סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' ינואר 26, 2023 6:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קליין חתם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 26, 2023 7:21 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
קליין חתם.

עד סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2023 3:10 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
לפחות מסופסל בזול ולא משחק ביוקר כמו היידגר, רחמנא ליצלן

אז היידגר בבאסקוניה בחוזה לשנה וחצי. מה גרם לו לצדד בשונאי ישראל האלה על-פני עיר מקדשנו, ועוד בבוקר שכזה?! אוטואנטישמיות, כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2023 3:15 pm 
Hall of Famer

כן, אותו היידגר שהיה במו"מ מוקדם יותר עם הפועל ירושלים, שבסופו של דבר הלכה עת הצעד המקורי והמבריק של להביא ילד בן 18 כתחליף לישראלי הבכיר שלה בקו האחורי, ובינתיים לתקוע אותו בקצה הספסל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2023 3:26 pm 
Sophomore

הציעו לנו את היידיגר. אמרנו לא תודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2023 3:48 pm 
Sophomore

בקיצור, מעשיה חסידית יפה. הפועל גיששה, הבינה שהטורקים רוצים הרבה יותר כסף ממה שקבוצת BCL יכולה להרשות לעצמה לשלם כפיצוי וירדה מהעניין.
לגבי הייבוש של נועם יעקב, דעתי על ניהול הרוטציה של דז'יקיץ' תגרום לך כנראה לשלוף שוב את המונוקל ולהתחיל בדיאגנוסטיקה של הנפש, אז אסתפק בלומר שאם קליין מגיע כשחקן רוטציה והפרד הזה ממשיך עם ברנדון בראון, שלפחות ישלחו חזרה את הבחור לצרפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2023 4:00 pm 
Hall of Famer

שמע, היכולת שלך למקבל שטויות עם יהירות היא באמת מרשימה.

היות שהיידגר כבר סגר במקום אחר, רק אומר שהסוכן הישראלי של השחקן הוא חבר קרוב שלי, ועל כן ידוע לי מתחילת הדרך שהיה מו"מ בין הצדדים ושירושלים לא היתה רצינית במיוחד, בלשון המעטה, בנסיונה להביא את השחקן.

אם אתה כאוהד חי בשלום עם זה שהישראלי הבכיר בקו האחורי גומר את העונה, הקבוצה עושה את עצמה מתעניינת אבל לא מנסה באמת להשיג את הגארד הישראלי הכי טוב שאפשר להביא, ובמקום זה מביאה ילד בן 18 שלא שיחק דקה מקצוענית קודם-מי אני.

אבל להציג חתימה בויטוריה כמשהו שנמצא בגלקסיה אחרת, זה כבר בכלל תמוה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2023 4:33 pm 
Sophomore

אז איפה השטויות? אני טענתי מההתחלה שהמועמדות של היידגר לא רצינית. הכתבה שבה כל גארד ישראלי עם כרטיס שחקן פעיל שויך להפועל היתה ספין, גם בלי חבר סוכן אפשר היה להבין שאין להפועל את הכסף להביא שחקן בפרופיל הזה ושאין פה הרבה יותר מאוויר חם של סמנכ"ל האסטרטגיה התקשורתית או איך שהוא לא קורא לעצמו, שדוחף ידיעות למחליף שלו בספורט 5. לגבי מה נחשב גלקסיה אחרת ומה לא, תזכיר לי מה היתה דעתך לגבי פנטזיות בריימו?

אני לא חי בשלום עם הרבה צעדים של ההנהלה, בעיקר לא עם מסך העשן לגבי מצבה הכלכלי של הקבוצה והדיבור בשני קולות עוד במסיבת העיתונאים שבה הציגו את דז'יקיץ' בקיץ. לזכותה ייאמר שעם כיסים ריקים, מאמן עם דרישות תובעניות ושוק דליל היא מצליחה לעשות מהלכים, חלקם סולידיים יחסית (בראון וקליין) וחלקם הימור (יעקב). חולון, למשל, ממשיכה בינתיים קדימה, מרחק סיבוב קרסול של רגלנד או ג'ונסון מהתהום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2023 4:53 pm 
Hall of Famer

השטויות הן בזה שכן היתה פניה וכן היו שיחות וכן סוג של מו"מ. אנחנו כנראה מסכימים על הפער שבין איך ירושלים רוצה לשווק את עצמה, ואיך תופשים אותה חלק מאוהדיה, לבין המציאות. כל מה שאמרתי לגבי היידגר לאורך כל הזמן, זה שירושלים מתעניינת בו אך לא מוכנה להתאמץ. הפער שבין היידגר לנועם יעקב הוא עצום, ואני לא חושב שזה יושב רק על יכולת כלכלית. הפועל ירושלים בזמנים אחרים, גם כשהיו לה הרבה פחות משאבים מהיום, היתה עושה מאמץ גדול הרבה יותר להביא שחקן כמו היידגר אם היה פנוי, ובטח שלא היתה מציגה שחקן כמו נועם יעקב כאלטרנטיבה הראויה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 2:11 pm 
Junior

לדיון המאלף הזה צריך להוסיף את העובדה שבסופו של דבר מסתבר שלא מדובר בהיידגר לעומת יעקב, אלא היידגר לעומת יעקב+קליין. בהנחה שלהפועל היה משהו כמו 180k לחיזוק (והחלפה של ספידי סמית' או של אחד הבלונדינים מעולם לא היתה באמת על הפרק) ואז ההתפשרות על יעקב לעומת היידגר (ואני לא משוכנע שזו היתה כזו התפשרות מלכתחילה. אני בהחלט יכול לראות מצב שבו דז'יקיץ' מאוד מאוד אמביוולנטי לגבי שחקן כמו היידגר) אפשרה גם את ההבאה של קליין, זה נראה פתאם כמו מהלך הרבה יותר הגיוני.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ד' פברואר 01, 2023 2:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 2:23 pm 
Freshman

אני גם לא מבין על מה הדיון פורסם סעיף השיחרור שהיה 120 אלף יורו אם אני לא טועה.
זה תג מחיר לקבוצת יורוליג לא להפועל שבכל מקרה לא היתה משלמת את זה, אז לא יודע מה הקשר ״מאמץ״ או ״רצינות״- עיניין כלכלי עוד לפני השאלה המקצועית אם מתאים למאמן או לא. הרי השכר של של יעקב וקליין בכלל לא מגיע לסכום של סעיף השיחרור לבדו…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 4:15 pm 
Sophomore

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=428315
"מהלך משנה עונה" "החורף המוצלח של ירושלים"
מנהיים מקבל שכר מחומסקי? אני לא מכיר אוהד אחד, שחושב שזהו מהלך משנה עונה או שזהו חורף מוצלח. חורף מוצלח זה אם בריימו היה מגיע או מחליף טוב לבראון.
אבל פסקת הסיום עלתה על הכל:
ציטוט:
אז קליין לא ישחק הערב (19:30, 5PLUS) נגד האקסית המיתולוגית בחולון, ולא ברור עד כמה יעקב יהיה רלוונטי, אבל אם העונה הזו תסתיים עם תואר כלשהו - בהפועל ירושלים יסמנו את מהלכי לחודש ינואר ככאלו שעשו את ההבדל

כאילו, זה לא כאלה החתמות מרשימות אבל אם בסוף יקחו תואר איכשהו, אז הם כן יהיו מרשימות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2023 10:48 pm 
Hall of Famer

אני דווקא לא הייתי מזלזל בחשיבות ההחתמות הנ"ל (אם כי לא חייבים לפוצץ בסופרלטיבים כמו בכתבה כמובן)
הרי מתישהו "סביר שתהיה" עוד פציעה של ישראלי - ואז כולם יגידו איזה מזל שהסגל מעט עובה וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 3:02 am 
Sophomore

שאלת פורום צ'ה: כמכלול, הייתם מחליפים את כל הסגל וצוות האימון הנוכחיים באלה שסיימו את העונה שעברה?

אני כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 10:42 am 
Freshman

xalmon כתב:
שאלת פורום צ'ה: כמכלול, הייתם מחליפים את כל הסגל וצוות האימון הנוכחיים באלה שסיימו את העונה שעברה?

אני כן

שאלה מעולה. לא יודע לענות עליה ישירות כי היא מעולמות הפנטזיה אבל אנסה להתייחס:

הקבוצה של העונה שעברה הייתה הייתה לדעתי הרבה יותר טובה ממה שנזכר בתודעה (בניכוי הקטסטרופה שייתה פה בתחילת העונה)
באירופה היינו שווים טופ-16. פתיחה רעה + חוסר מזל (היי בונזי קולסון) כשאחריה שלושה ניצחונות מרשימים עם הלפרין וקורונה שקטעה את המומנטום בסדרה מול פרומיטיי (וכן, התפרקות במשחק האחרון)
בליגה מקום ראשון בעונה הסדירה והפסד בחצי הגמר מול חולון, במשחק שלישי שהוכרע על התקפה אחת והחטאת זריקות עונשין. אם היינו עולים אז סדרת גמר מול הרצליה
בגביע הפסד מאכזב להפועל תל אביב ברבע הגמר

בקיצור למרות שבפועל לא הייתה פה הצלחה גדולה בשום מפעל, לתחושתי היינו מרחק נעל משפיץ מעונה שתיזכר טוב יותר ושבה היו מנסים לקחת את הסגל שלה כבסיס לעונות הבאות
קצת כמו העונה של קטש עם ג׳ייקובן, פלדין, דשון תומאס וכריס ג׳ונסון שאלמלא הגביע אולי הייתה נזכרת בצורה דומה

בקיצור - הדבר הנכון בסוף העונה לדעתי היה להמשיך עם הלפרין ולבנות על הסגל הקיים כבסיס לעונה הזאת

מה נכון לעשות כרגע? לממש את האופציות על דז׳יקיץ, הנקינס ורנדולף. להחתים את קורנליוס ושגב לעוד כמה עונות ולקחת את הבסיס הזה גם לעונות הבאות, בלי קשר לאיך שהעונה הזאת תסתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 12:29 pm 
Sophomore

xalmon כתב:

אני כן

ממש ממש אבל ממש לא...

יש טיפה גניבת דעת בקביעה שהקבוצה של השנה שעברה סתם "סבלה מחוסר מזל". היא קיבלה המון הזדמנויות (באירופה ובליגה בסיום העונה) ובכל מבחן מנטלי שבו עמדה היא נכשלה (ד"א אפילו אותה דוגמא של קולסון שבה זה לא שגנבו מאיתנו משחק כמו שכמעט הצלחנו אנחנו לגנוב משחק שהיינו בו גרועים, בפיגור רוב הזמן, ועשינו בו את כל הטעויות עוד לפני השלשה של קולסון...). הקבוצה של שנה שעברה היא המייצג המושלם לשלם שקטן מסך חלקיו, ועל כל התזמורת הזאת מנצח אולי הפער הכי גדול והוא שהלפרין לא באמת מאמן לרמות האלו (ואולי בכלל). מזכיר קצת את התקופה של רמי הדר כמאמן מכבי שלשני משחקים זה היה נראה כמו שיחוק אבל כבר במשבר הראשון ראו שאין הרבה מאחורי זה.. הוחמצה פה הזדמנות של פעם בכמה שנים לאליפות בזכות ההתפרקות של מכבי שמאד חבל שפספסנו.

לעומת זה הקבוצה השנה היא בדיוק הנגטיב של זה - שלם שגדול מסך חלקיו (הבינוניים), עם אופי מצויין, ניסיון לשחקנים המרכזיים, מאמן עם שיטה והמון ערך מוסף וווינריות שדווקא הצליחה בכל המבחנים המנטליים שלה עד כה (טפו טפו).

מה שכן, כמו שכתבתי פה מתחילת העונה הייתי מקריב הרבה כדי לקבל את בריימו בקבוצה של השנה. היה מתאים בול לשיטה ומשדרג אותנו בענק. חוץ ממנו לא הייתי לוקח אף אחד – לא את אובה (הרכז עם הכי פחות ראיית משחק וקבלת החלטות שראיתי), לא את אדאמס (שנעלם בדקות מכריעות באופן קבוע ושבכללי מאד לא בוגר כדי לקבל משקל של קבוצה עליו), לא את אוגבונו, לא את הישראלים החלשים (וורקמן.. אדם.. גרשון...) ובטח ובטח שלא את הלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 12:34 pm 
Hall of Famer

אגב אגבונו , הוא משחק העונה בגזיאנטפ , מקווה שהוא בסדר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 12:59 pm 
Hall of Famer

[quote="עופר האדום"]קליין חתם.[/quot
אמור לשחק לראשונה בגביע וגם בלייזר ישחק כנראה יותר דקות כי כרגע הוא עם פציעה קלה ומחלה
כמה שפחות מארקס על הפרקט יעשו רק טוב לירושלים :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 1:26 pm 
מנהל פורום

בריימו מחליף מושלם לונה ו/או מאיירס
אבל מי שעשה לי חשק שישחק אצלנו בעונה הבאה זה לא בריימו שהוא סקירינר נחמד במכבי עכשיו
אלא קורוקס, איזה קלאסה של שחקן לרמות שלנו
הקליעה שלו כל כך נקיה, התנועה בחי כדור לשטחים מתים, משהו משהו.
הייתי עושה טרייד את שני הבאלטים תמורתו שהוא רק באלטי אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 1:39 pm 
Sophomore

לדעתי גם בריימו עם כל האהבה אליו, לא מתאים לקבוצה של השנה.
ליד הנקינס צריך סטרץ' פור שאשכרה קולע שלשות ומושך את השומר שלו החוצה, מה שוונה אמור לעשות, ועושה מעט מדי (יותר מ-50% ל-3).
בריימו משחק יותר בפנים והנסיונות שלו לשלשות בעונה שעברה נראו לא משהו.
בריימו ברחבה זה אומר שנהיה צפוף והנקינס כבר לא מצליח לעשות את התנועה שלו..... למרות שהמשחק של שגב אתמול קצת מערער אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 1:56 pm 
Sophomore

תחשוב שמבחינת סספייסינג בעמדה 4 ליד הנקינס, בריימו היה נותן הרבה הרבה יותר משגב ומייריס שהם כרגע ההרכבים החזקים שלנו. בריימו הוא לא וונה אבל הוא קלעי דיי טוב יחסית לגובה עם מעל 30% מבחוץ וגם נוטה לשים שלשות במשחקים מכריעים.
בנוסף הוא הרבה יותר טוב משגב, מייריס וכמובן וונה בלעשות נקודות מתוך הצבע בחצאי חדירה ומובים שונים, םלוס הוא מוסר מצויין.
ולסיום, הגנתית לדעתי נקבל ממנו לא פחות ממה שקיבלנו ממייריס ושגב וכנראה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 2:01 pm 
Hall of Famer

וממש לסיום - הוא כרגע משחק במכבי אז הוא לא רלוונטי בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2023 10:48 pm 
Sophomore

כל הדיון לא רלוונטי כי המאמן לא מעוניין בשינויים. למרות זאת, הוא מעניין לא בגלל תוכנו הזול (הפעלה בשיטת אמסטרדמסקי) אלא כי הרושם שלי הוא שרוב אוהדי הפועל המעורים והפעלתנים מסכימים עם גמליאל, והטענה הכי פופולרית היא באמת בעניין השלם הגדול מסך חלקיו. יש גם קבוצה אחרת, פחות רומנטית ויותר מכבסיטית (ואולי גם אנכרוניסטית) אבל מאוד רחבה, שחושבת שהפועל ירושלים צריכה להגיע לכל משחק ביתי כפייבוריטית. זה לא אומר לשרוק בוז בהפסדים או לתבוע 40 הפרש על קבוצות תחתית, אבל כן להאמין בלב שלם שהשנה לוקחים גביע, אליפות ודוחפים באירופה עד שתבוא איזו ספרדית מוגזמת. לתחושתי, רוב העונות הן כאלה. כלומר, בסוף לא זוכים בכלום ועפים בבושת פנים מאירופה, אבל כל הזמן קיימת אופטימיות שזו העונה של הפועל. גם בעונה שעברה, סוערת ומבאסת ככל שהיתה, זה היה המצב (מהרגע שבריימו חזר). לא חושב שמישהו מהאוהדים נכנס למשחק 3 נגד חולון בתחושה שיש מצב שמפסידים.
העונה הזאת שונה. אני מבסוט מהדומיננטיות של הנקינס, נהנה לפרקים מהבס של מייריס ומבין למה רנדולף שחקן טוב, אבל חוץ מפנטזיות על נועם יעקב אין אף אחד שבא לי לראות משחק. יותר מזה, אני לא מאמין שרק התחת של דז'יקיץ' יכול להמשיך לסחוב את הקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 1:34 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
xalmon כתב:
מקס היידגר הוא הסקורר המוביל של קבוצה מאמצע הליגה הטורקית, שניצחה בשבועיים האחרונים את פנרבחצ'ה וטורק טלקום - שתי מובילות הליגה. אם איכשקוראיםלהם היו רוצים לשחרר אותו בתמורה לפיצוי כנראה שהם היו יכולים לקבל קצת יותר ממה שיש לנו להציע, וזה לפני מיסים והיותו "זר" במונחי ה-BCL. בקיצור, די עם היידגר.
לא ראיתי מספיק מיעקוב (שמתעקש על החולם המלא משום מה, כמו דוברת), אבל צעד די אמיץ מצד כל הצדדים לתחושתי.

אם הייתי מנהל בהפועל ירושלים הייתי ממש מבסוט ומופתע לטובה מהתגובות פה. "מהלך אמיץ" עאלק. מהלך קמצני בעיקר. היידגר היה גם היה על השולחן, דיבורים היו גם היו, ירושלים לא היו מוכנים לפתוח את הכיס והביאו במקום זה פרוספקט חמוד שאף אחד לא היה מופתע אם היה חותם בגליל. אני לא מזלזל בנועם יעקוב והלואי ויצליח, אבל המשבצת שהוא אמור למלא זה "גארד ישראלי מוביל בהפועל ירושלים", והעובדה שירושלים לקחה אותו בשלב הזה של הקריירה על פני היידגר בשלב הזה של הקריירה, היא בעיקר תעודת עניות למה שירושלים מצפה מעצמה.

מה בסוף? קמצני בעיקר, אוקיי, אבל גם קצת אמיץ?

בתום המשחק וכטוב ליבו בתיקו, ממהר רועי כהן להדליף למנהיים שמתנהל מו"מ מתקדם עם דז'יקיץ' לעונה הבאה. יש :| אולי אפשר להיכנס איתו גם למו"מ בנוגע לשינויים אפשריים בסגל הזרים. מייריס על 0/22 האחרונות לשלוש, נהיה עול התקפי שכבר אי-אפשר לקבל עם כל כמה שהוא חמוד לפרקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 14, 2023 1:54 am 
Hall of Famer

וואלה, בסוף הכי כיף זה שחקנים שמשחקים טוב, בטח צעירים. אז המהלך נראה בינתיים שיחוק, ושימשיך ככה הילד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: