סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 3:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 10:34 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לא צריך בדיקות ישנות, הוא עבר בדיקה מקיפה לפני משהו כמו חודש ולפיה הוא לא כשיר לחזור. גם מכבי וגם דווין מתייחסים לזה בהודעות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 11:09 pm 
Junior

ואתה מאמין לכל מילה של מכבי? או של סמית שאולי קיבל פיצוי מסויים על מנת שיסכים לפרוש בטענה שהוא כבר לא כשיר?
כל מה שאני אומר הוא שאם אני חברת הביטוח אני בודק אותו בעצמי ולא קונה את הבדיקות של מכבי. שלא לדבר על זה שכמו שזה נראה כרגע יש ירידה משמעותית ביכולות של סמית לשחק, אבל עדיין הוא לא עבר פציעה שמשביתה אותו מפעילות ולכן הסיכוי שחברת הביטוח תסכים לשלם רק יורד. הרי לפי ההגיון הזה הפועל יכולה לבקש מהלפרין לפרוש ולבקש את הכסף מחברת הביטוח.
ודרך אגב בשום מקום לא ראיתי עדיין שכתוב שמכבי מתכוונת לבקש את הכסף מחברת הביטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 11:22 pm 
Freshman

https://sports.walla.co.il/item/3100141

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 11:30 pm 
Junior

Rondo כתב:
https://sports.walla.co.il/item/3100141

רק שהידיעה הזו מצטטת מתוך הידיעה בנושא שפורסמה כבר לפני כמעט חודשיים וגם שם לא ראיתי שיש כיסוי לטענה שחברת הביטוח תשלם את רוב שכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 1:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפני שנייה אמרת שלא ראית בשום מקום שמכבי תדרוש את זה בכלל. עכשיו ראית.
מן הסתם חברת הביטוח תעשה בדיקה בעצמה, כל חברת ביטוח עושה את זה. בהצלחה עם זה. סמית עבר כל כך הרבה בדיקות בשנתיים האחרונות, לא רק לאחרונה.
בוא נגיד שמכל הדברים שיש לי כאוהד מכבי לדאוג מהם במכבי הנוכחית, זה בערך האחרון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 4:34 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מן הסתם חברת הביטוח תעשה בדיקה בעצמה, כל חברת ביטוח עושה את זה. בהצלחה עם זה. סמית עבר כל כך הרבה בדיקות בשנתיים האחרונות, לא רק לאחרונה.

אכן, אמרתי שלא ראיתי כי באמת לא ראיתי, ומשהובא הקישור לידיעה קראתי ואמרתי מה דעתי - לדעתי יש כאן מיחזור של הידיעה הקודמת, אבל זכותך כמובן לחשוב שהכתב הלך ובדק שוב את הדברים, אני כנראה קצת יותר סקפטי.

אני גם כנראה יותר סקפטי לגבי הסיכוי של תביעה כזו להצליח. בעצם המשמעות היא שקבוצה תחתים שחקן מבוגר יחסית, על חוזה ארוך טווח ואז אם וכאשר תהיה ירידה ביכולת שלו, יגידו שהברכיים שלו גמורות, הסחוסים שחוקים וכד׳, מה שמן הסתם נכון לגבי חלק גדול מהשחקנים בגיל הזה בכל מקרה, ואז חברת הביטוח תשלם. כמו שכבר כתבתי קודם, לפי ההגיון הזה הפועל יכולה לטעון שיותם הלפרין לא יכול לעמוד בעומסים של 30 דקות בשבוע שתי מסגרות ולבקש מחברת הביטוח לשלם את החוזה שלו. ולאור ההיסטוריה של בעיות הגב של יותם, אני בטוח שלא תהיה בעיה להביא חוות דעת רפואית שתתמוך בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 7:47 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מנחם כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אכן, אמרתי שלא ראיתי כי באמת לא ראיתי, ומשהובא הקישור לידיעה קראתי ואמרתי מה דעתי - לדעתי יש כאן מיחזור של הידיעה הקודמת, אבל זכותך כמובן לחשוב שהכתב הלך ובדק שוב את הדברים, אני כנראה קצת יותר סקפטי.

אני גם כנראה יותר סקפטי לגבי הסיכוי של תביעה כזו להצליח. בעצם המשמעות היא שקבוצה תחתים שחקן מבוגר יחסית, על חוזה ארוך טווח ואז אם וכאשר תהיה ירידה ביכולת שלו, יגידו שהברכיים שלו גמורות, הסחוסים שחוקים וכד׳, מה שמן הסתם נכון לגבי חלק גדול מהשחקנים בגיל הזה בכל מקרה, ואז חברת הביטוח תשלם. כמו שכבר כתבתי קודם, לפי ההגיון הזה הפועל יכולה לטעון שיותם הלפרין לא יכול לעמוד בעומסים של 30 דקות בשבוע שתי מסגרות ולבקש מחברת הביטוח לשלם את החוזה שלו. ולאור ההיסטוריה של בעיות הגב של יותם, אני בטוח שלא תהיה בעיה להביא חוות דעת רפואית שתתמוך בכך.

אז יאללה, שי-ם יפרישו את יותם.
זה בטוח יוריד כמה ויכוחים מיותרים ומעייפים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 10:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מנחם כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אתה לא קורא מה שאני כותב. לא אמרתי שחברת הביטווח תקבל את מה שמכבי אומרת ככזה ראה וקדש, להיפך, אמרתי שהיא מן הסתם תערוך בדיקות משל עצמה. אני לא ראיתי צילומי רנטגן או MRI של דווין סמית, אבל הוא עבר המון בדיקות בשנתיים האחרונות והחומר הרפואי שכבר קיים עליו הוא מן הסתם רב, מוצלב מכמה וכמה כיוונים. ראינו כולנו גם איך זה נראה.
בקיצור, הערכה בלבד, חברת הביטוח תתקשה מאד לסתור את זה.
תוסיף לזה את הכוח של מכבי בתור לקוח, ואני לא צופה בעיות. אני מאמין שיהיו למכבי בעיות הרבה יותר גדולות מזו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 11:19 am 
Hall of Famer

בדיחה מתוך המדור הסאטירי בידיעות אחרונות :
מכבי ת"א הודיעה שדווין סמית לא כשיר לשחק כדורסל מקצועני .
ניקולה וויצ'יץ' ממליץ להאריך את חוזהו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 11:56 am 
Hall of Famer

דווין סמית היה אמור לקבל העונה 450 אלף נטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 11:58 am 
Hall of Famer

דרך אגב המשתכר הכי גבוה העונה במכבי יהיה תיוס עם 800 אלף דולר ומס ישראלי
אחרין גקסון עם 750
הפרח וקול עם 700 כא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 2:40 pm 
Freshman

גם אבי סגל כתב הבוקר בישראל היום שאת ה-500k שסמית היה אמור לקבל העונה ישולם על ידי חברת ביטוח. כנראה שמכבי הסדירו את זה איתם בחודש-חודשיים האחרונים כשהיה ברור שהוא בדרך לפרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 3:25 pm 
Sophomore

"עו"ד : אדוני השופט, בתביעה הזאת לא נציג אפילו מסמך רפואי אחד.
שופט: אפילו לא אחד? זו תביעת ביטוח אדוני, לא תרצו להראות למה הלקוח שלכם זכאי לקבל את דמי הביטוח?
עו"ד: לא. יש לנו ראיות אחרות. חוץ מזה, אנחנו מבקשים שהדיון יתקיים בדלתיים סגורות.
שופט: ומה הנימוק לבקשה החריגה הזו?
עו"ד: אנחנו נקרין את כל המשחקים שהתובע השתתף בהם בשנתיים האחרונות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 4:31 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מנחם כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אתה לא קורא מה שאני כותב. לא אמרתי שחברת הביטווח תקבל את מה שמכבי אומרת ככזה ראה וקדש, להיפך, אמרתי שהיא מן הסתם תערוך בדיקות משל עצמה. אני לא ראיתי צילומי רנטגן או MRI של דווין סמית, אבל הוא עבר המון בדיקות בשנתיים האחרונות והחומר הרפואי שכבר קיים עליו הוא מן הסתם רב, מוצלב מכמה וכמה כיוונים. ראינו כולנו גם איך זה נראה.
בקיצור, הערכה בלבד, חברת הביטוח תתקשה מאד לסתור את זה.
תוסיף לזה את הכוח של מכבי בתור לקוח, ואני לא צופה בעיות. אני מאמין שיהיו למכבי בעיות הרבה יותר גדולות מזו.

כנראה שאתה לא קורא את מה שאני כותב. איפה כתבתי שאתה חושב שחברת הביטוח תקבל את מה שמכבי אומרת ככזה ראה וקדש? מה שכתבתי הוא שאני יותר סקפטי ביחס להצלחה של התביעה. כמו שכבר כתבתי, זה שיש לך צילומים שמראים כל מיני בעיות שיש לשחקן זה עוד לא אומר שחברת הביטוח תסכים לשלם לו את כל השכר שלו על פי החוזה משום שיש הרבה שחקנים שממשיכים לשחק למרות בעיות כאלה ואחרות, כולל סמית ששיחק לא מעט בשנה שעברה ומן הסתם כבר סבל מהבעיות שמהן הוא סובל השנה.

ההערכה שלי היא שמכבי וסמית וחברת הביטוח הגיעו לאיזה פשרה שבה סמית ויתר על חלק מהשכר שמגיע לו, חברת הביטוח הסכימה לשלם חלק ואולי גם מכבי הסכימה לספוג חלק מהעלות.

נערך לאחרונה על ידי מנחם בתאריך א' אוקטובר 01, 2017 8:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 4:34 pm 
Junior

אד הורטון כתב:
"עו"ד : אדוני השופט, בתביעה הזאת לא נציג אפילו מסמך רפואי אחד.
שופט: אפילו לא אחד? זו תביעת ביטוח אדוני, לא תרצו להראות למה הלקוח שלכם זכאי לקבל את דמי הביטוח?
עו"ד: לא. יש לנו ראיות אחרות. חוץ מזה, אנחנו מבקשים שהדיון יתקיים בדלתיים סגורות.
שופט: ומה הנימוק לבקשה החריגה הזו?
עו"ד: אנחנו נקרין את כל המשחקים שהתובע השתתף בהם בשנתיים האחרונות".

אבל זה בדיוק העניין. אם תקרין את כל המשחקים שבהם סמית׳ השתתף בשנתיים האחרונות, אתה לא תראה שחקן שלא יכול לשחק יותר כדורסל, אלא שחקן שעבר פציעות וירד מאוד באתלטיות שלו. אלא אם כן המצב שלו החמיר מאוד בקיץ, לא נראה לי שיש למישהו ספק שסמית׳ יכול היה, אם היה רוצה, להשיג חוזה נוסף בתחתית הליגה האיטלקית, למשל, או אפילו בליגה שלנו (אם אני חולון, למשל, אני לגמרי לא בטוח שאני מעדיף את פניני על פניו). אלא שכדי שזה ישתלם לו כלכלית הוא היה צריך לעשות עוד איזה שלוש עונות וכשזה עומד מול האופציה של לפרוש ולקבל את כל הכסף, ברור השיקול וברורה ההחלטה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 4:41 pm 
Sophomore

א. השתתף. כזכור לא שיחק בליגה עד גמר הגביע וגם באירופה נעדר לא מעט.
ב. אני כמובן קצת הגזמתי אבל זה היה הרבה יותר מאובדן אתלטיות. זה שחקן שאיבד את היכולות שלו על המגרש. אני לא מתחום הביטוח אבל זה שהוא יכול לעשות צעד וחצי בליגה הבלגית השנייה לא אומר שכושר ההשתכרות שלו לא נפגע ושהוא כשיר לעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 5:26 pm 
Junior

אד הורטון כתב:
א. השתתף. כזכור לא שיחק בליגה עד גמר הגביע וגם באירופה נעדר לא מעט.
ב. אני כמובן קצת הגזמתי אבל זה היה הרבה יותר מאובדן אתלטיות. זה שחקן שאיבד את היכולות שלו על המגרש. אני לא מתחום הביטוח אבל זה שהוא יכול לעשות צעד וחצי בליגה הבלגית השנייה לא אומר שכושר ההשתכרות שלו לא נפגע ושהוא כשיר לעבודה.

באירופה הוא לא שיחק בדיוק בשני משחקים ומכל שחקני מכבי הוא השני במספר הדקות הכולל באירופה, וגם בממוצע הדקות למשחק הוא שלישי בקבוצה עם למעלה מ 26 דקות למשחק. אז גם אם בליגה הוא שיחק רק ב 19 משחקים, וגם אם הוא איבד הרבה מהאתלטיות וכד׳, עדיין המספרים מראים שמישהו חשב שגם במצבו הוא עוד יכול לתרום ולכן לטעון שפתאום הוא כבר לא כשיר לעבודה זה לא משהו שחברת הביטוח תשמח לאשר.

נערך לאחרונה על ידי מנחם בתאריך ה' ספטמבר 28, 2017 5:31 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 28, 2017 5:27 pm 
Junior

מכבי החליטה מראש, כקונספט, שיהיה שחקן ליורוליג ולא לליגה. במשחקים באירופה, מהם לטענתך הוא ״נעדר לא מעט״, הוא פתח בחמישייה ב-24 מתוך 30 המשחקים ועלה מהספסל בעוד ארבעה, כלומר נעדר משניים מתוך שלושים.

גם המספרים שהוא נתן לגמרי לא רעים ובהרבה קטגוריות, כולל דקות משחק, הירידה שלו היתה קטנה עד לא משמעותית. אני לא חושב שיש איזשהי קבוצה באירופה שמשחקת שמשחקת במסגרת אחת (פלוס לא מעט קבוצות שמשחקות בשתיים) שלא היתה שמחה להחתים אותו, אז גם דיבורי הליגה הבלגית השנייה הם הגזמה פראית.

לא שאכפת לי יותר מדי. שיהנה מכספי הביטוח ושמכבי תהנה מהמייקל רולים שהחתימה בכסף שחסכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2017 10:58 pm 
Hall of Famer

הרמה שדווין סמית' הפגין במכבי לא מעניינת. הוא יכול להיות השחקן הכי חלש בעולם, לא מסוגל לחבר מסירה ועדיין חברת הביטוח לא צריכה לשלם למכבי אגורה על החוזה שלו.
הסיבה היחידה שחברת הביטוח צריכה לשלם כסף היא שמסיבה בריאותית אסור לסמית' לדרוך על מגרש כדורסל. אם סמית' יכול לשחק כזר בליגה האפגנית השלישית, אז הביטוח לא אמור לכסות את החוזה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 30, 2017 12:15 am 
Junior

לא נשמע הגיוני.
הוא צריך להיות כשיר למסגרת בה הוא אמור לשחק לא לליגה האפגנית.
ומתי קראת לאחרונה את הפוליסה שאתה כה נחרץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 30, 2017 4:02 pm 
Hall of Famer

לא קראתי את הפוליסה, אבל לפי מה שאני יודע, הפוליסות הללו הן לאובדן כושר עבודה/יכולת לשחק כדורסל. זה שדווין סמית' נחלש וכבר לא שחקן לרמה של מכבי תל אביב לא אמור לעניין את חברת הביטוח, אלא רק הנושא הרפואי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 30, 2017 6:30 pm 
Sophomore

יש להבדיל בין פוליסת אובדן כושר עבודה (המונפקת עבור הספורטאי) לבין פוליסת הבטחת שכר, שהקבוצה מבטחת ״את עצמה״ בגין מצבים שבהם השחקן לא יכול לשחק ולה יש התחייבות חוזית כלפיו לתשלום השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 30, 2017 6:55 pm 
מנהל פורום

בקיצור סת ם יש פה דיון עקר ומשעמם כשאתם אפילו לא יודעים על איזה סוג פוליסה מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 30, 2017 10:53 pm 
Hall of Famer

גם סוג הפוליסה השני שמיכאל מדבר עליו הוא לא מבטח את הקבוצה מפני ירידה ברמת השחקן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 5:39 am 
Junior

מיכאל כתב:
יש להבדיל בין פוליסת אובדן כושר עבודה (המונפקת עבור הספורטאי) לבין פוליסת הבטחת שכר, שהקבוצה מבטחת ״את עצמה״ בגין מצבים שבהם השחקן לא יכול לשחק ולה יש התחייבות חוזית כלפיו לתשלום השכר.

אבל גם כאן אתה מניח שהשחקן לא יכול לשחק וזה בוודאות לא המקרה של סמית שעדיין יכול לשחק, רק פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: