סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 6:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פולץ משחק פצוע כנראה. אפשר לחכות אם הוא פלופ יותר מחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 6:24 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:

איזה מזל שכתבת את זה. לא שמתי לב שהוא פצוע :roll:
אני לא שופט את פולץ כשחקן נ.ב.א. אני מדבר על האפסייד של התהליך שירד משמעותית, מכל הסיבות שתיארתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 6:37 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
לא תקפתי אותך, פרשנות שלך. ואני יודע איפה מקדניאלס, זו הייתה טעות כתיבה, ראיתי מקונול ומשום מה כתבתי מקדניאלס.
ואני שואל שוב, לפי מה שאתה אומר, נניח והינקי היה נשאר, כל הפרוייקט כולו מתבסס על בינגו בדראפט 17 ו-18?
הרי אמרת בעצמך, אי אפשר לפגוע בכל דראפט, מביאים הרבה בחירות כדי שחלקן יהפכו לכוכבים. הינקי היה יכול ליפול עם הבחירה הזו כפי שהוא נפל עם אוקאפור ונואל. אז לא מבין למה ההספד הזה לתהליך. סימונס-אמביד-סאריץ-קובינגטון-פולץ שלפני הפציעה הוגדר כפוטנציאל על ויכול לחזור לשם בדיוק כמו סימונס ואמביד. כרגע הם נראים כמו פוטנציאל ברור למאבקים על צמרת המזרח בקרוב.

צ׳ונסי, בחיאת. אתה כותב שהזכרתי את שמו של הינקי סתם כדי להזכיר (כשהכוונה הייתה להזכיר את החוזה שעליו קובינגטון חתום ואת האפשרות לעלייה משמעותית בשכרו כבר העונה, אפשרות שלא היית מודע לה), כותב לי שאני מצהיר הצהרות מנותקות מהמציאות (למרות שהן לא) ומתיימר להסביר לי שוב את חוקי הליגה. אם כבר אתה מתנשא על מישהו ותוקף אותו, לפחות תכיר בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 10:50 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:

מחרה-מחזיק.

Att - יש משהו די אירוני בכך שתמכת לכל אורך הדרך בתהליך שהוא ארוך טווח, ורגע אחרי שפיטרו את הבנאדם, אתה עובר לבקר את הקבוצה על-בסיס קצר טווח. בינתיים יש להם מאזן חיובי אחרי 13 משחקים. אני אישית חשבתי בתחילת העונה שהגעה לפלייאוף תהיה הישג גדול עבורם, כי מדובר בקבוצה בלי שום ניסיון ליגה, שלא לדבר פלייאוף. לא יודע איך העונה תיגמר, אבל לא ברור לי על מה אתה ממשיך ליילל כל הזמן. תן לשחקנים לשחק ותסכם סיכומים בשלב שאפשר לסכם (שזה אמצע-סוף העונה).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 10:57 pm 
Sophomore

מהרגע הראשון אתה יורד על פולץ... מה שאג'נדה עושה לבנאדם...
והטיעון הכי חזק שלך שאיינג' העדיף את טייטום (כשהוא מביא את קיירי בקיץ)... ועוד פעם, זה כנראה טיעון שאתה לא מצליח לקלוט אבל אני אנסה עוד פעם. טייטום נכנס למסגרת כדורסל בריאה, מוקף בשחקני כדורסל טובים ומנוסים. מערכת שבה יש לו תפקיד מוגדר על המגרש... נק' שהוא צריך לעמוד בהן ודברים שהוא אמור או לא אמור לעשות. לא בטוח בכלל שהיה נראה כל כך טוב בפילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2017 11:10 pm 
Hall of Famer

אני מתחיל לתהות אם אתם קוראים את ההודעות שאני כותב.
קודם כל, אני מדבר על הטווח הארוך, לא על הטווח הקצר. פילי כרגע משחקת טוב.
ואני בכלל לא מתייחס לפולץ. כתבתי כמה פעמים ואכתוב שוב שלא הייתה לי בעיה אם קולאנג׳לו היה לוקח אותו בבחירה מס׳ 3. זו אולי הייתה טעות (מוקדם עדיין לדעת, אני מסכים שפולץ יכול לחזור מהפציעה ולהיהפך לשחקן ראוי) אבל זה היה מהלך סביר. יש לי בעיה קשה עם הטרייד האומלל שבוצע. המעבר מבחירה 3 לבחירה 1 כדי לבחור בפולץ, שבמהלכו פילי מסרה לסלטיקס בחירה גבוהה ולא מוגנת, הוא טרייד מופרך שאני לא יודע אם מישהו יכול להצדיק כרגע. בעיניי הוא הוריד משמעותית את האפסייד של פילי.

ואני לא מיילל. שאלו אותי ועניתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 3:09 am 
Freshman

בתזמון טוב לסגור את הוויכוח כאן על כמה קובינגטון יקבל, woj פרסם עכשיו שפילי וקובינגטון סיכמו על הסכם לארבע שנים, בסכום כולל של 62 מיליון דולר בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 3:31 am 
Hall of Famer

שזה ערך נורמלי יחסית, אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 3:57 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
ואתה חי בעולם מקביל שבו סיסמא שמישהו זרק לאוויר התחלחלה אצלך לכדי מציאות מוחלטת.
בוא נראה מה קרה בקיץ 2017 עם שחקנים בתפקידים של קובינגטון או גארדים, כשרובם ברשימה הזו אפשר להגיד לכל הפחות שיש להם פחות קבלות מהיכולת הנוכחית של קובינגטון -
טימי הארדווי קיבל כמעט 20 מיליון לעונה, על 4 עונות.
טוני סנל, 12 לעונה כפול ארבע.
אנדרה רוברסון 10 כפול 3.
ג'יימס ג'ונסון 15 כפול 4.
גאלינרי 21 כפול 3.
וויטרס 15 כפול 4.
וויגינס מקסימום.
כל מיני נורמן פאוול וג'וש ריצ'רדסון על 10 מיליון לעונה רב שנתי.
פאטי מילס קיבל 12.5 כפול 4.
ג'ורג' היל 57 לשלוש שנים.
ג'רו הולידיי מקסימום.
פופ 18 לשנה אחת, רדיק 23 לשנה אחת.
אינגלס 14 כפול 4.
אין ספק, עד קיץ 2016 שילמו כסף, מאז השוק פשוט שקט ואף אחד לא רוצה לתת דולרים לשחקני D&3, אלה בכלל כישורים שהליגה מתרחקת מהם בשנים האחרונות לא?

אז לא 20. מתברר שאני חי בעולם שפילי וקובינגטון חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 9:11 am 
Hall of Famer

החוזה הוא פחות או יותר בטווח העליון של מה שחשבתי עליו, קצת מעליו. מבנה החוזה כנראה יהיה כזה שמאפשר לסיקסרס לשלם לו יותר העונה, על חשבון העונות הבאות ומבוסס במידה רבה על זה שאלמלא הארכת החוזה כרגע, הוא היה משחק על כ-1.5 מיליון דולר העונה.

כמו שצ׳ונסי ציין קודם לכן, החוזה הטיפשי של בייליס מסבך את פילי ולא מאפשר לה לתת חוזה מקס בקיץ. אני מניח שאפשר יהיה להזיז או למתוח את החוזה אבל עצם בגרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 9:48 am 
Junior

מצחיק שתמיד שולפים את טיעוני "המערכת מאדירה את השחקן" שרוצים להדגיש נקודה בדיון. מסוג הטיעונים הערטילאיים משהו.

אם נשארים עם העובדות הקשות. טייטום מפתיע השנה בעיקר בגזרת ההגנה ויכולת הקלאץ שלפחות האחרונה היא לא תלוית סיסטם(אני מרגיש כמו רמי הדר פתאום). כבר עכשיו טייטום נותן את מה שקובינגטון נותן. רק שהוא בן 19. רק שהוא היה יכול לתת להם תפוקת וטרן לעוד חמש שנים בזיל הזול.

זה היה יכול לפנות את קובינגטון, שחקן עם ערך חיובי כאופציה לטרייד לחיזוק צרכים אחרים(קו קדמי תחליף לאמביד, שוטינג גארד עם יכולת לעזור בהובלת הכדור במידה ורדיק לא נשאר).

זה היה יכול לפנות לפילי את הכסף כדי להחתים מישהו כמו פייבורס או ארון ביינס למשל. הם צריכים מישהו כזה קדימה כדי לשדרג את ההגנה וכגיבוי כמובן. אם ישאירו את רדיק שנה והבאה ועם החוזה החדש של קובינגטון לא ברור מאיפה עזרה כזו תבוא.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 10:50 am 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
מצחיק שתמיד שולפים את טיעוני "המערכת מאדירה את השחקן" שרוצים להדגיש נקודה בדיון. מסוג הטיעונים הערטילאיים משהו.

אם נשארים עם העובדות הקשות. טייטום מפתיע השנה בעיקר בגזרת ההגנה ויכולת הקלאץ שלפחות האחרונה היא לא תלוית סיסטם(אני מרגיש כמו רמי הדר פתאום). כבר עכשיו טייטום נותן את מה שקובינגטון נותן. רק שהוא בן 19. רק שהוא היה יכול לתת להם תפוקת וטרן לעוד חמש שנים בזיל הזול.

זה היה יכול לפנות את קובינגטון, שחקן עם ערך חיובי כאופציה לטרייד לחיזוק צרכים אחרים(קו קדמי תחליף לאמביד, שוטינג גארד עם יכולת לעזור בהובלת הכדור במידה ורדיק לא נשאר).

זה היה יכול לפנות לפילי את הכסף כדי להחתים מישהו כמו פייבורס או ארון ביינס למשל. הם צריכים מישהו כזה קדימה כדי לשדרג את ההגנה וכגיבוי כמובן. אם ישאירו את רדיק שנה והבאה ועם החוזה החדש של קובינגטון לא ברור מאיפה עזרה כזו תבוא.

אני איתך בנוגע ל״המערכת מאדירה את השחקן״ למרות שאם קיימות מערכות כאלו בליגה אלו הן ככל הנראה בוסטון וס״א. טייטום שחקן מצוין בפני עצמו ואני מניח שהוא היה מסתדר ומציג יכולות גבוהות כמעט בכל מערכת בליגה. צריך לזכור שהתפקיד המקורי שלו בבוסטון, לפני שהייוורד ירד, לא היה צריך להיות עד כדי כך משמעותי והוא הסתגל בזריזות.

מעבר לזה, לא הבנתי כל כך את הניסיון לפנות כסף כדי להחתים שחקנים בינוניים פלוס כמו רדיק, פייבורס או ביינס. אם טייטום היה בפילי, לא הייתה שום סיבה לשלוח את קובינגטון בטרייד. פשוט היו פותחים עם קובינגטון ב-2 או ב-3 בהרכב ארוך ואתלטי שמסוגל להחליף בכל עמדה. להיפך, להרכב היפותטי כזה הייתי מנסה להוסיף גם את פול ג׳ורג׳ בקיץ כדי שכל הליינאפ יהיה מורכב משחקים כאלו (למעט אמביד שמסוגל גם הוא לשמור בחילוף על שחקן נמוך). התפקוד של סימונס כ-6-10 בעמדה מס׳ 1 מאפשר להם לעשות דברים מעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:51 am 
Junior

דיון תאורטי. אבל לא מסכים שטייטום-סימונס-קובינגטון זה הרכב פורוורדים שמסוגל להחליף כל עמדה. נראה לי טריו כבד מידי שלא מכסה טוב שחקני חוץ מהירים.

עם כל הכבוד לאופנה של סוויצים, פורוורדים ומה שבינהם. צריך גם כרסתן באמצע שסותם את הצבע, נותן גוף, עוזר בריבאונד שזה גם אספקט הגנתי חשוב. לפילי אין פיתרון ארוך טווח לצרכים האלה. פתרונות כגון ביינס(שירוויח דו ספרתי שנה הבאה) ייתן לה אחד כזה. במקרה שלו תוסיף זריקת חצי מרחק ואיי קיו גבוה. על שחקנים כאלה צריך לשלם הרבה. שחקנים כאלה יותר קשה למצוא בדראפט בניגוד למיני פורוורדים שמסתובבים. כל שכן שאתה צריך גיבוי/תחליף בעמדה לכוכב הגדול הפציע שלך.

עוד נקודה לגבי הטרייד המדויין. לא זוכר אם הוזכר. קולאנג'לו לא סתם עשה עוד טרייד מסוכן. הוא עשה טרייד עם היריבה המסתמנת הכי גדולה שלו בעשור הקרוב. אפילו לעשות כביכול טרייד של win-win יכול במאקרו לפגוע בפילי בטווח הארוך אם יתברר שבוסטון ניצחה קצת יותר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:32 pm 
Hall of Famer

יאפ - ואם שחטו אותה בטרייד אז בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:43 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
עם כל הכבוד לאופנה של סוויצים, פורוורדים ומה שבינהם. צריך גם כרסתן באמצע שסותם את הצבע, נותן גוף, עוזר בריבאונד שזה גם אספקט הגנתי חשוב. לפילי אין פיתרון ארוך טווח לצרכים האלה. פתרונות כגון ביינס(שירוויח דו ספרתי שנה הבאה) ייתן לה אחד כזה. במקרה שלו תוסיף זריקת חצי מרחק ואיי קיו גבוה. על שחקנים כאלה צריך לשלם הרבה. שחקנים כאלה יותר קשה למצוא בדראפט בניגוד למיני פורוורדים שמסתובבים. כל שכן שאתה צריך גיבוי/תחליף בעמדה לכוכב הגדול הפציע שלך.

אני כלל לא בטוח שזו אופנה חולפת. למה שזה לא ימשיך להיות אפקטיבי?

לגבי ההרכבים הדמיוניים כרגע שציינתי עם טייטום, קובינגטון וסימונס כבר שומרים שחקנים זריזים בהצלחה יחסית. לא רואה סיבה שהם לא ימשיכו לעשות זאת.

לגבי ביינס ודומיו, הם מסתובבים בליגה ולא מרוויחים סכומים גדולים (וכאשר הם מרוויחים סכומים גדולים כמעט תמיד הקבוצה שנתנה להם את החוזה מצטערת עד מאוד ואז אנחנו צריכים לשמוע על כך שנים בהודעות רפיטטיביות של סטריאני). אני מסכים שאמביד מצריך גיבוי טוב אבל תמיד אפשר למצוא איזה אלכס לן כזה או אולדריץ׳ או ווילי ריד או מונטרז הראל (שאני מחבב) או מי שזה לא יהיה שהוא ״התגלית״ הבאה בגזרה הזו. ואם אתה לא מוצא, אתה יכול להסתפק באמיר ג׳ונסון או ננה כדי למלא את השורות.

בעידן שבו מספרי 4 קלאסיים משחקים דקות בסנטר, הערך של סנטרים טבעיים יורד.
לא הייתי שולח את קובינגטון עבור שחקן מהסוג הזה. למעשה, לא הייתי שולח את קובינגטון בכלל. תן ליהנות ממנו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 1:21 pm 
Junior

בא לי לפתוח סקר - מה יותר מאוס? סאטריאני מזכיר מקגי או ATT חופר על הטרייד של פולץ.

במקום זה, שאלה לקורא ATT.
לפני הדראפט טייטום הושווה לכרמלו, שגם נבחר שלישי בדראפט שלו.
אם היית בוחר בדראפט של מלו - האם היית מסכים לתת את מלו ובחירה #5 בדראפט העוקב בשביל הזכות לבחור #1?
האם היו מספיק מקרים עד כמה שבחירה #1 הייתה משמעותית טובה יותר מבחירה #3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 1:24 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
בא לי לפתוח סקר - מה יותר מאוס? סאטריאני מזכיר מקגי או ATT חופר על הטרייד של פולץ.

במקום זה, שאלה לקורא ATT.
לפני הדראפט טייטום הושווה לכרמלו, שגם נבחר שלישי בדראפט שלו.
אם היית בוחר בדראפט של מלו - האם היית מסכים לתת את מלו ובחירה #5 בדראפט העוקב בשביל הזכות לבחור #1?
האם היו מספיק מקרים עד כמה שבחירה #1 הייתה משמעותית טובה יותר מבחירה #3?

אתה מתכוון לדראפט של לברון? :roll:
זה שדיברו עליו כפוטנציאל להיות שחקן הכי טוב בנ.ב.א. עוד בתיכונים?
כן, הוא ופולץ זה מקרה דומה.

ואתה צריך להחליט - אם זה מאוס עליך, איך זה שאתה ממשיך לשאול על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 1:26 pm 
Junior

נכון.
ויש מספיק מקרים אחרים (וול, קיירי, גבה,..).
יש חריגים כמו בנט, אבל לרוב הבחירה הראשונה בדראפט היא די קונזצנוס והיא הייתה גם הפעם.

כי גם כשלא שואלים אתה כותב על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 1:48 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
נכון.
ויש מספיק מקרים אחרים (וול, קיירי, גבה,..).
יש חריגים כמו בנט, אבל לרוב הבחירה הראשונה בדראפט היא די קונזצנוס והיא הייתה גם הפעם.

כי גם כשלא שואלים אתה כותב על זה

אז הבחירה הייתה קונצנזוס ומי שהיה אמור לבחור בדראפט במקום הראשון רצה לבחור... מישהו אחר?
איכשהו, אני לא רואה את זה קורה בדראפטים של לברון והגבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 3:38 pm 
Junior

פייב ורס הוא לא שחקן חמישיה שהייתי משלום לו מעל 10 לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 7:00 pm 
Hall of Famer

לאור העובדה שהוא בדיוק מסיים חוזה של 12 מיליון השנה, יש לי הרגשה שאתה לא תשלם לו מעל 10 מיליון, אבל מישהו אחר כן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 7:05 pm 
Hall of Famer

אבל הוא באמת איבד המון בשנתיים האחרונות. פציעות וכאלה
בכושר לפני שנתיים הוא גם שווה 20. היום? אולי 8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 7:22 pm 
Hall of Famer

לא רק איבד. השוק שלו איבד. אין ביקוש לגבוהים כבדים אול סקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 8:56 pm 
Hall of Famer

עוד ״ביינס״ אקראי שיצא לי לחשוב עליו הוא קווין לוני. ג״ס וויתרו משום מה על אופציה לשנה נוספת שלו אבל הוא נראה טוב מול פילי, כשראיתי אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 17, 2017 12:31 am 
Junior

בואו נראה מה המצב הצפוי להם בקיץ הקרוב -
חתומים:
אמביד 25 מיליון
פולץ 8.5
סימונס 6.5
סאריץ 3
טימוטי מה שמו 2
אנדרסון 2.5
קורמז 1.5
אופציות זולות שסביר להניח יילקחו על מקונול והולמס, שניהם 1.6.
בייליס 8.5
וקובינגטון, שמסתבר שקולאנג'לו המושמץ דווקא רקח כאן אחלה עסקה. הוא ניצל את הקאפ ספייס הפנוי עכשיו כדי לתת לקובינגטון חלק גדול מהכסף כבר עכשיו, כשמה שלא היה ברור עד עתה, זה שבעצם 4 השנים הבאות הולכות להיות עם ממוצע של 11 מיליון בלבד, ו-10 בדיוק בעונה הבאה. זה מחיר מציאה במונחי קאפ לשחקן כזה.

סה"כ, 70 מיליון.
על זה יש להוסיף את הבחירה הראשונה של פילי, שכרגע נראית בתוך הפלייאוף, נעריך אותה בבחירה 18, 1.7 מיליון.
לפחות כרגע, נראה שיש סיכוי טוב שגם הבחירה של הלייקרס (2-5 נשאר אצל הלייקרס, כל אחרת הולכת לפילי) תילך לפילי, אבל זה לפני טנקינג צפוי של הלייקרס בשביל לדאוג להיכנס לשתיים-חמש. נעריך בכל זאת לצורכי החישוב, שפילי יקבלו את בחירה 7, 3 מיליון.
75 מיליון בסה"כ, 25 מיליון פנויים להציע, תלוי איך תיקבע התקרה בסוף העונה.
אם מזיזים את בייליס בשנה האחרונה בחוזה שלו (טרייד או סטרץ'), יש מקום להציע חוזה מקסימום.
אני הייתי הולך על אייברי בראדלי, תפור על הקבוצה הזו לדעתי. אם פולץ מתפתח למשהו שקרוב למה שחזו לו לפני הפציעה, חמישייה של פולץ-בראדלי-סימונס-קובינגטון-אמביד, עם סאריץ', מקונול, הולמס, אנדרסון, רוקי/שניים, וטרן-שניים במינימום, זה נשמע ממש כמו אחלה קבוצה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], idpwf1 ו 146 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: