סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 9:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 6:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
גינות מיכאל כתב:
ועם צלע שבורה הוא קלע 23 נקודות במשחק מס' 5 בגמר הפליאוף בספרד.

פתאום נופל לי האסימון שלמכבי יש חולשה לקחת בנים אובדים בהתאם למשחקי גמר בספרד.

תוך התעלמות מכל המשחקים שבאו לפניהם... מלבד המשחק החמישי מול ריאל והמשחק מול בילבאו באמצע העונה (מדד 24 ו-23 בהתאמה) שאראס הגיע רק עוד 5 פעמים למדד דו ספרתי (ב-32 מש'), לא עבר את ה-12 במדד ו-15 פעמים היה לו מדד 3 ומטה. גם ביורוליג העונה הוא לא היטיב לשחק כשכמובן המשחק הכי טוב שלו היה מול מכבי בנוקיה. בואו נודה, השחקן די גמור, טוב שהוא לא שבר את האגן כי אז זה באמת היה מצחיק (או עצוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 6:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כמה זה משעשע לקרוא ידיעות בוואלה ולדעת שהן של ורד כהן מבלי בכלל להסתכל על השם שבראש העמוד...http://sports.walla.co.il/?w=/151/2654328
מתוך הידיעה:
ציטוט:
אגב, ביוון ישנם פירסומים לפיהם סופוקליס שחורציאניטיס נמצא על הכוונת של הצהובים ועשוי לחזור למכבי אחרי עונה די מוצלחת בפנאתינייקוס, אלופת יוון הטרייה.
אני ממש מתחיל להאמין שכהן קוראת את השרשור הזה ומפרסמת את השמות שמעלים פה. לא מצאתי אף פרסום על כך שחושבים להחזיר את סופו למכבי (לא ביורובאסקט, לא ב-talkbasket שהדיונים בנושא יוון שם לא ממש חיים ואני די בטוח שכהן לא קוראת יוונית). לעומת זאת קודי (יובל) העלה את ההצעה להחזיר את סופו לפני כמה עמודים. ולגבי "עונה די מוצלחת בפנאתינייקוס" - מלבד סיבוב ראשון סביר (יותר נכון שני משחקים ראשונים מצויינים) סופו נתן עונה די רעה. משלב לשלב היכולת ירדה, מ-9.8 נק' (67% מהשדה), 2.9 כ"ח, 9.5 מדד בסיבוב הראשון, ל-7.5 נק' (55%), 2.1 כ"ח, 5.4 מדד בטופ 16 ולבסוף 5.2 נק' (47%), 1.8 כ"ח, 4 מדד בהצלבה ובטוטל 7.8 נק' (58% מהשדה), 2.3 כ"ח, 2 איב' (ב-12 דקות למשחק!), 2.5 עב', 3 חס' בכל העונה ו-6.4 מדד. עד כמה שאהבתי אותו במכבי הוא פשוט לא שווה את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 7:00 pm 
Hall of Famer

ורד, אם את קוראת פה, תדעי לך שאני נמשך אלייך, במיוחד שאת באה בשמלות מיני הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 7:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נדמה לי שבידיעות אחרונות של היום היתה ידיעה על כך שהוא מעוניין לחזור. לדעתי זו יכולה להיות עיסקה מעולה מצד מכבי, בטח אם היא תשיג אותו בגרושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 7:33 pm 
Senior

לא הבנתי. על סמך רבע אחד אנשים קבעו שפלאניניץ׳ הוא צ׳וקר? מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 7:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
נדמה לי שבידיעות אחרונות של היום היתה ידיעה על כך שהוא מעוניין לחזור. לדעתי זו יכולה להיות עיסקה מעולה מצד מכבי, בטח אם היא תשיג אותו בגרושים.

כשהוא טוב הוא אחלה, אבל בכמה משחקים בעונה הוא באמת טוב? אם כל העניין של מר נקודה לדקה, הוא בקושי מצליח להישאר על המגרש ליותר מרבע שעה, ריבאונדר חלש מאוד, מוסר איטי מהדאבל טים, מאבד או עושה עבירה בקצב של כל 2.5 דקות! ובקושי תורם בחסימות או חטיפות. מעדיף את דייוויס או בראיינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 7:42 pm 
Senior

הבעיה עם סופו היא לא רק כמות הדקות שהוא על הפרקט(יש למכבי סנטר אחר שמסוגל לשחק מצויין את ה-20 דקות הנותרות) אלא הנטייה שלו לפציעות ומצבי הרוח שמכריחים התעסקות נונ סטופ של הצוות המקצועי. פציעה אחת שלו ומכבי נתקעת שוב בלי מחליף לג׳יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 8:06 pm 
Sophomore

מכבי בשיתוף פעולה עם תאגיד אל"ה? מה זה המיחזורים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 8:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
sir charles כתב:
ראובן כתב:

כשהוא טוב הוא אחלה, אבל בכמה משחקים בעונה הוא באמת טוב? אם כל העניין של מר נקודה לדקה, הוא בקושי מצליח להישאר על המגרש ליותר מרבע שעה, ריבאונדר חלש מאוד, מוסר איטי מהדאבל טים, מאבד או עושה עבירה בקצב של כל 2.5 דקות! ובקושי תורם בחסימות או חטיפות. מעדיף את דייוויס או בראיינט.

נכנסות לכאן כמה שאלות:

1. דיוויס או בראיינט הם בכלל מועמדים ריאליים למכבי? מה מחיר השוק שלהם ומה האופציות האחרות שלהם?
2. בהנחה שהם יגיעו למכבי, כמה הם עתידים לקבל?
3. האם ההעדפה שלך לשחקנים הנ"ל משקללת את האפשרות שזה יביא להחתמה של זרים זולים יותר לעמדות האחרות?

ההנחה שלי היא שסופו יהיה זול יחסית ושיש כבר שחקן טוב על העמדה שלו (אפילו שחף הסכים שמבחינת דקות לא צפויה), והוא כבר מכיר את המערכת ואת המאמן. מבחינתי זה שידרוג מצוין לפלאניניץ' ותו לא. כמובן שאם הוא יהיה בכושר של העונה הראשונה שלו זה יוכיח שאפשר לזכות בפיס פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:00 pm 
Hall of Famer

כמו שאמר ראובן, סופו הוא שדרוג לפלאניניץ' ותו לא. לא הוכיח שום דבר במשך קריירה שלמה, פרט אולי לרובה של עונה אחת במכבי ת"א, ואי אלו הבלחות באולימפיאקוס. לא הסתרתי מעולם את סלידתי אליו.

מה שכן, קלטתי שהוא מהווה פרדוקס - האופן היחיד שבו הוא יכול להיכנס לכושר, הוא על ידי דקות משחק - מצד שני, בגלל העדר כושר, הוא לא יכול לשחק יותר מדי דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כמובן שסופו בכושר ובמחיר שפוי זה שיפור על פלאניניץ, אבל בנוסף לכל המגרעות שכתבתי הוא גם נמוך (ושוב לא יהיה למכבי שומר לסנטרים מגודלים) ולא יכול לשחק לצד ג'יימס (מצד שני גם דיוויס ובראיינט לא ממש יכולים לשמור על מספרי 4). אני חושב שבסוף מכבי תחזיר את הנדריקס החביב על בלאט (ושיכול לשחק גם ב-4) או בהיעדר קופצים על המציאה תשאיר את פלאניניץ ותקווה שוויציץ יצליח לעבוד איתו. אם החיסכון בעמדת הסנטר המחליף יביא לכך שישקיעו ברכז ברמה גבוהה אז אני בעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:09 pm 
Hall of Famer

אבל במקרה הזה, במקום להשקיע בפלאניניץ', יהיה יותר כדאי להשקיע בסבתא שלי\זלמנסון - סביר להניח שהתוצאה תהיה זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:13 pm 
Junior

לדעתי ברצלונה זה לא מדד טוב לשאראס.

הוא היה שם רכז שלישי ברוב העונה אחרי מרסליניו וסאדה.
הוא מנהל משחק הרבה יותר טוב ממה שיש למכבי היום להציע וגם קלעי שלשות טוב מאוד (למרות שאני מודה שלא עקבתי אחרי האחוזים שלו בשנים האחרונות ובטח מיכאל יוכל להחכים יותר).
זה עולה על אוחיון ולדעתי גם על היקמן שיהיה מצוין כמחליף.

פלוס זה שלאוהדים שהם לא עכברי כדורסל כמו פה בפורום, החזרת שאראס, בדיוק כמו וויציץ רק יותר, תשפיע על ההייפ סביב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין אם זוראן פלאניניץ זו באמת אופציה אמיתית. רכז מצוין שיתן למכבי משהו שלא היה לה אאל"ט מעולם (אם מתעלמים מאפיזודת פאפאלוקס), רכז עם יתרון גובה על כל שומר ואפשרות לניצול מיסמאצ'ים בהתקפה. הבעיה שהקליעה שלו משלוש מתדרדרת עם השנים (9/55, 16% עלובים ביותר בעונה האחרונה) וגם מהקו הוא לא להיט (67% בעונה האחרונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dovi כתב:

הוא היה שם רכז שלישי ברוב העונה אחרי מרסליניו וסאדה. - סאדה הוא לא SG מחליף?
הוא מנהל משחק הרבה יותר טוב ממה שיש למכבי היום להציע וגם קלעי שלשות טוב מאוד (למרות שאני מודה שלא עקבתי אחרי האחוזים שלו בשנים האחרונות ובטח מיכאל יוכל להחכים יותר). - אם הוא היה ישראלי אז אחלה אבל אוחיון הוכיח לכולם שמכבי צריכה רכז זר מוביל.
זה עולה על אוחיון ולדעתי גם על היקמן שיהיה מצוין כמחליף. - מה הקשר היקמן כמחליף? אתה רוצה ששאראס יעלה בחמישייה לצד אוחיון?

פלוס זה שלאוהדים שהם לא עכברי כדורסל כמו פה בפורום, החזרת שאראס, בדיוק כמו וויציץ רק יותר, תשפיע על ההייפ סביב הקבוצה. - סיבה מטופשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:23 pm 
Junior

אני בסה״כ הסברתי מה הסיבות שיכול להיות ששאראס דווקא יתאים למכבי.

אני לא רוצה את אוחיון בכלל!
וכן, אני רוצה ששאראס יעלה בחמישייה אם לא יהיה מישהו טוב יותר.

תקרא לעמדות איך שאתה רוצה, בתכלס מי שמנהל התקפות במכבי זה או היקמן או אוחיון ושניהם זה לא משהו לספר עליו בבית.
גם בברצלונה ההתקפות היו מנוהלות ע״י הנל״ל.

מה יעשו עם ישראלים?! שיהיו ישראלים בינוניים אם מקל לא יבוא (והוא כנראה לא).

ולדעתי, מבחינת ההנהלה זה בדיוק הסיבה שרוצים להחזיר את שאראס ההייפ והרעש וגם קצת מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:43 pm 
Hall of Famer

לא אוהב את השמועות, לא על שאראס ולא על שחורצי.
תסלחו לי שנייה, אבל מה בדיוק עושה מר גולדן בוי פדרמן, מיסטר ג'י אם נואו איט אול? זה סקאוטינג זה? אני חסיד קטן של שחקנים שחוזרים לקדנציה שנייה במועדון, נראה לי שהשניים היחידים שהם אקספשן זה דיוויד בלו ואנתוני פארקר, ובן גורדון כשיחזור לעשות עונת פרישה בשיקגו.
שיתחילו לעבוד, וכשאני מדבר על שחקנים חדשים, זה לא מסתכם בלפתוח יוטיוב על כל שם שזרקו באיזה פורום כדורסל אירופאי שאולי מתאים למכבי...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:44 pm 
Hall of Famer

האמת היא שבעידן המידע של היום, יוטיוב ודיונים בפורומים זה לא מעט, וכנראה יותר ממה שהיה לאנשים לפני 15 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 9:48 pm 
Senior

פלאניניץ' הוא יותר מגארד גבוה שאפשר לעשות איתו פוסט אפים(את זה מכבי עשתה גם עם אלן אנדרסון), הוא בעיקר מנהל משחק אמיתי שלא היה למכבי בערך מאז שאראס, אם נעזוב לרגע את האפיזודה הרעה של פאפאלוקאס בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:06 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
Dovi כתב:

הוא היה שם רכז שלישי ברוב העונה אחרי מרסליניו וסאדה. - סאדה הוא לא SG מחליף?
הוא מנהל משחק הרבה יותר טוב ממה שיש למכבי היום להציע וגם קלעי שלשות טוב מאוד (למרות שאני מודה שלא עקבתי אחרי האחוזים שלו בשנים האחרונות ובטח מיכאל יוכל להחכים יותר). - אם הוא היה ישראלי אז אחלה אבל אוחיון הוכיח לכולם שמכבי צריכה רכז זר מוביל.
זה עולה על אוחיון ולדעתי גם על היקמן שיהיה מצוין כמחליף. - מה הקשר היקמן כמחליף? אתה רוצה ששאראס יעלה בחמישייה לצד אוחיון?

פלוס זה שלאוהדים שהם לא עכברי כדורסל כמו פה בפורום, החזרת שאראס, בדיוק כמו וויציץ רק יותר, תשפיע על ההייפ סביב הקבוצה. - סיבה מטופשת

סאדה הוא רכז,מסוג הרכזים שנותנים הגנת רצח,חטיפות וניהול משחק טוב. אם כי הוא גם אתלט מרשים.(יחסית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:16 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
האמת היא שבעידן המידע של היום, יוטיוב ודיונים בפורומים זה לא מעט, וכנראה יותר ממה שהיה לאנשים לפני 15 שנה.

לא מעט, אבל אם על סמך זה מחתימים שחקן, מה ההבדל מהקסטות שסוכני שחקנים היו מביאים בשנות ה-90?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:32 pm 
Hall of Famer

הפורומים? בואו נניח שאם יש קוראי עברית שם בכל מיני קבוצות אירופאיות כאלה ואחרות, הם יכולים לדעת בערך הכל על היקמן למשל, רק על סמך הפורום הזה ומבלי לראות אותו פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:44 pm 
Junior

וגם על קובי בראיינט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 10:56 pm 
Sophomore

אצל לברון הם כבר היו נתקלים בבעיה.
לכן,נורטון כדי לפתור הבעיה יעשה מצ'אפ של קובי-לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 3:54 am 
Junior

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45045.html
לפי ערוץ הספורט פלאנינץ׳ יקר מידי.
לאזמה גם יקר מידי וכנראה שגם סופו.
נשארו עם רייס שגם עליו אני זוכר שנכתב שהעדיף את ההצעה של באיירן.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2654667
http://one.co.il/Article/219100.html
טיוס קיבל הצעה שלישית ואולי יחתום. איזה כיף לו לגרום לחברה שזיזלו בו שנה שעברה להזיע.
http://one.co.il/Article/219101.html
ואחד גם טוענים שסמית' נשאר.

אולי מייק סוויטני יהיה הסופו הבא של מכבי, לפי הקבוצות שבוא משחק בהן לאחרונה מכבי, אולי, יוכלו לעמוד במשכורת שלו.
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Sweetney

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: