סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
את פארגו אפשר היה לשווק אחרי שהוא לקח ממכבי אליפות ובאופן כללי היה פשוט נפלא.

את פולן, דווקא בגלל שהוא משחק כאן ולא בליגה הגיאורגית, יהיה קצת יותר קשה לשווק - אא"כ, הלוואי אמן, באמת הפועל תתחבר קצת והא יפרע קצת מהשטרות. ביכולת הנוכחית אני חושב שאתם עושים ממכבי ומהקהל שלה הרבה יותר מטומטמים ממה שהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראובן כתב:
אני חושב שלגבי הריצה לקראת סוף העונה אתה יכול להיות רגוע.

גם לגבי הרפיוטיישן הוא יכול להיות רגוע. בניגוד לאיזה זר שמביאים מליגה כלשהי, שהאוהד הממוצע לא עוקב ולא רואה לפני שהוא מגיע, את פולן האוהדים ראו. הוא לא עשה שום אימפקט בליגה, דברים שזרים שבסוף נכשלו במכבי כמו ג'ייסון ויליאמס או טריי סימונס עשו. אם לא יעשה דברים יוצאי דופן בזמן שנשאר לעונה, אף אחד לא יצליח למכור אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:40 pm 
Senior

jack the ripper כתב:
באראץ גם עשה עבודת הגנה טובה על סופו במשחק השבוע.היתי מביא אותו בכיף למכבי וסוגר את עמדת הסנטר איתו ופלאניניץ'.אבל מכבי לא מסוגלת לשלם חצי מהשכר שלו וגם יש לו חוזה לעוד עונה באפס.
אני מניח שמכבי תנסה להביא בקיץ שוב את ארון ביינס.

זה העניין, שלפחות תיאורטית אם מורידים את זרים 6 ו-7 במכבי יש לה את היכולת להחתים אותו. לגבי פולן, מכבי הביאה חבר׳ה שעשו דברים מרשימים בליגה, לא כאלה שלא עשו שום דבר יוצא דופן. סמית׳ הוא 4.75 ולא סנטר ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:10 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ראובן כתב:
אני חושב שלגבי הריצה לקראת סוף העונה אתה יכול להיות רגוע.

גם לגבי הרפיוטיישן הוא יכול להיות רגוע. בניגוד לאיזה זר שמביאים מליגה כלשהי, שהאוהד הממוצע לא עוקב ולא רואה לפני שהוא מגיע, את פולן האוהדים ראו. הוא לא עשה שום אימפקט בליגה, דברים שזרים שבסוף נכשלו במכבי כמו ג'ייסון ויליאמס או טריי סימונס עשו. אם לא יעשה דברים יוצאי דופן בזמן שנשאר לעונה, אף אחד לא יצליח למכור אותו.

אתם שוכחים למי מכוונים הגולדן בויז. לא לראי שעל הקיר שמבין בכדורסל, אלא ל11,000 שבאים לראות ולהיראות בנוקיה, ולמי שקונה זכויות טלוויזיה. כשההדיוטות שומעים את רסקין ושלח משדרים את פולן, הם שומעים שמתארים שחקן ככשרון של תותח על, וכל שלשה שלו מוציאה אנחות וקריאות התפעלות עד השמיים. אני לא יודע שום דבר על משהו קונקרטי בין אלקטרה לפולן, אבל באמת שלא יפתיע אותי אם זה יקרה. כמה אוהדי אלקטרה זכרו שלוגן היה עוד זר ברמה"ש, ואחרי זה הפציץ בעיקר בפולין? וגם אם זכרו, זה מנע מהגולדן בויז להביא אותו כגארד המוביל, לקול תשואות כלי התקשורת התומכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:20 pm 
Hall of Famer

לצערי אני חייב לחזק שוב את נדב, זה לא שפולן הולך בקיץ למכבי ב-100%, אבל לאור ההתנהלות של מכבי זו גם לא אפשרות שאפשר לפסול על הסף, אם לא השנה אז עוד שנה-שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:25 pm 
Senior

יש סתירה פנימית במה שאתה אומר. אלה שמבינים כדורסל הם אלה שרואים את פולן בליגה. אלה שלא- כנראה לא יראו מגדל נגד חולון כי זה לא מעניין אותם. אז אם מכבי מכוונת לאנשים שיקנו מנויים ואין להם הבנה בכדורסל היא תחפש מישהו עם שם קצת יותר מרשים מפולן. איזה מישהו שגירד כמה דקות ב-nba, נניח. בוא נגיד שגם אלה שלא מבינים כדורסל לוגאן לא ממש עושה להם את זה, כי אין להם מושג מי זה בכלל. בכלל אם היו עובדים לפי הרציונל הזה שאראס היה במכבי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:29 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
יש סתירה פנימית במה שאתה אומר. אלה שמבינים כדורסל הם אלה שרואים את פולן בליגה. אלה שלא- כנראה לא יראו מגדל נגד חולון כי זה לא מעניין אותם. אז אם מכבי מכוונת לאנשים שיקנו מנויים ואין להם הבנה בכדורסל היא תחפש מישהו עם שם קצת יותר מרשים מפולן. איזה מישהו שגירד כמה דקות ב-nba, נניח. בוא נגיד שגם אלה שלא מבינים כדורסל לוגאן לא ממש עושה להם את זה, כי אין להם מושג מי זה בכלל. בכלל אם היו עובדים לפי הרציונל הזה שאראס היה במכבי השנה.

ממש לא. אלה שלא מבינים בכדורסל אוכלים את מה שמוכרים להם. אם אומרים להם שלוגן הוא תותח, אז לוגן הוא תותח וזהו. למה לשלם יקר על שאראס כשיעל שחרור ושרון קביליו ישמחו לתאר כל שחקן רכש כמועמד לNBA שההנהלה הגאונה של אלקטרה הצליחה לגנוב מתחת לשולחן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:32 pm 
Hall of Famer

או לפחות, במינימום, מישהו שעשה אימפקט בליגה הישראלית. אפילו לשיטתו של נדב - את טריי סימונס, ג'ייסון ויליאמס, טרנס מוריס או ארון מגי היה אפשר למכור יותר בקלות מפולן, שלא לדבר על פרקינס או פארגו. את פולן אי אפשר למכור, כי אין עם מה. במקרה הזה דווקא הנראות שלו בליגה הישראלית עומדת לחובתו, כי גם קהל היעד של הגולדן בויז ראה אותו בבינוניותו. אפילו לשיטת ה"גולדן בויז, רק גימיקים בזול" וכו' - הוא יצטרך לעשות אימפקט בליגה, או לעבור סיבוב של כמה שנים בקבוצות גדולות אפילו כשחקן משנה כדי שיוכלו לפחות להגיד "הוא שיחק ב..." כדי שהלא מבינים ישכחו ויהיה אפשר למכור אותו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' ינואר 07, 2013 4:36 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:34 pm 
Junior

דווקא השמות הספיצפים שהזכרת (מ"האתר מס' 1") אינם רלונטים מאחר שבביצה המקומית האתר נחשב למסוכסך עם ההנהלה הנוכחית ובפרט עם בלאט).

אפרופו השם של האתר, הרב מבריסק אמר פעם על השם פראבדה שניתן לשופר הסובייטי, כי הדבר הנכון שיכל היה להיות אמיתי בעיתון הנ"ל הוא השם שלו, מה עשו? קראו לו "האמת", והפכוהו לשקר מושלם...

ככלל, אנשים מתרעמים כאן על כוחו של מיתוג הנעזר בטיפשות ההמון, ושוכחים שדברים חשובים בהרבה, - כמו נשיאי ארה"ב או ראשי ממשלה כאן, שלא לומר הסכמי שלום, מלחמות, ותכניות מדיניות כאלו או אחרות, - נקבעים ומשווקים באותן שיטות בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:40 pm 
Hall of Famer

ראי, אני שמח שאתה שש כרגיל אלי ויכוח, אבל אני מזכיר לך שזה ויכוח תיאורטי. אני אומר-ייתכן בהחלט שתראה את פולן כמועמד לאלקטרה. אתה אומר שלא. שנינו מסכימים שאם נחיה גם נראה.

גינות, שחרור לא עובדת בוואן, אלא בשופר המקוון של אלקטרה. לוואן אני בעקרון לא נכנס, אבל מהיכרות אישית עם שיטות העבודה של קביליו (להזכירכם: כספי מועמד לשחקן בNBA כבוסמן), בהינתן הפקודה היא יכולה לתאר את פולן כיורש המיועד של ג'ון סטוקטון. פשוט, אין לה מושג מי זה סטוקטון ומה זה אומר כל העניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:43 pm 
Senior

ובכלל, אני לא חושב שההנהלה של מכבי צריכה להתאמץ יותר מידי כדי למלא את ההיכל. מעשית, כבר 7 שנים יד אליהו מלא מאז שהקבוצה הגדולה של מכבי התפרקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:46 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
ובכלל, אני לא חושב שההנהלה של מכבי צריכה להתאמץ יותר מידי כדי למלא את ההיכל. מעשית, כבר 7 שנים יד אליהו מלא מאז שהקבוצה הגדולה של מכבי התפרקה.

נכון. בגלל זה היא לא מתאמצת. להתאמץ זה להשקיע כסף כדי לבנות קבוצה באמת איכותית שתתמודד בטופ של אירופה. לא להתאמץ זה להביא שחקני יורוקאפ/תחתית-אמצע יורוליג ולמכור אותם בתקשורת ככוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:48 pm 
Junior

שחרור לא עברה לידיעות? (שאין לי מושג איך ומה, אבל יש לו קשר מסוים לוואן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:52 pm 
Hall of Famer

אני תמיד שמח לשמח אותך, זה לא נעים לאף אחד פה (ובעיקר לא לקאלימי) כשאתה לא שמח. העלית נימוקים (נימוק אחד בעצם), עניתי בנימוקי נגד, ובהצלחה לפולן באשר ילך.כשאראה את הכותרת בוואלה "איך בלאט שבר את פולן וקפץ על החתיכות" אדע שצדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:53 pm 
Hall of Famer

גינות מיכאל כתב:
שחרור לא עברה לידיעות? (שאין לי מושג איך ומה, אבל יש לו קשר מסוים לוואן).

כן, שחרור בוואיינט ובידיעות. יש שופר יותר גדול לאלקטרה מאשר ידיעות? (אולי קצת ערוץ הספורט בשנים האחרונות, אבל עדיין הבכורה לעיתון של המדינה עם הקבוצה של המדינה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:54 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אני תמיד שמח לשמח אותך, זה לא נעים לאף אחד פה (ובעיקר לא לקאלימי) כשאתה לא שמח. העלית נימוקים (נימוק אחד בעצם), עניתי בנימוקי נגד, ובהצלחה לפולן באשר ילך.כשאראה את הכותרת בוואלה "איך בלאט שבר את פולן וקפץ על החתיכות" אדע שצדקת.

סבבה, נחכה לקיץ ונראה האם האדון פולן הוא מלפפון צהוב (ולהזכירכם, הוא כבר היה) ובאיזו עצמה. כמובן, יכול להיות שאני טועה לחלוטין בהערכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:58 pm 
Hall of Famer

"מלפפון"? כל סוכן יכול לעשות מהשחקן שלו מלפפון. גם הסוכן של הרב פלאסיו יכול לעשות מהשחקן שלו מלפפון של מכבי. הוא אפילו לא צריך לדבר עם מכבי בשביל זה. נראה אותו חותם ("לובש צהוב בעונה הבאה", כהגדרתך). או במינימום נראה את התגובות של הקהל של מכבי, זה שאפשר למכור לו הכל, למלפפונותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 5:03 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
קובי כתב:
לא לא, התכוונתי שבורוסיס שחקן הרבה הרבה הרבה יותר טוב מבאראץ עד כדי זה שיש משום העלבון להשוות ביניהם.

החתול בשק היה בהקשר של להביא שחקן אחר לא מוכח במקום ג'יימס

באראץ ז׳ זה שחקן שאני די מחבב. יש לו גודל, אבל הוא לא גמלוני, יש לו משחק פוסט טוב וקליעה מטווחים בינוניים עד קשת השלוש האירופאית. הוא גם שומר טוב, מהיחידים ביורוליג שראיתי שהצליחו לשמור על סופו באחד על אחד. הוא יותר טוב מג׳יימס בכל דבר בערך חוץ מיכולת חסימה.

אז רק לפרופורציה, באראץ, זאת הסטטיסטיקה המופלא שלו השנה ביורוליג בקבוצה שהיא סה"כ לא ממש הצלחה גדולה (אני נזהר לא להגיד כישלון עדיין): 4.9 נק', 3.4 ריב' ב12 דקות משחק. ללא ספק אחד הגבוהים הטובים באירופה ששווה לשים עליו 1.5 מיליון דולר או משהו כזה לא? מעניין מה אפס חושבים על זה אחרי שאם אני לא טועה כל הקיץ ניסו להיפתר ממנו ללא הצלחה.

לך תציע לאפס טרייד של ג'יימס על באראץ עכשיו (אם אפשר לעשות עוד חילופים בין הסיבוב הראשון לשני) אני מבטיח לך שבלי להסס הם מסכימים לבצע אותו מיידית ואפילו לשלם למכבי כסף בתמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 5:12 pm 
Senior

יפה שלקחת עונה שחצי ממנה באראץ היה פצוע ולא מהשנתיים האחרונות. אני לוקח את באראץ׳ 4 פעמים לפני ג׳יימס, ובמקרה הוא גם בן 26 לפני השיא שלו, ולא אוטוטו 30. אבל תמשיכו לסגוד לאל הסטטיסטיקה הקדוש.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ב' ינואר 07, 2013 5:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 5:17 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
"מלפפון"? כל סוכן יכול לעשות מהשחקן שלו מלפפון. גם הסוכן של הרב פלאסיו יכול לעשות מהשחקן שלו מלפפון של מכבי. הוא אפילו לא צריך לדבר עם מכבי בשביל זה. נראה אותו חותם ("לובש צהוב בעונה הבאה", כהגדרתך). או במינימום נראה את התגובות של הקהל של מכבי, זה שאפשר למכור לו הכל, למלפפונותו.

מי זה הרב פלאסיו?

ואת זה שאפשר למכור לו הכל אני יודע, וגם אתה אמור לדעת. לא מסתובב אצלכם בסגל תמהוני בשם תומאס, שענה לפני מספר שבועות לשם "באסטון החדש"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 5:20 pm 
Hall of Famer

שילוב של הרב פופ ומילט פלאסיו.
לגבי תומס - אכן כך, אפשר היה למכור אותו כך להמונים הלא מעורים כי לפני זה אף אחד לא ראה אותו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' ינואר 07, 2013 5:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 5:21 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
יפה שלקחת עונה שחצי ממנה באראץ היה פצוע ולא מהשנתיים האחרונות. אני לוקח את באראץ׳ 4 פעמים לפני ג׳יימס, ובמקרה הוא גם בן 26 לפני השיא שלו, ולא אוטוטו 30. אבל תמשיכו לסגוד לאל הסטטיסטיקה הקדוש.

שנה שעברה הוא היה שחקן של 10 נק' ו 4 ריב' באחת מכשלונות היורוליג היותר גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 5:21 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אכן כך, אפשר היה למכור אותו כך להמונים הלא מעורים כי לפני זה אף אחד לא ראה אותו.

גם את לוגן לא ראו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 5:25 pm 
Hall of Famer

את לוגן ראו מצטיין בקבוצה בסדר גודל של ירושלים ומביא אותה כמדומני להצלבה ביורוליג, ובנוסף אפשר היה לפחות להגיד עליו "שיחק בפנתינאיקוס" כדי למכור אותו. את פולן ראו בינוני בירושלים, ואפילו את הדבר השני, גימיקי ככל שיהיה, אי אפשר לומר עליו.
הרב פלאסיו זה שילוב של הרב פופ ומילט פלאסיו. אפילו שחקן הכלאתי דמיוני בין שני שחקנים כושלים בליגה הישראלית יכול סוכן ממולח למכור לעיתונאי שטחי כמלפפון. בוא נראה את פולן "לובש צהוב", משם התחלת.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' ינואר 07, 2013 5:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 5:26 pm 
Hall of Famer

ואני אומר שזה ממש לא האישיו, המילים תמיד יכולות לצייר את פולן כמועמד NBA שרק החדלון הכרוני של הפועל ירושלים מנע ממנו להראות את יכולתו האמיתית.

אבל כאן זה בדיוק הנושא לויכוח שלנו, שבהיותו תאורטי ומתרחש בעיקר בראשינו, לא נמצא לו פתרון אלא במציאות שתבוא או לא תבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: