior

באיזה שרשור מדברים על האם המותג של מכבי תל אביב נפגע או לא? כי אם היא הצליחה למנוע מהפועל תל אביב שריון אז יש לנו הוכחה נוספת שהמותג חזק ובועט.
זה הישג של ההנהלה יותר מרשים מעלייה לפליאוף בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 30, 2025 4:42 pm 
מנהל פורום

picknroll כתב:
באיזה שרשור מדברים על האם המותג של מכבי תל אביב נפגע או לא? כי אם היא הצליחה למנוע מהפועל תל אביב שריון אז יש לנו הוכחה נוספת שהמותג חזק ובועט.

חכה תראה איך ביבי מונע מהפועל תל אביב לממש את הזכייה ביורוקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 30, 2025 7:14 pm 
Junior

חשבתי שינאי הוא חבר של ביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 30, 2025 7:41 pm 
מנהל פורום

אם נהיה כמו רוסיה זה לא יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 30, 2025 10:00 pm 
Sophomore

picknroll כתב:

אם אתה חושב שהיה צריך את מכבי כדי לא לרצות עוד ישראלית ביורוליג אז אתה מגוחך בערך כמו הטענה כמו שהמותג של מכבי חי ובועט ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2025 2:21 am 
Junior

אני חושב שהשיקול הכלכלי הוא בעד הכנסת הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2025 12:35 pm 
Freshman

נראה כמו משבר הכי משמעותי עד עכשיו ונקודת מפנה עבור עופר ינאי:
- דחייה מיורוליג, בזמן שלנסיה ודובאי בפנים (קשה להאשים אותם בהתייחס למצב במדינה ושאי אפשר לארח משחקים)
- הסלמה עם אולטרס
- סיכוי לא מבוטל להדחה בחצי הגמר

שאלה אם זה משהו שינאי ירצה להמשיך להתמודד או שמתקרבים לנקודת "מה אני צריך את כל זה בחיים ועוד אחרי השקעה, לא קטנה..."
לא דיברו פעם על סדרת נטפליקס? בקיצר השאלה אם מתקרבים לסיום העונה או לסיום של כל הסדרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2025 2:54 pm 
מנהל פורום

d.k. כתב:
- דחייה מיורוליג, בזמן שלנסיה ודובאי בפנים (קשה להאשים אותם בהתייחס למצב במדינה ושאי אפשר לארח משחקים)
- הסלמה עם אולטרס

שאלה אם זה משהו שינאי ירצה להמשיך להתמודד או שמתקרבים לנקודת "מה אני צריך את כל זה בחיים ועוד אחרי השקעה, לא קטנה..."
לא דיברו פעם על סדרת נטפליקס? בקיצר השאלה אם מתקרבים לסיום העונה או לסיום של כל הסדרה...

ממה שאני למדתי על ינאי מכל השנה הזאת זה שכל הדברים שרשמת רק ידליקו אותו עוד יותר. האם זה טוב או רע אני לא יודע, ואישית אני לא אוהב שיש מישהו כמוהו בספורט שלנו, אבל להגיד שזה יגרום לו לברוח זה מופרך.

אגב, בשנה הבאה אין שוב הצבעה ביורוליג? הרי בעונה הקרובה במילא הפועל ת"א תהיה שם ואולי אחרי העונה הזאת יתרשמו לטובה ותהיה אפשרות להיכנס לעוד 3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2025 3:45 pm 
Freshman

d.k. כתב:
- הסלמה עם אולטרס

ינאי בעצמו התראיין לפני כמה ימים ואמר שזה לא הגיוני לו לשלם 15 מיליון לשלוש שנים. הוא אמר שהשנה הוא ביורוליג ובשנה הבאה הוא יראה.
סך הכל הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2025 5:59 pm 
Freshman

ודים כתב:
d.k. כתב:
- הסלמה עם אולטרס

ממה שאני למדתי על ינאי מכל השנה הזאת זה שכל הדברים שרשמת רק ידליקו אותו עוד יותר. האם זה טוב או רע אני לא יודע, ואישית אני לא אוהב שיש מישהו כמוהו בספורט שלנו, אבל להגיד שזה יגרום לו לברוח זה מופרך.

אגב, בשנה הבאה אין שוב הצבעה ביורוליג? הרי בעונה הקרובה במילא הפועל ת"א תהיה שם ואולי אחרי העונה הזאת יתרשמו לטובה ותהיה אפשרות להיכנס לעוד 3 שנים.

קודם כל יש לזכור שלא מדובר על העיסוק עיקרי, אלה על תחביב. "על הדרך" ינאי גם מנהל חברת ענק.
אמנם התחביב, נותן לו חשיפה, אך יחד עם זאת לא מתגמל במיוחד, גוזל המון משאבים (כסף וגם זמן) וגם מביא התעסקות עם אולטרס (שלא ברור לאיזה רמה עוד יכול להסלים).
לכן לא הייתי קובע בצורה חד משמעית, שכל זה לא ימאס אליו במוקדם או במאוחר.

לגבי עונה הבאה, הייתי אומר שעדיין יהיה לו את הdrive, להוכיח שהוא יכול לעשות מה שאחרים לא. שזה אומר להגיע רחוק ביורוליג בעונה הראשונה. אבל גם כאן משהו קיצוני מאולטרס יכול לשנות את התכניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 31, 2025 6:03 pm 
Junior

אני לא חושב שינאי מתכוון לשבור את הכלים כרגע, אפילו אם לא יזכה באליפות השנה. הוא לא יוותר על הסיבוב המובטח ביורוליג ועל עונה שבה הוא נותן למכבי בראש מול כל אירופה.

הוא יוצר משברים קטנים שמחזקים את הקהילה הנאמנה לו, מתקן אותם ואז פונה לספין הבא. מתמקצע בבניית בייס פוליטי ובהנעת תקשורת. ברור שהוא לא פה להרבה שנים ולכן, שוב, הוא מעולם לא התכוון לשלם 10-15 מיליון או מה שזה לא יהיה לארגון כושל, הוא לא התכוון ולא מתכוון לשלם עשרות מיליונים על אולם חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2025 2:24 pm 
Sophomore

בהנחה שאוטרו חותם הוא אמור להיות המחליף של מוטלי על פי וואן וקאבוקלו לפחות במסגרת היורוליג יקבל הרבה דקות בעמדה 4 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2025 2:59 pm 
Freshman

הכותרת בישראל היום שאוטורו, מחפש קבוצה שיקבל שם משבצת דל סנטר פותח ולכן מעדיף את הפועל ת"א...מישהו שכח שיש את מוטלי...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2025 7:12 pm 
Hall of Famer

בואו נגיד שבהפועל ת"א הוא יקבל כנראה סביב 16.5 הדקות למשחק שקיבל העונה באנדולו במסגרת היורוליג (ולא יתלבש לעיתים במסגרת הליגה המקומית - לא יודע האם זה יתרון או חיסרון עבור שחקנים בקליבר הזה...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 01, 2025 10:00 pm 
Sophomore

[quote="d.k."]הכותרת בישראל היום שאוטורו, מחפש קבוצה שיקבל שם משבצת דל סנטר פותח ולכן מעדיף את הפועל ת"א...מישהו שכח שיש את מוטלי...?[/quote

יהיה המחליף של מוטלי ויעלה מהספסל .כאמור קבוקלו ישחק ברבה ביורוליג בעמדה 4........עכשיו בוואן מפורסם שאוטורו סגר כמו בראינט ל3 עונות.בראינט יקבל 2.6 מיליון דולר לעונה .אוטלו יסתפק ב2.3.מעניין אם יש להם סעיף יציאה בקיץ אם הפועל תל אביב נושרת ליורוקאפ.גם הקומבוגארד דוזייר מאנדולו במומ מתקדם על פי יורוהופס וואן וספורט 5 אמור לקבל חוזה דומה למה שקיבלו בראיינט ואוטלו.3 שחקנים איכותיים מאנדולו .....שסיימה במקום ה6 ביורוליג לא רע ....הפועל תל אביב תביא גם רכז זר שיש לה מספר מועמדים.......

עושה רושם שביניגהם פוסטר ורגלנד ישוחררו.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 02, 2025 2:59 am 
Sophomore

לא יודע על מה מסתמך רדטי בנוגע לגודל החוזה שמוצע לדוזייר, אבל אם הוא הולך לקבל חוזה של מעל 1.5 מיליון דולר זו סוג של שבירת שוק. זה לא שחקן יורוליג בכיר בשום צורה, שחקן רוטציה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 02, 2025 3:22 am 
Sophomore

אני גם לא חושב שניתן להגדיר את דן אוטורו כשחקן יורוליג בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 02, 2025 4:11 am 
Sophomore

xalmon כתב:
אני לא חושב שינאי מתכוון לשבור את הכלים כרגע, אפילו אם לא יזכה באליפות השנה. הוא לא יוותר על הסיבוב המובטח ביורוליג ועל עונה שבה הוא נותן למכבי בראש מול כל אירופה.

אני לא חושב שהשמות שמוזכרים כמועמדים יהפכו את הפועל לקבוצה שבוודאות תיתן בראש למכבי באולם ניטרלי. גם אם ינאי יכפיל את השכר שהם מקבלים בטורקיה.
בהתחלה דובר על מיציץ', יאבוסלה ומאלדון ועכשיו פתאום זה בראיינט, אוטורו ודוזייר.
זה יהיה יותר מביך עבורו אם מכבי תיתן לו בראש כשתקציב השחקנים שלו יהיה כפול משלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 02, 2025 10:07 am 
Freshman

לפי האתרים השונים הפועל ממשיכים במסע הקניות, בנוסף לאלו שהוזכרו מעלה, וינרייט ממשיך לעוד עונה, די מפתיע כי עד עכשיו הוא יותר מיצב את עצמו בתור שחקן חביב אבל לא תורם במיוחד.
כמובן שאפשר לדבר על +/- חיובי, דברים שלא נכנסים לסטטיסטיקה, על עונה שנייה באירופה וכו'. כנראה לאיטודיס הפתרונות...
עדיין עוד אין החתמות בעמדות 1 ו 4.
אלה אם כן, אוטורו ומוטלי הולכים לשחק יחד (בספק), או קאבוקלו הולך לקבל תפקיד יותר משמעותי בעונה הבאה.
לגבי הרכז, עדיף לקבוצה מבחינת האיזון להמשיך במגמת החתמות של שחקנים בסביבות 2 מיליון ולא להביא את מיצ'יץ' ב5 (תקדים בברלי מעונה הנוכחית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 02, 2025 10:31 am 
מנהל פורום

Euro_Basket כתב:
xalmon כתב:

אני לא חושב שהשמות שמוזכרים כמועמדים יהפכו את הפועל לקבוצה שבוודאות תיתן בראש למכבי באולם ניטרלי. גם אם ינאי יכפיל את השכר שהם מקבלים בטורקיה.
בהתחלה דובר על מיציץ', יאבוסלה ומאלדון ועכשיו פתאום זה בראיינט, אוטורו ודוזייר.
זה יהיה יותר מביך עבורו אם מכבי תיתן לו בראש כשתקציב השחקנים שלו יהיה כפול משלהם.

אבל התלכיד עכשיו הרבה יותר הגיוני, ואני לא חושב שמכבי תתן להם בראש, בטח לא בעונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 02, 2025 10:56 am 
Sophomore

מיכאל כתב:
אני גם לא חושב שניתן להגדיר את דן אוטורו כשחקן יורוליג בכיר.

שחקן יורוליג ליגיטימי בכל מקרה אמור לעלות מהספסל ומוטלי יפתח ב5

בפורום אינטרבאסקט כמה גולשים מדווחים שהפועל תא במגעים עם רכז באיירן מינכן

שבאז נייפייר וסילביאן פרנסיסקו הרכז של ז’לגיריס כנראה אחד מהם עשוי לסגור במועדון

בשורה התחתונה קו קדמי של מוטלי קאבוקלו אוטרו וגינת הוא קו קדמי לגיטימי פלוס ביורוליג.

על פי ספורט 5 בראיינט ומוטולו יוכלו לחתום רישמית רק בסיום העונה של אנדולו בטורקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 1:51 am 
Hall of Famer

לא רק בגלל ההדחה (כי הסדרה יכלה גם להסתיים הפוך, אם כי בסופו של דבר היה 1-1 בשני משחקים צמודים בייתים של הפועל ת"א, והפחות צמוד הלך לירושלים), אבל גם - יש לטעמי כמה סוגיות על הפרק מתקופת הפוסט-יורוקאפ לקראת העונה הבאה:

1. ים מדר. מטבע הדברים בקבוצה יודעים להעריך את מצבו ארוך הטווח טוב מכולנו - האם ישחק בנבחרת בקיץ? האם 3 חודשי מנוחה מוחלטת כעת (כלומר, בלי נבחרת) והוא "כמו חדש"? האם קיימת בעיה/סיכון גבוה לכך שישחק בשבועות יורוליג כפולים בעונה הבאה? האם יש היגיון להתנהל איתו בדומה ל"משחקי back to back" ב-NBA?

2. בלייקני. המספרים בפלייאוף (מדגם קטן, אבל לא קטן יותר מהפיק העצום ביורוקאפ...) לא משהו בכלל (לשחקן שאמור להיות משמעותי יותר בקבוצה מאשר בסטטוס בו היה עד לחודש מרץ-אפריל כזה - עולה מהספסל ולוקח כמה זריקות, ויכול לרדת לספסל שלא על מנת לחזור): 7 זריקות לשלשות במשחק אותן קלע ב-28%, 56% לשתי נקודות זה כמובן מעולה, אבל ספיציפית עבורו זה קצת מאכזב (כי באמת הג'אמפ שלו מחצי מרחק הוא נשק שקשה לעצור), אותה כמות בדיוק של אסיסטים ואיבודים - 3.2 למשחק. לזכותו ייאמר שקפץ באופן פסיכי בחטיפות (1.5 בפלייאוף, 0.5 בעונה הסדירה בארץ) וחסימות (1.3 אל מול 0.3) - אבל בסוף לא בגלל זה הוא על המגרש... כמה יעיל הוא יכול להיות ביורוליג? האם זה שחקן של 20-25 דקות למשחק, או שוב חוזרים לעידן ה-8-20 דקות בכל משחק נתון כתלות באיך שהוא נכנס למשחק?

3. תומר גינת ובר טימור - נתנו פלייאוף מצוין. נכון שהפועל ירושלים היא לא קבוצה ברמת יורוליג, אבל זו בכל זאת משוכה לא מבוטלת. מה משליכים מכאן לגבי מעמדם בעונה הבאה ביורוליג? האם גינת יכול לקבל באופן קבוע 15-20 דקות למשחק? האם טימור יכול להתקרב למעמד של דיברתולומאו? האם הוא בכלל יתלבש באופן קבוע?!

משעמם לא יהיה, ואני מניח שנשמע רבות מעופר ינאי כבר החל ממחר.....

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 9:10 am 
Sophomore

חוץ מאוטרו בראיינט ושגב יגיעו עוד 3 שחקני חיזוק להפועל תל אביב אחד מהם ישראלי בכיר
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=507870

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 9:21 am 
Sophomore

איזה ישראלי בכיר לא נמצא בשלוש הגדולות חוץ מגור לביא שאמרו שכרגע לא על הפרק? יפתח זיו נחשב בכיר לצורך העניין?
ג'ייקוב טופין (אח של אובי) אמור להיות פנוי בקיץ ויכול לשחק כישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 105 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: