סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 7:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ערך דומה מבחינת השחקן. יש הבדלים של תפקיד, חוזה, עבר פציעות כי הם שחקנים שונים אבל אני מדבר על סדר גודל של הטרייד. בחירת סיבוב לא גבוהה ושחקן סביר עבור שחקן טוב אבל לא כוכב.

ייתכן שהם חיכו לפברואר שאז קבוצות בורדרליין מוכנות לתת בחירות סיבוב ראשון ביותר קלות כמו וושינגטון אשתקד ופורטלנד בזמנו עבור אפללו.
היתה ירידת ערך אבל כמה שחקנים אמרו בפומבי אני לא רוצה לשחק בקבוצה? זה נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 7:36 am 
Hall of Famer

רק לציין שפיניקס כרגע מחפשת טרייד על הסנטר ההתקפי הטוב שהם קיבלו ואם לא תמצא היא כנראה תחתוך אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 7:41 am 
Hall of Famer

במקומם הייתי מעיף את צ'נדלר ולן אבל לא יהיו קונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 8:21 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
ערך דומה מבחינת השחקן. יש הבדלים של תפקיד, חוזה, עבר פציעות כי הם שחקנים שונים אבל אני מדבר על סדר גודל של הטרייד. בחירת סיבוב לא גבוהה ושחקן סביר עבור שחקן טוב אבל לא כוכב.

ייתכן שהם חיכו לפברואר שאז קבוצות בורדרליין מוכנות לתת בחירות סיבוב ראשון ביותר קלות כמו וושינגטון אשתקד ופורטלנד בזמנו עבור אפללו.
היתה ירידת ערך אבל כמה שחקנים אמרו בפומבי אני לא רוצה לשחק בקבוצה? זה נדיר.

כן, זה נכון. סדר גודל דומה של ערך שהקבוצות קיבלו אבל בלדסו שחקן טוב יותר עם חוזה טוב בהרבה. הסאנס היו יכולים לקבל יותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 8:24 am 
Hall of Famer

לא חושב שבלדסו טוב יותר מאיבקה. קצת קשה להשוות כי הם בעמדות שונות אבל מבחינת סדר גודל אני תופס את שניהם באותו לבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 8:42 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
לא חושב שבלדסו טוב יותר מאיבקה. קצת קשה להשוות כי הם בעמדות שונות אבל מבחינת סדר גודל אני תופס את שניהם באותו לבל.

אני לא מסכים. בלדסו צעיר יותר והוא פחות או יותר באותו מעמד ביחס לעמדה שלו אבל בלדסו משחק בעמדה אולי החזקה ביותר ואילו איבאקה משחק בעמדה הכי חלשה בליגה.
אבל גם אם נניח שהם בעלי אותו ערך, עצם זה שהחוזה של בלדסו טוב יותר, מעיד על כך שהוא היה צריך להניב נכסים טובים יותר מאיבאקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 9:12 am 
Hall of Famer

מצד שני, איבקה הפסיד בשתי העונות הקודמות 7 משחקים במצטבר ולא ירד אף פעם מ-64 משחקים בעונה, בלדסו הפסיד 67 משחקים בשתי העונות האחרונות והיו לו כבר 3 עונות (מתוך 7 שלו בליגה) שבהן הוא סיים את העונה עם 43 משחקים או פחות, זה משהו שמשפיע בצורה רצינית על ערך של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 9:15 am 
Hall of Famer

וטורונטו ניצבה בפני אחת משתי ברירות - או לאבד אותו או לשלם לו חוזה מוגזם. זו הייתה בסופו של דבר השכרה שנמשכה גם לאחר מכן. אי אפשר להשוות בין החוזים וזה בעיניי העיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 14, 2017 12:01 pm 
Junior

ATT,
יום לפני החוזה החדש של קובינגטון.
כמה מגיע לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 14, 2017 1:22 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
ATT,
כמה מגיע לו?

לצערי, זה לא מאוד רלוונטי. כבר עכשיו, רואים את הגבולות של הקבוצה הזו. היא כמו מטוס קצוץ כנפיים שתלוי בפולץ ובבחירת דראפט אחת, כנראה לא מאוד גבוהה, כדי להמריא גבוה לאיפה שהקבוצה הזו הייתה אמורה להיות.

לעצם השאלה, אני מחבב מאוד את קובינגטון.
הייתי מוודא שיש לי מקום לחוזה מקסימום בקיץ הקרוב.
לא יותר מ-15 לשנה, זה בטוח. עדיף משהו בסביבות 50 ל-4 עונות (מה שכולל עלייה מהמשכורת של כ-1.5 מיליון דולר שהוא צפוי לקבל בשנה הבאה לפי החוזה שקיבל מהינקי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 14, 2017 4:04 pm 
Junior

אז אתה אומר שכל הפרוייקט הזה שהינקי בנה תלוי עכשיו בבחירה אחת, פולץ? ונגיד, בבחירה שקולאנג'לו מסר? ואם הינקי היה נשאר ולא עושה את אותה טעות קולוסאלית לדבריך שעשה הכושל, כל הפרוייקט היה נשען על זה שאחרי 4-5 בחירות גבוהות, יהיה בינגו בבחירה של 2017/8?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 14, 2017 4:12 pm 
Junior

לי יותר מציק התיוג של פולץ ככישלון מהדהד.
עד כה, הוא לא עשה פחות ממה שאמביד וסימונס עשו בעונה הראשונה שלהם והוא היה קונזצנוס לבחירה #1 לא פחות מהם.
(אני מסכים שקולאנג'לו טעה שנתן לו לשחק בכלל כשהוא פצוע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 12:44 am 
Junior

Att כתב:
idansha כתב:
ATT,
כמה מגיע לו?

לא יותר מ-15 לשנה, זה בטוח. עדיף משהו בסביבות 50 ל-4 עונות (מה שכולל עלייה מהמשכורת של כ-1.5 מיליון דולר שהוא צפוי לקבל בשנה הבאה לפי החוזה שקיבל מהינקי).

לא הבנתי את הקשר של הסוגריים, מעבר לצורך להזכיר את שמו של הינקי. אין לו חוזה לעונה הבאה אז כל השורה הזו הוצאה מהקשרה.

לנושא, "לא יותר מ-15 לשנה זה בטוח", זו הצהרה מנותקת מהמציאות גם כן. בטח כשהשאלה היא לפי מצב נוכחי, כשקובינגטון משחק ביכולת שכנראה תביא לו הצעות של 20 מיליון ומעלה. היית נותן לו ללכת בחינם אם צריך לשים 5 מיליון יותר? אני מניח שלא. ואין פה שאלה של שמירת כסף לחוזה מקסימום, ולפי התגובה שלך נראה שיש צורך להסביר לך שוב את חוקי הליגה הזו (למרות שהמלצתי לך כבר בחום להבין יותר לעומק את החוקים ואפילו עזרתי עם לינק רלוונטי).

לסיקסרס יש התחייבות ל-65 מיליון לעונה הבאה, בהנחה שלוקחים את האופציה הזולה על הולמס ומקדניאלס, על 9 שחקנים.
החוזה החדש של קובינגטון בפילדלפיה לא יהיה רלוונטי לאפשרויות הכספיות של פילדלפיה בשוק החופשי. הקאפ-הולד שלו יהיה לפי החוזה הנמוך שאותו הוא סיים. הסיקסרס יכולים לסכם איתו בראשון ליולי על חוזה מקסימום אפילו, לחתום על חוזה מקסימום עם שחקן אחר, ובסוף המורטוריום, כשהנציג של הקבוצה נכנס עם המסמכים למשרדי הליגה, הוא פשוט מגיש קודם את החוזה החדש, ואז את החוזה של קובינגטון.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 1:37 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
Att כתב:
idansha כתב:
ATT,
כמה מגיע לו?

לא הבנתי את הקשר של הסוגריים, מעבר לצורך להזכיר את שמו של הינקי. אין לו חוזה לעונה הבאה אז כל השורה הזו הוצאה מהקשרה.

לנושא, "לא יותר מ-15 לשנה זה בטוח", זו הצהרה מנותקת מהמציאות גם כן. בטח כשהשאלה היא לפי מצב נוכחי, כשקובינגטון משחק ביכולת שכנראה תביא לו הצעות של 20 מיליון ומעלה. היית נותן לו ללכת בחינם אם צריך לשים 5 מיליון יותר? אני מניח שלא. ואין פה שאלה של שמירת כסף לחוזה מקסימום, ולפי התגובה שלך נראה שיש צורך להסביר לך שוב את חוקי הליגה הזו (למרות שהמלצתי לך כבר בחום להבין יותר לעומק את החוקים ואפילו עזרתי עם לינק רלוונטי).

לסיקסרס יש התחייבות ל-65 מיליון לעונה הבאה, בהנחה שלוקחים את האופציה הזולה על הולמס ומקדניאלס, על 9 שחקנים.
החוזה החדש של קובינגטון בפילדלפיה לא יהיה רלוונטי לאפשרויות הכספיות של פילדלפיה בשוק החופשי. הקאפ-הולד שלו יהיה לפי החוזה הנמוך שאותו הוא סיים. הסיקסרס יכולים לסכם איתו בראשון ליולי על חוזה מקסימום אפילו, לחתום על חוזה מקסימום עם שחקן אחר, ובסוף המורטוריום, כשהנציג של הקבוצה נכנס עם המסמכים למשרדי הליגה, הוא פשוט מגיש קודם את החוזה החדש, ואז את החוזה של קובינגטון.

אתה עדיין חי בקיץ 2016

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 2:25 am 
Junior

ואתה חי בעולם מקביל שבו סיסמא שמישהו זרק לאוויר התחלחלה אצלך לכדי מציאות מוחלטת.
בוא נראה מה קרה בקיץ 2017 עם שחקנים בתפקידים של קובינגטון או גארדים, כשרובם ברשימה הזו אפשר להגיד לכל הפחות שיש להם פחות קבלות מהיכולת הנוכחית של קובינגטון -
טימי הארדווי קיבל כמעט 20 מיליון לעונה, על 4 עונות.
טוני סנל, 12 לעונה כפול ארבע.
אנדרה רוברסון 10 כפול 3.
ג'יימס ג'ונסון 15 כפול 4.
גאלינרי 21 כפול 3.
וויטרס 15 כפול 4.
וויגינס מקסימום.
כל מיני נורמן פאוול וג'וש ריצ'רדסון על 10 מיליון לעונה רב שנתי.
פאטי מילס קיבל 12.5 כפול 4.
ג'ורג' היל 57 לשלוש שנים.
ג'רו הולידיי מקסימום.
פופ 18 לשנה אחת, רדיק 23 לשנה אחת.
אינגלס 14 כפול 4.
אין ספק, עד קיץ 2016 שילמו כסף, מאז השוק פשוט שקט ואף אחד לא רוצה לתת דולרים לשחקני D&3, אלה בכלל כישורים שהליגה מתרחקת מהם בשנים האחרונות לא?

ATT, התנצלות, כנראה שפשוט לא הבנתי אותך כי דיברת על העלאה מהשנה הבאה. עכשיו הבנתי שהשיחות הן בכלל על הארכה שתיכנס לתוקף כבר השנה, וזה פשוט מהלך מטומטם ביותר של קולאנג'לו, שיפגע מאוד ביכולות התמרון של הקאפ בקיץ. עדיין יהיה אפשר להציע חוזה מקסימום או קרוב לו, גם אם החוזה החדש של קובינגטון יהיה 17-20 לעונה, אבל יצטרכו ללהטט קצת ובעיקר להיפטר מהחוזה של בייליס, שזו הייתה טעות טפשית של קולאנג'לו שלא הוזכרה על ידך עד עכשיו משום מה. הרעיון להביא וטרנים היה אחלה, הרעיון לתת לאחד כזה חוזה לשלוש עונות היה קצת פחות חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 4:18 am 
Hall of Famer

רוב הרשימה שנתת מקבלים מתחת ל20 מלבד שחקן יותר טוב (וויגינס) ושחקן של הניקס שזה אומר שהם שילמו מעבר למה שצריך.וגלינרי שהוא שחקן התקפי יותר טוב.
טוב לא ידעתי שהוא עומד על 50% מהשלוש. אם הוא מחזיק ככה כל העונה אז כן, הוא יקבל באיזור 17. אולי יהיה GM מפגר (כמו הניקס והרדוואי) לתת לו 20.
מתקשה לראות מי נותנת לו מעל 20.אבל תמיד יש את הניקס,אורלנדו והקינגס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 4:50 am 
Junior

מצטייר שבכלל לא נגיע למצב שאפשר יהיה להציע לקובינגטון, אבל נניח וכן -
אם אני סם פרסטי, וג'ורג' בורח לי בקיץ, אני בהחלט שוקל ברצינות לנצח כל הצעה שתוגש לקובינגטון, גם אם זה אומר להגיע ל-23~ מיליון ואפילו יותר. בגדול זה לחזור לקבוצה הלא רעה שהייתה שנה שעברה, רק עם הנשק שכל כך היה חסר לה בדמות קובינגטון.
אם אני ביוטה, יש לי 25 מיליון פנויים בקיץ, ואני שמח מאוד להוציא אותם על קובינגטון כי אף שחקן אחר ברמה שלו לא רוצה לבוא. אני מעדיף להביא שחקן מעולה שמתאים לי מאוד לחמישייה, מאשר להוציא את הכסף הזה על שניים-שלושה שחקנים, כשלרוב ההבדל המקצועי בינם לשחקני המינימום המוצלחים לא משמעותי כמו השיפור בחמישייה מקובינגטון לשחקן כמו רודני הוד או אינגלס.
אני לא אומר שקובינגטון שחקן של 25 מיליון דולר בואליו מוחלט. אבל לא ככה העסק הזה עובד. מספיק קבוצה אחת עם צורך וסיטואציה מתאימה כדי להעלות שווי ריאלי בחמישים או אפילו מאה אחוז.
זה כנראה מה שמפחדים ממנו בפילדלפיה ולכן מוכנים לרצות את קובינגטון ולוותר על הזהב שיש להם ביד בדמות קאפ-הולד מגוחך לקובינגטון בקיץ. אישית הייתי מעדיף לרצות אותו רק ביולי עם קריצת עין עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 5:03 am 
Hall of Famer

שחקן מעולה? הסחפות.
האיש בקושי 3D. כעת רק 3. היה אי פעם בחמישיית ההגנה?
אם הוא כזה מעולה אז פילי לוקחת את המזרח העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 6:17 am 
Hall of Famer

תכלס. סוג של ג'ון סלמונס, נניח בשיאו. אולי מישהי תיתן לו 20, אבל הוא לא שווה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 6:44 am 
Hall of Famer

שחקן נבא לגיטימי אבל לא גיים צ׳נג׳ר ולשים על אחד כזה 20 לעונה זה טירוף. אבל ראינו כבר טירוף אז לך תדע.נראה אם הוא יציב מהשלוש קודם. אשתקד היו לו משחקים של 6/7 מהשלוש ואז שלושה משחקים של 4/20.

אגב טירוף. נואל דחה בקיץ חוזה של 70 ל4 עונות וחתם על 4. הוא הפך לשחקן ה12 בערך של דאלאס עם 4 דקות הערב. החלטה לוותר על 70/4 מתחרה בטמטום של ספריוול לוותר על 21/3 ולשבת בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 10:24 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
לי יותר מציק התיוג של פולץ ככישלון מהדהד.
עד כה, הוא לא עשה פחות ממה שאמביד וסימונס עשו בעונה הראשונה שלהם והוא היה קונזצנוס לבחירה #1 לא פחות מהם.
(אני מסכים שקולאנג'לו טעה שנתן לו לשחק בכלל כשהוא פצוע)

הטרייד על פולץ הוא כישלון מהדהד. אני לא יודע לגבי פולץ עצמו.
כרגע זה לא נראה טוב אבל צריך לתת לו לשחק כשהוא בריא כדי להבין מה הוא שווה.

לי אין ספק שפילי במצב טוב יותר אם היא נשענת על core של
אמביד, סימונס וטייטום או אמביד, סימונס וסמית׳
ביחד עם 2 הבחירות הלא מוגנות של הלייקרס והקינגס.

דמיינו את אמביד, סימונס, טייטום, קובינגטון בעמדה 2 ואפשרות להוסיף חוזה מקס בקיץ (פול ג׳ורג׳? לברון? בראדלי? כשהקבוצה כל כך מבטיחה, כוכבים נוטים להגיע) למיקס. זו כבר קבוצה לאליפות, עוד בלי 2 בחירות הדראפט הגבוהות. כל מה שקולאנג׳לו היה צריך לעשות זה להישאר במסלול ולא להתחכם יותר מדי.

המהלך היחידי שהייתי יכול להבין זה את הטרייד שמיניסוטה עשו. בחירה מס׳ 3 (או בחירה 3 + שאריץ׳) תמורת ג׳ימי באטלר. באטלר עדיין צעיר מספיק והוא הימור בטוח יחסית. אמביד, סימונס ובאטלר זה אחלה core, בהתחשב בכך שיש לך 2 בחירות גבוהות בדרך וקאפ ספייס לכוכב נוסף. אני לא חושב שהייתי עושה את הטרייד הזה בעצמי אבל אני יכול להבין הימור כזה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' נובמבר 15, 2017 11:56 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 10:36 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
Att כתב:
idansha כתב:
ATT,
כמה מגיע לו?

אם כבר אתה כותב הודעה זחוחה ומזלזלת כל כך, תקפיד לפחות לא לטעות. אי אפשר לקחת את האופציה הזולה של הולמס ומקדניאלס כיוון שמקדניאלס נשלח ליוסטון בתמורה לשקר כלשהו ובחירת סיבוב שני שהפכה להולמס. גם סיטואציית החוזה של קובינגטון היא שונה מכפי שתיארת כאן. מקבל את ההתנצלות שכתבת מאוחר יותר אבל אני לא רואה סיבה לתקיפה ולזלזול מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 12:02 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
מהחוזה של בייליס, שזו הייתה טעות טפשית של קולאנג'לו שלא הוזכרה על ידך עד עכשיו משום מה. הרעיון להביא וטרנים היה אחלה, הרעיון לתת לאחד כזה חוזה לשלוש עונות היה קצת פחות חכם.

כתבתי שזו הייתה טעות בזמנו, עצם החוזה, גודל החוזה ומבנה החוזה. לא ידעתי שהתפקיד שלי הוא לציין כל טעות של קולאנג׳לו. אולי כדאי שאני פשוט אכתוב כשהוא יעשה משהו אחד נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 1:30 pm 
Junior

לא תקפתי אותך, פרשנות שלך. ואני יודע איפה מקדניאלס, זו הייתה טעות כתיבה, ראיתי מקונול ומשום מה כתבתי מקדניאלס.
ואני שואל שוב, לפי מה שאתה אומר, נניח והינקי היה נשאר, כל הפרוייקט כולו מתבסס על בינגו בדראפט 17 ו-18?
הרי אמרת בעצמך, אי אפשר לפגוע בכל דראפט, מביאים הרבה בחירות כדי שחלקן יהפכו לכוכבים. הינקי היה יכול ליפול עם הבחירה הזו כפי שהוא נפל עם אוקאפור ונואל. אז לא מבין למה ההספד הזה לתהליך. סימונס-אמביד-סאריץ-קובינגטון-פולץ שלפני הפציעה הוגדר כפוטנציאל על ויכול לחזור לשם בדיוק כמו סימונס ואמביד. כרגע הם נראים כמו פוטנציאל ברור למאבקים על צמרת המזרח בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 6:13 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
לא תקפתי אותך, פרשנות שלך. ואני יודע איפה מקדניאלס, זו הייתה טעות כתיבה, ראיתי מקונול ומשום מה כתבתי מקדניאלס.
ואני שואל שוב, לפי מה שאתה אומר, נניח והינקי היה נשאר, כל הפרוייקט כולו מתבסס על בינגו בדראפט 17 ו-18?
הרי אמרת בעצמך, אי אפשר לפגוע בכל דראפט, מביאים הרבה בחירות כדי שחלקן יהפכו לכוכבים. הינקי היה יכול ליפול עם הבחירה הזו כפי שהוא נפל עם אוקאפור ונואל. אז לא מבין למה ההספד הזה לתהליך. סימונס-אמביד-סאריץ-קובינגטון-פולץ שלפני הפציעה הוגדר כפוטנציאל על ויכול לחזור לשם בדיוק כמו סימונס ואמביד. כרגע הם נראים כמו פוטנציאל ברור למאבקים על צמרת המזרח בקרוב.

1) אני לא יודע כמה פולץ הוא פוטנציאל על. מטרידה אותי הקליעה שלו מרחוק (אחוזי העונשין שלו לא היו טובים במכללות), והאתלטיות הבינונית שלו במושגי נ.ב.א. שעלולה להוריד את האפקטיביות שלו כחודר. זה שאיינג׳ העדיף את טייטום על פניו לא מעורר בי בטחון רב ביכולות של הילד. כך או כך, לא מדובר בפוטנציאל עצום מהסוג של לברון ושל אנתוני דייוויס, ששווה שתי בחירות דראפט גבוהות. זה מהלך נוראי שהינקי בשום אופן לא היה עושה. וכן, מהלכים מהסוג הזה הורסים אפסייד של קבוצה שלמה.
2) אתה יודע, לא הייתי כועס אם קולנאג׳לו היה בוחר את פולץ בבחירה השלישית (אליה הוא ככל הנראה היה נופל גם בלי הטרייד). זו הייתה טעות כנראה אבל זו לא הייתה טעות חריפה. הבעיה היא שקולאנג׳לו למעשה וויתר על *שתי אופציות* מעולות להשגת שחקן טופ20 (בטרייד או בבחירה גבוהה). הוא היה יכול להשתמש בבחירה הזו כדי להשיג את ג׳ימי באטלר (או שחקן מוביל אחר) או פשוט לבחור את השחקן הכי טוב על הלוח מבלי לוותר על בחירה קריטית לתהליך של פילי. אני לא יודע למה אני צריך להסביר בכל כך הרבה מלים כמה קריטית היא בחירה 2-5 בדראפט הבא או הבחירה של הקינגס ב-2019. אלו בחירות שיש להן את הכוח לשנות מועדון שלם לעשר השנים הקרובות.
3) עצם זה שפולץ נראה כמו שהוא נראה במשחקים ששיחק והבחירה הנוספת שהוא עלה, מורידה משמעותית את הערך של פילי בעיני שחקנים חופשיים, כוכבים שיכולים להצטרף בקיץ מכריע, הקיץ האחרון שבו לפילי יש חוזה מקסימום לתת.
סיטואציה שבה יש לך את טייטום, אמביד וסימונס ו-2 בחירות גבוהות לא מוגנות של קבוצות גרועות בשני הדראפטים הבאים יכולה למשוך אליך שחקנים מצוינים שיודעים לקרוא סיטואציה טובה לא פחות ממני וממך.

סימונס-אמביד-סאריץ-קובינגטון-פולץ זה אולי נחמד אבל זה לא המקום שאליו כיוון התהליך.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' נובמבר 15, 2017 6:40 pm, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: