סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 21, 2024 11:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 5:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אוהב את האופציה של טייריק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:17 pm 
Freshman

טייריק פיליפ הוא סמל הבינוניות, בעיניי זה לא שחקן זר שמהווה בכלל חיזוק ובאופן אישי אני מעדיף שדוברת יקבל את הדקות שלו אם אלה השמות שמכוונים אליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:24 pm 
Junior

אני שייך דווקא לחובבי פיליפ (שאינו טייריק, אלא טאריק), אבל זה שוב מחזיר אותנו לסוגיית הכסף: אחלה החתמה לקבוצות שמחתימות זרים ב150-200 אלף דולר. ספידי סמית׳ קיבל 450 אלף דולר לעונה. לפחות מבחינה תקציבית זה חתיכת שנמוך ואם מישהו יטען שמה זה משנה כסף העיקר השחקן שמביאים, אגיד שההבדל הוא שב-500 אלף דולר אפשר להביא פיליפ עם קליעה, וזה כל ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:38 pm 
Freshman

טריק פיליפ הוא אופציה טובה
לסיטואציה שלנו.
יש לנו כבר כוכב על עמדה 1 ויש לנו רכז ישראלי שחייב לקבל את הדקות שלו כדי להתפתח .
כך שאנחנו צריכים רכז זר עם קליעה
אבל בלי אגו של כוכב שיבוא להיות גארד מחליף.
יש לו קליעה וחדירה .
קו חוץ של :
הארפר , דוברת , פיליפ , קרינגטון וקורנליוס ,
אני חי בשלום.
לגבי קו הפנים
עם החיזוק הקיים , אוגביידה ( מפתיע לטובה), צ'אצ'א, ואוזוקה שצפוי להגיע , ועם חזרת הפצועים וויילי וסמית ולוי ובהנחה שמישהו ישוחרר , נשאר עם קו פנים של שלושה זרים ושני ישראלים וגם עם זה אני חי בשלום.
עמדה שלוש מאויישת על ידי זוסמן , מורגן וג'ונסון.
זה ישאיר לנו קבוצה סופר עמוקה שיכולה לשחק באינטנסיביות לאורך 40 דקות .
נראה איך זה יתפתח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 9:42 pm 
Freshman

פיליפ עושה רושם שיכול להיות שחקן משלים סולידי ליד הארפר, אחד שבסדר בהכל, ללא תחום שהוא בולט בו. אכן בתקציב של ספידי סמית, היה אפשר להביא גארד עם ערך מוסף כמו יכולת גבוהה בהגנה או מסירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 10:58 am 
Freshman

ניצחון אדיר אתמול, כל המחמאות לשחקנים הישראלים שבמשחקים האחרונים מגשימים לדעתי את הפנטזיות של כל האוהדים שלנו, פשוט מתעלים הגנתית והתקפית. שאפו לכל אחד ואחד מהם, יותר מראויים לארנה שמחה במוצש כאות הערכה על ההקרבה והיכולת.
לעניין החיזוקים המתבקשים - מנהיים מציין היום שוב שפיליפ הוא המועמד המוביל, בעיניי זו החתמה מאוד בינונית וחבל מאוד אם זה יצא לפועל.
יש לי שני שמות שונים זה מזה אבל מאוד מעניינים לחיזוק בעמדה הזו:
דילן אניס - שחקן אדיר, אנדרייטד באירופה, שומר מעולה וכזה שבגילו לא יחפש דווקא להיות הכוכב של הקבוצה אלא יעשה הכל כדי לעזור לקבוצה לנצח. שחקן קבוצתי ויעיל מאוד.
טרבלין קווין - שם אחר לגמרי אבל פוטנציאל על לככב באירופה. גארד ענק (משהו בסביבות 1.97 מ') שבשנים האחרונות נמצא כל הזמן בחמישייה הראשונה או השנייה של הג'י ליג, נדמה לי שגם לקח MVP. בנוסף לגובה שלו, יש לו מוטת ידיים ארוכה בטירוף והוא שומר אדיר (היה בחמישיית ההגנה כמה פעמים) אתלט על וכישרון גם בהתקפה, אם כי לא לגמרי יציב מבחינת קליעה ואין ספק שמדובר בהימור שזקוק לליטוש קל. בנוסף, הוא שחקן של מספרים, לפחות בארה"ב, כך שגם אם תרחיש כזה ריאלי הוא יצטרך להבין מה התפקיד שלו. בגדול הוא יותר בגדר משאלת לב, אבל שווה לעקוב אחרי השם הזה.

עמדה מס' 4 - מוריס קמפ ששוחרר לאחרונה מסין הכי מתאים בעיניי. הוא אמנם כבר די מבוגר אבל עדיין פרגית צעירה ליד גונסון. כהוכיח בעבר שהוא שחקן סופר אגרסיבי שמשחק באינטנסיביות גבוהה ובעל רצון אדיר לנצח כל משחק - לוקח בלי לחשוב פעמיים.
טיילר ביי - מניח שהרוב יזדעזעו למראה שמו, אבל עדיין מדובר בפוטנציאל ענק ושחקן שמבחינת יכולת נטו לגמרי שווה יורוליג. ייתכן ששריר החשק שלו תפוס כי בחיפה יש פשוט קבוצה לא מספיק טובה (לא באשמתם כמובן, אלא בגלל המצב) מעבר אלינו יכול להיות הזדמנות פז מבחינתו לעזוב את השטויות ולהוכיח שהוא מתאים לרמה. ייתכן שאפשר אפילו להחתים אותו על חוזה זמני ובסכומים לא גבוהים מדי (ניכר שזה משהו שבהנהלה ישמחו לעשות) ועם עבודה נכונה איתו כל הצדדים יוכלו להרוויח.

שמות נוספים - פרנק מייסון לעמדת הגארד, קיילב אגדה, טרמונט ווטרס, דיאנגלו האריסון (שמישהו יאמר לו שגייקובן בארץ), טרוויס טרייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 12:01 pm 
Sophomore

דילן אניס הוא פחות או יותר ה-MVP של הליגה הספרדית עד עכשיו והוא כבר שנים שחקן נערץ ברמה השניה של אירופה, על המגרש ומחוץ לו. הסיכוי שלך להביא אותו ממורסיה באמצע העונה הוא אפס עגול. את אחיו הצעיר טיילר אולי תצליח להחזיר לארץ, אבל הוא פצוע.

טאריק פיליפ הוא שם מבאס אבל בשונה מעמדות הפורוורד, אנחנו לא צריכים פה כשרון אלא שחקן משלים - מישהו שייקח מהארפר וקרינגטון את העבודה המלוכלכת וייתן להם את הכדור בשליש האחרון. אנחנו צריכים שיהיה שומר טוב, שיעזור בריבאונד, שייתן קצת טווח והעיקר, שיוכל לתרום ב-usage נמוך. פיליפ עונה על הצרכים האלה מינוס הקליעה (אם כי בליגה הפולנית הוא על 40% לשלוש), אפשר להבין למה יונצ'וק רוצה אותו. קיילב אגאדה הוא אופציה טובה מאוד, והייתי בודק ברצינות אם אפשר לחלץ את סמאג'ה כריסטון מפיסטויה (וכן, הוא לא שחקן משלים. אותו אני מחריג). טרמונט ווטרס, פרנק מייסון, דריק וולטון, טראוויס טרייס - אלה יעשו לנו בעיקר בלאגן. את הטוויל שהזכרת לא יצא לי לראות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 12:21 pm 
Freshman

דילן אניס הוא חלום שלי כבר שנים אבל אני מסכים לגמרי עם אקסלמון, אין שום סיכוי להביא אותו אלא אם כן בעל הבית באמת משתגע ויוציא סכומים אדירים ( מה שהוא לא הראה שום כיוון לזה הוא הולך להשתגע ), בנוסף הוא לגמרי אלפא דוג ולדעתי זה לא מה שמחפשים ליד הארפר.
מכל השמות שהוזכרו, קיילב אגאדה הוא השם הכי טוב לדעתי, תורם מאוד בריבאונד שיכול להיות בעייתי אצלנו לפרקים, בטח שהקו הקדמי שלנו הוא כזה, אבל אני חושב שגם טאריק פיליפ הוא בגדול בסדר והוא שומר טוב יותר מכל שאר השמות פה וברור שזה מאוד חשוב בהרכב הנוכחי.

אבל עם כל הכבוד לקו האחורי, ובטח אם טאריק פיליפ מגיע, הפוקוס חייב להיות לקו הקדמי.
אוביידה לא מסוגל לשחק יותר מ 4 דקות רצוף, זה פשוט הזייה על אף התוצאות המצויינות האחרונות, לא נוכל להמשיך ככה עוד הרבה זמן ומול קבוצות טובות יותר שינצלו את זה, זה עלול לעלות ביותר.
מקווה שאת הכסף הגדול שומרים לחיזוק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 1:10 pm 
Junior

לגבי טאריק פיליפ: סיימתי עכשיו, שאלהים יסלח לי, לראות ראיון של שעה איתו באיזה פודקאסט של בחור פולני קצת תמהוני. אני מאוד אוהב את פיליפ, הוא נראה אחלה גבר ואם זו מסגרת התקציב פחות או יותר, נראה כמו אחלה אופציה. הסתייגות: הוא שבר את הפיקה של הברך לפני קצת יותר משנתיים ופספס עונה כמעט שלמה. בעונה שאחרי בלונדון הוא היה טוב ופתח לא רע השנה בפולין, אבל בהחלט יכול להיות שאיבד משהו מהאתלטיות שלו ואז קצת חבל להביא אותו, כי זה הטיקט שלו. מצד שני, המעט שראיתי אותו מול הפועל תל אביב, שמר מצויין והלך אגרסיבי לטבעת. כמאמן האהוב בקריירה הוא בחר את עודד קטש (״קאטה״, בלשונו) וכפאוור פורוורד הכי טוב ששיחק איתו, את טיישון הזכור לטוב, שאני עדיין מאוד אוהב והייתי רוצה לראות אותו שוב בהפועל למרות הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 1:18 pm 
Freshman

אותי ברמה האישית זה מבאס, זה לא שהוא נטול כישרון לחלוטין, אבל לאחר העזיבה של ספידי ניתן היה להביא שחקן שהיה משדרג את הקו האחורי עם קצת יותר השקעה כלכלית. החתמה של גארד איכותי בנוסך לגבוה טוב הייתה יכולה להקפיץ את הקבוצה הזאת כמה רמות למעלה.
שם של גבוה נוסף ששחכתי ואני מעריך שגם הוא בגדר פנטזיה - מונטרז הארל שעושה שמות באוסטרליה. לראות אותו בארנה יהיה חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 1:23 pm 
Hall of Famer

מצד שלישי יכול להיות שיונתן אלון רוצה לשמור על היררכיה.
שחקן שברור לו שהוא שחקן 8-9 שבא להתאבד על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 1:26 pm 
Freshman

אוקיי, אבל אז אם הארפר נפצע חלילה - אתה הופך לקבוצה בלי כישרון מספיק לרמות בהם הקבוצה מתחרה.
מרגיש כאילו מנסים ממש בכוח להישאר בתבנית של קבוצה אפורה. כל עוד זה ימשיך להביא ניצחונות לא יהיו לי תלונות, פשוט מרגיש שאפשר לכוון קצת יותר גבוה, כישרון בכדורסל זה דבר שהוא כן חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 1:27 pm 
Sophomore

האמת, הארפר מרכז כל כך טוב את המשחק לאחרונה, שאולי כדאי להסב אותו לרכז. בעצם, אולי עושים לו עוול שמצוותים אותו כ-2.
נראה שהוא מסתדר טוב עם קרינגטון. כלומר לדעתי המחליף צריך להיות 1-2 שיכול גם גם לייצר אם הארפר מרכז, ולרכז מספיק טוב כדי לשחק עם קרינגטון.
שחקנים כאלה קשה למצוא במהלך העונה והם לא זולים, לכן כנראה הולכים על מיודענו טאריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 1:27 pm 
Freshman

למרות שיונתן אלון אמר אתמול שיש המון כישרון בקבוצה, אני לא מסכים איתו. זוסמן, קורנליוס, דוברת, מורגן, גונסון, כולם רול פליירס מצויינים, אבל לקבוצה חסר כישרון ויצירתיות. קרינגטון והארפר לא יוכלו לסחוב לבדם את הקבוצה עונה שלמה, וצריך עוד שחקן יוצר שייתן עוד אופציות בהתקפה. פיליפ זה בעצם ויתור על שחקן, והבאת מחליף אפור למשחקי הליגה בסגנון של לייסי מהשנה שעברה. אני מאוד מקווה שימצאו מישהו יותר כשרוני, אפילו אם ייקח קצת זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 1:31 pm 
Sophomore

האמת שיש בזה משהו. מספיק שקרינגטון ביום לא טוב או אפילו הארפר, ואין לנו מספיק כוח אש בגארדים. אלא אם כן דוברת יביא עוד משחקים של 15 פלוס נקודות. מול הגנות קשוחות, אני לא בטוח שיש לו את היכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 1:40 pm 
Junior

ההשוואה בין פיליפ ללייסי גרועה במיוחד. לייסי היה פחות או יותר השחקן הכי אנמי ופרווה ששיחק בהפועל ירושלים אי פעם. פיליפ שחקן סופר אנרגטי, שומר אדיר, חודר מצויין וריבאונדר מעולה. הבעיה האמיתית שלו היא לא הכשרון, אלא קליעה בינונית מבחוץ, וזאת בהחלט בעיה אמיתית כי אין להפועל אף גארד עם קליעה טובה באמת. אבל שוב, כשזה התקציב, לכל שחקן יהיו חסרונות משמעותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2024 2:47 am 
Sophomore

צריך לראות עוד קצת מה צ'אצא' יכול לעשות, אבל ממה שראינו ממנו עד עכשיו העונה, יש מצב שכשהקבוצה תהיה בסגל מלא עדיף שההרכבים של שני גבוהים 'אמתיים' של הקבוצה יהיו שלו ושל וויילי. ככלל, ג'סטין סמית לא מתאים להיות הסנטר המחליף של קבוצה ברמות הללו, בטח שזה אומר לשחק גם לצד וויילי חלק מהדק'. אוגביידה, אם רק יהיה בכושר משחק, עדיף עליו בהרבה- שחקן זול עם סייז ומספיק כישרון כדי לתת את ה15 דק' שוויילי לא על המגרש. נמרוד וצ'אצ'א יכולים גם לתת דק' בסנטר, ויחד עם ג'ונסון ומורגן, הם יכולים לסגור את עמדה 4 ממש בסדר. ה4 שישחק ליד וויילי ואוגביידה צריך להיות עם יכולות מסירה וקליעה, ואת זה סמית לא נותן. כל ציוות של אחד מארבעת האחרים שהזכרתי למעלה אחר ייתן את זה ברמה הרבה יותר משמעותית.

אפשר אמנם להחליט שהולכים על 3-4 סקורר שיחליף את מורגן, אני מעדיף בהרבה אפשרות של תוספת כישרון בגארדים. זה גם משהו שיהיה הרבה יותר קל למצוא, וגם מורגן לטעמי שחקן שתורם בסה"כ דברים חשובים בהגנה ובקליעה, שאתה יכול להביא איזה הארווי או אוסטין דיי אם ניקח את בהגזמה שלא שומרים בשיט ומפרקים את כל המרקם הקבוצתי, בגארדים יש פחות סיכון ליפול ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2024 10:00 am 
Sophomore

יש המון נעלמים כשבאים לדבר על הזרים שצריך להחתים -
1. האם נמרוד בכלל חוזר השנה ובשלב מספיק מוקדם כדי לתרום (אם זה אחרי ינואר זה כמו דברת בשנה הקודמת רק הרצה לקראת שנה הבאה).
2. איך אוגביידה ישתלב. כי בינתיים הוא מראה כושר ללא יותר מ-5 דקות משחק רצופות.
3. מדברים על להביא סנטר זמני נוסף (דיברו על אודוקה אוזובייקה). אז צריך לראות איך הוא משתלב יכול להיות שמה שאמרת יהיה נכון אבל איתו כגבוה המחליף ולא אוגביידה.
4. צאצא ל-5? למרות שבכלל את המשחק הגדול שלו ברביעי הוא נתן ב-5. הוא אמנם רך לעיתים (למרות שברביעי היה אגרסיבי) אבל מצד שני גם כבד ולא קולא בשביל עמדה 4. הוא בטח לא פחות 5 מג'סטין סמית'. הקבוצה צריכה להחליט אם מהמרים על צאצא ל-5 או מייעדים אותו רק ל-4 ברגע שיהיו סנטרים בסגל. אם צאצא הוא מחליף לגיטימי ב-5 אז אפשר להביא זר 4 איכותי סטייל מוריס קמפ במקום איזה עוד מקרר פלגמט כמו אוגביידה..
5. יש שני שחקנים שהם חצי שם ומראים ניצוצות אבל עדיין לא שם - דברת ומורגן. הקבוצה צריכה לבחור על איזה מהם היא מהמרת שיעשה הקפיצה ואז את המחליף של ספידי (זר שאמור להיות איכותי) להביא על העמדה של השני מביניהם.

כרגע מה שנראה זה שהקבוצה לא בונה על צאצא ב-5 (כלומר יביאו עוד אוגביידה ולא איזה מוריס קמפ) ושבגארדים הנטייה להביא הזר הנוסף לעמדה 1 במקום ספידי (מה שייקח דקות בעיקר מדברת). אם זה המקרה אז לא חושב שיחליפו גם את מורגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2024 5:46 pm 
Freshman

התסריט הריאלי על סמך ההתנהלות של הקבוצה עד כה, החתמה של טייריק פיליפ בלבד.
אם היו שואלים נציג הנהלה, התשובה היתה: מבחינת הקבוצה יש 3 שחקנים שהתקדמו (צ'אצ'א, דברת ומורגן),
עוד 3 שחקנים שצפויים לחזור מפציעות וכבר בוצע חיזוק בעמדת סנטר. הקבוצה משחקת היטב, לכן אין צורך בעיבוי כלל, אבל בכל זאת נביא את פיליפ... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 2:18 pm 
Freshman

שיטת "חבר מביא חבר" אינה זרה למועדון בשנים האחרונות.
ישנם שלושה גארדים שמסתבר שחברים של גארד הארפר..טרמונט ווטרס, שאנון אוואנס ואלפריד פייטון.
אם זה אפשרי, את מי מהם הייתם מביאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 19, 2024 6:40 pm 
Sophomore

פייטון, אני מניח, אבל מאוד לא סביר שיתחשק לו להגיע הנה אחרי קריירה של עשרות מיליוני דולרים ב-NBA. ווטרס ואוואנס הם שמות שהעלינו כאן בעבר, אבל לא ליד הארפר. ווטרס אמור להיות זמין אבל אין סיכוי שיגעו בו, אוואנס משחק באנדורה ליד ג'ריק הרדינג, בטח מה זה כיף לשאר הקבוצה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 2:32 pm 
Freshman

גמליאל כתב:
יש המון נעלמים כשבאים לדבר על הזרים שצריך להחתים -
1. האם נמרוד בכלל חוזר השנה ובשלב מספיק מוקדם כדי לתרום (אם זה אחרי ינואר זה כמו דברת בשנה הקודמת רק הרצה לקראת שנה הבאה).
2. איך אוגביידה ישתלב. כי בינתיים הוא מראה כושר ללא יותר מ-5 דקות משחק רצופות.
3. מדברים על להביא סנטר זמני נוסף (דיברו על אודוקה אוזובייקה). אז צריך לראות איך הוא משתלב יכול להיות שמה שאמרת יהיה נכון אבל איתו כגבוה המחליף ולא אוגביידה.
4. צאצא ל-5? למרות שבכלל את המשחק הגדול שלו ברביעי הוא נתן ב-5. הוא אמנם רך לעיתים (למרות שברביעי היה אגרסיבי) אבל מצד שני גם כבד ולא קולא בשביל עמדה 4. הוא בטח לא פחות 5 מג'סטין סמית'. הקבוצה צריכה להחליט אם מהמרים על צאצא ל-5 או מייעדים אותו רק ל-4 ברגע שיהיו סנטרים בסגל. אם צאצא הוא מחליף לגיטימי ב-5 אז אפשר להביא זר 4 איכותי סטייל מוריס קמפ במקום איזה עוד מקרר פלגמט כמו אוגביידה..
5. יש שני שחקנים שהם חצי שם ומראים ניצוצות אבל עדיין לא שם - דברת ומורגן. הקבוצה צריכה לבחור על איזה מהם היא מהמרת שיעשה הקפיצה ואז את המחליף של ספידי (זר שאמור להיות איכותי) להביא על העמדה של השני מביניהם.

כרגע מה שנראה זה שהקבוצה לא בונה על צאצא ב-5 (כלומר יביאו עוד אוגביידה ולא איזה מוריס קמפ) ושבגארדים הנטייה להביא הזר הנוסף לעמדה 1 במקום ספידי (מה שייקח דקות בעיקר מדברת). אם זה המקרה אז לא חושב שיחליפו גם את מורגן.

מסכים שהצורך הגדול זה מה שאין, 4 עם כידרור ויוצר, ככה שהייתי שם את הכסף על קמפ בלי לחשוב פעמיים. הגארד הנוסף יכול ליהיות משלים ושומר עם פוטנציה להוביל כרכז שהארפר לא משחק, לא יודע אם פיליפ עונה על זה אבל אין ספק שבקו האחורי יש יותר דגש על לא להפר את האיזון שנוצר.
אגב עמדה חמש, שוב לא מכיר את אוסטין מספיק אבל חושש שהוא היחיד שיכול להתקשות בסגנון החדש (למרןת שאמרו שכן יש לו יכולות במעבר), ממש יצטרכו לייצר לו מצבים של פיק אנ רול פשוט ומהיר לפני שההגנה מסתדרת בחצי מגרש, או שהוא יאסוף נקודות מרב׳ התקפה ונעילות מול מיסמאטצ׳ים (באופן מפתיע במבחן העין הוא לא גוף כזה גדול בקונטקסט של יורוקאפ ועוד לא ראינו יכולות טכניות שמעידות על שחקן מטרה בצבע, אלא אם כן הוא היה קורבן ראשי של השיטה). סמית׳ (וצ׳אצ׳א שכבר הראה) יוכל להשתלב טוב בסגנון המהיר וזה גם יטיב איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 7:13 pm 
Sophomore

על פי ספורט 5 יש מומ מתקדם בין ירושלים לסופוט על שיחרור הקומבו גארד פיליפ.
בוואן דווח שסילבה מהרצליה במגעים עם ירושלים .
הצפי לחזרת לוי.אוסטין וסמית רק בסוף ינואר.תחילת פברואר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:03 pm 
Freshman

נראה שזה אכן סופי אם מנהיים מדווח.
ההחלטה הזו כנראה תתברר בהמשך ככזאת שהכריעה את גורל העונה, אני מקווה שלכיוון אחר לגמרי מהכיוון שאני צופה לה כרגע.

מה שמעודד בדיווח הנ"ל, הוא הרצון של הקבוצה כן להתחזק בגבוה נוסף. לא מאמין שסילבה יגיע לאור הדם הרע בין המועדונים, אבל זאת הזדמנות נהדרת להחתים כאן את מוריס קמפ שגם ככה בלי קבוצה. גם מונטרז הארל, דיוויד מקורמק ומרקיס מקדאפי יתקבלו בברכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 20, 2024 8:19 pm 
Freshman

גם אני לא מאמין שסילבה יגיע (והדיווח שרדדדטט מדבר עליו לא קיים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: