Att כתב:
אני אנסה לנסח בצורה יותר מדויקת את מה שאני חושב על ההתקפה של הת'אנדר -
הם נשענים יותר מדי על ההגנה שלהם כדי לייצר התקפה ותלויים בכך.
ברגע שאנחנו עוברים להתקפה עומדת (כי ההגנה פחות טובה או שהקבוצה ממול מצליחה להגן על הכדור),
הם מאוד מאוד מאוד תלויים ב-SGA
ולא תמיד מצליחים ליצור ריווח יעיל סביבו.
הקלעים לא מספיק אמינים. אני לא חושב שראיתי את קארוסו בריצת הפלייאוף של הלייקרס
אבל כרגע עם איך שההתקפה שלו נראית, הוא בקושי מסוגל לעלות על הפרקט.
ואין מספיק יוצרים מכדרור. ג'יי-דאב זה נחמד
אבל אני ממש מקווה שטופיץ' יתפתח להיות שחקן משמעותי (סימן שאלה אחד גדול כי יש הרבה דברים שהוא צריך לתקן) כי חסר להם סקורר/יוצר נוסף.
אני די מסכים עם זה, אבל עם כמה סייגים.
קודם כל, לא בטוח איך זה ייראה עם הרטנשטיין וצ'ט על המגרש. מעבר לגודל והתרומה ההגנתית הברורה, הם מייצרים איזון הכרחי בהתקפה בין הקו הקדמי לאחורי. ויכולת לעשות פיק-אנד-רול עם שיי וג'יי דאב ולסיים בצבע, שכרגע מאוד חסרה לת'אנדר. דורט, וואלאס, קארוסו, ג'ו והרוקיז כולם מתקשים מאוד לסיים בצבע מול אורך. וויגינס וקנריץ' רק קצת יותר טובים. כתוצאה מזה, כרגע החדירות של שרגא וג'יי דאב שלא מסתיימות בזריקות שלהם כמעט כולן הולכות החוצה לשלשות. וכשהחברים ביום קליעה לא טוב, כמו אתמול, זה ממש לא נראה טוב. אבל גם כשכן, חסר כאן גיוון. כי גם כשנגיד דורט או קארוסו קלטו שלא הולך להם בקליעה, הורידו כדור ונכנסו לצבע, הם לא סיימו טוב וגם לא סוחטים עבירות. הת'אנדר מתלוננים בזמן האחרון שהם בין הקבוצות שהולכות לקו הכי פחות בליגה והיריבות שלהם תמיד מקבלות יותר שריקות. חלק מזה לדעתי נובע מחוסר אגרסיביות מספיק בחדירות. וחלק מזה שפשוט אין גבוהים שיסיימו בצבע.
רק נזכיר שלפני שצ'ט נפצע, הת'אנדר עמדו על מאזן של 1:8, עם הפסד יחיד דחוק בדנבר. מאז הם עם שלושה ניצחונות ושלושה הפסדים, מה שמראה כמה הוא קריטי לקבוצה בשני צידי המגרש.
לקבוצה שהיא כבר קונטנדרית זה בעיני הימור גדול מדי לבנות על רוקי בן 19 שלא ישחק השנה כשחקן רוטציה משמעותי (אפילו מאוד). אם המסקנה היא אכן שחסר יוצר מהספסל, אז צריך להביא אחד כזה.