סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 10:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לא סתם נתתי את הלינק לת'רד עצמו :)

blue כתב:
יש דירוג ליגות, אבל הכרטיסים לא מוענקים לפיו.
צ'כיה מקום שני עם קבוצה אחת בשלב הבתים ואחת במוקדמות, טורקיה מקום 5 עם 4 קבוצות בשלב הבתים (לא כולל גלאטסאריי).
ביום שהכרטיסים יחולקו לפי הדירוג של הליגות פיב"א תודיע מראש כמה כרטיסים יש לכל מדינה.

זה קצת מייתר את שאר ההודעה שלך. אם לא נקבע מראש כמה כרטיסים יש, נניח, לטורקיה, איך נדע האם הרביעית שנכנסה היא על סמך הישגים או בכרטיס חופשי?
התשובה היא שלא נדע ופיב"א תטען כמובן שזה על סמך הישגים (אם בכלל מישהו יטרח לשאול)

ולא אמרתי שהמניפולציות גורמות ל0 כרטיסים חופשיים, לכן כל החישוב של מה צריך לקרות כדי שירושלים כמקרה פרטי לא תיחשב כרטיס חופשי הוא מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 10:45 pm 
Sophomore

blue כתב:
לא סתם נתתי את הלינק לת'רד עצמו :)

blue כתב:
יש דירוג ליגות, אבל הכרטיסים לא מוענקים לפיו.
צ'כיה מקום שני עם קבוצה אחת בשלב הבתים ואחת במוקדמות, טורקיה מקום 5 עם 4 קבוצות בשלב הבתים (לא כולל גלאטסאריי).
ביום שהכרטיסים יחולקו לפי הדירוג של הליגות פיב"א תודיע מראש כמה כרטיסים יש לכל מדינה.

זה קצת מייתר את שאר ההודעה שלך. אם לא נקבע מראש כמה כרטיסים יש, נניח, לטורקיה, איך נדע האם הרביעית שנכנסה היא על סמך הישגים או בכרטיס חופשי?
התשובה היא שלא נדע ופיב"א תטען כמובן שזה על סמך הישגים (אם בכלל מישהו יטרח לשאול)

ולא אמרתי שהמניפולציות גורמות ל0 כרטיסים חופשיים, לכן כל החישוב של מה צריך לקרות כדי שירושלים כמקרה פרטי לא תיחשב כרטיס חופשי הוא מיותר

עכשיו הבנתי מה אתה אומר, זה באמת דבילי לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 10:50 pm 
מנהל פורום

בקיצור אם אתה קבוצה שמביאה זכויות שידור, קהל וPR
אתה בפנים לא משנה איפה גמרת
מבלי לחפור בתקנונים, פשוט מסתכל מסביב ורואה את זה חוזר על עצמו כל קיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 1:52 pm 
Senior

במקום להשתלט על ת'רד הגביע, ננסה לדבר על זה פה:
אז מה עושים? הדחה שנייה תוך שבוע וחצי, אין יותר מדי על מה לשחק בחודשיים הקרובים (מאבקי מיקום בליגה זה אחלה, אבל אני בספק כמה זה יצליח לייצר מתח והתלהבות בשחקנים ובקהל) והקבוצה נראית כמו בחודש הראשון של העונה עם עמיאל.
אובה חזר רע מהקורונה ואתמול היה נראה קצת כאילו הוא טבל בבריכת שמן לפני המשחק, אדאמס טוב מאוד (אבל לא הייתי בונה עליו כאחד משני הזרים המובילים לעונה הבאה, אבל זה כבר דיון אחר) ובריימו מצוין - את שלושתם הייתי משאיר בלי לחשוב על זה הרבה.
הבעיה היא הזרים האחרים - גייטס, אגבונו וקילפטריק נותנים ביחד תרומה של שלושת-רבעי זר בחודש האחרון. אני לא יודע אם יש טעם להשאיר את שלושתם בשביל מסגרת אחת ולא כל-כ יודע את מי הייתי מחליף ראשון והאם זה שווה את זה מבחינה כספית.
מאוד הגיוני שההחלטה הכי נכונה תהיה לשחרר שניים מהר ולהביא אחד במקומם. בין אם זה להחליף את גייטס ואגבונו ב4 שיודע כדורסל בשני הצדדים, או להחליף את קילפטריק וגייטס ב3 שיודע לייצר משהו בהתקפה, כרגע יש לקבוצה 3 זרים שמהם היא יכולה לרשום רק 2 ואף צמד לא נותן לה חצי ממה שהיא צריכה משלושתם.
נכון שקילפטריק לא שיחק בכל החודש הזה, אבל ממה שראינו ממנו העונה יש קצת סימני שאלה על איך הוא בכלל הולך לחזור, ואני חושב - בעיקר בהניתן חוסר המסוגלות ההתקפית של שני האחרים, שהתפקיד שלו הוא החשוב ביותר מבין שלושתם. אז אני אישית הייתי מחכה לראות רגע איך הוא חוזר ואז הייתי מקבל החלטות, אבל אני חושב שהחלפה של לפחות זר אחד עשויה להיות בלתי נמנעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 2:02 pm 
Sophomore

לדעתי שוב הקורונה פגעה בירושלים כש7 שחקנים מושבתים בו זמנית זה משפיע רואים את זה על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 2:29 pm 
Freshman

הקבוצה פשוט נראית כאילו עדיין בשלב הקדם עונה ומנסים להבין מי יודע לעשות מה.

אז הנה כמה דברים שאנחנו כבר יודעים:
1. אין רכז והעובדה שאובה מעלה את הכדור בהקפצה ועובר את החצי לא הופכת אותו לכזה.
2. אין שום רעיון התקפי שמטרתו ללכת פנימה וליצור יתרונות (ראינו דוגמא של מירו בילאן ומה שיטה כזו מאפשרת).
3. הגנת חילופים זה לא פתרון לכל מצב.
4. גייטס סופר מוגבל בהתקפה ולמרות שעושים ממנו איזה גורו בהגנה, הוא לא. כנ"ל שגב, כנ"ל וורקמן.

התגובות של הלפרין שהוא חדש במקצוע בהחלט מקוריות.
היה אפשר להביא את גודס או איזה גוי שראה דבר או שניים בחייו על הקווים, אבל קסם הנצחונות בהתחלה סינוור.

אז לפני שמחליפים שחקנים, צריך מאמן. יש חודשיים לגנוב דעת עד שיתחיל הפליאוף אז לא מאוחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 3:47 pm 
Junior

מסכים שצריך קודם כל מאמן, הלפרין זה גימיק נחמד, אבל גימיק. זה התחיל במשחק מול מכבי כשב-3 הדק' האחרונות לא היה כלום חוץ מאופן של אדאמס שנגמר בלי כלום (וכן, אני יודע שיש מאמנים מנוסים שזו השיטה שלהם. אפשר לנסות להביא אחד אחר). אישית הייתי שמח לראות את קטש, אני יודע שיש משקעים בגלל העזיבה ליוון אבל אולי אפשר להתגבר עליהם. בטווח הארוך יותר החלום זה דן שמיר.

בגזרת השחקנים אני מסכים לגמרי שחייבים רענון. הייתי משחרר אפילו את כל ה-3 (אם כי אני לא בטוח שבסוף זה לא יהיה אדאמס...) ומנסה להביא 2 זרים, או אפילו מקצר את הרוטציה ומשחק עם 4 זרים, בשביל לרכז תקציב לזר יותר בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 3:53 pm 
Sophomore

stavs כתב:
במקום להשתלט על ת'רד הגביע, ננסה לדבר על זה פה:
אז מה עושים? הדחה שנייה תוך שבוע וחצי, אין יותר מדי על מה לשחק בחודשיים הקרובים (מאבקי מיקום בליגה זה אחלה, אבל אני בספק כמה זה יצליח לייצר מתח והתלהבות בשחקנים ובקהל) והקבוצה נראית כמו בחודש הראשון של העונה עם עמיאל.
אובה חזר רע מהקורונה ואתמול היה נראה קצת כאילו הוא טבל בבריכת שמן לפני המשחק, אדאמס טוב מאוד (אבל לא הייתי בונה עליו כאחד משני הזרים המובילים לעונה הבאה, אבל זה כבר דיון אחר) ובריימו מצוין - את שלושתם הייתי משאיר בלי לחשוב על זה הרבה.
הבעיה היא הזרים האחרים - גייטס, אגבונו וקילפטריק נותנים ביחד תרומה של שלושת-רבעי זר בחודש האחרון. אני לא יודע אם יש טעם להשאיר את שלושתם בשביל מסגרת אחת ולא כל-כ יודע את מי הייתי מחליף ראשון והאם זה שווה את זה מבחינה כספית.
מאוד הגיוני שההחלטה הכי נכונה תהיה לשחרר שניים מהר ולהביא אחד במקומם. בין אם זה להחליף את גייטס ואגבונו ב4 שיודע כדורסל בשני הצדדים, או להחליף את קילפטריק וגייטס ב3 שיודע לייצר משהו בהתקפה, כרגע יש לקבוצה 3 זרים שמהם היא יכולה לרשום רק 2 ואף צמד לא נותן לה חצי ממה שהיא צריכה משלושתם.
נכון שקילפטריק לא שיחק בכל החודש הזה, אבל ממה שראינו ממנו העונה יש קצת סימני שאלה על איך הוא בכלל הולך לחזור, ואני חושב - בעיקר בהניתן חוסר המסוגלות ההתקפית של שני האחרים, שהתפקיד שלו הוא החשוב ביותר מבין שלושתם. אז אני אישית הייתי מחכה לראות רגע איך הוא חוזר ואז הייתי מקבל החלטות, אבל אני חושב שהחלפה של לפחות זר אחד עשויה להיות בלתי נמנעת.

מסכים מאד אבל עם כמה סייגים -
1. הבעייה של אובה היא לא רק מאז הקורונה. גם עם היכולת של לפני הקורונה אני לא הייתי בונה קבוצה סביבו כרכז ראשון (איבודים וקבלת החלטות מזעזעת, לא רואה משחק, קליעה בינונית) ולכן גם הייתי מפקפק אם בכלל להשאיר אותו לשנה הבאה. אם להשאיר אני הייתי מנסה ברצינות להמיר אותו לעמדה 3. כוח פיזי לא חסר לו ואף אחד לא יחגוג עליו ומצד שני אולי יהיה לו יותר קל להתפנות בעמדה הזאת. אני הייתי כבר השנה מתחיל להריץ הרכבים שלו ליד אדאמס ודברת אבל כשדברת רכז ואובה מחכה בפינה (ולא כמו היום שבהרכב הזה דברת בפינה).
2. מסכים מאד לגבי החלפת שני זרים באחד שנותן תפוקה. אבל על אותו משקל הייתי בוחן גם משהו דומה עם ישראלים בכירים ואז זה גם יכול לבוא במקום שגב או וורקמן. למשל אם יש מצב להחתים פה לשנתיים ישראלי כמו טיוס (במקום אגבונו+שגב או במקום אגבונו+וורקמן), תומר גינת או TJ קליין (במקום וורקמן+גייטס) או מישהו ברמה הזאת הייתי הולך על זה.
3. הבעייה המרכזית של הקבוצה הזאת היא בייצור נקודות, ככה שבכל מקרה צריך שאחד החילופים שייעשו ישדרג אותנו משמעותית בפרמטר הזה.
4. הכי חשוב יותר מכל שחקן זה בחירת מאמן. כנראה שהגימיק של יותם נגמר ולמדו את האלמנטים הפשוטים שהביא (זוכרים איך הפיק-אנ-רול עם בריימו נראה קטלני לפני חודש ופתאום בקושי מצליח?). כאן חשוב מאד לא לטעות ולא להחתים מאמן לשנה וחצי רק כי הוא במקרה פנוי כרגע אחרת מסכנים גם את העונה הבאה... אני אישית חולם כבר מ-2008 לראות את דן שמיר חוזר לכאן לחוזה ארוך טווח. it's been too long ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:22 pm 
Senior

טיוס וגינת לא יקרו, אין טעם לדבר על זה אפילו, טי ג'יי קליין הוא ממש לא בהכרח שדרוג על פני כל אחד מהישראלים לבד, בטח שלא על פני שניים.

אובה תמיד לא היה רכז מבריק, אבל בתקוה הטובה של העונה, הוא השתלב מעולה בשיטה של הפועל, כשלמען האמת השיטה כנראה התאימה את עצמה אליו לא פחות משהוא אליה. הפועל ידעה לייצר לו שטחים פנויים בקרבת הסל ואין באירופה הרבה שחקנים שיודעים לנצל שטחים כאלו כמוהו.
אובה טוב זה שחקן שמצליח לייצר הרבה מאוד בהתקפה (בעיקר במעבר, אבל ממש לא רק) ושחקן שפשוט לא נותן להגנה לנוח רגע עם כמה שהוא תוקף את הטבעת ומנצל מיסמאצ'ים. אפילו ההחטאות שלו הן לרוב 'קובי אסיסט' כי כל הקו הקדמי של הקבוצה היריבה יוצא מגדרו בניסיון להפריע לו. בחודש האחרון הוא כל-כך לא חד, נורא מפוזר, נתקע בשומרים, מכדרר לעצמו על הרגל. במשחק מול קרשיאקה הוא יכל להצליח להיכנס דרך חור של מנעול עם הכדור, במשחקים מול האוקראינים הוא לא היה עובר בדלת פתוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:32 pm 
Sophomore

לא יודייע...

מבחינתי הוא היה זוועה גם לאורך חלקים מהתקופה הטובה (מנרסה למשל) וזה עוד כשהוא מקבל קרדיט מקסימלי בדקות, הזדמנויות לזרוק וביטחון מהמאמן. באופן כללי ככל שהסייז שמולנו עלה היכולת שלו פשוט לדרוס לתוך הסל יורדת ובאים האיבודים... וזה בנוסף לעובדה שהוא פשוט לא רואה משחק בכלל ולכן התקפות מסודרות שהוא מתחיל נוטות להיות כדררת עד הסוף...

מה שכן כמו שאמרתי אני לא פוסל להמיר אותו לעמדה 3 בה הוא יוכל לדעתי להביא את אותם היתרונות (הגנה, מתפרצות, חדירה או קליעה מבחוץ אחרי שמישהו אחר מכווץ ההגנה) והחסרונות שלו פחות יבואו לידי ביטוי שם (כי הוא לא יתחיל את ההתקפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:36 pm 
Hall of Famer

ויתור על אובה נשמע לי כמו צעד קלאסי שמתחרטים עליו לאחר מעשה באיזה 80-90% מהמקרים
כלומר האם הזר הממוצע שמגיע להפועל ירושלים יהיה טוב יותר
לפחות במדגם של השנים האחרונות - התשובה נראית לי ברורה

מקרה דומה זה הויתור על בריימו
וכמה כרגע (אחרי שראינו את הקבוצה בלעדיו) הוא מצטייר פתאום כשחקן אדיר, איזה יופי שחזר וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:54 pm 
מנהל פורום

בזמן האחרון יצא לי לחזור ממש לראות משחקים, לאחר שעד כה בעיקר הסתמכתי על מה שאנשים כתבו פה בפורום.

אז מה שראיתי זו קבוצה דיי... מפגרת. אינטליגנציית הכדורסל של השחקנים מאוד מאוד נמוכה. וזה לא אחד או שניים, זה בערך כולם. בריימו קצת מעלה את הממוצע עכשיו, ואני מניח שגם דברת, אבל עדיין המצב קשה.
עם סגל כזה כנראה שאין יותר מדי מה לעשות חוץ מלשחק שכונתי לקוות לטוב.
כדי לאמן קבוצה צריך גם שחקנים שאפשר לאמן אותם ושמבינים קצת כדורסל.
אובה שחקן מאוד בעייתי לבנות סביבו קבוצה. הוא לא יודע למסור. יש שחקנים שלא רוצים (וילבקין?), אבל הוא פשוט לא יודע. שחקן שחודר כל כך טוב, אבל לא יודע לסיים ליד הסל וגם לא למסור לשחקן פנוי, מה הוא שווה? לפחות התקפית.

ואני גם חייב לציין שכמעט כל משחק יש את הדבר הממש עצוב הבא: אחד הגבוהים, בדרך כלל שגב, מקבל כדור באזור טופ-אוף-דה-קי ונראה אומלל. מחזיק את הכדור בבלבול נוראי, בלי מושג מה לעשות. מכמיר לב. בסוף תמיד זה נגמר במסירה גרועה פנימה ואיבוד, או שאחד הגארדים מקבל ממנו את הכדור על השלשה 3-4 שניות לסיום ה-24.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:58 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
ויתור על אובה נשמע לי כמו צעד קלאסי שמתחרטים עליו לאחר מעשה באיזה 80-90% מהמקרים
כלומר האם הזר הממוצע שמגיע להפועל ירושלים יהיה טוב יותר
לפחות במדגם של השנים האחרונות - התשובה נראית לי ברורה

מקרה דומה זה הויתור על בריימו
וכמה כרגע (אחרי שראינו את הקבוצה בלעדיו) הוא מצטייר פתאום כשחקן אדיר, איזה יופי שחזר וכו'

ממש לא אותו דבר...

בריימו היה אליל גם בשנה שעברה ואני זוכר שכתבתי כאן בשנה שעברה ששווה להחתים אותו עוד לפני שיש מאמן כי מאמן שלא רוצה את בריימו אז כנראה הבעייה היא בו (כמו שהוכח בדיעבד...). זה לא רק יכולת הכדורסל שלו אלא גם האופי, המלחמה והמנהיגות והיכולת לשחק 4 ו-5. באמת מתאים כמעט לכל סוג של קבוצה.

לגבי אובה כמובן שמדובר על לוותר לעונה הבאה לא עכשיו באמצע עונה (זה הבדל גדול באלטרנטיבות שאפשר לצפות להם). לגבי זרים שהגיעו להפועל בשנים קודמות בתחילת עונה כן בהחלט אני חושב שג'ייקובן ופלדיין היו הרבה יותר טובים ממנו (כל אחד בעמדה אחרת כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 5:22 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
לגבי אובה כמובן שמדובר על לוותר לעונה הבאה לא עכשיו באמצע עונה (זה הבדל גדול באלטרנטיבות שאפשר לצפות להם). לגבי זרים שהגיעו להפועל בשנים קודמות בתחילת עונה כן בהחלט אני חושב שג'ייקובן ופלדיין היו הרבה יותר טובים ממנו (כל אחד בעמדה אחרת כמובן).

אתה בעצם מחזק אותי פה
כי אתה הולך כמה שנים אחורה, מתרחב לעמדות 1-3 (כלומר המדגם שלך הוא כבר סביב 3 שחקנים כל שנה, כפול כמה שנים) - ומציין 2 שחקנים בלבד, שלדעתי גם לא עדיפים על אובה, כי סובלים מבעיות כאלו ואחרות שהוא לא (ג'ייקובן עם הכשירות שלו), או פלדין שאני מניח שהרוויח משמעותית יותר ממנו (ולא בהכרח "הצדיק את עלותו").

בינתיים אובה נותן בליגה הישראלית 19 נקודות, לצד 4.5 ריבאונדים ואסיסטים.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אולי מאז דונטה סמית בשיאו אני לא בטוח שלירושלים היה שחקן עם דומיננטיות שכזו במסגרת המקומית.
לעניין התאמתו לרמה וסייז גבוהים יותר בליגת האלופות - יש סימוכין מנימברוק, לא צריך לנחש.
אגב כחלק מבניית הקבוצה הקלוקלת הוא גם נאלץ לשחק עד כה בכל משחקי הליגה, 30 דקות למשחק (ולכו תדעו - אולי אלמלא זה הוא היה במצב טוב יותר כעת).
אני לא רואה סיבה שזר מוביל בהפועל ירושלים לא יקבל מנוחה בליגה אחת לחודש, וממילא סדר גודל של "רק" 25 דקות במשחק.
אם הפועל ירושלים במקום הראשון בליגה, ועם הפרש סלים גבוה של 89+, אז כנראה שקיימת האפשרות לכך מול היריבות האימתניות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:27 pm 
Sophomore

הבאתי אותם כי הם היו השחקנים של הפועל בעמדות האלו במשך 3 שנים (שוב לא סופר שחקנים שהוחתמו באמצע עונה כי זה סיפור אחר מבחינת אלטרנטיבות. למרות שגם שם היה שלווין מאק) ולא הוחתמו הרבה אחרים בעמדות 1-2. אם אתה רוצה להשלים את הרשימה אז גם היווני שהבאנו לפיינל 8 טוב ממנו ולדעתי גם קרמר (עושה הרבה פחות שטויות) ואולי רק השחקן הזר האמריקאי שהבאנו מטורקיה בתחילת שנה שעברה ונחתך אחרי חודשיים פחות טוב ממנו.

לגבי ממוצע בליגה זה לא רלוונטי לטיעון שלי על חוסר יכולת להתמודד עם סייז (מוכן לצורך העניין לקבל שבליגה הוא מפלצת). לעומת זאת באירופה מתוך 9 משחקים הוא היה פשוט מזעזע ב-6. זה פחות חוכמה להצליח במשחק שבו הכל נכנס לכל החברים שלך והיריבה נשברת כבר ברבע הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:11 pm 
Hall of Famer

אני מופתע מאוד מהדירוג שלך, ואשמח להתייחסות של שאר אוהדי ירושלים על ההשוואה בינו לבין שאר הגארדים שהיו בקבוצה בשנים האחרונות (וכעת).
הוא נכשל באירופה עם הפועל ירושלים (חלק מהכישלון זה עוד בגלל ההפסדים מהתקופה של תאומי המגדל בנט ומייקר, כן?), שפחות או יותר נכשלת כל שנה במפעל הזה.
להבדיל, בקבוצה אחרת במפעל הזה - הוא הצליח יפה מאוד.
אז דווקא על רקע שהעונה הוא במובהק מוצלח יותר מכל מיני זרים אחרים שעברו פה (בעמדות אחרות), וקל וחומר עם כל הזמירות על כך ש"השוק קשה" (גם לאור הסיטואציה הייחודית העונה ב-NBA, שסביר שתקרין גם על העונה הבאה מבחינת שחקנים שיעדיפו להישאר שם זמינים לקריאה), אני אומר שאם יש לך שחקן שמתפקד נהדר בליגה המקומית, לא פציע, לא הד-קייס, לא מבוגר ולא יקר - תשמור אותו, ותחפש להביא שחקנים טובים יותר סביבו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:12 pm 
Sophomore

תגידו, אם יש מלחמת עולם באוקראינה זה אומר שהפועל מחליפה את פרומיטיי בפלייאוף ?
נראה לי שזו הדרך היחידה לגרד עוד שני משחקים ב-BCL בעונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:36 pm 
Junior

אני יכול להבין את אוהדי ירושלים שלא מתחברים לאובאסוהן, האיש זה ראסל ווסטברוק של הליגה הישראלית ולפעמים זה די נורא לצפות בו. ספציפית כשהוא פוגש שומר שמסוגל להתמודד איתו פיזית (כמו טוקוטו), הוא פתאום נראה מאוד מוגבל.
מצד שני, סיכוי לא רע שבשורה התחתונה שמואליקי צודק, לא כזה פשוט יהיה להביא שחקן טוב ממנו או אפילו ברמתו.

הסיפור של ירושלים העונה זה בניית קבוצה נוראית.
בנו קו קדמי שכולו הימור על הימור ושני הזרים התבררו כחייזרים. גם ההחתמה של גייטס לא אופיינית לירושלים של השנים האחרונות.
מחדל לא פחות גדול זה הסגל הישראלי. אני יכול להבין את הגישה של לבנות יותר על הזרים ולכוון לישראלים שהם יותר משלימים באופיים, אבל ירושלים לקחו את זה ממש רחוק. בסוף ירושלים מכוונת לאירופה ולמפגשים מול מכבי, וברמות האלה הסגל הישראלי של ירושלים הוא נטל. אין שם אף שחקן שמסוגל לכדרר פעמיים.
היו ניסיונות לתקן עם בריימו ואחר כך דוברת, אבל זה בבחינת מעט מדי מאוחר מדי.
זה נכון שגם בגזרת המאמן ירושלים לא בדיוק רוותה נחת העונה, אבל הבעיות בסגל היו קיימות עם כל מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:42 pm 
Senior

גמליאל כתב:
הבאתי אותם כי הם היו השחקנים של הפועל בעמדות האלו במשך 3 שנים (שוב לא סופר שחקנים שהוחתמו באמצע עונה כי זה סיפור אחר מבחינת אלטרנטיבות. למרות שגם שם היה שלווין מאק) ולא הוחתמו הרבה אחרים בעמדות 1-2. אם אתה רוצה להשלים את הרשימה אז גם היווני שהבאנו לפיינל 8 טוב ממנו ולדעתי גם קרמר (עושה הרבה פחות שטויות) ואולי רק השחקן הזר האמריקאי שהבאנו מטורקיה בתחילת שנה שעברה ונחתך אחרי חודשיים פחות טוב ממנו.

לגבי ממוצע בליגה זה לא רלוונטי לטיעון שלי על חוסר יכולת להתמודד עם סייז (מוכן לצורך העניין לקבל שבליגה הוא מפלצת). לעומת זאת באירופה מתוך 9 משחקים הוא היה פשוט מזעזע ב-6. זה פחות חוכמה להצליח במשחק שבו הכל נכנס לכל החברים שלך והיריבה נשברת כבר ברבע הראשון.

קרמר הוא בקלות הזר הכי גרוע שסיים פה יותר משני שליש עונה בעשור האחרון. לא מבין איך זו השוואה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 8:06 pm 
Sophomore

stavs כתב:
גמליאל כתב:

קרמר הוא בקלות הזר הכי גרוע שסיים פה יותר משני שליש עונה בעשור האחרון. לא מבין איך זו השוואה בכלל.

אני מבין את הביקורת על קרמר כי הוא באמת שחקן התקפי רע. אבל הוא גם לא מחרב כמו אובה (עניין של מודעות לחסרונות שלו).

שים לב שקרמר שיחק לפני ואחרי הפועל בחימקי וגראן קנריה. שתי קבוצות יותר חזקות ממה שאובה שיחק עד כה בקריירה (אובה אמנם צעיר יותר אבל אני לא בטוח שיגיע לקבוצות כאלו)…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 9:38 pm 
מנהל פורום

במקרה של אובאסוהן זו טעות להסתכל רק על הסטט' הרגילות. השאלה היא לא כמה הוא קולע, אלא כמה הוא בסוף עוזר לקבוצה לנצח. המינ' זה להסתכל על סטט' מתקדמות, בהנחה שאי אפשר להפיל את כל ההפסדים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 9:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
RREEDDTT כתב:
לדעתי שוב הקורונה פגעה בירושלים כש7 שחקנים מושבתים בו זמנית זה משפיע רואים את זה על הפרקט.

אמנם מדובר על סוכנות הפרשנות המסונפת לסוכנות הידיעות, אבל... כן, תנו לי עוד מ"הקורונה הרגה אותנו" וכאלה.
מכבי עברה שני גלי קורונה שאחד מהם שיבש לחלוטין את ההכנה לעונה, ומה שראינו אז היה לעג בנוסח "יופי עכשיו יהיה להם תירוץ".
אז יופי באמת.
פשוט שתי קבוצות שכנראה לא מספיק טובות, זה מה שיש פה. קורונה שמורונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 10:45 pm 
Hall of Famer

כתבתי לא מעט על הסגל הישראלי ההזוי של ירושלים, מה שקרה שם זה סוג של רשלנות. אני לא יודע מה עובר על מי שבונה קבוצה שרוצה להיות תחרותית ב3 מסגרות, והמקומיים הבכירים שלה זה אדם אריאל, וילי וורקמן ואיתי שגב. אפילו מראשלצ הם לקחו את השחקן הלא נכון. תסתכלו על הסגל של הפועל ת"א עם טימור, קולשוב, זלמנסון, הצעירים (בני בעיניי שיחוק מטורף, אבל גם רז אדם ולוטן אמסלם חיות משחק). זה נוקאאוט.

על הקו הקדמי כתבו הרבה. הימרו ולא הצליחו. בריימו סבבה בתור תיקון, אוגבונו לא ברור. נשארו תלויים באובסוהן ואדאמס, כשהם היו טובים-הם נראו ממש טוב ביחד. אדאמס שחקן קלאסה. אבל לאובה יש את החסרונות הידועים שמתנקזים לכך שהוא לא מנהל משחק עומד, והבעיה שלירושלים אין אף אחד אחר שמנהל משחק עומד.

אז לסיכום, בנו סגל: בלי ישראלים מובילים, בלי גבוה עוגן, בלי רכז טבעי. בנוסף מאמן רוקי על הקווים. בסך הכל מתכון להצלחה ידועה מראש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 10:51 pm 
Hall of Famer

דווקא מראשון לקחנו בהחלט את השחקן הנכון, גם מבחינת העמדה שהיה לנו חור בה (מול המשבצת של קולשוב שיש לנו עליה איזה 2-3 שחקנים עם אותו תפקיד) , וגם כמובן מבחינת הכישרון.

לדעתי סגל ישראלי כמו שנבנה בתחילה , כלומר נטו שחקני הגנה משלימים , אפשר לבנות אם כבר יש לך סגל זרים מוכח כמו לפני שנתיים למשל (ג'קובן, פלדין, בריימו, תומאס וכו'), לא יחד עם סגל זרים שרובו ככולו הימורים שחלקם הגדול נידון מראש לכישלון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 10:57 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שדברת השקעה טובה לטווח ארוך, העונה אתה מרגיש שהוא השחקן שיכול לנווט את הקבוצה כשהיא צריכה רכז שמנהל משחק במאני טיים? אגב, ברור שקולשוב גם לא שחקן כזה, פשוט בנקודה המאד ספציפית של שניהם בקריירה עכשיו, קולשוב שחקן טוב יותר. אסטרטגית ברור שדברת נכס מעניין יותר.

בכל מקרה בעיניי הבנייה של הסגל הישראלי זו הצהרת לוזריות, גם כשאתה מאד סומך על הזרים שלך, אין סיבה שהסגל הישראלי יהיה כלכך מוגבל ומשלים באופיו מלכתחילה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], עמוס לב ו 144 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: