סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 26, 2025 1:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 24-25
הודעהפורסם: ו' אפריל 25, 2025 4:22 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
d.k. כתב:
לא אגיד שהפועל ת"א תלית שכולה תכלת,
אבל יש עוד כמה משתתפים, לא ממש תמימים בסיפור הזה:
- ג'קובאן שאומר לעפולה, אם לא תשחררו אותי, אני בכל מקרה לא אשחק אצלכם...
- הפועל חיפה שמתרעמת על התנהלות של הפועל ת"א, בזמן שלא משלמת שכר במשך חודשיים
- עפולה שכן הגיעה להסכמה ובסוף מתהפכים ורוצים תוספת כסף משמעותית

לא מצדיק התנהלות של הפועל ת"א, אבל בסופו של הדבר מבחינה מוסרית הם די משתלבים יחד עם שאר המעורבים...

לדעתי, זאת בכלל לא שאלה מוסרית. לשמחתי, הפעם, במקרה, הקבוצה שלי יצאה יותר טוב כי בעסקה של הפועל על הובר לרמת גן לא היו שום טענות. אבל ברור לי שהמהלך המלוכלך של לפנות לשחקן תחת חוזה ולקוות שהוא ילחץ על הקבוצה שלו כדי לקבל שחרור לא נמצא מחוץ לתחום של שום קבוצה שיכולה להרשות לעצמה את זה.

הבעיה עם הפועל תל אביב היא מאוד ספציפית ומדובר נטו באישיות של עופר ינאי. מדובר בנרקיסיסט, שחצן ואגו מאניאק. פיני גרשון עם מיליארד שקל בבנק שרק ב-48 שעות האחרונות הראה איזה 7 פעמים שונות כמה הוא עף
על עצמו. כשזה מי שעומד בראש המערכת והערך היחיד שלו זה ״אני״, אז אפשר לצחוק על מכבי שהם מביאים את טיוס הגרוע, אפשר להציג את הרצון להחתים את ג׳קובן כ״מחווה״, אפשר לזעוק שעושים לך עוול כי אתה לא מדליק משואה ולהתייחס להופעה שלך בסדרת הגמר כדבר ברור מאליו ולחשוב שלשבת לידך באולם זו עוד מחווה. כשזה הבנאדם, מן הסתם גם ההתנהלות מול עפולה וחיפה לא תהיה צנועה ומתחשבת…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 25, 2025 7:57 pm 
Freshman

לגבי עסקת הובר - דברת, אמנם העסקה עברה ללא טענות ובשקט (בשונה להתנהלות שאופיינית לינאי). עדיין אם להתייחס לערך הספורטיבי ובכלל המצב גם לא משהו...
רמת גן בעצם לפני שלב הסופי של העונה מוותרת על אחד משני הישראלים המובילים שלה בתמורה לדברת שטעון הוכחה ובטווח המיידי הובר עדיף בפער + תוספת כספית.
אפשר להבין את הרציונל של רמת גן. בקיץ סביר להניח שלא היו מצליחים להשאיר את הובר בכל מקרה, ככה לפחות יש דברת + פיצוי.
אבל אם להשאיר את הרציונל בצד, מבחינת ראייה בטווח של העונה הנוכחית, לאחר הטרייד הסיכוי של רמת גן ברבע הגמר פוחת.

בשביל להמנע מהמצבים האלו, נדרש חוק שמקדים משמעותית את הדד ליין למעברים בתוך הליגה או סוגר את האפשרות לגמרי במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 25, 2025 8:05 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
d.k. כתב:
לא אגיד שהפועל ת"א תלית שכולה תכלת,
אבל יש עוד כמה משתתפים, לא ממש תמימים בסיפור הזה:
- ג'קובאן שאומר לעפולה, אם לא תשחררו אותי, אני בכל מקרה לא אשחק אצלכם...
- הפועל חיפה שמתרעמת על התנהלות של הפועל ת"א, בזמן שלא משלמת שכר במשך חודשיים
- עפולה שכן הגיעה להסכמה ובסוף מתהפכים ורוצים תוספת כסף משמעותית

לא מצדיק התנהלות של הפועל ת"א, אבל בסופו של הדבר מבחינה מוסרית הם די משתלבים יחד עם שאר המעורבים...

לדעתי, זאת בכלל לא שאלה מוסרית. לשמחתי, הפעם, במקרה, הקבוצה שלי יצאה יותר טוב כי בעסקה של הפועל על הובר לרמת גן לא היו שום טענות. אבל ברור לי שהמהלך המלוכלך של לפנות לשחקן תחת חוזה ולקוות שהוא ילחץ על הקבוצה שלו כדי לקבל שחרור לא נמצא מחוץ לתחום של שום קבוצה שיכולה להרשות לעצמה את זה.

הבעיה עם הפועל תל אביב היא מאוד ספציפית ומדובר נטו באישיות של עופר ינאי. מדובר בנרקיסיסט, שחצן ואגו מאניאק. פיני גרשון עם מיליארד שקל בבנק שרק ב-48 שעות האחרונות הראה איזה 7 פעמים שונות כמה הוא עף
על עצמו. כשזה מי שעומד בראש המערכת והערך היחיד שלו זה ״אני״, אז אפשר לצחוק על מכבי שהם מביאים את טיוס הגרוע, אפשר להציג את הרצון להחתים את ג׳קובן כ״מחווה״, אפשר לזעוק שעושים לך עוול כי אתה לא מדליק משואה ולהתייחס להופעה שלך בסדרת הגמר כדבר ברור מאליו ולחשוב שלשבת לידך באולם זו עוד מחווה. כשזה הבנאדם, מן הסתם גם ההתנהלות מול עפולה וחיפה לא תהיה צנועה ומתחשבת…

אוי, כמה שקנאה זה דבר משעשע

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 25, 2025 9:05 pm 
Hall of Famer

מי שמשעשע פה יותר זה אתה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: