סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 21, 2024 11:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 11:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:

או בקיצור - לפי הרופא המומחה שאותו מצטטים בסרטון, תוך כמה שבועות בודדים הולמגרן אמור להיות מסוגל לחזור לאימונים ולהיות מסוגל לרוץ ולקפוץ. הערכת הקבוצה מדברת על 10 שבועות ובפועל ייתכן בהחלט שהוא יהיה כשיר כבר לפני.
זה גם דיי הגיוני. כל פציעות השברים, כולל כאלה שויזואלית נראות ממש גרוע, הן הרבה יותר ברות החלמה מאשר פציעות גידים ורצועות למיניהן. לעצם יש אספקת דם טובה וכנראה שאפילו לא צריך ניתוח במקרה של צ'ט. רק קיבוע ומנוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 10:18 pm 
Hall of Famer

OKC כרגיל נראית אומללה למדי מול ההגנה של דאלאס.
דאלאס מנצחים בחוץ ללא לוקה כאשר הם מובילים לאורך רוב המשחק.
וזה כש-SGA במשחק מצוין כמעט ללא החטאות.

המצב של OKC לא טוב במאצ'-אפ הזה. אין להם שחקן כמו פי ג'יי וושינגטון וזה ההבדל המרכזי בין הקבוצות.
אני מתרשם ממנו בכל פעם מחדש. אולי השחקן הכי אנדרייטד בליגה.

קייסון פתח את השנה על הפנים בחלק ההתקפי. קארוסו הוא ליאביליטי בצד הזה גם כן. וויגינס טוב אבל לא באמת מתאים לרמות הכי גבוהות
ו... גם ג'ו לא נראה מדהים מול הגנות חזקות. ואולי הכי מצער, ג'יי דאב לא מצליח להתגבר על לייבלי באופן קונסיסטנטי.

דווקא דילון ג'ונס המושמץ נראה לא רע הלילה מול הדאבל-אפים של דאלאס על שיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 10:58 pm 
Sophomore

שנזכיר שאוקייסי משחקים כרגע בלי אף שחקן מעל שני מטר (תרשה לי לא להחשיב את דיינג האנמי, שהוא בכלל לא שחקן פנים). מול קבוצה כמו דאלאס, עם גבוהים אתלטים כמו לייבלי, וושינגטון וגאפורד זה בולט במיוחד. השלושה האלה עם 34 ריבאונדים (15 בהתקפה!), כשאוקייסי כולה עם 29 ריבאונדים במשחק. בסה"כ, היה פער של 25 ריבאונדים בין שתי הקבוצות. קשה מאוד לנצח ככה במשחק כדורסל, אז אין בעיני ערך לניתוחים של מאץ' אפ במשחק כזה.

אגב, וושינגטון באמת היה נהדר אתמול, עם 3 מ-4 משלוש ו-10 מ-10 מהעונשין. מי שרואה אותו רק מול אוקייסי יכול לחשוב שהוא איזה שחקן על. אבל ב-8 המשחקים הראשונים של העונה הזו, לפני המשחק מול הת'אנדר, הוא עמד על 7 מ-32 משלוש (22%) ו-3 מ-8 מהעונשין (כלומר, הוא גם בקושי הלך לקו וגם לא קלע משם טוב). הייתי רוצה לראות אותו מתמודד מול קו קדמי של הרטנשטיין וצ'ט. או אחד מהשניים הללו בצבע יחד עם ג'יי דאב כשומר צמוד על וושינגטון. במשחק הזה, ג'יי דאב נאלץ לשמור על הסנטרים של דאלאס, שלמרבה ההפתעה לקחו לו ריבאונדים מעל הראש, כשוושינגטון קיבל שומרים נמוכים ממנו בראש וחגג עליהם בריבאונד ההתקפה.

בקיצור, הייתי שומר את המסקנות על מאצ'אפים למשחקים שבהם לאוקייסי יש לפחות שחקן פנים אחד כשיר ודאלאס משחקת עם לוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 5:17 am 
Hall of Famer

זה שהקו הקדמי פצוע זה משהו אחד אבל אף אחד לא הכריח את הת'אנדר לשלוח את גידי בטרייד ולשחק כמעט ללא פורוורדים בסגל. הם מאוד פגיעים.

בגזרת הגארדים התומכים, שחזור של ההתקפה מהסדרה של שנה שעברה כאשר וויגינס, ג'ו ו-וואלאס מתקשים מאוד עם 6-23 מהשדה.

קייסון וואלאס מדאיג במיוחד עם נפילה מסביבות 42% ל-25% לשלוש עד כה העונה.

אני לא חושב שצריך להתעלם מהדאטה של המשחק הזה רק בגלל החוסרים (משמעותיים ככל שיהיו), כי יש המון נקודות דמיון בין מה שראינו בפלייאוף למשחק אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 6:35 am 
Sophomore

גידי הוא פוינט גארד גבוה, לא פורוורד. או לפחות לא פורוורד טוב (התקפית או הגנתית) בלי הכדור ביד. דיקסנו כבר לעייפה את חוסר ההתאמה שלו בת'אנדר (שנזכיר שוב איך הוא נראה בפלייאוף מול דאלאס?) ולא רואה טעם להמשיך ולדוש בזה.

שאלה נפרדת זה האם הת'אנדר היו צריכים להביא איזה קומבו פורוורד גבוה עם קליעה סטייל קאם ג'ונסון, ג'יילן ג'ונסון, וושינגטון, ג'יידן מקדניאלס, וכו' במקום אחד מבין וואלאס, וויגינס, קארוסו, קנריץ' או הרוקי מיצ'ל (או דיינג). התשובה לזה בהחלט יכולה להיות חיובית ועוד לא מאוחר לעשות מהלך כזה לפני הטרייד דד ליין. מה שכן, הייתי רוצה לראות איך זה נראה עם שלושת הגבוהים בריאים לפני שקובעים באופן נחרץ. איך נראה השילוב בין הרטנשטיין לצ'ט בדקות המשותפות שלהם? איך ג'יי וויל כמספר 4 מחליף? ואיך קנריץ'? (כרגע הוא משחק בלעדית ב-5). שלא כמו בשנה שעברה, יש לת'אנדר בסגל יותר גודל. עכשיו צריך קצת סבלנות לראות אותם בריאים, בכושר, ועם דקות משחק לתיאום קבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 6:52 am 
Hall of Famer

גידי הוא לא הסיפור כאן אלא זה שלת'אנדר מלבד אולי ג'יי-דאב פשוט אין פורוורדים ארוכים (או אפילו סתם שחקנים שהם בין שני מטר לשני מטר ועשרה). זה לא מקרי שוושינגטון רואה את הת'אנדר והופך לשחקן על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 7:03 am 
Hall of Famer

אגב, אני בספק אם ג'יי וויל ישחק 4 מחליף או אם קנריך יקבל הרבה דקות ב-4 (או בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 7:07 am 
Sophomore

אם הוא לא הסיפור, אז אולי כדאי להפסיק להזכיר אותו כאילו הת'אנדר עשו איזה טעות בויתור עליו.

מה שכן, מסכים כאמור ששחקן כזה היה יכול לתרום משמעותית ושיש להם בסגל יותר מדי שכפול של אותו טיפוס (גארדים הגנתיים בין 1.93 ל-198), שכרגע נאלצים לשחק כפאוור פורוורדים (כשהסמול פורוורד הטבעי נאלץ לשחק סנטר). אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה בגלל שכל שלושת השחקנים הנורמליים בסגל שהם מעל שני מטר פצועים. זו פשוט קבוצה שונה לגמרי מאיך שהיא אמורה להיראות כשהם בריאים (או אפילו אחד או שניים מהם) ואי אפשר לחגוג עליהם בריבאונד כמו שדאלאס עשתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 7:47 am 
Hall of Famer

אני חושב שאו שיש להם או בעיה בריבאונד או בריווח, תלוי בהרכב, אבל עוד לא ראינו את זה מספיק כדי לדעת.
לגבי השכפול של אותו טיפוס, זה נכון. כתבתי את זה עם הטרייד על קארוסו.
אתה חייב להודות שזה קצת מוזר שיש להם רק שלושה שחקנים
(לא כולל דיינג שאף אחד מאיתנו לא מחשיב) מעל שני מטר.
זו לא קבוצה בלאומית.

ועמדת הפורוורד היא חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 7:56 am 
Hall of Famer

רק אציין שהווריורס עשו עם קבוצה בגובה דומה, אליפות רק לפני שלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 7:59 am 
Hall of Famer

עם השתתפות פעילה של שני פורוורדים הגנתיים מעולים, כולל אחד משחקני ההגנה הטובים ביותר ever

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 11:21 am 
Senior

וקוון לוני שהתרומה שלו לאליפות מוערכת בחסר באופן נפשע לגמרי.
אם הוא לא הופך לריבאונדר הכי טוב בעולם למשך איזה 3 שבועות בפלייאוף ההוא, הווריורס לא היו מגיעים לגמר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:00 am 
Sophomore

הת'אנדר משחקים נורא כרגע ומפסידים לספרס בלי וומבי. חמישה גארדים על המגרש, רובם באזור ה-1.93, שחוטפים בראש בהגנה מול כל גבוה מזדמן (שלום לצ'ארלס באסי וזאק קולינס) ונותנים ליריבות ים של הזדמנויות שניות. וגם ההתקפה שלהם מכוערת עם חבורת שחקנים שעומדת על קשת השלוש ומפציצה בלי הכרה, עם אפס משחק פנים. קארוסו (0 מ-5 משלוש) לא בעניינים בהתקפה וביום שבו גם דורט (2 מ-8 משלוש), ג'יי דאב (0 מ-6), וקנריץ' (0 מ-3) לא פוגעים, זה נראה רע מאוד. אבל אז דייגנוט משום מה גם מכניס את אדם פלגלר האלמוני, שמחליט שהוא סטף וזורק 8 זריקות ממרחק ב-8 דקות (וקולע רק אחת).

אז אוקיי, חלק מזה לא באשמתם עם הפציעות של צ'ט, הרטנשטיין וג'יי וויל. אבל קשה להבין מה עובר לפרסטי בראש בעונה שבה הם אמורים להיות קונטנדרים. הרי אפשר להביא כל מיני חיזוקים מהג'י ליג וכאלה. לא חסרים שם גבוהים עבי בשר סטייל ג'יי האף שרק מחכים להזדמנות ולפחות יוכלו לשים גוף על הגבוה של היריבה. אז איך בסגל של 15 שחקנים יש לך רק גארדים וסמול פורוורד אחד או שניים, כולם מתחת לשני מטר ומתחת למאה קילו (דיינג הוא גארד/פורוורד, עם קצת גובה אבל אפס קשיחות, אז לא מקבל דקות ובצדק). ולמה בדראפט אתה מביא רק גארדים לקבוצה שמלאה בכאלה? ומה יקרה אם חס וחלילה תחתים איזה פורוורד גבוה או לפחות תביא איזה אבדיה בטרייד? למה פורטלנד הבינוניים יכולים להחזיק בסגל את גארנט, קמארה, אבדיה, כריס מרי, באנטון, וג'בארי ווקר (כולם פורוורדים בין 2.03 ל-2.08) ולת'אנדר אין אפילו אחד כזה לרפואה על הספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:34 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
הת'אנדר משחקים נורא כרגע ומפסידים לספרס בלי וומבי. חמישה גארדים על המגרש, רובם באזור ה-1.93, שחוטפים בראש בהגנה מול כל גבוה מזדמן (שלום לצ'ארלס באסי וזאק קולינס) ונותנים ליריבות ים של הזדמנויות שניות. וגם ההתקפה שלהם מכוערת עם חבורת שחקנים שעומדת על קשת השלוש ומפציצה בלי הכרה, עם אפס משחק פנים. קארוסו (0 מ-5 משלוש) לא בעניינים בהתקפה וביום שבו גם דורט (2 מ-8 משלוש), ג'יי דאב (0 מ-6), וקנריץ' (0 מ-3) לא פוגעים, זה נראה רע מאוד. אבל אז דייגנוט משום מה גם מכניס את אדם פלגלר האלמוני, שמחליט שהוא סטף וזורק 8 זריקות ממרחק ב-8 דקות (וקולע רק אחת).

אז אוקיי, חלק מזה לא באשמתם עם הפציעות של צ'ט, הרטנשטיין וג'יי וויל. אבל קשה להבין מה עובר לפרסטי בראש בעונה שבה הם אמורים להיות קונטנדרים. הרי אפשר להביא כל מיני חיזוקים מהג'י ליג וכאלה. לא חסרים שם גבוהים עבי בשר סטייל ג'יי האף שרק מחכים להזדמנות ולפחות יוכלו לשים גוף על הגבוה של היריבה. אז איך בסגל של 15 שחקנים יש לך רק גארדים וסמול פורוורד אחד או שניים, כולם מתחת לשני מטר ומתחת למאה קילו (דיינג הוא גארד/פורוורד, עם קצת גובה אבל אפס קשיחות, אז לא מקבל דקות ובצדק). ולמה בדראפט אתה מביא רק גארדים לקבוצה שמלאה בכאלה? ומה יקרה אם חס וחלילה תחתים איזה פורוורד גבוה או לפחות תביא איזה אבדיה בטרייד? למה פורטלנד הבינוניים יכולים להחזיק בסגל את גארנט, קמארה, אבדיה, כריס מרי, באנטון, וג'בארי ווקר (כולם פורוורדים בין 2.03 ל-2.08) ולת'אנדר אין אפילו אחד כזה לרפואה על הספסל?

לא נקטת את העמדה ההפוכה בדיוק אתמול? :)
מבין אותך בכל מקרה. המשחק הזה היה מתסכל להפליא.
הפסדנו לדאלאס ללא לוקה ועכשיו לסן אנטוניו חלשה ללא וומבי.
מה שטוב אולי זה שכל הבעיות של הסגל הזה מתגלות בצורה מובהקת יותר עם ההיעדרויות.
מאוד מקווה שפרסטי ודיינגנו לא חושבים שזה רק בגלל הפציעות.
יש בעיה חמורה בעמדות הפורוורד הלא קיימות, יש בעיה של ריווח (חמקמקה אבל קיימת)
ויש בעיה של יצירת מצבים בהתקפה (כמעט כל העומס על שני שחקנים בלבד שבהן היריבה מתמקדת).

בסופו של דבר, דורט, קייסון וקארוסו הם שחקנים מוגבלים התקפית.
קארוסו במיוחד הוא ליאביליטי גדול בהתקפה. אני הרבה פחות סומך על הזריקה שלו מאשר על הזריקה של גידי. עד לכאן הגענו.
והוא לא מסוגל לעשות את מה שגידי עשה בהתקפה.
וויגינס בחר משחקים לא טובים להיעלם בהם אבל גם עליו אני לא יכול לסמוך מול הגנות כמו זו של דאלאס/בוסטון.
זה מאפשר ליריבות לצופף מול שיי ומול ג'יי-דאב ופשוט לתת לקלעים של OKC להחטיא.
אדם פלגלר היה אמור להציל את המצב במקומו של אייזיאה ג'ו שחסרונו הורגש, כשוטר מקצועי, אבל החטיא כמעט ללא הפסקה.
הוא היה אמור לזרוק את (רוב) הזריקות האלו. פשוט לא פגע בכלום.

הדבר החיובי האולי יחיד במשחק הזה היה קייסון וואלאס שהחליט לחזור ולהיראות כמו שחקן כדורסל,
עשה עבודה טובה בשני הצדדים ואפילו קלע שלשות. טוב, גם שיי עם 5-8 לשלוש (במשחק שבו איבד יותר מדי) זו נק' חיובית.

ובשולי השוליים, דילון ג'ונס הוא רשמית השחקן הפחות חביב עליי בסגל הזה.
הוא גם גרוע, גם מעצבן (כדמות וכשחקן) ולצערי זוכה לדקות משחק שהוא לא באמת מוכן אליהן בגלל מצב הפורוורדים העגום של הת'אנדר.

אני גם לא מבין את שיטת ההגנה שמצופפת מול חדירה עם עזרה סמלית מהצד החזק ומשאירה את השלשה פנויה (אלא אם זה קאסל).
הת'אנדר סידרו לספרס יותר מדי שלשות פנויות.

בשורה התחתונה, ברור שהדברים ייראו אחרת שברגע שכולם יחזרו מפציעות אבל לת'אנדר העונה יש סיכוי נמוך מאוד לאליפות.
הם קונטנדרית מעצם זה ששיי בקבוצה אבל הם לא נראים טוב, הסגל לא מספיק טוב והחסרונות הלא מעטים שבו (למעט גבוה מחליף איכותי) לא טופלו ואפילו הוחמרו בקיץ

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' נובמבר 20, 2024 9:28 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:51 am 
Sophomore

אתמול כתבתי: "שאלה נפרדת זה האם הת'אנדר היו צריכים להביא איזה קומבו פורוורד גבוה עם קליעה סטייל קאם ג'ונסון, ג'יילן ג'ונסון, וושינגטון, ג'יידן מקדניאלס, וכו' במקום אחד מבין וואלאס, וויגינס, קארוסו, קנריץ' או הרוקי מיצ'ל (או דיינג). התשובה לזה בהחלט יכולה להיות חיובית ועוד לא מאוחר לעשות מהלך כזה לפני הטרייד דד ליין." וגם: "יש להם בסגל יותר מדי שכפול של אותו טיפוס (גארדים הגנתיים בין 1.93 ל-198), שכרגע נאלצים לשחק כפאוור פורוורדים (כשהסמול פורוורד הטבעי נאלץ לשחק סנטר)."

עדיין חושב שהבעייה העיקרית היא המחסור בגודל מתחת לסל, והיא כן אמורה להיפטר כשכולם בריאים (וגם היה הבדל משמעותי לפני שצ'ט נפצע. הם הפסידו עד אז רק משחק אחד).

כן כתבתי כבר בקיץ שהייתי רוצה לראות שם את דני או שחקן דומה, בלי קשר להחתמה (הטובה) של הרטנשטיין. כאמור, לא מאוחר לעשות את זה. קאם ג'ונסון, דני, קמארה, אלדאמה, קייל אנדרסון, ועוד. כולם על השולחן תמורת מחיר לא גבוה במיוחד וחוזים סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:55 am 
Hall of Famer

דני לצערי לא פוגע משלוש כך שאין שום סיכוי שפרסטי יתעניין, קייל אנדרסון כנ"ל, קאם ג'ונסון לא עונה על הצרכים חוץ מחיזוק הריווח...
יש מעט מאוד פי ג'יי וושינגטונס בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 3:47 pm 
Sophomore

דני אחלה בשבילם דווקא בעיני. עונה על הצורך בריבאונד ובגוף נוסף בצבע, מגן נהדר, ושחקן קבוצתי, שיכול להשתלב מצויין. הוא גם לא מישהו שתלוי רק בקליעה משלוש כמו קאם ג'ונסון. והוא מביא יכולת להיות יוצר שלישי (בווליום נמוך יותר) מאחורי שיי וג'יי דאב. וכמובן החוזה נהדר ומתאים לת'אנדר מאוד. הוא פתח את העונה ממש לא טוב משלוש, אבל במשחקים האחרונים הסטטיסטיקות מתחילות להתיישר ובסה"כ יופי של התאמה. אגב, פי ג'יי וושינגטון שאתה כל כך אוהב עם 26% משלוש העונה (בערך כמו דני) ו-35% בקריירה. לא שומר יותר טוב מדני, לא ריבאונדר יותר טוב, ובטח שלא יוצר יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 4:35 pm 
Senior

לברוקלין יש את קאם ג׳ונסון, דוריאן פיני סמית, והרבה אינטרס להפסיד משחקים.
לתאנדר יש מספיק נכסי דראפט לקנות אותם וכשהסגן של פרסטי יקום בבוקר ויסתכל בארון בחירות הדראפט העתידיות הוא אפילו לא ישים לב שנעלמו הבחירות שנדרשו בשביל הטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 7:52 pm 
Hall of Famer

השאלה על וושינגטון ועל אבדיה, היא גם שאלה של סטיות תקן.
כלומר, העובדה היא שפי.ג׳יי וושינגטון הוכיח שהוא יודע להתפוצץ, גם בפלייאוף. עכשיו יכול להיות שבעונה הרגילה יש לו משחקי נפל של 3 נקודות ב 1-8, יכול להיות שזה קורה גם בפלייאוף, אבל העובדה שמדי פעם הוא יהיה אחד משניים שלושת הגורמים העיקריים בנצחון פלייאוף, זה חתיכת דבר.
אני לא בטוח שאבדיה יכול להיות כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:27 pm 
Hall of Famer

ההשוואה בין אבדיה לבין וושינגטון היא לא נעימה.
וושינגטון לדעתי הוא השחקן השלישי בטיבו בקבוצה שהגיעה לגמר. לדני אין מקום כרגע בחמיישייה של פורטלנד החלשה-בינונית. הוא שומר עדיף ולא במעט (ואני מעריך את ההגנה של דני) ואתה לא יכול להשאיר את וושינגטון לבד על קו השלוש בפלייאוף. את דני ישאירו לבד עד שיוכיח אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:34 pm 
Hall of Famer

ועוד משהו, וושינגטון הוא שחקן של בלי כדור ביד. אבדיה הוא שחקן של עם כדור ביד. אמרתי בעבר ואומר זאת שוב - עבור רוב הקבוצות, הראשון חשוב הרבה יותר מהשני בטח ובטח ובטח כרול פלייר (שהרי כל קבוצה צריכה איזה יוצר או שניים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:36 pm 
Hall of Famer

זה נכון למרות שגם ברמת האחד על אחד, וושינגטון עדיף.
אני מאוד אוהב את דני אבל ההשוואה היא לא פיירית עבורו.

לגבי הת'אנדר, לקחת את דני זה הימור על הקליעה שלו וגם על הפן המנטלי. אני הייתי בעד בקיץ ועכשיו לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:59 pm 
מנהל פורום

אני סבוניס כאן
פי ג׳יי לפני שעבר לדלאס לא היה איום גדול מהשלוש בטח לא יותר מדני
לפי ג׳יי במקרה הזדמן הצ׳אנס זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 9:11 pm 
Senior

וושינגטון בינתיים נותן עונה די רעה וממש נוראית מבחינה התקפית.
יש שיאמרו שהוא נתן משחק אחד טוב כל העונה, מול קבוצה נטולת כל משחק פנים.

אני לא בטוח שאפילו הסוכן שלו יגיד שהוא היה השחקן השלישי בטיבו במאבס בעונה שעברה, הוא כן נתן פלייאוף טוב ובעיקר סדרה מצויינת מול אותה ת׳אנדר חסרי משחק פנים, אבל למעט זה, אני לא בטוח שהוא אפילו בדיון על המשבצת של השחקן השלישי בטיבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 9:20 pm 
Sophomore

אם הטיעון הוא שוושינגטון הוא מעין רוברט הורי של ימינו, שאולי לא תמיד נראה טוב במהלך העונה אבל מתפוצץ במשחקים החשובים בפלייאוף, אז הייתי רוצה לראות יותר מסדרה אחת גדולה מול הת'אנדר כראייה לזה. בשתי הסדרות העוקבות, מול מינסוטה ובוסטון, הוא קיבל כמעט 40 דקות למשחק וסיפק בערך 11 נקודות, 6 ריבאונדים, ו-1.3 אסיסטים, כשהוא קולע 26% משלוש ו-39% מהשדה. נראה לי שאבדיה בסיטואציה דומה ועם כמות כזו של דקות וביטחון, היה יכול לתת מספרים דומים או טובים יותר, בטח בתחום האסיסטים (אגב, המספרים של וושינגטון בסדרת הסיבוב הראשון מול הקליפרס היו דומים מאוד, כך שהסדרה מול אוקייסי היא בלי ספק יוצא הדופן כאן).

ולגבי ההגנה, וושינגטון שומר טוב, אבל לא ראיתי ממנו שום דבר חריג והוא בהחלט לא מגן על (אם רוצים לדבר מספרים מתקדמים, מדובר על שחקן עם DBPM של 0 לאורך הקריירה; מעל הממוצע אבל לא בהמון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: