סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 4:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1728 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 70  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 2:21 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ברור לי כלום. גם לא ברור אם האחוזים של אבדיה בעונה שעברהה הם עדות לשיפור בזריקה לשלוש ואין ספק שהוא יתרומם מתחילת העונה הנוכחית, או שזאת הייתה הבלחה. האוזר שיחק 3 עונות. עונה אחת קיבל 6 דקות למשחק, אז אני לא כל כך אתייחס אליה. ב-2 העונות הבאות הוא אכן קלע סביב ה-42% מהשלוש. בפלייאוף דרך אגב הוא ירד מאד, 38% מהשלוש. סם האוזר בעיני הוא שחקן רוטציה כי בוסטון מאד קצרים בשמיכה שלהם בגלל ההשקעה הגדולה בחמישיה והוא יכול לקבל דקות משמעותיות, כי בגלל הכישרון הכל כך רב שסביבו. אין לי ספק שאבדיה שחקן עדיף עליו ואני לא בדיוק מחובבי אבדיה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 2:28 am 
Hall of Famer

אני גם לא יודע אם זו הייתה הבלחה או לא.
קיוויתי ואני עדיין מקווה שהוא עשה שינוי אמיתי בזריקה (בעיקר במנח הגוף).

אני לא יודע על פי מה קבוצה כמו בוסטון מקבלת החלטות וגם אתה לא
אבל אם יש סיבה שבגללה אבדיה לא בקונטנדרית (יש לו שלל תכונות שמתאימות מאוד אליהן) זו כנראה הזריקה מבחוץ.

צריך לקחת בחשבון שאם אבדיה ימשיך את מופעי הקליעה שלו העונה, פשוט ישאירו אותו לבד על קשת השלוש בפלייאוף (אם יגיע לשם) ויצופפו את הצבע
וזה משהו שקבוצות לא יכולות להרשות לעצמן.

למעט הסנטרים המחליפים, כל השחקנים בבוסטון הם קלעים מצוינים. אני לא חושב שזה מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 10:42 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אני לא יודע על פי מה קבוצה כמו בוסטון מקבלת החלטות וגם אתה לא
אבל אם יש סיבה שבגללה אבדיה לא בקונטנדרית (יש לו שלל תכונות שמתאימות מאוד אליהן) זו כנראה הזריקה מבחוץ.

או שאולי כן?
Att כתב:
ראיתם את בוסטון משחקת?
הם פייב אאוט ולוקחים המוןןן שלשות

עם איך שדני קולע העונה (או בכל עונה שהיא לא העונה שעברה), הוא לא שייך ולא היה מגיע לרוטציה של הסלטיקס.

והסיבה שאבדיה לא בקונטנדרית היא נורא נורא פשוטה. הוא נבחר על ידי קבוצה מחורבנת ושיחק שם את כל הקריירה שלו ואותה קבוצה מחורבנת עשתה עליו טרייד לקבוצה אחרת. אני לא יודע איזה קונטנדרית יכלה לתת לוושינגטון את התמורה שהם קיבלו תמורת אבדיה.
ברור שאחת החולשות של אבדיה במשחק היא הקליעה משלוש (יש עוד), אבל הקליעה משלוש היא לא מאסט כדי להגיע לקונטנדרית. הנה למשל דאלאס הביאו שחקן עם קליעה בינונית ומטה שעוד הלכה והידרדרה בעונה וחצי לפני שעבר למאבס - אחד בשם פי.ג'יי וושינגטון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 1:33 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
ברור שאחת החולשות של אבדיה במשחק היא הקליעה משלוש (יש עוד), אבל הקליעה משלוש היא לא מאסט כדי להגיע לקונטנדרית. הנה למשל דאלאס הביאו שחקן עם קליעה בינונית ומטה שעוד הלכה והידרדרה בעונה וחצי לפני שעבר למאבס - אחד בשם פי.ג'יי וושינגטון.

עם כל האהדה שלי לאבדיה, ממש אין מה להשוות בין הקליעה הבעייתית שלו לזו של וושינגטון.
נתחיל מזה שאתה משווה בין ביגמן לשחקן כנף. כלומר, עבור דני היכולת לקלוע מבחוץ היא מאסט.
שמענו בתקופת מחנה האימונים כמה שצ'ונסי מחזיק ממנו, ובכל זאת הוא נאלץ לספסל אותו, כי בניגוד לקמארה הנהדר, דני פשוט לא מהווה איום עקבי מבחוץ.
וזה בעייתי במיוחד לשלב אותו בליין אפים שכוללים את הנדרסון ואת אחד מהנון-שוטינג סנטר שיש לנו.

וושינגטון הראה איזה צלף שלשות הוא החל ממשחק הבכורה שלו בליגה. הוא קלע 1.5 שלשות כרוקי (37.4%), 1.8 כסופמור (38.6%), 1.7 בעונתו השלישית (36.5%), ורק בשנתיים האחרונות החלה ירידה מסוימת באחוזי הקליעה (למרות שגם 2 שלשות למשחק, 34.8%, בעונתו הרביעית זה סביר לחלוטין בשביל ביגמן).
לא צריך להיות אנליסט מומחה בשביל לזהות שככל הנראה היתה פה השפעה של הסיטואציה הקבוצתית. כשאתה משחק בקבוצת תחתית עם כישרון שהולך ומתדלדל (הפציעות החוזרות ונשנות של לאמלו, ההשעיה של ברידג'ס), מן הסתם שאחוזי הקליעה שלך ייפגעו מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 2:42 pm 
Hall of Famer

קודם כל, שחקן שקולע באחוזים של וושינגטון לא יכול להיקרא צלף שלשות. אחוז הקריירה שלו הוא של 35.2%. לא אחוז טוב.
דבר שני אתה לא צריך להיות אנליסט מומחה בשביל לדעת שלא הייתה פה השפעה של הסיטואציה הקבוצתית, כי מאז שהוא עבר לקבוצה עם כישרון עדיף, הוא קולע באחוזים הכי נמוכים בקריירה שלו, כולל 25% מהשלוש השנה.
אני לא חושב שוושינגטון הוא ביגמן. אני לא רואה שום בעיה מבחינת תפקוד לאבדיה להיות ה-4 הפותח של דאלאס. כמה טוב הוא יהיה וכמה הוא יתרום זאת שאלה אחרת. אבל האם הוא יכול למלא את העמדה של וושינגטון בדאלאס אז התשובה בעיני היא כן. יש לו מספיק סייז ופיזיות בשביל ההגנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 3:05 pm 
Hall of Famer

אני אישית חושב שדני הוא 4
אבל מאז שהגיע לליגה הוא משחק בעיקר מחוץ לעמדה הטבעית שלו בעמדה 3. מה שכן, עם דני (עם כל החיבה שלי כלפיו), דאלאס לא מגיעה לגמר המערב בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 3:10 pm 
Junior

סבבה, גם אם לא נקרא לו צלף שלשות, ברור לך שהוא קלעי אמין יותר מאבדיה? יש ספקטרום שלם בין צלפי השלשות ובין איפה שדני ממוקם עד כה בקריירה שלו.
דבר שני, הוא משחק בעמדה 4 ואפילו היו עונות שבהן שיחק כסנטר עבור ההורנטס. נכון, גם דני משחק פה ושם כסנטר, כמו אתמול, אבל נכון לעכשיו דני הוא שחקן החוץ מביניהם.
כל מקרה, ברור ששניהם חייבים לקלוע משלוש בשביל להיות אפקטיביים, רק שאצל וושינגטון זהו חלק מרכזי מהטיקט ההתקפי שלו, בעוד שאצל דני זה היה ונשאר עקב אכילס.

אתה באמת מביא את האחוזים של וושינגטון העונה, ממדגם של 11 משחקים, בתור קייס כלשהו לטיעון שלך?
כמו שהראיתי, במשך שלוש עונות שכללו 187 משחקים, סאמפל סייז קצת יותר משמעותי, וושינגטון קלע באחוזי 3 של 36.5% ומעלה. מניח שהממוצע יוצא בערך אחוז אחד יותר. זה אחלה בשביל פאוור פורוורד בתחילת דרכו בליגה, הלוואי על דני אחוזי קליעה כאלה (עם ווליום שכזה, 4-4.5 זריקות משלוש למשחק) בשלוש השנים הראשונות שלו בליגה. זה היה נותן לו ביטחון ומאפשר לו לפתח אלמנטים נוספים במשחק שלו, מה שהחל לקרות רק בעונה האחרונה.

כל הנקודה האחרונה שלך לא ברורה לי בכלל. מסכים שדני יכול להיות אחלה 4 פותח למאבס מבחינה הגנתית. אבל הקליעה הבעייתית שלו משלוש תהיה לו, ולקבוצה כולה, לרועץ. זה גם יהיה רע מאוד לקריירה שלו, להפוך לסטטיסט במופע הסולו של לוקה (שלא לדבר על החיבור עם קיירי חובב הכאפיות...).

אגב, זה לא רק עניין של אחוזי קליעה (וגם שם וושינגטון עוקף את אבדיה בסיבוב). דני הוא הרבה פחות willing shooter. הוא זורק העונה 3.3 שלשות למשחק, וזה כרגע שיא קריירה בשבילו. למעט תחילת העונה הנוכחית, וושינגטון לוקח 4 זריקות משלוש למשחק ומעלה מכך מאז עונת הרוקי שלו. כשהגיע למאבס בפברואר האחרון, לקח 5.8 שלשות למשחק עד סוף העונה (31.4%) ו- 6.1 בפלייאוף (34.8%). אתה מסוגל לראות את דני לוקח ווליום דומה של שלשות, בתרחיש ההיפותטי שבו יהיה 4 פותח בדאלאס? שלא לדבר על לקלוע אותן באחוזים דומים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 4:46 pm 
Hall of Famer

דווקא ההתמקדות בשלשות מורידה מהיכולות של אבדיה. אתה מתייחס לאבדיה כשחקן חוץ, אבל גם אתה מסכים שהוא יכול לשחק בתור 4 בקבוצה כמו המאבס. אז אני מתייחס אליו כאל 4. בעיני וושינגטון התקפית בסכימה של דאלאס הוא בסופו של דבר ספוט אפ שוטר. לא הרבה יותר מכך. אבדיה ספוט אפ שוטר פחות טוב ממנו (נניח, עוד נגע בכך) אבל הוא יכול להביא יותר לשולחן. אף אחד לא אומר שאם אבדיה היה עכשיו במאבס הם היו מבקשים ממנו לשחק בדיוק כמו פי.ג'יי.

אתה העלית טענה על כך שלמעשה וושינגטון קלע שלשות יותר טוב (הצורך בלהיות אנליסט וכו') כי הוא היה בקבוצת תחתית ואין כישרון וכו'. אז לרגע התחפשתי לאנליסט והסתכלתי מה הוא עושה בדאלאס, קבוצת צמרת, עם כישרון, עם מוסרים נהדרים והנתונים הם ממש לא רק על 11 המשחקים. מאז שוושינגטון הצטרף לדאלאס הוא קלע ב-32% מהשלוש. וזה כולל את העונה הרגילה בעונה שעברה וגם את הפלייאוף בעונה שעברה וכמובן גם את פתיחת העונה הנוכחית. אם נחזור שניה להאם אבדיה ספוטאפ שוטר טוב פחות או יותר, אני משוכנע שגם הוא מסוגל לקלוע ב-32% מהשלוש במדי דאלאס.

הנקודה האחרונה שלי הייתה פשוט שאתה התייחסת לאבדיה כשחקן חוץ ואני טענתי שבמדי דאלאס הוא יכול לשחק במקום וושינגטון. ולגבי הקריירה שלו, אני לא בטוח שלהיות שחקן בפורטלנד זה יותר טוב מאשר להיות חבר לקבוצה עם לוקה.

ודבר אחרון, אני לא רשמתי שאבדיה הוא פתרון טוב לדאלאס, או אפילו טוב כמו וושינגטון, אלא שהוא בר השוואה לוושינגטון ולא שחקן אחר שחקן חוץ לעומת שחקן פנים, כפי שאתה הצגת את הדברים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 6:42 pm 
Sophomore

זה לא שאבדיה הוא שחקן חוץ מובהק, הוא פשוט הרבה יותר ורסטילי מוושיגטון, ומסוגל לשחק על ארבע עמדות.
למרות זאת, אם שואלים אותי מה העמדה הטבעית ביותר שלו, אני חושב שהוא 3-4 עם נטייה ל4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 8:13 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
זה לא שאבדיה הוא שחקן חוץ מובהק, הוא פשוט הרבה יותר ורסטילי מוושיגטון, ומסוגל לשחק על ארבע עמדות.
למרות זאת, אם שואלים אותי מה העמדה הטבעית ביותר שלו, אני חושב שהוא 3-4 עם נטייה ל4.

אני לא חושב שהוא באמת מסוגל לשחק על ארבע עמדות (התכוונת לסנטר או לפוינט גארד כעמדה הרביעית?).
אבדיה מאבד המון ובכל קבוצה סבירה, לא יימצא כל כך הרבה עם הכדור ביד.
כמוך, אני גם חושב שהוא 3-4 אבל לדעתי הוא מתפספס כאשר לא שמים אותו ב-4.
שם לרוב הוא ממצה את הפוטנציאל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 8:23 pm 
Hall of Famer

אבדיה אולי באירופה יכול לשחק על 4 עמדות, וגם זה לא באמת. בNBA הוא 3 קלאסי. אף אחד לא ייתן לו לנהל משחק ולכן הוא לא פוינט גארד, אין לו את הזריזות ויכולת יצירת המצבים להיות סקנד, ולא את הפיזיות להיות 4. הוא פשוט 3.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 8:26 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
דווקא ההתמקדות בשלשות מורידה מהיכולות של אבדיה. אתה מתייחס לאבדיה כשחקן חוץ, אבל גם אתה מסכים שהוא יכול לשחק בתור 4 בקבוצה כמו המאבס. אז אני מתייחס אליו כאל 4. בעיני וושינגטון התקפית בסכימה של דאלאס הוא בסופו של דבר ספוט אפ שוטר. לא הרבה יותר מכך. אבדיה ספוט אפ שוטר פחות טוב ממנו (נניח, עוד נגע בכך) אבל הוא יכול להביא יותר לשולחן. אף אחד לא אומר שאם אבדיה היה עכשיו במאבס הם היו מבקשים ממנו לשחק בדיוק כמו פי.ג'יי.
.

1. איכשהו, יש לי הרגשה שקיד לא יוציא את הכדור מהידיים של לוקה ושל קיירי וייתן אותו לאבדיה.
הוא אולי היה יותר משמעותי בהתקפות מעבר אחרי ריבאונד שלו..
2. זה לא לגמרי מדויק. וושינגטון הוא הרבה פעמים ספוט אפ שוטר או בדאנקר ספוט כמו כל שחקן בדאלאס שהוא לא לוקה או קיירי אבל הוא גם לפעמים יורד לפוסט אפ כשיש לו יתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 10:57 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

אתה העלית טענה על כך שלמעשה וושינגטון קלע שלשות יותר טוב (הצורך בלהיות אנליסט וכו') כי הוא היה בקבוצת תחתית ואין כישרון וכו'. אז לרגע התחפשתי לאנליסט והסתכלתי מה הוא עושה בדאלאס, קבוצת צמרת, עם כישרון, עם מוסרים נהדרים והנתונים הם ממש לא רק על 11 המשחקים. מאז שוושינגטון הצטרף לדאלאס הוא קלע ב-32% מהשלוש. וזה כולל את העונה הרגילה בעונה שעברה וגם את הפלייאוף בעונה שעברה וכמובן גם את פתיחת העונה הנוכחית. אם נחזור שניה להאם אבדיה ספוטאפ שוטר טוב פחות או יותר, אני משוכנע שגם הוא מסוגל לקלוע ב-32% מהשלוש במדי דאלאס.

הנקודה האחרונה שלי הייתה פשוט שאתה התייחסת לאבדיה כשחקן חוץ ואני טענתי שבמדי דאלאס הוא יכול לשחק במקום וושינגטון. ולגבי הקריירה שלו, אני לא בטוח שלהיות שחקן בפורטלנד זה יותר טוב מאשר להיות חבר לקבוצה עם לוקה.

ודבר אחרון, אני לא רשמתי שאבדיה הוא פתרון טוב לדאלאס, או אפילו טוב כמו וושינגטון, אלא שהוא בר השוואה לוושינגטון ולא שחקן אחר שחקן חוץ לעומת שחקן פנים, כפי שאתה הצגת את הדברים.

התמקדתי בקליעה מבחוץ, כי אתה זה שמלכתחילה התמקד בה:
"הנה למשל דאלאס הביאו שחקן עם קליעה בינונית ומטה שעוד הלכה והידרדרה בעונה וחצי לפני שעבר למאבס - אחד בשם פי.ג'יי וושינגטון."

דני יכול לשחק 4 בכל קבוצה כי הוא מסוגל להתמודד הגנתית מול רוב ככל השחקנים בעמדה 4 בליגה.
האם זה אומר שהוא רצוי למאבס בתור 4 פותח? אני, לצד אחרים כאן, טוען שלא ממש - המאבס משחקים רוב הזמן עם לייבלי או גאפורד בסנטר, מה שמצריך ריווח מקסימלי סביבם (וסביב לוקה מן הסתם).

שמע, לא משנה כמה תנסה להתחפר בשוחות וכמה תחפור בנתונים - שהבאתי עוד לפניך - וושינגטון ממש לא שחקן "עם קליעה בינונית ומטה", ובטוח שהוא קלעי עדיף בכמה רמות על פני דני.
אתה יכול לבודד נתונים ספציפיים כמה שתרצה - פעם אחת ממדגם של 11 משחקים העונה, בפעם הנוכחית ממוצע שמושפע גם מהפתיחה הגרועה של העונה הנוכחית, גם מהתאקלמות לקבוצה חדשה תוך כדי תנועה, וגם מדרגת הקושי הגבוהה יותר של הפלייאוף - בסופו של דבר, זה לא ישנה מהעובדה שפי ג'יי וושינגטון הוא סטרץ' 4 שלוקח ווליום זריקות משלוש גבוה בהרבה מזה של דני. וזה רק ה raw data. תצפה בשניהם משחקים ותבין את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 11:08 pm 
Hall of Famer

זה אגב נחמד שאנחנו בת'רד של 60 עמודים על הת'אנדר והדיון מוקדש לאבדיה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 11:10 pm 
Junior

וכדי לחדד את הנקודה, נכנסתי לטבלה כאן מעונה שעברה והוספתי פילטרים של שחקנים מגובה 7'6 ומעלה (הגובה הרשום של וושינגטון) ו-200 פאונד ומעלה (כי אין אופציה לשים 210 פאונד ומעלה, שזה המשקל הרשום של דני. וושינגטון רשום כ- 230 פאונד).

https://www.nba.com/stats/players/shots ... rterBench=

אח"כ סידרתי את הטבלה לפי מספר זריקות ממוצע משלוש.
וושינגטון מדורג בה 16. דני כלל לא מופיע בטופ 50 (האחרון בה, ליילס, עם 3.8 זריקות משלוש למשחק, דני על 3.1).
את הטבלה מובילים לוקה, טייטום, מרקנן וג'ורג'. כוכבים. בהמשך מופיע בה ג'י ג'י ג'קסון, רוקי שמילא ואקום בממפיס הפצועה ושיחק 48 משחקים בלבד. אחריו סאם האוזר, מומחה שלשות בלעדי ורחוק מאוד מהסייז ומההגנה של וושינגטון. כך שבלי השישה האלה, וושינגטון כבר 10 בטבלה. עכשיו בוא נמשיך לפלטר אותה, כי ממילא ראינו שדני לא בליגה שלו מבחינת ווליום זריקות, לשחקנים מגובה 7'6 ובמשקל 225 פאונד ומעלה - בקיצור, ביגמנים לגיטימיים בליגה של ימינו:

עכשיו וושינגטון כבר שישי בטבלה, אחרי לוקה, מרקנן, קיגן, מיילס ברידג'ס ובויאן. נכון, הוא קלע רק 32% עבור אותם 5.7 זריקות משלוש, נמוך יותר מכל השמות שמעליו, ומנגד, בדיוק כמו טריפל ג'יי שמדורג מיד אחריו ואין עוררין על יכולת הקליעה שלו משלוש.

כמובן, יכול להיות שגם מאמניו של וושינגטון בשארלוט וגם קיד פשוט לא מבינים מהחיים שלהם, שהם מאפשרים לו לקחת כזו כמות של זריקות למרות אחוזי הקליעה האלה. או שאולי הם מבינים שגם באחוזים לא אידיאליים שכאלה, עדיין התוחלת בשילוב עצם קיומו של איום הקליעה מבחוץ, שפותח נתיבי כניסה לסל גם לקיירי ולוקה וגם עבור וושינגטון עצמו, שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 11:15 pm 
Hall of Famer

אני מצטער שאני מפריע לאמיתות בעזרת נתונים. בניגוד למה שאתה אומר, לא בודדתי נתונים ספציפיים. אתה רשמת שוושינגטון קלע יותר טוב מאיך שהוא נראה בשארלוט בגלל החולשה של הקבוצה, אז הבאתי את הנתונים של וושינגטון בדאלאס, שהרבה יותר גרועים מאלו שבשארלוט. אבל שוב פעם, כנראה שוושינגטון קולע יותר טוב בדאלאס, כי לא ניתן לנתונים לבלבל אותנו.
אז אני אתן עוד נתון אחד, כנראה חלקי. בכל קריירת האן.בי.איי שלו וושינגטון מחזיק באחוז של 35.2% מהשלוש. בספר שלי זה שחקן עם קליעה בינונית ומטה ולא חשוב כמה זריקות הוא לוקח במשחק.

ואני שמח שאתה מתווכח איתי על כך שאבדיה רצוי למאבס בתור 4 פתוח כשאני רשמתי בשתי הודעות נפרדות שאני לא יודע כמה טוב יהיה אבדיה בתפקיד, אלא רק שהוא בהחלט יכול למלא תפקיד כ-4 בדאלאס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 11:19 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי למה "אין עוררין על יכולת הקליעה של טריפל ג'יי לשלוש", כשמדובר בשחקן של מתחת ל35% קריירה מהטווח. אין עוררין שמה? שהוא לא טוב?

וגם לא הבנתי איך כל הדבר הזה קשור לנושא הת'רד

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 11:21 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה אני חייב לציין שהמהלך שבו גראנט ניסה להציג 32% לשלוש ב5.7 זריקות למשחק כנתון טוב איכשהו, הוא נסיון ערבוב מהמוזרים שראיתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 11:30 pm 
Hall of Famer

אני קורא שוב ושוב את הטענה של גרנט על "התוחלת" שבאחוזים הגרועים של וושינגטון לשלוש בווליום גבוה, וחייב להחמיא לו על אחת ההטרלות המשעשעות שקראתי בפורום. אין מצב שזו טענה רצינית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 11:33 pm 
Hall of Famer

תודה נדב, אני כבר לא ידעתי מה להגיב להודעה האחרונה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:25 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
אבדיה אולי באירופה יכול לשחק על 4 עמדות, וגם זה לא באמת. בNBA הוא 3 קלאסי. אף אחד לא ייתן לו לנהל משחק ולכן הוא לא פוינט גארד, אין לו את הזריזות ויכולת יצירת המצבים להיות סקנד, ולא את הפיזיות להיות 4. הוא פשוט 3.

לא מסכים עם זה, לפחות לא הגנתית. אם חושבים על רוב הפאוור פורוורדים המובילים בליגה (אלו שמשחקים בעמדה בפועל), אז דני יכול להתמודד איתם יפה מאוד בהגנה. טייטום, דוראנט, קאווי, סיאקם, באנקרו, בארנס (שניהם), ראנדל, מובלי, טריפל ג'יי, ג'יי דאב/צ'ט, וושינגטון, האצ'ימורה, וכו. יאניס הוא יוצא הדופן כאן (ואולי גם זאיון בריא בשיאו, אבל זו פטה מורגנה). אבל יש מעט שחקנים בליגה (אם בכלל) שיכולים לשמור על יאניס באופן אפקטיבי. אתמול דני אפילו הראה שהוא יכול להתמודד יפה בדקות מסויימות עם סנטרים יריבים ומשער שבעתיד אולי נראה אותו בעמדה יותר לדקות מסויימות מול הרכבים מסויימים.

התקפית, השאלה היא איך אנחנו חושבים על העמדה. אם זה העמדה הקלאסית של שחקנים כמו קארל מלון, טים דאנקן, או כריס וובר, אז דני אכן לא גבוה/פיזי מספיק. אם זו העמדה כפי שהיא נראית היום עם רשימת השחקנים שלמעלה, אז דני בהחלט שם. הוא אולי לא טוב ומוכשר כמו השחקנים הללו, אבל סט הכישורים הכללי שלו (קליעה מבחוץ, ריבאונד) בהחלט דומה לשלהם והוא לא ממש חריג מבחינת גובה או משקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:34 am 
Sophomore

אגב, כשאמרתי 4 עמדות התכוונתי לעמדות 2-5, כמובן מול מטצ'אפים מסוימים.
עובדה שמול יוסטון הוא שיחק סנטר והיה מצוין,
ולפני הפציעה של שארפ הוא שיחק כסקנד, אמנם לא בהצלחה יתרה,
אבל לא ברור אם זה לא היה קשור לכושר הקליעה הירוד שלו.
מעשית, דני שיחק בNBA על כל ארבע העמדות הללו.
אני לא רואה את וושינגטון משחק 2, אולי אולי סמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:43 am 
Hall of Famer

מעשית הוא גם שיחק פוינט גארד לפרקים. זה עדיין לא הופך אותו לכזה. כנ"ל לגבי סקנד גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:45 am 
Sophomore

אמרתי שהעמדה הטבעית שלו היא פורוורד 3-4 עם נטייה ל4 שמוציא את המיטב במשחק מהיר.
אבל כסקנד הוא שיחק קרוב לעשרה משחקים כמות מכובדת של דקות.
אתה רואה את וושינגטון עושה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:47 am 
Sophomore

עשרה משחקים בהם הוא פתח כסקנד.
חשוב להדגיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1728 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: