סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 8:41 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
תבחר איזה שני ישראלים שאתה רוצה מהליגה תחליף אותם ביותם וליאור ואתה לא מגיע לחצי גמר היורוקאפ לאליפות וגמר גביע
הכל יחסי אפילו האפקטיביות

תזכיר לי כמה הלפרין ואליהו תרמו בגמר הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 8:54 am 
מנהל פורום

ממש לא משנה. אתה לא קם בבוקר והולך לשחק את משחק גמר האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 8:54 am 
Junior

עד עכשיו מכבי עם כמה החלטות טובות מאד - טיוס, משעור, טייריס רייס.
הבעיה של מכבי היא בחשיבה שהיא בהכרח משדרגת את הסגל הישראלי שלה. שחקנים כמו ג'ון די, ג'ייק כהן ואפילו משעור לדעתי פחות טובים מלנדסברג, אלכסנדר ופניני (משעור על פניני אני לא בטוח).
הסיפור של פניני לא ברור. אי אפשר היה להחתים אותו לעוד שנתיים בסכום נמוך יחסית רק בשביל שיפרוש בצהוב? אני גם לא מאמין שפניני בעצמו התעקש להשתחרר בשביל לשחק במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:00 am 
מנהל פורום

הם פחות מוכחים אבל נראה לי שהם יוכחו כיותר מוצלחים בעיקר בגלל האופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:03 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
uriel17 כתב:
תבחר איזה שני ישראלים שאתה רוצה מהליגה תחליף אותם ביותם וליאור ואתה לא מגיע לחצי גמר היורוקאפ לאליפות וגמר גביע

תזכיר לי כמה הישראלים האחרים שאנחנו מדברים עליהם או חושבים עליהם תרמו בגמר הפיינל פור..... ?

לא לוקח אף ישראלי כיום על ליאור ויותם, אבל בהחלט הפועל כן צריכה עוד חיזוק ועומק (או מאמן שייתן דקות לזליקוביץ שאני מאוד מחזיק ממנו).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:06 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
הבעיה של מכבי היא בחשיבה שהיא בהכרח משדרגת את הסגל הישראלי שלה. שחקנים כמו ג'ון די, ג'ייק כהן ואפילו משעור לדעתי פחות טובים מלנדסברג, אלכסנדר ופניני (משעור על פניני אני לא בטוח).
הסיפור של פניני לא ברור. אי אפשר היה להחתים אותו לעוד שנתיים בסכום נמוך יחסית רק בשביל שיפרוש בצהוב? אני גם לא מאמין שפניני בעצמו התעקש להשתחרר בשביל לשחק במקום אחר.

עם כל הכבוד לרגש, כדורסל זה ביזנס ועד כמה שזה נראה שמכבי נהנית לבזבז כסף על שחקנים שלא תורמים מקצועית אין שום סיבה להמשיך לעשות את זה עם פניני, למרות 3 האליפויות שזכה בהן ב8 שנים. שיגיד תודה שהוא יקבל משחק פרידה בניגוד לקפטני עבר יותר מוצלחים כמו ג'מצ'י, הנפלד ושארפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:08 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:

לנדסברג ואלכסנדר יותר מוכשרים אולי, אבל מכבי צריכה חוטבי עצים ושואבי מים שייתנו הגנה, ריבאונד, עבירות והאסל, ואת זה ג'ון די, משעור וטיוס יכולים לעשות הרבה יותר טוב מאלכסנדר ולנדסברג. פניני גמור כבר שנתיים לפחות. לגבי ג'ייק כהן, החתמה קצת לא ברורה בעיני, אבל לא חושב שעליו כשחקן 10-11-12 בסגל תקום ותיפול העונה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:15 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
sir charles כתב:
uriel17 כתב:

תזכיר לי כמה הישראלים האחרים שאנחנו מדברים עליהם או חושבים עליהם תרמו בגמר הפיינל פור..... ?

לא לוקח אף ישראלי כיום על ליאור ויותם, אבל בהחלט הפועל כן צריכה עוד חיזוק ועומק (או מאמן שייתן דקות לזליקוביץ שאני מאוד מחזיק ממנו).

על אלו ישראלים אחרים אתה מדבר? שחקן הספסל ג'ון די שי-ם שמו עליו את השומר הכי טוב שלהם (שיותר גבוה אתלטי וחזק ממנו) או על משעור וכהן שלא שיחקו בגמר?

בשורה התחתונה י-ם זכו באליפות למרות הישראלים ולא בזכותם. נקודה אחת, 0/10 מהשדה ומדד 3- לאליהו טימור והלפרין במשחק האליפות. 3 שנים אתם יורדים על גיא פניני שהניף גביע יורוליג מבלי לקלוע נקודה אז הם לא צריכים להינות מאיזושהי הנחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:40 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:

התכוונתי לזה. ואז מה אם הם לא תרמו כלום בגמר ? יותם היה מצויין בחצי גמר , במשחק 5 נגד נהריה , בחצי גמר נגד ולנסיה , ובעוד הרבה משחקים. את השקט שהוא נותן ואת האינטליגנציה שלו אני לא מחליף באף גארד ישראלי בליגה. ליאור נתן עונה מחורבנת בעיקר בגלל השיטה של הפועל העונה והגארדים שלה, ועדיין הוא לא גמר את הסוס.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:47 am 
מנהל פורום

בואו לא נהפוך את לת'רד על הפועל ירושלים, בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:51 am 
Hall of Famer

בשורה התחתונה , למכבי כבר 3 שנים יש את "הסגל הישראלי הכי טוב בליגה בהפרש גדול", וראינו איך זה נגמר בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:00 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אם אני מבין נכון ווימס מחק את ציוץ מחיאות הכפיים לפניני, ופירסם סוג של התנצלות ("חשבתי שהוא פרש"):
https://twitter.com/SonnyWeems13/status ... 7981360128
מאמינים לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:00 am 
Sophomore

sir charles כתב:
3 שנים אתם יורדים על גיא פניני שהניף גביע יורוליג לקלוע נקודה אז הם לא צריכים להינות מאיזושהי הנחה.

אולי בגלל זה מירי רגב הניפה את הגביע :du_ma_et:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:13 am 
Hall of Famer

גלעד כתב:
אם אני מבין נכון ווימס מחק את ציוץ מחיאות הכפיים לפניני, ופירסם סוג של התנצלות ("חשבתי שהוא פרש"):
מאמינים לו?

לפי איך שהוא שיחק בשנה-שנתיים האחרונות, אני די בטוח שגם גיא פניני חשב שהוא פרש כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:17 am 
Sophomore

למכבי עדיין חסר סנטר לגיטימי, אולי רשארד גריפית׳ פנוי...

וברצינות למרות שההחתמות של מכבי בגזרת הישראלים טובות, העונה תוכרע על בחירת הזרים. איכשהו אני לא מת על כל עניין הקאמבק ים כי לא בשביל זה מחזיקים מחלקת סקאוטינג. מצד שני עם ההברקות שלהם אולי באמת עדיף ללכת על בטוח.

יש אחלה רכז בשם אריאל מקדונלד.. כל עוד לא נותנים לנשים של השחקנים להתקרב אליו הוא נכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:22 am 
Hall of Famer

גלעד כתב:
מאמינים לו?

" I hope you're in gym"
זו עקיצה ?! :wink:

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:44 am 
Junior

sir charles כתב:
דניאל כתב:

עם כל הכבוד לרגש, כדורסל זה ביזנס ועד כמה שזה נראה שמכבי נהנית לבזבז כסף על שחקנים שלא תורמים מקצועית אין שום סיבה להמשיך לעשות את זה עם פניני, למרות 3 האליפויות שזכה בהן ב8 שנים. שיגיד תודה שהוא יקבל משחק פרידה בניגוד לקפטני עבר יותר מוצלחים כמו ג'מצ'י, הנפלד ושארפ.

אתה רציני? כדורסל, כמו רוב ענפי הספורט הקבוצתיים זה רגש ואמוציות, עם קצת ביזנס. גם בארץ וגם בחו"ל זה תחום הפסדי למדי שמובל על ידי אנשים שיכולים להרשות לעצמם אחרי שהצליחו בתחומים אחרים (דוג' שעולות לראש - אורי אלון בארץ, סטיב באלמר ב-NBA).
מצחיק שאתה מביא כדוגמא את שארפ שנשאר לשחק הרבה שנים בדיוק בגלל הסיבה הזו (בשלוש השנים האחרונות הוא שיחק 9 דק' ואז 1.5 למשחק בשנתיים האחרונות). פניני לדעתי יכול לתרום הרבה יותר ממנו בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:59 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פניני לא יכול יותר לתרום ברמות שאליהן מכבי שואפת, אין פה ויכוח בכלל. ביורוליג הוא לא יכול לשמור על אף שחקן, רק לבצע עבירות. הוא לא מסוגל לעבור שחקן בכדרור, לא תורם בריבאונד ושתי החוזקות הגדולות שלו - מסירה וקליעה מבחוץ - לא באות לידי ביטוי כשאין למכבי סנטר עם משחק גב לסל וביורוליג אין לו את השנייה אקסטרה שהוא מקבל בליגה בשביל לשחרר זריקה.
במהלך העונה דוקא חשבתי שהוא צריך להישאר לעונת פרישה בזכות הניסיון שלו אבל הוא היה גרוע בסוף העונה ועכשיו שמביאים את כהן ומשעור על התפקיד שלו הוא מיותר לגמרי. מסתמן שיהיו במכבי 6 ישראלים ו6 זרים שזה סגל לגיטימי לעונה ארוכה (אם לא לוקחים בחשבון שמישהו מבין אלו שמועמדים לעזוב יישאר בסוף) אבל הוא מספיק ולא צריך אף שחקן נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:16 am 
מנהל פורום

אגב רייס, חוץ מוואלה אף אחד לא חושב שהוא סגור, כולל הוא עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:17 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
חייב להגיד שדי מדהים אותי זה שיש אנשים שמצטערים על העזיבה של פניני וחושבים שלא ככה צריך לנהוג לסמל כזה. כלומר, אני לגמרי מזדהה עם הסנטימנט שלפיו פניני הוא הסמל של מכבי הנוכחית, אבל חשבתי שאוהדי מכבי מנסים להתנער מהסיטואציה הזו.

ולא רק אנושית אלא גם מקצועית. כבר כמה שנים טובות שפניני הוא בושה מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:23 am 
Freshman

ראובן כתב:
חייב להגיד שדי מדהים אותי זה שיש אנשים שמצטערים על העזיבה של פניני וחושבים שלא ככה צריך לנהוג לסמל כזה. כלומר, אני לגמרי מזדהה עם הסנטימנט שלפיו פניני הוא הסמל של מכבי הנוכחית, אבל חשבתי שאוהדי מכבי מנסים להתנער מהסיטואציה הזו.

ולא רק אנושית אלא גם מקצועית. כבר כמה שנים טובות שפניני הוא בושה מבחינה מקצועית.

פניני במכבי זה בדיוק כמו הלפרין בירושלים.
שניהם כבר לא סוחבים, לא עושים כלום ויושבים על משכורת מנופחת.
לפחות מכבי הצהובה השכילה להיפטר מפניני, מקווה מאוד שלא יגיע בטעות לחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:27 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה לא בדיוק כמו הלפרין בירושלים, כי הלפרין נתן תרומה לא אפסית העונה וכי הקבוצה היא הצלחה גדולה מאז שהוא הגיע אליה.

פניני נתן תרומה אפסית בקבוצה מזעזעת שנמצאת כנראה בתקופה הגרועה בתולדותיה (המודרניים לפחות). זה בנוסף לכך שהוא השמין, לא בכושר, ומקרין אווירה שלילית בכל מובן שהוא. ואני לא חושב שהגזמתי כאן במילימטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:32 am 
Sophomore

וחוץ מזה גפ"מ, אא"ט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:53 am 
מנהל פורום

גז פחממני מעובה אם אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:53 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:

מסכים במיליון אחוז, והלפרין, מן הסתם, הוא לא בושה מהבחינה האנושית כמו פניני (וגם הרבה פחות בושה מפניני מקצועית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: