סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 15, 2026 2:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 25/26
הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 4:41 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
מה הטירוף המוחלט פה? מה ההבדל מה-"שפיות" של היווניות, הטורקיות, או אפילו ריאל מדריד שפשוט שואבת כסף מהכדורגל במקום מבעל בית עשיר? כל צמרת הכדורסל האירופאי זה טירוף מוחלט של "מטורף" אחד ששופך כסף על הקבוצה שלו מסיבותיו שלו. חלקם כי הם רוצים פרסום, חלקם כי הם רוצים לשחק מנג'ר במציאות, חלקם עם חזיונות על נבא אירופה ומיליארדי דולרים, וחלקם שילוב של השלושה, שזה כנראה ינאי. אז אני יכול להסכים שיש פה טירוף מוחלט, רק שינאי לא המציא אותו אלא רק הצטרף אליו, ואין ספק שהוא לא "השפוי בליגה", אבל גם אין לי ספק שאם הוא היה מנסה להיות או לשחק את השפוי, כמו שאתה ואחרים פה מצפים ממנו, הפועל ת"א לא הייתה היום באותו מצב.
יש פה מצב אבסורדי מאוד, אותם אנשים שמתקשים להבין את הצורך בהחתמות של XYZ וכמות הכסף שהוצע לשחקן הזה וההוא (גם היו פה לא מעט הודעות שמגחיכות את ינאי בנושא, כאילו סוכנים עובדים עליו), אלה אותם אנשים שהימרו על הפועל מחוץ לפלייאוף, ובסוף גם באו להסביר שזו לא חכמה גדולה להיות בטופ כי התקציב היה בטופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 11:19 am 
Hall of Famer

איש ווינראייט ישאר בהפועל תא אבל יקבל תפקיד פחות. מרכזי בהרבה בעונה הבאה כי יביאו עוד 4 שיעלה לפניו ברוטציה

בינתיים בעיית פציעות לקראת הפלייאוף ודילמה לאיטודיס שהחליט שקוק ירשם לפחות בתחילת הפלייאוף
https://share.google/FggZVtaZG9uwAzS1G

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 11:31 am 
Hall of Famer

חלק מקבוצות הצמרת האחרות מייצרות הכנסות רבות (בין היתר) מאולמות ענק (חלקם בגדלים שאין בארץ) שהם Sold out, לצד הכנסות נלוות. בפרט 2 היווניות (שהן עושה רושם הכי יציבות בשנים הללו בפסגת משלמות השכר). בהפועל ת"א בוא נגיד בלשון המעטה שזה לא צפוי להיות המצב עד להודעה חדשה.
האם הליגה/מפעל האירופי הבכיר יהיה תוך כמה שנים כל כך מקצועי ומניב רווחים, ברמה שמצדיקה כעת השקעה של נניח 150-200 מיליון שקל בקבוצה מדי שנה?
יכול להיות, אבל אפשר להיות ספקטיים בנושא.

נקודתית לענייני דיומא, אם כריס ג'ונס הרוויח מיליון דולר (וברור לי שאי אפשר להשאיר אותו באותו הסכום), וכעת מביאים על המשבצת שלו את TJ שורטס שצפוי להרוויח פי 2.5, וספק רב אם יתרום יותר ממנו (אם כי הוא שחקן באמת מיוחד, אז קשה לדעת לאן זה יילך - לחיוב או לשלילה) - אז אפשר לטעמי להרים גבה על ההתנהלות הכלכלית/מקצועית פה.
אי אפשר לנתק בניתוח שלנו של קבוצות ושחקני הכדורסל - את העניין הכספי. להגיד אם שחקן X הוא החתמה טובה לקבוצה Y - תלוי גם בחוזה שלו.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' מאי 26, 2026 12:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 12:02 pm 
מנהל פורום

את הטקסט הזה כתבתי בכמה גירסאות שונות, הנה גרסה מעודכנת
לדברים הלא הגיוניים שקורים בהפועל תל אביב, חייב להיות הסבר הגיוני אלא אם אתם מאמינים בחיזרים שמשתלטים בו זמנית על ארבע מוחות שונים ומאלצים אותם לפזר כספים שהושגו בעמל רב.
1.ינאי שמונע מאגו ויצר נקמה מוליך את השותפים שלו ואולי גם את עצמו שולל שאיכשהו הקלפים יסתדרו והקבוצה תהיה שווה חצי מילארד דולר או יותר. מדובר באיש אחד עיוור משנאה ואגו ומולו שלושה אנשי עסקים רבי הון והישגים שהולכו שולל כי אם את סטיב באלמר הוליכו שולל בעיסקת אספיריישן אז למה לא אותם
2. הפועל תל אביב היא בסך הכל פלטפורמה להקמת פרנצ'ייז כדורסל חזק וממותג היטב ובבוא היום הוא יעבור לכרך אירופי גדול עם שוק גדול, לונדון למשל
3. מדובר בארבעה ישראלים שרוצים לעשות פילנטרופיה עם איזה שהוא סיכוי קלוש להחזר השקעה או מזעור הפסדים והמניע בכלל נמצא ברצון לייצר מפעל חיים עם פרופיל ציבורי גבוה

זהו. יש למישהו הסבר אחר מעבר ל4 שהצעתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 1:13 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
נקודתית לענייני דיומא, אם כריס ג'ונס הרוויח מיליון דולר (וברור לי שאי אפשר להשאיר אותו באותו הסכום), וכעת מביאים על המשבצת שלו את TJ שורטס שצפוי להרוויח פי 2.5, וספק רב אם יתרום יותר ממנו (אם כי הוא שחקן באמת מיוחד, אז קשה לדעת לאן זה יילך - לחיוב או לשלילה) - אז אפשר לטעמי להרים גבה על ההתנהלות הכלכלית/מקצועית פה.
אי אפשר לנתק בניתוח שלנו של קבוצות ושחקני הכדורסל - את העניין הכספי. להגיד אם שחקן X הוא החתמה טובה לקבוצה Y - תלוי גם בחוזה שלו.

בדרך כלל, כשאנחנו שופטים פה החתמות של שחקנים על סכומים כביכול מופרזים כטעות ניהולים בבניית קבוצה, זה כי לקבוצה יש תקציב מוגבל ואם X קיבל יותר מדי כסף, אז זה על חשבון להביא שחקן טוב יותר לעמדה אחרת, או עוד עומק בספסל או לא יודע מה עוד.
אבל אנחנו רואים שבהפועל ת"א זה לא ככה.
קטונתי מלהבין את המודל הכלכלי של עופר ינאי ומה שאתה ואוריאל כתבתם יכול להתפתח לדיון מעניין בפני עצמו, אבל נטו לגבי ההחתמות - אם זה לא בא על חשבון החתמות אחרות, ואנחנו רואים שזה לא, אז מה זה מעניין אותנו אם שורטס ירוויח 1.5 מיליון או 2.5 מיליון או 7??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 1:32 pm 
Hall of Famer

אבל זה פשטני מדי
סתם כהקצנה ברוח הפיינל-פור, ברור שאם ינאי שם כעת (נניח, לצורך הדיון) 6 מיליון דולר משותפים על ליילס ופיטרס (שמסיימים חוזה) - אז הפועל ת"א השתדרגה (והחלישה יריבות...), ויש לה פתאום את עמדה 4 מהטובות ביבשת (וכוח אש אדיר מבחוץ). איך אפשר להשוות את זה להמשך החוזים של "שחקנים בסגל הגודל" של וויינרייט, מלקולם, רנדולף, אודיאסי וכו'?
הרי תמיד יש שחקן תיאורטי זמין (גם ביי-אאוט בסוף זה רק עניין של כסף...) טוב יותר בכפול כסף.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' מאי 26, 2026 1:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 1:35 pm 
מנהל פורום

אני רק אתקן את עצמי, שגם אם אולי זה לא פוגע בתקציב של החתמות אחרות ולא על חשבון שחקן אחר, להחתים מישהו על סכום מופרז כן יכול לפגוע בכימיה בחדר הלבשה כי יש פה גם ענייני אגו של למה אני מרוויח ככה והוא מרוויח ככה.
ובנוסף גם עניינים של תקנות פייר-פליי, אם העונש הוא מעבר לקנסות. אבל זה אני לא יודע אם באמת רלוונטי כרגע ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 2:41 pm 
Freshman

שמואליקי, סליחה אבל אני חושב שאתה זה שמתייחס לנושא באופן פשטני ובצורה שמזכירה לי את att שהיה נשמע כאילו מנהל דיונים על מוד המנג׳ר ולא על המציאות.
תמיד אפשר להביא יותר טוב - לא נכון. עובדה. אתה רוצה שנתחיל למנות פה את כל השחקנים שקיבלו הצעה מינאי וחתמו במקום אחר, בדרכ בהרבה פחות כסף?
אתה תוהה למה לשלם x לשחקן y בקבוצה שזה הרבה פחות רלוונטי אצלה כמו שודים הסביר.
הפועל עדיין צריכה לשלם פרמיה בשביל להביא שחקנים שמקבלים הצעות מקבוצות אחרות ביבשת, אפילו מול מכבי היא צריכה לשלם לשחקן הרבה יותר בשביל שיעדיף אותה.
אם ינאי והצוות המקצועי שלו, שבגדול התקציב שלהם במונחים אירופאיים בלתי מוגבל, חושבים ששורטס הוא הרכז הכי טוב שהם יכולים להביא כרגע. מה זה משנה למשתמשי סלניוז אם שורטס בא בשתיים וחצי מיליון כי בפחות לא רצה, או רק כי ינאי אוהב את הוודאות שבהחזקת תעודות ביטוח יקרות, או כי לינאי חשוב שיהיו 15 שחקנים למשחקי פיק-אפ רצחניים באימונים, או כי ינאי רוצה שהוא ירגיש טוב ושלא יהיו איתו בעיות בהמשך של ״למה איקס מרוויח יותר״, או אם הוא היה חותם פה במיליון דולר הנחת שוק כי הוא מאמין בפרוייקט? זה היה מאפשר לינאי להציע את העוד מיליון דולר האלה לפורוורד אותו הם סימנו? לא, נכון? זה לא משנה. המליון האלה לא באו על חשבון שום דבר אחר. אז מה זה משנה לך?
אני מבין לחלוטין סיבות לדבר על ההתאמה של השחקן, אם לא היה עדיף להביא את ההוא או הזה או שעדיף בכלל לא להביא אף אחד ולתת את הבטחון לג׳ונס ומדר כי אתה חושב שהם עדיפים. אבל לבקר החתמה של הפועל ת״א רק לגבי הסכום שלה, או לכמות השחקנים שהיא כבר מחזיקה, זה-זה פשטני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 3:33 pm 
Hall of Famer

רק לשם הפשטות והשוואת האלטרנטיבות, אני אישית חושב שאילו מציעים כעת 2 מיליון (קל וחומר 2.5) לכריס ג'ונס - סביר מאוד שהוא היה ממשיך פה, ויש יסוד להאמין שהוא עדיף ספציפית להפועל ת"א על פני שורטס (כמובן שאפשר לחלוק על כך), בטח בעונה שנייה ועם היכרות והמשכיות.
אז אם הדעה הנ"ל סבירה, ובכל זאת אף אחד לא היה כנראה ממליץ להציע 2.5 מיליון לכריס ג'ונס - זה יכול להראות משהו על ההחתמה של שורטס.

בשורה התחתונה תקציב השחקנים של הפועל ת"א היה העונה באותו סדר גודל כמו של 2 היווניות, וסביר שיהיה כך גם בעונה הבאה.
גם על ההבאה של שורטס הקיץ לפאו' היו ספקות (שדנו עליהן בפורום!), והייתי בעצמי "מבקר" את אולימפיאקוס אילו היו מביאים כעת את שורטס (שבסוף לא הוכיח את עצמו יותר מדי העונה - אז הוא עדיין קצת הימור לקבוצת טופ יורוליג, גם אם לא הייתי חותם את הגולל על הקריירה שלו) ב-2 מיליון דולר.
לאור התקציב והמטרות, צריך להתחיל להתייחס להפועל ת"א כקבוצה מהטופ היבשתי, לא?
אני מסכים שיש להם קשיים שאין לקבוצות האחרות (היעדר הרישיון והמסורת, מצב מלחמה והיעדר ביתיות וכו'), מה שגם משתקף ב"פרמיות לשחקנים", ועדיין זה לא אומר שאי אפשר לדון לגופה של החתמה, וגם במונחים של עלות/תועלת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2026 4:36 pm 
Freshman

אפשר לדון על הכל, אבל אני חושב שדיון על מונחי עלות/תועלת על הקבוצה הזו יכול להתחרות על תואר הדיון העקר בפורום סלניוז לשנת 26, בטח כשנראה שאתה מקיים את הדיון הזה תוך כדי שאתה מתעקש להתעלם מהנתונים המרכזיים של הקבוצה הזו והבעלים הזה.
כן, יש היגיון בלקיים דיון האם עדיף להפועל ת"א לבחור בין שורטס לג'ונס. לקיים את הדיון הזה סביב "סביר שהוא היה ממשיך אם היו מציעים לו X, אף אחד לא היה ממליץ להציע 2.5 לג'ונס" לא עושה לי שום היגיון. זה לא רלוונטי לקבוצה הזו. הם מן הסתם חושבים, או כנראה ממש ממש בטוחים, שעדיף להם שורטס על ג'ונס לעונה הבאה. אם זה בגלל כדורסל נטו , או אם זה שיווק, אם זה חברתי, אם זה סתם כי לינאי משעמם והוא אוהב את התחלופות (גם אני ככה כשאני משחק מנג'ר, מזדהה).
השאלה אם שורטס ב-2.5 עדיף על ג'ונס באיקס פחות, או אם היה עדיף ב-2.5 לנסות להביא את X או Y (ומן הסתם, עם איך שינאי עובד - או שהוא חושב ש-X/Y פחות טוב משורטס, או שהוא כבר ניסה וקיבל סירוב) זה כל כך לא רלוונטי וכל כך עקר במודל התקציבי של ינאי.

אני אסכם את זה כך:
במקרה של הפועל ת"א הנוכחית, ההתלבטות הפנימית אצלה בישיבות תכנון סגל בין שורטס ב-2.5 לג'ונס ב-1, זהה בדיוק להתלבטות שתתרחש בכל קבוצה אחרת על שורטס במליון או ג'ונס במליון.
כלומר, אין דיון על הכלכלה, אין שיח על ההשפעה התקציבית, ההשפעה התקציבית זהה ביניהם, ולכן אין טעם לקיים בכלל דיון על זה, הדיון הוא על מי עדיף לקבוצה מקצועית.
אתה מסכים על זה? אם כך, אז איזה טעם יש לקיים פה דיון על משהו שפשוט לא קיים במציאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 27, 2026 10:33 am 
Hall of Famer

טרי ליילס שהרוויח קצת פחות מ2 מיליון דולר במדריד קיבל הצעה משודרגת של סכוםכפול מזה ביממה האחרונה מהפועל ת''א
https://share.google/8zSHDvPJWDvYQ1Vtv

על פי ישראל היום אם ליילס לא יחתום אז הפועל ת''א תנסה להחתים את זאק לידיי שכמו ליילס גם הוא בקיץ יהיה שחקן חופשי והעלויות שלו הרבה יותר נמוכות....
בשורה התחתונה הם הבינו שעקב האכילס שלהם העונה היה בעמדה 4 ומנסים להביא שחקן בכיר עם קליעה טובה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 28, 2026 2:22 pm 
מנהל פורום

ברייאנט, עזב את הארץ לטיפולים ברגל
וכנראה לא איתנו בסדרה הראשונה ואולי אפילו עד סוף הפלייאוף
הרושם שלי שהפועל ת"א לא לחוצה על תארים בישראל והיא מתעדפת משמעותית הבטחת המקום ביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 28, 2026 3:36 pm 
Hall of Famer

האם אפשר להגיד שהסיכוי של הפועל ת"א לאליפות העונה (מנקודת מבט נוכחית, סיום העונה הסדירה במקום השני) לא גדול יותר (משמעותית? בכלל?) ממה שהיה לפני שנה ושנתיים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 28, 2026 4:23 pm 
מנהל פורום

חומר השחקנים טוב יותר
חד משמעית
אבל מה שראינו מהסגל הזה מול מכבי לא רומז על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 28, 2026 7:39 pm 
Sophomore

אי אפשר להסתכל רק על הסגל בהתעלם מכושר המשחק והחיבור של הישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 28, 2026 9:05 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
חומר השחקנים טוב יותר
חד משמעית
אבל מה שראינו מהסגל הזה מול מכבי לא רומז על זה

פה האבסורד
ברור שסגל השחקנים טוב משמעותית, והקבוצה עמוקה הרבה יותר (אני מתעלם כרגע מהפציעות הנוכחיות), גם בסגל הישראלי
אבל האם המעמד היחסי בסדרות צפויות מול ירושלים ואולי מכבי (שתי הקבוצות הנ"ל לא בעונות שיא בפני עצמן) - השתנה משנים קודמות?
לא בטוח

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 28, 2026 9:38 pm 
מנהל פורום

מול הפועל ירושלים, זה יהיה קל הפועל תל אביב
מול מכבי?
יהיה צמוד יותר, אבל הייתי מהמר על הפועל ת"א
הם ילמדו ויתקנו את מה שקרה עד עכשיו
סומך עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 29, 2026 1:21 pm 
Sophomore

על 0י ישראל היום דבון הול הרכז של פנר שיהיה שחקן חופשי בקיץ עשוי להגיע להפועל תא אם המומ עם שורטס לא יצליח

בקשר למאבק על האליפות .הכל פתוח תלוי בשחקנים שיהיו כשירים במהלך החצי השני של ח7דש יוני .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 29, 2026 5:12 pm 
Freshman

לדעתי השם של שורטס עלה בגלל שג'ונס ומיציץ' שניהם לא רכזים מהירים וזריזים.
מיציץ' די, איטי וג'ונס בינוני בתחום (אבל בולדוג רציני).

הלוואי ואיטודיס היה פשוט סומך על ימדר.
בפלייאוף יורוקאפ בשנה שעברה מדר היה טוב גם מג'ונס וגם מיאן מונטרו ולדעתי הוא בהחלט פרוספקט טופ ביורוליג.

בשידור אתמול שלף טען שהחילופים האוטומטיים בהגנות ביורוליג חושפים את מדר. לא שאני לא מסכים, אבל זה לא שקמפצו או מונטרו לא סובלים מאותה בעיה. ובטח שורטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2026 2:34 am 
Hall of Famer

whatNot כתב:
בשידור אתמול שלף טען שהחילופים האוטומטיים בהגנות ביורוליג חושפים את מדר. לא שאני לא מסכים, אבל זה לא שקמפצו או מונטרו לא סובלים מאותה בעיה. ובטח שורטס.

נשמעת כמו טענה מוזרה (בהנחה שההקשר היה ניסיון לתרץ למה איטודיס לא ממש נתן לו קרדיט ביורוליג).
מדר שומר טוב יותר (בטח אם יהיה "ממוקד מטרה" לדקות מוגבלות) מחלק גדול מאוד ממובילי הכדור ביורוליג.
הוא מאוד רוצה, יחסית אתלטי ולא נמוך במיוחד, ולוחץ נהדר את הכדור (ואני מניח שגם יכול לעבור על חסימות ולרוץ אחרי קלעים די טוב).
ברור שלא הייתי רוצה אותו כשומר בפוסט של סנטר 2.10 אחרי חילוף (אבל כפי שציינת, בכל קבוצה כמעט יש לפחות "שחקן אחד כזה", וזה בסדר גמור), אבל המשפט הזה נכון על כמעט כל גארד שאינו גדול פיזית ו/או "בולדוג", ואז לעיתים אלו שחקנים שלא באמת מצטיינים התקפית (בפרט בהובלת כדור ויצירת נקודות) ותפקידם קצת אחר (או שנמצאים בטופ של היבשת, כמו בולדווין למשל).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2026 10:56 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
רק לשם הפשטות והשוואת האלטרנטיבות, אני אישית חושב שאילו מציעים כעת 2 מיליון (קל וחומר 2.5) לכריס ג'ונס - סביר מאוד שהוא היה ממשיך פה, ויש יסוד להאמין שהוא עדיף ספציפית להפועל ת"א על פני שורטס (כמובן שאפשר לחלוק על כך), בטח בעונה שנייה ועם היכרות והמשכיות.
אז אם הדעה הנ"ל סבירה, ובכל זאת אף אחד לא היה כנראה ממליץ להציע 2.5 מיליון לכריס ג'ונס - זה יכול להראות משהו על ההחתמה של שורטס.

בשורה התחתונה תקציב השחקנים של הפועל ת"א היה העונה באותו סדר גודל כמו של 2 היווניות, וסביר שיהיה כך גם בעונה הבאה.
גם על ההבאה של שורטס הקיץ לפאו' היו ספקות (שדנו עליהן בפורום!), והייתי בעצמי "מבקר" את אולימפיאקוס אילו היו מביאים כעת את שורטס (שבסוף לא הוכיח את עצמו יותר מדי העונה - אז הוא עדיין קצת הימור לקבוצת טופ יורוליג, גם אם לא הייתי חותם את הגולל על הקריירה שלו) ב-2 מיליון דולר.
לאור התקציב והמטרות, צריך להתחיל להתייחס להפועל ת"א כקבוצה מהטופ היבשתי, לא?
אני מסכים שיש להם קשיים שאין לקבוצות האחרות (היעדר הרישיון והמסורת, מצב מלחמה והיעדר ביתיות וכו'), מה שגם משתקף ב"פרמיות לשחקנים", ועדיין זה לא אומר שאי אפשר לדון לגופה של החתמה, וגם במונחים של עלות/תועלת.

בעונה הבאה פורסם כברהשתקציב השחקנים של הפועל ת''א יגדל בכ30 אחוז ויהיה בסביבות ה30 מיליון דולר
הווארד ומלכה הצטרפו רק אחריי שהסגל של הפועל ת''א היה סגור העונה ויזרימו בקיץ הרבה כספים שיסייעו לינאי ורענן בבניית הסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2026 9:15 am 
Hall of Famer

על פי וואלה ניב משגב במומ מתקדם עם הקבוצה לעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2026 3:33 pm 
Sophomore

על פי ספורט 5 הפועל תא תציע לים מדר חוזה של כ2 מיליון דולר לעונה הבאה לעומת 1.2 מיליון דולר שהוא מקבל העונה ומאמינים שזה יוריד אותו מעניין המכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 2:40 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
את הטקסט הזה כתבתי בכמה גירסאות שונות, הנה גרסה מעודכנת
לדברים הלא הגיוניים שקורים בהפועל תל אביב, חייב להיות הסבר הגיוני אלא אם אתם מאמינים בחיזרים שמשתלטים בו זמנית על ארבע מוחות שונים ומאלצים אותם לפזר כספים שהושגו בעמל רב.
1.ינאי שמונע מאגו ויצר נקמה מוליך את השותפים שלו ואולי גם את עצמו שולל שאיכשהו הקלפים יסתדרו והקבוצה תהיה שווה חצי מילארד דולר או יותר. מדובר באיש אחד עיוור משנאה ואגו ומולו שלושה אנשי עסקים רבי הון והישגים שהולכו שולל כי אם את סטיב באלמר הוליכו שולל בעיסקת אספיריישן אז למה לא אותם
2. הפועל תל אביב היא בסך הכל פלטפורמה להקמת פרנצ'ייז כדורסל חזק וממותג היטב ובבוא היום הוא יעבור לכרך אירופי גדול עם שוק גדול, לונדון למשל
3. מדובר בארבעה ישראלים שרוצים לעשות פילנטרופיה עם איזה שהוא סיכוי קלוש להחזר השקעה או מזעור הפסדים והמניע בכלל נמצא ברצון לייצר מפעל חיים עם פרופיל ציבורי גבוה

זהו. יש למישהו הסבר אחר מעבר ל4 שהצעתי?

הכל כאן אפשרי מלבד זה שהצעת 4 הסברים.
או שחייזרים זה ההסבר הרביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2026 4:05 pm 
מנהל פורום

:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: