סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 10:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1416 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 57  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 3:22 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
סאבוניס, לכמה שחקנים בליגה יש חוזה של עלות-תועלת כמו של אבדיה? זה מיעוט שבמיעוט. במקרה הטוב, שגם הוא נדיר, אפשר להשיג שחקנים על חוזי רוקיס, כשהם כבר בחצי השני שלו, בד"כ אלו גם יהיו שחקנים עם פוטנציאל לא ממומש. אז בהינתן המצב הזה בשוק, וההגבלות המחמירות של האפרון השני, זה דווקא ממש מתבקש לנהל את הבחירות ככה שימלאו לך את מאגר שחקני הרוטציה, לפחות המשלימים. אפשר לומר שבערך מ40% מהבחירות שהן לא לוטרי גבוהה יוצאים שחקני שיכולים לתרום החל מהשנה השנייה שלהם בליגה. זה אומר שאוקלהומה צריכה לשמור אצלה 7-8 בחירות פר שלוש שנים, אפשר קצת בערך חצי מזה בשנתיים הקרובות שגם ככה הרוטציה די מהודקת. בהנחה שצ'ט וג'יי דאב הם באמת הכוכבים הנוספים, אין סיבה להשתמש בבחירות כדי להביא כוכבים על חוזים גבוהים, אז הגיוני לשמור חלק מהבחירות כדי מלא את מאגר שחקני הרוטציה.

אני כן אגיד שאוקלהומה צריכים להבין אם השלישיה המובילה שלהם באמת בנויה להיות שלישיה מובילה של קונטנדרית בכירה, יש לי ספקות מסויימים לגבי היכולת במקרה של ג'יי דאב ולגבי הכשירות לטווח ארוך במקרה של צ'ט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 3:50 am 
Sophomore

כמה שחקנים משלימים מועילים עם חוזים כמו של אבדיה יש? לא בדקתי, אבל בטוח שיש עוד (דרק ווייט למשל היה על חוזה ידידותי עד לא מזמן; גם קארוסו והרטנשטיין). לא המון, אבל אם יש לך נכסים ואתה מוכן להשקיע אותם, אפשר להשיג את השחקנים הללו, כמו שפורטלנד הרגע הראתה.

אגב, הת'אנדר הקיץ החתימו על חוזים ארוכי טווח ידידותיים את וויגינס וג'ו. אני מעדיף להעלות אותם מהספסל שלי על כל רוקי ממחזור 2024...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:26 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
מיצ'ל שיחק 7 דקות במשחק שאוקייסי שלטה בו כבר מהרבע השני וכששלושה שחקנים מה-11 פצועים. כשזה המצב, בהחלט אפשר לצפות שלפחות אחד מהשחקנים 12-15 ישותף (במשחק הזה דיינג ומיצ'ל). אבל מה קורה כשכל ה-11 בריאים? נראה. אולי אם מיצ'ל יראה קליעה נהדרת יהיה לו סיכוי לקבל דקות, אבל שוב, קשה לי לראות אותו מקבל דקות בקו האחורי על פני אחד מבין שיי, דורט, ג'ו, קארוסו, וויגינס, וואלאס וג'יי דאב. וויגינס היה יעיל מאוד, נתן הגנה טובה וקלע כמעט 50% משלוש בשנה שעברה. ועדיין היו משחקים שהוא בקושי שיחק.

לגבי היתר, זה לא מתייחס לנקודה שלי -- לא מה היה בעבר (לפני שנתיים שלוש גם מלדון, פוקו, בייזלי ואייזייה רובי קיבלו הרבה דקות; עכשיו כולם מחוץ לליגה), אלא מה יש כרגע לת'אנדר בסגל ועד כמה שחקן צעיר שהוא לא עילוי מהרגע הראשון יכול לעבור את האחרים ברוטציה.

אוקייסי רצים לאליפות כאן ועכשיו. אין להם זמן לתת לשחקנים צעירים לטעות ולהשתפר בהדרגה. כשיגיעו למצב שבו הם מתחילים להיות יקרים (בעוד שלוש שנים) יהיה אפשר לחשוב על שימוש בבחירות לחוזים נמוכים (שאגב כדאי שיהיו מחוץ לעשיריה הראשונה, אחרת אתה עדיין משלם להם 5-10 מיליון לשנה). אבל כמו שרואים אצל דנבר, זו לא טקטיקה מבטיחה במיוחד כי יש כאן הרבה הימורים ולרובם, גם הטובים יותר, לוקח זמן עד שהופכים לשחקנים מועילים בשני צידי המגרש.

בקיצור, לקבוצה שהיא כבר קונטנדרית, עדיף בהרבה להשתמש בבחירות כדי להשיג שחקנים משלימים על חוזים טובים (שוב, למשל מה שפורטנלנד עשתה הקיץ עם אבדיה) מאשר לקחת עוד הימורים. קשה לי לראות איך זה לא משהו ברור מאליו.

הדיון הוא לא על השאלה האם לת'אנדר עדיף לעשות קונסולידציה של נכסי הדראפט לטובת שחקנים טובים ומוכחים אלא האם אפשרי לשלב צעירים מוכשרים בסגל. עובדתית, כרגע הת'אנדר עושים את זה בהצלחה.
אולי תגיע נקודה שבה זה לא יקרה אבל בינתיים זה ממש לא המצב.

אוקייסי רצים לאליפות כאן ועכשיו. אין להם זמן לתת לשחקנים צעירים לטעות ולהשתפר בהדרגה -
זה משפט מאוד משונה בעיניי בהתחשב בגיל של צ'אט, ג'יי-דאב וקייסון. הם רחוקים מלהיות מוצר מוגמר, ללא ספק עושים טעויות ומנסים תוך כדי להשתפר בהדרגה. זו הקבוצה.

והאמת היא שזה הרבה יותר בולט העונה. אחרי ששנה שעברה, הקבוצה עשתה מאמצים גדולים להיות כמה שיותר אפקטיבית, זה נראה שצ'אט וג'יי-דאב ולפעמים אפילו קייסון, שנשמע שעבדו קשה מאוד בקיץ בניסיון להשתפר, קצת מכריחים דברים ועושים כל מיני ניסיונות שלא העזו לעשות בעונה שעברה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' אוקטובר 27, 2024 4:38 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:30 am 
Hall of Famer

ואם לעצור להפסקת עדכון מהמשחקים עצמם, אז הת'אנדר עוצרים בינתיים יריבות על תוצאות יורוליג - 87 נק' לנאגטס, 39 נקודות במחצית לבולס. מקווה שימשיכו ככה בהגנה גם במחצית השנייה.

בשלב מסוים ברבע השני היה נדמה שהבולס מרימים ידיים. זה לא סימן טוב עבורם לעונה הזאת, להתייאש כ"כ מהר ולהפסיק להתאמץ. יכול להיות שהם יחזרו עם כוחות מחודשים אחרי המחצית ויהפכו את זה למשחק. אם לא, אנחנו אולי עוד נראה את דוקאס ודילון ג'ונס מככבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:34 am 
Sophomore

עוד כמה שמות (כולם פחות מ-15 מיליון, רובם לכמה שנים): פי ג'יי וושינגטון, הרב ג'ונס, אוסטין ריבס, דאנתוני מלטון, סלו מו, פורטיס, דיויצ'נזו, טרנס מאן, נייסמית', מו ואגנר, דרק סמית ג'ר, באדי הילד, ג'יילן סמית', ויש עוד. לא כולם מתאימים לת'אנדר אבל רובם טובים משמעותית כמעט מכל רוקי בשלוש השנים הראשונות שלו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:35 am 
Hall of Famer

הרב ג'ונס יהיה מגניב במדי הת'אנדר :)

ואני מבכה את הפספוס בדיעבד שהוא פי ג'יי וושינגטון. אנחנו צריכים שחקן הגנה וריבאונדר כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:48 am 
Sophomore

Att כתב:
סאבוניס כתב:
מיצ'ל שיחק 7 דקות במשחק שאוקייסי שלטה בו כבר מהרבע השני וכששלושה שחקנים מה-11 פצועים. כשזה המצב, בהחלט אפשר לצפות שלפחות אחד מהשחקנים 12-15 ישותף (במשחק הזה דיינג ומיצ'ל). אבל מה קורה כשכל ה-11 בריאים? נראה. אולי אם מיצ'ל יראה קליעה נהדרת יהיה לו סיכוי לקבל דקות, אבל שוב, קשה לי לראות אותו מקבל דקות בקו האחורי על פני אחד מבין שיי, דורט, ג'ו, קארוסו, וויגינס, וואלאס וג'יי דאב. וויגינס היה יעיל מאוד, נתן הגנה טובה וקלע כמעט 50% משלוש בשנה שעברה. ועדיין היו משחקים שהוא בקושי שיחק.

לגבי היתר, זה לא מתייחס לנקודה שלי -- לא מה היה בעבר (לפני שנתיים שלוש גם מלדון, פוקו, בייזלי ואייזייה רובי קיבלו הרבה דקות; עכשיו כולם מחוץ לליגה), אלא מה יש כרגע לת'אנדר בסגל ועד כמה שחקן צעיר שהוא לא עילוי מהרגע הראשון יכול לעבור את האחרים ברוטציה.

אוקייסי רצים לאליפות כאן ועכשיו. אין להם זמן לתת לשחקנים צעירים לטעות ולהשתפר בהדרגה. כשיגיעו למצב שבו הם מתחילים להיות יקרים (בעוד שלוש שנים) יהיה אפשר לחשוב על שימוש בבחירות לחוזים נמוכים (שאגב כדאי שיהיו מחוץ לעשיריה הראשונה, אחרת אתה עדיין משלם להם 5-10 מיליון לשנה). אבל כמו שרואים אצל דנבר, זו לא טקטיקה מבטיחה במיוחד כי יש כאן הרבה הימורים ולרובם, גם הטובים יותר, לוקח זמן עד שהופכים לשחקנים מועילים בשני צידי המגרש.

בקיצור, לקבוצה שהיא כבר קונטנדרית, עדיף בהרבה להשתמש בבחירות כדי להשיג שחקנים משלימים על חוזים טובים (שוב, למשל מה שפורטנלנד עשתה הקיץ עם אבדיה) מאשר לקחת עוד הימורים. קשה לי לראות איך זה לא משהו ברור מאליו.

הדיון הוא לא על השאלה האם לת'אנדר עדיף לעשות קונסולידציה של נכסי הדראפט לטובת שחקנים טובים ומוכחים אלא האם אפשרי לשלב צעירים מוכשרים בסגל. עובדתית, כרגע הת'אנדר עושים את זה בהצלחה.

אוקייסי רצים לאליפות כאן ועכשיו. אין להם זמן לתת לשחקנים צעירים לטעות ולהשתפר בהדרגה -
זה משפט מאוד משונה בעיניי בהתחשב בגיל של צ'אט, ג'יי-דאב וקייסון. הם רחוקים מלהיות מוצר מוגמר, ללא ספק עושים טעויות ומנסים תוך כדי להשתפר בהדרגה. זו הקבוצה.

והאמת היא שזה הרבה יותר בולט העונה. אחרי ששנה שעברה, הקבוצה עשתה מאמצים גדולים להיות כמה שיותר אפקטיבית, זה נראה שצ'אט וג'יי-דאב ולפעמים אפילו קייסון, שנשמע שעבדו קשה מאוד בקיץ בניסיון להשתפר, קצת מכריחים דברים ועושים כל מיני ניסיונות שלא העזו לעשות בעונה שעברה.

שוב, אין קשר בין מה שהת'אנדר עשו עד לפני שנה או שנתיים (קבוצה שהגיעה לראשונה לפליי-אין) למצב העניינים הנוכחי עם האיכות והעומק שכבר יש להם בסגל. אפשר להתעקש ששום דבר לא השתנה או לפתוח עיניים ולהבין שלקבוצה במצב שונה לחלוטין כדאי אולי לשנות אסטרטגיה (כמו שהם אכן התחילו לעשות הקיץ) ולא להמשיך לבחור שלושה שחקנים חדשים כל שנה רק בגלל שהם יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:50 am 
Sophomore

אבל אם תבנה קבוצה על נניח 9 שחקני רוטציה בכירה של 3 כוכבים של מקס וסופר מקס, ועוד 6 שחקנים עם חוזה ממוצע של 12 מיליון לעונה במונחים של העונה הנוכחית, אתה תחרוג בקלות לאפרון השני, בואו לא נשכח שהארטנשטיין לבדו יושב על חוזה לא קטן שלא נחשב חוזה רע. באמת שאני לא רואה דרך להימנע משילוב 2-3-4 שחקנים על חוזי רוקי ברוטציה הבכירה (כאמור, 9 שחקנים בכירים). אולי להפחית כרגע באופן זמני, אני לא רואה איך אפשר להימנע מזה על בסיס קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:55 am 
Sophomore

לאו דווקא בשנה הראשונה שלהם, אפשר לבחון אותם בדקות הפחות חשובות של משחקים במהלך העונה הראשונה, ולהבין עם מי ניתן לצאת לקרב החל מהעונה השנייה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:58 am 
Hall of Famer

שתי הקבוצות קולעות מזעזע לשלוש
אבל הת'אנדר מאבדים 5 כדורים עד שלב די מאוחר ברבע השלישי לעומת 21 אאל"ט של הבולס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 5:00 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
Att כתב:
סאבוניס כתב:

שוב, אין קשר בין מה שהת'אנדר עשו עד לפני שנה או שנתיים (קבוצה שהגיעה לראשונה לפליי-אין) למצב העניינים הנוכחי עם האיכות והעומק שכבר יש להם בסגל. אפשר להתעקש ששום דבר לא השתנה או לפתוח עיניים ולהבין שלקבוצה במצב שונה לחלוטין כדאי אולי לשנות אסטרטגיה (כמו שהם אכן התחילו לעשות הקיץ) ולא להמשיך לבחור שלושה שחקנים חדשים כל שנה רק בגלל שהם יכולים.

יש שלושה רוקיז בסגל שלהם
הם השיגו עוד בחירת סיבוב ראשון בדראפט האחרון והשתמשו בה
הם שיפרו את הקבוצה בלי להשתמש באף אחת מבחירות הדראפט שלהם בטריידים

שוב, אין לי בעיה עם קונסולידציה של נכסים אבל זה לא מה שהם עושים עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 5:04 am 
Hall of Famer

דיינג אגב נראה לראשונה בשני המשחקים האלו כשחקן כדורסל. משחק הגנה, שותף במהלכים בהתקפה. לא נראה מבוהל או מנסה לעשות יותר מדי אלא פשוט חלק יעיל מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 5:18 am 
Hall of Famer

בשולי הדברים, לא ברור לי איך בוזליס נכנס רק בגארבז' טיים למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 9:52 am 
Sophomore

Att כתב:
אני אשמח אם יצרפו כוכב נוסף אבל "בחירות שיהיה קשה לממש" זה משפט שאני לא מצליח להבין. אני לא רואה שום קושי במימוש הבחירות.

אפשר לבחור את כל הארבעה, אפשר לטפס במעלה הדראפט, אפשר לעבור לדראפט אחר - הכל בהתאם לזמינות של השחקנים שפרסטי מעוניין לטרגט.

כבר ענו לך תשובות תיאורטיות,

בממוצע של שני משחקים השנה. לתאנדר היה 14 דקות לתת לשני הרוקיז ביחד.
וזה כשלא כל שחקני הרוטציה משחקים - פציעות.
מצב דחוק אבל אפשרי.

אתה רוצה להביא שנה הבאה עוד 5?
למצב של 7 בחירות סיבוב ראשון שמתחרים על 14 דקות?

החלפה של 4 בחירות ב-1 גבוהה כבר יותר טוב (את פלאג לא תקבל)
אבל אז יש 14 דקות ל-4 שחקנים, וגם אם תוריד 10-15 דקות משחקנים תורמים ותייצר מרמור עדיין 2-3 רוקיז לא יקבלו דקות.

החלפה בכוכב עכשווי או דחייה לכמה שנים הן האסטרטגיות הרווחיות.
וגם שם תקבל ערך מופחת לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 10:30 am 
Hall of Famer

אתה מתכוון לדקות שהרוקיז שותפו עד כה?!

בהתחשב בכך שטופיץ' פצוע ולא ישחק השנה בכלל ושדילון ג'ונס - שאני לא מתלהב ממנו - עוד מחפש את עצמו בהגנה, אני חושב שזה הגיוני.

להיפך, יפה שמוצאים דקות משחק לאיי-ג'יי מיטשל, בחירת סיבוב שני, שנתן הכנה נאה ונראה יחסית בשל ומוכן לתרום. נדמה לי שאתמול הוא שיחק יותר מפריקינג בוזליס בקבוצת התחתית-ביניים שהיא הבולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 3:17 pm 
Sophomore

כן,
נתתי פירוט של דקות בפועל שמקבל רוקי שנכנס לסגל של 11 שחקנים כשחקן 12 ועוד רוקי שנכנס כשחקן ה13 בשנה הנוכחית.
בשנה הבאה יצטרפו טופיץ׳ שהוא בחירת לוטורי ועוד 4 שחקנים שיהיו 14-18 בסגל.

כלומר 2+5 = 7 בחירות דראפט שיתחרו על 14 דקות פנויות = משחקי הרעב.

את החשבון הטריויאלי הזה עושים גם המנהלים האחרים ובגלל ששני הצדדים במשא ומתן יודעים שאין דרך לממש את הבחירות אז הערך של התמורה אמור לרדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 4:48 pm 
Sophomore

יואי כתב:
אבל אם תבנה קבוצה על נניח 9 שחקני רוטציה בכירה של 3 כוכבים של מקס וסופר מקס, ועוד 6 שחקנים עם חוזה ממוצע של 12 מיליון לעונה במונחים של העונה הנוכחית, אתה תחרוג בקלות לאפרון השני, בואו לא נשכח שהארטנשטיין לבדו יושב על חוזה לא קטן שלא נחשב חוזה רע. באמת שאני לא רואה דרך להימנע משילוב 2-3-4 שחקנים על חוזי רוקי ברוטציה הבכירה (כאמור, 9 שחקנים בכירים). אולי להפחית כרגע באופן זמני, אני לא רואה איך אפשר להימנע מזה על בסיס קבוע.

יש הרבה נעלמים במשוואה הזו, אבל ממש לא בהכרח. צ'ט וג'יי דאב אמורים להתחיל חוזי רוקי מקס בעוד שנתייים. שיי עם חוזה סופר מקס רק בשנה שאחרי. עד אז, הסקונד אייפרון אמור לעלות לאזור ה-250 מיליון, ובשנה שאחרי כבר 280. לא מעט תלוי בשאלה האם צ'ט או ג'יי דאב (או שניהם) הופכים בשנים הללו לאול-נבא או לשחקני ההגנה של השנה. אפשרי, אבל לא בהכרח התסריט הכי סביר. אם לא, הפיי רול שלהם ביחד עם זה של שיי בעוד שלוש שנים אמור אולי להיות באזור ה-150 או 160 מיליון. ברנסון הראה השנה שאם רוצים אפשר לעשות גם הנחת חבר למועדון, אבל נניח שזה לא יקרה, כי זה לא המקרה הטיפוסי.

זה עדיין משאיר פוטנציאלית 90-100 מיליון מתחת לסקונד אייפרון לשחקנים האחרים. בהחלט משהו שאפשר לעבוד איתו. החוזה של ארון וויגינס למשל הוא לחמש שנים (אופציית קבוצה בשנה החמישית), כשבשנה החמישית הוא הולך להרוויח 8 מיליון. עם ניהול חכם וזהיר (פרסטי נראה כמו אשף בעניינים הללו) אפשר ללקט עוד חוזים כאלו, או להחתים בעצמך שחקנים על חוזים יורדים בשנה או שנתיים הקרובות. ככה נמנעים גם מהסתבכות כלכלית וגם מהסתמכות על שחקני שנה ראשונה או שנייה לא מוכחים כשחקני רוטציה בכירים, כמו שדנבר עושה השנה.

הארטנשטיין והחוזה שלו, אגב, הם בדיוק מה שמראה מחשבה ארוכת טווח. השנתיים הראשונות מובטחות, כי אין שם בעייה לת'אנדר לשלם. השלישית היא אופציית קבוצה, ואם הבנתי נכון גם בשכר נמוך יותר. בהתחשב בכמה הוא יהיה חשוב לקבוצה וכמה ביקוש יהיה לו מקבוצות אחרות (נניח אם הוא הופך נגיד למין לוני בגולדן סטייט של האליפות האחרונה -- חשוב אבל לא מאוד יקר), יהיה אפשר להתדיין על חוזה חדש ומופחת לטווח ארוך. או אם הוא יקר מדי, לחפש מציאות אחרות בשוק. וכן, זה יכול להיות גם שחקן צעיר על חוזה רוקי. אבל ההיסטוריה מראה שלרוב יותר משתלם להביא שחקנים ותיקים יותר עם ניסיון, שגם יהיו עד אז בגילאים של השחקנים המובילים של אוקייסי. סטייל מה שגולדן סטייט החתימה הקיץ -- סלו מו, הילד ומלטון, שמקבלים ביחד 30 מיליון. או פיניקס, שהחתימה הקיץ את טיוס ג'ונס ומונטה מוריס (הרכז הפותח שלהם והרכז המחליף מהספסל) על חוזה של 3 מיליון כל אחד. זה יותר זול מהחוזים של טופיץ' ודיינג השנה (5 מיליון כל אחד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 11:24 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
כן,
נתתי פירוט של דקות בפועל שמקבל רוקי שנכנס לסגל של 11 שחקנים כשחקן 12 ועוד רוקי שנכנס כשחקן ה13 בשנה הנוכחית.
בשנה הבאה יצטרפו טופיץ׳ שהוא בחירת לוטורי ועוד 4 שחקנים שיהיו 14-18 בסגל.

כלומר 2+5 = 7 בחירות דראפט שיתחרו על 14 דקות פנויות = משחקי הרעב.

את החשבון הטריויאלי הזה עושים גם המנהלים האחרים ובגלל ששני הצדדים במשא ומתן יודעים שאין דרך לממש את הבחירות אז הערך של התמורה אמור לרדת.

ההיגיון הזה עקום בעיניי. זו פשוט לא הדרך לחשוב על חלוקת דקות.
אם נלך למקרה קיצון, אם הת'אנדר יבחרו את קופר פלאג, הוא לא יתחרה על 14 דקות פנויות בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 11:37 pm 
Sophomore

קופר פלאג הוא יוצא מהכלל. והם לא יקבלו אותו בשביל כמה בחירות סיבוב ראשון. במחיר המניה כרגע שכח מזה.

וחזרנו לחשבון אמיתי:
תמצא דקות לסגל של 18 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 11:44 pm 
Hall of Famer

וגם תסביר איך אתה לא מוריד ערך של שחקן שמתייבש בלי דקות. אגב מישהו כבר קיבל תשובה איך טרה מאן הועבר לא מתחת לערכו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2024 11:52 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
קופר פלאג הוא יוצא מהכלל. והם לא יקבלו אותו בשביל כמה בחירות סיבוב ראשון. במחיר המניה כרגע שכח מזה.

קופר פלאג הוא דוגמה קיצונית למשהו שנכון באופן כללי -
שחקנים מקבלים דקות משחק לפי מה שהם מראים.

אם טופיץ' יהיה טוב, הוא יקבל דקות. זה באמת לא כל כך מסובך.
השחקנים בסגל של OKC הם טובים מאוד אבל לא מדובר בשורה של כוכבים אחד-אחד.
בהחלט אפשרי להשתלב ברוטציה של הת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 12:00 am 
Hall of Famer

כן, אבל שוב - הבעיה היא לא רק חלוקת הדקות, השאלה היא גם איך משמרים ערך של שחקן טוב, אם הוא לא משחק.
למשל, תאר לך שנבחרת ארה״ב האחרונה היתה קבוצת ליגה - איך בדיוק היית משמר את ערכו של ג׳ייסון טייטום שכמעט ולא קיבל דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 12:01 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כן, אבל שוב - הבעיה היא לא רק חלוקת הדקות, השאלה היא גם איך משמרים ערך של שחקן טוב, אם הוא לא משחק.
למשל, תאר לך שנבחרת ארה״ב האחרונה היתה קבוצת ליגה - איך בדיוק היית משמר את ערכו של ג׳ייסון טייטום שכמעט ולא קיבל דקות.

מה זאת אומרת "איך"? כמו שנשמר ערכו של טרה מאן

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 12:18 am 
Sophomore

Att כתב:
Bluey כתב:

קופר פלאג הוא דוגמה קיצונית למשהו שנכון באופן כללי -
שחקנים מקבלים דקות משחק לפי מה שהם מראים.

אם טופיץ' יהיה טוב, הוא יקבל דקות. זה באמת לא כל כך מסובך.
השחקנים בסגל של OKC הם טובים מאוד אבל לא מדובר בשורה של כוכבים אחד-אחד.
בהחלט אפשרי להשתלב ברוטציה של הת'אנדר.

אם רוקי יהיה טוב הוא יקבל דקות
שלושה כשלים במשפט הכללי הזה:
1. הוא מתמקד במקרה פרטי ומתעלם מהתמונה הכוללת - סגל של 18 שחקנים.
2. רוקיז ושחקני שנה שניה, צריכים סבלנות ומקום לטעות, לא הייתי בונה שיהיו טובים יותר משחקנים ותיקים מהם.
3. יש סגל מלא שעובד נפלא ורץ לאליפות, הצורך הוא בשחקנים בשלים עם נסיון ובמקום אתה מעמיס אותו ב- 7 רוקיז, מה ההגיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2024 7:57 am 
Hall of Famer

מה ההיגיון? לא יודע. תשאל את פרסטי ואת מארק דייגנו.
כרגע ראיתי את המשחק של הת'אנדר מול ההוקס.
משחק סופר צמוד בתחילת הרבע הרביעי - מי עולה לשחק לשש דקות שבהן הת'אנדר פתחו הפרש?
איי ג'יי פאקינג מיטשל
אפילו אני הייתי מופתע (ואני מחבב אותו מהרגע הראשון)

הוויכוח הוא לא לגבי מה הם צריכים לעשות
אלא לגבי "הבעיה" של הבחירות.

כל מה שאני יודע זה שהקבוצה הזו רחוקה מלהיות מושלמת
ויש לה לא מעט צרכים
ושבכל פעם שהם בוחרים שחקן צעיר שמוכן לתרום להם, הוא מקבל דקות משחק.
זה היה צ'אט וקייסון בעונה שעברה ובינתיים העונה זה מיטשל. אולי שנה הבאה זה יהיה טופיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1416 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: