Chauncey כתב:
לא תקפתי אותך, פרשנות שלך. ואני יודע איפה מקדניאלס, זו הייתה טעות כתיבה, ראיתי מקונול ומשום מה כתבתי מקדניאלס.
ואני שואל שוב, לפי מה שאתה אומר, נניח והינקי היה נשאר, כל הפרוייקט כולו מתבסס על בינגו בדראפט 17 ו-18?
הרי אמרת בעצמך, אי אפשר לפגוע בכל דראפט, מביאים הרבה בחירות כדי שחלקן יהפכו לכוכבים. הינקי היה יכול ליפול עם הבחירה הזו כפי שהוא נפל עם אוקאפור ונואל. אז לא מבין למה ההספד הזה לתהליך. סימונס-אמביד-סאריץ-קובינגטון-פולץ שלפני הפציעה הוגדר כפוטנציאל על ויכול לחזור לשם בדיוק כמו סימונס ואמביד. כרגע הם נראים כמו פוטנציאל ברור למאבקים על צמרת המזרח בקרוב.
1) אני לא יודע כמה פולץ הוא פוטנציאל על. מטרידה אותי הקליעה שלו מרחוק (אחוזי העונשין שלו לא היו טובים במכללות), והאתלטיות הבינונית שלו במושגי נ.ב.א. שעלולה להוריד את האפקטיביות שלו כחודר. זה שאיינג׳ העדיף את טייטום על פניו לא מעורר בי בטחון רב ביכולות של הילד. כך או כך, לא מדובר בפוטנציאל עצום מהסוג של לברון ושל אנתוני דייוויס, ששווה שתי בחירות דראפט גבוהות. זה מהלך נוראי שהינקי בשום אופן לא היה עושה. וכן, מהלכים מהסוג הזה הורסים אפסייד של קבוצה שלמה.
2) אתה יודע, לא הייתי כועס אם קולנאג׳לו היה בוחר את פולץ בבחירה השלישית (אליה הוא ככל הנראה היה נופל גם בלי הטרייד). זו הייתה טעות כנראה אבל זו לא הייתה טעות חריפה. הבעיה היא שקולאנג׳לו למעשה וויתר על *שתי אופציות* מעולות להשגת שחקן טופ20 (בטרייד או בבחירה גבוהה). הוא היה יכול להשתמש בבחירה הזו כדי להשיג את ג׳ימי באטלר (או שחקן מוביל אחר) או פשוט לבחור את השחקן הכי טוב על הלוח מבלי לוותר על בחירה קריטית לתהליך של פילי. אני לא יודע למה אני צריך להסביר בכל כך הרבה מלים כמה קריטית היא בחירה 2-5 בדראפט הבא או הבחירה של הקינגס ב-2019. אלו בחירות שיש להן את הכוח לשנות מועדון שלם לעשר השנים הקרובות.
3) עצם זה שפולץ נראה כמו שהוא נראה במשחקים ששיחק והבחירה הנוספת שהוא עלה, מורידה משמעותית את הערך של פילי בעיני שחקנים חופשיים, כוכבים שיכולים להצטרף בקיץ מכריע, הקיץ האחרון שבו לפילי יש חוזה מקסימום לתת.
סיטואציה שבה יש לך את טייטום, אמביד וסימונס ו-2 בחירות גבוהות לא מוגנות של קבוצות גרועות בשני הדראפטים הבאים יכולה למשוך אליך שחקנים מצוינים שיודעים לקרוא סיטואציה טובה לא פחות ממני וממך.
סימונס-אמביד-סאריץ-קובינגטון-פולץ זה אולי נחמד אבל זה לא המקום שאליו כיוון התהליך.