סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 6:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1461 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 59  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 11:29 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לפי יונצ'וק אוגביידה כבר חתום ויצטרף למשחק באירופה.

בערוץ הספורט מנהיים מדווח שספידי ביקש לעזוב את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 11:32 pm 
Junior

נו נו. נקווה שזאת לא התחלה של התפרקות הסגל, אבל אם זה מתחיל ונגמר בספידי - לטעמי, מדובר בהזדמנות גדולה מאוד. הלוואי שימצאו דרך להפרד ממנו כמו שצריך. בכל זאת, טיפוס חיובי ביותר עם רגעים מדהימים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 11:36 pm 
Freshman

ספידי לא מוצא את מקומו בקבוצה
אם הוא לא מצליח להביא את האיכויות שלו אז שיעזוב.
ולהביא במקומו קומבו גארד אחר ברמה גבוהה.

בסך הכל , זאת הפעם הראשונה יוצא לי לראות משחק שלם של הפועל השנה. שלמעשה עניין ומשך אותי.
הסיבה היחידה , לדעתי , שהארפר לא נמצא בנ.ב.א. היא שהוא נמוך. אחרת , הרמה שלו לגמרי שם.
קרינגטון תמיד יביא לך את הנצחון.
דוברת נתן משחק טוב מאוד .
אני מת על קורנליוס.
זוסמן הוא גאון הגנה
כריס ג'ונסון מהפינה .
וצאצא אמור להיות גבוה אחרון ברוטציה
ועכשיו הוא היחיד....
מה שמביא אותי למחשבה
שמי שבנה את הקבוצה הזאת הוא חסר נסיון בבניית קבוצות ובנה סגל גבוהים חלש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 11:39 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
נו נו. נקווה שזאת לא התחלה של התפרקות הסגל, אבל אם זה מתחיל ונגמר בספידי - לטעמי, מדובר בהזדמנות גדולה מאוד. הלוואי שימצאו דרך להפרד ממנו כמו שצריך. בכל זאת, טיפוס חיובי ביותר עם רגעים מדהימים בהפועל.

+10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 11:44 pm 
Freshman

B.a.c כתב:
נביא בעירו כתב:

+10
+10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:04 am 
Hall of Famer

מתוך שלא לשמה בא לשמה. הייתי ממחבבי ספידי וכל מה שעשה בהפועל, אבל לפי פתיחת הענה הזו הייתה לי הרגשה , שזה הזמן להיפרד, ולא היה ספק ,לאור מה שה פה בשנתיים האחרונות שבהפועל לא ינסו להיפרד מספידי ביוזמה שלהם. זו הזדמנות להביא לפה גארד איכותי באמת, ועל הדרך להביא עוד 3 ו-4.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך א' נובמבר 03, 2024 12:14 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:11 am 
Sophomore

מתישהו יהיה משבר עם הארפר או שייקחו לנו אותו, בניתי על ספידי שיציל אותנו כשיגיע הרגע. זה הפסד גדול עבורנו.

למה כל הגארדים האלה גומרים אצלנו בצורה מבאסת? סולומון, ג'רלס, ג'קובן, ספידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:30 am 
Sophomore

גם את ברייסי רייט הייתי מוסיף לרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:35 am 
Sophomore

צודק, אם כי אצל ברייסי זה נגמר בפיצוץ כשהוא היה בשיא, הוא נשרף בהפועל. היתר במין דעיכה עצובה אל הבלתי-נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:45 am 
מנהל פורום

לא הייתי דואג כל כך מהיום שבו הארפר יקבל הצעה שאי אפשר לסרב לה וילך באמצע העונה
אחרי הכל הוא היה בקבוצת יורוליג בינונית ולא הצטיין
שלא שגילו אותו פתאום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:50 am 
Hall of Famer

מה היה מבאס בפרידות של סולומון וג׳קובן?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 1:32 am 
Sophomore

סולומון בקושי סיים את העונה בגלל כסאח עם קטש. ג'קובן כאילו נפצע, או נכנס לדיכאון, או משהו. הלך ולא חזר

uriel17 כתב:
לא הייתי דואג כל כך מהיום שבו הארפר יקבל הצעה שאי אפשר לסרב לה וילך באמצע העונה
אחרי הכל הוא היה בקבוצת יורוליג בינונית ולא הצטיין
שלא שגילו אותו פתאום

זו נקודה נכונה, אבל קבוצות עושות מהלכים של פאניקה, והמספרים שלו בינתיים קיצוניים. הוא גם לא נשרף ביורוליג או משהו, סתם שיחק בקבוצה מצ'וקמקת. אם מוטלי ויתר על חוזה של פי שלושה, גם הארפר יימצא את מקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 9:20 am 
Junior

בהחלט יש סיכון עם הארפר, אבל להשאיר את ספידי, שחקן מאד בכיר שנראה כמו צל של עצמו השנה, רק מהסיבה שאולי הארפר יעזוב, זה טירוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 10:29 am 
Sophomore

הסנטר אוגביידה חתם רישמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 10:48 am 
Freshman

אוהב מאוד את ספידי ומעריך את מה שעשה למען הקבוצה ולכן אני מאוד מתחבר למה שכבר נכתב פה.
יחד עם זאת, אני לא מבין את התגובות המבוהלות של הרבה אוהדים לאירוע הזה ובעיקר לא את החשש שלא יצליחו להביא תחליף הולם.
גארדים זה מצרך די נפוץ בשוק, גם במצב הנוכחי, מה גם שספידי היה כל כך לא בעניינים העונה כך שכנראה כל אחד שיגיע יהווה שדרוג - הן מבחינת מספרים והן מבחינת גישה וחדוות משחק.

אני לא יודע עד כמה זה ריאלי, אבל השם הראשון שצריך להיות ברשימה הוא ג'ו רגלנד, ווין ווין לו ולנו (אבל פחות עבור ינאי וחבורתו).
אריק מקולום שדווח שמעוניינים בו הוא שחקן נהדר, אבל מאוד מבוגר וגם לא ממש רכז..
אגב, עם כל ההומור - הייתי מביא את גייקובן שייתן 15-20 דק לערב גם על רגל אחת. כשהוא מודע לתפקיד אחר ולמגבלות שלו הווינריות שלו ויכולת ניהול המשחק המדהימה שלו עדיין יהוו שדרוג משמעותי ואולי גם ייתנו ביטחון ושקט לשחקנים נוספים.
בכל אופן, לא חסרים גארדים שנפלטים מהנבא או כל מיני מסובבים מהליגה הסינית.
אני מזכיר שם שהייתי רוצה לראות - מיילס פאוול שעושה מספרים מטורפים בסין, חבר טוב מאוד של קרינגטון מימי הקולג העליזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 10:52 am 
מנהל פורום

ספידי אגב, מסתדר נהדר עם ליוואי רנדולף
אולי ישתפו פעולה עוד העונה
בהכירי את טבע האדם
לא מוותרים על 700 אלף דולר לטובת הליכה במדבר סוכנות השחקנים
החוזים אליהם היה מורגל לפני החוזה המשודרג הזה היו במחוזות הקצת פחות מ200 אלף דולר אאזנ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 11:15 am 
Freshman

Tbowers15 כתב:
אוהב מאוד את ספידי ומעריך את מה שעשה למען הקבוצה ולכן אני מאוד מתחבר למה שכבר נכתב פה.
יחד עם זאת, אני לא מבין את התגובות המבוהלות של הרבה אוהדים לאירוע הזה ובעיקר לא את החשש שלא יצליחו להביא תחליף הולם.
גארדים זה מצרך די נפוץ בשוק, גם במצב הנוכחי, מה גם שספידי היה כל כך לא בעניינים העונה כך שכנראה כל אחד שיגיע יהווה שדרוג - הן מבחינת מספרים והן מבחינת גישה וחדוות משחק.

אני לא יודע עד כמה זה ריאלי, אבל השם הראשון שצריך להיות ברשימה הוא ג'ו רגלנד, ווין ווין לו ולנו (אבל פחות עבור ינאי וחבורתו).
אריק מקולום שדווח שמעוניינים בו הוא שחקן נהדר, אבל מאוד מבוגר וגם לא ממש רכז..
אגב, עם כל ההומור - הייתי מביא את גייקובן שייתן 15-20 דק לערב גם על רגל אחת. כשהוא מודע לתפקיד אחר ולמגבלות שלו הווינריות שלו ויכולת ניהול המשחק המדהימה שלו עדיין יהוו שדרוג משמעותי ואולי גם ייתנו ביטחון ושקט לשחקנים נוספים.
בכל אופן, לא חסרים גארדים שנפלטים מהנבא או כל מיני מסובבים מהליגה הסינית.
אני מזכיר שם שהייתי רוצה לראות - מיילס פאוול שעושה מספרים מטורפים בסין, חבר טוב מאוד של קרינגטון מימי הקולג העליזים

ג׳ו רגלנד הצהיר שלא ישחק בהפועל כשעזב את חולון.
אפשר וצריך להביא גארד ברמה גבובה במקומו של ספידי. ( הוא מרוויח 700 אלף ???)
ג׳ייקובן זה רעיון מעניין ומפתה אבל הוא פציע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 11:24 am 
מנהל פורום

הוא מרוויח 450 לעונה וחתום גם לעונה הבאה
עזיבה שלו עכשיו מיוזמתו זה אומר שאין פיצוי מצד הקבוצה
זה אומר שמה נשאר מהעונה...נגיד 250 מתוך 450 אם הקבוצה תהיה נדיבה איתו פלוס ה450 לעונה הבאה הופכים לציפור על העץ במקום ציפור ביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 11:33 am 
Freshman

ג'ו רגלנד הצהיר לפי דעתי שלא ישחק בקבוצה אחרת בארץ שהיא לא חולון..אנחנו יודעים כמה שוות הצהרות כאלה
אין מתאים ממנו, אבל שוב, לא יודע כמה ינאי יהיה מוכן לוותר עליו בידיעה שהוא מגיע ליריבה ישירה שלו.
ספידי לפי דעתי מרוויח באיזור ה-500, אני לא רואה תרחיש בו הוא מגיע למכבי, לא מתאים בכלל לסגנון של קטש ולא מוסר טוב בפיק אנד רול.
גייקובן אכן פציע מאוד, אבל הוא אחרי שיקום ארוך מניתוח וראינו שבהפועל ת"א הוא הצליח לסחוב יפה מאוד עם לא מעט פציעות (לפחות בשתי העונות הראשונות). הרי בסוף הוא יגיע לעפולה ויעשה שם מספרים יפים וישלוט ביד רמה - אז למה שלא ייתן חצי מזה אצלנו עם כמות דקות מבוקרת שתהיה מתאימה לו ולכל הסובבים אותו? אני מבין את ההתנגדות למהלך, אבל בעיניי אין יותר מדי מה להפסיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 11:36 am 
Hall of Famer

Tbowers15 כתב:

לא יודע איפה קראת תגובות מבוהלות של אוהדים, אני יודע שגם פה , גם בפייס וגם בעולם האמיתי רוב אוהדי הפועל מבינים שהגיע הזמן להיפרד וטוב שזה הגיע ממנו, מה עוד שבעמדה הזו מאוד קל להביא תחליף הולם ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:29 pm 
Freshman

בפייסבוק יש כמה פוסטים שהתוכן העיקרי שלהם הוא שאין לנו את הפרוויליגיה להחליף את ספידי ושיש חשש שיביאו מחליף סטייל אבו אוגביידה מבחינת הרמה.
אגב שמות מהליגה הסינית - הייתי שמח מאוד לראות פה את טרוויס טרייס, רכז מעולה, ווינר וסקורר טוב. היה MVP בפורטו ריקו לאחרונה וגם זה באליפות שם ועכשיו הוא עושה מזומנים בסין..
אולי סכום נאה יוכל להחזיר אותו לכדורסל תחרותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:35 pm 
Junior

נראה לי שלאור היכולת של הארפר, כל גארד שיגיע צריך להבחן בהתאמה אליו וביכולת של שניהם להיות אפקטיביים ביחד.
מהבחינה הזו, הארפר 1.78, רגלנד 1.82, זה קו אחורי שיפרקו אותו די בקלות, בטח כשליריבות התל אביביות יש גארדים חזקים וגבוהים כמו יקובאייטיס ובוורלי (גבוהים יחסית לשני אלה).
הייתי קודם מנסה להבין את התפקיד של הארפר, האם הוא הרכז וצריך להביא לידו מישהו שיהיה יותר 2, עם קליעה טובה מבחוץ אבל אפקטיבי אוף דה בול, או שהארפר הוא יותר הסקורר וצריך להביא לידו מישהו שהוא יותר רכז טהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 1:19 pm 
Sophomore

לא לשכוח שהפועל צריכה למצוא מחליף גם לסמית השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 2:39 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
נראה לי שלאור היכולת של הארפר, כל גארד שיגיע צריך להבחן בהתאמה אליו וביכולת של שניהם להיות אפקטיביים ביחד.
מהבחינה הזו, הארפר 1.78, רגלנד 1.82, זה קו אחורי שיפרקו אותו די בקלות, בטח כשליריבות התל אביביות יש גארדים חזקים וגבוהים כמו יקובאייטיס ובוורלי (גבוהים יחסית לשני אלה).
הייתי קודם מנסה להבין את התפקיד של הארפר, האם הוא הרכז וצריך להביא לידו מישהו שיהיה יותר 2, עם קליעה טובה מבחוץ אבל אפקטיבי אוף דה בול, או שהארפר הוא יותר הסקורר וצריך להביא לידו מישהו שהוא יותר רכז טהור.

לדעתי זה ברור שכשהוא על המגרש הארפר הוא הרכז, עם הכדור ויוזם המהלך (אין לו המון יתרונות ב-2 ולדעתי אחד הדברים שפגעו בו מאד בולנסיה היה ששיחקו איתו ליד רכז כמו יוביץ׳).

השאלה היותר מעניינת מתי וכמה אנחנו רוצים אותו על המגרש. בבניית הקבוצה בקיץ הרעיון היה שהוא יהיה הרכז השני שעולה לזמני ראן אנד בלאגן מתוך הבנה שהמשחקים מתחילים ומסתיימים עם החמישייה ״המנוסה והאחראית״ בהובלת ספידי. עכשיו נשאלת השאלה אם עדיין זאת התפיסה ומחפשים רכז ראשון? או שמקבלים את זה שהארפר שחקן והוכיח עצמו ולתת לו עמדת הרכז המוביל קבוע, ואז לחפש כאלו שישלימו אותו מהספסל….

לדעתי הולכים על לתת המפתחות להארפר. זה כמובן ישפיע על מי יביאו כמחליף של ספידי (פחות רגלנד האלפא ואולי יותר גייקובן או מקולום המבוגרים שיסכימו להיות כינור שני). זה גם צריך להשפיע על הציוות בעמדות 2 שבאידיאל יאזן בהגנה. אם דברת יקלע כמו אתמול יהיה מעניין לראות הרכבים של הארפר-דברת-זוסמן בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 4:10 pm 
Junior

גמליאל כתב:
דניאל כתב:

לדעתי זה ברור שכשהוא על המגרש הארפר הוא הרכז, עם הכדור ויוזם המהלך (אין לו המון יתרונות ב-2 ולדעתי אחד הדברים שפגעו בו מאד בולנסיה היה ששיחקו איתו ליד רכז כמו יוביץ׳).

השאלה היותר מעניינת מתי וכמה אנחנו רוצים אותו על המגרש. בבניית הקבוצה בקיץ הרעיון היה שהוא יהיה הרכז השני שעולה לזמני ראן אנד בלאגן מתוך הבנה שהמשחקים מתחילים ומסתיימים עם החמישייה ״המנוסה והאחראית״ בהובלת ספידי. עכשיו נשאלת השאלה אם עדיין זאת התפיסה ומחפשים רכז ראשון? או שמקבלים את זה שהארפר שחקן והוכיח עצמו ולתת לו עמדת הרכז המוביל קבוע, ואז לחפש כאלו שישלימו אותו מהספסל….

לדעתי הולכים על לתת המפתחות להארפר. זה כמובן ישפיע על מי יביאו כמחליף של ספידי (פחות רגלנד האלפא ואולי יותר גייקובן או מקולום המבוגרים שיסכימו להיות כינור שני). זה גם צריך להשפיע על הציוות בעמדות 2 שבאידיאל יאזן בהגנה. אם דברת יקלע כמו אתמול יהיה מעניין לראות הרכבים של הארפר-דברת-זוסמן בקו האחורי.

בגדול אנחנו אומרים את אותו הדבר. האם הארפר הוא ה-1 המוביל שלנו או לא.
אם כן, לא בטוח שהייתי מביא 1 שישחק כינור שני, כשיש לנו את דוברת. הייתי מביא 2 בכיר שפותח בחמישייה, בעיקר לאור העובדה שב-3 הזר שיש לנו הוא במהותו שחקן משלים. אני מדבר על החמישייה הבכירה שלנו, זו שתפתח במשחקים במאני טיים של הליגה ובאירופה, חמישייה שצריכה לדעתי לכלול 4 זרים ועוד ישראלי בכיר, לדעתי זוסמן. ולכן צריך 2 שיפתח בחמישייה לצד הארפר וזוסמן, יחד עם שני זרים בכירים בפנים (מה אומר שהזרים האלה לא יכולים להיות גם ג'סטין סמית' וגם וויילי, שלא יכולים לשחק ביחד). בשאיפה זה 2 שיודע להוביל כדור למשך כמה דקות שהארפר או דברת לא על המגרש. במקרה כזה שומרים על קרינגטון כאינסנט אופנס מהספסל שמשחק בעיקר עם דברת ומורגן ב-second unit.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1461 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: