סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:07 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אם משעור יחתום על 320 אז הוא לא ירד בדולר מהדרישה המקורית שלו.
מאמין שהוא ירד, אחרת המשא ומתן התקוע לא היה מתחמם מחדש. לעולם לא נדע הדיסאינפורציה בנושא חוגגת. ע"ע השכר של מקל.
מייקל רול הוא התמה סבירה לשחקן במעמד של סילי, לדעתי הוא יותר טוב ומגוון מסילי.
צריכים להפנים שמעט מאוד שחקנים מוכשרים נשארים באירופה. הסינית כבר כמה שנים לוקחת את מה שהNBA לא לוקח.
אז בשרשרת המזון יש הNBA שמחזיק שחקני דרג שני באירופה כמו אברינס וסטורנסקי ויש את הסינית שלוקחים את מי שנצץ ביורוליג דריוס אדמס ב2016 קייל פוג ב2017 ואחר בשרשרת המזון יש את צסקא, ריאל ופנר ורק אחר כך באה מכבי
ככה שמייקל רול החתמה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היו ביורוליג שחקנים שנצצו יותר מאדמס ופוג, עם כל הכבוד לשניהם. לא הייתי מסיק מהם על שרשרת המזון.

לגבי מייקל רול, לא ראיתי ממנו יותר מדי אבל מהמעט שראיתי הוא שומר הרבה פחות טוב מסילי. אם כבר גארד מהליגה הטורקית, הייתי מחתים את ג'ורדן תאודור לפניו גם עם יד קשורה מאחורי הגב (בין כה הצוות הרפואי לא ישים לב אם הוא ישחק עם יד פחות).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:36 pm 
Junior

shmueliki כתב:
ראובן כתב:
אני די מבואס מזה שהוא עוזב את מכבי, גם בגלל שאני מכיר לפחות אוהד הרצליה אחד שיהיה ממש מבואס מהעניין (הרסי, לא אתה, למרות שיהיה מעניין לשמוע את דעתך). אם הוא יגיע לחולון זה יהיה חצי נחמה.

אתה מכיר 3 כאלו , לפחות

עלם המחשבה עושה לי צרבת ואני מודיע על כך בכל מדיום אפשרי כך שמפתיע שפספסת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:40 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
היו ביורוליג שחקנים שנצצו יותר מאדמס ופוג, עם כל הכבוד לשניהם. לא הייתי מסיק מהם על שרשרת המזון.

לגבי מייקל רול, לא ראיתי ממנו יותר מדי אבל מהמעט שראיתי הוא שומר הרבה פחות טוב מסילי. אם כבר גארד מהליגה הטורקית, הייתי מחתים את ג'ורדן תאודור לפניו גם עם יד קשורה מאחורי הגב (בין כה הצוות הרפואי לא ישים לב אם הוא ישחק עם יד פחות).

לא אמרתי שהם לקחו את כל מי שנצץ אבל שנתיים ברציפות שהם לוקחים את גארדים שעשו פריצה והיו אמורים להיות סחורה חמה בקיץ
תראה איפה משחקים שחקני הNBA שלא מצאו קבוצה
ג'וש סמית'
ג'ימר פרדט
יש לך ספק שהירוליג היה מת לקחת אותם לפני הסינית, אבל הוא לא מצליח, הוא משלם פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:42 pm 
Freshman

כמה שחקנים מובילים בני 30...רייס, טיוס, רול, סטימאץ' (?)...

טרם צפיתי בו בפעולה, לא לקחתי יותר מדי בחשבון את הסטטיסטיקה שלו ב- "צ'מפיונס"/פיב"א ליג, אבל הסטטיסטיקה שלו בליגה הטורקית שכיום היא אחת הטובות באירופה, בהחלט מדברת כשיש קבוצות כמו פנרבחצ'ה, אנדולו, דארושפקה וגלאסטראי.

הבחור קולע בדאבל פיגרס באחוזים טובים, אם כי 35% מהשלוש זה לא אחוזים טובים, סבירים אולי, מאידך הוא מוסר 4.7 אסיסטים למשחק מה שעשוי להפוך אותו לחיוני מאוד לצד רייס, הוא גארד גבוה (1.97), יכול לשחק 2-3, מה שעשוי לאפשר למכבי לשחק גם סמול בול או עם 3 מובילי כדור.

מקצועית יש סיבות טובות ללמה הוא יכול להתאים, אבל הגיל גם משחק תפקיד, 30 זה לא אחרי השיא, אבל לא הייתי אומר שזה גיל פריצה של שחקנים, זו קפיצת מדרגה בשבילו ברמת הקריירה, ועדיין, שחקנים מגיעים לשיא היכולת שלהם בדר"כ בין גיל 25-29, אם הולכים אחורה בזמן הרבה שחקנים שהגיעו למכבי בני 30-31 כשלו: רוצ'סטי (אחרי עונת שיא קריירה), סוני ווימס, ונטיגו קאמינגס, מורן רוט (אפילו שלא זר), יבזורי...

אולי פספסתי כמה שמות, לא הזכרתי שמות של שחקנים בני 33 ואילך שברור שהם כבר אחרי השיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 5:57 pm 
Hall of Famer

ההחתמה לא ברורה לטעמי דווקא עקב הסגל הישראלי והחוזים הקיימים .
הרי לאור הגיל והרזומה ברור שלא מדובר במציאה שראו כאן הזדמנות חד פעמית להחתים .
אם למשל לא מוצאים אף קבוצה ללנדסברג ומחליטים להשאיר אותו בכל זאת ( לא תסריט מופרך לטעמי ) - אז אין לרול כל כך מקום , וכן אני מבין שהוא שחקן טוב יותר , אבל ההבדל הוא שלנדסברג כבר חתום ...

רוצה לומר - אל תחתים שחקני ספסל זרים ( להבדיל מישראלים , שם ההיצע מצומצם ) לפני שאתה מוודא מה מצב הספסל הנוכחי שלך עקב החוזים הקיימים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 6:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הרסי הוקינס כתב:
shmueliki כתב:
ראובן כתב:
אני די מבואס מזה שהוא עוזב את מכבי, גם בגלל שאני מכיר לפחות אוהד הרצליה אחד שיהיה ממש מבואס מהעניין (הרסי, לא אתה, למרות שיהיה מעניין לשמוע את דעתך). אם הוא יגיע לחולון זה יהיה חצי נחמה.

אתה מכיר 3 כאלו , לפחות

עלם המחשבה עושה לי צרבת ואני מודיע על כך בכל מדיום אפשרי כך שמפתיע שפספסת.

סליחה שהתעלמתי משניכם :-) היה לי די ברור מה תחשבו אבל לא רציתי לדחוף מלים לפה של אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 6:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואני חייב להגיד שבאמת מייקל רול מזכיר קצת את מורן רוט (בשם לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 6:52 pm 
Junior

עדכונים מבית היוצר של פיק (בגזרת מקל & אוחיון):
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

1. מכבי תל אביב לא מוותרת על שחרורו של גל מקל. ל-ONE נודע כי הצהובים הציעו את הרכז הישראלי לגראן קנאריה מליגת ה-ACB הספרדית ומוכנים לשאת בהשתתפות ההוצאות שכרו.

2. יוגב אוחיון קיבל הוראה לא לחתום לעת עתה בקבוצה אחרת וזאת משום שההנהלה תנסה להגיש לו הצעה לחתום על חוזה חדש לשנתיים נוספות בשורות הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 6:55 pm 
מנהל פורום

לדעתי רול יהיה 2/3 בחמישיה ולא יעלה מהספסל, והוא יפתיע לטובה
רכז בכיר (רייס למשל) ג'ון די ורול בחמישיה נמוכה ומהירה
רכז, רול וסמול פורוורד כבד יתר (המחליף של סמית') בהרכב גבוה וכבד יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 7:02 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
פוקס מאשרים את סיום החוזה עם מכבי, המנויים לא נמכרים, וכאן נשאלת השאלה, מאיפה הכסף לכל השופינג שמכבי עשתה הקיץ?

גארד שיכול לשחק בעמדה 3.קליעה יציבה בד"כ מהשלוש(בד"כ סביב ה40 אחוז)
שחקן שאמור להיות רול פלייר.אם בונים עליו כעל גארד עיקרי אז זה לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 7:05 pm 
Junior

בקשר לכתבה של פיק, מקל לא בחר במכבי בגלל היורוליג (על פני ההצעה שהגיעה אליו מהפועל)?

יהיה מאוד משעשע לראות אותו עובר לשם (ועד יותר משעשע יהיה זה לנצח אותו ביורוקאפ) + החזר של 50% מהרווחים בעקבות חוקי המס, ויוצא בהפסד כספי ניכר...או שהוא מתכנן כעת מספר שנים בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:09 pm 
Hall of Famer

החזר של הרווחים על פני מה? על פני הישארות במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 9:44 pm 
מנהל פורום

אדום88 כתב:
בקשר לכתבה של פיק, מקל לא בחר במכבי בגלל היורוליג (על פני ההצעה שהגיעה אליו מהפועל)?

יהיה מאוד משעשע לראות אותו עובר לשם (ועד יותר משעשע יהיה זה לנצח אותו ביורוקאפ) + החזר של 50% מהרווחים בעקבות חוקי המס, ויוצא בהפסד כספי ניכר...או שהוא מתכנן כעת מספר שנים בחו"ל.

או להפסיד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:04 pm 
Sophomore

לא יודע מה היה מאחורי הקלעים אבל בסיבוב השני על מקל, ירושלים כלל לא התחרתה לדברי אורי אלון, אז לא היתה למקל בכלל בחירה.
בהמשך לענייני רול- עקיצה רצינית של הסוכן שלו בטוויטר, כנראה כלפי פיק.

Sources close to Mike Roll never told anything to a reporter that is reporting the news. We dont like this guy, his attitude or his methods

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 10:08 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי אותו מספיק אבל מהמעט שראיתי - לא מבין את ההחתמה הזו. לא ראיתי שאתלטית הוא מסוגל להתמודד בצורה רצינית, גם בליגה הוא יתקשה ברמה הפיזית מול גארדים אתלטים וחזקים.
נוסיף לזה שהוא אולי מוכשר, ושותף לעונה הבאמת יפה שבשיקטאש עשתה לפחות בליגה - אבל גם היה שותף לשתי ההיחנקויות המפוארות שלה בסדרת הגמר כולל איבוד ה-14 הפרש בשתי דקות.

שוב, אני מסייג שלא ראיתי אותו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:09 pm 
Sophomore

לדעתי רול לא אמור להיות השחקן הכי חשוב בקבוצה הזאת. רול פלייר. אם תרצו, הזר השישי בסגל, הזול ביותר וגם הכי פחות בכיר. על תקן די ג'יי סילי, נייט לינהארט וריקי היקמן (כשהגיע לראשונה). כל עוד זה יהיה המצב, הכל בסדר. אם מייעדים לו משהו מעבר לזה, חבל.

ועם כל האמור לעיל, אני חושב שהוא אחלה שחקן. שומר טוב, קלע טוב ומוסר לא רע. שחקן קבוצתי שתורם בכמה אספקטים. קשה להתעלם מההחנקויות של בשיקטאש בגמר, אבל העובדה שהם (ולא אפס, גלא או דרושפאקה) בכלל הגיעו לשם היא יותר מרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:22 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
זה לא בדיוק כמו הלפרין בירושלים, כי הלפרין נתן תרומה לא אפסית העונה וכי הקבוצה היא הצלחה גדולה מאז שהוא הגיע אליה.

פניני נתן תרומה אפסית בקבוצה מזעזעת שנמצאת כנראה בתקופה הגרועה בתולדותיה (המודרניים לפחות). זה בנוסף לכך שהוא השמין, לא בכושר, ומקרין אווירה שלילית בכל מובן שהוא. ואני לא חושב שהגזמתי כאן במילימטר.

לא רק בתקופה המודרנית אלא הגרועה בתולדותיה נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 02, 2017 11:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מתברר שקצת קשה למקד את החיפוש עליך כאשר השם הפרטי שלך הוא מייקל ושם המשפחה יכול למלא ספרון של כותרות משחקי כדורסל במוסף הספורט...(השתמשו במילות החיפוש "michael roll ucla" defense בשביל להגיע לסקאוטינג רפורט קצר שהרפטורס הכינו עליו)

אז מסתבר שידידנו החדש מהסושיה הוא מוביל כל הזמנים במשחקים ששוחקו בUCLA (או לפחות היה החל מ2010... לא הצלחתי למצוא מי המוביל הנוכחי) כפרשמן הוא היה חלק מהקבוצה (עם פארמר קוליסון אפללו והנסיך הקמרוני) שהגיעה לגמר (בו הפסידה לפלורידה הגדולה של הורפורד ונואה) והמשיכה לעוד 2 ביקורים בפיינל פור, נפצע בתחילת עונתו השלישית (עונת הפרשמן של קווין לאב) והעביר את רובה בהחלמה כדי לחזור כג'וניור בעונתו הרביעית. סיים את קריירת המכללות ב2010 כשחקן המוביל (דקות, נקודות, אסיסטים ושלשות) של קבוצה לא כשרונית במיוחד שלא העפילה לטורניר הגדול.
קיבל הרבה מחמאות מהמאמן בן הוולנד ("שחקן שתרם לנו הרבה מהלכים וסלים חשובים") ומחבריו לקבוצה (ג'רו הולדיי דארן קוליסון ראסל ווסטברוק וטיילר האניקט בין השאר) נחשב למנהיג ווקאלי על המגרש שמכוון שחקנים ונמצא רוב הזמן בתנועה, מוסר טוב עם יחס אס'/איב' מצוין וקלע מסוכן מבחוץ (43% ממוצע קריירה כולל שלשה וחצי ב49% ו2.5 שלשות ב47% בשתי עונותיו האחרונות), ריבאונדר חלש יחסית לגובהו, לא סקורר אבל יודע להזיז את ההתקפה למקומות הנכונים בין אם זה בתנועה ללא כדור או מסירה לשחקן חופשי.

לא יצא לי לראות משחקים שלו ולא הצלחתי למצוא יותר מדי דוחות על איך ההגנה ומה המגרעות העיקריות שלו. הוא לא היה ממש ברדאר להיבחר בדראפט ולא מצאתי פרופיל בדראפט.נט אבל אני מבין שהוא לא אתלט גדול אלא יותר שחקן שבנוי על יסודות ואינטלגנציית משחק, שזה נחמד אחרי העונה החולפת. השאלה אם הוא חור בהגנה או סוג של נייט לינהארט (עם יותר קליעה ומסירה ופחות אתלטיות) שיודע להתמקם נכון ולא נותן שיתעללו בו בחדירות. מספרי ההגנה שלו לא ממש מרשימים (מעט ריב' כחטיפה למשחק וכמעט בלי חסימות) והבחירה לחמישיית ההגנה בטורקיה שנזרקה איפשהו היא קשקוש, הוא היה באולסטאר שם זה כן.

אין ספק שהעובדה שהוא לא ממש פרץ עדיין בקריירה האירופאית שלו וכבר חגג 30 קצת מאכזבת ואני עדיין לא אוהב את זה שמחתימים זרים משלימים לפני שיש את המובילים אבל אם מביאים לצידו סווינגמן אתלטי והגנתי, בונים לו כמה תרגילי קלעים ולוקחים בחשבון שהוא יכול לעזור להניע את ההתקפה אבל לא סקורר עיקרי (סטייל הלפרין בי-ם) הוא יכול להווה שחקן חמישיה תורם.

אין מה לעשות, אנחנו נכנסים לעונה פיננסית ולא ריאלי לצפות שכל הזרים יהיו שחקנים מוכרים או כוכבים.
אני מצפה שישקיעו ברכז ובסטרץ 4 (אם מילר לא נשאר) ואם מביאים עוד סמול אתלטי שהוא סטופר הגנתי וסנטר מחליף שלא יהיה דביל גמור וייתן בנוסף לאנרגיות וריבאונד קצת ממה שטיוס לא מביא (גובה/קליעה מחצי מרחק וצפונה/יכולת מסירה/פוסט אפ - 2 מהנ"ל יהיה נחמד) אז רול יכול להתאים כשחקן חמישייה בהרכב כזה.
הכל יהיה תלוי אם ספחיה היה שותף לבחירה ואם אכן יביא את הזרים האחרים שיתאימו למארג הקבוצתי (אם למשל רייס חותם ורול מתגלה כמגן חלש אז יצטרכו להביא גארד בולדוג הגנתי ואולי הוא יעלה מהספסל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 12:22 am 
Freshman

בעונה הנוכחית הוא קלע 42% ל3 בפיבא (2 שלשות למשחק) ו35% בלבד בליגה הטורקית.

הדבר היחיד שמעניין בו זה האס' (ממוצע של 4.5 אס' העונה בכל המסגרות על פחות מ1.5 איב').

ליגה טורקית
http://www.bsl.org.tr/bsl/Oyuncular?nam ... 3&Lig=7459

פיבא
http://www.basketballcl.com/16-17/Micha ... |tab=stats

לפי מה שדווח עליו בכמה מקומות מדובר בשחקן הגנה בעייתי, לא כזה שיכול לשחק לצד רייס.

אני באמת לא מבין מאיפה הם מגרילים את השחקנים האלו, אפילו ביורוקאפ אפשר למצוא קלעים הרבה יותר מעניינים (קייל קוריק לדוגמה).

נערך לאחרונה על ידי eli2510 בתאריך ב' יולי 03, 2017 12:35 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 12:30 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
לא ראיתי אותו מספיק אבל מהמעט שראיתי - לא מבין את ההחתמה הזו. לא ראיתי שאתלטית הוא מסוגל להתמודד בצורה רצינית, גם בליגה הוא יתקשה ברמה הפיזית מול גארדים אתלטים וחזקים.
נוסיף לזה שהוא אולי מוכשר, ושותף לעונה הבאמת יפה שבשיקטאש עשתה לפחות בליגה - אבל גם היה שותף לשתי ההיחנקויות המפוארות שלה בסדרת הגמר כולל איבוד ה-14 הפרש בשתי דקות.

שוב, אני מסייג שלא ראיתי אותו יותר מדי.

זכרתי שראיתי אותו בקליפ שהבאת של ההיחקנקות במשחק האליפות אבל מצפייה בסטטיסטיקה היה לו דוקא משחק לא רע (15 נק' אמנם באחוזים רעים מהשדה אבל גם 3 כ"ח 6 אס' וחטיפה ובלי איבודים והחטאות מהקו שהם שהביאו לאיבוד היתרון בסיום) וגם סדרה אישית לא רעה למעט המשחק הראשון (6 נק' ב3/9 מהשדה וללא שלשה בראשון ו14 נק' כולל 2 שלשות למשחק 3.3 כ"ח ו4.3 אס' על 1 איב' בשלושת האחרונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 12:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:
מאיפה הנתונים על הקליעה? בעונה הנוכחית הוא קלע 42% ל3 בפיבא (2 שלשות למשחק) ו35% בלבד בליגה הטורקית.

הדבר היחיד שמעניין בו זה האס' (ממוצע של 4.5 אס' העונה בכל המסגרות על פחות מ1.5 איב').

לפי מה שדווח עליו בכמה מקומות מדובר בשחקן הגנה בעייתי, לא כזה שיכול לשחק לצד רייס.

אני באמת לא מבין מאיפה הם מגרילים את השחקנים האלו, אפילו ביורוקאפ אפשר למצוא קלעים הרבה יותר מעניינים (קייל קוריק לדוגמה).

נתוני הקליעה מהמכללות.
הוא לא סקורר, זה בטוח אבל יש לו זריקה יפה והוא בהחלט יודע לקלוע כשהוא חופשי.
איפה קראת שהוא מגן בעייתי? ותגדיר בעייתי - מתקשה לשמור על שחקנים זריזים או קלולס כמו לנדסברג/רוצסטי?

שוב, לצד רייס בחמישייה זה עלול להיות בעייתי אבל גם יכול להיות שילכו על רכז אחר יותר הגנתי וגם אולי הוא יהיה שחקן חמישי/שישי יחד עם עוד גארד בולדוג ו3 אתלטי ויקבל נגיד 25 דקות למשחק לפי ההרכבים שעל המגרש.
אם נגיד מחתימים עכשיו את רייס והאניקאט (כפותח בעמדה 3) בנוסף להם עוד סטרץ 4 עם קליעה יציבה וגארד-פורוורד הגנתי, אפשר למצוא מספיק הרכבים שיעבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 12:56 am 
Hall of Famer

ככל שאני חושב על כך יותר - אני משתכנע שרול יהיה שחקן חמישייה .

הרי מכבי באי וודאות כלכלית ענקית , ויש להם את ג'ון-די כמחליף בעמדה 2 ( לצד מקל או אוחיון כרכזים מחליפים ) , וסביר מאוד שלפחות אחד מבין לנדסברג ומשעור המכסים לא רע גם את עמדה 3 ( והתאפקתי לא להזכיר את דווין סמית ) .
בסיטואציה הזו לא רואה היגיון להחתים בשלב כזה של ההכנות שחקן "אפור שכזה" כגיבוי נוסף מהספסל ( לא צעיר , ברור שלא כוכב גדול , לא איזה הזדמנות חד פעמית וכו' ) כאשר יש עוד כל כך הרבה סימני שאלה בסגל .

אני מניח שלא יכריזו כעת מ"טעמים שיווקיים" שהוא הובא כשחקן חמישייה , אלא ידליפו לאט לאט עם תחילת ההכנות שהשוק מאוד קשה , אין יותר מדי כסף שנותר להשקיע , רול עושה רושם מצוין באימונים - והרי לנו שחקן חמישייה לגיטימי וראוי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 3:08 am 
Freshman

גם שנה שעברה סילי הוחתם לפני גאודלוק וכשהיו למכבי לא מעט שחקנים בעמדה שלו והוא לא היה שחקן חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 8:01 am 
מנהל פורום

שנה שעברה היה יותר כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: