סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1430 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 9:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
במאמר מוסגר נזכיר שביום רביעי יש משחק חשוב מאוד ביורוקאפ, ולהפועל עדיין חסרים 2 שחקנים (לפחות) שלא נראה שלהפועל מאוד בוער להביא אותם.

ואכן לפי הראיון של יונתן אלון בסוף המשחק לא נראה שיגיע מישהו ממש בקרוב.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 9:43 pm 
Hall of Famer

חייב לציין,שאם אני שם את עצמי בנעליים של אדלסון,אני מתקשה לגרד מוטיבציה להשקיע בעונה הזאת.
כל עוד יש מלחמה. הקבוצה ממשיכה לחיות על מזוודות, ולשחק באירופה עם ידיים קשורות. טופ אייט היה מור ואינאף.
להתאבד על היורוקאפ? בשביל מה? בשביל להביא את היורוליג לבולגריה?
צריך לעבור את התקופה הזאת בצורה סבירה ולא מבזה למועדון,אבל בעיקר צריך לחכות שהיא תגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 9:48 pm 
Sophomore

לא יודע מה המוטיבציה של אדלסון אבל גם למשחק המיותר הזה הוא הגיע.

יונתן אלון אמר לגבי הגבוה שהוא ייקח "מה שיש בשוק", אחריו עלה חסין וסיפר על שחקן שיהיה בקרוב בשוק - טיילר ביי. למרבה האירוניה, 4 סקורר זה בדיוק מה שאנחנו מחפשים... קדימה, חוזה לשבועיים, נראה אם אפשר להפיח בו רוח חיים.

בעניין אחר, קבוצות קטנות מאוד נפגעות מהיעדר מסגרת אירופית. יורופקאפ, בלקנית, צפון-אירופית - כל דבר כזה היה יכול לעזור להפועל חיפה להראות קצת פחות סמרטוטית. הפסקת אש בצפון גם יכולה לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 10:21 pm 
Freshman

ההבדל בין הגארד לגבוה הוא אורך החוזה
ברור שהשוק יכתיב לגבי הגבוה אם מחפשים מישהו לחודש וחצי ואפשר להבין את ההגיון כי אוגיידה הוחתם עד סוף העונה והפצועים יחזרו
הגארד זה חוזה מלא, אז ההיצע מתרחב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 10:26 am 
Junior

לפי one בהפועל לא ויתרו על האוגביידה השני, האזובוקה ההוא מבודוצ׳נוסט שעשה קצת nba לפני זה והוא ״מתקרב״ לקבוצה. הגיוני. ידוע שההתאמה הכי טובה ליד שור ניגרי ששומר ולוקח ריבאונד, מסיים אלי הופים ולא מאיים על הסל מחצי מרחק ומעלה, זה כמובן שור ניגרי ששומר ולוקח ריבאונד, מסיים אלי הופים ולא מאיים על הסל מחצי מרחק ומעלה.

מצד שני, אפשר להבין: הפועל, קונספטואלית, החליטה לחכות לחזרה של ווילי-לוי,סמית׳ ולא מנסה להתחזק משמעותית לעומתם. אנחנו בבטן ארוכה של עונה רגילה ללא מאני טיים נראה לעין (מתי הגביע?) ולא נראה שבעונה של כזה חוסר וודאות הדבר הכי חשוב כרגע זה להתאבד על מאבקי המיקום בליגה וביורוקאפ. הקבוצה בעמדה טובה בשני המפעלים והיא מעבה את קו הפנים כדי להיות מסוגלת להתמודד הגנתית כרגע עם כל קבוצה. הבעיה היא שראיתי איפשהו ספין שאומר שעכשיו כשהתגלה שנועם דוברת בעצם תותח, אפשר לחסוך על הגארד ולהביא מישהו קצת פחות דומיננטי, ולשמור את הכסף לגבוה משמעותי. אז אם אזובוקה זה הגבוה היקר, מעניין מי זה הגארד הזול…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 12:06 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
לפי one בהפועל לא ויתרו על האוגביידה השני, האזובוקה ההוא מבודוצ׳נוסט שעשה קצת nba לפני זה והוא ״מתקרב״ לקבוצה. הגיוני. ידוע שההתאמה הכי טובה ליד שור ניגרי ששומר ולוקח ריבאונד, מסיים אלי הופים ולא מאיים על הסל מחצי מרחק ומעלה, זה כמובן שור ניגרי ששומר ולוקח ריבאונד, מסיים אלי הופים ולא מאיים על הסל מחצי מרחק ומעלה.

מצד שני, אפשר להבין: הפועל, קונספטואלית, החליטה לחכות לחזרה של ווילי-לוי,סמית׳ ולא מנסה להתחזק משמעותית לעומתם. אנחנו בבטן ארוכה של עונה רגילה ללא מאני טיים נראה לעין (מתי הגביע?) ולא נראה שבעונה של כזה חוסר וודאות הדבר הכי חשוב כרגע זה להתאבד על מאבקי המיקום בליגה וביורוקאפ. הקבוצה בעמדה טובה בשני המפעלים והיא מעבה את קו הפנים כדי להיות מסוגלת להתמודד הגנתית כרגע עם כל קבוצה. הבעיה היא שראיתי איפשהו ספין שאומר שעכשיו כשהתגלה שנועם דוברת בעצם תותח, אפשר לחסוך על הגארד ולהביא מישהו קצת פחות דומיננטי, ולשמור את הכסף לגבוה משמעותי. אז אם אזובוקה זה הגבוה היקר, מעניין מי זה הגארד הזול…

בקשר לגביע משחקי ההכרעה יתקיימו בפברואר ולא ביד אליהו.ירושלים או חולון.אחריי שיחתימו ע7ד שחקו פנים וקומבו גארד זר.כשהפצועים יחזרו בסוף ינואר תחילת פבוראר יהיו להפועל 8 זרים בסגל......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 12:19 pm 
מנהל פורום

אזוביקה הוא סיפור אחר, הוא שחקן שנחשב עם תקרה גבוהה, שלא הצליח להגשים ציפיות ב NBA אבל היה שחקן קולג'ים מצוין
ואם הולכים עליו, צריך שזה יהיה לשלוש שנים, הוא צריך קצת יציבות ופיתוח שחקנים
בעיני זו הזדמנות לשים עליו יד לפני שיפרוץ

בגארד הייתי הולך על מודל אזוביקה, גארד מוכשר וצעיר שרחוק עונה או שתיים של פיתוח מלהיות טוב באמת

אם כבר סבלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 3:01 pm 
Sophomore

אתמול קצת ירד מהרעיון של דברת כרכז מוביל.
הוא נחמד ואשמח להמשיך לראות גרף שיפור, אבל הקליעה מאד לא יציבה, הוא לא חודר בכלל (אין צעד ראשון), מתקשה בכדרור מול לחץ והכי גרוע הוא כבר ממש לא שומר גדול כמו שהיה לפני הפציעה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 3:12 pm 
Junior

אני עוקב אחריו פחות או יותר בכל פוזשן שהוא על המגרש כי הוא מאוד יקר לליבי ואני מאוד מרוצה מההגנה שלו. אני חושב שהוא עדיין יכול לקחת שחקן לסל והוא בעיקר יודע להשתמש בחסימה שזה דבר שמאפשר להיות מאוד יעיל בהתקפה גם בלי שיש יכולות באחד על אחד. כשאני בדקתי, הוא היה הראשון בהפועל באסיסטים לדקה והשני הכי טוב ביחס אס'-איב'. הבעיה שלו היא כמעט אך ורק בעיה של בטחון, אבל זאת לא בעיה קטנה בכלל והיא גורמת לו לשחק רוב הזמן מאוד לא טוב. אני לא בטוח שזה דבר שאפשר לתקן במסגרת התפקיד שיש לו בהפועל ירושלים, אבל הלוואי שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 3:48 pm 
מנהל פורום

אני על העגלה של דוברת ולו רק בגלל שהוא מהשחקנים שעובדים קשה ומשתפרים ולא עסוקים בלהאשים את העולם אלא לוקחים אחריות
גם אתמול שבו סבל מיכולת סקורינג לא טוב היה דומיננטי, שחקנים חיפשו להעביר לו את הכדור, הארפר ודין העבירו את הכדור כדי שיתחיל תרגיל
עוד מוקדם לקבוע האם הוא יציב או לא. כדי בכלל לדון בזה צריך יותר דקות משחק
כשמשחקים מעט דקות אז ה"חוסר יציבות" נובעת מחוק המספרים הקטנים ולא מיכולת כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 4:12 pm 
Sophomore

אכן אם ילמד להשתמש בחסימה יותר ויותר טוב, ישפר קליעה ומהלכי חצי מרחק, אז יכול עם ראיית המשחק שלו להתפתח לסוג של טפירו וזה יכול להיות יפה מאד.

בהגנה אני עדיין מודאג. זה היה הטיקט המרכזי שלו לפני הפציעה והחלום היה שיתפתח למעיין דיאמנטידיס מקומי. מה שכרגע לא נראה..

נסתפק בטפירו…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 8:56 pm 
Freshman

קווין הרווי שוחרר מקלוז'
לא מסוג השחקנים שאני באופן אישי מחבב מבחינת מה שמשדר בשפת גוף
אבל היה בישראל ובעיתוי הנוכחי נראה לי סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 9:25 pm 
Hall of Famer

ממש לא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 10:10 pm 
מנהל פורום

לא לא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 10:12 pm 
Freshman

הרווי מזעזע
מעדיף כבר את טיילר ביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 2:15 am 
Sophomore

גמליאל כתב:
אכן אם ילמד להשתמש בחסימה יותר ויותר טוב, ישפר קליעה ומהלכי חצי מרחק, אז יכול עם ראיית המשחק שלו להתפתח לסוג של טפירו וזה יכול להיות יפה מאד.

בהגנה אני עדיין מודאג. זה היה הטיקט המרכזי שלו לפני הפציעה והחלום היה שיתפתח למעיין דיאמנטידיס מקומי. מה שכרגע לא נראה..

נסתפק בטפירו…

לא יודע מי פיתח ציפיות שדוברת יהיה דיאמנטידיס, נשמע לי מופרך.
לגבי ההשוואה לטפירו, אני ציפיתי מדוברת להיות יותר מעין הלפרין,
הוא נראה לי מגן משמעותית טוב יותר מטפירו, ורחוק מאוד מהגאונות של ניהול המשחק שלו.
כמו שזה נראה עכשיו, אם לדוברת תהיה קריירה כמו של טפירו או הלפרין זה יהיה חתיכת הישג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 2:23 am 
Sophomore

מה שאני כן אוהב בתקופההאחרונה אצל דוברת שהוא הרבה יותר אקטיבי.
אם הוא ימשיך במגמה הזו דברים טובים יקרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 9:18 am 
Hall of Famer

לא הכי ברור לי אם חולון הולכת למכור את בינגהאם, למה הפועל גם לא מעורבת, הוא די יושב בול על מה שהיא צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 9:39 am 
Junior

להיפך: אם הפועל תל אביב מעורבת, ברור מאוד למה הפועל ירושלים לא מעורבת. יש להם הרבה יותר כסף מלנו וברגע שהם מעוניינים בשחקן הוא הופך לבלתי אפשרי עבורנו. לנציאנו, לפי הפרסומים, מבקש בייאאוט של יותר מחצי מיליון. נניח שינאי יסגור איתו בסוף על 400 אלף. אני מניח שזה יותר מפי 4 מהבייאאוט שישלמו על אוגביידה ועל האוגביידה השני ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 9:52 am 
Hall of Famer

תיאורטית ממש לא נכון שיש להם יותר כסף מאיתנו, אם אדלסון רציני ורוצה לחזק את הקבוצה בשחקנים איכותיים, 400 אלף דולר בייאאוט זה לא בשמיים עבורו. עניין של החלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 10:11 am 
Junior

אני לא ממש יודע מה זה אומר ״תיאורטית״ במקרה הזה. כל תקציב הוא עניין של החלטה, ונראה שבהפועל ירושלים ההחלטה היא לחסוך והולכים על שני גבוהים מאוד (מאוד!) זולים. אתה אמרת שלא ברור לך למה מחתימים מישהו כמו אוגביידה ולא מצטרפים למרדף אחרי בינגהאם ואני אמרתי שזה מאוד ברור, כי בהפועל מחפשים שחקנים זולים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:46 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אני לא ממש יודע מה זה אומר ״תיאורטית״ במקרה הזה. כל תקציב הוא עניין של החלטה, ונראה שבהפועל ירושלים ההחלטה היא לחסוך והולכים על שני גבוהים מאוד (מאוד!) זולים. אתה אמרת שלא ברור לך למה מחתימים מישהו כמו אוגביידה ולא מצטרפים למרדף אחרי בינגהאם ואני אמרתי שזה מאוד ברור, כי בהפועל מחפשים שחקנים זולים בהרבה.

לא הבנתי, עוד סנטר ? :roll:
כאילו וויילי סנטר פותח, סמית' בתכלס כמעט ולא משחק יחד איתו.
אוגביידה הוא סנטר שהגיע לסתום את החור כששניהם נפצעו, ואזובייקה הוא סנטר גם אם הוא עדיין בוסרי.

כאילו לא קולטים שחסר לנו שחקן בעמדה 4 ולא בעמדת הסנטר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 3:31 pm 
Hall of Famer

לפי ספורט5 יקירי המקופח טאריק פיליפ מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 4:59 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
לפי ספורט5 יקירי המקופח טאריק פיליפ מועמד.

וכריס סילבה שמועמד גם ל2 התל אביביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 5:04 pm 
Hall of Famer

הסיכוי שאקוניס ישחרר שחקן שלו להפועל אחרי הקיץ הזה שואף למינוס 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1430 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: