סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 12:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א מודל 2024/25
הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 9:15 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הודעת מועדון:
ג'יילן הורד סבל מכאבים לאחר הניצחון בבאר שבע ועבר בדיקת MRI, בה התברר שהוא סובל מקרע בשריר הירך האחורי. צפי היעדרות מהמגרשים: 2-4 שבועות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 9:19 am 
Junior

Dovi כתב:
הודעת מועדון:
ג'יילן הורד סבל מכאבים לאחר הניצחון בבאר שבע ועבר בדיקת MRI, בה התברר שהוא סובל מקרע בשריר הירך האחורי. צפי היעדרות מהמגרשים: 2-4 שבועות

מי ראה את זה בא? רק כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 10:22 am 
מנהל פורום

אחד הראיונות הכי משמחים לשאר הליגה
המנהלים/בעלים מסמנים שתמה התקופה הקצרה שהקבוצה נוהלה בעיקר על ידי גורמים מקצועים וחוזרים לתקופת אבן/וויצ'יץ'/גולדן בואיס
רק עם שמות אחרים
הסיפור עם הורד, יכול לנבוע מעומס מיותר במכל מיני משחקים בבאר שבע וכו מצד אחד
מצד שני היורוליג גמור, וזה נראה נכון מצד מכבי להתרכז בלסיים מקום ראשון ולהנות מיתרון ביתיות בסידרת הגמר מול הפועל תל אביב, ראינו כמה זה קריטי במשחק היחיד שהיה בניהם העונה
אני מניח שעונה שבא הפועל תל אביב עושה גביע/אליפות ומקבלת כרטיס ליורוליג דרך היורוקאפ, תהיה הרבה יותר ממכה קלה בכנף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 10:59 am 
Sophomore

Lakic כתב:
Dovi כתב:
הודעת מועדון:

מי ראה את זה בא? רק כולם.

יפסיד את משחקי הגביע וזו מכה למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 12:14 pm 
Freshman

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... v2-wiabhNR

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 12:31 pm 
מנהל פורום

ואיך זה קשור למכבי תל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 1:12 pm 
Hall of Famer

היה מאוד חשוב כמובן לשתף את ג'יילן הורד בבאר שבע (ושאר משחקים "מסוג זה").

אוריאל, פרט לזה שלמכבי יש "מחויבות" (לכאורה...) כלפי האוהדים, המותג שלהם עצמם, ואולי אף ל"כדורסל הישראלי" לייצוג מכובד שלהם עצמם ביורוליג, יש הרי פרסים כספיים כאלו ואחרים בעבור כל ניצחון ו/או תגמול על המיקום הסופי בטבלת היורוליג.
זה אמנם רק בסדר גודל של עשרות אלפי יורו (עבור כל ניצחון/מקום נוסף שתשיג/תעלה), אבל לכאורה במציאות הכלכלית שמציג המועדון בימים אלו ממש - גם זה לא משהו לזלזל בו...
בוודאי שזה חשוב יותר מאשר לשתף את הורד במשחקים מול קבוצות תחתית מליגת העל (שלעיתים מופיעות עם 3 זרים בכלל, למשל), אותם מכבי תנצח בסבירות גבוהה מאוד גם בלעדיו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 2:02 pm 
מנהל פורום

זה הצד השני של המטבע
אבל אתה יודע איך זה
קבוצה עם שלושה זרים שתופסת יום משלוש יכולה לתפור אותך והמשחק הזה בסוף דופק לך את יתרון הביתיות בגמר
תשאל את אוהדי הפועל ירושלים, הם יספרו לך על יותר ממקרה אחד כזה
אולי אני מייחס למנהלי מכבי אינטלגנציה שאין להם
אבל יש כאן דילמה לא פשוטה, האם להשתמש בתותחים הכבדים בליגה המקומית כדי להבטיח שלא יהיו נפילות או לשחרר את הלחץ ולסמוך על יתרון האיכות בפלייאוף כדי להתגבר על הביתיות
בעונה הנוכחית, נראה לי שמכבי מפחדת פחד מוות מאובדן הביתיות וזה אומר לשחק שני משחקים מול קהל עויין מאוד בנוקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 6:09 pm 
Hall of Famer

הפיתרון הכי "קל" הוא לשחק עם כל השחקנים הבכירים בכל המשחקים, וזה בערך מה שעושים...
מכבי משחקים בלו"ז שלא רחוק מלו"ז NBA (אמנם בלי back to back), ושם עושים Load management, או איך שלא נקרא לזה - עובדתית (בצדק או שלא).

אז הנה - לכל הפחות בשלושת משחקי היורוליג הקרובים, ובחצי גמר (ובגמר?) הגביע - הורד לא יהיה.
"סטטיסטית" סביר שעוד תהיה פציעה נוספת עד לדרבי.
בהצלחה להם מה שנקרא...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 03, 2025 12:41 pm 
Hall of Famer

מה עושים עד כה שחקני הרכש של מכבי שהגיעו תוך כדי העונה?
להלן ממוצעיהם ביורוליג:

טרוויון וויליאמס
15 דקות בממוצע (7 משחקים), 6.7 נקודות (53% לשתיים, 1/4 לשלוש סך הכל), 4.4 ריבאונדים, 1.7 אסיסטים, 2.1 איבודים (אחד כל שבע דקות משחק - המון לגבוה), חסימה אחת במצטבר.
למעשה שני המשחקים הכי טובים שלו היו הראשונים במכבי, ומאז הוא במגמת ירידה.

שאיוק
13.5 דקות בממוצע, 5.2 נקודות, 52% לשתיים, קרוב לשלשה למשחק ב-34%, רק 1.4 ריבאונדים, רק 0.9 אסיסטים, מדד 3 (שזה בדיוק כמו ריימן למשל, שמקבל אף פחות דקות...).

דיוויד דג'וליוס
11 דקות בממוצע, 3.6 נקודות, 42% לשתיים, 28% לשלוש, רק 3/6 מהקו (כלומר, בכלל לא מגיע לשם), אסיסט כל 17 דקות משחק (נתון מזעזע לגארד קטן), חטיפה אחת ב-150 דקות. מדד 1.4 (פחות מג'ייק כהן וממנקו).

איך מועדון יכול להיכשל ככה בשילוב שחקנים תוך כדי עונה, שנה אחר שנה?!
הרי אלו שחקנים ששילמו עליהם ביי-אאוט, והתוצרת שמקבלים מהם היא בסדר גודל של הישראלים השוליים בקבוצה, ושאינם בשיאם...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 9:37 am 
מנהל פורום

בישראל היום מספרים שהיו לקטש שתי הצעות לעזוב את מכבי באמצע העונה האחת לוירטוס והשניה למונקו
עוד אומרת אותה ידיעה, שקטש סירב
אני מניח שנשמע הכחשות מהקבוצות או הבהרות, שהיה מדובר בגישושים שלא הבשילו או משהו כזה
בכל מקרה, אני בדעה, שקטש מאמן מצוין ודיוויד בלאט הוא הGM הכי טוב שמכבי יכולה לקוות לו
הבעלים המגעילים של מכבי, לא ראויים לצוות הזה, ינאי זיהה נכון את החולשה ומנסה לסדוק את המותג
בשם כל ייתר קבוצות הליגה נאחל לו בהצלחה
יש מצב שהרגשות שלי כלפי מכבי ישתנו משנאה לרחמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 9:49 am 
Junior

בערבית אומרים במצב כזה: ״זאת עז גם אם היא עפה״…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 11:08 am 
Junior

uriel17 כתב:
בישראל היום מספרים שהיו לקטש שתי הצעות לעזוב את מכבי באמצע העונה האחת לוירטוס והשניה למונקו
עוד אומרת אותה ידיעה, שקטש סירב
אני מניח שנשמע הכחשות מהקבוצות או הבהרות, שהיה מדובר בגישושים שלא הבשילו או משהו כזה
בכל מקרה, אני בדעה, שקטש מאמן מצוין ודיוויד בלאט הוא הGM הכי טוב שמכבי יכולה לקוות לו
הבעלים המגעילים של מכבי, לא ראויים לצוות הזה, ינאי זיהה נכון את החולשה ומנסה לסדוק את המותג
בשם כל ייתר קבוצות הליגה נאחל לו בהצלחה
יש מצב שהרגשות שלי כלפי מכבי ישתנו משנאה לרחמים

קטש אכן מאמן מצויין אבל יש מצב שהוא מבין שהוא יכול להצליח במכבי יותר ממה שהוא יכול להצליח במקומות אחרים. השנתיים הקודמות הן בטח המודל מבחינתו, הוא מניח שהמלחמה תסתיים (או הסתיימה?) ועם חזרת המשחקים לישראל העונה הבאה יכולה להראות אחרת. אני גם חשוב שהיכולת של בראון, קולסון בולדווין וניבו (שבעיקר פצוע) עוד יותר מעצימה את ההישג שלו בשנתיים הקודמות, ואני גם חושב שזה יהיה המודל שלו קדימה - קבוצה בתקציב יחסית נמוך (יחסית לרמות הגבוהות ביורוליג), שחקנים לקראת פריצה או כאלו שיש להם מה להוכיח וקבוצה שבעונה טובה מגיעה הכי קרוב שיש לפיינל פור. במקרה שזה קורה בשנה הבאה המעמד שלו במכבי יהיה חזק מאי פעם, כנראה לא משהו שהוא יקבל במונקו, ואני מניח שהקדנציה ביוון יושבת לו בראש.
לגבי עופר ינאי, בינתיים הוא מאכיל את כולם בכובעים שונים, אבל עדיין המבחן יהיה בקיץ הקרוב. אם יהיה יורוליג זה סיפור אחר, אבל אם לא יהיה יורוליג, וגם לא יהיה תואר מקומי, הלחץ עליו יגבר ומאד יכול להיות שהתאבון שלו להשכיב עוד 80-90 מש"ח ירד משמעותית. הסיפורים השנה עם בוורלי ומוטלי הם המחשה טובה שלהביא שחקנים נטו בגלל שאתה משלם 50% או 100% מעל הערך שלהם זה משהו שקשה לנהל בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 12:47 pm 
Hall of Famer

פיני גרשון שיתף בביטחון מוחלט (כלומר לא כספקולציה, אלא כמי שדיבר עם קטש ו/או סביבתו וכו') פעם אחר פעם בפודקאסט שלו שהייתה לקטש הצעת יורוליג על השולחן תוך כדי העונה.
אני הנחתי שזה מוירטוס.
אאז"נ את הפירסומים - אוברדוביץ' הרוויח במונאקו 50 אלף יורו בחודש, וספאנוליס מרוויח שם כבר 70 אלף יורו בחודש. כך שסביר שקטש היה מקבל שם (אם וכאשר) את סדרי הגודל הכלכליים הללו.
מטבע הדברים בקבוצות הללו המעמד שלו היה "רנדומלי", כמו כל מאמן שמגיע מבחוץ וכמה חודשים לא טובים - והוא בסכנת החלפה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 3:16 pm 
Sophomore

לדעתי מכבי ת''א חייבת להתחזק בפגרת הנבחרת כמו ירושלים והפועל ת''א בקומבו גארד איכותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 3:05 pm 
Hall of Famer

ג׳ימי קלארק עבר מבני הרצליה למכבי ת״א.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 3:14 pm 
Junior

אחלה שחקן בעיניי, אם ישפר את הקליעה יכול להפוך להיות משהו מיוחד. חוזה לשנתיים וחצי שממשיך את הקו: לא מביאים שחקנים בכירים מדי לקו האחורי שיאיימו חלילה על מעמדו ועל גבו הרגיש גם ככה של הבן של.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

מסכים, חושב שזו החתמה טובה מאוד וזולה של מכבי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

החתמה מעולה שלהם.
סייז מצוין, אתלט אדיר, יוצר, שומר, די צעיר. ימנן קצת את כמות האיבודים ויהיה שחקן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 3:18 pm 
Junior

אני לא יודע כמה זו החתמה מעולה. יוקובאאיטיס, אני מניח, נשאר. בלאט, אני בטוח, נשאר. אז בשביל שיהיה עוד פוינט גארד טוב ברוטציה? סבבה. מכבי, כדי להיות טובה באמת, צריכה להביא מישהו הרבה יותר טוב משלושת אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 3:26 pm 
Sophomore

שחקן טוב השאלה מה הוא שווה ביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 3:29 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אני לא יודע כמה זו החתמה מעולה. יוקובאאיטיס, אני מניח, נשאר. בלאט, אני בטוח, נשאר. אז בשביל שיהיה עוד פוינט גארד טוב ברוטציה? סבבה. מכבי, כדי להיות טובה באמת, צריכה להביא מישהו הרבה יותר טוב משלושת אלה.

החתמה מעולה ברמת הוואליו התכוונתי, לא בהכרח ברמת שדרוג הקבוצה.
שחקן צעיר עם פוטנציאל מאוד גבוה, בכסף לא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 3:46 pm 
Freshman

אני לא אוהב את המעברים האלה. חוץ ממה שזה מראה על יכולת הסקאוטינג האומללה של מכבי, היא לוקחת שחקן מרכזי ממי שנראית כמו היריבה שלה בחצי גמר הפלייאוף.

חוץ מזה, מה יגידו אוהדי הרצליה? (כמו אוהדי חולון מוקדם יותר העונה). הקבוצה היא מחסן חלפים של קבוצת האם? אם פוגעים בשחקן טוב, אז הוא מועבר לקבוצה שאקוניס ירצה ביקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 4:09 pm 
מנהל פורום

ראינו כבר הימורים כאלה שלא הצליחו
צריך להגיד לגבי שני ההימורים האחרונים
לחלקנו היו ספקות כמה ההצלחה שלהם בליגה המקומית וביורקאפ/BCL רלוונטיים ליורוליג
רנדלוף והורד הצליחו מעל ומעבר למשוער בכל מה שקשור למספרים ביורוליג.
עדיין עם כוכבית כי מכבי לא ממש תחרותית ביורוליג ויש מצב שמדובר במספרי ואקום
לגבי רנדולף הוא כבר שילם את עצמו בכך שהביא גביע

מישהו זוכר החתמות מוצלחות כאלה מאז טרנס מוריס?

לגבי קלארק
הוא יצטרך לעבור את מבחון רנדולף/הורד 1 שזה לתת מספרים טובים בקבוצת תחתית כמו מכבי
בעונה הבאה אם מכבי תהיה תחרותית יהיה המבחן האמיתי שלו. היורוליג מלא בשחקנים שהגיעו מבקבוצות מרכז טבלה מהליגה הצרפתית/הישראלית/האיטלקית והיום הם כוכבים בליגה
לא פוסל שגם קלראק יתפרר ככזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 4:20 pm 
Junior

רלפי כתב:
אני לא אוהב את המעברים האלה. חוץ ממה שזה מראה על יכולת הסקאוטינג האומללה של מכבי, היא לוקחת שחקן מרכזי ממי שנראית כמו היריבה שלה בחצי גמר הפלייאוף.

מעבר כזה בסוף פברואר ואנשים כועסים עלי פה שאני אומר שאני מאוד אוהב כדורסל אבל מודה שמדובר בחוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: